מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח להתייחסות27GIRL15/10/2011
קשה לי לנסח את השאלה שלי, אבל אנסה.
אני בת 27, סובלת מהשמנה רצינית, הפרעות אכילה ודיכאון (כיום קל, אך כרוני).
במובן מסוים, בגלל שהבעיות עם המשקל ומצבי הרוח מלוות אותי מאז היותי ילדה, למרות שאני בת 27 אני מרגישה די תינוקית בכל הקשור למין, למיניות. זה מאוד מביך אותי, וכאילו לא הייתה לי הזדמנות לחוות חוויות מיניות או זוגיות בכל שנות ההתבגרות שלי.
אני לא יודעת למה דווקא לאחרונה, אבל נושא המיניות עולה ומציף אותי.
אני חושבת שבמשך הרבה שנים השתדלתי מאוד להדחיק את הצורך הזה, מתוך מחשבה שכשיש לי גוף כל כך מגעיל ומעוות – לא הגיוני שיהיה בי גם חשק וצורך מיני. יש סתירה בין הדברים.
כן הייתי מאוננת לאורך השנים, בתדירות של מספר פעמים בודדות בחודש, בלי יותר מידי לחשוב על זה, כי אם הייתי חושבת על זה - הייתי נחרדת ממה שעשיתי.
לפני כחודש נפגשתי עם מישהו שהכרתי בצ'ט דרך האינטרנט, כשהיה ברור מאוד שהפגישה מיועדת למטרת יחסי מין. אני לא יודעת מאיפה היה לי האומץ לעשות דבר כזה, איך יכולתי לחשוף את הגוף שלי (למרות שעל פי דרישה שלי, זה היה בחושך מוחלט), . בכל מקרה – לא סבלתי.
נהנתי, לפרקים. לא גמרתי, אבל התחושה הזו של הקרבה והמגע הייתה נהדרת. נדמה לי שזה מה שחסר לי, הרבה יותר מסיפוק מיני.
ברור לי שזו הדרך היחידה בה אני יכולה לחוות מגע מיני, כי אני לא מעיזה לחשוב בכלל שגברים יכולים לרצות להיות בזוגיות איתי. זאת לא אופציה. לצערי.
אותו גבר (מבוגר, עליי לציין), שנפגשתי איתו היה נהדר, וגם רוצה להמשיך להפגש. ואני מתלבטת.
מצד אחד, נהנתי, ואולי זה מקום שיכול לאפשר לי להתנסות, ואולי להתקרב קצת יותר למיניות שלי, ומצד שני – הרי ברור שזה לא משהו אידיאלי. אני אפילו רחוקה מלהיות בטוחה שזה לגיטימי. אני מבולבלת. אשמח להתייחסות לנושא הזה.
ובנוסף, לאור כל הקשיים שלי עם הגוף שלי, מעולם לא עברתי בדיקה גינקולוגית. החרדה סביב הנושא מטורפת. כל הגוף שלי מעוות, ובפרט איזור איבר המין. עד כמה זה הכרחי לעבור בדיקה כזו במצבי? (עד עכשיו לא הייתי פעילה מינית עם בן זוג, וגם עכשיו בינתיים זה היה רק פעם אחת ועם קונדום). יש בי חלק כזה שנורא רוצה ללכת לרופאה ולהבדק, ולראות שהכל שם תקין בפנים, אבל החרדה מחשיפה של הגוף שלי, וממישהו שיראה אותו וידע עד כמה אני מעוותת - קשה מנשוא..
תודה על כל התייחסות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאהוב את מה שיש
לי ראובני17/10/2011יקרה
את מתארת סיטואציה מורכבת ומאתגרת. כפי שכתבת בוודאי שאחרי הרבה שנים של חוסר נוחות עם הגוף, זה קשה להרגיש מינית ונינוחה לנוכך חוויה זוגית. אבל זה עדיין לא אומר שאת לא יכולה ללמוד להנות - בתור התחלה- לאהוב את הגוף שלך, לאונן, להנות ממה שיש, כי גם אם הוא עובר שינויים ומשתפר בהדרגה לטובת הגוף אותו את מבקשת לעצמך, הרי שעדיין הוא שלך, הבית שבו גרה הנפש שלך, והיא זקוקה לכך שתאהבי את המרחב שבו את מתנהלת וחיה.
יכול להיות שזה תהליך ארוך ומורכב שלא תצליחי בו לבדך, לכן אני ממליצה בחום להעזר באיש מקצוע, הן מתחום הטיפול והן מתחום הפיסיולוגיה (מאמן כושר או דיאטקנית).
גם לעניין הדיכאון שווה להתייחס ולקבל עזרה מקצועית כי כרגע האוכל הוא בוודאי מפלט שחוזר על עצמו במעגל סגור ולא מקל....
בקיצור, כדי להנות ולבנות את עצמך וזוגיות ולהרגיש שלווה ונינוחות תהליך הוא מומלץ וחשוב. בהמשך, כשתרגישי שאת מוכנה, אז גם בדיקה גיניקולוגית חשובה ומשמעותית אבל ממקום של בחירה ולא אילוץ כדי לא ליצור קושי עם העניין של החשיפה.
כל דבר בעתו.
לכי עם הקצב שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לי הלבשוש14/10/2011
שלום דר ליאורה
אני זקוקה לעצתך בבקשה אני לא מרגישה הנאה במגע במקומות
האנטימיים שלי אני מאד רוצה אבל אין הנאה לא הגעתי
עד קיום יחסים מלאים אבל באוראלי למרות שאני מנשה לגרות
את הדגדגן אין לי.
עברתי מחלת הודגקין בגיל 16 אני בת 33 כמוטרפיה ורדיותרפיה
אני מאד כואב לי ורוצה להנות ולהרגיש את זה להדגיש שלפני המחלה שלי
המון נהניתי והרגשתי את עצמי
נא לתת לי כיוון בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב לי הלב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011חסר נתונים
האם אחרי הטיפולים מבחינה הורמונלית את תקינה?
כדאי שתפני ליעוץ ולבדיקה לרופא גינקולוג סקסולוגכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהרוני14/10/2011
שלום
יש לי בעיה של פטריה חוזרת בנרתיק, פעמיים כבר קיבלתי כדור מרופאת הנשים נגד אבל זה חזר. מה עליי לעשות כדי להפטר מהפטרייה עכשיו ולמנוע חזרה שלה בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011כש תחזור הפטריה עשי תרבית נרתיקית כדי לברר איזה סוג היא.
הטיפול היעיל הוא טיפול מונע נגד פטריות למשך תקופה של מספר שבועות רצוי בכדורים דרך הפה. התיעצי עם רופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
נעם23/10/2011אמנם אני לא רופאה אבל היתה לי בעיה דומה. אני ניסיתי ללא הצלחה לרפא פטריה שחזרה כל כמה זמן. לקחתי כל מיני כדורים ואנטיביוטיקות עד שהחלטתי לנסות משהואחר ובאמת פניתי לנטורופת שהמליץ לי על כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר. הוא הסביר לי על האורגנו שסגולותיו הן מקבילות לסגולות האנטיביוטיקה רק בצורה הטיבעית שלו. כדאי לך להתייעץ עם נטורופת של הרפואה המשלימה כי ברגע שהרפואה הקונבנציונאלית לא עובדת צריך לעשות עבודה מעמיקה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותמודאגת14/10/2011
לפני יומיים גיליתי נפיחות קלה באזור השפתיים הפנמיות של הוגינה שהתנפחה והתפתחה לנפיחות ארוכה יותר באזור זה יש לציין כי האזור כואב וחם נסיתי לטפל באגיסטן אך לא ניכר שיפור ניכר מה ניתן לעשות והאם לדעתך מדובר בזהום יש לציין שאני נשואה ולא קיימתיי יחסים מזה שבועיים אשמח לתשובה מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011יכול להיות שיש לך דלקת בבלוטת הברטולין בפתח הנרתיק. מרחי משחה אנטיביוטית או פולידין וקבעי תור לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
מודאגת19/10/2011תודה רבה האבחון היה מדוייק קיבלתי נטיביוטיקה ועבר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה דחופה
מודאגת25/10/2011שלום רב בהמשך לתשובתך משבוע שעבר האם יתכן כי לאחר סתימה כמו שהיתה לי בבלוטת הברתולין ישאר גוש קטן שעדן לא נעלם בצבע מעט לבן כאשר ממששים אותו אני מאוד מודאגת שמא זה משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011יכול להיות בלוטת חלב או בלוטה של שורש שער
לא נראה לי בעיה אבל אם לא יעבור ואת מוטרדת פני לבדעקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהרחל12/10/2011
לאחר כמה זמן מאז קיום היחסים ניתן לבצע בדיקת דםםםם להריון? או שזה לא קשור לזמן היחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/201110 ימים לאחר הפריה ניתן לקבל תשובה חיובית להריון בבדיקת דם. הכל תלוי האם קיימתם יחסי מין בזמן ביוץ או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליאורה: אני לא יודעת בדיוק אי
רחל13/10/2011אני לא יודעת בדיוק אים הייתי בביוץ. אז מתי ניתן לערוך בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליאורה: אני לא יודעת בדיוק אי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011מינימום 10 ימים אחרי יחסי המין אך הכי כדאי שתחכי למחזור ואם הוא מאחר עשי בדיקת שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך כעיקרון ניתן לראות הריון לאחר 10
רחל15/10/2011אך כעיקרון ניתן לראות הריון לאחר 10-14 יום לאחר קיום יחסים? ולמה צריך לחכות לאיחור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך כעיקרון ניתן לראות הריון לאחר 10 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2011נכון,
המתנה לאיחור היא פשוא כדי שיהיה יותר בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצהדצשגשר11/10/2011
אני בחורה בת 25 (כמעט) מעולם לא קיימתי יחסי מין או הייתי קרובה לכך. אני מרגישה פחד וזה מונע ממני בכלל להיפתח לבני המין השני ככה. מה ניתן לעשות והאם אני צריכה לנסות "להכריח" את עצמי או שזה עלול להחמיר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2011אחן טעם להכריח את עצמך לעשות דברים שאת נרתעת מהם. אבל בהחלט כדאי לבדוק עם סקסולוג ממה נובעת הבעיה ולטפל בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןשני11/10/2011
שלום רב,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים , הוא ירד לי ולמחרת קמתי עם צריבה במתן השתן..
האם יש קשר בין השניים?
חיידקים וכאלה?
תודה רבה.
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2011יכול להיות סתם גירוי קל בעור סביב השופכה עקב מין אורלי. אם לא יעבור תוך 24 שעות יכול להיות התפתחות של דלקת בשתן. מציעה לך בינתיים שתיה מרובה, שתי מיץ חמוציות הרבה ותראי עד מחר בבקר מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשיר10/10/2011
היום כשאוננתי, הרגשתי שאני גומרת אבל היה קשה לי להוציא את הגמירה החוצה.. וגם מה שיצא היה פיפי לדעתי, כי הוקנה לזה מראה צהוב, בנוסף נרטבתי לגמרי.
איך להוציא את הגמירה החוצה ושזאת תהייה באמת גמירה, ולא "פיפי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2011רק מיעוט הנשים שופכות בזמן אורגזמה הרוב גומרות ללא נוזל וללא שפיכה כך שאני לא מבינה את ההתאמצות הזו וכנראה שמרב ללחוץ ברח לך שתן.
האורגזמה היא תחושת הפורקן וההנאה לא הנוזל אם יוצא או לא זה חסר משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץרונית10/10/2011
אם הרגשתי את הביוץ מוצ"ש וראשון, ביום שלישי בערב הוא כבר נגמר? ז"א אין כבר אפשרות גבווה להכנס להיון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2011קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס דחוווווףחסוי10/10/2011
אני בת 15 וחצי ויש לי פצע כמו חצ'קון באיבר המין כבר 4 ימים .. לפני שהגיע הפצע היו לי גירודים באיבר המין.
האם זה הרפס ?
מה אני צריכה לעשות ?? אני לחוצה מאווד
האם יש סיכונים לגבי הבאת ילדים בהמשך חיי ?
האם זה עובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיבה לחשוש?
לי ראובני10/10/2011האם קיימת יחסי מין לא מוגנים?
האם יש לך סיבה לחשוש?
הרפס זו מחלה שעוברת במגע מיני.
אם לא קיימת יחסים אז יתכן כי מדובר בפצעון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםרחל09/10/2011
למה יש דימום אחרי כמה ימים לאחר פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
לי ראובני09/10/2011פוסטינור משבש מחזור ולכן (בהתאם ליום של המחזור שבו לקחת אותו) הוא מתערב ומונע הריון/ השתרשות הריון.
דימום סימן שהוא פעל ואין הריון.
מציעה לך לא לעשות בזה שימוש קבוע
לא בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי דחוףףףףףף
רחל09/10/2011תודה חמודה אבל אני אמורה לקבל מחזור רק בעוד שבועיים (קצת יותר) ואת הכדור לקחתי ביום התשיעי למחזור. מה עכשיו זה אומר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי דחוףףףףףף - תגובה
לי ראובני10/10/2011זה אומר שכדאי לך ללכת לרופא נשים להתאים גלולות
ובמחזור הראשון שיבוא להתחיל לקחת אותם.
במקביל להמשיך לעשות שימוש בקונדומים, עד שבועיים אחרי שימוש בגלולות או אחרי בדיקות למחלות המועברות במגע מיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל......
רחל10/10/2011אבל אני מאוד מבולבלת מה שקיבלתי זה היה מחזור או מה? כי לפני שבועיים הייתי במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני מאוד מבולבלת מה שקיבלתי זה
רחל10/10/2011אבל אני מאוד מבולבלת מה שקיבלתי זה היה מחזור או מה? כי לפני שבועיים הייתי במחזור.ושאלה שנייה מה כאילו אים היה דימום זה אומר שהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני מאוד מבולבלת מה שקיבלתי זה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2011לא אומר שהיה הריון ולא נקרא מחזור.
זהו דימום חריג שהוא תופעת לואי ידועה של פוסטינור
כל פעם שתקחי פוסטינור זה ישבש לך את המחזורים - קחי זאת בחשבון.
אי אפשר עכשיו לדעת מתי יגיע המחזור האמיתי. תכנסי לאתר של פוסטינור אם את רוצה יותר פרטים. ותפני לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה כמו שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לשיעור יתר198209/10/2011
לפני חודשיים התחלתי לקחת גלולות לא כאמצעי מניעה אלא כאמצעי להורדת שיעור יתר בפנים. לקחתי במשך חודשיים גלולות מסוג 'יסמין', מאז אני סובלת מת"ל של בטן נפוחה,דימום כמעט לא פוסק לאורך כל החודש, בחילות וגם קצת נשירה.
הייתי שמחה לקבל המלצה לסוג אחר של גלולות שמתאימות לבעיה של שיעור, או שכן כדאי להמשיך אם הסוג הזה והאם בכלל כדאי לטפל בצורה כזו או שיש דרך טובה יותר מבחינה הורמונלית.
כדאי להוסיף שהשיעור אכן פחת במקצת..
תודה.
(אודה לתשובה מהירה כי בעוד יומיים אני צריכה להמשיך לקחת את הגלולות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לשיעור יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011לשיעור יתר בפנים יש עוד מספר גלולות יעילות חוץ מהיסמין והן דיאנה או בלארה.
פני לרופא הנשים שלך להחלפת הגלולות
נשירת השיער והדימומים והבחילות אמורים להפסק עוד חודש עם היסמין אם יש לך יכולת למשוך עוד חודש. במידה ולא כדאי אז לעבור לגלולות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףרחל04/10/2011
שאלה דחופה: אים הייתי עים בן זוגי והוא הכניס את איבר מינו ממש רק בקצה לאיבר מיני והוציא לאחר כמה שניותף יש לציין שהוא גמר רק אחרי ש"עשה ביד". (אך כאשר הוא הכניס אותו הוא היה קצת רטוב). הייתי ביום ה-9 למחזור . האים יש מצב מכך להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011כתבת את אותה שאלה ב3 פורומים. קבלת תשובה בדוקטורס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשנהב רותם03/10/2011
שלום,
יש לי קצת בעיה בחדירה, בההתחלה תמיד כואב-לוחץ-הדוק-לא נעים.. רק אחרי מלא שיפשופים זה פחות.. וקצת עובר.
אני רוצה להכנס להריון, ואני רוצה לדעת אם זה מפריע להשתמש בג'ל לסיכוך או וזלין להקל על החדירה.
תוהה אם החומר שמקל יתערבב איכשהו, או יהרוס את הזרע או יחזור עם לאיזור הרחם..אין לי מושג כ"כ..
בקיצור - האם מותר להשתמש בחומר כלשהו בכל נסיון להכנס לההריון
אשמח לקבל שמות של מוצרים לעזרה..
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר סיכה
לי ראובני03/10/2011שלום לך
לפני שאני אתייחס לעניין החומר סיכה עצמו, אני חושבת ששווה לך ללכת להבדק אצל פיסיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן או גיניקולוגית עם רקע סקסולוגי כדי לשלול וגינסמוס או לפחות לקבל תרגילים להרפייה ולשחרור של שריר רצפת האגן כדי שלא יכאב.
אין סיבה שיכאב זה לא אמור להיות כך.
לגבי חומר סיכה:
לא וזלין!!!!!!
זה על בסיס נפט
לא שמן תינוקות
זה גם על בסיס נפט
חומר סיכה צריך להיות על בסיס מים
לדומגא
KY
DUREX PKAY
WET WET WET
אפשר למצוא מגוון רחב איכותי וזול בסופר פארם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהרבה על ההתייחסות,יש לי עוד שאלה
רונית06/10/2011את המשחה ממש מחדירים? או שאסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהרבה על ההתייחסות,יש לי עוד שאלה - תגובה
לי ראובני08/10/2011אפשר להחדיר אפשר למרוח מסביב
בהתאם לרמת הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש מיניא'02/10/2011
שלום,
אני בת 38 נשואה + ילדים. בחודש האחרון נגמר לי החשק לקיום יחסי מין עם בעלי ומאז זה לא חוזר. במחשבה, אין לי חשק גם לקיים יחסים עם גברים אחרים.
חוסר התשוקה באה לידי ביטוי גם במובן הפיזי בגוף שלי.
יש לציין שאנו חוויום עליות וירידות במערכת הזוגית ב-3 שנים האחרונות.
האם ליובש המיני יש קשר למערכת בה אנו נמצאים? והאם כדאי לפנות לייעוץ רפואי לבדוק את הדברים?
חייבת לציין שהייתי בחורה מאוד מינית ומלאה בפנטזיות.... מה בעצם קורה לי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש מיני - תגובה
לי ראובני02/10/2011אפשר לבדוק את האפיק הרגשי האם זה קשור במשהו בקשר, בשגרה השוחקת, החגים, עייפות ועוד אבל אפשר לעשות גם בדיקות הורמונליות לוודא שהכל בסדר.
לעיתים קשור בתופעות גיל מעבר- וזה יכול להתחיל מוקדם- אז פשוט לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)