מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשקלי09/04/2012
שלום.. אני בת 24 ונמצאת בזוגיות כ3 שנים
כבר תקופה די ארוכה שהבחנתי בחוסר חשק מיני אצלי
וכדי "להוציא" את החשק צריך הרבה יותר עבודה וגם זה לא תמיד עוזר
מה יכולה להיות הבעיה? האם כבר הפסקתי להמשך אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק - תגובה
לי ראובני11/04/2012מה קרה לאורך הזמן?
האם היו שינויים?
האם הם קשורים במעברי דירה יחד? התייצבות של הקשר?
האם הפכתם לזוג עם ציפיות מהסביבה כלפיו?
מה השתנה ביניכם בדינמיקה?
האם התחלת לקחת גלולות או שהפסקת להתאמן?
כל הדברים הללו עשויים להשפיע על החשק
וכן, גם השגרה....
מציעה לך לקרוא את ספרה של אסתר פרל "אינטילגנציה אירוטית" העוסק בקושי לשמר את התשוקה לאורך זמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה ללא פורקןאלה29/03/2012
שלום!
בעת אוננות של גירוי הדגדגן אני מגיעה לאורגזמה תמיד, ולפעמים יותר מפעם אחת. הבעיה היא שאני לא מרגישה אחרי האורגזמה הרגשה של פורקן מ"המטען המיני", והגירוי ממשיך אח"כ ולאורך זמן.
הגירוי לעיתים ממש מציק כי אני מרגישה את זה לאורך היום, וכאמור, הגעה לאורגזמה לא באמת עוזרת..
ממה זה נובע, והאם ניתן לטפל בזה בצורה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה ללא פורקן - תגובה
לי ראובני29/03/2012אולי לא מדובר באורגזמה
מה את מרגישה?
אורגזמה מלווה בהתכווצויות, שחרור וריפייון שרירי כמו אחרי מאמץ
את יכולה לתאר את התחושות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגישה את כל זה,
אלה29/03/2012פשוט מיד לאחר ריפיון השרירים אני מרגישה כמו גירוי מחודש,
וזה ככה לאורך כל היום.
עם החבר הקודם שלי כמעט תמיד הייתי מגיעה לאורגזמה עם שפיכה,
התחושה עכשיו היא אותו הדבר בדיוק (למעט השפיכה), אבל ללא תחושת ה"פורקן"
מהמתח והגירוי המיני לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגישה את כל זה, - תגובה
לי ראובני30/03/2012אני רק רוצה להיות בטוחה שהבנתי נכון
בעבר היית גומרת עם שפיכה וללא תחושה של צורך בגירוי נוסף
כרגע את גומרת ללא שפיכה ועם צורך בגירוי נוסף
האם האורגזמות ה"חדשות" הן ללא בן זוג קבוע, כלומר לאחר פרידה מהחבר?
האם היו שינויים נוספים?
גלולות?
הפסקת ספורט?
תאונה?
משהו....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
אלה30/03/2012היה לי חבר במשך חצי שנה במהלך טיול בחו"ל ונפרדנו כשחזרתי לארץ
מאז לא יצאתי עם אנשים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שזה לא משהו מוכר...?
אלה08/04/2012צריך לפנות לרופא הנשים בקשר לזה?
לפעמים אני מרגישה שאני מתחרפנת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שזה לא משהו מוכר...? - תגובה
לי ראובני11/04/2012אלה,
בגדול, הגוף והרגש שלנו מאוד מחוברים אחד לשני.
נשמע שחווית משהו כואב ברמה הרגשית שהשפיע עליך בגוף.
הגוף זאת לא רק מכונה של הנאה, אלא גם שפה, צורת תקשורת המאותת לנו מה אנחנו מרגישים וחושבים וכשיש כאב הוא בא לידי ביטוי בכל מיני צורות.
מתוך מה שאת מעלה, הייתי מציעה לך להפגש עם מטפל מיני כמה פעמים כדי לבחון האם הכאב הזה מלווה אותך, חוסם אותך, לא נותן לך אפשרות להנות מהמיניות שלך כפי שאת היית רוצה.
אין סיבה לדאגה, זאת פשוט הזדמנות להכיר עוד כלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת ולחוצהשרון כהן21/03/2012
לי ראובני היקרה היום אני בת 16 יש לי חבר שגדול ממני בעשר שנים
והוא רוצה שנקיים יחסי מין אני אוהבת אותו מאוד אבל אני קצת מפחדת .האם זה בסדר שנקיים יחסי מין ? והאם זה בסדר שיש לי קשר עם משהו שגדול ממני בעשר שנים? מבקשת את עזרתך ומחכה לתשובתך.
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת ולחוצה - תגובה
לי ראובני24/03/2012אין כאן שאלה של בסדר או לא בסדר
נשמע שאת עדיין לא מוכנה ושהוא אולי רוצה דברים שמתאימים לבחור בן 26 אבל לא מתאימים לנערה בגילך, וזה טבעי.
אני חושבת ששניכם צריכים לבדוק את החיבור ביניכם, על איזה צורך זה עונה אצל כל אחד מכם כי זה באמת הופך להיות מורכב ולא מותאם.
שווה לחשוב על זה שוב....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנירה20/03/2012
האים כאשר הגבר גומר בתחתון ויש קצת רטיבות על המיטה והבחורה שוכבת ערומה אפשר להיכנס מזה חהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012לא נכנסים להריון עם בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהראובן בר13/03/2012
אישה בת 37 מטופלת ב - perphenan עקב סכיזופרניה, מעשנת בהווה, בעבר צרכה סמים. לטענתה נאמר לה שאמצעי מניעה הורמונליים מסוכנים לה ועלולים לגרום לשבץ מוחי, התקן לא הומלץ לה עקב 2 ניתוחים קיסריים שעברה, איזה אמצעי מניעה יכול להיות בטוח עבורה ברמה המקסימלית, משום שכאשר יש חשש קל להיריון רף החרדה הפסיכוטי גובר. אודה מאד על תשובה מקצועית, במידה וזה לא הפורום המתאים אודה אם תפנו למומחה הרלוונטי, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/03/2012חושבת שזריקות עם פרוגסטרון בלבד יכולות להתאים לה. הזריקות נתנות אחת ל3 חודשים התיעץ עם הרופא המטפל בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה דחווףדורון12/03/2012
יש לי חברה והיא בת 14 וחצי ואנחנו עושים סקס יבש תמיד שאנחנו ביחד ואנחנו מיתתנשקים ואז זה קורה והיא מפחדת מיזה ואחרכך אנחנו בבאסה ואני לא יודע איך להפסיק את זה אוו מה להגיד לה שתבין שזה בסדר ושזה דבר טיבעי... בבקשה עזרהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהה דחווף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/03/2012לא ברור מה קורה אחרי שאתם מתנשקים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה להכנס לפורום של בני נוער
לי ראובני17/03/2012כמו לדוגמא הפורום של דלת פתוחה או ראש אחד- צעירים חסרי מנוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם באתר הזה יש פורום סקס נוער
מילה19/03/2012והם ממש עוזרים שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאלה10/03/2012
התרגלתי לאונן בשפשוף איבר המין על מזרון וכעת אני לא מסוגלת להגיע לאורגזמה בסקס או לעשות ביד. איך אפשר בכל זאת לפתור את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
לי ראובני11/03/2012כמו כל הרגל, גם כאן צריך להשקיע כדי ליצור בו שינוי לכן פשוט תנסי במשך מספר ימים רצופים לאונן באופן שונה
לאונן כך שאת מפעילה את כף היד הדומיננטית והאמצעות או באמצעות אביזר אך בשכיבה על הגב, תנוחה שיהיה לך קל לחקות ולממש עם בן זוג בזמן קיום יחסי מין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץגל09/03/2012
שלום!
קיימתי יחסים עם בעלי ביום רביעי 7.3.12 בלי שום אמצעי הגנה.. היום - 9.3 אני מרגישה כאבים של ביוץ.. יכול להיות שהזרע יקלט ויפרה את הבייצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/03/2012יכול לקרות כי זרע יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים לערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןויקי08/03/2012
שלום.
יש לי בעיה,אני נמצאת במערכת יחסים כשנה ווחצי.הוא בן 24 ואני בת 18.הבעיה היא שאני לא רוצה לקיים יחסי מין .וזה נמשך כ3 חודש.
עם נער שהיה לפניו היתה לי אותה בעיה שאיני רוצה לקיים יחסי מין.
אני בטוחה שזה משהו שלא צריך להיות.
ואני מרגישה שבזמן האחרון אני גם מאוד עצבנית ותמיד לחוצה וכל דבר מציק לי.
אוליי זה בגלל הבעיות הגופניות שלי (המחזור שלי לא סדיר)וכשה יש לי מחזור אני רגועה ותמיד שמחה ושום דבר לא מעצבן אותי וכאשר אין לי מחזור אני תמיד עצבנית.
אני ישמח מעוד אם תענו לי, כי אני מבולבלת..אני לא יודעת אם זה בגללי או שהוא עושה משהו בשבגגל זה אני לא רוצה לקיים יחסי מין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
לי ראובני08/03/2012משהו כמו מה?
זיכרון לא נעים או טראומה אלו הם דברים שיכולים לגרום לנו דחייה מיחסי מין אולם את מכירה את עצמך הכי טוב ואת יודעת אם יש משהו בעברך שגרם לך לדחייה או לא.
אם יש לך ספק וזה מרגיש כמו משהו שמעכב את חייך ויוצר מתחים בתוך הקשר שאת לא מרגישה בנוח להתמודד איתם כרגע, אולי שווה לשקול טיפול רגשי ולבדוק מה הדבר הזה שחוסם אותך.
יחד עם זאת חשוב לזכור שאת יוצאת עם בחור מבוגר ממך שיש לו בוודאי ניסיון וזאת שאלה למה מראש להכנס לקשר עם מישהו בגיל כזה כשהפערים כל כך בולטים ומכניסים מורכבות לתוך הקשר?
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בחשק המיניהדס04/03/2012
שלום,
אני בחורה נשואה בת 23, נשואה שנה וחצי. לקחתי גלולות מכחודש לפני החתונה ועד לפני כ 3 חודשים כרגע אני בהיריון בחודש שני. אפשר לומר שדי מההתחלה לא היה לי חשק מיני - לפחות לא ספונטני אלא רק ע"י גירוי פיזי מבן הזוג ובכלל רוב הזמן אני מעדיפה לוותר על זה. אציין שגם בחודש וחצי שלא הייתי בהיריון ולא נטלתי גלולות לא חזר אליי החשק. עכשיו כשאני בתחילת היריון המצב עוד יותר גרוע. בעלי מאוד מתוסכל ועם כל המאמץ שלי זה לא מספיק וזה יוצר מתח וחיכוכים וגם אני מאוד מתוסכלת - נראה לי מוזר שזה קורה לי בגיל צעיר כ"כ. מה גם שלפני הנישואין אמנם לא חוויתי מין מלא אבל כן הרגשתי את המיניות שבי וגם היום אני לפעמים מרגישה התעוררות אבל לא כשזה מגיע לחוויה מינית אמיתית. מה ניתן לעשות לשיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אוהבת אותושני01/03/2012
הי, איך אני יודעת עם מישהו רוצה אותי? כל הגברים מחזרים אחרי בנות? מתקשרים? מתעניינים? מביאים מתנות? או שיש כאלו שלא יודעים לבטא את עצמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהבת אותו - תגובה
לי ראובני06/03/2012ברור שיש גברים שהם יותר ביישנים, שהם פחות תקשורתיים ובהתחלה לפחות הם פחות מראים אהבה. יש לך אפשרות לבטא את מה שאת חווה ולראות האם זה הדדי, כלומר לקחת סיכון או להפסיד כי לא ניסית מראש.
חשוב לזכור שאין באהבה סכמות או חוקיות, יש רק הכרות של שני אנשים ושווה לך לבדוק מה את עושה כדי לשדר לו שאת בעניין ולראות אם גם הוא.
בלי לקחת סיכון או לצאת מגדרך, זה יכול להשאר לנצח באותו מצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרים על אורגזמה נשיתprize28/02/2012
מחפש בדחיפות ספר שמסביר על האורגזמה הנשית על נקודת ה-G יש מישהי או מישהו שמכיר ספר כזה אפילו כמה ספרים אני פשוט טס לאיביזה ורוצה להיות מאהב לטיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרים על אורגזמה נשית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2012שום ספר לא יעשה אותך המאהב המושלם. שאל את בת הזוג שאיתך מה עושה לה טוב.
ספרים העוסקים באורגזמה "לעצמך מיניות האישה " של לוני ברבך ו"עינוגי אישה" של רייצ'ל סוויפט
מיעוט הנשים מגיעת לאורגזמה מנקודת G הרב הגדול מגירוי בדגדגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בחשק המיניקרן20/02/2012
שלום,אני בת27,נמצאת בזוגיות תקינה וללא בעיות בנטייה המינית או בריאותיות. מנהלת אורח חיים בריא יחסית,עושה ספורט 3 פעמים בשבוע ובסה"כ שבוע עמוס בדר"כ.מאז ומתמיד סבלתי מחוסר חשק מיני.רציתי לשאול האם יש תוספי מזון טבעים שניתן לקחת ללא מרשם רופא או התייעצות עם מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחשק המיני - תגובה
לי ראובני21/02/2012האם את לוקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות-חוסר חשק מיני
קרן26/02/2012לא,מעולם לא לקחתי,כיוון שהזוגיות היא עם אישה. המחזור תקין.
מה שכן,רמת הלחץ שלי גבוהה ברוב המקרים ואני מרגישה מותשת ככלל,ברמה היום-יומית.האם ניתן לקחת איזה תוסף תזונתי/רכיב לא רפואי כדי להעצים את החשק המיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות-חוסר חשק מיני - תגובה
לי ראובני26/02/2012יש היום מחקרים חדשים בעולם על טוסטסטרון אבל לפני שזה יגיע לשימוש בישראל
מציעה לך לקחת צעד אחורה מהלחץ
לקבוע ערבים קבועים שאת וזוגתך בבית
נחות
מתרווחות
מדברות
נהנות אחת עם השנייה וזה בוודאי יאשפר לכן להעלות את החשק המיני יחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםיפית17/02/2012
שלום. יש לי שאלה קצת מביכה אים גבר לא מלביש טוב את הקונדום כלומר לא מגלגל אותו עד הסוף איזה דברים כלומר תוצאות יכולות להיות לזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/02/2012א. הדבקה במחלות מין
ב. הקונדום יכול להתגלש בנרתיק בזמן הוצאתו אם הוא לא מולבש נכון ואז אין הגנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ביופידבק לוגיניסמוסשואלת..15/02/2012
שלום
הייתי אצל הרופאה והוא אמר לי שיש לי וגיניסמוס , היא המליצה לי על טיפול ביופידבק
היכן מומלץ לעבור טיפולים כאלו? אני מקופת חולים כללית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ביופידבק לוגיניסמוס - תגובה
לי ראובני15/02/2012את צריכה ליצור קשר עם פיסיותרפיסטית לשיקום רצפת האגן
לוקח קצת זמן דרך קופת חולים אבל חוסך כסף
ממליצה לשלב בטיפול אצל סקסולוגית כדי לשמור על מוטיבציה במהלך התהליך
אם תפני למרפאה בבית חולים ציבורי אז התשלום מוזל גם כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
שואלת..15/02/2012האם יש מטפלים שאת יכולה להמליץ עליהם לטיפול בבעיה, דרך קופת החולים כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל... - תגובה
לי ראובני15/02/2012אני מכירה מטפלות בפרטי
נירה מזרחי רמת גן
טלי רוזנבאום תל אביב
יעל שטיינפלד אזור עמק חפר
אירה במרכז רפואי רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)