מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריביםארתור14/02/2012
אני ובת זוגתי חודש וחצי ויש בינינו הרבה ריבים קטנים , שגורמים לי ולה להרגיש מעורערים ביחסים . נפרדנו לכמה ימים .. והיא ממשיכה להתקשר אלי ולבסוף נפגשנו רבנו עוד פעם והיום חזרנו לדבר .
האמת לא הייתי מבואס אלא קצת מאוכזב מהפרידה כי אמרתי שזה לא מסתדר וזה מה שצריך להיות.
יש לי רגש אליה וגם לה אליי.,אני לא מאוהב בה עד הגג, אני בונה על התאהבות עם הזמן .
שאלתי היא מה אתם חושבים האם זה אמור להיות תקין ? האם אנו צריכים להיפרד? אני לא יודע מה לעשות.. אנא סייעו לי .
האם אנחנו לא משקרים לעצמנו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבים - תגובה
לי ראובני15/02/2012חסר פרטים של גיל מצב אישי, גרים לבד או עם ההורים וכו
בכל מקרה, אם מהניסיון שלך אתה מתאהב לאט לאט ואתה יודע שלוקח לך זמן להכנס לקשר אז תאפשר לעצמך את הזמן הזה
כמו כן תבדוק האם הריבים הקטנים האלה מכסים על משהו אחר או לא
האם זה מאבקי כוחות, אגו או אחר
שווה לבדוק שאתם באמת שם מהסיבות הנכונות ולא כי אתה לא רוצה להיות לבד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןנועה13/02/2012
הי, יש לי חבר חדש ואני לא מוכנה עדיין לשכב איתו. אף פעם לא היה לי חבר אבל היו לי כל מיני ידידים ששכבתי איתם ודי הרגשתי מנוצלת ושלא באמת אוהבים אותי אלא שאני סתם מישהי ששוכבים איתה מתי שבא וכשאני הייתי מנסה ליזום קשר היו מתעלמים ממני ומתקשרים אחרי כמה ימים כשפתאום בא להם.
החלטתי שמספיק לי והבטחתי לעצמי שאני אתחיל לצאת ברצינות עם בחורים ולא אמהר לשכב עם אף אחד.
אז הבחור שהתחלתי לצאת איתו- אני לא יודעת אם הוא רציני או שגם מחפש איך להשכיב אותי כי הכיר ביננו ידיד ואני לא יודעת מה הוא שמע.
כשהתחילו להתחמם ביננו העניינים והתחרמנו וכאלו אמרתי לו שאני לא מתכוונת לשכב איתו עד שלא איהיה בטוחה מה מי מו.
מצד אחד אני ממש שלמה עם ההחלטה שלי לא לשכב איתו מצד שני אני לא רוצה שהוא יהיה מתוסכל- אתמול הוא שאל אותי אם אני רוצה לראות אותו גומר ועניתי שלא אבל שהוא יכול לגמור בשירותים- הוא לא רצה אחרי איזה חצי שעה הוא הלך הביתה-
זו היתה טעות? אני צריכה לתת לו לגמור עלי אם אנחנו לא שוכבים? אני כל כך לא מבינה בדברים האלו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
לי ראובני14/02/2012איו פה חוקים
אם הלב שלך אומר לך לקחת את הדברים יותר לאט, אז כדאי לך להקשיב לו, להיות יותר קשובה לעצמך, לאפשר לעצמך את הזמן שאת זקוקה לו
אם הוא יילך כי לא אפשרת לו לגמור עליך או לידך, אז מה הטעם באמת בקשר?
הרי המטרה היא לבנות יחסים של הדדיות ושוויוניות
אם את לא גומרת לידו אז אולי אין סיבה שהוא יגמור לידך
אם הוא ישקיע בך, יהיה קשוב אליך ונכון לעזור לך להגיע לאורגזמה, אז מעולה
אבל בלי שום קשר, אין סיבה להרגיש פשרה או העדר מוטיבציה לעשות דברים ולכפות על עצמך קצב מסוים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..מעיין12/02/2012
אני ובן הזוג שלי קיימנו יחסים בתחילת השבוע וביום שישי כשעשיתי פיפי יצא לי גוש קטן של דם (בזמן מחזור בד"כ יש לי גושים כאלה), שמתי פד ולמחרת כשקמתי ראיתי שדיממתי ושוב פעם שעשיתי פיפי יצא לי גוש קטן של דם.. אני לא במחזור ואני עדיין לא צריכה לקבל.. שמעתי שכשבייצית לא מופרית ישנו דימום וזה מאוד מלחיץ אותי.. מה זה אומר שזאת הפלה?!! למרות שהגוש הזה היה בדיוק כמו שיוצא לי כשאני במחזור.. אנחנו עומדים להתחתן ואני בלחץ בתקופה האחרונה יכול להיות שהדימום נוצר מלחץ? ממה זה יכול להיות? אני אשמח מאוד לתשובתכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.. - תגובה
לי ראובני12/02/2012מציעה לך לפנות לרופא נשים לבדיקה לשלול בעיה רפואית
אין סיבה להכנס ללחץ מיותר פשוט לא להיות שאננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה??
מעיין12/02/2012בעיה רפואית? למה הכוונה??? אז יש סיכוי שזאת באמת הייתה הפלה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה?? - תגובה
לי ראובני12/02/2012אני הייתי יותר בכיוון של פצע או ציסטה
וגם הפלה זה עדיין לא בעיה רפואית חשוב לזכור כי בשליש הראשון של ההריון זה מאוד שכיח
אני לא יודעת אם לפני החתונה אתם רוצים גם להכנס להריון בכל מקרה, אי אפשר לעשות אבחון מהימן דרך הרשת, אז עדיף רופא שיבדוק ויענה על כך שאלותייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה?
מעיין12/02/2012יכול להיות שהייתה לי ציסטה והדם שירד זה בגללה? יש לי דלקת בשתן ואני לוקחת צפורל.. זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףיעל12/02/2012
יש לי בבקשה שאלה חשובה: למה אומרים לקחת את פוסטינור כמה שמהר יותר ככה זה יותר יעיל? אני לקחתי אחרי יום וחצי בערך כי התלבטתי. השאלה זה עדיין יעיל אחרי כל הזמן הזה? ועוד שאלה: האים באמת אפשר לסמוך על קונדום כאמצעי יעיל להגנה? ז"א יש אפשרות אפשרות כזו שכאשר הגבר גומר בקונדום יכול לצאת נוזל ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
לי ראובני12/02/2012יום וחצי זה עדיין בסדר
ההגדרה אומרת 72 שעות
אבל כעיקרון אם את משתמשת בקונדום אז אין צורך בפוסטינור
בשימוש נכון קונדום הוא יעיל ביותר
פוסנטינור זה למצבי חירום שנקרע או משהו כזה
אין סיבה להלחץ סתם
אם את כל כך חוששת מפני ההגנה של קונדום עדיף לך לקחת בנוסף גלולות המפזרות את השימוש בהורמונים על פני כל החודש ולא בבת אחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה
יעל12/02/2012האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי איך ייתכן מצב שיהיה חור או קרע בקונדום?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה - תגובה
לי ראובני14/02/2012אם הקונדום ישן- פג תוקף או שלא השארתם מקום למעלה בשביל הנוזל זרע אז הוא יכול להקרע והוא באמת פחות מגן
אבל בעיקרון לא אמור להיות בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מינייעל11/02/2012
שלום
אין לי חשק מיני.
האם יש איזשהו צמח מרפא שיכול לעורר את התשוקה.
או כל דבר אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני - תגובה
לי ראובני12/02/2012אין תרופות פלא לחשק מיני
יחד עם זאת חסרים פרטים רבים בשאלתך
לוקחת או לא לוקחת גלולות
אורח חיים תזונה וספורט
האם תמיד זה היה כך או לא
האם חווית מסרים מבלבלים או מטעים לגבי מיניות
שווה לפנות לייעוץ מיני בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל13/02/2012גיל 41
סטטוס אישי רווקה בזוגיות עם גבר שצעיר ממני ב12 שנה
לוקחת או לא לוקחת גלולות - לא
אורח חיים תזונה וספורט - משתדלת לאכול בריא לא ממש עושה ספורט
האם תמיד זה היה כך או לא - ממש מזמן היה יותר חשק
האם חווית מסרים מבלבלים או מטעים לגבי מיניות - לא
שווה לפנות לייעוץ מיני בעניין - אני אצל סקסולוגית דרך הקופת חולים וזה לא עוזר
יש המלצה למישהו שיכול לעזור באיזור ירושלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
לי ראובני14/02/2012יש מרפאה בהדסה המנוהלת על ידי ד"ר מיכל לוריא
היא מדהימה ומתמחה בנושא הורמונים כך שאם מדובר בבעיה הורמונלית, היא תוכל לעזור לך בוודאות
את תהיי בידיים טובות מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםע.10/02/2012
אשתי המקסימה עברה אונס כשהיתה נערה.
היא אומרת שאין לזה השפעה על חייה.
ככל שאני רואה - היא צודקת.
היא שמחה, פעילה, נהדרת במיטה, חברה טובה.
רציתי לשאול:
האם זה אכן אפשרי שאין לזה שום השפעה?.
זה יתכן?.
(מתנצל על הנושא הטעון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
לי ראובני12/02/2012טל שלום,
מה בדיוק אתה רוצה לדעת? האם היא דוברת אמת? האם היא מעמידה פנים איתך במיטה? האם גבר זר יכול לקחת את שמחת החיים לנצח עבור מישהי בריאה רגשית כמוה?
אני חושבת שאלו שאלות שאתה צריך לענות עליהן בכנות ולבדוק למה את נכנס למקום הזה מול אשתך שיש ב מן השיפוטיות והוא לא מקדם את הקשר.
השאלות שאתה מעלה במידה רבה יכלו להיות מופנים אליה ופתיחות תוכל לאפשר לך לקבל תשובה גלויה וכנה בענינה.
אני בטוחה שהיא תענה אם תקבל את המילים שלה כפי שהן באמת ולא תעמיד שם סימני שאלה מיותרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי תוצאת בדיקה Staph. aureusשולי09/02/2012
מבקשת לקבל אינפורמציה על החיידק שנמצא אצלי בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תוצאת בדיקה Staph. aureus - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/02/2012אין מספיק פרטים. פני עם התשובה לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצר במיניותטלי07/02/2012
אני אשה בת 30 נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים (שנתיים, חודש).
ברווקותי התנסתי הרבה מבחינה מינית ולכן גם הייתי מד פעילה מינית. כשהכרתי את בעלי כמובן שזה מה שהוא הכיר בי, בחורה מינית מאד.
יש לי שתי בעיות עיקריות:
א. אני מאד אוהבת את בעלי אך אני לא נמשכת אליו בכלל. אנחנו שוכבים פעם בשבוע במקרה הטוב. מיותר לציין שבעלי לא מרוצה מכך בכלל. אני מתרצת את חוסר המשיכה שלי אליו בכל מיני דרכים (שכולם נכונות אבל....) אני נמשכת לנשים יותר מאשר גברים, אני צריכה להרגיש סקסית כדי שיהי לי חשק לשכב איתו והוא לא גורם לי להרגיש סקסית, אין בבית אווירה מחרמנת אף פעם.
אני מאד רוצה לרצות את בעלי אבל זה לא קורה. מה עליי לעשות?
ב. הפנטזיות של בעלי מאד סטנדרטיות: שתי בחורות, אוראלי, אנאלי....
בשנים האחרונות פיתחתי פנטזיות קיצוניות הרבה יותר של סאדו, שליטה, צעצועים... אני חושבת שאני אשמח מאד להגשים אותם, אבל איך אני אומרת לבעלי שהפנטזיות שלי הרבה יותר קיצוניות משלו בלי שהוא יצחק/יזלזל/הזדעזע ממני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצר במיניות - תגובה
לי ראובני08/02/2012שלום לך
את מתארת קצר במיניות בינך ובין בעלך אך את לא מפרטת מתי התרחש השינוי. איך זה קורה שבעבר היית מינית (כך הוא הכיר אותך) ועכשיו זה כבה.
האם זה קשור בשחיקה זוגית?
בהורות?
בכך שאת ממש אחרי לידה.....
נשמע שיש פה עניין שמצריך התבוננות מעמיקה. שווה לפנות לטיפול זוגי מיני ולפתוח את הנושאים הללו כדי לאפשר לשניכם לשוחח בחופשיות גם על פנטזיות, גם על צרכים וגם על פערים בלי שיפוטיות (הדדית) ועם המון רצון לשקם את האירוטיקה שנשחקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
mosha15/02/2012את מבקשת דברים שלא מבקשים מהבעל אלה מהמאהב אני ברור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגל06/02/2012
אני סובלת מגירויים וכאבים לאחר קיום יחסי מין עם חבר שלי .. אני מרגישה אותם גם לאחר כמה ימים. כאב מגרד ולא נעים במיוחד, לפעמיים קורה גם בלי קשר לקיום יחסים מיניים אבל זה העיקר.
אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום, יכול להיות שיש לי בעיה עם החומר?
בנוסף, עשיתי טיפולי לייזר באזור .. יכול להיות שיש קשר גם לזה?
בכל מקרה, מה אני יכולה לעשות? ואולי אפשר להגיד לי ממה זה נובע?
אשמח לעזרה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2012נסי להשתמש בקונדומים ללא לטקס כי יש נשים שרגישות ללטקס
לייזר לא קשור. במידה והמצב לא יהיה יותר טוב פני להערכה ולבדיקה אצל רופא נשים (דלקת נרתיקיתף וסטיבוליטיס, בעיה בעור העריה....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן..גלי06/02/2012
לפני חודש הייתה לי דלקת בשתן ולקחתי כדורים בשם "זינט". כשסיימתי את החפיסה של הכדורים לא עשיתי בדיקת שתן נוספת לבדוק אם הדלקת עברה,כי הרגשתי טוב בלי שום צריבה בשתן.
השבוע קיימתי יחסים עם בן הזוג שלי וכמה ימים אח"כ הריח של השתן שלי נהיה חזק והצבע ממש כהה והיום גם התחלתי להרגיש צריבה קלה.
בפעם הקודמת כשסיימתי את החפיסה של הכדורים קיימנו יחסים ולא הרגשתי שום שינוי בשתן שלי .. יש קשר בין דלקת בשתן לקיום יחסים? ואם כן איך אפשר להימנע מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2012יש נשים שסובלות מהתקף של דלקות בשתן אחרי כל קים יחסי מין. כדאי ללכת לרופא משפחה ולעשות תרבית כדי לראות אם אכן יש לך שוב דלקת וקבלי טיפול מונע סביב קיום יחסי מין במידה וכן יש דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה יעוץ חוזררוני06/02/2012
שלום!
לפני מספר חודשים התייעצתי כאן לגבי פטריה נרתיקית שחוזרת והמלצת לי לעשות תרבית. עשיתי ויצא ללא כל בעיה אך עדיין הפטריה הטורדנית לא עוזבת למרות שלל הטיפולים והתרופותץ הרופאת נשים שלי לא יודעת מה הבעיה, אני כבר לא יודעת מה לעשות (כבר קרוב לחצי שנה שאני מנסה לטפל בזה ללא הצלחה)
אשמח לייעוץ כי אני מיואשת....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה יעוץ חוזר - תגובה
לי ראובני06/02/2012האם שללת קנדידה?
שווה לך לפנות למטפלת הומואפטית שתעזור לך באמצעות תפריט מיוחד להתגבר על הענין.
יש שאלון שעוזר להגדיר האם יש לך את הפטריה הזו ולפיו אפשר לדעת איזה טיפול יכול להתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה יעוץ חוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2012עשי תרבית חוזרת שוב, קחי פרוביוטיקה או ויטמין C לנרתיק במידה והתרבית שוב שלילית. כדאי לבדוק האם התלונות שלך נובעות מהנרתיק או שאולי יש רגישות ע פני העור בעריה
או מחלת עור כרונית הגורמת לתגובה של גרד קבוע פני לרופא מומחה למחלות העריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי שתי גלולות, המחזיר הקדיםמור01/02/2012
שלום,
לפני 4 חודשים עברי מגלולת פמינט למרסילון, וזאת לאחר שהודיעו לי שזה אותו מינון כמו הפמינט ושהפמינט כרגע חסר ברוב בתי המרקחת בארץ.
החודש פספתי את הגלולה ה-14 וה-15 (שתי גלולות ברצף, גלולה אחרונה של סוף השבוע השני וגלולה ראשונה של סוף השבוע השלישי).יום אחרי שפיספתי את שתי הגלולות, קיבלי מחזור, היום אני ביומו העשירי של המחזור. עם זאת, המחזור הוא מחזור קל מאוד וכמעט לא מורגש, הוא כהה ולא אדום (אם כי ביומיים-שלושה הראשונים היה אדום).
מאז שקיבלתי את המחזור, עוד לא לקחתי גלולה.
מה עליי לעשות? להתחיל לקחת גלולות? לפנות לרופא נשים? האם זה נורמאלי??
חשוב לציין כי לא פעם פיספתי גלולה או אפילו שתי גלולות ברצף, והמחזור מעולם לא הקדים לי, לא כשלקחתי פנימט במשך שנתיים ולא בשלושה חודשים שלקחתי מרסילון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתי שתי גלולות, המחזיר הקדים - תגובה
לי ראובני02/02/2012בעיקרון עדיף לא לפספס
ואם מפספסים לקחת בחשבון שצריך להשתמש גם בקונדום למשך שבועיים או עד קבלת המחזור.
בכל מקרה, אם קיבלת מחזור בסיום חפיסה, מיד אחרי שבוע לקחת כרגיל חפיסה חדשה.
אם היה לך דימום באמצע החפיסה כתוצאה מפספוס, את צריכה להמשיך עד סיום החפיסה ואז הפסקה של שבוע והתחלה של חפיסה חדשה כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת Gנילי01/02/2012
שלום,
אני ובן זוגי החלטנו שאנחנו חוקרים את נושא נקודת הג'י.
עד עכשיו הייתי גומרת רק מגירוי הדגדגן.
הבנתי שאורגזמה מנקודת הג'י בהרבה יותר חזקה ולפעמים מלווה בשפיכה נשית..
אתמול ניסינו לגרות אותה בפעם הראשונה, היה לי נעים אבל זאת הייתה הרגשה ממש מוזרה ולא מוכרת, כאילו השלפוחית שתן שלי עומדת להתפוצץ ואני לא יכולה לעשות עם זה כלום, זאת הייתה הרגשה כ"כ מוזרה שפשוט הייתי חייבת לעצור אותו כי לא יכולתי להמשיך יותר.
גם בהתחלה הייתי ממש רטובה ומגורה, אבל הרטיבות נעלמה בהמשך למרות שהמשכתי להיות מגורה ותקפו אותי צמרמורות נעימות וגלי חום אבל לא הגעתי לאורגזמה.
האם זה תקין? האם היינו צריכים פשוט להמשיך כי הייתי ממש קרובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת G - תגובה
לי ראובני02/02/2012סקס יכול להיות דבר נפלא ומענג אבל כשמתחילים לשים לו מטרות ויעדים הוא הופך להיות משימתי ומתסכל
זה מגניב לחקור מקומות חדשים ולהנות מהם, אבל לא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות ולהפסיק להנות באופן ספונטני
יש נשים שמגיעות לאורגזמה באמצעות חדירה או גירוי ידני נרתיקי ויש שלא
בעיקרון מדובר על אחת מתוך ארבע
לעיתים אפשר ללמוד לעשות את זה
ולעיתים לא
זה לא אומר שאת נהנית פחות!
זה פשוט אומר שיש לך הנאה אחרת
גם שפיכה לא אומרת שאת נהנית פחות
זה פשוטמשהו נוסף
במקום לשים מטרות, תהנו מהגוף וממה שיש לו להציע, בלי לחשוב על לאן אתם רוצים להגיע כל הזמן
גם הדרך משמעותית ומהנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגיניסמוסתקווה30/01/2012
וגיניסמוס זו מחלה תורשתית? האם פירושה רק צוואר רחם צר או שיש לה עוד תופעות?
האם נשים עם צוואר רחם צר יכולות ללדת בלי ניתוח קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגיניסמוס - תגובה
לי ראובני30/01/2012וגיניסמוס פירושו כיווץ לא רצוני של שרירי רצפת האגן באופן שמונע חדירה
זה לא מחלה תורשתית
זה לא קשור למבנה נרתיק
זה קשור לרוב במתח או לחץ או חוסר שלמות מקיום יחסי מין
לעיתים גם טראומה מן העבר
מצריך טיפול אצל פיסיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן ומטפל/ת מיני/ת
שווה להכנס לאתר איט"ם ולבחור מטפל במרפאה ציבורית הקרובה לביתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צבע ההפרשות מהנרתיקעוץ לי גוץ לי23/01/2012
שלום,
אני יוצא עם בחורה בחודש האחרון והכל טוב מאוד,
יש לנו קשר טוב, סקס טוב והכל בסדר.
דבר אחד לא מובן לי -
הבחנתי לאחרונה שצבע ההפרשות שלה מהנרתיק הוא בצבע המזכיר צבע עור בערך, די בהיר. סליחה על התיאור המוזר, אבל צבע שמזכיר איפור.
לא שאלתי אותה על כך כי אני לא רוצה להביך.
זה צבע תקין להפרשות מהנרתיק? היא לא במחזור כרגע או משהו..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צבע ההפרשות מהנרתיק - תגובה
לי ראובני23/01/2012ראשית, חשוב לומר שיש כל מיני סוגי הפרשות
יש כאלה שמקורן בהורמונים, סביב מחזור
יש כאלה שהם שרידי וסת, כלומר כלי דם אחרונים בצבע כהה יותר הממשיכים לזלוג אחרי קבלת המחזור
ויש כאלה המעידים על פטריה או דלקת
אם אין רייח רע, אז מדובר בדבר טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)