מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פתיחת שער חשמלי באמצעות הסלולארישלומית02/01/2011
ערב טוב,
האם חיבור הבניין למערכת חשמלית אשר בה, השער לחניון יופעל באמצעות חיוג מהטלפון הסלולארי של הדיירים, בעייתית מבחינת קרינה?, הן מבחינת השימוש והן השהייה באיזור השער?,
תודה שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פתיחת שער חשמלי באמצעות הסלולארי - תגובה
רם דישון02/01/2011אינני מכיר את פרטי המערכת, אך נראה לי שהיא פועלת כמו טלפון סלולרי רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- c.tחנה02/01/2011
שלום!
יש לי מס' שאלות אודה לכם על תשובתכם
עברתי בדיקת c.t ורציתי לדעת אם אפשר להעריך את הנזק שנגרם עקב כך?
האם בדיקה כזו יכולה לגרום לגידולים סרטניים?
ואיך אפשר לדעת בכמה נמדדת הקרינה במכשירים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מדויקת בשאלות נפוצות מס 9
ד``ר דני וולף03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח בכל זאת לקבל את תשובתך
חנה03/01/2011שלום
לא ברור לי אפה זה שאלה 9
להלן שאלותיי
עברתי בדיקת c.t בטן ורציתי לדעת אם אפשר להעריך את הנזק שנגרם עקב כך?
האם בדיקה כזו יכולה לגרום לגידולים סרטניים?
ואיך אפשר לדעת בכמה נמדדת הקרינה במכשירים אלו? למה לא מקבלים מידע אודות
הקרינה(כמו מינון,ואם היתה חריגה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה אלקרומגנטית של 3מישהו02/01/2011
במקום עבודתי, עקב לוחות חשמל, בשולחן העבודה שלי נמדדה קרינה של 3 מיליגאוס. האם בריא לשבת באופן קבוע בשולחן עבודה שבו הקרינה היא 3? בחלל החדר הקרינה היא 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אלקרומגנטית של 3 - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א02/01/20113 מיליגאוס, ו- 4 מיליגאוס זה לא בריא, מאידך אין כאן סיכון גדול.
יתכן שהשדה המגנטי מורכב יותר ממקור אחד, או שאתה יושב מעט מרוחק מהמקור שאתה רואה, מה שאתה יכול לעשות, תתרחק עוד מטר ותהיה בטוח.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקע חשמאליאלה02/01/2011
שלום רב,
האם שקע חשמאלי שלא מחובר אליו מכשיר חשמל, מקרין ?
האם מותר למקם מיטת תינוק ליד שקע זה.
תודה, אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משקע חשמאלי - תגובה
רם דישון02/01/2011לא מקרין, מותר להציב מיטת תינוק לידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום ריאותלידר02/01/2011
שלום,
בני בן השלוש עבר צילום ריאות עקב חשד לדלקת ריאות אשר בדיעבד התברר כמיותר.
מהן הסכנות בצילום כזה? האם נחשף לקרינה חזקה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום ריאות - תגובה
רם דישון02/01/2011מצילום חד-פעמי אין שום חשש. הצילום לא היה מיותר- הוא בא לשלול אפשרות חמורה יותר, וטוב שנעשה. מחיר החמצה של דלקת ריאות עלול להיות הרבה יותר גרוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתיבתיה01/01/2011
ואני נשרפת מהקרינה.מה עושים?
בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה.
בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר.
ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP.
היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומר, רצתי מהמחשב. הרגשתי שריפה קשה בעיניים. בשפתיים.בחלל השיניים. בחורים.אש! התחיל לשרוף לי בחלל הצלעות משמאל פה!כאב גדול.פשוט שריפה ומכה קשה מיידית! היה קליטה 18% אבל לא התחבר אז הפכתי לזמין ההתקנים ושוב הרגשה נוראה של מכת קרינה!
ניתקתי מייד.
אני לא יכולה להתרחק כי זה USB ואני על המחשב. אומנם הגיע חבל קצר שחור באריזה אנני יודעת מה הוא! נא עזרה.האם יש דרך להתחבר בשלום? ואם אבוא לחנות הם יכולים לא להאמין לי. כיזה אמור להיות מכשיר תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המסר לא לגמרי ברור.
רם דישון02/01/2011מה שאפשר להציע הוא לעזוב את מתאם ה- USB ולעבור לחיבורים חוטיים. נראה שאת רגישה לקרינה באופן חריג. אנו יודעים על מקרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא ענה לך
אינה20/06/2011גל לי יש את אותו הדבר בעיקר חשמל ברגליים
עשיתי מלא בדיקות גופניות ומסתבר שאפשר להעביר מלא כבלים חשמליים בגןף האדם כמו שלי יש לפי כל הצילומים אך כנראה המדינה לא מודה בכך שממחשבים אנשים בצורה מחרידה שכזו
אני אשמח לתגובתך .
חייב להיות גוף שבודק אם יש הולכת חשמל לא רציונלית מגוף האדם
האם מותר לעשות נסיונות לא חוקיים כאלה על גוף האדם וללא ידיעתו ורשותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה חשמליתאילנה31/12/2010
לפני מס' שני רכשנו לכל בני הבית מיטות בעלות מנועים חשמליים. הפסקנו להשתמש במנועים לאחר ששמענו על סכנות הקרינה. האם אכן מסוכן להשתמש במיטות כאלה? האם אמורה להיות בעיה של איזו שהיא קרינהגם אם המנוע אינו מחובר לחשמל ? (רק ישנים במיטה מבלי להשתמש כלל במנועים ואפילו ניתקנו אותם מהתקעים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטה חשמלית - תגובה
רם דישון01/01/2011ברגע שהמנוע מנותק מהשקע- אין כלום, ואין שום סיכון.
אין בעיה להשתמש במנועים ואח"כ, לפני השינה, לנתק אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה על הגגשי31/12/2010
אני גר בבניין קומה רביעית בקומה השביעית (גג הפנטאוז) יש מתקן גישה אלחוטי של חברת סלקום, האם הקרינה מגיעה אלינו לדירה? האם הקרינה היא לבניינים מסביב?
עוצמת קרינה -מיקרו ואט לסמ"ר: 34
אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 3.77
תאור נקודה בה התקבלה תוצאה מירבית: גג הפנטהאוז
אין לי מושג מה זה אומר שלא נדבר על כך שדעתי היא שהתוצאות מקלות מאשר התוצאות האמיתיות
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה על הגג - תגובה
רם דישון01/01/2011קרוב לוודאי שבהפרש כזה של קומות אין בביתך שום סיכון.
אם זה לא מרגיע אותך- מדוד (בעצמך או באמצעות מודד מוסמך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממיר דיגיטליאביטל31/12/2010
שלום,
לאחרונה התנתקתי מיס ואני מעוניינת לרכוש ממיר אשר כולל 5 ערוצים.
האם יש הבדל בין הממירים השונים בשוק מבחינת קרינה?
באיזה ממיר יש יותר קרינה עם אנטנה פנימית או עם אנטנה חיצונית?\
האם יש אישור של משרד הבריאות לממירים הללו?
קראתי רבות באינטרנט על הממירים הללו ולא מצויין נושא הקרינה, זה מאוד חשוב לי אשמח לתשובה מקיפה בנושא ואם יש מאמרים אשמח לקבל הפנייה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממיר דיגיטלי - תגובה
רם דישון01/01/2011בממיר חוטי אין קרינה.
על מה את מדברת כשאת אומרת "אנטנה פנימית"?
משרד הבריאות אינו מאשר כלום. הוא נגרר אחרי התקשורת. לא ראינו שום יוזמה של המשרד בשנים האחרונות, שלא הותנעה ע"י התקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקט בממ"דענת31/12/2010
שלום רב
האם התקנת פרקט על ריצוף הממ"ד מפחיתה את פליטת הראדון מן הריצפה? אם כן, האם בכמות משמעותית? (ידוע לי שזה לא תקני להתקין פרקט בממ"ד)
תודה
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אין השפעה
ד``ר דני וולף01/01/2011לפרקט אין שום השפעה על הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו נוסף בבקשהרוני30/12/2010
דבר נוסף , אציין כי מדובר בשלוש אנטנות גבוהות המשקיפות על כמה חדרים בבית ביניהם החדר השינה כפי שציינתי והמטבח. האם ישנה משמעות אם אני מקפידה לסגור את התריסים והחלון בחדר המטבח ?
כיצד אוכל לקבל מידע על האנטנות הללו? איזה מידע אני צריכה לבקש בכדי שאוכל לשמוע את דעתך?
אני מאוד מודאגת.
משהו נוסף בבקשה - תגובה
רם דישון30/12/2010הרחקת המיטה מהחלון בהחלט מקטינה את הבעיה.
סגירת החלון חסרת משמעות, כי הזכוכית שקופה לקרינה.
הפתרון לחלון הוא או רדיד נגד קרינת שמש שמשמש גם לחסימת קרינה סלולרית, או רשת מתכתית נגד מעופפים (על כל שטח החלון). לפני שנכנסים לפרויקט כזה, כדאי למדוד את הקרינה ליד החלון ובפנים החדר. פני אלי בפרטי ואתן לך קישור למכשיר מדידה (בארץ או באינטרנט) זול אך אמין שיתן תמונת מצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לידר02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בזמן הריוןלידר30/12/2010
שלום,
האם שימוש בטלפון סלולרי בזמן הריון יכול להשפיע על העובר?
האם ישנה אישוזהי קרינה גם כאשר לא משוחחים בנייד אלא הוא נמצא ליד?
על גג בניין שנמצא מול חלון חדר השינה שלי נמצאות מס' אנטנות סלולריות. אני מעריכה שמדובר במרחק של 10-15 מטר . האם יכולה להיות השפעה על העובר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בזמן הריון - תגובה
ד``ר דני וולף30/12/2010שימוש בטלפון כנראה לא משפיעה על העובר, אם כי הייתה עבודה אחת שאני לא מאמין לה שהראתה היפאקטיביות אצל תינוקות שאימותיהן השתמשו בפלאפון באופן מוגזם.
להחזיק את הפלאפון אפילו בסטנד ביי בחגורת המכנסיים, ליד העובר, כבר נראה לי יותר בעייתי, אם כי גם זה לא נורא.
האנטנה שנמצאת מול חלונך ומשקיפה ישירות על הבטן ממרחק של 15 מ' נראית לי הכי בעייתית בכול הסיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
רוני30/12/2010שלום ד"ר ותודה על תשובתך.
אם אני דואגת לסגור את החלון ולהזיז את המיטה כמה שיותר רחוק מהחלון, האם זה יכול להוות אמצעי הגנה ? מה אתה מציע ?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לד"ר שליט"א או למהנדס רם בפרטי
ד``ר דני וולף31/12/2010ישנם אמצעי מיגון נהדרים לחלונות, פשוט מדביקים פלסטיק מגן על החלונות, שגם קצת מפחית את האור וגם מגן ב95% ואז את מוגנת לגמרי.
פני לד"ר זמיר שליט"א או למהנדס רם דישון למייל הפרטי שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו
לידר02/01/2011שלום רם,
לאחר ששוחחנו טלפונית, בדקתי את הקרינה ע"י מודד אשר שאלתי מד"ר שליטא הנחמד ונמצא כי רמת הקרינה היא 0.1 .
אגב המרחק מחלון חדר השינה לאנטנות הוא 50 לערך מטר ולא 15 מטר כפי שחשבתי.
האם אני יכולה לישון בשקט ? כנ"ל אם אבחר לשים מיטת תינוק בחדר ? רמת קרינה 0.1 נחשבת זניחה ?
תודה על סבלנותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש בכתוב -רמת קרינה היא 0.1
לידר02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיבוש בכתוב -רמת קרינה היא 0.1 - תגובה
רם דישון02/01/2011אם מדובר על מיקרוואט לסמ"ר- זו עוצמה זניחה ובטוחה, גם לתינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בזמן הריון - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א02/01/2011הקרינה הסלולרית אינה בריאה לעובר, אבל אם את מרחיקה את הטלפון מהגוף, גם כשהוא במצב כוננות, את מסלקת סיכון זה.
באשר לאנטנות על הגג ממול, בקשי ממשרד איכ"ס 02-649-5869 הממונה על פניות הציבור את סקר הבטיחות שלהן, צריך לדעת בדיוק את הכתובת. לאחר זאת העבירי לי בדוא"ל הפרטי, ואני אטפל, ואעביר למהנדס המומחה שלנו רם דישון, לבדיקת החישובים והסיכונים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שליט"א
לידר02/01/2011שלום ד"ר,
תודה רבה. שלחתי לך מייל בפרטי בנושא זה ובנושא נוסף. אשמח להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות חדשות על קופסאות בזקמיכאל29/12/2010
לאחרונה שמתי לב שבמקרים רבים הוספו לקופסאות התקשורת הלבנות של בזק באזורי מגורים אנטנות בגובה של כחמישה מטרים. האנטנה דמויית כידון ארוך, ובחלקה העליון מצורפת לה אנטנה משוננת/שלבים (כמו אנטנת גג לטלביזיה). שמתי לב לתופעה גם בירושלים, גם בכפר סבא, ואני מניח שהיא קיימת באזורים נוספים. האם ידוע לכם משהו על כך? אני חושש שבזק חתמה על חוזה עם חברות סלולריות לפריסה ארצית של מגברים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנות חדשות על קופסאות בזק - תגובה
רם דישון29/12/2010שלח תמונה על מנת שנדע במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקרינה הסלולארית,רועי28/12/2010
האם חשיפה רבה לקרינה סלולארית יכולה לגרום לפזילה או לפצעי בגרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בקשר לקרינה הסלולארית, - תגובה
רם דישון28/12/2010לא ידוע לנו על תופעות אלו בהקשר של חשיפה לקרינה סלולרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקורגללידר28/12/2010
שלום,
מה המרחק המינימלי שיש לשמור ממיקרוגל ? האם אישה בהריון צריכה להישמר מלעמוד על יד מיקרוגל? מה כמות הקרינה שמיקרוגל פולט?
האם זה באמת חשוב להקפיד כסות את האוכל בזמן חימום במיקרוגל ? מדוע ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקורגל - תגובה
רם דישון28/12/20101. מטר אחד, ורצוי אפילו יותר (בהריון).
2. כמות הקרינה? באילו יחידות? מה תעשי עם הנתון הזה?
3. כיסוי האוכל בזמן החימום עוזר לשמור על התנור נקי. זה הכל. אין לכיסוי שום משמעות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה קטנה נוספת
רוני28/12/2010במידה והמיקרוגל מונח במיקום אשר מאחוריו יש חלון סגור ומצידו קיר, האם זה מגן מפני קרינה? גלי הקרינה בעצם נפלטים קדימה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה קטנה נוספת - תגובה
רם דישון28/12/2010הקרינה נפלטת קדימה בעיקר. אין חשיבות לנעשה מאחורי התנור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)