מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "קוליק"קליר02/09/2010
שלום....
בני בן שבועיים הוא סובל מכאבי בטן וכל הזמן משחרר גזים עם ריח חזק, יונק וגם אוכל סימילאק.
מה אפשר לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליר שלום
ד''ר קווין שרייבר03/09/2010אין הרבה לעדשות בגיל כזה
תנסי סיבקול
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולמ01/09/2010
שלום,
התינוק שלי בן שנה וחמישה חודשים.
ב 8-10 ימים אחרונים הוא סובל משלשול (2-4 פעמים ביום). אין דימום ואין ריר בשלשול.
כשזה התחיל היה לו חום גבוה ל-3 ימים אך אז החום ירד (בזמנו הרופאה לא התייחסה לשלשול (מיששה את הבטן ואמרה שזה בסדר) וקבעה שהחום הוא בגלל משהו בגרון) אך השלשול המשיך. מאז רוב הזמן אין לו חום אך לעיתים יש לו חום נמוך (עד 37.5).
מצב הרוח שלו טוב והוא לא מראה שום סימן לכאבי בטן או כל כאב אחר.
הוא אוכל כרגיל (הכל...) ולא הצלחתי להשאיר אותו לאורך זמן בדיאטה של אורז, תפו"א וכו'.
מה עשוי להיות מקור הבעיה?
תודה,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
ד''ר קווין שרייבר02/09/2010עם שילשולים ל 1.5 שבועות הייתי שולח דגימת צואה למעבדה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת צואה
מ06/09/2010הי ד"ר שרייבר,
מאז הפוסט האחרון השלשולים עדיין נמשכים ואכן מסרתי בדיקת צואה למעבדה.
התוצאות חזרו עכשיו ולא נמצאו טפילים.
מה השלב הבא?
אני ממש מודאגת - אני חוששת שהגוף שלו לא מקבל את מה שהוא צריך (הרי הוא משלשל כל הזמן).
תודה,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית שלום
ד''ר קווין שרייבר06/09/2010הייתי חוזר על הבדיקה
כולל:
תרבית (+ Ecoli, Campylobactor, giardia)
רוטה
תפילים
דם סמוי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו תשובות...
מ14/09/2010הי ד"ר שרייבר,
בבדיקת צואה נוספת לא נמצאו טפילים, ותוצאות נוספות צריכות להגיע ביום-יומיים הקרובים.
בנוסף - ערכנו לו בדיקות דם מקיפות והתוצאות מצורפות בקובץ.
אשמח לקבל את חוות דעתך בנדון.
תודה,
אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר קווין שרייבר15/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין, אבל השלשול נמשך
מ16/09/2010הי ד"ר,
יש לך אולי עצות איך לטפל בשלשול הכרוני הזה?
בינתיים אני מנסה לקבוע תור לגסטרו ילדים בבי"ח.
תודה וגמר חתימה טובה,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכים רופא גסטרו
ד''ר קווין שרייבר16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטותחנה01/09/2010
שלום,
בתי בת שלושה שבועות ניזונה ממטרנה. בין - 60-80
כמעט ואינה עושה גראפסים ובמקום זאת היא פולטת לאחר ארוחה 2-3 פעמים.
על מזה מעיד?
האם האוכל אינו מספיק לה או לא טוב עבורה?
וכיצד גורמים לה לעשות גראפס בזמן (במקום הגראפס היא נרדמת).
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה שלום
ד''ר קווין שרייבר02/09/2010לפעמים צריכים פיטמה יותר קטן
לפעמים מאכילים יותר מידי
זה גם יכול להיות ריפלוקס
אם זה ממשיך הייתי מבקר אצל רופא הילדים שלך
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים שילד חסר מנוחה?ענת01/09/2010
מידי פעם בוכה כאילו מכאב, קצת מנוזלת? אוכלת ושותה בסדר. בת שנה וחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010אין הרבה לעשות
עצירות?
תולעים?
אוזניים?
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגורט לתינוק בן 6 חודשיםאמא01/09/2010
תינוקי בן 6 חודשים נתתי לו לטעום יוגורט ולא הראה שום רגישות
רציתי לברר האם מותר להאכיל אותו יוגורט או שזה מזיק לו למרות שאין לו רגישות ליוגורט?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010הוא קצת קטן למוצרי חלב, אבל אם הוא לא היגיב, את לא גורמת נזק
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות רכות מידי/שלשוליםאורית01/09/2010
שלו םד,ר קווין,
הבן שלי בן שנה וארבעה חודשים. סובל הרבה מתפרחת חיתולים קשה כתוצאה משלשולים, ויציאות מאוד רכות.
אוכל סימילאק אדוונס. האם עדיף להימנע ממזון מסויים כגון עגבניות?
תודה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010הפריחה רק קשור לשילשול
שילשול כרוני כדאי בירור
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאותליאורה01/09/2010
הבת שלי בת שנה וחודשיים, היציאות שלה הן רכות עד שלשול באופן תמידי...אני בכלל לא זוכרת זמן שהיה לה יציאה לא רכה.
עשינו לה בדיקת צואה ויצא תקין
היא מתפתחת בסדר גמור, אוכלת מוצק (בכלל לא דייסות וכאלה), יונקת מעט.
אחוזון נמוך במשקל ומעט אנמית (10.4) , מקבלת 20 טיפות ברזל ליום (אך גם לפני זה היה יציאות רכות)
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010זה נשמע תקין
על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות ארוכהמיכל31/08/2010
שלום,
ביתי בת חודשיים וחצי וכבר 10 ימים רצופים סובלת מעצירות ,ללא יציאות . העצירות החלה עוד קודם , אך לא נמשכה יותר מ-4 ימים . הפעם העצירות נמשכת הרבה מאוד זמן . אני מניקה אותה וגם נותנת לה תחליב חלב אך האוכל העיקרי בכל התקופה הוא הנקה .
רופא הילדים הנחה אותי לתת לה יותר מים לשתייה, לתת סימיקול להקלה על הגזים ולתת מיץ עגבניות . התחלתי לתת לה מיץ עגבניות ,אומנם , רק יום אחד אך לא נראה לי שזה מצליח .
כששאלתי את הרופא מה עושים במידה וזה לא יעזור , הוא הזכיר חוקנים למינהם .
רציתי לדעת מה הטיפולים המוצעים במקרים כאלו . מה ניתן עוד לתת לה כדי להקל עליה ולעזור לה ?
חשוב לי לציין - היא אוכלת סדיר , זה לא פוגע לה בתאבון . היא ערנית , חייכנית ישנה בלילות ללא בעיה . יש לה התקפים של חוסר שקט והשתוללות של הגוף אבל הם לא ארוכים יותר מידי .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010אם כשהקקי יוצא זה נראה בסדר(לא גושים) הייתי ממשיך כמו שאת עושהץ אם זה גושים הייתי ממליץ על טיפול נוסף ביו חוקן בין תרופתי דרך הפה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ארוכה
מיכל01/09/2010ד"ר תודה על התשובה .
ביתי ( בת החודשיים וחצי ) לא עשתה אף יציאה משום סוג ,לא רכה ולא גושים , כבר 11 ימים !
לכן התשובה שלך לא ברורה לי .
האם הפתרון למצב זשלה זה רק חוקן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
אמא נועה01/09/2010מיכל שלום. אני מציעה לך לשאול את הרופאה של התינוקת האם אפשר לתת לה מיץ שזיפים. במידה וכן, השרי 5 שזיפים יבשים במים רותחים ללילה ובבוקר תכיני לה את התמ"ל על בסיס המים האלה. לנו זה עזר מאוד בעצירות של בתנו ושחרר את הסתימה בתוך מספר שעות. בנוסף, עזרו לנו גם מסאג'ים בתנועה מעגלית על הבטן ותנועות אופניים עם הרגליים. מאחלת שיעבור מהר (מנסיונינו אחרי 3 חודשים בערך המערכת מסתדרת...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ארוכה
מיכל02/09/2010תודה אני מקווה שיעזור . אני נותנת לה כרגע מיץ עגבניות וזה בכלל לא משפיע עליה .
לא הייתי דואגת אם לא היתה קטנה ....
תודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל חברה שלי זה הגיע ל13 ימים
עמית02/09/2010היא הלכה לייעוץ אצל גסטרולוג, אמר לה שתינוקות שניזונים מהנקה יכולים לפתח עצירות עד שבועיים. אחרי 13 יום היתה יציאה ואח"כ זה היה בסביבות שבוע בין לבין.
אל תקחי את זה כהמלצה לחכות, אולי כדאי שגם תפני למומחה גסטרו כדי לודא שהכל תקין לפני שדוחפים חוקנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר02/09/2010אם היציאה אחרונה היתה תקינה לא הייתי מודאגת
יכולים לתת לה קצת מיץ שזיפים
חוקן יכול לעזור-
כדאי לעשות בדיקה רקטלי אצל הרופא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
מיכל03/09/2010תודה על התשובות אבל- התחלתי לתת לה מיץ שזיפים לא בכמויות גדולות וזה גם לא עוזררררררררר . מחר זה כבר היום ה- 14 שאין לה אף יציאה !!!
חייב להיות משהו יותר יעיל ממיץ עגבניות ושזיפים ...
האם הפתרון הוא רק חוקן ? אני רוצה לדעת כדי שאוכל להתייעץ עם הרופא ששלה ביום א'
תודה לכולכם על ההתיחסות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/09/2010את צריכה לשבת עם הרופא יללדחם שלכם לקבל עוד התיעצות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםרות31/08/2010
שלום, בתי בת 5 חודשים, ניזונה מהנקה בלבד. סובלת מאוד מגרעפסים, באמצע הנקה, אחרי הנקה וסתם כך לאורך היום בוכה וצורחת וכשאני מרימה אותה - יוצא לה גרעפס. זה פשוט מתיש אותי ואותה. האם יש משהו שניתן לעשות? האם זה יעבור מתישהו? האם זה נורמלי או שיש צורך בבדיקת רופא? אציין כי אינה פולטת וכן כי היא בעייתית באכילה - פעמים רבות מסרבת לאכול ובוכה כשאני מציעה לה ציצי ולפעמים פותחת פער של 6-7 שעות במשך היום. אשמח לעזרה. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010זה נשמע שזה יכול להיות ריפלוקס
הייתי הולך לרופא ילדים שלך לבדיקה שיגרתי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האכלהחנה31/08/2010
שלום
בתי בת שבועיים לפעמים ישנה הרבה שעות עד כדי דילוג על ארוחות (אוכלת כל 3 שעות בערך).
האם עליי להעיר אותה לצורך האכלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010כל 3 שעות זה בסדר
לא הייתי נותן לה לישון 5 שעות באופן קבוע
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום תינוקותמגי אלי31/08/2010
שלום,
התחנוקת שלי היא בת חודשיים וחצי. יש לה חום גוף קבוע ( אני עוקבת 3 פעמים ביום ביומיים האחרונים) של 37.3 - 37.4 האם זה נורמאלי או שיחסית גבוה. חשוב לציין שהילדה אוכלת וישנה שינה שקטה בלילות .
שאלה נוספת: האם יכול להיות שבשעות הערב חום גופם עולה?
תודה,
מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגי שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010חום נחשב מעל 38.0 דרך מדידה בטוסיק
בשעות הערב חום גופם עולה, את צודקת
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל31/08/2010
בתי בת שנה וחודש באיזה גיל מותר לה לישון על כרית?
ואיזה סוג של כריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010היא יכולה
ברחית לתינוקות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפתמור הסקל31/08/2010
שלום לכולם יש לי תינוק בן 3 חודשים ושמתי לב ביזמן שהוא נושם הקרקפת עולה ויורדת זזה האם זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010זה בסדר, תקין, נורמלי!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשאתי30/08/2010
שלום רב בני בן שנה וחודשיים הוא נפל מקרוסלה כשרצה לרדת לא הספקתי להגיב ולצערי נפל כשגם הראש נחבט ברצפה.הוא נפל מגובה של הגובה שלו וקצת הוא בכה הרגעתי אותו שתה מים ראיתי שלא מקיא ובאוטו בדרך הביתה היה רגוע ותשוש .לאחר חצי שעה מהנפילה הוא נרדם (זה גם היה זמנו לישון בד"כ) אני מאוד מודאגת זו פעם ראשונה שבני נפל כך.תמיד השגחתי ומשגיחה הפעם חשבתי שהוא יציב לשבת לבד על הקרוסלה ולא עלה על דעתי שבשנייה הוא ירד ממנה בדרך הזו(לא יודעת מה חשבתי לעצמי...)אחות מכבי אמרה לי ללכת לרופאה שלו להיבדק.האם רופאה יכולה למצוא סימני שבר גולגולתי או שטף דם פנימי? האם יכול להיות שנגרם לו נזק ?איך אוכל לדעת?חיצונית אין סימנים בגופו.כמה זמן צריך לעקוב אחר המתרחש כדי לוודא שהכול בסדר ואין נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010על תדאגי
בגיל כזה עם הילד מתנהג בסדר ואין סימן חיצוני ואין סיפטומים: ישנוני , פירקוסים, הקאות, אין על מבה לדאוג!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי-ויטמין לתינוקת בת 8 חודשיםשרה30/08/2010
שלום רב,
ביתי נכנסת בימים אלו למשפחתון , ברצוני לתת לה חיזוק טבעי למערכת החיסונית צפני מחלות החורף..
כל המולטי-ויטמנים שראיתי בסופר-פארם ההמלצה על הקופסא היא מגיל שנה...
אליו אופציות עומדות לפני לתינוקת בגיל זה ? לאיזה תקופה רצופה ניתן לתת כדי שהגוף לא יפתח תלות/ עודפים של ויטמינים ... (שמעתי שמבוגרים שלוקחים מולטי-ויטמינים כדאי לעשות הפסקה כל 3 חודשים ל-3 חודשים כדי לתת לגוף להוציא את ה"עודפם")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
ד''ר קווין שרייבר01/09/2010כולם בסדר עם המינונים לגיל שנה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)