מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לסרטן ברחםבלה29/06/2009
שלום
אני בת 56.לפני שנה וחדשיים נפסק המחזור.לפני שבוע קבלתי דימום שנמשך כשבוע.באולטרה סאונד ראו שעובי הרירית זה 9.3.שבעקבותיו יקחו ביופסיה.אני מאד מודאגת.האם זה מצביע על סרטן?אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבלה
פרופ` יוסף מנצ`ר29/06/2009שלום רב,
זה לא בהכרח סרטן. יש גם מצבים אחרים היכולים לגרום לעובי כזה של רירית הרחם. אך הביופסיה הכרחית על מנת לברר זאת.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
בלה29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן השחלות אגרסיביקרן28/06/2009
שלום,
יש לי חברה טובה בת 27 ששוכבת עכשיו באחת המח' האונקולוגיות במצב קשה מאוד.
לפני כחצי שנה גילו לה ציסטה בחלל הבטן בגודל 30*19 ס"מ. לאחר הוצאת הציסטה בניתוח התגלו תאים טרום סרטניים. במהלך התקופה עד היום, היא סבלה מכאבים עזים בבטן. לפני כשלושה שבועות היא התאשפזה ומאז החלה המרה במצבה. תחילה היא הייתה במחלקת הנשים, מחשש לשחלה חולה. לאחר שבוע. היא עברה שאיבת נוזלים בבטן (הוציאו לה 3 ליטר נוזלים). היא עברה לפרסקופיה. משם הועברה למחלקה הכירורגית עקב סתימה במעיים. לאחר שבוע הועברה למחלקה האונקולוגית עקב סרטן בשחלות. המצב שלה החמיר ביום חמישי האחרון והיא הייתה ממש במצב של בין חיים למוות. התחילו לה טיפולי כימו ביום חמישי (3 מנות). כרגע מחכים לתשובות בעוד שבועיים האם הטיפול עזר.
היא ממש חלשה והתחילו לה בצקות ברגליים. האם הבצקות הן תופעות לוואי של כימו? המצב שלה מוגדר בפי הרופאים כמצב קשה מאוד. יש חשד לאי ספיקת כליות, הנוזלים שהיו בבטן הפכו לגוש סרטני, וכל חלל הבטן מלא בגידולים.
נמסר לנו כי זוהי מחלה של מבוגרים ומוזר שבחורה בת 27 הגיעה להתדרדרות כזו תוך זמן קצר. האם היו קיימים מקרים נוספים קשים כמו זה? האם דרכי הטיפול ידועות? מהי הסבירות שטיפול אגרסיבי של כימו כמו שהיא עברה יחליש את התשפטות המחלה לאור הסימפטומים החדשים שנוצרו?
אודה על תשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
פרופ' עמי פישמן28/06/2009שלום רב,
לפי התיאור שמסרת מדובר במחלה מתקדמת עם מהלך מאד אלים.
כיוון שיש מספר תת-סוגים של סרטן השחלה, אני סבור שיהיה נכון לקבל מידע מלא על הטיפול ועל סיכויי התגובה מהצוות המטפל.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בחלל הבטן דרגה Bכנרת27/06/2009
לאימי יש סרטן באיזור הבטן מה זאת אומרת דרגה B
ביקשו ממנה להיתחזק כדי שתוכל להמשיך את הטיפולים הכימו איך אפשר לעזור לה להיתחזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכנרת
כדי לתת תשובה מהימנה על משמעות דרגה B, אשמח אם תעבירי יותר מידע על סוג המחלה ממנה אימך סובלת. האם "סרטן שחלות"? "סרטן פריטונאלי"
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
כנרת28/06/2009כן , יש לה סרטן בשחלות שהתפשט בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לכינרת
פרופ' עמי פישמן04/07/2009שלום רב,
סיווג השלבים של סרטן השחלות מצויין במספרים:
סרטן השחלות בחלק גדול של המקרים מאובחן בשלב מתקדם, כלומר המחלה התפשטה כבר בחלל הבטן. כאשר המחלה התפשטה לחלל הבטן - מדובר בשלב 3.
כאשר המחלה התפשטה מעבר לשחלות אולם נשארה מוגבלת רק לאגן (החלק התחתון של הבטן) - מדובר בשלב 2.
לכל אחד מהשלבים האלה יש תת-חלוקה שמוגדרת באותיות a, b, c.
בשיחה עם הרופא המטפל תוכלי להבהיר בדיוק את שלב המחלה לפי הפירוט שציינתי.
בבברכה,
פרופ עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הרקטוםגילי26/06/2009
כמה חולות יש בארץ עם סרטן הרקטום והאנוס
איזה ניסיון יש בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוב לגילי
אבקש להפנות את השאלה לפורום אונקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לגילוי גן הסרטןרחל25/06/2009
שלום רב,
אני בת 40 עם הסטוריה משפחתית של סרטן השד. אני מעוניינת לבצע בדיקה לגילוי נשאות של BCRA. היכן ניתן לבצע זאת ומה התהליך?
תודה, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחל
ייעוץ אונקו-גנטי כולל בדיקה לגילוי נשאות מבוצעת במספר בתי חולים.
באתר של האגודה למלחמה בסרטן ניתן למצוא רשימה מלאה כולל מספרי הטלפון ליצירת קשר.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תיאבוןמור25/06/2009
כמה זמן אחרי טיפול הכימו האחרון (היו 6 ) בד"כ הגוף חוזר לתיאבון רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לריקי
חזרת התפקוד לנורמה היא תהליך הדרגתי ומאד אינדיבידואלי.
אני מעריך שתוך שבועות קצרים.
בברכה,
פרופ' עמי פשימן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cin3לילי23/06/2009
אני בת 36. בחודשים האחרונים עברתי קוניזציה שלא עלתה יפה וכריתת רחם עקב cin3. בביקורת אצל הרופא נמסר לי שעליי לבצע פאפ בעוד 4 חודשים כי ייתכן ויהיה נגע בכיפת הנרתיק. האם ייתכן המשך לסיוט? ברקע מחלת סרטן שד.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CIN3
פרופ` יוסף מנצ`ר24/06/2009שלום רב,
את הביקורת כדאי לעשות, אך הסיכוי לנגע בכיפת הנרתיק הוא מזערי.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה פרופ'!!
לילי24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיהפזית22/06/2009
ד"ר שלום,
אני בת 33 עם היסטוריה של בדיקות פאפ תקינות. לפני כחצי שנה התקבל משטח פאפ עם תוצאת ascus , בעקבותיו נערכה קולופוסקופיה בה נלקחה ביופסיה . תוצאות הביופסיה העידו על דלקת חריפה בצוואר הרחם, בעקבותיה קיבלתי טיפול מקומי. לאחר גמר הטיפול נלקחו לפני כחודש ביופסיה +פאפ נוספים. בדיקת הפאפ חזרה עם תוצאה שהכל תקין. היום קיבלתי את תוצאות הביופסיה בה נכתב: TISSUE FROM CERVIX WITH TRANSITIONAL ZONE SHOWING squamous metaplasia.
אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי את תוצאות הבדיקה והשלכותיה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפזית
פרופ` יוסף מנצ`ר22/06/2009התשובה תקינה לחלוטין!
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
פזית22/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול יעיל בסרטן השחלהחיותה22/06/2009
אני רוצה לפאר באתרזה את דר' תמר ספרא מבית החולים איכילוב על גאוניותה בטיפול במחלת סרטן השחלה על השראת הבטחון ועל החיוך המקסים שלה.
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיותה
אני22/06/2009גם אני מכירה את ד"ר ספרא.
לא יודעת על איזו גאוניות את מדברת...
וגם היחס למטופלים לא משהו שראוי לציון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' תמר ספרא
חיותה22/06/2009כדאי שתזדהי ואת יכולה ליצור איתי קשר . היא אישיות עולמית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה
אני22/06/2009את מוזמנת להשאיר טלפון ואני אחזור אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה
אני22/06/2009אולי תשתפי גם אותנו לאיזה טיפול "גאוני" את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שחלה
חיותה24/06/2009לבקשתך 0522893514
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דר' תמר ספרא ריפאה את המחלה אצל
יעל14/10/2009האם דר' תמר ספרא ריפאה את המחלה אצלך? ספרי יותר פרטים - ואת סיפורך האישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות טיפול כימותרפילימור21/06/2009
אמא שלי בת 71 , סובלת מסרטן השד 10 שנים. לאחרונה עברה ניתוח להסרת הרחם והשחלות עקב גידול קרצנומה. כעת מטופלת בכימותרפיה בשל גושים על האומנטום. מסוג אידרומיצין ופלטיניום.
רציתי לשאול האם קיים טיפול יותר אפקטיבי או פחות תופעות לוואי מאשר הטיפול הנ"ל . מה לגבי התרופה דרומיסין?
מה הסיכוי שהטיפול יעזור?
תודה מראש על הסיוע
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללימור
פרופ` יוסף מנצ`ר22/06/2009קשה לענות על שאלותיך המוצדקות מבלי לדעת הרבה יותר פרטים. את השאלות עליך להפנות לרופאים המטפלים בה ומכירים את כל פרטי המחלה.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונסקופיה- מודאגתאור21/06/2009
אני בת 27 ובמסגרת בדיקה שגרתית אצל הגניקלוגית עשיתי בדיקת פאפ, בפעם הראשונה בחיי.
התקשרו להודיע לי מהמרפאה שאני צריכה לבצע בדיקת קולנסקופיה בגלל שהמעבדה לא מצליחה לקרוא את התוצאה, או משהו כזה.
אני מאוד מאוד מודאגת...
1. האם העובדה שמבקשים ממני לבצע בדיקה נוספת בהכרח אומרת שיש בעיה כלשהי?
2. אני ממש פוחדת מהבדיקה... כנשים רבות אחרות אני די סובלת מבדיקה גניקולוגית ועכשיו אני ממש בחרדה לקראת הבדיקה הפולשנית... אשמח לקבל הסבר במה הבדיקה כרוכה ועד כמה היא כואבת.
יש לציין שקיבלתי את החיסון של גרדסיל לפני גיל 25...
תודה על העזרה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
פרופ` יוסף מנצ`ר22/06/2009שלום רב,
1. זה פשוט אומר שבדיקת הפאפ אינה ברורה ועל כן הומלץ לבצע בדיקה נוספת - קולפוסקופיה.
2. קולפוסקופיה היא כמו בדיקה גינקולוגית רגילה אך במקום להסתכל על צוואר הרחם בעיין חופשית עושים זאת דרך מכשיר אופטי המגדיל את האיזור.
כל טוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קולפוסקופיה
שני25/06/2009נקווה לטוב,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן שחלות שהתפשט לבלוטות הלימפהדפנה18/06/2009
אימי חלתה בסרטן שחלות לפני כשנתיים. למרות שהסירה את השחלות למניעה קודם לכן.
בניתוח שעברה בעקבות הגילוי ראו שהסרטן פגע בבלוטות, הרופא אמר שהניתוח היה נרחב וניקו כל מה שראו בעין. לאחר הניתוח היא קיבלה כימותרפיה והיתה הפוגה של חצי שנה, עד שהמרקרים החלו לעלות באיטיות. המעקב היה צמוד , וכל חודש ראינו עליה במרקרים. לפני יומיים היא עשתה בדיקה, והסתבר CA-125 עלה ל-600 הרופא אמר שכנראה היא תחזור לכימותרפיה. כרגע המחלה נמצאת בבלוטות הלימפה בלי התפשטות נוספת. השאלה אם אפשר להמשיך כך לאורך זמן או שבטווח הקרוב המחלה תוסיף להתפשט?עלי לציין שהיא נושאת את הגן.
האם יש טיפול חדשני בארץ או בעולם שיכול להציל אותה?
אודה על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדפנה
פרופ' עמי פישמן20/06/2009שלום רב,
הטיפול בהישנות סרטן השחלות נועד לעכב את התקדמות המחלה.
העובדה שהיא נשאית - לא משנה בשלב הזה.
אין טיפולים חדשים שהוכחו כ"כדור קסם" וירפאו את המחלה.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח צוואר הרחם כן או לאמיה18/06/2009
עברתי 6 טיפולים כימותרפיים בטקסול וציספלטין.לאחר הטיפול הרביעי הגידול התכווץ וקטן ל3 ס"מ.
יש אפשרות שהגידול נעלם לגמרי?
בדיקת סי.טי אני יעשה עוד שבוע.
מה הם תופעות הלוואי של הניתוח?
כמה זמן להחלמה מלאה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיה
פרופ' עמי פישמן20/06/2009שלום רב,
לא ציינת מה האבחנה. על איזה מחלה מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - בדיקת טרגט של אדוונטסטיעל16/06/2009
שלום רב,אני בת 40 ללא רקע גנטי. הוצא מגופי ( בניתוח חירום לאחר תסביב שחלה) גידול שהיה על השחלה ונמצאו תאים סרטניים בשחלה שהוצאה. מחרתיים עלי לעבור ניתוח לכריתת רחם, שחלה שניה ולקיחת דגימות. דחוף לי לדעת האם לדעתכם כדאי לי לעשות בדיקת TARGET של אדוונטסט (במידה וימצא משהו בניתוח) ואם במידה ואכן אעשה אותה אכן ישתמשו בה הרופאים בקביעת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` יוסף מנצ`ר17/06/2009אנא תפני את השאלה לרופאים המטפלים בך.
כל טאוב,
פרופ' י. מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לסרטן אנדומטריאלילאה15/06/2009
בבקשה להסבר
למה הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר
פרופ` יוסף מנצ`ר15/06/2009מדובר בחשד (חשד בלבד) לגידול ברירית הרחם.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)