מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מזגןor27/07/2014
שלום רב, במשרד בו אני עובדת השולחן צמוד לקיר חיצוני ובו 3 מזגנים גדולים מאוד (מדחסים). אני סובלת מעיקצוצים בגוף וכאבים בגוף. האם יש קשר לקרינה מהמזגן?
האם קרינה זו מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מזגן - תגובה
ד``ר דני וולף28/07/2014קרינת חשמל בתדר ביתי גורמת לעיקצוצים רק לרגישים לקרינה אלקטרומגנטית. אם שם הוא המקום היחיד שאת מרגישה את העיקצוצים אני מניח שהעיקצוצים הם לא על רקע רגישות לקרינה אלקטרומגנטית ומתוך כך אין מקורם במזגנים. למרות זאת ובלי קשר לעיקצוצים כדאי למדוד קרינה בכיסא העבודה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממזגן
or28/07/2014שלום רב, תודה רבה להתייחסותך. לא מדובר בבית אלא במשרד, מדובר ב-3 מזגנים גדולים במיוחד מאחורי הקיר שאני יושבת בסמוך אליו.
כיצד מתבצעת מדידת קרינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה ממזגן - תגובה
רם דישון28/07/2014או ע״י הזמנת מודד מקצועי או ע״י רכישת מכשיר מדידה לשימוש עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוואניםציפי25/07/2014
האם קרוואנים פולטים קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוואנים - תגובה
רם דישון27/07/2014למיטב ידיעתנו- כללל וכלל לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורת UVA - עזרה בבקשההדס24/07/2014
שלום ,
אחזתי בקופסא שהכילה נורית UV-C של מתקן מים , צמוד לבטן שלי לעשר דקות עד שהגעתי הביתה ואני בהריון.
האם עשיתי נזק לעובר? הקרינה נפלטת גם מלפני החיבור שלה למתקן מים??
בבקשה אודה לתשובתכם ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נורת UVA - עזרה בבקשה - תגובה
רם דישון24/07/2014כל עוד היא לא מחוברת למתח- היא סתם חתיכת זכוכית.
גם כשהיא פועלת היא אינה גורמת נזק לעובר, כי הקרינה שלה אינה חודרת עמוק מתחת לעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהuvc
רינה24/07/2014אני מודה לך על התשובה! מרוב הלחץ רשמתי uva במקום uvc
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
uvc - תגובה
רם דישון24/07/2014התשובה זהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רדוןשני24/07/2014
שלום,
הגן של בני לשנה הבאה אמור להיות במרתף. יש להם חלונות צרים למעלה שפונים החוצה וכנראה כל השאר מתחת לאדמה. הובטח לי שבדקו גז ראדון וזה יצא תקין.
האם בהנחה שערכו בדיקת גז ראדון כמו שצריך, התוצאה תקפה מכאן והלאה?
יש מקום לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רדון - תגובה
ד``ר דני וולף25/07/2014אם בדקו גז רדון כמו שצריך בשנים האחרונות וזה תקין אז זה תקין. אינני חושד בכשרים, אולם תבקשי את דו"ח הבדיקה. אני לא מאמין שעשו דו"ח כזה בשביל הלקוחות, והוא איננו. ואם הוא אכן איננו בקשי בדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותבתשבע24/07/2014
שלום רב,
1. הומלץ לי על תאורת לד ביתית. שמעתי שלד "מחקה" את תאורת היום וגורם לבלבול של השעון הביולוגי (שאצלי ממילא כבר הפוך...) ופוגע במאזן הסרוטנין מלוטנין בגוף ובכך יכול לגרום לבעבעות רפואיות כולל סרטן השד. אודה המלצתכם בנדון. ובכלל - מה התארוה המומלצת ביותר מבחחינת חומרים בעיתיים (קרינה, כספית וכו')?
2. למסך שלי שהוא גם טלויזיה מחובר מן מלבן שחור שהוא מחובר למחשב ואולי גם למודם. מה זה. האם זה ראוטר? האם זה בעייתי שאני יושבת מולו כלורמ מול המחשב והוא צמוד בחוט למחשב מאחור?
אוד העל תשובותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף25/07/2014הפרשת המלטונין לא תיפגע מאור היום, ולא משנה מה סוג האור. יש השערה תיאורטית בינתיים, שהקרינה הסלולרית בלילה מורידה את רמת המלטונית, ובכך מעלה אפשרות סרטן השד, אך זה בינתיים בגדר הנחת עבודה בלבד.
לגבי הגוף השחור על המסך, בתור צרכן מחשבים, ולא בתור מומחה נשמע לי יותר כמו רמקול, או אולי ממיר חוטי והוא בוודאי לא מקרין. לא נראה לי שלמסך מחובר משהו אחר. אבל הכי פשוט, שאלי טכנאי מחשבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ליד גן ילדיםשרון22/07/2014
ליד הגן של ילדי יש עמוד חשמל רגיל, שניצב קרוב לחדר של אחת הקבוצות, וקו החשמל שנמתח על העמוד עובר קרוב מאוד לחדר אחר של ילדים שנמצא בקומה השניה. האם יש סכנה בכך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד חשמל ליד גן ילדים - תגובה
ד``ר דני וולף23/07/2014קרוב לוודאי שלא אבל לא תוכל לדעת עד שלא תמדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר שפועל בו wirelessדור22/07/2014
אהלן,
אני עובד בחנות קטנה בערך 30x20 מ"ר ויש שם ראוטר מרכזי לפי מה שהבנתי, ועוד ראוטר למין כזה מקרן מיוחד, מודם שמחובר למדפסת ועוד איזה ראוטר קטנצ'יק כזה שמתחבר ל-USB וקולט תדרים אלחוטיים.
עכשיו אני עובד שם כבר יומיים, 8 שעות כל יום, אני משתדל כמה שיותר להתרחק מהראוטר, עכשיו גם יש עוד כמה חנויות שנמצאות סמוך לחנות שאני עובד בה וגם בתים מעל לחנות, וגם בהם יש wireless, המחשב הנייד שאני משתמש בו מצליח לקלוט 8 ראוטרים שונים כולל הראוטר שבחנות.
השאלה שלי היא האם אני נחשפתי לכמות גבוהה מאוד של קרינה? כי מהראוטר שבחנות כמובן שהקרינה חזקה מכולם, השאר יש להם 2 פסים והאות שלהם הוא "בינוני", אז 16 שעות של חשיפה לקרינת הראוטרים יכולה לפגוע פגיעה רצינית?
יש לציין שבבית שלי הראוטר עובד עם חוטים ולא עם wireless ככה שאני בבית בכלל לא חשוף לקרינה ככה היה מאז ומתמיד.
ועוד שאלה, אם אני מכבה את הראוטר שבחנות ונשאר רק הראוטרים שבחנויות הסמוכות, יש סכנה גבוה גם כן? כי אני מתכוון לעבוד שם חודש וחצי, 6 ימים בשבוע, 8 שעות כל יום.
והאם יש דרך להגן מפני הקרינה? כלומר איזה לבוש או משהו?
אשמח אם תענו לי על 3 השאלות,
זה ממש חשוב לי, תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מראוטר שפועל בו wireless - תגובה
רם דישון22/07/2014אמרת נכון- הראוטר הדומיננטי הוא זה שבחנות. אלו שבחנויות הסמוכות חלשים מאד (מבחינת סיכון בריאותי) למרות שמבחינת תקשורת הם בינוניים. אם אתה שומר רוב הזמן מרחק של מטר מהראוטר שבחנות- אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה! רק עוד שאלה ברשותך
דור23/07/2014תודה רבה על התשובה המהירה, אז הבנתי נכון, מה שיכול לפגוע בבריאות זה הראוטר שבחנות, ושמרתי מרחק של יותר ממטר בזמן ששהיתי שם, אז כלומר אין בעיה כמו שאמרת, והראוטרים האחרים רחוקים יותר מ-3 מטרים לפחות לפי איך שאני רואה איפה החנויות ממוקמות ובאיזה מרחק.
אבל היום דיברתי עם בעלת החנות וביקשתי שהיא תנתק את ה-wireless כשאני נמצא שם ומעכשיו הוא לא יפעל בזמן שאני שוהה שם.
ובנוגע לשאלה שלי, אם יכול להיות שהקרינה פגעה בי במהלך הזמן ששהיתי שם? כי כולל היום שהיתי שם 24 שעות, אבל הייתי במרחק של יותר ממטר אפילו 3.
בנוסף, אם אתה נחשף להרבה קרינה לזמן ממושך, מה ההשלכות שיכולות להיות על המוח?
ממש ממש תודה רבה רבה!
באמת כל הכבוד על העזרה שלכם פה בפורום, שמח שיש אנשים כמוכם!
המשך שבוע מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי, תודה רבה! רק עוד שאלה ברשותך - תגובה
רם דישון23/07/2014לא נגרם לך כל נזק- הדאגה והלחץ יותר מטרידים אותי!
לגבי השלכות של חשיפה ממושכת- בדרך כלל כאבי ראש. אין השפעה קוגניטיבית על המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה רבה!! מעריך אותך מאוד!
דור27/07/2014הבנתי הכול וכן אתה צודק אני ממש לחוץ מדברים כאלה אני אובססיבי בנוגע לדברים שקשורים לבריאות, בעיה מאוד מעצבנת.. מנסה כמה שיותר להיות פחות אובססיבי בנוגע לזה.
ממש תודה רבה לך על התשובות, הרגעת אותי בהחלט!
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אווירליאור22/07/2014
שלום,
הבנתי שאוזניות אוויר מונעות העברתה של רוב הקרינה ואני רוצה לקנות כאלה, אבל מוכרים אוזניות אוויר חוטיות ואוזניות אוויר Bluetooth.
איזה סוג עדיף מבחינת קרינה ?
(אני שואל כי ידוע לי ש-Bluetooth הוא בעייתי לכשעצמו מבחינת קרינה).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות אוויר - תגובה
רם דישון22/07/2014אין הבדל משמעותי כיוון שמשדר הבלותות׳ מרוחק מהראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קווי מתחאיתי22/07/2014
בוקר טוב,
שמתי לב שליד הדירה שאני עומד לשכור (למשפחה עם ילדים קטנים) עוברים קווי מתח עליון. ידוע לי שהמרחק הבטוח הוא 300 מטר (אלא אם אני טועה?). לא ניתן למדוד את המרחק המדויק אבל לדעתי מדובר בכ200 מטרים מהדירה שלנו.
מדדתי קרינת חשמל בדירה בשעת צהריים באמצע השבוע (כשבאתי לראות את הדירה), והקרינה הייתה נמוכה מאוד (0.5 מיליגאוס לכל היותר).
האם יש סיכוי שגובה הקרינה בדירה תהיה גבוהה יותר ומסוכנת לילדים עקב הקירבה לקווי מתח על, בשעות אחרות ביום או בסופי שבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קווי מתח - תגובה
רם דישון22/07/2014אינני רואה בעיה כאן. גם אם השדה יהיה מעט יותר גבוה- עדיין אין סיכון. אל תשכח שהקו מזין גם מרכזי תעשיה ומסחר, לכן הערך בצהריים יהיה יציג גם לגבי שאר היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדירה נמצאת ביישוב מרוחק
איתי22/07/2014ואין באיזור איזורי תעשיה ומסחר.... ולכן לא נראה לי שהקווים משרתים דברים כאלה.
אם כך, האם לדעתך יכול להיות סיכון בשעות הערב או בסופי שבוע? בריאות ילדיי חשובה לי מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה
איתי22/07/2014150 מטר ולא 200.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד משהו, במבט שני ייתכן וזה - תגובה
רם דישון23/07/2014מה שחשוב הוא הערך שמדדת ולא המרחק. הסף הוא 2 מיליגאוס. אם מדדת 0.5- יש טווח לעליה פי 4 (בלתי סביר), לכן אינני רואה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במיטה, בממיר או אנטנת t.vרן21/07/2014
שאלה לגבי 2 דברים שונים באם יש קרינה. 1) מיטת סרג'ם היא מיטה קוריאנית שמופעלת בחשמל שבמרכזה מערכת ברזלית שמתנועעת לאורך כל הגוף.-- כל טיפול כזה אורכו 45 דקות. האם יש קרינה מסוכנת? 2) בחדר שנה תתוקן טלויזיה שטוחה על הקיר העליון מול המיטה. האם ממיר של חברת כבלים או לחליפין ממיר ואנטנה של עידן פלוס מסוכנים מבחינת קרינה בחדר שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה במיטה, בממיר או אנטנת t.v - תגובה
ד``ר דני וולף22/07/2014לגבי המיטה 45 דקות זה כלום, אבל השאלה היא האם כשהמערכת לא מופעלת האם היא לא מקרינה, כמו שראינו במיטות מתכווננות שחלקן קרנו גם בזמן שהמנגנון לא הופעל. אם המיטה תנותק מהחשמל בזמן שהיא לא מופעלת, (אפשר לשים מפסק, או שקע עם מתג סגירה) אין שום בעיה.
אנטנות טלויזיה קולטות וממירים לא מקרינים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהקרן20/07/2014
שלום.
אני גרה בישוב בצפון הארץ, בקצה הר. ליד הבית שלי יש עמוד חשמל גדול מתח גבוה.
12 מטר מהבית בערך. מעל החצר גם עובר חוט חשמל שחור.
מדדתי קרינה בבית במהלך כל היום היא 0.2 ומתחילה לעלות משבע וחצי בערב ומגיעה כמעט עד 2 לרוב 1.5, ונשארת ככה עד כמעט לפנות בוקר.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אף אחד לא מפעיל פה מזגנים או חימום כרגע, איזה מכשירים חשמליים פועלים בלילה???
האם זה מצב גרוע?
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון20/07/2014המצב אינו מסוכן כלל, וקצרה היריעה כאן להסביר את הסיבה למצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך אבל
קרן20/07/2014אם הילדים חשופים בזמן השינה שלהם ל8 שעות בערך של קרינה 1.5 - 2 בטוח שזה לא מצב חמור?
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תגובתך אבל - תגובה
רם דישון20/07/2014לא, זה לא מצב חמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אלקטרומנגניתמיכל19/07/2014
שלום רב
האם במקום עבודה קרינה שנמדדה כ4.3 מסוכנת?
ידוע שאין תקן בארץ , מה ההמלצה של אירופה וארצות הברית במיוחד בהקשר אגודות למחלמה בסרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה אלקטרומנגנית - תגובה
רם דישון19/07/20144.3 מה? את רצינית? קראת פעמיים לפני ששלחת? את באמת מצפה לתשובה לשאלה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת חשמל בדירה חדשהטל19/07/2014
אנחנו עוברים לגור בדירה שכורה שזה עתה נבנתה. אין שם בכלל קרינה של חשמל (מזערי מאוד).
עם זאת, הבניין שלנו (17 קומות) וכן הבניינים ליד לא מאוכלסים עדיין ממש.
האם יכול להיות שכאשר כל הדיירים יעברו לדירות שלהם בבניין שלנו ובבניינים מסביב, תימדד קרינה גבוהה של חשמל (ואולי אף גבוהה מדי) בדירה שלנו מהסייבה שאז יהיה שימוש גדול יותר בחשמל באיזור הדירה?
אודה מאוד לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינת חשמל בדירה חדשה - תגובה
רם דישון19/07/2014סביר שהמצב לא ישתנה, בתנאי שאין קוי חשמל חיצוניים או שנאי קרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנותהילה19/07/2014
שלום.אני מעונינים לעבור לגור בשכונה חדשה ירוקה.שם אנטנות מתחת לאדמה?האם זה יותר טוב והאם עדיף להמנע מלהתגורר בקומה ראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חיה כזו אנטנה מתחת לאדמה
ד``ר דני וולף19/07/2014אולי את מתכוונת לכבלי חשמל מתחת לאדמה, ואז מה שקובע הוא המרחק מכבל החשמל, (ולא משנה אם מדובר באדמה או אויר) ואז באמת עדיף קומות גבוהות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חיה כזו אנטנה מתחת לאדמה - תגובה
ד``ר דני וולף19/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתבגהילה19/07/2014
האם יש סיכון מסוים כאישה בהריון לשהות במושב סמוך לנתבג.כשיוצאים מהמושב ניתן לראות את שדה הנחיתה-המראה של נתבג.תודה.מדובר באחת לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה
ד``ר דני וולף19/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)