מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בהולהאבנר07/03/2010
חזרתי מטיול לפני כחודש ושבוע בטיול קיימתי יחסי מין עם בחורה שאני לא מכיר זרה,ביצעתי את הסקס עם קונדום במהלך הסקס הקונדום נקרע ומייד הוצאתי את אבר מיני יש לציין שלא גמרתי בתוכה.לא היו לי סימנים כגון חום שיעול כאבי גרון מאז אני לא רגוע ולא ישן בללות מחפש בכוח סימנים למחלה, האם יש לי ממה לחשוש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלד
אבנר07/03/2010אלד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי להיבדק
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010למרות שהסיכוי נמוך ביותר רצוי בכל זאת שתיבדק ותסיר דאגה מעל ליבך
אתה יכול לבצע בדיקת קומבו או לחכות עוד חודש ולבצע בדיקת אלייזה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבני05/03/2010
שלום, ביצעתי מגע מיני לא מוגן לפני חודש ופתאום כבר כמה ימים שיש לי חום שיעול יבש דלקת בגרון עם מוגלה עייפות ופתאום התחילו להופיע לי פצעים לבנים בפה שלא נראים כמו אפטות ולא מרגישים כמו אפטות, כמו בליטות מוזרות, אני חרד ברמות שלא יאמנו , חשוב לציין שביצעתי בדיקת קומבו אחרי 17 יום שיצאה תקינה, אני חסר אונים ומפחד שמה יש לי תסמינים
האם אלה תסמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות אחרות המועברות ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010אכן לא נדבקת ב HIV אך יש עוד מחלות המועברות במין - רצוי שתיבדק ע"י רופא המשפחה, תעשה משטחי גרון כולל לזיבה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות בדיקת קומבו בזמן טיפול מונע.אלי123505/03/2010
לפני כ3 שבועות ביצעתי מין לא מוגן. (בפעם האחרונה בחיי)
כ60 שעות לאחר המקרה התחלתי לקבל PEP (טיפול מונע בעזרת התרופה קומביויר)
1. האם בדיקת קומבו יעילה לתשובה תוך כדי מתן הטיפול? (לכאורה הקומביוויר אמורה להוריד את עומס הנגיפים בדם, לא? ולכן לא יווצרו נוגדנים שניתן לגלותם + חלבון P24?)
2. בהנחה שבדיקה זו יעילה- ואתגלה בעז"ה כשלילי לאיידס- האם אני יכול להפסיק את הטיפול מונע? הוא גורם לי לחולשה נוראית וכאבי ראש.
3 האם יתכן שהתרופה קומביוויר גורמת לי לאקנה מוגבר? (ובכלל, נטית יתר לזיהומים, למשל, נשרטתי בעור והשריטות שורפות מאד)
אשמח לתשובה מהירה! תודה לכל העונים והמבינים (-:
ואחרונים חביבים -לכל הרופאים היקרים- תודה ושוב תודה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010מאחר והוחלט לתת לך טיפול מונע - עליך לקחת אותו 28 ימים .
אין מקום להפסקת הטיפול אלא אם אתה מרגיש רע מאד ואז ניתן להחליף את הטיפול לתרופות אחרות.
ממליצה שתחזור לרופא שנתן לך את ה COMBIVIR , ספר לו על הרגשתך הרעה ותתיעץ איתו על חלופות (יש).
באשר לאקנה - לא ידוע לי על קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר המון יחסי מיןנופר04/03/2010
בת 32.עסקתי במתן שירותי מין במשך 3 שנים.(פרשתי לפני 3 חודשים)
כל היחסים שקיימתי היו מוגנים(לא האורלי) מימי לא נגעתי בסמים או אלכוהול...
רציתי לשאול איזה בדיקות עליי לעשות כדי לוודא כי לא נדבקתי בשום מחלה....אני מתכננת להכנס להריון בשבועות הקרובים(הריון שלישי יש לי שתי ילדים 6.4.)
אודה לתשובתך...והיכן ניתן לעשותן ולא בקופ"ח בצורה דיסקרטית
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דיסקרטיות
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010תוכלי לפנות לד"ר סרז גרשטיין במרפאתו בתל אביב - הוא רופא מומחה במחלות זיהומיות ועושה בדיקות באופן דיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההתנהגות של דן טורנרליזי04/03/2010
שלום רופאות יקרות, יש לכם מושג למה דן טורנר עונה בצורה כזאת מגעילה לחברי הפורום?
האיש הזה שקורה לעצמו רופא דואג להפחיד את הציבור בכל הנוגע לאיידס, שנשאל על אמינות הבדיקות הוא תמיד מזלזל בהם וממעיט בערכן, נותן מידע שגוי לציבור {גבר שקיבל מין אוראלי מאישה קיבל תשובה שיש סיכוי נמוך להדבקה...ממתי הווירוס נמצא ברוק ??}, אני לא מבינה למה הוא עושה את זה, כל כך שקוף שלא טובת הציבור היא שחשובה לו אלה משהו אחר רק לא הבנתי מה, אני מאמינה שזה פוגע בהמון אנשים שקוראים את התשובות ואף ראיתי תשובה שלו שפשוט פגעו באישה שאביה סבל מהרפס זמן רב, ככה רופא אמור להתנהג?
אשמח אם תוכלו להסביר את הנושא מאחר שאתם בטח מכירות אותו טוב יותר ממני,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר טורנר רופא יקר
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010ד"ר טורנר רופא מצויין, אמין ומקצועי.
אין מקום להשמצות בפורומים ציבוריים - אין לי ספק שהוא עושה עבודתו נאמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה03/03/2010
שלום, ביצעתי חדירה ללא קונדום לפני כחודש, אחרי 17 יום ביצעתי בדיקת קובמו שיצאה תקינה, אתמול היה לי חום כאבי שרירים כאבי ראש וכאב בגרון, הלכתי לרופא שאמר שיש לי דלקת חריפה בגרון והכל שם מוגלה לבנה, האם זה תסמין לאיידס?
אני חרד מאוד ולא יודע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגרון
ד''ר קרן אולשטיין-פופס03/03/2010זו לא הסתמנות קלאסית של איידס, אבל יכולות ליות כל מיני התבטאויות.
לא נשמע לי שזה זה - אבל תיבדק שוב כדי להיות גוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר יקרה...כרמית03/03/2010
יש לי מספר שאלות חשובות ואודה לך מאוד אם תעני לי על כולן.
להלן מקרה שקרה לי לאחרונה:
1. לפני שלושה שבועות לערך עשיתי בדיקת רנטגן. יש חשש שאני בהריון ואני חרדה לגבי כך שעשיתי צילום רנטגן של מערות האף, שתי דקות אחרי נרקומן. אני חייבת לדעת מכיוון שאינני ישנה בלילות..במהלך הצילום נתבקשתי לשים את הפה פתוח על מכונת הרנטגן והאמת שלא שמתי לב אם היו שם כתמי דם או רוק. במידה והנרקומן דימם מהפה, ע"י שיעול או משהו אחר וזה נשאר על המכונה, האם אפשרי כך להידבק חלילה במחלה זיהומית כולשהי כגון: הפטטיס או איידס?
אני שואלת מכיוון שלדם בתוך רוק, לוקח להתייבש שעות? ואם אני מניחה את השפתיים על המכונה עם פה פתוח, הדם חודר לתוך הפה, האם אני צודקת?
ואני יודעת שאפשר להידבק בהפטטיס גם דרך מגע עם רוק נכון?
אני חוששת כי בדיוק שלושה שבועות אחרי יש לי חום גבוה, כאבי גרון, צמרמורות והזעות לילה.
האם לדעתך זהו צירוף מקרים?
האם הדרך שתיארתי יכולה חלילה להוביל להידבקות במידה ולא נעשה חיטוי?
נומר ויש על המכונה רוק עם דם, האם כך אפשר להדבק באיידס או הפטטיס?
אנא עני לי תשובות מפורטת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס03/03/2010שלום לירון.
יש לך המון שאלות וקצת קשה לענות על הכל בפורום הזה.
קודם כל - הסיכון מדקירה ממחט כשיש טיפת דם ברורה הוא בסביבות 1 ל 300.
הסיכוי שמחט היתה פתוחה במעיל של מישהוא, דקרה אותך בלי ששמת לב והדביקה אותך - הוא באמת אפסי.
הוירוס חי באויר בין דקות לשעות. לא הרבה זמן.
גם הסיכון במה שקרה בצילום הוא אפסי. הדבקה דרך עצם דומם לא קיימת כמעט בספרות.
אני חושבת שאין לך מה לדאוג - אבל כדאי להיבדק כדי להיות רגועים באמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה02/03/2010
קיימתי יחסים עם קונדום לפני כחודש ובאמצע האקט הקונדום נקרע, מייד הפסקתי את האקט, עכשיו עבר חודש ופתאום יש לי שיעול יבש כל הזמן עם סוג של הרגשה מוזרה באיזור החזה, אני מפחד שזה תסמין כלשהו לאיידס, אני לא יודע מה לעשות, האם זה תסמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס03/03/2010בעיקרון - זה לא הסתמנות קלאסית של הדבקה באיידס.
עבר כבר חודש - או שתחכה עוד חודש ותעשה בדיקה רגילה או שאם אתה לא מסוגל לחכות תעשה כעת בדיקת קומבו (זה עולה כ 100 שקל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
שאלה04/03/2010עשיתי בדיקת קומבו אחרי 17 יום שיצאה תקינה, אני יכול להיות רגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך מבקבוק , בבקשה תשובה דחופהאורית01/03/2010
שלום
מישהו ניסה לפתוח בקבוק משקה ולא הצליח, אבל נחתך מהבקבוק.
אח"כ העביר את הבקבוק למישהו אחר לפתוח.
גם הבן אדם הנוסף נחתך ביד מאותו בקבוק.
האם יש אפשרות להעברת איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש לא
רמי01/03/2010ל-א -אי אפשר להידבק מהדרך שתיארת.
אני לא רופא ולא נראה לי שצריך להיות רופא בשביל לדעת את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס03/03/2010אין סיכון בחשיפה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים באיגודאבנר27/02/2010
דוקטור אולשטיין שלום
לפני מספר ימים ענית למישהי שבארץ קיים איגוד של רופאים
שעוסקים ב HIV . טענת שאתם מכירים אחד את השני ואת כל המרכזים
המרפאות והרופאים העוסקים בנושא.
אני בצעתי מספר בדיקות במרפאתו של דוקטור גרדשטיין { רופא מקפלן }
והבדיקה האחרונה אלייזה לאחר 8 וחצי שבועות בצעתי בבית חולים קפלן.
את דגימת הדם לקח לי ד"ר סרג גרדשטיין. אחר הצהריים יצרתי קשר איתו
ולמחרת הוא שלח לי בפקס את תשובות המעבדה האימינולוגית בקפלן.
התשובה כמובן שלילית . האם ד"ר גרדשטיין גם נימצא באיגוד שציינת
והאם יש לך הכירות איתו ?
אפשר להיות רגוע מתשובותיו ומתשובות הבדיקה שהוא שלח לי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זה שכתב לרופאה
pako28/02/2010תשמע אחי הייתי אצלו בבדיקה כמה פעמים והוא מאוד אמין הוא עובד בקפלן ואפילו כשהרגשתי שאני לא מספיק סומך הלכתי לועד ושם מסתבר מכירים אותו טוב טוב ואמרו לי שהוא אמין מאוד ושאין מה לדאוג ניבדקתי בכל מקרה גם שם וכמו שהם אמרו יצאתי שלילי ברוך השם
אני כותב גם לך כדי שלא תמשיך להיכנס לפורומים ההמתנה לתשובות של הרופאות קורעת בדיוק כמו ההמתנה לבדיקה ואני מכיר את ההרגשה עזוב תניח לזה אחרת רק פסיכולוג יוכל להוציא ממך את החרדה הזאת וזה תהליך קשה
דרך אגב בוועד גם אמרו לי שהמרפאה שלו מוכרת ע"י משרד הבריאות ושהמון אנשים ניבדקו אצלו
אז אם ניבדקת אצלו ויצאת שלילי תסתכל לשמיים תגיד תודה
ולהבא תשקיע בקונדום איכותי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרמי27/02/2010
היו לי יחסי מין עם נערת ליווי. היחסים ערכו כדקה ובמהלכה נקרע הקונדום והייתה חשיפה של כ20-30 שניות. לאחר מכן היא ירדה לי בלי קונדום אבל גמרתי בחוץ. עשיתי בדיקת קומבו לאחר שבועיים ולאחר שלוש לאור כול הוויכוחים מתי היא יותר אמינה, ובנוסף ביצעתי בדיקה מהירה(שעברה לאחר מכן גם בדיקת אלייזה) לאחר 7 שבועות וכולן יצאו שליליות. אני הולך כמובן לבצע את הבדיקה לאחר שמונה שבועות אבל שאלתי היא אם בדיקה זו היא מספיק אמינה לאחר 8 שבועות? או שמא עליי להיבדק שוב לאחר 3 חודשים או חצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על החפירות אבל אפשר תשובה?
רמי01/03/2010זה ממש דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס03/03/2010הבדיקה אמינה אחרי 8 שבועות, לפי כל הנתונים של המעבדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה27/02/2010
קיימתי יחסים עם קונדום לפני כחודש ובאמצע האקט הקונדום נקרע, מייד הפסקתי את האקט, עכשיו עבר חודש ופתאום יש לי שיעול יבש כל הזמן עם סוג של הרגשה מוזרה באיזור החזה, אני מפחד שזה תסמין כלשהו לאיידס, אני לא יודע מה לעשות, האם זה תסמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך תעשה קומבו
דניאל27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסתם מישהו
רמי27/02/2010רציתי לדעת (אם כומבן תרצה לחלוק) איך יצאה הווסתרן בלות? אני מצטער אם אתה חושב שזהו לא ענייני אך באמת היית שמח לדעת אם בסוף יצאת שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסתם מישהו
רמי27/02/2010הייתי*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדגדשג26/02/2010
האם חתך בעטרה (כיפה), התחך הוא צר מאוד , בחלק בתחתון של הכיפה, אבל שאינו מדמם(נוצר כתוצאה משפשוף), הוא גם פצע פתוח? האם הנגיף יכול לעבור דרכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
דגדשג01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרמי24/02/2010
היה לי מגע מיני שבו נקרע הקונדום למשך 20-30 שניות ובנוסף אותה בחורה ירדה לי בלי קונדום אך גמרתי בחוץ. עשיתי בדיקת קומבו לאחר שבועיים ושלוש ובנוסף עשיתי בדיקה מהירה(שנבדקה לאחר מכן גם באלייזה) לאחר חודש וחצי וכולן יצאו שליליות. כמובן שאני אבצע את הבדיקה הרגילה במועד חודשיים מאותו מגע אך שאלתי היא האם אפשר להיות רגוע?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס24/02/2010כמו שאמרת - כדאי להיבדק גם אחרי חודשיים בבדיקת אלייזה רגילה, אבל אני חושבת שאתה יכול להיות רגוע עם כל הבדיקות שביצעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהאבנר24/02/2010
שלום
לאחר מין אוראלי הדדי ביני לבין בחורה { קבלתי מהבחורה וגם הענקתי לה}
בצעתי בדיקת קומבו אחרי 17 יום יצאה שלילי . { הבדיקה בוצעה במרפאתו של ד"ר
סרג גרדשטיין רופא מבי"ח קפלן . מכירה ? } הוא שלח לי תשובה מרכז רפואי קפלן מכון
בן ארי לאימינולוגיה . עשיתי אתמול אחרי 8 וחצי שבועות { 59 יום } בדיקת אלייזה. הבדיקה בוצעה בקפלן.
יצא שלילי . דוקטור סרג גרדשטיין לקח לי דגימת דם . הוא שלח לי היום תשובה בפקס
שבו כתוב מרכז רפואי קפלן מכון בן ארי לאימינולוגיה היחידה ל HIV
האם אפשר להפעיל צפירת הרגעה ?
בטופס מופיע HIV 1,2 Ab s {ELISA} NEGATIVE
סוג בדיקה SERUM
האם זאת הבדיקה הרגילה הידועה ?
ומזה Abs ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס24/02/2010אכן זאת בדיקת האלייזה הרגילה והידועה שעושים.
ABS - הכוונה היא נוגדנים כנגד חיידק או וירוס, במקרה הזה כנגד HIV.
זה מה שהאלייזה בודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)