מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבודה בסמיכות לגנרטוראנה16/09/2010
שלום רב,
במקום עבודתי מופעל נון סטופ גנרטור (זהו שטח שאינו מחובר לרשת החשמל) ואני יושבת כ-10 מטר מהגנרטור - האם זה מסוכן ?
יש לי אופציה לעבור לחדר שנמצא 20 מטר מהגנרטור אם כי מעדיפה את החדר הנוכחי
האם 20 מטר הוא כבר מרחק בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדרך היחידה לענות על השאלה היא
רם דישון16/09/2010למדוד.
20 מטר כנראה בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה16/09/2010
אני מתלבטת האם לקנות לבתי ספרי ילדים חדשים
רציתי לשאול האם יש בעיה להשתמש בספרי ילדים מתחילת שנות השבעים מבחינת הדפוס, עופרת, ולא יודעת אילו חומרים נוספים....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השאלה חורגת ממומחיות מנהלי
רם דישון16/09/2010הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משנאי של עמוד חשמלא15/09/2010
שלום,
יש ליד ביתי עמוד חשמל עם שנאי אשמח לדעת מה המרחק שכדאי להיות ממנו על מנת שלא יגרם נזק לבריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במרחק 15 מטר אין סיכון, אבל
רם דישון15/09/2010זאת בהנחה של שהיה רצופה. אין כל בעיה לעבור ליד העמוד, אפילו מספר רב של דקות בכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
א15/09/2010עוד שאלה, מה הנזקים שיכולים להגרם משהייה ארוכה במרחק של 10 מטרים מהשנאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחשיפה של הרבה שעות ביום במשך שנים
רם דישון15/09/2010יש עליה קלה בהסתברות ללאוקמיה אצל ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין שנתגורר בדירה זו רק שנתיים
א15/09/2010האם שהייה במרחק 10 מטר מהשנאי במשך כ16 שעות ביום (מתוכם 8 שעות רצופות של שינה) יכולה לגרום נזק בשנתיים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו סטודנטים, כך שלפי דבריך...
א15/09/2010הסיכון הוא נמוך? כלומר לא ייגרם נזק שהוא בלתי הפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק אם נמדוד נוכל לדעת
רם דישון15/09/2010טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק מקרינת מכ"מ של מטוסאבי14/09/2010
אני משרת בתחום טכני בחיל האוויר.
לפני מספר שבועות עמדתי מול מטוס בזמן שהמכ"מ שלו שידר.
הרגשתי 4 או 5 פולסים קצרים שבכל פולס היתה לי תחושה של התחשמלות. במשך שבוע לאחר המקרה היו לי כאבי גרון - תופעה שלמיטב ידיעתי אופיינית לנפגעי קרינה.
האם עליי לדאוג והאם יש בדיקות שיכולות לברר אם נפגעתי מקרינה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מקרינת מכ"ם של מטוס
ד"ר זמיר שליט"א15/09/2010ברור שנפגעת, אבל גם יתכן שהפגיעה הקצרה, לא גרמה לנזק בלתי הפיך. אבל -.
כדאי שתפנה לרופא, ותתאר את המקרה, ואת הסימפטומים שהרגשת, גם כדי שזה יהיה מתועד.
תבקש לעשות בדיקות דם ושתן, שיכללו בדיקת הורמוני התירואיד (שניפגעת בקלות מקרינות שידור).
אולי מעט מאוחר, אבל כדאי ליטול נוגדי חימצון כגון ויטמין C, E, ו- A (בתור בטא קרוטן).
גמר חתימה טובה,
זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדפסות לייזר וקרינהסוזי14/09/2010
האם מדפסות לייזר פולטות קרינה והאם מסוכן לשבת לידן בצמידות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדפסות לייזר פולטות חלקיקים
נעה31/01/2013היי,
מדפסות לייזר פולטות "חלקיקים" ולא קרינה. זה משהו שונה שעוד לא הוכח לגמרי השפעותיו בהקשר של מדפסות לייזר בכל מקרה מצטרפת למומחה באומרו שאין סכנה מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא, הן אינן מסוכנות.
רם דישון14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון חשמל בחדר עבודהסוזי14/09/2010
ברצוני לשאול האם ארון חשמל חוטים שמשמש את כל המכשירים החשמליים במשרד והנמצא בחדר בו עבדתי חדר קטן מאוד כאשר הארון תלוי על הקיר מימין וכל הסרברים מונחים על דלפק גם בצד ימין ליד הכסא בו ישבתי האם מכשירים אלו מעבירים קרינה מסוכנת? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לענות על השאלה ללא מדידה.
רם דישון14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מצילומי רנטגןשרה13/09/2010
לצערי נאלצתי ב-3 חודשים האחרונים לעשות 2 צילומי סי טי - אחד בעמוד שידרה צווארי ואחד בראש, כמו כן צילום שיניים המורכב מ- 14 צילומים קטנים.
התחלתי להיכנס לחרדה בעקבות כך, האם יש מקום לחרדה שלי? האם יש תוספי מזון שיכולים לעזור נגד כמו למשל ויטמין סי או סלניום.?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סיבה להיכנס לחרדה
ד``ר דני וולף14/09/2010לשני צילומי CT. צילומי שיניים קרינה מזערית מאוד. לסיכון מהצילומים ראי שאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניות אלחוטיותיעל13/09/2010
האם האזניות האלחוטיות שפירסמתם כאן נמצאות כבר בחנויות? והאם ידוע לכם היכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניות אלחוטיות
ד"ר זמיר שליט"א15/09/2010עדיין לא, אבל כדאי לבדוק.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל, את האוזניות ניתן לרכוש כבר
נמרוד שלום23/09/2010אני רכשתי אוזניות אוויר באינטרנט לפני כחודש,
אני ממש ממליץ על המוצר, מאז השימוש בו, פחתו לי משמעותית כאבי הראש
וכמובן אני לא מרגיש שכל האוזן שלי רותחת אחרי שיחות.
ממליץ בחום על המוצר, לדעתי זה מוצר מציל חיים, .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יונית26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח גבוה מעמודי חשמל
ירדן05/09/2011שלום מר דישון,
העמוד בתמונה נראה בדיוק כמו זה ששאלתי עליו ואולם במקרה שלי
קיים בו 22KVלפי חברת חשמל אז כיצד ניתן לדעת שבעמוד שבתמונה מצד ימין
ששלחה השואלת יש 230V ?
- באם חברת חשמל מפרסמת את השדה המגנטי הטיפוסי מקוי המתח השונים
אשמח לקבל link . זה מידע חשוב ביותר.
- אגב, האם מרחק של 2 מטר מהקו של 230V
במרכז התמונה הוא בטוח לגמרי?
תודה,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתח גבוה מעמודי חשמל - תגובה
רם דישון06/09/20111. התמונה באיכות ירודה- זו היתה ההתרשמות שלי. יתכן שטעיתי.
2. המידע אינו מפורסם- קיבלתי עותק מסווג ממסמך שלהם.
3. קרוב לוודאי ששני מטר מקו של 230V בטוח- אבל יש גם הפתעות. הטוב ביותר הוא למדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגורים בסמיכות לקו מתח חשמליגלי13/09/2010
שלום,
אני עוברת לגור בסמיכות לקו מתח שאפילו לא יודעת להבחין אם הוא קו מתח נמוך/גבוה/על...
זה עמודי מתכת עם 3-5 כבלים מקבילים
איך אפשר לדעת אם זה מתח גבוה/נמוך ומה המרחק הבטוח?
האם בכל מקרה אצטרך למדוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות צרפי תמונה, כדי שנוכל להביע
רם דישון13/09/2010דעה ראשונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה (כוונתי אינה לכבלים שמופיעים
גלי13/09/2010במרכז התמונה, שאיתם ידוע לי שאין בעיה, אלא לקו המתח שמופיעים בצד הימני של התמונה על עמוד המתכת)
מתח נמוך (230 וולט), אין שום בעיה.
רם דישון13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:) מקווה שענית לגבי הקו שבצד
גלי13/09/2010ולא זה שבמרכז התמונה...
בכל מקרה סחטיין על הפורום טוב שיש את מי לשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאינטרקום לתינוקותדנה12/09/2010
שלום רב,
במשך שנה וחצי תליתי על מיטת בתי התינוקת אינטרקום של חברת טומי,
ללא כל מחשבה כי המכשיר פולט קרינה.
האם יש סכנה בכך, לאור התגובות אני ממש מודאגת.
אשמח לקבל תשובה.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא קרה שום דבר.
רם דישון12/09/2010להבא הרחיקי את האינטרקום למרחק של 60 ס"מ מהתינוקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום דיגיטלידינה12/09/2010
האם קיימת בדיקת צפיפות עצם דיגיטלית? והאם יש סוגים שונים של צילום דיגיטלי מלא/חלקי במידות קרינה שונות.
שאלה נוספת, נאמר לי במכון כלשהו לגבי ממוגרפיה דיגיטלית כי יש סוגים שונים דיגיטלי מלא או חלקי שעובר דיגיטציה במידות קרינה שונות. מה פשר הדבר? והאם אכן זה כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום דיגיטלי
ד"ר זמיר שליט"א12/09/2010על כך יוכל לענות יותר טוב עמיתנו ד"ר וולף.
כמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפיפות עצם קרינה מינימאלית בכול
ד``ר דני וולף13/09/2010שיטה.
רוב הצילומים היום הם דיגיטליים. ההבדל בין צילום דיגיטלי לבין צילום אחר הוא לא בצילום עצמו. הצילום עצמו צריך להיתבצע בעזרת קרני X , קרני רנטגן, שהם קרינה מייננת, וצריך להיקלט על ידי "פילים". בשיטה הדיגיטלית, ה"פילים" יותר רגיש, ההגדלות והקונטרסט של התמונה משתנות באופן דיגיטלי כך שנדרשת פחות קרינה ומאותה התמונה אפשר להפיק יותר אינפורמציה. סה"כ רוב הצילומים היום הם דיגיטליים, ובכל מקרה מכוני הרנטגן עובדים עם מכשירים חדישים שקרינתם היא הפחותה ביותר שניתן להשיג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכלו לומר לי מזו האנטנה הזו?דרור פרילר12/09/2010
היא מצויה מעל הבניין של השכנים, הצמוד לבניין שלנו.
היא לא מופיעה באתר של המשרד להגנת הסביבה כאנטנה סלולרית.
יש לכם מושג מה היא? למה היא משמשת? ומה רמת הקרינה שהיא פולטת?
תודה רבה!
שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת המשרד לאיכות הסביבה על האנטנה
דרור פרילר18/12/2011הנה עותק מתגובת המשרד לאיכות הסביבה, עד היום לא התקבלה תגובה מעיריית פתח תקווה. האם אכן נראה לכם שזה אנטנה לשידור נתוני מים? המונים אצלנו ישנים מאוד ללא שום רכיב אלקטרוני שמחובר אליהם. מה דעתכם? תודה!!!!
ציטוט תגובת המשרד לאיכות הסביבה:
לכבוד
מר ...
שלום רב
עברתי פנייתך לטיפול לאגף לאיכות הסביבה עיריית פתח תקוה בתאריך 30.11.2010. מכיוון שאנטנה לא מזוהה במאגרי מידע של מוקדי השידור חברות סלולאריות באתר אינטרנט המשרד . על פי תמונה , סוג המתקן הממוקם מצד שמאלי מצלחת טלוויזיה ,לא שיך לאנטנות סלולאריות . אנטנות מסוג הזה משתמשות במוסדות של שלטון המקומי לניהול מרחוק מערכות מוני מים .
על פי החוק קרינה הבלתי מיוננת 2006 ,מערכות מסוג הזאת לא נדרשות בהיתר קרינה בגלל הספק נמוך של המשדר וזמן השידור קצר מאוד שזה עוסה חשיפה זניחה.
בברכה
ד"ר לפה אלכסנדר
מרכז בכיר לבטיחות קרינה
מחוז מרכז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובת המשרד לאיכות הסביבה על האנטנה - תגובה
רם דישון18/12/2011לא סביר שיתקינו אנטנה לניהול מוני מים על גג בנין. (אמרתי לא סביר- לא בלתי אפשרי!). בדוק לאן מוליכים הכבלים של האנטנה הזו- זה יתן לך רמז מה לחפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו לומר...
ד"ר זמיר שליט"א12/09/2010זו צלחת שרק קולטת מלווין. אין מה לחשוש ממנה.
לכן היא לא מופיעה באתר המשרד להגה"ס.
גמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאנטנה המלבנית במרכז התמונ
דרור12/09/2010תודה על התגובה,
התכוונתי לאנטנה המלבנית על העמוד במרכז התמונה, ולא לצלחת הלוויין.
האם זו אנטנה מסוכנת?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין לי מושג.
רם דישון12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם אנטנה מוזרה כזאת ליד הבית
גלי13/09/2010גם אני תמיד תהיתי מה זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אנטנה של רפיטר
גיא13/09/2010זו אנטנה של רפיטר שנועד לשפר את הקליטה בבית מגורים פרטי.
כאשר אין קליטה השיחות מתנתקות או מאלצות את המכשיר לשדר
בעוצמות המקסימום שלו.
למיטב ידיעתי אנטנה שכזו משדרת בעוצמה של 0.1 וואט שזה פחות
ממכשיר סלולרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלה?? אז לפי מה שאתה כותב
גלי13/09/2010אם הוריי מתגוררים באיזור כפרי, שאין שם כמעט אנטנות והקליטה לא טובה - אפילו כדאי להתקין את האנטנה הזאת כדי שיספגו פחות קרינה כשהם משתמשים בנייד
לא ידעתי שיש דבר כזה... ידוע לכם איפה אפשר להשיג? (אצל חברות הסלולר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אנטנה...
ד"ר זמיר שליט"א13/09/2010אני מכיר אנטנות של רפיטר בצורה אחרת,
אבל באותה רמת קרינה, שאני אומר שאינה מסכנת את התושבים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקע חשמלדובי11/09/2010
שלום,
אני ישן צמוד לשקע חשמל בייתי רגיל.
אני חשוף לקרינה? גם אם לא מחובר כלום לשקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא, אין קרינה.
רם דישון11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולאריתדפני11/09/2010
שלום
בעבודה אני יושבת בחדר קטן עם שותפה שמדי פעם מדברת בסלולארי. לא ברור לי למה כי יש לנו טלפונים נייחים על השולחן. בכל אופן, אני בהריון (אך הנושא מטריד אותי גם כשאני לא בהריון). מה המרחק הבטוח ממנה כאשר היא משוחחת? האם לצאת מהחדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 50 ס"מ מרחק בטוח לחלוטין
ד``ר דני וולף11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז אינרטי - SF6פאר11/09/2010
שלום .
ברצוני לשאול האם שנאים שיעבודו במתח גבוה 161KW / 24KWשמוכנס למיכלי מתכת שיכיל גז אינרטי SF6 יקטין את הקרינה החוצה , האם גז זה מסוכן לבריאות .
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגז אין כל השפעה
רם דישון11/09/2010על הקרינה. האם הוא מסוכן- אינני יודע; חפש ברשת.
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)