מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!! האם אני מוגנת מהריון או לא?יעל06/09/2011
הסיפור כזה:
אני בת 29, בעבר השתמשתי בגלולות מסוגים שונים ואח'כ עברתי להתקן (אחרי 2 לידות)
מסיבות שונות הייתי צריכה להסיר את ההתקן , חיכיתי כמה שבועות ואז התחלתי להשתמש בגלולות מרסילון. מסיבה רפואית אני חיבת להימנע מהריון כרגע.
כעת אני בחודש הראשון של השימוש בגלולות ואני קצת בלחץ כי:
בעלון למשתמש, וגם הרופא אמר לי להתחיל לקחת את הגלולות ביום הראשון של המחזור
המחזור התחיל יומיים לפני הזמן הרגיל, אבל זה לא היה מוזר לי כי אחרי הסרת ההתקן מסתבר שיש כמה שינויים,נכון?
ביום שהמחזור התחיל התחלתי לקחת את הגלולות
יום אחרי כן המחזור פשוט הפסיק, לגמרי!! (בד'כ יש לי מחזור 6-7 ימים)
המשכתי עם הגלולות כרגיל, שבועיים אחרי הגלולה הראשונה קיימתי יחסי מין עם בעלי
ועכשיו נכנסתי ללחץ- אולי זה לא היה מחזור בכלל? אולי אני לא מוגנת?
בקיצור, בבקשה תעזרו לי, אני חייבת להבין מה מצבי כרגע
ואם יש מצב שאני בהריון- יש דרך לגלות את זה בשלב כ'כ מוקדם? כלומר 4 ימים אחרי הסקס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! האם אני מוגנת מהריון או לא? - תגובה
לי ראובני09/09/2011יתכן כי השימוש בגלולות הפסיק את ההריון
בעיקרון אם את לחוצה אז אפשר בחודש הראשון להויסף קונדום אבל בגדול לא הייתי חוששת
אם את דואגת, ותוך שבועיים לא מקבלת ווסת אחרי הפסקת הגלולות, תבדקי בערכה ביתית אם את בהריון.
כרגע אין מה לעשות
סבלנות, בטוחה שזה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה...מיכל06/09/2011
הי, קודם כל רציתי לברר מה זה אומר ניתוח של השפתיים הפנימיות ? השפתיים שלי מאוד גדולות וזה מאוד ממפריע לי הייתי רוצה לברר על זה קצת..האם זה עלול לפגוע בהנאה? או באזור? ואיך ועם מי ניתן לדבר על זה?
מעבר לכך..יכול להיות מצב שבו גבר לא ירצה לשכב עם בחורה בגלל דבר כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה... - תגובה
לי ראובני10/09/2011לרוב, אנחנו חושבות שאיבר המין שלנו מוזר, לא מספיק יפה, כי לא חונכנו לאהוב אותו, אנחנו לא רגילות למראה שלו, ונראה לנו שהוא לא "טבעי". בכל מקרה, ממליצה להסתכל על הספר PETALS לפני כל החלטה שאת עושה לגבי איבר המין שלך או לצפות בסרט בWALLA YES לגבי ניתוחים של שפתיים פנימיות.
מדובר בסרט קשה המבהיר עד כמה חברתית פוגעים לנו להנות מהאיבר מין שלנו כמות שהוא.
אני חושבת שאם אפשר בלי ניתוחים פלסטיים באזור כל כך רגיש ופשוט "להתרגל למראה" באמצעות התקרבות אליו, הכרות איתו, מגע ואוננות המעצימים, אז זה יכול לעשות את כל ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטבוליטיסאני05/09/2011
היי אני בחורה צעירה בת 22 בעקבות קשיים ביחסי מין הלכתי לרופאים פרטיים שהראשון מהם אמר לי שיש לי וסטבוליטיס והשני שמתמחה לוסטבוליטיס אמר לי שבלוטות הברטולין לי ככל הנראה מדולקות כי כואב לי המגע בהם. הוא נתן לי 2 משחות לעיסוי הראשונה היא דרמקומבין שזו משחה שהיו נותנים לי גם כשהיתה לי פטרייה. השניה דרמובט.נאמר לי שאם הטיפול לא יעזור יוזרקו לי סטרואידים ישירות לבלוטה. האם הטיפול הנוכחי נכון והאם האופציה הבאה היא אמת הזרקה של סטרואידים? זה נשמע לי מאוד לא בריא ואני מפחדת שזה יפגע לי בדברים ויצור לי בעיות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הזרקה
לי ראובני05/09/2011שלום לך
לפני שאת ממהרת לטיפול פולשני, בעיקר שפנית לשני רופאים וכל אחד אמר משהו אחר, ממליצה בחום ללכת לרופא או במקרה שלך לפנות לאחינועם לב שגיא שהיא רופאה מקסימה המתמחה במבוא העריה ואם יש לך כאבים וכו אז שווה להפגש איתה לאבחון מדויק.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולותאני29/08/2011
שלום רב. אני משתמשת בגלולות כ-15 שנה. הגלולות, מעבר להגנה, הסדירו לי את המחזור ושמורות על עור פנים נטול פצעים וחלק. אני לא מעשנת ובריאה בד"כ. האם יש חשש בשימוש ממושך כזה? משתמשת מזה כשנתיים בגלולות "יסמין", תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011אין חשש אם את במעקב רפואי שנתי עובדת בדיקות דם וגינקולוגיות כולל פאפ ובדיקות שדיים. חשוב גם מה ההיסטוריה המשפחתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני מוחלטאלמונית29/08/2011
שלום אני בת 28 נשואה שנה וחצי יש לי שני תינוקות,
בשבוע האחרון אני חווה חוסר חשק מיני מוחלט ,אני ממש לא מעוניינת בזה , בעלי תמיד היה גבר חם שרוצה כל הזמן ,יש זמנים שאני מאוד רוצה אותו ואפילו קונה לבני נשים ומרגישה נפלא , אך יש שבועות שאני רק רוצה שלא יגע בי ומחכה שיגיע המחזור כדי שיהיה לי תירוץ טוב מבלי שיפגע ממני , למה זה קורה לי? אני לא אמורה לחשוק בבעלי כל הזמן האם זה אומר שאני לא מאוהבת בו? שספרתי לאימא שלי על העניין היא אמרה לי מה זה בגיל שלך צריך לעשות את זה אפילו כמה פעמים ביום וכל יום .
בעלי אומר לי שאני קרה ופולנייה.
לתשובתך אודה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
mosha29/08/2011אין סיבה מיוחדת ...פשוט את טרודה עם התינוקות שלך ומרוכזה רק בזה...לדעתי זה יחלוף מאליו ..אבל גם תשחקי אותה עם הבעל תני לו תשומת לב מנית זה חשוב..שלא יעלם למחוזות אחרים.כי בכל זאת הגברים רוצים יותר...בהצלחה ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני מוחלט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011טבעי שירד החשק המיני עם שני תינוקות קטנים בבית. נשים העסוקות בהורות, עבודה וניהול בית ידוע שנפגם להן החשק המיני. ממש לא בעיה רפואית אבל נראה שזה יוצר מתח ביניכם. כדי לכם לפנות ליעוץ מיני זוגי כדי להרגיע את המתחים והרוחות בבית על הרקע המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית בזמן סקססימה29/08/2011
שלום רב,
אני בת שלושים עם ניסיון מיני. לאחרונה, כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי אני מפרישה כמות גדולה (!!!!) של הפרשות בזמן יחסי המין, עוד בטרם האורגזמה עצמה. זה קצת מביך ואני לא מכירה את התופעה אך מבדיקה קצרה בגוגל אני יוצאת יותר מבולבלת מהתופעה. אני תוהה אם זה בגלל שאנחנו שמים כעת יותר דגש על משחק מקדים, אך עדיין זה לא יותר ממה שהיה בעבר ולכן אני לא מבינה מדוע הגוף שלי מפריש כמות כזו גדולה של הפרשות, הרבה יותר משפיכה גברית. זה גם מפריע לחוויה המינית מאחר ואני מרגישה אותו פחות והוא אותי. אני חייבת לציין גם שאין לי דלקת או משהו בריאותי חריג.
מה לעשות?!?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית בזמן סקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011כנראה את במצב של גירוי מיני מאוד גבוה. לא שפיכה כי שפיכה קורית אחרי אורגזמה. נסי להחדיר טמפון לפני קיום יחסי מין כדי לספוג את ההפרשות שהיו. בדקי שאין זה שתן שבורח בזמן גירוי מיני גבוה. אפשר גם לתת תרופות מיבשות קצת כמו אנטיהיסטמינים אולי זה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםאורלי28/08/2011
שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלומר האים לאחר כמה ימים שזה שם יית
אורלי28/08/2011כלומר האים לאחר כמה ימים שזה שם ייתכן שהאישה לא תרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר האים לאחר כמה ימים שזה שם יית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011קשה לי להאמין שלא מרגישים. אחרי כמה ימים גם יהיו הרבה הפרשות וריחות עקב קיום הקונדום בפנים. הכי פשוט זה להחדיר אצבע ולחפש את הקונדום שם. אם את לא רגועה פני לבדיקה רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תקשורת בן זוגיתשמולה28/08/2011
אני צעירה נשואה 4 שנים כ"כ מתייפה וטורחת בשביל בעלי ובעיקר בבית כשמתארגנים לישון , והוא מצידו לא נוגע בי כ"כ בצורה רומנטית חוץ מנשיקות וחיבוקים פה ושם נשיקות פשוטות יומיות ,חיבוקים יום כן יום לא לפחות ככה אני מרגישה , מצהיר לפעמים שלמה לא נישן ביחד מחובקים (גם אולי כי יודע שעצוב לי מכל הקטע הזה אני דברתי איתו על זה רבות בצורות שונות)ומקיימים ...פעם בשבוע בצורה רשמית ...אחרת זה לא יקרה ברב הסיכויים כחודשיים .גם באותו פעם הוא נרדם ואני מעירה אותו..איך מוגדרת הבעיה?, וחשבתי להפסיק את האיפור היומיומי רק בשביל למנוע מעצמי את תחושת הפגיעה מעצם ההתארגנות והציפייה המרובה. מה את אומרת ?האם זה גם יגרום לו להעריך את ההתארגנות יותר? כי כשיבקש אז אתאפר שוב כי בינתיים הוא משדר כאילו אני לא יפה גם עם האיפור וכל זה. תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמולה
mosha28/08/2011היי תבדקי עם בעלך אולי תרוד באיזה בעיה בעבודה...סקס זה דורש רוגע מצב רוח טוב את לא צריכה לאיתאפר כנסי למיטה בהופעה סקסית עם כוסית ויסקי תני לו לשתות זה ירומם את רוחו ותתקדמי ליעד ...לפחות ניסית משהוא יצירתי לא ? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תקשורת בן זוגית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011האם דברת עם בעלך על התחושות שלך? כשמדברים על תקשורת היא צריכה להיות דו צדדית...
בדקי איתו מה קורה לו מבחינה מינית, האם אין לו צרכים מיניים, האם הבעיה היא איתך בלבד, כדאי ללכת לטיפול מיני זוגי כדי לעזור לכם להתמודד עם הבעיה, נראה לי שהוא לא זקוק להרבה סקס, ואילו את מרגישה דחויה ופגועה מההמנעות שלו. את צריכה יותר תשומת לב ויותר חיזור ואם בדיחה יחד איו לא תצליחי להעביר לו את הצרכים שלך פנו כאמור ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 53 בכייףג???ג25/08/2011
מעוניינת וסקרנית להשתמש אם עזרים להנאה למרות שנעים לי במיוחד עם אישי היקר
לאחרונה גיליתי את עצמי בעוצמות שלא ידעתי בזכות בעלי ואישי היקר כמובן .למרות כל זאת
אני משתוקקת בעוצמות למכשיר עזר לא יודעת למה!!!אמרתי לאישי שזה עולה לי במחשבה בזמן שצפינו בסרטים וענה תעזבי אותך משטויות( מה אני לא מספיק?) ,שאלתי היא איך לגרום לו להבין שזה רק יעזור ולשכנע אותו בדרך הכי נעימה ובהבנה שלא יפגע ...זה עולה לי במחשבה הרבה זמן שנה או שנתיים ואני עושה את זה ידני בנתיים אוף אני רוצה את כבר נמאס לי שהוא נפגע מזה ......איך לשכנע אותו למי יש טיפ??. תודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
mosha25/08/2011הייי למה שתמנעי ממה שאת באמת חושקת ...הוא לא חייב לדעת תקני ויברטור איכותי ותסתירי אותו במקום שהוא לא ידע .ותשתמשי בכייףףףףףףףף שלך ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו תודה
ג???ג25/08/2011ציצו מקסים! ראשית תודה לתשובתך .....רבות עלו לי מחשבות לרכוש את המוצר אך יש לי חששות מהעתיד לא מרגיש לי נוח עם זה שאני עושה את זה מאחורי גבו.....יותר מזה עולה לי מחשבה על כעסים שאם יקרה לי משהו פתאומי והוא יגלה את זה אחנו מאוד גלויים...איזה עוד אפשרויות יש כדי שהוא יסכים.....ואיך לעשות את זה......בכל תחום הצלחתי בזה קשה לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה
mosha25/08/2011היייי ספרי לו שקראת באינטרנט שויברטור זה נותן תמריץ לחיי המין זה יוצר סקס ארוך וכל מני סיפורים ...מבטיח לך הוא יקנה את הסיפור
אני מבין שהוא מעל גיל 55 לפחות תפתיעי אותו עם כדור ויאגרה זה יוצר סקס ארוך....או יש כדורים חילופיים ...שזה ממש חבל על הזמן.....תאמיני זה עובד ..בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת יחד לבחור
לי ראובני02/09/2011שלום לך
הרבה גברים עשויים להרתע משימוש בצעצועים בגלל שהם שבויים במחשבה שזה בא על חשבונם. הם אומרים לעצמם אולי לא טוב לה איתי אז היא רוצה תחליף.
צריך לומר לאישך שזה לא קשור, שאת רוצה שהוא יחבק וילטף ואם מתאים לשניכם אז גם חדירה אבל יש הרבה צעצועים שהם זוגיים ומתווספים לחדירה ומאפשרים לבני הזוג הנאה. אני חושבת שאם תלכו לחנות ביחד, ויש חנויות שהן ידידותיות לנשים ולזוגות אז הבחירה הזוגית תשקף גם את הצרכים שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה מזרעיפית23/08/2011
מזה כשנה הזרע של בעלי צורב אותי עד כדי יצירת דלקות חריפות. הוא נבדק בכל בדיקה אפשרית כמעט והוא בריא לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה מזרע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2011תבדקי אם פיתחת אלרגיה לנוזל הזרע. התיעצי עם אלרגולוג. לפני כן נסי לקיים יחסי מין עם קונדום או שיגמור בחוץ ותראי אם אכן הזרע הוא הבעיה ולא קיום יחסי מין עצמם שמעוררים דלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהאורלי22/08/2011
האים פוסטינור באמת מונע הריון וניתן להיות רגועים?(לקחתי אותה לאחר 9 שעות בערך) ואיך זה משפיע לאחר הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
לי ראובני22/08/2011אורלי שלום
אם את משתמשת בקונדום, את מוגנת ואין סיבה להיות בדאגה
גם אם הוא גמר בחוץ וגם אם הוא גמר בפנים
הרי קונדום מגן
כמו כן, פוסטינור מונע הריון אך משבש את המחזור ואיינו בריא כך שלא הייתי ממליצה עליו באופן קבוע.
את יכולה להיות רגועה אבל לעת עתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה
דנית05/09/2011בעקרון כן, אבל זה לא מחליף אמצעי מניעה רגילים, כאילו קונדום אם אתם שוכבים או אפילו גלולות למניעת הריון כמו שיש פליים שיש עם מינון נמוך של הורמונים ואם תקחי קבוע תהיי מוגנת ולא תצטרכי לקחת פסוטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורלי22/08/2011
שלום רב, אים קיימתי יחסים עים קונדום בלבד והגבר גמר בחוץ? אני מוגנת מבחינת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/08/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ומה שמסביבאליס18/08/2011
בזמן האחרון כואב לי. תמיד כשהוא חודר- כואב לי.
אני על גלולות 8 חודשים ויוצא שכל פעם איכשהו יש לי פטריה. עכשיו אני בריאה מהפטריה, הכול טוב ויפה, אבל עדיין כואב לי.
החדירה לא חלקה ובגלל זה היא יוצרת מן שפשוף בהתחלה וזה יוצר מצב של אי הנאה למשך כל היחסים כי מההתחלה כואב לי.
אני כן רטובה, כן רוצה, כן מוכנה- אבל יבשה מהרגיל. זאת אומרת, יש לי רטיבות, אבל מספיקה שנייה אחת בלי גירוי ואני מתייבש כמו הנגב באוגוסט ואז שוב הכול חוזר חלילה.
את יודעת אוליי למה זה קורה? למה אני לא רטובה כמו פעם?
בנוסף אני גם לא מצליחה לגמור יותר. אני מרגישה פיפי, ממש ממש בא לי פיפי, אבל אני כל כך מפחדת שזה פיפי (למרות שעשיתי לפניי שנייה) שאני מחזיקה את עצמי ואז פשוט כואב לי כי הוא מגיע סוג של לשלפוחית השתן שלי ואני מרגישה ממש לחץ שם בשלפוחית.
אין לי דלקות (טפוטפוטפו), רק פטריות שחוזרות ונשנות ואני מטפלת בהן כל פעם מחדש (למרות שהפעם הטיפול מחזיק חודשיים-שזה הרבה זמן!).
הייתי בתקופה של לחץ, עכשיו אני עומדת להתגייס...אבל אני לא מבינה איך הדברים האלו יכולים אוליי להשפיע על היחסי מין שלי!
פעם, כשלא הייתי מוגנת עם גלולות והסתמכתי על קונדום שעלול להקרע- נהנתי הרבה יותר והצלחתי לגמור לפחות פעמיים-שלושה.
עכשיו אפילו אם הוא עושה לי ביד (אני ממש מצטערת על התיאורים!!!) אני לא מרגישה את זה.
כאילו נהייתי אטומה, קרה, מגעילה....
מה יש לי?
למה זה ככה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש ומה שמסביב - תגובה
לי ראובני20/08/2011ראשית, נראה לי שכדי לך להיות פחות שיפוטית כלפי עצמך. את יכולה לנסות לראות שאת כרגע במצב רגיש, מבאס ואולי תאפשרי לעצמך לכעוס פחות על עצמך, כי באמת לפעמים קורים דברים שאין לנו שליטה עליהם.
שנית, שווה ללכת לרופא מומחה לאבחון מדויק כי אולי מדובר בוסטיבוליטיס.
הרי גלולות יוצרות יובש באזור הערייה אז אולי זה מפתח רגישות וכאבים ששווה לך לטפל בהם.
שלישית, כאשר יש כל כך הרבה כאבים ואי הנאה, ברור שאי אפשר לגמור.
אולי תזנחי את הגלולות ותשובי לקונדום לכמה חודשים ותראה אם זה מקל ועוזר.
גם שמנים וחומר סיכוך נרתיקי יכולים לעזור.
בכל מקרה לא לשכב אם כואב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם ריח לא נעים מאיבר מין נשיA17/08/2011
מה עושים נגד זה?
וממה זה נובע?
מחכה לתשובה,
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות עם ריח לא נעים מאיבר מין נשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/08/2011בדרך כלל זה זיהום חיידקי. פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףנירה17/08/2011
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/08/2011נדיר אך אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)