מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הכפלה תקינה?נלי13/05/2010
שלום רב,
מחזור אחרון 6.4.10
ביוץ כנראה 20.4.10
בטא 6.5
504
בטא 9.5
2595
בטא 11.5
5874
בטא היום 13.5
10,661
האם העליה תקינה? עד היום היא הייתה תקינה אבל מיום שלישי ועד היום היא הכפילה את עצמה לא פי שניים אלא פי 1.81 האם זה תקין?אני פשוט הבנתי שכל יומיים צריכה להיות הכפלה של פי שניים. או שברמות גבוהות כאלה זה כבר לא משנה?
E2 1527
Progresteron 91.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי14/05/2010בשלב זה אין טעם במעקב של בדיקות דם אלא במעקב US עד להדגמת דופק עוברי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאמי12/05/2010
שלום !
ב- 27.3 קיבלתי מחזור , ב - 15.4 שאיבה. בוצעה החזרה כפולה ב- 18.4 שתי עוברים , ב- 20.4 החזרת עובר אחד.
בטא ב- 2.5 - 347 , ב- 6.5 - 1526 .
היום בוצע א.ס ראשון אשר הדגים שני שקים . שק ראשון :גודל 4 X6X5X מ"מ MSD 5.00 . מתאים ל- 5(3) שב' + 4 ימים.
שק שני : 7X5X6 מ"מ MSD:6.00 מתאים ל- 5(4) שב' + 4 ימים.
בחלל הרחם נצפו 2 שקי הריון , בכל אחד מהשקים שק חלמון לא נצפה עדין קוטב עוברי ברור.
הרופא הזמין אותי לא.ס נוסף בעוד שבוע.
האם יש סיבה לדאגה בשלב זה, האם זה מצביע על פתולוגיה.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010נשמע תקין לשלב זה של ההריון.
במידה והכל תקין צפוי לראות דופק עוברי שבועיים לאחר בדיקת ה US הראשונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםדנה12/05/2010
שלום
אני בת 41 התחלתי לעשות מעקב זקיקים אצל רופא פרטי הוא נתן אקוקלומין וביום ה 14 הגעתי אליו, הוא אמר שיש לי ארבעה זקיקים, שתים בצד ימין ושתים בצד שמאל, אחרי יומיים נשלחתי לקבל זריקת אוביטרל
הוא אמר לי לקיים יחסים ביום לפני הזריקה, ביום הזריקה וביום שלאחריה (לצורך העניין זה יצא חמישי שישי שבת)
שאלתי היא, מה הסיכויים שיהיה הריון, והאם במצב של ארבעה זקיקים הסיכוי הוא יותר גדול
מתי כדאי להתחיל הזרעה (במידה ואין הריון)
אני חייבת לציין שיש לי תינוק בן שנה וחצי בבית, והרריון הראשון נכנסתי בקלות אחרי חודשיים, הפעם לוקח המון זמן כמעט 8 חודשים
אודה לכם על תגובתכם המהירה
הלחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/20101 - סיכויים טובים
2 - במחזור הבא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותגלית11/05/2010
1 -לאחר IVF, נמצא הריון חוץ רחמי, שטופל במטוטרקסט.
אלו סיכונים ישנם בזריקה זו? אלו תופעות מחייבות תשומת לב מיוחדת?
2 - בא.ס. נראה גם חשד למחיצה ברחם / רחם דו קרני.
בעבר עשיתי צילום רחם שהיה תקין.
מה אומרת המחיצה ומה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/20101 - התרופה ניתנת במקרה זה במתן חד פעמי (לעיתים רחוקות - פעמיים). בטיפול מסוג זה אין סיכון. רצוי לבצע מעקב בדיקות דם לתפקודי כבד.
2- מציע בשלב ראשון לברר האם אכן קיימת מחיצה או לא... במידה וכן - ההתייחסות שונה בהתאם לגודל המחיצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
גלית12/05/2010איך בודקים האם באמת יש מחיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי14/05/2010היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה ביציתקרן11/05/2010
שלום,
אני נשואה שנתיים סיבת הפוריות בלתי מוסברת ,הבדיקות אצלי ואצל בעלי תקינות.
לפני חודש עשיתי ivf הראשון אחרי 6 טיפולים של iui עם גונאל פ, בשאיבת הביציות יצא 16 ביציות מתוכם 3 בדרגה 2-3 .ושאר הבציות המבנה שלהן יצא לא תקין.
מה הן הסיבות של מבנה לא תקין?
האם סוג הטיפול משפיע על איכות הביציות ? ז"א אני עכשיו מתחילה בפרוטוקול ארוך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010קשה לדעת מבלי לראות את הביציות ולהבין מה לא תקין בהן.
יכול להיות שהשאיבה הייתה מוקדמת מדי או מאוחרת מדי, יכול להיות שאכן הביציות אינן תקינות עקב רזרבה שחלתית ירודה. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר את הפרטים הספציפיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות-אובדי עצות.על סף יאושגלי10/05/2010
שלום רב,
חודש הבא אהיה בת 35, אני אם לשתי בנות בנות 8 ו-4 וחצי, את שתיהן ילדתי בקיסרי
הייתה לי הפלה אחת בשבוע 9 לפני הגדולה ואחרי הקטנה בשנתיים האחרונות עברתי 5 הפלות רצופות,המתקדמות בשבוע 12 ו-16
עברנו בדיקת קרישיות ( מס' סוגים) קריוטיפ שלי ושל בעלי, קריוטיפ עובר בפעם האחרונה והכל תקין...
אני מטופלת על ידי ורדימון בבלינסון אשר קצרה ידו מלהושיע ..
האם ישנו טיפול "חדשני" במקרים דומים? האם ישנן בדיקות נוספות? האם ישנו רופא מומלץ אליו כדאי להגיע? האם עוד ישנו סיכוי להצלחה??? מהן הסיכונים עבורי?? (בפעם האחרונה על רקע שני קיסרי ומס' הפלות מנהל המחלקה פנה אליי ואמר "שאין להם מושג כיצד להוציא את העובר מחשש לקריעת הרחם ..) מה לגבי רפואה סינית?
אני מצטערת על כל השאלות,אבל אני כבר על סף ייאוש, אני לא מבינה מה לא בסדר, שאני נכנסת להריון בקלות אבל לא מצליחה להחזיקו תקין??!! התסכול גדול מאוד בייחוד שההריונות בבנותי היו נפלאים וקלים
בבקשה עזרתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את תיסכולך, היי חזקה
סיגל11/05/2010לגלי שלום
אני כל כך מבינה אותך בתיסכול וסימני השאלה, מדוע זה קורה.
המשיכי להיות חזקה ונחושה להריון שיהיה בע"ה תקין ובריא.
כעת אני לאחר שלוש הפלות, תמיד נופל בשליש הראשון...ומכאן
הכינו אותי לקראת בדיקות ובירורים עתידיים.
אשמח אם תוכלי לעזור באינפורמציה, האם בבלינסון ישנה מרפאה
להפלות חוזרות? ואיך ד"ר ורדימון האם הוא מתמחה בהפלות חוזרות,
האם את, מניסיונך האישי היית ממליצה להיות במרפאה הנ"ל?
אודה לך, אם תשיבי לי ותיתני לי כמה כלים נכונים להמשך בירורים,
וטיפול הנכון.
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליעץ לך
יעלה11/05/2010אני גם בסרט שלך ,עשיתי את כל סוגי הבדיקות(יש בדיקות שלא בצעת) ויש לי אינפורמציה רבה מאד בנושא של הפלות חוזרות[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי שלום
יעלה12/05/2010תוכלי ליצור עימי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפה לבעייתך,
nirit11211/05/2010ממליצה לפנות למרפאות הפלות חוזרות בתל השומר..... שם בטח יוכלו לעזור לך. אני פניתי לשם עם סיפור דומה פחות או יותר ושם מפנים לבדיקות נוספות שרופאים "רגילים" בדר"כ לא נותנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010במקרים מורכבים מומלץ לבצע רוויזייה יסודית של המקרה - כולל כל בדיקות המעבדה והבדיקות הנלוות (US , היסטרוסקופיה וכו') שבוצעו עד כאן. לעיתים, תוך כדי שמיעת ההסטוריה של המקרה, בדיקה גופנית של האשה מתברר שיש בדיקות שעדיין לא בוצעו או רעיונות אחרים לטיפולים.
עקרונית במידה ואכן אין כל הסבר לה]פלות, הסטטיסטיקה מוכיחה כי בסופו של דבר מגיעים להריון תקין ברוב המקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לילולה10/05/2010
אספר לך מעט על עצמי .
אני בת 32 אמא ל2 בנים , עברתי בחיי 2הפלות טבעיות בשבוע יחסית מוקדם.
נאמר לי שיש לי שחלות פואלציסטיות, אני מנסה כבר מעל חצי שנה שוב להיקלט אך ללא הצלחה
{את הילד הגדול הצלחתי בעזרת זריקות והזרעות , והבן השני קיבלנו בטבעיות פשוט מתנה משמיים,לאחר 3.5 שנים של כישלונות בטיפולים}
אני מאוד רוצה הריון נוסף ,
יש לי עודף משקל של 20 קילו בערך! בשבועיים האחרונים הצלחתי להוריד 3 קילו בערך
אני רוצה להוריד עוד לפחות עוד 18 קילו ....
השאלות :
1} מה הקשר בין שחלות פואליציסטיות למשקל ???
2}אם באמת אצליח לרדת במשקל האם אוכל להכנס להריון טבעי ללא טיפולים??
{כי 2 הפלות הטיבעיות שהיו לי היו הריונות ספונטיות, וגם הבן השני שלי זה היה טבעי}
אשמח אם תענו לי על 2 השאלות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/20101- יש קשר ישיר.
2 - יש סיכוי סביר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנלי10/05/2010
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקות דם להלן התוצאות:
E2 1043
Progresteron 96.8
HCG 2595
זה בפעם השלישית שעשיתי את בדיקת הדם והרופא אמ שזו הכפלה יפה.
בשבוע שעבר לפני שגיליתי שאני בהריון בניגוב הייתה קצת הפרשה חומה (ממש קצת) ואז לאחר מס' ימים זה הפסיק.
היום ראיתי כתם ממש קטן על התחתונית (גם חום) זה לא המשיך (רק כאשר אני בודקת עם עצבה בפנים אני רואה ממש קצת הפרשה חומה לא דמית), אבל אני קצת מודאגת כי בהריון הקודם נעלם דופק בשבוע 8+3 ועבקתי הפלה.
1.קראתי שהפרשות מועטות חומות בתחילת הריון זה לא נוראה, האם זה נכון?
2. הרופא שלי קבע לי בדיקת US ראשונה 25.5 שזה בשבוע 7 וקצת. האם עד אז פשוט להרגע כי הכל בסדר?
3. האם הפרוגרסטרון לא קצת נמוך ולא צריך תמיכה? הבנתי שכל עוד הוא לא יורד מתחת ל- 40 אז זה בסדר?
תודה מראש על התשובה,
נלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/20101 - שכיח למדי. במידה וערכי ה BHCG עולים באופן תקין, אין סיבה לדאגה
2 - אפשר להמתין
3 - תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הפלה...חסויה09/05/2010
אני כחודש לאחר הפלה מאוחרת שסיבתה אינה ידועה (העובר מת בשבוע 16)ברצוני לשאול האם זה קשור לגיל אני בת 38 או לתקופה שהיתי בלחץ נפשי גבוהה לא נחתי זה קשור? בדקו לי קרישות - תקין, אולי פיתחתי וירוס - תקין,שקיפות עורפית - תקין בדיקות דם - תקין ,העובר תואם את הגיל שנפטר אז יכול להיות שזה לחץ נפשי ? ומה לעשות לקרת הריון הבא בע"ה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתתפת בצערך..
גלי10/05/2010לצערי גם אני הייתי בסרט הזה,בשבוע 16 להריון,אני ארבע חודשים אחרי והורו לי להמתין קצת לפני ניסיון נוסף.
גם אצלי הפנו לבדיקות קרישיות יתר והכל יצא תקין,כמו כן לבדיקת קריוטיפ שגם יצאה תקינה
מכל מקום לאחר התייעצויות ובדיקות לפני הריון הבא אני יתחיל בטיפול משלים של הרפואה הסינית שכולל צמחי מרפא ודיקור
שיהיה לך המון המון בהצלחה ותמיד תזכרי שמה שצריך לקרות קורה, ותתעודדי שאולי יכול היה היות גרוע יותר
בהצלחה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי12/05/2010בדר'כ לא קשור ללחץ נפשי. הסיבה השכיחה ביותר היא עובר לא תקין (בעיה גנטית או אנטומית)
מאחל הצלחה בהריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לגלית ולרופא
חסויה15/05/2010לאחר בדיקה לאחר המוות נמצא שחבל הטבור נמצא משוך -זה התוצאה תודה על העידור והתמיכה ושיהיה לכולם בהצלחה הריון תקין ולסיים הריון בידיים מלאות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות ברחםסיגל09/05/2010
לד"ר שלום
לפני כ- 10 ימים קיבלתי טיפול בציטוטק שהצליח לאחר בדיקת אולטראסאונד בביה"ח (הפלה שלישת בשבוע 8), הדימום הסתיים לאחר כשבוע אך עדיין יש לי היום לפעמים, כאבי התכווצוית קלים באיזור הרחם האם זה תקין ונורמלי?
ועוד דבר, עדיין מרגישה מעט בחילות וטעם מוזר בפה כפי שהיתי בתקופת ההריון, האם זה מעיד שהבטא עדיין לא ירדה לאפס? האם כדאי לעשות בדיקת בטא, ואם כן מהו הזמן הנכון לבדיקה זו לאחר טיפול בציטוטק?
הרופא המטפל אמור לעשות לי בדיקת אולטראסאונד בעוד כשלושה שבועות, האם כדאי לחכות עד לפגישת הרופא או כדאי לקבוע מועד מוקדם יותר לביקות אולטראסאונד לאור המצב הנ"ל?
אודה לתשובתך: סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: סיגל
פרופ' שבח פרידלר09/05/2010כן זה נורמלי.
יש לחכות בסבלנות השינויים לא תמיד מיידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מסיבי- דחוףשרון09/05/2010
שלום,
לפני 10 ימים עברתי גרדה 16/20 בגלל חוסר דופק.
יום לאחר הגרידה הפסיק הדימום לחמישה ימים ואחר כך חזר.
אתמול בערב דימומים מסיביים ביותר, כולל יציאה של גושי דם- למשך שעלוש שעות.
עכשיו הדימום ממשיך- אך ללא גושים.
האם תהליך נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רחל
פרופ' שבח פרידלר09/05/2010אם יתגבר לכי להיבדק.
ליתר ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההכפלה תקינה?נני07/05/2010
בטא ראשונה ב - 22/4 42 פרוגסטרון 20.5 יחידות ישנות
בטא שניה ב-27/4 337 פרוגסטרון 28 יחידות ישנות
4/5בבדיקת אולטרסאונד נמצא שק הריון קטנטן שגודלו 2 מ"מ , עדיין לא נצפה שק חלמון
היום 6/5 בדיקת בטא 2119 ופרוגסטרון 33 יחידות ישנות
האם הכפלת הבטא תקינה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נני
פרופ' שבח פרידלר09/05/2010כן, נראה תקין. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוףףף
נני11/05/2010היום ביצעתי אולטרסאונד נוסף ונצפה השק שגדל מלפני שבוע ל 8 מ"מ (לא נצפה שק חלמון)
עשיתי גם בדיקת בטא ופרוגסטרון הבטא היום 3130 ולפני 5 ימים 2119
והפרוגסטרון ירד ל 17 מתוך 33 לפני 5 ימים
האם יתכן הריון תקין גם כשהבטא בקושי עלתה??????????
אבל השק התפתח האם זה מעודד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בירידה לאחר גרדהיובל06/05/2010
שאלה כללית
האם אשה אחרי שעברה הפלה והבטא יורדת זה אומר להיא צריכה לקבל מחזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יובל
פרופ' שבח פרידלר06/05/2010ודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתהליך IVFרוני06/05/2010
לפני כחודשיים IVF - נשאבו 6 ביציות , 3 לא בשלות ול- 3 נעשתה הפרייה כפולה ( חדרו יותר מזרע אחד לכל ביצית)
התחלתי מחזור חדש , אך הפעם השינוי שעשה הרופא ( החל מהיום - יום שביעי לזריקות)
אני מוסיפה חצי צטרוטייד כל יום
מדוע חצי? בפעם הקודמת הזרקתי שלם...
האם נוכל לשלוט על הביוץ כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
פרופ' שבח פרידלר06/05/2010לא מכיר פרוטוקול כזה, הוא אינו מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר תאריך מוערך?יובל06/05/2010
ראשית תודנ על תשובתך.
אך האם יש באפשרותך לומר לי בערך תאריך של ביוץ?
הגרדה נעשתה בתאריך 19.4
תודה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יובל
פרופ' שבח פרידלר06/05/2010לא, זה מאד אינדיבידואלי. בד"כ כחודש לאחר הגרידה, או יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)