מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מכרטיס רשת אלחוטירותי16/08/2014
שלום רב למומחים,
שלשום הצטרפתי לטריפל של הוט והתקינו לנו את ההוט בוקס (מודם שכולל בתוכו גם ראוטר) בסלון.בכדי שיהיה לי אינטרנט במחשב הנייח, קניתי כרטיס רשת אלחוטי בעוצמת 150Mbps שמתחבר באופן קבוע למחשב הנייח. אני מודאגת מנושא הקרינה ויש לי מספר שאלות:
1. האם כרטיס הרשת האלחוטי פולט קרינה? ואם כן, לאיזה מרחק?
2. האם המודם שבסלון פולט קרינה? וןאם כן, לאיזה מרחק?
3. ילדיי מרבים להשתמש בבית i-pad , במחשב נייד ובאינטרנט שבמחשב הסלולרי ולכן ה-wifi שבמודם פתוח כל הזמן. האם זה מסוכן? ומה ניתן לעשות?
4. המתקין שהיה אצלי אמר שהמודם הוא מודם סטנדרטי שמשדר למרחק של 30 מטר. האם זה נחשב טווח מסוכן ? והאם עדיף להשתמש , אם קיים, במודם שמשדר לטווח קצר יותר?
אודה לתשובתכם המקצועית.
מודאגת מאד,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מכרטיס רשת אלחוטי - תגובה
רם דישון16/08/20141. כן.
2. כן.
3. זה לא מומלץ. עדיף להשתמש בחיבור חוטי (נדמה לי שבלתי אפשרי באייפד, אבל באחרים כן).
4. רצוי לשמור מרחק של מטר מכל דבר שמשדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרם דישון וד"ר דני וולףטל15/08/2014
שלום למומחים,
אמנם הפורום עוסק בקרינה אך ראיתי שעניתם מספר פעמים על שאלות בנושא אזבסט.
בני עתיד להכנס לגן ילדים חדש בקרוב ויש 2 בעיות שאני דואגת לגבי הגן הזה:
1. אני דואגת שהגג של הגן, שנמצא בבניין מאוד ישן בקיבוץ, הוא גג אזטבס. אני יודעת שבקיבוץ הזה היו גגות אזבסט כי קראתי באינטרנט שהם הזמינו מומחה מורשה לפרק בקיבוץ גגות כאלה. מנהלת הגן טוענת שזה לא אסבזט. אני מצרפת תמונה של הגג. האם זה אסבזט? האם ניתן לדעת?
2. בקיבוץ שבו הגן נמצא יש מפעל לחומרי בידוד שמרוחק 400 מטרים מהגן. גיליתי מעט פרטים באתר של משרד איכות הסביבה במפל"ס (מרשם פליטות והעברות לסביבה), שעכשיו מחוייב להציג נתונים על מפעלים מסוכנים לציבור (עקב הצטרפות ישראל ל OECD).
המפעל מוצג בסימון הכי מחמיר של מפעלים (כלומר הוא בין המפעלים המזהמים ביותר). הארובה של המפעל פולטת כל מיני חומרים ותהליך הייצור שלה מוגדר כך:
OTHER (INCLUDING ASBESTOS PRODUCT MANUFAACTURING)
כמו כן כתוב שהחומרים הנפלטים:
TOC
VOC
אבץ
אנטימון ותרכובותיו
ארסן ותרכובותיו
בדיל ותרכובותיו
בריליום
ואנאדיום ותרכובותיו
מאנגאן ותרכובותיו
חלקיקים
נחושת ותרכובותיה
ניקל ותרכובותיו
סלניום ותרכובותיו
עופרת ותרכובותיה
פלטינה ותרכובותיה
קאדמיום ותרכובותיו
קובאלט ותרכובותיו
תאליום ותרכובותיו
תחמוצות גופרית
תחמוצות חנקן
אמאלה!!!! על 3 מחומרים אלה כתוב שהם עמדו בתקן בבדיקה שנעשתה ועל שאר החומרים אין מידע אז אני משערת שזה לא נבדק.
האם הגן בסיכון כלשהו? יצויין שהקיבוץ עצמו נמצא 400 מטר כמו הגן מהמפעל(כולל בתי התושבים) והמפעל כבר קיים 20 שנה (וכך גם גני הילדים בקיבוץ).
אודה מאוד מאוד מאוד לתשובתכם כי אני מאוד דואגת לבני!
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרם דישון וד"ר דני וולף - תגובה
רם דישון15/08/2014אענה רק לגבי האזבסט.
הגגות בארץ עשויים אזבסט-צמנט, דהיינו סיבי אזבסט כלואים במלט. כל עוד הלוחות שלמים (ולא צירפת תמונה)- אין בעיה. אם לוח נשבר, ניתן לצבוע ולאטום את איזור השבר כדי למנוע פיזור סיבים. קרוב לוודאי שמהאזבסט אין סיכון.
לגבי יתר החומרים- אשאיר לד״ר וולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! הנה
טל15/08/2014מקבץ של תמונות של הגג המדובר.
א. האם מדובר באסבזט? האם ניתן לדעת זאת?
ב. איך יודעים אם זה שבור או לא? הגג הנ"ל נראה לא בדיוק שלם בחלקים רבים, במיוחד ברצועות המוזרות שיורדות מהחלק העליון של הגג למטה (אני מקווה שאתה מבין למה כוונתי)..
מחכה לתשובתך
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה שניה
טל15/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה שלישית
טל15/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה רביעית
טל15/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה השלישית שוב, היא יצאה לא טוב
טל15/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התמונה השלישית שוב, היא יצאה לא טוב - תגובה
רם דישון15/08/2014זה נראה בכלל גג רעפים ולא אזבסט. אזבסט הוא שטוח או גלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא גלי? בעיניי זה גלי.... לא?
טל16/08/2014ומה לגבי החלק שיורד מלמעלה למטה בארבעה כיווונים? מקווה שאתה מבין למה הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא גלי? בעיניי זה גלי.... לא? - תגובה
רם דישון16/08/2014קשה לראות בתמונה, אבל אם זה אזבסט- ראי תשובתי הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר וטלפון אלחוטיטל15/08/2014
שלום, ״התעוררנו״ עכשיו לנושא קרינה אחרי קריאת מאמרים בנושא.
יד לנו תינוק בן שנה. במהלך השנה האחרונה בילה את היום בסלון.
ליד הטלוויזיה, ממוקם הראוטר והטלפון האלחוטי שתמיד היי דלוקים.
עד לפני חודשיים וחצי לרוב שכב בסלקל הממוקם כ 2 מטר מהמכשור.
כשהתחיל לזחול וללכת היה מגיע ונאמד לא מעט ליד (די צמוד) המכשירים שציינתי.
האם נחשף לקרינה מסוכנת? האם יש מקום לדאגה?
עכשיו סגרנו את הראוטר וטלפון אך אני חוששת כי נחשף לכמויות גבוהות של קרינה בזמן הזה ( חודשיים וחצי- 3 חודשים).
מאוד אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מראוטר וטלפון אלחוטי - תגובה
רם דישון15/08/2014החשיפה היתה לתקופה קצרה יחסית, לכן סביר שלא נגרם שום נזק. אני מציע לכם לעבור לטלפון אלחוטי מסוג DECT Eco Plus ולוודא שהבסיס משדר רק בזמן שיחה (יתכן שיהיה צורך לתכנת אותו לכך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בלתי מיוננתספיר14/08/2014
שלום, מהי קרינה בלתי מיוננת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בלתי מיוננת - תגובה
רם דישון14/08/2014זוהי קרינה אלקטרומגנטית בתדר הנמוך מתדר האור הנראה (כן, גם האור הוא קרינה אלקטרומגנטית). האנרגיה של קרינה זו אינה מספיקה על מנת ״לקרוע״ אלקטרון מתוך האטום (פעולה זו נקראת יינון, ולכן הקרינה היא בלתי מיננת). מציע לך לקרוא על כך בויקיפדיה או במקורות מידע אחרים ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מראוטר וטלפון אלחוטי
טל15/08/2014שלום, ״התעוררנו״ עכשיו לנושא קרינה אחרי קריאת מאמרים בנושא.
יד לנו תינוק בן שנה. במהלך השנה האחרונה בילה את היום בסלון.
ליד הטלוויזיה, ממוקם הראוטר והטלפון האלחוטי שתמיד היי דלוקים.
עד לפני חודשיים וחצי לרוב שכב בסלקל הממוקם כ 2 מטר מהמכשור.
כשהתחיל לזחול וללכת היה מגיע ונאמד לא מעט ליד (די צמוד) המכשירים שציינתי.
האם נחשף לקרינה מסוכנת? האם יש מקום לדאגה.
עכשיו סגרנו את הראוטר וטלפון אך אני חוששת כי נחשף לכמויות גבוהות של קרינה בזמן הזה ( חודשיים וחצי- 3 חודשים).
מאוד אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מראוטר וטלפון אלחוטי - תגובה
רם דישון24/08/2014אין מקום לדאגה- החשיפה היתה קצרת טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בלתי מייננת
ספיר24/08/2014תודה!! והאם זוהיי קרינה מסוכנת?
קרינה בלתי מייננת - תגובה
רם דישון24/08/2014תלוי בעוצמה, בתדר ובמשך החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה באוטוספיר12/08/2014
שלון, האם האנטנה שנמצאת על האוטו פולטת קרינה לתוך האוטו? והאם זה מסוכן לשהות באוטו שיש בו אנטנה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה באוטו - תגובה
ד``ר דני וולף12/08/2014אם הכוונה לאנטנת רדיו, היא רק קולטת לא פולטת.
אם הכוונה לאנטנת פלאפון מהדיבוריות של פעם, זו הדרך היחידה לדבר בפלאפון עם מיעוט קרינה הצרה שאין דברים כאלה יותר
במקום זאת כל יושבי המכונית משתמשים כל הזמן בפלאפון ומטגנים את כל יושבי המכונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטעןיהודה10/08/2014
שלום וברכה, הסתבר לי בדיעבד שבננו בן החמש ישן כמה שעות במיטה שלידה טלפון סלולרי שהיה בהטענה (הוא היה כבוי) - 50 .- 60 ס"מ ממנו. למרות שזה קרה כבר (אף שאני עושה הכל שלא יקרה) - חשוב לי לדעת עד כמה הדבר קריטי מבחינת נזקים, שח"ו, קרו (ללא קשר לכך שאמנע מכך בעתיד, כמובן ...). תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטען - תגובה
רם דישון10/08/2014לא קרה כלום מחשיפה חד פעמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קומות מתחת לאנטנה סלולרית בטוח?גיל08/08/2014
אנו שוקלים רכישת דירה.
על הגג מותקן עמוד עם שתי אנטנות סלולריות.
ויתרנו על דירה בקומה העליונה.
כעת יש אופציה לדירה שתי קומות מתחתיה. יש לנו תינוק. האם לוותר שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה קומות מתחת לאנטנה סלולרית בטוח? - תגובה
רם דישון08/08/2014בריאותית אני מאמין שבטוח, אבל זכור שערך הדירה עלול לרדת בעתיד בגלל האנטנה, מסיבות פסיכולוגיות.
השיקול וההחלטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע חשמלשרה08/08/2014
שלום, אני בשמירת הריון מלאה ורוב היום שוכבת על מיטה שמראשותיה צמודים לקיר שבו שקע חשמל. שקע החשמל סגור עי פלסטיק עגול עם שיניים שנכנסות לשקע לאטום אותו כאמצעי בטיחותי לילדים. האם יש סכנת קרינה כלשהי לראש ליד שקע חשמל סגור כזה? יש לי עוד הרבה זמן לשמירה. תודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקע חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף08/08/2014אין קרינה משקע שאינו פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אלחוטיותרועי08/08/2014
שלום, האם יש סיכון כלשהו באוזניות אלחוטיות (כאלו שמתחברות לטלויזיה). האם הן משדרות כל הזמן? באיזה שיטת שידור הן משתמשות? (אם יש שיטות שונות, במה כדאי לבחור?) איך הן בהשוואה לטלפון אלחוטי ואינטרנט אלחוטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות אלחוטיות - תגובה
רם דישון08/08/2014למיטב ידיעתי שיש שני סוגים: בלותות׳ ואלחוטיות רגילות. הבלותות׳ משדרות אות מדי פעם, אבל חלש מאד. האלחוטיות הרגילות אינן משדרות דבר אלא קולטות בלבד. בכל מקרה שני הסוגים נמוכים בהרבה מטלפון אלחוטי ואינטרנט אלחוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בבידוק בטחוניאור07/08/2014
שלום, אני בהריון ועברתי בבידוק ביטחוני ב"מוסד לביטוח לאומי" ללא ידיעה כי אסור לנשים בהריון לעבור.רק בפעם השניה ראיתי שכתוב שלט שאסור.האם יתכן שעשיתי נזק בגלל קרינה באותו מעבר ? איזה סוג של קרינה יש במסופים אלה? האם זה קרינה אפסית שלא מזיקה? זה מסוכן לעובר? אודה על תשובתכם מאוד מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בבידוק בטחוני - תגובה
ד``ר דני וולף08/08/2014זו קרינה מגנטית וממעבר קצר של פחות מדקה לא נגרם שום נזק לעובר. מובן, שבמקומות כאלו חייב להיות שלט אזהרה, אולם הוא לכסת"ח בלבד.
אין לך מה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HDMI DONGLEGUS TJ,07/08/2014
שלום,
יש כבל שנקרא HDMI אלחוטי
שמשדר HD מהמחשב או הנייד לטלוויזיה
השידור הוא ע"י הwifi ?
צריך להתרחק מהמשדר כמטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
HDMI DONGLE - תגובה
רם דישון10/08/2014אינני יודע אם השידור הוא בווי פיי, אבל כן, רצוי להתרחק כמטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלויזיית LED ?אחת07/08/2014
שלום,
במקום העבודה שלי מתכננים לתלות מסך/טלויזית LED "46 על הקיר שמאחוריי - כלומר במרחק של כארבעים ס"מ-חמישים ס"מ מהגב שלי.
זהו מסך שיהיה דלוק ויפעל כל הזמן , 24/7.
האם יש בכך סכנה בריאותית עבורי ? (קרינה מכל סוג שהוא)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שוב... ?
אחת09/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מטלויזיית LED ? - תגובה
רם דישון10/08/2014לא. אין סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת מיליגאוס ברכבאורית06/08/2014
מחפשת לקנות רכב שיש בו הכי פחות קרינת מיליגאוס.
אודה מאד מאד אם תוכלו להגיד לי איזו פירמה + דגם של רכבים , ידועים כבעלי מיליגאוס נמוך.
קרינת מיליגאוס ברכב - תגובה
רם דישון06/08/2014הבעיה היא רק ברכבים היברידיים. אין בעיה ברכבי בנזין. מאידך, למיטב ידיעתי אין בעיה בדגם החדש של טויוטה פריוס- היצרן פתר את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יפןרותי05/08/2014
יש מאכל חדש שמגיע מיפן להרזיה קוראים לו סקיני פסטה רציתי לדעת לגבי הקרינה שהיתה לא מזן ביפן האם יש סכנה לאכול ממאכל והאם כל דבר עובר פה את הבדיקה לגבי אותו מאכל
יפן - תגובה
רם דישון05/08/2014מחוץ לתחום הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקיני פסטה מיוצרת בסין
אלעד06/08/2014סקיני פסטה אומנם הפיתוח שלה מבוסס על אטריות יפניות מסורתיות אך הייצור שלה מבצע בסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי05/08/2014
אוד האם תוכלו להשבי לשאלתי: שמעתי שאסור להפעיל מיקרוגל כשאין בו אוכל. בטעות לחצתי על הפעלת מיקור והוא פעל כמה רגעים על ריק כלומר כשלא יה שם שום דבר. כשזה קרה עמדתי ממש מולו. האם נחשפתי כך למשהו בעל השלכות בעיתיות? תודה.
שאלה - תגובה
רם דישון05/08/2014קרוב לוודאי שלא קרה דבר.
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)