פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ע.
    21/01/2012

באמת יש דבר כזה - כאב ביצים?.
    איך מקלים עליו?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

לי ראובני
    21/01/2012

הרבה פעמים גברים משתמשים בעניין הזה של כאב ביצים, לחץ מהעדר פורקן כסיבה לבקש סקס. זה בהחלט יכול להיות שגבר ירגיש צורך פיזי להגיע לפורקן אבל עדין זה לא אומר שחייבים לקיים יחסים.
    אפשר פשוט לתת לו לאונן, לידך או בפרטיות שלו עם עצמו
    חבל שתקיימו יחסי מין מתוך לחץ!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוחה
    מעיין
    19/01/2012

שלום אני עוד מאט בת16 ואני וחבר שלי ביחד כ3 חודשיים
    אנחנו מכירים כ3 שנים והקשר שלנו מיוחד מאוד אני אוהבת אותו כל כך שאני אפילו לא יודעת איך להסביר ויודעת שגם הוא אותי
    בזמן האחרון אנחנו מדברים על לקיים יחסי מין ושנינו רוצים
    אבל קצת קשה לי עם התגובות של אנשים מסביבי לעובדה שאני רוצה לשכב איתו בזמן מוקדם כל כך (אני לא בתולה) מאמא שלי וחברה הכי טובה שלי ואחותי
    אני אישית חושבת שהזמן לא קובע אבל לא נעים לי לשמוע איך שאומרים שאני לא מעריכה את הגוף שלי או שבגלל שאני קטנה מדי לא כדי בכלל ואני יודעת את הדברים האלה רק רוצה לדעת למה כל כך משפיע עלי מה שהם אומרים למרות שאני בטוחה ב-100% במה שאני רוצה האם זה אומר שאני באמת לא בטוחה או מוכנה?

לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה

הוספת תגובה

• לא בטוחה - תגובה

לי ראובני
    21/01/2012

אם את לא בטוחה, ויש לך ספק, אין סיבה להתלבטות
    זה אומר שאת עדיין לא שלמה ולא באמת רוצה
    למה צריך להזדרז
    צריך לעשות דברים כאלה בנחת
    מתוך ביטחון מוחלט
    אם יש לך ספק, תני לעצמך עוד כמה חודשים
    תראי איך הקשר מתמודד עם דחיית סיפוקים
    תני לעצמך אפשרות להנות איתו בעוד דרכים ולהדק את הקשר
    בקיצור, יותר לאט יותר בטוח הופך אותך ליותר שלמה עם ההחלטה
    בסך הכל גיל 16 זה מוקדם לקיום יחסי מין, ואין סיבה להזדרז!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    מעיין
    18/01/2012

רציתי לדעת
    אני רוצה להתחיל לקחת גולות עם במהלך החודש שאני מחכה שזה יהיה סדיר מותר לי לקיים יחסי מין?
    וגם האם זה נכון שההורמונות מעלימים פצעי בגרות ומגדילים את החזה?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/01/2012

לא הבנתי את השאלה. את הגלולות מתחילים ביום הראשון של המחזור. יש גלולות שיכולות להעלים את האקנה ולהגדיל את החזה. אם את מתחילה יחסימין לפני שאת מתחילה גלולות השתמשו באמצעי מניעה אחר כמו קונדומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על כניסה להריון
    א
    16/01/2012

יש לי שאלה בקשר לכניסה להריון קיבלתי מחזור אחרון ב22.12.11 המחזור שלי צריך להופיע בערך בתאריך 19.1.12 כל 28 יום קיימתי יחסי מין לא מוגנים בתאריך 12.1.12 האם אני יכולה להיכנס להריון גם לא ביום הביוץ שלי שאמור להיות ב5.1.12 ושאלה נוספת האם אפשר להיכנס להריון לא רק ביום הביוץ האם אני מוגנת שעובר תאריך הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על כניסה להריון

הוספת תגובה

• שאלה על כניסה להריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2012

אם את יודעת בדיוק מתי הביוץ ולא קיימת יחסי מין באותו יום את מוגנת. אי אפשר להכנס להריון אחרי הביוץ, אבל אפשר להכנס להריון עד 3 ימים לפני הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות..
    אופק
    16/01/2012

התחלתי לקחת דיאנה והפסקתי לאחר חודש, מפני שהיו לי תופעות לוואי קשות של מיגרנות מאוד מאוד מאוד חזקות. האם כדאי לקחת סוג אחר של גלולות? מהו סוג הגלולות הכי חלשות שיש בשוק?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות..

הוספת תגובה

• גלולות.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2012

התיעצי עם רופא נשים שלך. כמות ההורמונים הנמוכה ביותר נמצאת בגלולות מינס ובטבעת נובה רינג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה מתחילים
    מילכה
    16/01/2012

אני אחרי לידה קשה.
    עוד לפני הלידה, היו לי בעיות עם בדיקות פנימיות. השתדלתי להמנע, וכשלא היתה ברירה, סבלתי נורא, רופא שהחדיר אצבע או אולטראסאונד וגינלי או כל כלי אחר, גרם לי לתחושת צריבה אדירה ובלתי נסבלת. לטענת הרופאים, הצריבה היא עוד לפני "צואר הרחם". ברוב המקרים הבדיקה הפסיקה באמצע, בחלקם הקטן, הצליחה בקושי וגרמה לי טראומה.

הלידה שלי היתה קשה מהירה מאד ונטולת אפידורל (שסמכתי עליו שימנע ממני את תחושת החיטוט בנרתיק ואת הצריבה). יצאתי עם חתך וקרע דרגה שלוש. מייד אחרי הלידה הוכנסתי לחדר ניתוח בגלל חשד לשיליה לא שלמה.
    כרגע המצב הוא שאני לא מסוגלת אפילו לפסק רגליים בנוכחות רופא: אני רועדת ונלחצת מאד.
    אי אפשר לבדוק את מצב הקרעים, ואי אפשר לעשות אולטראסאונד וגינלי כדי לוודא שאין שאריות שיליה (התבקשתי לבצע את זה בשחרור מבית חולים).

איך מתחילים להתיר את הפלונטר הזה?
    למי פונים?
    כמה זמן טיפול כזה לוקח?

בבקשה עיזרו לי,

לקביעת תור
    סגירה
    מאיפה מתחילים

הוספת תגובה

• מאיפה מתחילים - תגובה

לי ראובני
    16/01/2012

טיפול טיפול טיפול
    נשמע שעברת כמה חוויות מאוד מטלטלות ולא נעימות שהותירו בך חותם
    מציעה לך לפנות לטיפול רגשי לעיבוד הסיטואציה ולנסות ולהחלים פיזית ורגשית מכל החוויות הפולשניות שהתרחשו בעקבות הלידות
    שגם הן עצמן חוויות מרגשות ועצמתיות המותירות חותם
    טיפול מיני יכול בהחלט לעזור אבל גם פסיכולוגית יכולה לעשות תהליך משמעותי עבורך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות מיניות
    יפית
    15/01/2012

היי, אני בת 23, יש לי חבר חצי שנה שאני אוהבת ונמשכת אליו. הבעיה היא שאני מגיעה לאורגזמה רק אם אני מדמיינת סיטואציות מסויימות בין גבר לאישה (שכמובן אם הם לא אני או חבר שלי)...

זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות מיניות

הוספת תגובה

• פנטזיות מיניות - תגובה

לי ראובני
    16/01/2012

אין חוקים בפנטזיות, הכל מותר, אפשרי, מהנה ומענג
    מדובר בפעילות העוזרת לנו לעורר את האירוטיקה בתוכנו למרות שלעיתים אפשר לראות משאלה בבסיס הפנטזיה לדוגמא במקרה שלך
    הרשאה לזוג אחר להיות מיניים במידה שאת לא מאפשרת לעצמך
    להנות באופן שאת לא יכולה עדיין לנהוג על פיו
    להיות הכי משוחררת איתו והוא איתך
    שווה לבדוק מה המשאלה, ולבדוק מה היכולת שלך להכניס אלמנטים על פיה לתוך חיי המיניות שלך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב
    מיכל
    15/01/2012

יש לי צריבה בשתן כשאני עושה פיפי, אני סובלת כבר שבוע וחצי מהצריבה הזו.. רציתי לדעת אם יש קשר לקיום יחסי מין ואם אני עושה בדיקת שתן יכולים לדעת אם אני בהריון?

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב

הוספת תגובה

• בוקר טוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/01/2012

קודם כל יכול להיות שיש לך דלקת בשתן וצריך לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית פני לרופא משפחה. כדי לבדוק הריון צריך לעשות בדיקת שתן מסוימת להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה..
    אופק
    14/01/2012

האם פטרייה עלולה להיגרם מחדירה כאשר הנרתיק לא מספיק רטוב, או שמא אין קשר בין הדברים?

לקביעת תור
    סגירה
    חדירה..

הוספת תגובה

• חדירה.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/01/2012

אין קשר, יכול להיות שיש גרד עקצוץ או כאב עקב גירוי של העור בגלל שהיית לא רטובה. פטריה מאופינת על ידי גרד עז והפרשות סמיכות דמויות קוטג' ללא ריח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות
    אני
    12/01/2012

שלום רב. רציתי לדעת מתי צריך להיבדק לאיידס? רק כשלושה חודשים אחרי המגע האחרון או שיש בדיקה שאפשר לגלות לפני? בנוסף- איזה יודעים איזה בדיקות נוספות של מחלות מין יש לעשות? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

• בדיקות - תגובה

לי ראובני
    12/01/2012

מציעה לפנות למרפאה למחלות המועברות במגע מיני כמו מרפאת לוינסקי בתחנה המרכזית החדשה או מרפאת הפרסים בחיפה או באיכילוב או בתל השומר וכו....
    שם אפשר לערוך סט שלם של בדיקות למחלות המועברות במגע מיני
    איידס זה באמת אחרי 3 חודשים אבל יש גם הרפס כלמידיה, גונוריה, HPV וכו אז שווה לבדוק מדי פעם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם המחזור
    שלום
    07/01/2012

שלום לפני שלושה שבועות קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה,
    מפני שיש לי וגניסמוס, הישתמשתי בעזרקאין ג'ל ( חצי שעה לפני החדרתי לתוך הנרתיק).

באותו הערב קיבלתי מחזור והיתחלתי לקחת גלולות.
    כעבור שבוע, זה כבר היה הסוף של המחזור (יצא לי רק דם שהגליד) ,
    הכנסתי שוב עזרקאין כ- 6 ס"ם לתוך הנרתיק וקיימתי יחסי מין מלאים (בזמן שעוד יצא לי דם שהגליד). י
    יום למחרת שמתי לב שיוצא לי יותר דם שהגליד..
    וככה מיום ליום היתחלתי לקבל יותר ויותר מחזור. זה אומר שאני כבר שבועיים במחזור. ולפני הגלולות אני אמורה לקבל עוד שבוע שוב...

אני מפחדת שהפעם ההיא שהחדרתי כ"כ עמוק עזרקאין וקיימתי יחסי מין עוד בזמן שהייתי במחזור, הזיקו לגופיי... אני בחרדות מיזה.. אני יודעת שלא מקיימים יחסי מין בזמן המחזור ובטח ובטח שלא מחדירים עזרקאין כל כך עמוק בזמן המחזור.. אבל זה כבר קרה וזה גרם לי לעוד שבוע מחזור.... ז"א שבועיים ברצף מחזור..

מה לעשות?? מה הנזק שניגרםם? אני ממש דואגת... :(:(:(:(

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם המחזור

הוספת תגובה

• תיקון טעות

להלהלה
    07/01/2012

לפי הגלולות *

ולא "לפני הגלולות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/01/2012

יכול לבהחלט להיות דימומים לא סדירים בחודשיים הראשונים לשימוש בגלולות. אין מה לדאוג. אם תמשיכי לדמם גם בחודש הבא פני לרופא נשים להחלפת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    רעות
    06/01/2012

אני וחבר שלי מקיימים יחסים כבר כמה פעמים.. הייתי בתולה ששכבנו פעם ראשונה וירד לי דם בפעם הראשונה ובפעמים האחרות המשיך לרדת לי עוד דם, אבל זה פחת מפעם לפעם.. היו עוד כמה פעמים שכבר הפסיק לרדת לי דם ואתמול אחרי ששכבנו ירד לי עוד פעם דם וקצת שרף לי המקום.. יש סיבה לדאגה? ועוד שאלה קטנה- למה אחרי שאנחנו מקיימים יחסים יש לי תחושה של בחילה? התחושה עוברת תוך 10 דק' רבע שעה..

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/01/2012

לא סיבה לדאגה אבל כדאי להבדק אצל רופא נשים לברור מאיפה הדימום - יכול להיות מקרום הבתולים שאולי יש שם קרע שנפתח כל פעם או קרע במקום אחר או דימום בגלל שפשוף של צוואר הרחם
    לגבי תחושת בחילה - יכולה להיות עקב תגובה נפשית כמו לחץ ומתח בגלל קיום יחסי מין, האם כואב לך? היום רצית לקיים יחסי מין או שאת מקיימת רק בגלל לחץ של החבר? האם את נהנית מהמגע המיני? מגורה רטובה? ברגע שאת לא מגורה או בחרדה או כואבת יכול בהחלט להיות תגובה רגשית של בחילה. אני מקווה שעם הזמן תוכלי יותר להנות מהמגע ואז התחושות הלא טובות יעברו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטיות מיניות
    אנונימית
    05/01/2012

שלום

אני בתחילת שנות ה ארבעים, נשואה מעל לעשור ואמא. .
    כללית הקשר עם בעלי טוב.
    עם זאת בשנה האחרונה, אני מוצאת עצמי שוב ושוב מפנטת מינית על גברים אחרים. לאחרונה האינטנסביות גברה משמעותית.
    מעולם לא בגדתי בבעלי, אבל בפנטזיות ובהזיות המיניות עשיתי זאת אין ספור פעמים.
    חשוב לי להדגיש שאני לא חולמת על התאהבות בגברים אחרים אלא רק על סיטואציות מיניות.
    לגבי חיי המין הנוכחיים שלי - הם בסדר יחסית בהתחשב בשחיקה של השנים, לחצי החיים (גידול ילדים) וכדומה. לא הייתי מגדירה אותם מסעירים, אבל גם לא גרועים.
    לאחרונה ההזיות כל כך גברו שזה קצת מרחיק אותי מבעלי.
    אני בעיקר לא מבינה מדוע זה קורה וזו גם שאלתי, מה הסיבות ?
    הערה אחרונה - ניסיוני המיני לפני הנישואים די עשיר ואני חושבת שאני בעלת דמיון בתחום ויצר יחסית גבוה.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פנטיות מיניות

הוספת תגובה

• פנטזיות מיניות - תגובה

לי ראובני
    09/01/2012

שלום לך
    בבסיס של פנטזיות מיניות עומדת משאלה
    יכול להיות שהמשאלה שלך היא לחיי מין מגוונים, מושקעים, עם הנאה היא זו שעומדת בבסיס הפנטזיה
    השאלה עכשיו היא איך היית רוצה להכניס לחייך האמיתיים אלמנטים אלו
    נשמע שאת לא רוצה לפרק את הקשר הזוגי ושיש לך פרטנר לעבודה
    אז עכשיו זה הזמן להשקיע ולשדרג
    לנסוע יחד לנופש בלי ילדים
    לעשות מסג' זוגי
    לקנות צעצוע לחדר המיטות
    לקנות תחתונים סקסיות
    לשנות ולהחליף את הריהוט ולעצב אוירה רומנטית ואינטימית

יש מלא שינוים קוסמטים, ראשונים שאפשר לעשות כדי לגוון ולהכניס פלפל
    אם בהמשך את רוצה שזה לא מספיק, אז אפשר לשקול גם טיפול זוגי מיני ולדבר על הדברים, על פנטזיות, על התחושה של השחיקה
    גם סדנא זוגית של טנטרה או עיסוי יכולים לשדרג ולעשות נעים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא רוצה אבל לאחר משחק מקדים מתחרתת
    --
    01/01/2012

אני הכרתי משהי לפני כשבועיים וחצי.

יצאני מס פעמים, יש משיכה ביננו.
    הגענו כבר לשלב בקשר של אפילו לישון אצלה ( הפעם הראשונה לישון אצלה היתה ביוזמתה )

היסטוריית הקשרים שלה ידועה לי פחות או יותר.
    לא היה לה משהו רציני לתקופה ארוכה. אבל פה ושם משהו הכי ארוך סדר גודל כמה חודשים.
    וכבר דיי הרבה זמן ללא שום קשר בכלל.

(כן ספרה לי על קטע שהיה לה שנמשכה פיסית לבחור וזה נגמר - כנראה יצאה פגועה יותר ממה שתארה או אני מסוגל להבין.
    והיא לא רוצה שזה יקרה שוב.
    אצלנו ברור לי לפחות שיש מעבר - אנחנו יוצאים מבלים צוחקים אחד עם השני מדברים הרבה על כל מיני דברים.)

כאשר אני במשחק מקדים ( יש לציין מהנה מאוד משותף ואפילו דיי ארוך ) בשלב כלשהו שמגיעים לקראת הרצון להתקדם לכיוון חדירה ואפילו לפני חדירה עוד שאני מנסה לענג אותה באזור.
    היא פתאום מחליטה להפסיק.
    בפעם הראשונה אמרה משהו כמו "העבר שלי רודף אחרי "
    בפעם השניה סתם התבאסה לאחר שעצרה אותי. בהחלט נראה אמיתי ולא משחק איתי. למרות שגם על זה חשבתי.

אני בהחלט מנסה לתמוך לא ללחוץ עליה. ברגע שאמרה לא המשכנו סתם חיבוקים נשיקות ולא מעבר.
    אמרתי לה גם ושאלתי אם יש משהו שאני יכול לעשות.
    היא אמרה שמעריכה את הרצון וסבלנות שלי.

אך האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? גם אני וגם היא ( שאוכל להציע לה ).
    גם מצד אחד לא רוצה ללחוץ ולהיות שטחי וכן מאוד מהנה המשחק מקדים אבל לא יודע כמה זמן אהיה מוכן לחכות. ( כרגע אמרתי לה שכן ).
    אני גם לא רוצה לפגוע בה כמובן.

הוספת תגובה

• היא רוצה סבלנות ממך

לי ראובני
    02/01/2012

שלום לך
    אתה והבחורה שאתה מתאר לא יוצאים הרבה זמן
    שבועיים וחצי גם במושגים תל אביביים זה ממש לא הרבה
    אף אחד לא אמר שחייבים לעשות סקס על הדייט השלישי
    בהחלט אפשר ליצור מצב שבו שניכם לוקחים את הדברים יותר לאט
    מכירים
    מפתחים אינטימיות
    שבסופו של דבר שניכם מאוד תהנו ממנה
    לאן אתה ממהר
    אפשר ללכת יותר לאט וזה לא אומר שום דבר עליכם
    להפך
    העבר שלה רודף אותה- אני לא יודעת אם זה אומר שהיא נפגעה או שאולי שברו לה את הלב
    מה שבטוח זה שהיא לא רוצה שילחיצו אותה
    אז במקום סתם להרגיע אותה בלי להתכוון, אולי באמת תנסה להנות מהאיטיות....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד + שאלות נוספות.

--
    03/01/2012

קודם כל אני לא מרגיע אותה בלי להתכוון.
    יש כוונה אמיתי בדברי - והיא יודעת זאת פעם אחרונה שהיינו ביחד אתמול לא הזכרתי לא לחצתי.

כן אנחנו מענגים אחד את השני והיא כבר מיזמתה אמרה לי שלא רוצה לגרום לי לכאב ביצים.
    לכן בשלב מסויים שאחריו יהיה קשה לי להפסיק ולה אולי לא נעים, אמרתי מיוזמתי שנפסיק.
    וסתם התחבקנו.
    היא כן בחורה שזקוקה ואוהבת קרבה וגם אני.

אומנם היום אני כבר פחות חושב כך אבל עדיין מדי פעם מתגנבת מחשבה לראש שאולי היא סתם משחקת איתי? אבל אם זה ככה זה סותר את המשפט שאמרה.אחרת למה שתגיד כזה דבר. וזה לא היה לצאת לידי חובה היא ממש התכוונה לזה לדעתי לפי מה שקלטתי ממנה.

ואני לא רוצה להזכיר במפורש נושא סקס כדי לא לפגוע בה - לחליופין לא לחפור לה בראש על זה
    והחלטתי ואמרתי לה שאני לא מושך לכיוון של סקס מלא ומחכה לסימן / או מילה ממנה האם זה נכון לתת לה את כל הקלפים?
    או שפשוט כל פעם ספציפית אני אהיה אחראי ואגיד לה מתי לעצור ולראות תגובה שלה?האם היא רוצה מוכנה להמשיך או לא? היא גם עלולה לחשוב שלי לא בא.
    או אם אגיד בשאלה כל פעם זה כן יכול ליצור סוג של לחץ שאני לא רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד + שאלות נוספות. - תגובה

לי ראובני
    04/01/2012

אתה לא חייב להיות במצב של כאב ביצים, תשאל אותה מה דעתה שאתה תגיע לאורגזמה לידה באמצעות אוננות
    ככה היא לא מחויבת לחדירה ואתה יכול להנות לידה תוך שידור של חוסר לחץ וקבלה למצבה ולקצב שלה- באמת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם זה שהיא צריכה להתנצל זה אבסורד.

כאובת בייציות
    04/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות על ביוץ
    אורטל
    01/01/2012

יש לי כמה שאלות על ביוץ. אני אמשח מאוד אם תענו לי ואוכל להבין יותר על הנושא.
    אישה מבייצת פעם בחודש?
    האם ישנה רק בייצית אחת כל חודש?
    אומרים שזרע פורה בגוף האישה 72 שעות. במהלך ה-72 שעות הבחורה עדיין יכולה להיקלט להריון?
    איך אני יכולה לחשב את מועד הביוץ שלי?
    אמרו שברגע שבחורה אינה מבייצת אין סיכוי שהיא תיכנס להריון, זה נכון?
    קיימתי יחסים לא מוגנים פעמיים באותו ערב יומיים אחרי שסיימתי את המחזור.. יש סיכוי שנכנסתי להריון? ויש לי קצת כאבים בצד של הבטן, זה נורמלי?

מצטערת על כמות השאלות, אך אני מאוד אשמח במידה ותענו לי!
    תודה ויום טוב...

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על ביוץ

הוספת תגובה

• כמה שאלות על ביוץ - תגובה

לי ראובני
    02/01/2012

אישה מבייצת אחת לחודש בממוצע כל 28 יום
    לפעמים יש ביצית אחת ולפעמים שתיים (תאומים לא זהים לדוגמא הם תוצר של שתי ביציות)
    מציעה לך להתחיל לספור את הימים בין כל ווסת לווסת וכך תוכלי לדעת כמה ימים זה המחזור שלך
    אם הוא תמיד 30 או 27 אז מהפעם הבאה שהוא צפוי להיות תקחי 14 יום אחורה, זה היום של הביוץ
    אם קיימת יחסים לפני כן, הזרע אכן שורד בגוף ויכול לגרום לכניסה להריון
    הביצית עצמה טובה ל24-48 שעות בגוף האישה כך שהסיכוי ללפני ולאחרי להקלט עדיין קיים.

אם יש לך ספק, תעשי בדיקת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי עוד שאלה אחרונה.

אורטל
    02/01/2012

הייתי יומיים אחרי מחזור, זה הגיוני שהביוץ שלי התקיים ביום הנוכחי שקיימתי בו יחסים? יש לי קצת כאבים בבטן, יכול להיות שזה הביוץ? יכול להיות שהזרע שנמצא בתוכי יפרה בייצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי עוד שאלה אחרונה. - תגובה

לי ראובני
    04/01/2012

סביר להניח שלא
    זה בדרך כלל שבועיים אחרי היום הראשון של הווסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה