מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות ספירת דםעידית18/11/2010
שלום, בני בן 8 וחצי חודשים. בביקור האחרון בטיפת חלב אמרו לי שהוא נראה קצת צהבהב והמליצו לי לעשות לו בדיקת דם לספירה. עשיתי את הבדיקה ושני ערכים היו נמוכים מהנורמה:
Neutrophils 23.9
GGT 9.8
חיפשתי מידע בגוגל ומה שקראתי די הלחיץ אותי.
אשמח לקבל מידע במיוחד לגבי הערך הראשון (שתוצאתו נמוכה בהרבה מהערך הנמוך בנורמה).
אנא ובבקשה, למען השקט הנפשי שלי כדי שאדע איך לפעול, אודה לתגובה מהירה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות ספירת דם - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010תקין לגילו
אל תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר שרייבר
עידית19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחלב? לחלבון? או למה??שירי18/11/2010
הקטנה שלי (אחת מזוג תאומים - בן ובת), כרגע בגיל 4 חודשים ושלושה שבועות.
בגיל 4 חודשים התחילה לשלשל (בלי חום). לאחר כשבוע שזה לא עבר הרופא אמר להעביר לצמחי. השלשולים עברו אבל אחרי עוד כשבוע עם הצמחי היא התחילה להקיא (עד התייבשות..). לאחר מכן, ולאחר שהיא לא חזרה לאכול את הכמות הנורמלית עם הצמחי, החזרנו אותה לחלב רגיל ומיד חזרו השלשולים, אז חזרנו לצמחי וחזרו הפליטות והכמעט הקאות ואז חזרנו לרופא.
הרופא אמר לעבור לנוטרמיגן.
עכשיו אנחנו יומיים עם נוטרמיגן וכל ארוחה זו מלחמה.... הילדה מתפתלת וצורחת כל ארוחה. בנוסף, שמתי לב שהיציאה היתה רירית בחלקה.
אנחנו מאוד מודאגים ובעיקר רוצים שהיא תחזור לאכול כמו שצריך! מה זה יכול להיות?? האם לא כדאי לעשות לה בדיקות מקיפות יותר כדי לברר רגישות לאוכל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהתאום אוכל צמחי.....
שירי18/11/2010כי גם אצלו התחילו שלשולים מהאוכל הרגיל ובצמחי נראה שהוא אוכל בסדר ומגיב בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לחלב? לחלבון? או למה?? - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010הייתי מנסה את הנוטרמגן לפחות לשבוע!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.... לפני כשעה היא הקיאה..
שירי18/11/2010זה היה כ20 דק' אחרי ארוחה של נוטרמיגן.
בכ"ז אין סיבה לדאגה??
האם לא כדאי בכ"ז לעשות בדיקות יותר מעמיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בן 5 חודשיםעמית18/11/2010
מאיזה טמפ' מומלץ לתת תכשירי הורדת חום כמו אקמול, טיפטיפות וכו'? (מדידה רקטלית)
ומה עושים אם לא עבר הזמן המינימלי בין המנות והחום עלה שוב?
לגבי אמבטיה פושרת להורדת חום - כמה פושרת? מה צריכה להיות טמפ המים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום בן 5 חודשים - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010מאיזה טמפ' מומלץ לתת תכשירי הורדת חום כמו אקמול, טיפטיפות וכו'? (
חום נחשב 38.0
ומה עושים אם לא עבר הזמן המינימלי בין המנות והחום עלה שוב?
אמבטיה
לגבי אמבטיה פושרת להורדת חום - כמה פושרת?
לא קר, נאים
מה צריכה להיות טמפ המים?
אין מדידה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות בעקבות שימוש בקלבטןשים18/11/2010
שלום רב
בי בן 11 חודשים.
לפני שבוע שלשל ונתתי לו קלבטן, השלשול פסק אך הוא סובל מעצירות קשה ואם לפני השלשול היו לו 6 פעמים ביום יציאות, אז היום רק פעם ביום וקשה ומוצקה מאוד. הוא מתנהג כרגיל אך לפנות בוקר סובל מכאבי בטן.
1. האם כדאי להשתמש בקלבטן בזמן שלשולים?
2. מהו מספר היציאות הנכון בגיל הזה? והאם 5 פעמים ביום זה רב מידי?
3. איזה מזונות רצוי לתת בזמן עצירות?
תודה מראש
שים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות בעקבות שימוש בקלבטן - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010
1. האם כדאי להשתמש בקלבטן בזמן שלשולים?
בגיל כזה עדיף לא להשתמש
2. מהו מספר היציאות הנכון בגיל הזה? והאם 5 פעמים ביום זה רב מידי?
מ10 ליום לאחד לשבוע יכוטל להיות תקין
3. איזה מזונות רצוי לתת בזמן עצירות?
לא בננות. אגסים טובים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקיעת שינייםחנה18/11/2010
שלום,
ביתי בת 3 חודשים ושבוע (נולדה בשבוע 40+2).
בזמן האחרון היא מייררת מאוד (ממש הרבה מאוד רוק).
היא התחילה פתאום להכניס ידיים לפה במקום מוצץ ככה בקדחנות ובעצבנות, היא לפעמים פתאום נודניקית עם התקפי בכי חזקים (שלא באופי שלה), ללא חום, החניכיים אמנם לא אדומים ונפוחים אבל נראה לי שכשאני נוגעת לה בהם אז כאילו כואב לה והיא גם מנסה לנשוך לי את האצבעות בעצבנות, כאילו מתחילים לצאת לה שיניים... האם זה יכול להיות? (אגב שללתי רעב עייפות החתלה בנידנודים והתקפי בכי) האם זה יכול להיות המצב? אייך יודעים? מה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקיעת שיניים - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010האם זה יכול להיות?
כן
מה עושים?
הייתי מנסה טיי ג'ל לרא5ות אם זה עוזר
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה הרבה שאלות מאמא מודאגת מאודבר17/11/2010
לרופאי הפורום שלום,
בתי בת שנה ו-8 חוד'. שוהה בגן החל מספט' שנה זו עד שעות אחה"צ. לפני כחודש-חודש וחצי היא היתה מקוררת עם נזלת ושיעול, הדבר חלף אך עדיין התקשתה לנשום דרך האף בלבד, כלומר נושמת גם דרך הפה. קישרנו את זה לנזלת שעדיין היתה קיימת אך בכמות ותדירות נמוכות יותר.
החל מאתמול שוב היא מקוררת מאוד, חום שעלה היום ל-39.6, נזלת ללא הפסקה, שיעול רב, טורדני וליחתי שמעיר אותה משינה. בביקור אצל רופאת משפחה, אמרה שיש וירוס בדרכי הנשימה העליונות וגודש ליחתי.
מאתמול אני מטפלת בה באמבטיות פושרות, מי מלח לאף, שואבת לה את הנזלת עם שואב רירית ונובימול להורדת חום. (התחלתי עם נרות אקמולי 80 מ"ג ועברתי לנובימול- 1.65 מ"ל, משקלה 11 ק"ג). החל מהיום הוספתי גם טיפול בהיסטדקס להקלה בגודש הליחתי - חצי כפית כל 8 שעות.
אני מאוד מודאגת ממצבה. היא אמנם לא אפאטית ודווקא רוב הזמן משדרת חיוניות, מדברת, אוכלת, ומצד שני בשעות האחרונות החום יציב ולא כ"כ יורד. בנוסף, יש לי כמה חברות שאצל ילדיהן זה התחיל כך ונגמר בדלקת ריאות או בשקד שלישי וכו'. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לחוות דעתכם באופן כללי וגם לגבי הנקודות הבאות:
האם זה יכול להיות זיהום חיידקי ולאו דווקא ויראלי? ואיך יודעים? ואיך משתנה הטיפול אז?
הציעו לי למשל לטפל בה באזניל למקרה שמדובר בדלקת הסימפונות או דלקת ריאות.האם כדאי בכלל?
אני מבינה שההגדרה של וירוס בדרכי הנשימה היא כללית מאוד והוירוס יכול להיות מסוגים שונים, האם לדעתכם אני פועלת נכון מבחינת הטיפול? ומה אתם מציעים? האם אני צריכה לקחת אותה לבי"ח? ואם לא עכשיו - באילו מקרים כן צריך לקחת?
כמו כן, האם להעיר אותה משינה כדי לקחת טיפול (היסטדקס)?
וובמידה והחום לא יורד - מה זה אומר ומה עלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה הרבה שאלות מאמא מודאגת מאוד - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010הסיפור נשמע כמו כל ילד שמתחיל במיסגרת
האם זה יכול להיות זיהום חיידקי ולאו דווקא ויראלי? ואיך יודעים? ואיך משתנה הטיפול אז?
זה נשמע וירלי אבל אם זה מתמשך לפעמים צריכים לעשות בדיקות דם
הציעו לי למשל לטפל בה באזניל למקרה שמדובר בדלקת הסימפונות או דלקת ריאות.האם כדאי בכלל?
בגיל כזה לא לא לא
אני מבינה שההגדרה של וירוס בדרכי הנשימה היא כללית מאוד והוירוס יכול להיות מסוגים שונים, האם לדעתכם אני פועלת נכון מבחינת הטיפול?
כן
האם אני צריכה לקחת אותה לבי"ח?
לא לא לא
כמו כן, האם להעיר אותה משינה כדי לקחת טיפול (היסטדקס)?
לא הייתי נותן לתינוק בגיל כזה היסטדקס!!!!!!
מידה והחום לא יורד - מה זה אומר ומה עלי לעשות?
יכולים לשלב אם נורופן
את צריכה למצא רופא/ה ילדים שיכול להשגיח על המצב
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר ברונכוקיד במקום היסטדקס?
בר18/11/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת על תרופות סבתא
בדואי זעלאן18/11/2010היתי ממליץ לך לחשוב בכיוון של רופות סבתא במקום לדחוץ כל מיני כימיכאלים לגוף של הילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת על תרופות סבתא - תגובה
ד''ר קווין שרייבר19/11/2010אבל ללא דבש
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר ברונכוקיד במקום היסטדקס? - תגובה
ד''ר קווין שרייבר19/11/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה רשמה היסטדקס לאותו גיל
עמותת גרנית22/01/2011בוקר טוב
בננו בן השנה ושמונה חודשים עם אותם סימפטומים פלוס דלקת אוזניים. רופאת הילדים רשמה לנו אתמול היסטדקס ואם לא יעזור 48 שעות לעבור לאנטיביוטיקה-מוקסיפן.
באמת קראתי בהוראות שלא מומלץ מתחץ לגיל שנתיים. עכשיו אני מוטרדת שמא אני גורמת לו נזק.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותשגית17/11/2010
שלום,
בתי בת חצי שנה הקיאה בסופשבוע מספר פעמים, קיבלה עירוי ובדיקות הדם שלה היו תקינות.במשך חמשת הימים שלאחר מכן היא מקיאה פעם ביום, אין לה כ"כ תאבון,
יש לה מצב רוח טוב, היא חיונית,אין לה חום והיציאות שלה תקינות
(חשוב לי לציין שבדיוק התחלו להאכיל אותה במוצקים ומאז ההקאה הראשונה הפסקנו)
מוזנת בסימלק ללא לוקטוז.מה פרק זמן "נורמלי" להקאות אחרי וירוס? האם בכלל יתכן וירוס (לא מקיאה אחרי כל ארוחה, ויציאות תקינות).האם זה הזצן ללכת לרופט גסטרו, או להמתין? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010.מה פרק זמן "נורמלי" להקאות אחרי וירוס?
עד 10 ימים
.האם זה הזצן ללכת לרופט גסטרו, או להמתין? מה זה יכול להיות?
הייתי ממתין
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהטבוראמא ל217/11/2010
שלום רב
בני בן 4 שבועות הטבור נפל כשהיה בן שבוע וחצי בערך
יש לו כרגע הפרשות אדומות מהטבור כמו דם קרוש
האם הדבר נורמלי? יש צורך בבדיקת רופא?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהטבור - תגובה
פרופ' יצחק לוי17/11/2010ייתכן ויש לו גרנולומה טבורית הדורשת טיפול
בכל מיקרה בעייה שכיחה ולא מדאיגה עם טיפול קל
בהחלט מציע להבדק
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אמא ל217/11/2010על התשובה המהירה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעימותחנה17/11/2010
שלום,
בתי בת 3 חודשים.
מתי אמורה לקבל טעימות של פירות וירקות?
ארבעה חודשים או כבר להתחיל??
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות - תגובה
פרופ' יצחק לוי17/11/2010החל מגיל 4 חדשים
ממליץ להתחיל בירקות
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלשיר16/11/2010
שלום, בתי בת שבעה חודשים, רק לאחרונה התחלתי לתת לה ברזל ומאז הקקי שלה שחור ממש כמו פחם! האם זה נורמלי? כך זה אמור להיות? ודבר נוסף - האם תינוק מקבל יותר ברזל מחלב אם או מתמ"ל? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל - תגובה
פרופ' יצחק לוי17/11/2010שינוי בצבע הצואה הוא זמני וייתכן עקב הברזל
אין מדובר בבעייה רפאית כלשהיא
פורמולה (תמ"ל) מכיל תוספות ברזל ולכן תכולתו יותר מאשר חלב אם.
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 7 חוד' - שאלה על איבר המיןדלית15/11/2010
בני בעוד כשבוע בע"ה יהיה בן 7 חוד'. מאז ומתמיד איבר מינו ברוב הזמן מכונס, כלומר, לא יוצא החוצה (מקווה שהבנת את כוונתי) (-: רק כאשר הוא משתין הוא יוצא החוצה.
רציתי לדעת האם זה בסדר והאם זה תקין...כשהאחות בטיפת חלב ראתה זאת היא לא אמרה שזה לא בסדר, רק חייכה ואמרה שהוא מעט שמנמן אז אולי בגלל זה איבר המין שלו מכונס. הוא גם נמוך יחסית לגילו (61 ס"מ לפני חודש), נולד בשבוע 36+6, לפני כמעט כחודש שקל 6.745 ק"ג, אז נכון לעכשיו הוא בטח שוקל 7+ ק"ג...
האם יש מקום לדאגה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 7 חוד' - שאלה על איבר המין - תגובה
ד''ר קווין שרייבר16/11/2010זה נשמע תקין
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה15/11/2010
בני בן שנה וחודשיים אמור לעבור ניתוח להורדת אשכים טמירים.
היות ומודבר ב2 האשכים מדיניות בהח לנתח פעמיים.
1. דעתכם?
2. האם תוכלו להמליץ על רופאים מומלצים (מנתחים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר קווין שרייבר16/11/2010יכולים לעשות באחד לדעתי אבל זה באמת שאילה לכירורג
תדברי עם הרופא ילדים שלכם להמלצות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול?אמא15/11/2010
שאלה נוספת שמטרידה אותי
התינוק שלי יונק כאמור
מלפני שבועיים בערך שילבתי לו בקבוק מטרנה אחד
כדי להרגיל אותו לקראת חזרתי לעבודה
מאז ואני לא יודעת אם יש קשר
בצואה שלו יש גבשושים..
היא עדיין נוזלית
ואני לא יודעת אם מידי נוזלית ואם זה שלשול
הגבשושים..כמו חתיכות קטנות..
1. האם יש קשר למטרנה?
2. איך מזהים שלשול?
3. מתי הדאגות יפסקו?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול? - תגובה
ד''ר קווין שרייבר16/11/20101. האם יש קשר למטרנה?
לא
2. איך מזהים שלשול?
אם זה שילשול יודעים
3. מתי הדאגות יפסקו?
גיל 80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אמא17/11/2010תודה על התגובה ובכל זאת..
זה ילד ראשון
ואני לא יודעת
הצואה מימית... ומסריחה.. שלוש פעמים ביום
יש לו עדין גזים
*אנחנו במעקב באשפוז יום בגלל צהבת.. ערכים נמוכים כרגע 6.9
והיו גם אינדרופינים נמוכים.. שעלו ברוך השם ל1300
ובפעם האחרונה שהיינו שם אמרו לנו לעשות ספירה ובילו רובין בעוד חודש בקופה
ורק במידה והערכים לא ירדו לחזור
1. האם יש קשר לשלשול ולזה?
2. האם יש קשר לזה ולשינה מרובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד''ר קווין שרייבר18/11/2010אין קשר
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת ואמא15/11/2010
מזמן לא הייתי פה ושוב..
התינוק שלי כבר בן 12 שבועות ועדיין צהבהב
אנחנו במעקב באשפוז יום
לפני שבועיים הבילורובין היה 6.9 .. נמצא בירידה ברוך ה'
לפני כן היה 10 וגם 9.
הערכים לא היו גבוהים.. לא קיבל שום טיפול
עשו לו מלא בדיקות לשלול דברים אחרים שלא נדע.. קומבס וגי סיקס פי די ותפקודי כבד ועוד כל מיני
ויצא תקין
הם מניחים שזה מהנקה
הוא יונק
התחלתי לתת לו בקבוק אחד מטרנה ביום במקום הנקה אחת
הוא עדין צהבהב
א. עד מתי יכולה להימשך צהבת כזאת?
ב. האם זה שנולד בשבוע 35 קשור?
ג. האם כדאי להפסיק הנקה ל24 שעות, אני ממש מתלבטת..
ודבר אחרון (וסליחה שזה ארוך)
הוא ישן ומפהק המון
ישן שעתיים וחצי לפעמים יותר, מתעורר אוכל, משחק טיפה.. מחייך ומגיב
אבל לא מפסיק לפהק ועושה בכי של עייפות..אז אני מרידמה אותו.
אודה למענה
תודהה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת ו - תגובה
ד''ר קווין שרייבר16/11/2010א. עד מתי יכולה להימשך צהבת כזאת?
עד 6 חודש
ב. האם זה שנולד בשבוע 35 קשור?
לפעמים אבל לא בודאות
ג. האם כדאי להפסיק הנקה ל24 שעות, אני ממש מתלבטת..
לא כדאי
השינה תקינה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרות בשק הדמעות- חסימהויקי15/11/2010
היי
הבן שלי בן שנה וחודש. אין לו דמעות. עג גיל 7 חודשים הוא היה סובל מדלקות עניים.
לאחר ביקור אצל רופא עניים התברר שהשק הדמעות שלו חסום.
הרופאה העייצה לי להגיע אליה בגיל שנה. למרות שכבר כמה חודשים אין לו דלקות וגם לפעמיעם יש לו דמעות.השאלה שלי היא עד כמה התהליך של פתיחה של החסימה הזאת היא מסוכנת ומסובכת כי הרופאה אמרה שזה מתבצע בהרדמה.
אני ממש מודאגת מעצם ההרדמה.
אנא בבקשו תענו לי....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרות בשק הדמעות- חסימה - תגובה
ד''ר קווין שרייבר15/11/2010אם רופא עיניים שמתעסק עם ילדים ממליץ, הייתי עושה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)