מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה של פלאפון ממרחק קצראביעד19/01/2012
שלום,
רציתי לדעת האם בזמן קצר (5 דקות לערך) שהפלאפון (במצב המתנה) צמוד לאשכים (היה בכיס המעיל שממוקם צמוד לאשכים) יש סיכון/חשש כלשהו? אני לא נוהג לשים את הפלאפון בסמוך, אבל לא שמתי לב לעניין בהתחלה ורק אחרי 5 דקות הזזתי אותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה של פלאפון ממרחק קצר - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א19/01/2012מכמה דקות לא יהיה לך שום נזק.
אל תהפוך את זה למנהג קבוע !..
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! בגיל 28 עברתי 2 בדיקותעדי16/01/2012
ממוגרפיה, בזו אחר זו (עקב ניתוח אסתטי). היום, כשאני מודעת לנזקי הקרינה (אני בת 39 ) - אני מודאגת וחוששת מהנזק שבבדיקות הללו, בגיל צעיר.
האם אני יכולה לעשות משהו בדיעבד, על מנת להפחית את הנזק שנגרם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! בגיל 28 עברתי 2 בדיקות - תגובה
ד``ר דני וולף16/01/2012הנזק זניח ולא משמעותי בכלל, אין צורך וגם אי אפשר להפחיתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עדי16/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת פלאפון יד 2 - דור 2 או דור 3?צופי16/01/2012
שלום,
אני מתלבטת בין השניים, וידוע לי שעקרונית דור 2 מקרינים פחות כך שעקרונית הם עדיפים.
מצד שני - ייתכן שאנטנות דור 2 שנחשבות "ענתיקות" מתוכננות להסרה על ידי החברות?
אם כן - הייתם ממליצים בכל זאת על דור 3 כדי שהפלאפון לא יתאמץ מדי?
אני לא משתמשת באפליקציות רק לצורך שיחות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת פלאפון יד 2 - דור 2 או דור 3? - תגובה
ד``ר דני וולף16/01/2012אין הבדל בעוצמת הקרינה, ההפך בדור 3 תדירות הקרינה גבוהה יותר ועדיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מתנור חימום וגנרטורהלחוץ15/01/2012
1. כמה צריך להתרחק מתנור חימום לחורף (הוא עשוי חוטי להט אדומים) ?
2. ברחוב שאנו גרים (נראה לי בצד השני של הרחוב) יש רעש כמו של גנרטור, האם יש חשש לקרינה מזיקה ? (אנחנו רק שומעים בלילה ברררררר... כמו מכונית דולקת, ואין מכוניות, ואחי טוען שזה נשמע לו כמו גנרטור).
3. ראיתי כתבה שאמרו שם להתרחק משקע שלא מחובר אליו תקע, כי הוא מקרין האם זה נכון ?
ואם יש שם תקע (של מאריך ומפצל,) זה בסדר ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מתנור חימום וגנרטור - תגובה
רם דישון15/01/20121. מרחק הביטחון שאתה שומר מתנור על מנת לא להיכוות מספיק בהחלט.
2. לא ניתן לענות ללא מידע מדויק מהו מקור הרעש. אם זה מעבר לכביש- אין שום בעיה.
3. שקע ללא חיבור אינו מקרין. אם מחובר אליו מאריך ומפצל- הקרינה מזערית. אם הוא לא נוגע בגוף- אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התנור- תשובתך היתה ברורה, אבל
הלחוץ16/01/2012כדי להיות בטוח- 20 ס"מ מספיק ?
ועוד שאלה בבקשה: קניתי אינטרנט מודם סלולרי (חיבור יו אס בי), כמה להתרחק ממנו ?
ואם אני עובד במשך 3 שעות ביום- 30 ס"מ יספיקו ? (מה המרחק שבטוח להשתמש בו למשך 3 שעות, כי מרחקשל יד פשוטה זה די קשה...)
תודה רבה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי התנור- תשובתך היתה ברורה, אבל - תגובה
רם דישון17/01/2012אני ממליץ להשתמש בכבל USB מאריך (1 מטר) עבור המודם הסלולרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר15/01/2012
חברי הפורום היקר והחשוב שלום
כפריק של בטיחות חשוב לי לציין כי אתם מבצעים עבודת קודש ישר כח
ועכשיו לשאלה
בחדר ישיבות צמוד לנו ארון חשמל מבדיקה שלי עולה כי צמוד לקיר יש 50 מיליגאוס
נחשפתי לכך משהו כמו 6 שעות שעתיים בכל פעם האם אני מסורטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון15/01/2012תירגע, אינך מסורטן. חשיפה של 6 שעות אינה מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחנת טרנפורמציה פנימיתמיטל15/01/2012
שלום רב,
בביניין הסמוך אלינו גיליתי שקיימת תחנת טרנספורמציה פנימית.
ערכנו בדיקות עם מד קרינה בחדר הילדים - שנמצא הכי קרוב לאזור זה והבדיקות לא עלו על 2 ( כן היו מעל 1) - האם זה בסדר לחדר ילדים?
בנוסף - אנחנו רוצים לבנות ממ"ד היוצא מחדר זה ובכך מתקרב לתט"פ - האם יש מגבלה בחוק/מגבלה בטיחות לקרבה לתחנה כזו?
אם לא - איך נדע האם זה אפשרי להתקרב לתטפ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחנת טרנפורמציה פנימית - תגובה
רם דישון15/01/20121. תקין בחדר הילדים.
2. אם הממ"ד יותר קרוב לחדר הילדים- חפשו לו מיקום אחר. בכל מקרה נסו למדוד באיזור בו יהיה הממ"ד- הקירות אינם משפיעים במקרה זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חלל הפהרוני14/01/2012
שלום רב,
רציתי להתעניין בבקשה בנושא צילום חלל הפה.
מבקש לדעת האם בסוג של צילום שכזה ישנה קרינה מסוכנת, מה ההשלכות? ומה הסיכונים?
אני כבר אחרי CT בעמוד שדרה מותני ולא בא לי להכניס קרינה נוספת לגופי.
תודה רבה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חלל הפה - תגובה
ד``ר דני וולף15/01/2012אם הכוונה לצילומי שיניים, קרינה מזערית לגמרי, כמו צילום חזה, זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף קרינה - עקצוצים בהריון - דחוףףדנה14/01/2012
בוקר טוב,
אני בהריון בשבוע 18 וחצי, בתחילת ההריו ן הרגשתי עיקצוצם וגירודים בגוף למשך כמה ימים וזה עבר.
אתמול כשכלשתי מחשה הנייד הרגשתי מעין זרמים בידיים שלאט התפתחו שוב לעיקצוצים ועכשיו שוב יש לי בכל הגוף.
האם יש לי קרינה מהמחשב (רוב הזמן הוא היה מחובר לחשמל)
האם אני או העובר בסכנה ?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף קרינה - עקצוצים בהריון - דחוףף - תגובה
ד``ר דני וולף14/01/2012העיקצוצים הם לא מהקרינה! הקרינה לא משאירה עקצוצים לאורך זמן (מעבר לכמה דקות מגמר החשיפה), והקרינה גם לא גורמת לעיקצוצים בכל הגוף, או באברים שלא נמצאים במרחק של כמה ס"מ מהפלאפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..לשאלה
דנה14/01/2012אני רוצה להבהיר שהעקצוצים ממשכים כבר יום וחצי לערך, אם באמת נחשפם לקרינה מהמחשב של האינטרנא או החשמל כמה זמן בדיוק זה אמור לקחת העיקצוץ הזה עד שהוא עובר ואוליי בכלל זו סיבה אחרת אבל כל מי שאני שואלת לא מכיר את התופעה (רופאת משפה, רופאת ילדים והמטפל הסיני...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..לשאלה - תגובה
ד``ר דני וולף15/01/2012זה לא מהקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת קרינה ומרחקדנה13/01/2012
שלום רב,
מספר שאלות לי אליכם:
1. חדר השינה של הילדים ממוקם מאחורי קיר הסלון שעליו נשענת הטלויזיה (LCD).
האם ניתן למקם מיטה מאחורי קיר זה?
2. האם בדירת קרקע יש איסור לילדים לישון בממ"ד ?
3. בנוסף, אם חלון הממ"ד היה בעברו רוב הזמן סגור אך הדלת הייתה פתוחה האם יש סכנה שחדר גז רדון?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה ברשותכם
דנה13/01/2012המיטה שלנו ממוקמת מאחורי 2 שקעים שאינם בשימוש בכלל... האם מסוכן? מדובר במרחק של 10 ס"מ מגב המיטה לשקעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותכם - עקב מעבר בית
דנה14/01/2012עקב מעבר בית יש לי המון שאלות בגלל שתכננו אחרת את החדרים...
האם יש מניעה למקם בחדר שירות איפה שנמצאים המכונת כביסה והמייבש את הפינת מחשב? מדובר בחדרון קטן...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותכם - עקב מעבר בית - תגובה
ד``ר דני וולף15/01/2012לא רצוי לשכן ילדים בממ"ד על הקרקע, ואם כן צריך לאוורר היטב ולשאוב (לא לטאטא) אבק לעתים קרובות, לא להסתפק רק בדלת.
קרינה ממכונת כביסה ומיבש היא די חזקה, כדאי לשמור מרחק מהם בזמן שהן מופעלות. שקע שלא בשימוש לא מקרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר וולף ותוספת לשאלותיי
דנה15/01/2012דבר ראשון אודה להתייחסותך לשאלה ה-1 שבה פתחתי את השרשור,
האם ניתן לשכן מיטת ילד מאחורי קיר שבצמוד לו ממוקמת טלויזיה LCD.. ?
כמו-כן, עוד 2 שאלות לגבי הממ"ד :
1. במידה והממ"ד ישמש כחדר משחקים האם זה בסדר? הילדים ישהו שם דיי הרבה זמן במהלך היום......
2. קנינו את הבית שהיה בשכירות הרבה זמן, והזוג לא טרח לאוורר בכלל את הממ"ד בחודשי החורף, החלונות שם היו סגורים רוב היום ורק הדלת שלו הייתה פתוחה, האם ניתן עם המעבר שלנו לדירה לאוורר שמה כל הזמן ולשהות שם כרגיל?
אודה לתשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותכם - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א15/01/2012גם שקע חשמלי שלא מחובר אליו מכשיר חשמלי מקרין, וכדאי להתרחק ממנו כ- 60 ס"מ
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת קרינה ומרחק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א15/01/2012הטלויזיה משרה שדה מגנטי כ- 30 ס"מ ויותר, תלוי בדגם, שדה זה עובר קיר בקלות, לכן רצוי להתרחק ממנו.
בממ"ד סגור, יצא גז ראדון, שמתפרק לאיזוטופים רדיואקטיביים קטנים יותר, שחלקם יציבים וניקשרים לחלקיקי אבק, ושוקעים על הרצפה ועל המדפים. רצוי לשאוב בשואב אבק, ואז לאוורר היטב. לא רצוי להפוך אותו לחדר שינה, לא של הילדים ולא שלכם, בפרט במצב שאתם מחזיקים אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילומי שינייםאפרת12/01/2012
שלום רב,
יש לי מספר שאלות בקשר לצילומי שיניים:
1) עשיתי צילומי נשך(נראה לי 4) וכן סטטוס - שזה צילום של כל שן בנפרד.
בנוסף אצל הרופא עשיתי עוד 6 צילומים בזמן הטיפול לשיניים ספציפיות.
עכשיו הוא רוצה לשלוח אותי לצילום פנורמי( לא יודעת כמה צילומים זה - זה עבור 3 שיניי בינה) - האם כמות הקרינה פה לז מוגזמת ? התחלתי לפחד..
2) בצילומים שעשיתי (נשך וסטטוס) אני לא זוכרת האםשמו לי סינר עופרת -
האם זה מסוכן ללא?, אם כן שמו לי זה בטוח לא היה על הצוואר( לתירואיד ) - האם זה מסוכן בכמות כזו?
3) בעלי ישב בזמן צילומי הנשך והסטטוס בחדר ההמתנה שהיה חדר ליד כשהחדר של הצילום היה פתוח(אין דלת) הוא לא ישב בכניסה לחדר הצילומים , אבל בקיר המפריד בין החדרים - האם יש בכך גם סכנה של חשיפה לקרינה ואם כן - האם חשיפה כמו שמתוארת מדאיגה?
תודה מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי שיניים - המשך
אפרת12/01/20124) נזכרתי במשהו קטן נוסף - אם כבר אני שואלת על פחדים מהצילומים...
באותו מכון צילום בזמן שיצאנו ועמדנו ליד הפתח של החדרי היציאה והצילום בדיוק נשמע צפצוף שעשו עוד צילום למישהו אחר - האם פה נחשפנו למשהו גם לא מוצלח?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילומי שיניים - המשך - תגובה
רם דישון12/01/2012הקרינה בצילום שיניים נמוכה ומרוכזת לאיזור השן בלבד. אין שום סיכון במה שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומי שיניים - המשך - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף12/01/2012הקרינה בצילומי שיניים נמוכה, יחד עם זאת, כדאי לדרוש חלוק מגן עם צווארון.
כרגע אין שום טעם לבכות על חלב שנשפך וכל החרדות לא מוצדקות ומיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום פנורמי
אפרת03/02/2012שלום רב,
עשיתי בסוף צילום פנורמי דיגטלי . בשני המכונים שהייתי אמרו שאין להם מגן צווארי או שזה מפריע לצילום אבל שצילום דיגיטלי הוא עם קרינה מזערית.
האם עלי לחשוש מסרטן בלוטת התריס לאור הצילומים שעברתי או שזה באמת חשיפה מזערית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום פנורמי - תגובה
ד``ר דני וולף04/02/2012ממש לא סיכון אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון נייד בייתיצ'ק12/01/2012
שלום רב
שנים לא רכשתי טלפון אלחוטי לבית בשל חשש מהקרינה.
מצאתי פרסום לטלפון פנסוניק (KX-TG2512)עם שלוחה וההבטחה ל:
Eco Mode
– לחיץ להפחתת עוצמת השידור וצריכת האנרגיה של השלוחה האלחוטית ב 90% במהלך שיחה שמתנהלת בקרבת יחידת הבסיס
האם התכונה מוכרת לכם? האם היא מפחיתה את הקרינה באמת? מה זה בקרבת הבסיס?
מה הקרינה מהיחידה הנוספת (נמכר עם מכשיר+שלוחה)?
אודה לתשובתכם המקצועית
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מטלפון נייד בייתי - תגובה
רם דישון12/01/2012הבעיה אינה בשידור בזמן שיחה- אין ספק שתכונה זו חיובית, אך השאלה היא האם ניתן לבטל בדגם זה את השידור הקבוע של תחנת הבסיס, שהוא 24/7.
אני עצמי רכשתי השבוע טלפון אלחוטי, והשיקול היה האפשרות לבטל את השידור של תחנת הבסיס וגם הפחתה של עוצמת השידור. התכונות נקראות ECO Mode ו- ECO Mode Plus. מאחר וכללי הפורום אינם מאפשרים מסירת מידע מסחרי, אוכל למסור לך את הדגם בדוא"ל פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהש12/01/2012
איך אפשר לחשב כמות קרינה מבדיקת סיטי מוח, ואיזה נתונים צריך לקחת בשביל לחשב את כמות הקרינה.ואים יש תקנון מסוים ברמת הקרינה שבוצע האים אפשר לחרוג ממנה בצורה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון12/01/20121. אין תקן.
2. כדי לחשב את כמות הקרינה יש להכיר את המכשיר ואת הפרוטוקול בו בוצעה הבדיקה. נושא זה מחוץ לתחום הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה שאלה 9 בשאלות נפוצות
ד``ר דני וולף12/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה חשיפה לקרינה של מכ"ם מזיקהploni11/01/2012
לאדם, מאיזה מרחק הקרינה כבר לא מזיקה, תוך כמה שעות\ימים\וכו יש נזק לבנאדם במינונים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד כמה חשיפה לקרינה של מכ"ם מזיקה - תגובה
רם דישון11/01/2012איזה מכ"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מחבתות קרמיות, כבר מבולבלתשרה11/01/2012
היו לי מחבתות טפלון, ודאגתי לעבור למחבתות קרמיות. לאחר התכנית כלבוטק , אני כבר לא יודעת מה לעשות. שאלתי היא כזאת - כיוון שהמחבתות שיש לי הם לא מהחברות שכלבוטק בדקו - אז אני לא יודעת אם יש בהם קדמיום ועופרת.
שאלתי היא כזאת - אם נניח יש במחבתות כמויות של החומרים הנ"ל האם החומרים יכולים תכלס להגיע למזון בזמן בישול וטיגון? או שרק כאשר השיכבה הקרמית נפגעת ומשתפשפת אז זה עובר למזון, אם בכלל?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי מחבתות קרמיות, כבר מבולבלת - תגובה
רם דישון11/01/2012השאלה מחוץ לתחום הפורום. פני ליצרן ובקשי תעודותבדיקה של מעבדה בלתי תלויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ctתמי11/01/2012
שלום
קראתי
מכיוון שנזקי קרינה, במידה שהם אכן נגרמים, מופיעים כ-20-30 שנה לאחר החשיפה
אם ה ct יכול לגרום לי לסרטן אחרי 20 שנה אין לי בעיה מה לעשות
אבל עכשיו אחרי שנה ו חודש יש לי כמה סימפטומים ואני חושב שיקיבלתי גידול במוח מן הקרינה
השאלה שלי
קרינת ה ct יכולה לגרום לסרטן אחרי רק שנה ו חודש?????
קן או לא
או זה לוקח 20 ל 30 שנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ct - תגובה
רם דישון11/01/2012בלתי סביר שסרטן התפתח שנה אחרי CT, אבל הכל אפשרי בהסתברות נמוכה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהct
תמי11/01/2012שלום
אם מישהו קיבל סרטן בעולם מבדיקת CT רק אחרי שנה אחת אני לא חושבת שהם ימשיכו להשתמש ב-CT מי שנות ה 1970 עד היום
אז האם אתה חושב שאני אהיה היחידה בעולם?
הסימפטומים שיש לי גם היו לי לפני לעשות ה ct או אחרי ב שבועות
השאלה שלי
קראתי באינתרנת
מכיוון שנזקי קרינה, במידה שהם אכן נגרמים, מופיעים כ-20-30 שנה לאחר החשיפה
זה נכון 20 ל 30 שנה
אז אין אין טעם לדאוג מעכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ct - תגובה
רם דישון11/01/2012נכון, ובנוסף, הסיכוי לחלות מבדיקת CT אחת הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)