מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששתM02/10/2011
שלום אני בת 22 התחלתי לקחת גלולות מינס חפיסה ראשונה ביום הראשון של המחזור, אני ובן זוגי קיימנו יחסים לא מוגנים ביום ה10 מהתחלת החפיסה, האם אני מוגנת או שיש סיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת - תגובה
לי ראובני02/10/2011יש רופאים שאומרים לחכות שבועיים ויש כאלה ששבוע
בעיקרון לא הייתי חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותבר29/09/2011
לפני לקיחת הגלולות הצלחתי בקלות לגמור מהנרתיק.. אך התחלתי להשתמש בגלולות ומאז אני מתקשה מאד לגמור מהנרתיק.. בלי קשר לזה אין שום תופעות לוואי מהגלולות.
האם יש קשר בין השניים?
והאם כדאי להחליף את הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
לי ראובני01/10/2011האמת היא שאני עוד לא שמעתי על תופעת לוואי כזו
שמעתי שנשים מדווחות על ירידה בחשק אבל זה לא בהכרח קשור
מה היה אמצעי המניעה לפני כן?
האם גלולות היא הבחירה שלך ואת שלמה איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה נרתיקיתשישי24/09/2011
שלום, אני מצליחה להגיע לאורגזמה דגדגנית ולא על ידי חדירה. האם ניתן "להתאמן" על זה? או שזה עניין פיזיולוגי נטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה נרתיקית - תגובה
לי ראובני26/09/2011אין תשובה חד משמעית לעניין הזה. יש כאלה שגורסים שזה קשור בעניין רגשי, היכולת לשחרר ולהנות באופן מלא. יש כאלה שאומרים שזה קשור בשריר רצפת אגן חזק ומיומן. יש כאלה שאומרים שזה קשור בגירוי הנכון.
את יכולה לקנות ויברטור שמיועד ספציפית לעניין ולנסות באמצעותו להגיע לגירוי מקסימלי אבל גם אורגזמה דגדגנית זה לא מעט ואפשר להנות באמצעותה המון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללי ראובני בבקשהמיטל18/09/2011
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש כנראה? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
מפחד לקחתי פוסטינור לאחר 12 שעות בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי ראובני בבקשה - תגובה
לי ראובני19/09/2011זרע לא שורד באויר, הוא מתייבש. הוא זקוק לסביבה לחה ורטובה שבה הוא יכול לשחות ולהרגיש חיות. אין סיבה לדאגה מתוך מה שאת מתארת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי יש לי ספק קטן בבקשה
נירה19/09/2011כל זה קרה בו זמנית שהוא" עושה ביד" ויש לציין שהייתי בביוץ. אני אמורה להיות מודאגת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי תשובה בבקשהההההה
נירה23/09/2011כל זה קרה בו זמנית שהוא" עושה ביד" ויש לציין שהייתי בביוץ. אני אמורה להיות מודאגת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי תשובה בבקשהההההה - תגובה
לי ראובני24/09/2011אני מבינה את הסיטואציה שהיא מלחיצה ולא נעימה אבל עדיין הסבירות להריון הוא קלוש ביותר. גם כי אין חדירה, גם כי הנוזל בחוץ וגם כי זה יהיה ממש נס ופלא אם יהיה מפגש של ביצית וזרע בכאלה תנאים
סביר להניח שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותנילי18/09/2011
שאני משתמשת בויברטור יוצא לי כמות ניכרת של נוזל מאיבר המים אבל אני לא מרגישה איזשהי הרגשה עילאית פשוט נפלט מלא מלא נוזל שאלתי היא האם זה אורגזמה ולמה אני לא מרגישה איזה תחושה עילאית של הרגשת עונג . ןשאלה שניה היא חבר שלי מספר פעמים ירד לי ולא הרגשתי כלום האם הבעיה היא אצלי או שהוא לא יודע לרדת כי הלשון שלא נגעה בדגדגן אז למה לא הרגשתי כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - תגובה
לי ראובני19/09/2011מתוך מה שאת מתארת אני מסיקה שלא הגעת לאורגזמה גם באופן ידני אחר? כלומר לא בויברטור ולא באוראל?
מציעה לך להפסיק לתקופה עם הויברטור לנסות עם היד או מים.
יש משהו בויברציות שגורם להפחתת התחושה ולכן אולי יש קהות בדגדגן. מכאן אולי שיש פחות תחושה כאשר בן זוגך נותן לך סקס אוראלי
אחרי כמה זמן זה חוזר לעצמו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מיני בזמן טיפולי פוריותוסטיבולקטומי17/09/2011
האם ניתן לעבור טיפול מיני מוצלח כאשר אני עוברת טיפולי פוריות מפרכים, אשר משפיעים גם הם לרעה על הנפש?
הבעייה המינית: חוסר עוררות מינית אצל רווקה בת 40+, הנובע לדעתי משילוב של בעיות פסיכולוגיות (בעיקר) ופיזיולוגיות,
עליי לציין שאין לי מחזור טבעי כרגע, עקב ההורמונים שאני לוקחת לביטול הביוץ ולהגברת כמות הזקיקים.
במחזור טבעי אני מצליחה להרגיש עליה בחשק לפני הביוץ, אך כחודשים האחרונים חשק טבעי פשוט לא קיים.
אם אחכה עד שאהרה ואלד - זה עלול לקחת שנים, ובינתיים אני מעבירה את חיי בבדידות.
מה היית מייעצת לי?
האם טיפול כזה יהיה יעיל, או מוצלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תומך
לי ראובני17/09/2011שלום יקרה
נשמע שבאופן כללי את עוברת הרבה מאוד דברים בימים אלו ממש ושאולי את זקוקה לטיפול תומך, בלי שום קשר ליעדים שאת רוצה לאמץ בהמשך הדרך.
רק להתחיל בלעשות סדר בין כל הנושאים המטרידים אותך
יתכן ששיחה עם איש מקצוע תעזור לך להבין מה משפיע על מה ומה קשור במה
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה אחרי ניתוח פרינאופלסטיקהוסטיבולקטומי17/09/2011
בת 40, רווקה
לפני כחמש עשרה שנה עברתי ניתוח לכריתת פתח הנרתיק. שני רופאים המליצו לי על כך. כאשר שאלתי אחד מהם על חוסר התחושה שתיוצר אם יכרתו את קצות העצבים של הנרתיק, הוא ענה לי: "אבל אם לא תעברי את הניתוח לא תוכלי לקיים יחסי מין בכלל". כמו כן הוא טען שאפשר להזריק זריקות לאזור אבל שהן עוזרות רק לחמישים אחוז מהמקרים, ולכן הן לא יעילות.
כיום אני מבינה שהרופאים שדחפו אותי לניתוח לא חשבו עליי אלא על בנהזוג שלי.
אין לי כל תחושה בעת חדירה. בעבר פתח הנרתיק היה מרכז ההנאה שלי ביחסי מין, אפילו כאשר הייתי מכווצת את פתח הנרתיק היתה לי תחושה, אבל היום - שום תחושה. אני לא נהנית משפשוף הדגדגן (באוננות עצמית גומרת משפשוף הדגדגן ללא הנאה אחרי הרבה זמן, ועם בנזוג - אין לי שום תחושת הנאה מהמגע - לא בדגדגן, ולא מחדירה)
אני מרגישה שנגרמה לי נכות שיכלה היתה להימנע אם היו לוקחים בחשבון את טובתי. האם יש דרך לשקם את קצות העצבים שנכרתו?
אני מאוד מתוסכלת. הצורה היחידה שבה אני מרגישה גרוי מיני היא כאשר השלפוחית שלי מלאה, אבל קיים חוסר נוחות בגלל הצורך להשתין.
האם ניתן לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה אחרי ניתוח פרינאופלסטיקה - תגובה
לי ראובני17/09/2011וואו, נשמע קשה וכואב, מציעה לך לפנות לרופאת נשים בשם אחינועם לב שגיא שיש לה המון ניסיון בשיקום מקרים כאלו. היא יכולה לאבחן את סיבת חוסר התחושה והאם באמת יש בעיה עצבובית.
לא להזניח וליצור תסכול נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תחושה אחרי ניתוח פרינאופלסטיקה
וסטיבולקטומי23/09/2011תודה על תשובתך
היכן דר' אחינועם לב שגיא מקבלת פציינטים? אני גרה באזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תחושה אחרי ניתוח פרינאופלסטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011לפי כל העבודות בספרות בנושא וסטיבוליקטומיה לא אמורה להיות פגיעה תחושתית שכן לא פוגעים בעצבוב הפנימי של אברי המין אלא בעצבוב שטחי דרך כריתת עוד. יכול להיות שהבעיה היא הרחבה יתרה של הפתח כתוצאה מהניתוח ועל כן יש פחות חיכוך. כל עוד נשאר השליש התחתון של הנרתיק שמור ואזור הדגדגן ללפי פגיעה לא אמורה להיות פגיעה מינית.
בסקירות ספרות נמצא דווקא שפור בכל המדדים של התגובה המינית של בנות שעברו וסטיבולקטומיה. נראה לי שיש פה תרכובת של סיבות נוספות שגורמות לירידה בתחושה. ניתן לבדוק אוביקטיבית את המצב בבדיקות עצביות מקיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להגיע לאורגזמהכלה15/09/2011
אי בת 25 התחתנתי לפני חודשיים ורק מאז התחלתי לקיים יחסי מין וגינאלים. לפני זה הייתי בתולה אבל קיימתי יחסי מין אורלי והייתי מגיעה לאורגזמה בלי בעיות אבל עכשיו מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין וגינאלים אני לא מצליחה לגמור ולפעמים זה מאוד כואב עד כדי כך שאנחנו מפסיקים ולפעמים זה בכלל לא כואב ואני נהנית אבל אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה וזה מאוד מטריד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להגיע לאורגזמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011רב הנשים לא מצליחות להגיע לאורגזמה בחדירה ונזקקות למגע נוסף בדגדגן. את יודעת להגיע לאורגזמה מגירוי של הדגדגן ועל כן נסי לשלב את ההנאה המוכרת לך יחד עם החדירה. וחוץ מזה שזה תהליך לוקח זמן עד שלומדים להגיע לסקס אידיאלי ואת טריה בנושא עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףנירה15/09/2011
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש כנראה? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
מפחד לקחתי פוסטינור לאחר 12 שעות בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011ק בלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץרינת15/09/2011
היי
לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון להתייעץ עם זה .
אני יוצאת עם בחור בן 34 גדול ממני ב 10 שנים .
בהתחלה היה את הפחד שיש לו יותר ניסיון ממני .
בהתחלה יחסי מין היו בינינו נפלאים .
עכשיו כבר לא כל כך , אני מרגישה שאולי הוא לא נמשך אליי כל כך , אני יותר יוזמת .
הבעייה היא שהזמן האחרון אנחנו כל הזמן רבים , לכן אולי היחסי מין לא משהו .
קדם כל הם קצרים מדי , אני לא רק שלא מספיקה לגמור אלא גם להנות מחדירה עצמה .
אני אישית אוהבת להתנשק הרבה לפני שמגיעים לחדירה ,הוא לא אוהב להתנשק בכלל , בתחילת הקשר זה נורא הפריע לי .
והנכסתי לעצמי לראש שבגלל שהוא סיפר לי שהוא מאוד נגעל מדברים מסויימים , והוא לא יכול לשכב עם בחורה עם משהו מפריע לו , ושהוא נורא אסטטי .
צצה לי מחשבה בראש שאולי יש לי ריח לא נעים מהפה לכן אנחנו לא מתנשקים הרבה ,
הייתי אצל רופא שיניים אמר שהכל בסדר שאין לי מה להיכנס לפרנויאה .
בסופו של דבר שאלתי אותו ישר ולעניין מה הבעייה ,אולי הוא מרגיש ריח לא נעים ? הוא אמר שממש לא , ואמר שמעכשיו ינסה להתנשק איתי יותר .
שום דבר לא התשנה , אני דיברתי איתו על הנושא .חייבת לציין שאנחנו שיכורים אז תמיד הסקס מצויין . אבל אני לא יכולה תמיד להתשכר בישביל לקיים איתו יחסי מין .
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש עוד בקשר
לי ראובני17/09/2011שלום לך
את מתארת חוויה שבה המיניות היא פרספקטיבה מסוימת בתוך הקשר, אבל בוודאי יש עוד תחומים שבהם את יכולה לבדוק התאמה ואכפתיות, רגישות והקשבה. האם הם קיימים או לא.
נשמע ששווה לבחון האם הקשר מתאים בלי שום קשר צרכים שלך.
אולי עכשיו שהקשר נכנס לשגרה יש דברים שמפריעים לו שלא קשורים במשיכה, אסטטיקה או הגיינת פה. אולי יש עוד דברים שמפריעים לך בו....
שווה לבדוק.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זוהי הגמירה ?גל13/09/2011
שלום..
אצלי יש מקרה מוזר
כשאני עושה סקס אני משפריצה כמויות של מים
השאלה שלי האם זוהי נקראת הגמירה ?
חבר שלי כל הזמן אומר לי " תפסיקי להשפריץ ותגמרי"
איך אני יכולה לגמור ולהפסיק להשפריץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זוהי הגמירה ? - תגובה
לי ראובני15/09/2011יכול להיות שמדובר בעניין של אורגזמה המלווה בשפיכה נשית, אבל לא נראה שזה מלווה אצלך בהנאה. האם את מרגישה הנאה, כיווץ של אזור הנרתיק/ אגן? האם יש תחושת ריפיון אח"כ?
מציעה לך לקרוא את ספרה של גילי פליסקין דברים שרציתי לגעת בכדי לגעת מושג נוסף לגבי אוננות, הכרות עם הגוף, איברי המין ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מיניותגל13/09/2011
בת 22, לא הייתה במערכת יחסים אף פעם.
אני מניחה שזה קשור למשהו נפשי בתוכי, מאז ומתמיד חוויתי קשר עם בנים, רק בדרך שפגעו בי (בבית ספר וכו'), למרות שלי אין בעיה בדימוי העצמי, לא הגופני ולא פנימי. אבל בכל זאת, מעולם לא יצירתי קשרי ידידות עם בנים. ולמעשה רק עכשיו כשאני לומדת לימודים גבוהים, אני מתחילה ליצור קשר.
אך העניין מוזר, כי אני מרגישה לא מפותחת בעניין, נורא נבוכה שמתחילים איתי, נורא "אאוט" ואני מניחה שאני משדרת את זה...
איכשהו אני קצת מחכה למישהו שיקלוט את האופי, ויתחיל איתי עדין יותר, או רגיש.
קצת נדמה שאני מחכה לאביר על הסוס הלבן.
אך יש שתי עובדות:
1. ברור לי שכמות האנשים שאוכל להתחבר אליהם הוא מצומצם, פשוט מעצם העובדה שאני בן אדם יוצא דופן (ומצפה לאחד יוצא דופן כמוני)
2. אני חסרת ביטחון מאוד בכל מה שנוגע למעבר לשיחת חולין, כמובן עם בני המין השני. ואני כבר בת 22. זה מצב שכביכול אופייני לנערה בת 12.
דבר נוסף, שאני מאוד קושרת אותו למה שכתבתי מעל.
זה העניין של חוסר התעניינות במין. אוקי, סקס מלחיץ אותי. הגיוני, לאור חוסר הנסיון שלי, ולמעשה עוד לא הייתה לי מע' יחסים, אז ככה שבכלל עוד לא הדעתי ל"כמעט" בכלל לא הגעתי לנשיקה.
אבל אני אומרת דבר כזה: בנאדם הוא יצור מיני. ולא יודעת אם זה טבעי מצב כזה של אי התעסקות בזה.
גוף יפה לא עושה לי את זה, האמת היא שהדבר שהכי עושה לי את זה זה אופי, אבל לא יודעת אם "עושה לי את זה" זה נכון לסיטואציה.
קיצור שום דבר לא מחרמן אותי... אולי ביני לבין עצמי אני מפחדת מזה, לא יודעת.
אני כאילו מתחילה עכשיו לחיות חיים של ילדה בת 12, לאט לאט, מההתחלה, כל מה שנחסך ממני בחטיבה והלאה..
העניין הוא כזה: זה מצב תקין??
אני מניחה שהטיפול הטוב ביותר זה פשוט לאט לאט להכיר אנשים ולצאת וכל זה... פשוט להתנסות.
בכל זאת אני לחוצה שאני לא "כמו שצריך".
תרגיעי אותי. ואני ממש מקווה שלא תגידי לי ללכת לפסיכולוג סקסולוג כי סביר להניח מה שהוא יגיד לי, זה מה שאני כבר יודעת.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מיניות - תגובה
לי ראובני15/09/2011שלום
את מתארת סיטואציה שהיא כמו מילכוד, כלומר מצד אחד סקרנות ורצון להיות בקשר עם מישהו חלומי (שזה כבר בפני עצמו שווה בדיקה בתהליך טיפולי) ומצד שני הרבה חשש ופחד. תהליך טיפולי עם איש מקצוע (מטפל מיני או אחר) יכול לעזור לך באופן אישי מפני שזה יעזור לך לבדוק ממה החשש? מה המודל של הזוגיות שלך? איזה קשר ראית בבית? המה המסרים שקבלת סביב מיניות....?
שווה לך ללכת לטיפול ולהעניק לעצמך מתנה של זוגיות לחיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללי
גל15/09/2011לפני המיניות יש פה עניין פסיכולוגי, של חויות מהגיל הצעיר יותר. כך שלמעשה רק עכשיו אני יוצאת "לחופשי". השאלה אם אנשים בד"כ מתמודדים עם זה לבד, מפתחים את עצמם, או שיש פה פצע יותר מדי עמוק.
הבעיה היא כרגע ב"חוסר ביטחון" בכל הקשור לאינטימיות עם גברים. זה מתחיל עוד שלב לפניי.
העניין עם ה"מישהו חלומי"- הוא פשוט מעצם העובדה שאני מחפשת אנשים שדומים לי בתחומים מסויימים, ובכל סוגי החברויות אני מחפשת את ה"חלומי" הזה. אני בררנית באנשים מעצם האופי המורכב מאוד שלי. דווקא פה אני לא מוצאת את זה בעיה.הבעיה היא בעצם אני. לא משהו בר טיפול.
מודל הזוגיות- מישהו שמחייך הרבה, כמוני... מישהו רגיש בעל אינטלגנציה רגשית ושכלית, ומישהו יצירתי בצורת המחשבה שלו... זה לא נראה לי בעייתי לחפש את זה.זה פשוט לא כל כך נפוץ.
קשר בבית- הורים גרושים. אבל מכתה ה' אמא שלי חיה בזוגיות תקינה כך שיצא לי לראות מה זאת אהבה. והוא לא גר אצלנו בבית.
אחותי למשל היא טיפוס אובר מיני. היא התנסתה עם 20 גברים בערך, בסקס. יש לה הרבה יזיזים. והיא ממש לא יכולה בלי סקס.
אני רק עצם המילה מלחיצה אותי.
אבל זה מתחיל עוד לפני.
אני רק שואלת אם קיים מצב כזה שיש בחורה שכל השנים, בנים ירדו עליה ככה שלא יכולה לקיים יחסי קרבה עם המין השני. ופתאום בגיל 22 אנשים רואים בה יצור נחמד לחברות ויחסים, האם זה תקין רק עכשיו להתחיל להבין מה קורה או שצריך עזרה.
הטיפול יהיה פסיכולוגי אם כן, ולא מיני.
ד"א בעיה בחשק והכל אני לא חושבת שיש, זה פשוט השלכה למה שמתחולל בי נפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתאים לטיפול בפורום
לי ראובני17/09/2011יקרה,
אני מבינה את הרצון לפתור את כל הבעיות, אבל זה לא יוכל לקרות רק מכתיבה של הנושאים. זה מחייב מפגש, דיבור, תהליך טיפולי עם איש מקצוע.
יש המון חלונות ואסוציאציות שנפתחות לך אבל זה לא יוכל לקרות בלי התמודדות מעמיקה ומשמעותית.
אפשר לעשות עבודה ושינוי לגבי הכל אבל צריך לקבל החלטה שרוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער באיבר המין-חסוי-11/09/2011
שלום
אני נערה בתיכון ואני קצת בדילמה .
אני לא יודעת האם כדאי לי להוריד את השיער מאיבר המין בגלל שאני גם לא כלכך יודעת אם זה מעשה נפוץ או לא . כלומר האם רוב הנשים מחליטות להשאיר את השיער או להוריד אותו. בנוסף עוד בעיה היא שגם הגילוח מביא לתוצאות לא נעימות של צמיחת שיער עבה יותר וקוצי , וכדי לעשות לייזר אינפרא אדום או משהו בסגנון אני צריכה לפנות לאימי ואני מתביישת מלדבר איתה על הנושא הזה .
מה עלי לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער באיבר המין - תגובה
לי ראובני15/09/2011הורדת שיער באיבר המין כמו כל נושא פיזי ואסטטי אחר זה עניין של אופנה.
אבל מאחר ומדובר במשהו אינטימי, שרק את ואולי עוד אדם אחד (כמו בן זוגך) תראו, אולי שווה לחכות ולראות איך את מרגישה לגבי זה בלי שום קשר לאופנה. כלומר, פשוט להתרגל למראה של השיער, לגעת בו, לראות אם זה נעים, אם את אוהבת את זה ורק אחרי כמה זמן לקבל החלטות שעשויות לגרום לך אי נחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
דנה15/09/2011היי לך צרי קשר במייל ואשמח ליעץ לך הייתי באותה דילמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
-חסוי-15/09/2011איך אצור קשר ? אין לי את כתובת המייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדימום אחרי הגלולה ה -21יעל11/09/2011
רציתי לדעת בבקשה
לאחר 21 גלולות למניעת הריון, יש הפסקה של 7 ימים בהם אמור להופיע דימום
האם דימום זה הוא הוכחה שאני לא בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום אחרי הגלולה ה -21 - תגובה
לי ראובני11/09/2011כן וגם את מוגנת בשבעה ימים הללו, כלומר יכולה לקיים יחסי מין בלי דאגות
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במשך זמן רבאלה10/09/2011
שלום!
לפני כחודש קיימתי יחסי מין ללא הגנה (זו הייתה הפעם הראשונה שלי והייתה אי הבנה ביני לבין החבר שלי והייתי בטוחה שהוא עם קונדום). לאחר כ-15 שעות לקחתי גלולה של היום שאחרי, ולא היו לי תופעות לוואי מזה. אחרי זה קיימנו יחסים עוד פעם/פעמיים עם קונדום.
אחרי חמישה ימים קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור, וקיימנו יחסים כארבעה ימים אחרי.
מאז תחילת המחזור לא הפסיק לי הדימום. בימים הראשונים היה דימום יחסית רגיל של מחזור ולאחר מכן נמשך דימום מועט, אך עדין לעיתים די משמעותי (הדימום גובר לאחר קיום יחסים).
נכון לעכשיו עבר כמעט חודש מהיום בו לקחתי את גלולת היום שאחרי, וכמעט שלושה שבועות מהיום בו קיבלתי מחזור (נותרו לי עוד 4 גלולות לסיום חפיסה של 21).
האם הדימום הזה סביר?
נפגשתי עם אחות שאמרה לי שהסיכוי שמדובר בהיריון הוא קלוש (פחדתי שמדובר בדימום של תחילת היריון) לאור משך הזמן והעובדה שהתחלתי לקחת גלולות מהיום הראשון של המחזור.
היא אמרה שככה"נ הדימום הוא כתוצאה מההורמונים הרבים שקיבלתי גם מגלולת היום שאחרי וגם מהגלולות הרגילות.
רציתי לדעת, האם יש סיכוי להיריון? אני חשה עייפות רבה וגם קצת כאבים בשדיים מלבד הדימום. במידה ולא מדובר בהיריון, האם דימום במשך כל החודש הינו דבר הגיוני לתחילת השימוש בגלולות או שעלי לבדוק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במשך זמן רב - תגובה
לי ראובני10/09/2011הכאבים והמיחושים שאת מתארת יכולים להתאים גם לנושא של לפני מחזור.
צריך פשוט סבלנות, לסמוך על הגוף שהוא מתאזן אחרי הפוסטינור שעושה לו נזק ואח"כ לאפשר לעצמך זמן בלי לחץ לחזור לשגרה.
לא נראה שיש סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)