מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוראליאוה10/10/2009
אני קצת מודאגת מאחר וקיימתי מין אוראלי עם בחור
במהלך הקיום הבחינתי כי יורד לי דם מהחניכיים ואני חוששת שנוזל מדבק אולי הגיע לפה במהלך קיים האקט , האם יש חשש? האם יש צורך בטיפול מונע? אינני מכירה את האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס10/10/2009הסיכון במגע אוראלי הוא קטן ביותר, בסביבות 1 ל - 10,000.
כשיש פצע או דימום מהחניכיים יש סיכון מעט יותר גבוה, אך עדיין די נמוך.
טיפול מונע ניתן עד 72 שעות לאחר המגע המיני.
בכל מקרה אם יש לך חששות לגבי הבחור - גשי להתייעץ עם רופא המשפחה או פני למרכז האיידס הקרוב למגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה ד"ר מרגליתנועם09/10/2009
היה לי מקרה לפני 7 שבועות, קצת ארוך לספר אז כדי שיהיה קל לענות אתמצת לשאלות את החששות שלי מאותו מגע
המגע היה עם מישהו בן 24 כלל נשיקה צרפתית ואוננות אחד לשני
1. אם לפני שהוא התחיל לאונן לי הוא נגע ממש טיפה בנוזל מקדים, בצורה כה מועטה שלא הרגשתי את זה שהוא אונן לי, יכולה להיות הדבקה? אני בטוח שלא היה נגיעה בפי השופכה מאחר שידו הורגשה כיבשה והחור היה רחוק ממקום הנגיעות.
2.אם אני אוננתי לו והיה לו נוזל מקדים ממש קצת על האיבר {הוא גמר אחרי 40 שניות ככה שאני לא יודע אם אפילו הספיק לצאת נוזל מקדים} והיד שלי הייתה קצת כואבת מאבנים שנגעו בה באדמה אך לא היה פצע מדמם- אפשר להדבק כך?
3.אם אחרי שסיימתי לאונן לו, ועזבתי את היד מספר שניות לפני שהוא גמר, ולאחר 30 שניות גירדתי באף מעט, כלומר, אם היה בכלל נוזל מקדים על ידי גם את זה לא הרגשתי, אחרי 30 שניות של גירוד קל באף יש סיכון בכלל?
לא היו לי תסמינים מאד יחודיים או משהו, חוץ ממספר מועט של אפטות, שגם ככה יש לי נטייה להם וכנראה הופיעו בגלל שלא אכלתי הרבה זמן{ירדתי 2 קילו כי לא אכלתי כמעט שבוע} ובגלל סטרס נפשי שנקלעתי אליו.
לאחר 17 יום מהמגע ניגשתי לקומבו שיצא שלילי.
לא היו לי סימנים אקוטיים כגון- חום,שילשולים,דלקת ריאות, שפעת.
אני רוצה לגשת לאליזה בקרוב דוקטור, אבל אני כל כך מפחד, שאולי האפטה אומרת משהו,
למרות שאולי מבחינה הגיונית, עם כל הנתונים האלה אין סיבה ממשית לפחד?
אז לעזור מעשית אי אפשר ממש,אני יודע, בדיקה יכולה להרגיעה לחלוטין, אבל אני כל כך בסטרס לפני הבדיקה הזאת, שאין לי חשק לכלום כמעט...
אז אני מאד אשמח לשמוע עידוד בקשר לנתונים שציינתי כאן..
המגע הזה היה המגע היחיד שהיה לי כל חיי, כולל פעם ראשונה נשיקה צרפתית בחיי, האם יש מצב למחלות אחרות שנדבקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק מקווה שהובן כהלכה
נועם09/10/2009לא היה מין אוראלי ולא שום חדירה בנסיון יחיד זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2009מאחר והקומבו היה שלילי יש סיכוי קרוב למאה אחוז שגם האלייזה תצא שלילית (אחרי 8 שבועות)
נראה לי שאתה זקוק להרגעה, הסיכוי שנדבקת אפסי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין במחזוראנונימי09/10/2009
שלום קיימתי יחסי מין עם קונדום עם בחורה מתאילנד, במהלך האקט המיני הבחנתי שהיא במחזור ויצאתי מייד
רציתי לדעת עם יש סיכוי סביר שנדבקתי באיידס?
תודה
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2009כל עוד היה שימוש בקונדום אין חשיבות לעובדה שהיתה במחזור
קונדום מגן לחלוטין ולכן אין סיכוי שנדבקת מאותו אירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין במחזור- המשך
אנונימי10/10/2009כאשר הורדתי את הקונדום היה מגע של דם עם איבר המין שלי ישר שטפתי את עצמי בסבון, האם אפשרי שכתוצאה ממגע שטחי בין דם לבין איבר המין שלי נדבקתי באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אפשרות להדבק כתוצאה מחיכוךללא שם09/10/2009
האם יש אפשרות להדבק כתוצאה מחיכוך אברי המין ללא שום חדירה ?
מה לגבי מצב בו שיער הערווה גולח לפני ?
האם יש סיבה ללכת להבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב להידבק
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2009אם היה רק חיכוך אין כל מצב להדבקה - אין צורך להיבדק באם מדובר אך ורק באירוע זה
אם היו יחסי מין לא מוגנים - שווה להיבדק ולדעת את מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זקוק להרגעה
ללא שם10/10/2009תודה על התגובה המהירה אבל אני מרגיש שאני עדיין בלחץ.
עשיתי מסא'ז אירוטי בתאילנד שהיה ללא חדירה (גם לא אוראלית)
הוא כללל חיכוך באברי המין (שניהם עברו גילוח)
ונגיעות הדדיות בידים באברי המין (אוננות)
רציתי לדעת האם יש סיכוי להדבקות במחלה ? האם לגשת לבדיקה ?
העניין הוא , שגם אם הייתי שם קונדום הייתי חושש באותה הצורה בעיקר בגלל ההשתפשפות שלה על האשכים (בגלל הגילוח)
אבל זה לדעתי גם בגלל שנגעלתי מהסיטואציה והתאכזבתי מעצמי שהלכתי למקום כזה
אשמל לקבל תשובה מפורטת (ואני מקווה שמרגיעה) אני לא מפסיק לחשוב על זה בטיול...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה... (מצטער על ההטרדות..)
ללא שןם11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאלזהמירי08/10/2009
שלום
לפני שנה וחצי עברתי בדיקת דם שגרתית ,שבמהלכה האחות השניה דיברה על מישהו בהקשר ל-HIV, אני נלחצתי והאחות אמרה לי לא דיברנו עלייך. מאז אני חוששת, למרות שעברתי בדיקת אליזה חודשיים לאחר מכן כדי לוודא שהכל בסדר ואכן הבדיקה יצאה שלילית והתייעצתי עם רופאים בתחום שאמרו לי שלאחר חודשיים הכל תקין.
איך ניתן לצאת מזה . אני מנסה להכניס לעצמי לראש שמבדיקות דם לא נבדקים, אך לפעמים אני חוששת שמא לא מדובר בנבדק שלפניי ואולי בכל זאת...ואולי אני צריכה לבצע בדיקה נוספת.
אולי אני היפוכונדרית ? אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לחרדה
ד``ר מרגלית לורבר08/10/2009נראה לי שאת זקוקה לעזרה על מנת לטפל בחרדות - אנא, גשי לרופא המשפחה לצורך זה
אין כל צורך בבדיקה נוספת לאחר שהקודמת היתה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלירמי08/10/2009
אני אישה שביצעה מין אוראלי לגבר שנראה לי "מסוכן" למספר רגעים ,בדרך כלל יש לי אפעות בפה ודימומים בשיניים
למרות שלא היה דימום בזמן היחסים, הגבר גמר בחוץ
מה הסיכויים להידבק אם בהגדרה יחסים אוראלים הם סיכוי של אחד לעשרת אלפים?
האם אחד לעשרת אלפים כולל גמירה בפה או לא?
ובכמה באחוזים זה מעלה את הסבירות האפעות והדימום?האם זה הופך לאחד לחמשת אלפים לדוגמא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2009אין נתונים לגבי השאלות שלך
בעקרון אפשר להידבק ממין אוראלי עם או בלי גמירה, גם בנוזלים המקדימים עלול להימצא הנגיף
מכאן שלהבא - גם מין אוראלי - עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאיידס תעזרו בבקשה זה חשוב לי!.חסוי07/10/2009
[אני מאודד מודאג.]
אני חייל משרת בחיל האוויר . ניצלתי יום אחד ללכת לזונה פרטית בת 30 בתשלום של 200 ש"ח, החדר היה דיי חשוך ולא הסתכלתי הרבה על הקונדום . הבחורה ירדה לי עם גומי אחר כך קיימתי איתה יחסים טרם גמירה היא הורידה לי אחר כך את הקונדום ושמה לי קרם כחול כזה ואחרי כך שמה לי קונדום חדש ואחר כך היא עוד פעם ירדה לי וסיימתי לקיים איתה יחסים אינטימיים[חדירה] ולא נקרע הקונדום , למרות שלא הסתכלתי על זה המון . והשתמשתי בקונקום דורקס לא זול. יש מצב להדבקה ?. החדירה הייתה עד לבסיס והנוזלים שעל הקונדום יכלו איכשהו אולי לעבור לפין . אחרי שהיא הורידה לי את הקונדום היא נגבה לי את האיבר כמה פעמים וגם את הכיפה. לא מבין בזה ואני מאוד מודאג. ויש מצב היא עשתה לי משהו בכוונה ?. הלכתי אלייה לבד ואני חייל בן 19 והייתי בתול לפני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה
ד``ר מרגלית לורבר08/10/2009על פי סיפורך היה שימוש מלא בקונדום - אין מקום לדאגה, אין סכנת מגע בין ההפרשות לאיזור הכיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה+
חסוי08/10/2009שכחתי להוסיף שגם לפני שקיימתי איתה יחסים והיינו עירומים האיבר מין שלי יצר קשר עם איברה ללא חדירה ואני גם לא נימול. מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידספוביהדין07/10/2009
כבר משהו כמו שנה אני נושא איתי חרדות מהמחלה
כשאני עובר במקום הומה אדם אני זז לשוליי הדרך שמא אדם זר ייגע בי
לא ההיתי עובד בשביל לא לנגוע בחפץ או בדבר שזר נגע בו לפני כל. כמה דקות ההיתי שוטף את היידים. עשיתי מעל 10 בדיקות בשנה האחרונה
אבל אתמול זה הפתיע........ בחור שנושא איידס עם פצעים עמוקים מאוד מאוד חיבק אותי לומר שלום
תוך כדאי חיבוק הפצעים שו חיככו את הפצעים שהיו לי בגב(ההיתי ללא חולצה) ועכשיו אני במשבר האמיתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס פוביה
ד``ר מרגלית לורבר08/10/2009אני ממליצה שתקבל טיפול בחרדות, אתה בהחלט זקוק לזה - אין כל סכנת הדבקה באיידס על פי תיאורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ06/10/2009
שלום ד"ר מרגלית,
אני רוצה לשאול אותך מס' דברים עקב חששות אך אעדיף באופן אישי.
יש אפשרות לעשות זאת (אימייל, טלפון, פגישה..)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום
מ07/10/2009שוב שלום, מצטער על הבלבול
השאלה נוגעת גם לד"ר קרן אולשטיין-פופס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה
ד``ר מרגלית לורבר08/10/2009תוכל לקבוע פגישה בטלפון 04-8542889
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות הדבקהש.ג.05/10/2009
רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להידבק במידה ופיניתי בידיים חשופות צמר גפן עם דם לאחר בדיקת דם שנעשתה לחולה איידס?(גם אם יש חתכים שטחיים לא מדממים).
2. בהנחה שלא שטפתי את הידיים(כנראה שכן אבל אני לא זוכרת בוודאות)ושפשתי עיניים האם ישנה אפשרות הדבקה?
(החולה בעצמו לא ידע )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה להדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/10/2009אין הדבקה דרך עור שלם ובריא.
ברגע שיש חתכים פתוחים - יש סיכון מסוים אם יש חשיפה ישירה של נוזלי גוף בחתך.
במקרה שתארת אין בעצם סכנה ממשית להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר???
דין06/10/2009"אם בא במגע עם נוזליי גוף"
ז"א שגם זיעה שחודרת לפצע פתוח מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוייםערן2305/10/2009
שלום רב
מה הסיכויים להדבקות (סליחה על הפרטים הבוטים) בנגיף HIV לגבר עם פצע אפטה\הרפס בפה המעניק מין אוראלי לאישה?
כמו כן באותו הנושא, האם ישנה סכנת הדבקה בנגיעת הפין על דגדגן האישה ללא קונדום.?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
ערן2306/10/2009הכוונה הייתה לחיכוך ממושך של הפין על הדגדגן והפות
כמו כן בזמן צחצוח שיניים או הפעלת לחץ כלשהו על החניכיים יורד לי דם
האם זה מסוכן להעניק מין אוראלי לאישה עקב בעיית חניכיים שכזו?
מצטער שאני לחוץ אבל נחשפתי למין עם מישהי שאני לא מכיר ואני רוצה להחכים מעט בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון במגע מיני אוראלי
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/10/2009אני אנסה לענות על כל השאלות:
1. במין אוראלי רגיל הסיכון הוא כ - 1 ל 10,000 , כלומר סיכון קטן ביותר.
מדובר כאן בהערכה סטטיסטית לפי מקרים שתוארו בעולם.
אם יש פצע בפה או חניכיים מדממים - זה יכול להגדיל את הסיכון, אבל עדיין מדובר בסיכון נמוך.
2. לגבי חיכוך אברי מין - אם אין חדירה וגמירה בפנים - אלא רק מגע עור בעור, אין בעצם סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ערן2306/10/2009תודה על התשובות
אתם עושים עבודת קודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין וגינאליאיגור05/10/2009
שלום לך..רציתי לדעת מה הסיכוי להידבקות ממין וגינאלי??חד פעמי
וגם אם בחורה נשאית יכולה להדביק אותי אם שריטה מציפורנים שלה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון להדבקה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס06/10/2009ראשית, הסיכון לגבר להידבק ב - HIV לאחר מין וגינלי חד פעמי הוא בסביבות 1 ל - 1000.
כלומר קיים אבל נמוך.
הסיכון להידבק משריטה הוא אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טובה...דין04/10/2009
ד"ר לפני מספר שבועות ביליתי עם מישהי בתאיילנד.
ביצענו יחסיי מין, ולא חסכתי בזהירות ואמצעי מניעה.
אך למרבה הצער, בזמן שהגברת מצצה לי את פטמות החזה
הבחנתי בכמות מזערית של דם בין השיניים
האים ייתכן שהדם יחדור לתוך החור הסתום והמזערי הזה של הפטמה
ויגרום הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר04/10/2009אין הדבקה דרך העור או בדרך שתיארת
לא נראה כמצב אפשרי להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTHENK YOU,,
דין04/10/2009אז אין צורך באף בדיקה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיהיה אידיוט
שפוי05/10/2009כמו שלא חסכת באמצעי הגנה אל תחסוך מעצמך את הבדיקה אפילו אם זה רק כדי לוודא חזרת ממדינה שבא קיים אחוז איידס מהגבוהים בעולם נכון שאין מה לדאוג אם המין היה אם קונדום אבל בשביל ביטחון 100% גש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיהיה אידיוט
שפוי05/10/2009כמו שלא חסכת באמצעי הגנה אל תחסוך מעצמך את הבדיקה אפילו אם זה רק כדי לוודא חזרת ממדינה שבא קיים אחוז איידס מהגבוהים בעולם נכון שאין מה לדאוג אם המין היה אם קונדום אבל בשביל ביטחון 100% גש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כך נדבקים?פאפא03/10/2009
אני עובדת בחברת אירועים וחלק מעבודתי זה עשיית קעקועי מדבקה לאנשים
אני מדביקה את המדבקה ואז אחרי מריחת חומר מסביבה אני מגרדת אותה עם הציפורן
אם קרה מקרה שבו גרדתי את המדבקה מגופו של הלקוח ותוך כדי זה פצעתי אותו וירד לו דם והדם נכנס לי לתוך הצפורן? במקום שלא חשוף לאויר? האם אני יכולה להדבק באיידס
יומיים אחרי זה שרטתי עם הצפורן את ידי בלי כוונה שריטה מאוד עמוקה עד כדי ירידת דם,אם בתוך הצפורן היה דם מאותו אירוע אבל הוא לא נחשף לאויר כי הצפורן די ארוכה כך שנשאר דם בתוכה למרות שהיא נשטפה מספר פעמים יכול להיות שהנגיף עדיין חי והחדרתי אותו לתוך דמי? גם אחרי יומייים?
ועוד שאלה:אחרי כמה זמן שאיידס שנמצא בדם בא במגע עם האויר כבר לא מדבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הדבקה דרך העור
ד``ר מרגלית לורבר04/10/2009גם מתחת לציפורן יש עור כך שאין מצב להדבקה בצורה זו
לא רצוי שתעבדי עם כפפות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאין הדבקה דרך העור..אבל
פאפא05/10/2009אמרתצי לך ששרטתי את עמצי עם אותה הציפורן האם הנגיך יכל לעבור כך? אחרי יומיים?
ואם למשל אחרי שנהיה לי דם על הציפורן נגעתי בעין או בתוך האף יכולה להיות הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרעהמודאג03/10/2009
קיימתי יחסי מין עם יצאנית וכנראה כנראה נקרע הקונדום.מה הסיכוי להדבק ממגע בודד שהחל עם קונדום שכנראה נקרע?
יומיים לאחר מכן החלתי להרגיש חום באזור ה37.5 מעלות ונראה לי שהגרון קצת יבש. אני לא ישן כבר 5ימים מפחד תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע
ד``ר מרגלית לורבר04/10/2009הסיכוי נמוך אך לא אפסי
עבר כבר הזמן לקבלת טיפול מונע (עד 72 שעות לאחר האירוע) ולכן עליך להמתין 3 שבועות וללכת לבצע בדיקת קומבו (בתשלום) או לחכות 8 שבועות ולעשות בדיקת אלייזה רגילה בחינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)