מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממיר לטלוויזיהגלי11/11/2009
שלום רב.
לא מזמן יצאו לאור ממירים אשר מאפשרים קליטה של מספר מצומצם של ערוצים וזה מהווה חלופה לכבלים. כפי שאני מבינה, הממיר מותקן בבית ויכולה להיות לו אנטנה המותקנת בחוץ. אנחנו שוקלים לקנות מכשיר כזה
האם ידוע לכם על קרינה ממכשיר מסוג זה: האם פולט? כמה? האם מסוכן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משדר דבר ואינו מסוכן כלל.
רם דישון11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה יוצאת הקרינה במכשיר סלולארייורי11/11/2009
שלום רב!
ראשית, זו פעם ראשונה שלי בפורום, כל הכבוד על הרמה המקצועיות המופגנת בפורום זה.
שאלתי:
בזמן הדיבור במכשיר סלולארי מהיכן יוצאת ה קרינה? (מהחלק הקידמי-מצד הפנל או מהחלק האחורי? האם יש אזורים ספציפים שיש להם יותר קרינה?
תודה מראש,
יורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה שונה ממכשיר למכשיר,
רם דישון11/11/2009אבל כללית האנטנה מודפסת על הכרטיס הראשי של המכשיר ומתפשטת לכל הכיוונים, אבל לא בצורה אחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גן ילדים בקרבת אנטנה גבוההשמוליק11/11/2009
שלום,
בני בן שנה מטופל בגן ילדים פרטי שנמצא במרכז מסחרי. במרכז יש תחנת מוניות ועל הגג אנטנה גבוהה ששיכת לתחנת המוניות.
האם צריכים לפנות לגורם כלשהו לבדיקת הקרינה ? האם העובדה שהאנטנה על הגג של אותו מבנה אמורה להרגיע אותנו?
האם כחלק מרשיון עסק של הגן הרשות המקומית אמורה לבדוק גם את זה? ( הגן בהליך אישור אבל עוד לא קיבלו )?
תודה
שמוליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון11/11/2009פנה לד"ר זמיר שליט"א. יש לוודא שהמכשירים שהוא משאיל קולטים את תחום השידור של התחנה, כי הוא שונה מהותית מהתחום הסלולרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לקעליםמאיה11/11/2009
שלום רב,
האם באכילה יומיומית של אוכל חם מחמגשיות מאלומיניום ו/או פלסטיק יש משום גרימת נזק מצטבר לגוף?
מדובר בילדים בכיתה א' שאוכלים את ארוחת הצהריים שלהם בבית הספר ומקבלים אותו בחמגשיות מאלומיניום מקייטרינג חיצוני .
האם עדיף לאכול מחמגשית או מכלים חד פעמיות, לרבות צלחות וסכום?
האם יש משהו "בטוח " שעדיף שהאוכל יגיע לילדים בכלי זה?
תודה מראש,
יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה במגשית אלומיניום או צל
ד``ר דני וולף11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה11/11/2009תודה על התגובה המהירה.
ובאכילה בכלים מלפסטיק לרבות סכו"ם.
מדובר ברמה יומיומית ואוכל חם שמונח עליהם.
ומדובר בילדים קטנים .
תודה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה בטוח לחלוטין
ד``ר דני וולף12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרינהמאיה11/11/2009
אני מעוניינת להכניס את בתי לגן ולפני שאני רושמת אותה אני רוצה לוודא שאין קרינה באזור ולבדוק אם קיימת אנטנה סלולרית באזור, כיצד עושים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני לאיש המדידות הנדיב הד"ר שליט"א
ד``ר דני וולף11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי גם שאלה 2 בשאלות נפוצות.
רם דישון11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולריתעומר10/11/2009
הציבו תורן אנטנה ממש מול דירתי ללא שום מבנה האמצע במרחק של 400 מטר האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראה שאלה 3 בשאלות נפוצות.
רם דישון10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות בלוטוסירון10/11/2009
היי
קיבלתי לאחרונה אוזניות בלוטוס של נוקיה שמעבירות מוזיקה מהמכשיר וגם יכולות לשמש כדיבורית.
זו לא אוזניית בלוטוס רגילה אלה אוזניות היושבות על שתי האוזניים.
האם יש קרינה? האם זה מסוכן לשמוע עם זה מוזיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוזניות בלוטוס יש קרינה מינימאלית
ד``ר דני וולף10/11/2009לאוזניות בלוטוס יש קרינה מינימאלית אבל קבועה כל הזמן, אם אתה מדבר, בפלאפון, או שומע מוסיקה, או לא שומע כלום והאוזניות באוזן. הקרינה מינימאלית, למרות שהיא נכנסת לתוך האוזן ישר. אם אתה חייב לשמוע מוסיקה דווקא מהטלפון הסלולרי עדיף שתקנה אוזניות עם צינור אויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון ומאוד מודאגת-אנא עזרו לישירלי10/11/2009
מתוקף עבודתי בחברת הייטק אני לפעמים נאלצת לשהות בחדר שרתים "server" שעמוס במחשבים+ מחשבי על. אתמול נודע לי שיש לי בעיה בבדיקות בחלבון העוברי במה שקשור למום פתוח במערכת העצבית. ביקשתי שיבצעו בחדר הזה בדיקת מדד של הקרינה האלקטרומגנטית אך הבדיקה טרם בוצעה. אני חוששת מאוד שיש קשר בין הדברים..... האם יש קשר בינהם? אני מאוד מודאגת ואודה לכם אם תוכלו לענות לי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין אין שום בעיה ונקווה שלא תהיה
ד``ר דני וולף10/11/2009ראשית, הקשר, או אי הקשר לחדר השרתים כרגע לא מעניין בכלל. קודם כל תדאגי לעובר, ותתרכזי בזה, השאר לא חשוב. שנית, חלבון עוברי הוא רק מדד אחד, ומספיק שלא עשית אותו בזמן, כי טעית בחישוב גיל ההיריון וכבר התשובות תהינה שגויות ולא אמינות.
שלישית, גם אם החלבון העוברי גבוהה באמת, עדיין זה לא אומר דבר, פרט לכך שאת צריכה להמשיך בכל הבדיקות והמעקבים שיציעו לך, ונקוה שהכול יהיה בסדר.
אינני מכיר את הנתונים בחדר, אולם אם היית במרחק של 60 ס"מ עד מטר מהמחשבים אני מניח שהקרינה שם זניחה, וגם אם נחשפת לקרינה לזמן קצר נניח כמה דקות עד שעה פעם בשבוע זה לבטח לא גורם לנזק.
לסיכום: חדר המחשבים כרגע ממש לא מעניין, המשיכי בכל הבדיקות שיציעו לך ותראי שהכול יהיה תקין.
בברכת בריאות ומזל טוב
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דני
שירלי10/11/2009אני מאוד מודה לך על ההתיחסות וזה הרגיעה אותי במידה מסויימת.תמיד חששתי שיהיו לכך השלכות מאחר והחדר קטן ועמוס שרתים...... היו לי לא מעט נקיפות מצפון.כבר מחר יש לי יעוץ אצל הגנטיקאית להמשך בדיקות.
חששתי שאם יכול להיות קשר אני לא אוכל לסלוח לעצמי.
תודה על התשובה המרגיעה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מנייד וגידוליםעידן10/11/2009
יש לי כמה שאלות והן די דחופות:
1. מה הנזק של אחד שמחזיק את הנייד בידו - האם יכול להיות לו סרטן ביד? האם זה משליך/מקרין/מועבר לאזורים אחרים?
2. אני טוחן את הסלולרי. מדבר המון ובלי הרף לצערי הרב. לאחרונה אכן החלו לי כאבי ראש קלים ביותר שמעולם ובחיים לא סבלתי:
א. האם יש פתרון לסרטן מסוג כזה של הסלולרים (ניתוחי ולא מניעתי)?
ב. האם ניתן לעשות בדיקה MRI ולאבחן זאת?
ג. האם הקרינה של הבדיקה עדיפה על לא לעשות אחת ולא מסוכנת?
ד.במידה והתשובה תהיה שלילית - האם עליי לחזור ולבצעה תוך כמה זמן? כי הבנתי שגידולים מתחילים כ20 שנה לאחר השימוש לראשונה... האם זה נכון?
ה. במידה ואין לי ברירה אלא לדבר עם הסלולרי ללא אוזניות אוויר - האם עדיף להמשיך ולדבר בצד הקבוע או שכדאי לעשות זיג זג (דהיינו לקבל גוש אחד גדול בצד אחד או שני גושים קטנים בשני הצדדים... מוריבידי קצת)
מצטער על השאלות המרובות. זה נובע מכך שהרבה זמן הייתי "באפילה". אינני מבין מדוע העניין לא זועק בכל בית ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבור מיידית לאוזניה,
רם דישון10/11/2009בין אם אזניית אויר או רגילה. אם התסמינים לא יחלפו- שאל שנית.
על יתר השאלות יענו עמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בבדיקות עבור לאוזניות
ד``ר דני וולף10/11/2009ותשכח מהכול. ל- MRI אין קרינה בכלל, אין לך סרטן ואינך צריך לחפש פתרונות, קח אוזניות ולא תצטרך לעשות בדיקות לא עכשיו ולא בעוד 20 שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מאנטנה סלולריתעמנואל וינשטי10/11/2009
היום ראיתי מול הבית משאית עם מנוף שהרימה חלק של אנטנה המרחק בערך כ100 מטר כנראה בדיקה לצורך הקמת אנטנה זה בשטח חקלאי שצמוד לשכונת מגורים מה ניתן לעשות ? יש בידי צלומים
ראה בשאלות נפוצות.
רם דישון10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ניתן לקנות אוזניות עםדוב09/11/2009
צינור אוויר והאם הם מתאימות לכל דגמי הטלפון הסלולרי?
ראה בשאלות נפוצות.
רם דישון09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה שנאיםגלי09/11/2009
שלום רב
אנו עומדים לרכוש דירה
יש לה מס בעיות
1.כ-300 מטר ממנה יש אנטנה סלולרית
2.כ-30 מטר ממנה יש מבנה של שנאים ומתח גבוה
האם עליי לחשוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. המרחק מאפס את הסיכון.
רם דישון09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי השנאים
גלי10/11/2009אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה מגנטי ברכברועי09/11/2009
אני עומד לקנות רכב, והבנתי שיש רכבים שבהם יש שדה מגנטי חזק. יש לי מד שדה מגנטי trifield כך שאני יכול למדוד בעצמי. מהו ערך סף סביר מבחינה בריאותית ומציאותי מבחינת המכוניות של היום? (כשלוקחים בחשבון את משך הזמן שמבלים בד"כ ברכב).
איך למדוד? האם בעמידה/נסיעה? המהירות חשובה? (שמעתי פעם שעצם סיבוב הגלגלים יוצר שדה מגנטי).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - תינוק ברכב
רועי09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה מגנטי ברכב
ד"ר זמיר שליט"א09/11/2009ערכי סף שאני מקבל הם כ- 2-4 מיליגאוס בכסא הנהג. כדאי למדוד תוך נסיעה, שאז זה "על אמת", מבחינת המערכות, גלגלים וכיוב'.
קח בחשבון שבמכוניות היברידיות יש שדות מגנטיים יותר חזקים.
יש גם מכוניות שאינן היברידיות, ובהן שדות מגנטיים חזקים. אני מדדתי באחת כזאת בזמן נסיעה, אפילו 40 מיליגאוס.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנהאייל09/11/2009
שלום רב,
האם ייתכן כי במרחק של 350 מטר מאנטנה סלולרית על תורן קלטתי רמת קרינה של 12mv/m^2 ?
האם ייתכן וישנה אנטנה שאני לא רואה? או שאותה אנטנה יכולה לשדר ממש חזק?
תודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מאנטנה
רם דישון09/11/2009על מנת להמיר יחידות של מיליוואט למ"ר למיקרווואט לסמ"ר יש לחלק ב- 10.
מה שמדדת היה 1.2 מיקרוואט לסמ"ר- הגיוני מאד במרחק כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתווך בטוח או לא בטוח?
אייל09/11/2009תודה על תשובתך המהירה
אבל משהו לא מסתדר לי, אמרתם בפורום ש1 מיקרו זה הגבול הטוב, כלומר מתחת לזה זה בסדר.
בנוסף אמרתם שבמרחק של מעל 200 מטר מאטנה זה מרחק בטוח, אז איך זה מסתדר?
כאן אנחנו מדברים על מרחק של 350 מטר ומעל 1 מיקרו?
תודה מראש
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדל בין 1 ו- 1.2 אינו משמעותי.
רם דישון09/11/2009הרמה הזו נחשבת לבטוחה.
אני מציע שתמדוד החל מטווח של 200 מטר, והעבר לי את התוצאות.
אינני מכיר את הטופוגרפיה של המקום ואת נתוני האנטנה, אך לא אתפלא אם הערכים שתקבל במרחק קטן יותר יהיו נמוכים יותר. אין כאן סתירה של חוקי הפיסיקה אלא ניתוח אופייני של עקום הקרינה של האנטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה רחוקה מספיק?
עומר09/11/2009תודה, אז אם הבנתי נכון אם האנטנה במרחק של 350 מטר, זה עדין לא אומר שזה בטוח יותר מ 200 מטר (כמובן שכל שאר הנתונים קבועים וזהים)?,
האם מרחק שכזה 350 מטר מבטיח קרינה לא מסוכנת(קרוב ל 1מיקרו)?
תודה שוב,
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הניתוח של עקומת הקרינה של האנטנה,
רם דישון09/11/2009הגובה שלה וצפיפות ההספק בכל טווח דורשים קורס של לפחות שבועיים, והם מעבר ליכולות של פורום זה.
מאחר ויש לך מכשיר מדידה, מה יותר פשוט מלמדוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת דירה
עומר10/11/2009שלום,
בהמשך לתשובתך, רציתי לשאול אני מעוניין לרכוש דירה חדשה שנמצאת במרחק של כ 350 מטר מאנטנה שנמצאת על תורן, בדקתי בסביבה הקרובה לבניין על פני הקרקע וקיבלתי תוצאה הקרובה ל 1 מיקרואט לסמ"ר.
הקבלן לא מאשר שיכנסו לדירה עצמה שנימצאת בקומה שישית (מסיבות שכנראה אינן קשרות לקרינה). האם אפשר לסמוך על בדיקה זו כמיצגת? האם הדירה יכולה להיות באזור מסוכן?
תודה
רכישת דירה
רם דישון10/11/2009שלום אייל,
1. מי זה אייל ומי זה עומר?
2. ראה שאלה 2 בשאלות נפוצות.
3. ללא דוח סקר הבטיחות הנזכר בתשובה לא ניתן לענות על שאלתך בצורה אמינה. כל תשובה תהיה בגדר ניחוש בלבד. בקומה 6 ייתכן שהקרינה תהיה יותר חזקה או יותר חלשה. פעל על פי התשובה לשאלה 2, ואוכל לענות ביתר ביטחון.
4. זה שהקבלן לא מאשר גישה לדירה מדליק אצלי נורה אדומה. ישנם קבלנים שמוכרים מראש דירה להשכרה בקומה גבוהה שמיועדת להתקנת "מתקן גישה אלחוטית", שאיננה אלא אנטנה מוסווית. יתכן שזה המקרה. אם אכן, אני ממליץ לרדת מהדירה. בדוק לעומק מדוע לא ניתן למדוד מהדירה.
5. ישנם מקרים שבזמן הכנת סקר הבטיחות, בנינים חדשים טרם הוקמו. במקרים אלו החברה הסלולרית לא יכולה להתחשב בבנינים, וכל החישוב נעשה כאילו אין בנין. כעת הבנין מוקם, ולפתע מתברר שהוא נמצא באונה הראשית, דהיינו מוקרן חזק. מצב זה גרוע כמובן לדיירים, אך עושה צרות גם לחברה הסלולרית. מניסיוני, למרות זאת, החברות הסלולריות לא ממהרות לתקן את המצב.
6. לסיכום: פעל על פי שאלה 2 בשאלות נפוצות. שלח לי את החומר במייל, ואשתדל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת דירה
עומר10/11/2009שלום,
בהמשך לתשובתך, רציתי לשאול אני מעוניין לרכוש דירה חדשה שנמצאת במרחק של כ 350 מטר מאנטנה שנמצאת על תורן, בדקתי בסביבה הקרובה לבניין על פני הקרקע וקיבלתי תוצאה הקרובה ל 1 מיקרואט לסמ"ר.
הקבלן לא מאשר שיכנסו לדירה עצמה שנימצאת בקומה שישית (מסיבות שכנראה אינן קשרות לקרינה). האם אפשר לסמוך על בדיקה זו כמיצגת? האם הדירה יכולה להיות באזור מסוכן?
תודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולי ראש וקרינה- שאלהKK09/11/2009
שלום,
לפני כחודש עברתי ניתוח ראש, לאחר שנמצא גידול שפיר (שגרם לאיבוד השמיעה באוזן ימין)
אחרי הניתוח נבהלתי לגלות שמכשיר הפלאפון שלי הוא בין המסוכנים (מבחינת רמת קרינה) -1.64
קניתי אותו לפני שנה, ואני בדרך כלל דיברתי בצד ימין, ככה גם הגידול- נמצא בצד ימין.
האם יש קשר בין הדברים? האם כדאי להחליף את המכשיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולי ראש וקרינה...
ד"ר זמיר שליט"א09/11/2009אתה משחק באש.
יותר כדאי לקנות אוזנית עם צינור אוויר, מאשר לחטוף צרה גדולה יותר ממה שכבר חטפת.
האם אינך יודע שיש קשר בין הדיבור בטלפון לגידולים באותו צד ?
אינך חייב להחליף את המכשיר. רק תוסיף אוזנית, ותרחיק את הטלפון מהגוף בכל עת.
ראה זאת כאזהרה !!
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר הדוק ולצערינו את עושה את
ד``ר דני וולף09/11/2009יש קשר הדוק ולצערינו את עושה את עושה את הסטטיסטיקה!!!
גידול מהסוג שלך בצד שבו מדברים.
נורא!!!!!
לדבר רק עם אוזניות, כי אות ההתרעה מהשמים היה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)