מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןאמי27/07/2010
שלום!
אני בת 33 לפני כ - 6 שבועות הפלה בשבוע 10 ע"י ציטוטק , לעובר לא היה דופק. דיממתי כשבועיים . עדין לא קיבלתי ווסת . יש לי תחושת גודש בשדיים כבר יומיים וכאבים בגב תחתון. האם ייתכן הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אופל
פרופ' שבח פרידלר28/07/2010המצב לא נשמע חריג. לוקח זמן לגוף לחזור לנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמישה שבועות אחרי הפלה בציטוטקגלית27/07/2010
היי, עברתי הפלה בשבוע שישי ע"י ציטוטק ב 18.6
דיממתי שבועיים וחצי, ורציתי לדעת מתי אני אמורה לקבל מחזור?
עברו כבר חמישה וחצי שבועות בערך, האם זה מתעכב הרבה בגלל שדיממתי הרבה?
אשמח לתשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גלית
פרופ' שבח פרידלר28/07/2010יכול לקחת גם עד חודשיים עד שהביוץ חוזר ומופיע וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום קיבלתי את המחזור אך הוא חלש
גלית29/07/2010קיבלתי בבוקר היו לי כאבי מחזור ודימום ולאאחר 3 שעות התחיל לרדת בכמות
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ל הייתה הפלה ב 18.6
ורד המודאגת30/07/2010אחרי הדימום של ההפלה שהיה בערך שבוע הייתה הפסקה של 3.5שבועות אז התחילו לי הפרשות חומות שחורות ל4 ימים הרופא אמר שזה לא המחזור שלי וכנראה שאלה הן שאריות מהרחם
מיד לאחר מכן התחיל לי מחזור כבד מאוד לבערך 3 ימים ועוד יום אחד חלש בסוף
לאחר הפלה נורמאלי שהמחזור יהיה קשה יותר מהרגיל. שיהיה בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה להריון מאד אבל....אפי27/07/2010
אני בת 32+ אמא לילדה בת שנה ו8 חודשים מקסימה..לידה רגילה וילדה בריאה תודה לאל. לפני חצי שנה עברתי גרידה בשבוע ה11 אחרי שהתברר שיש הכל חוץ מהעיקר--אין עובר. ואז התאוששנו והנה לפני חודשיים שוב הייתי בהריון אבל בשבוע השישי שוב התחילו דימומים והיתה הפלה טבעית למזלי ולא גרידה.. עברתי בדיקה מקיפה אצל הרופאה שלי והיא טוענת שהכל תקין. השאלה האם ניתן לעשות משהו כרגע, האם זה יפגע בסיכוי שלי להריון בריא נוסף? אשמח לקצת ייעוץ ומידע שיכול להושיע..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אפי
פרופ' שבח פרידלר28/07/2010הסיכון להפיל שוב לאחר שתי הפלות רציפות עדיין אינו משמעותית גבוה ולכן בשלב זה אין חוב ה לבצע בירור מקיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
רחלי15/08/2010לקחתי מהיום ה5 למחזור שני כדורים ליום איקלומין וביום ה11 ביצעתי אולטרסאונד זקיקים וראו ציסטה בגודל 33 על 33 ולא היו זקיקים מובילים האם זה אומר שאני לא מבייצת?לקחתי בעבר איקקלומין והיו לי תמיד שני זקיקים, חודש קודם עברתי הזרעה שלא הצליחה ,קיבלתי ווסת ואז לקחתי שוב כדורים . מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Mycoplasma Ab חיובילירן27/07/2010
שלום,
בת 28, 2 הפלות רצופות בשבוע 7 (לאחר שנצפה דופק),- הריונות טבעיים ללא ילדים.
לאחר בירור מקיף נמצאו תוצאות קרישה תקינות וכן ערכים נוספים תקינים, מלבד Mycoplasma Ab שיצא חיובי 1:40...
יש לציין כי אני סובלת מדלקות בשתן תכופות, כמעט מדי שבוע, מטופלת באנטיביוטיקה באופן קבוע ונוטלת כמוסות חמוציות ופרוביוטיקה מדי יום.
האם ה-Mycoplasma Ab החיובי קשור לדלקות בשתן התכופות?
האם הערך החיובי קשור להפלות החוזרות והאם יש טיפול לבעיה זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לירן
פרופ' שבח פרידלר28/07/2010אין תשובה חד משמעית. כדאי בכל אופן לברר האם יש לך כעת זיהום פעיל במיקופסמה ואם כן לטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר הפלה מלאכותיתיעל26/07/2010
האם מיד לאחר הפלה מלאכותית בשבוע שישי צריך להיות דימום בדומה למחזור? אם כן, תוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעל
פרופ' שבח פרידלר28/07/2010תוך כחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורים אחרי הפלות ועוד שאלותשואלת25/07/2010
שלום, לפני 7 חודשים עברתי גרידה בשבוע 8 בעקבות הפלה נדחית. המחזור בחודשיים שאחרי היה מאוד כבד ולווה בגושים (מה שלא היה לי בעבר). לאחר מכן שוב נכנסתי להריון אך לצערי זה היה הריון כימי. מאז ההריון הכימי (3 מחזורים) המחזור הרבה יותר חלש גם ביחס למצב שלפני ההפלה הראשונה ומלווה תמיד בגושים. ברצוני לציין שעשיתי אולטראסאונד גם אחרי ההפלה הראשונה וגם אחרי ההריון הכימי והתוצאות יצאו בסדר, כמו כן גם במחזורים החלשים שאחרי הכימי עובי הרירית היה 8 מ"מ לפני הביוץ. אחרי ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות:
1. האם השינויים הלו בווסת מעידים על בעיה הורמונלית ועל בעיתיות בכניסה להריון חדש?
2. האם יש צורך לעשות בדיקות בעקבות השינויים האלו או שזה מצב תקין?
ושאלה אחרונה- רופא הנשים רשם לי פרדינזון במינון 5 מ"ג- לקחתי במשך 17 יום והפסקתי כשהגיעה הווסת (לפי הנחייתו). המחזור שהגיע החודש היה עוד יותר חלש מקודמיו ומלווה בהרבה גושים, כמו כן נראה שהחודש גם הביוץ מתעכב (מזהה לפני הפרשות).
3. האם ייתכן שבמינון נמוך ולתקופה קצרה כזו פרדניזון יכול לגרום לשינוי במחזור ובביוץ?
אני מודאגת וחוששת בעקבות ההפלות והשינויים האלה, אשמח לקבל דעתכם על סיכויי להריון טבעי ותקין לאור היסטוריה זו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי25/07/2010במידה ומחזור חלש באופן משמעותי מומלץ לבצע היסטורוסקופיה לשלילת פתולוגיות בחלל הרחם.
אין קשר בין הפרדניזון לכמות הדימום בווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוש הפלות ברצףףחן24/07/2010
שלום,
אני בת 28 ויש לי ילד בן שנתיים וחצי אני ובעללי מזה חצי שנה מנסים להיכנס להריון...
אני נקלטת ואחרי חודשיים כל פעם נופל לי העובר ככה כבר שלוש פעמיים ..
המחשבה הראשונה זה האם משהו בי לא תקין??איך זה יכול להיות ??יש לי תינוק בריא לידה רגילה???האם לא יהיו לי ילדים יותר??
הייתי אצל הרופא נשים נתן לי בדיקות לקרישת דם ...???ואמר להמתין שלושה חודשיים עד שנבדוק??
האם אני ינסה להכנס להריון יש סיכוי שהפעם זה יצליח??ולא יפול??או שאני עושה נזק לעצמי??
תודה מראש וסליחה על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי25/07/2010לאחר 3 הפלות חוזרות יש סדרת בדיקות רוטיניות שרצוי לבצע בנוסף לבדיקות קרישיות יתר. ביניהן - צילום רחם, בדיקה גנטית של בני הזוג ובדיקות דם נוספות. הגיל הצעיר שלך והעובדה שיש ילד בריא בבית מראים שהסיכוי שלך להריון תקין בעתיד הוא מצויין, אך למרות זאת רצוי להשלים את הבירור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהאבי22/07/2010
שלום, במחזור טבעי עובי הרירית מגיע לאזור ה13 -15 מ"מ ולעיתים אף יותר. לאור זה שאני מתילה טפולים רציתי לדעת אם נחוץ גם ליטול גלולות פריגנובה בתחילת המחזור בנוסף לפיורוגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ענת
פרופ' שבח פרידלר24/07/2010לא זה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הביוץנני17/07/2010
שלום !
אני בת 31
אני אחרי 2 הפלות
נמצאת במעקב זקיקים במחזור טבעי אצל הרופא המטפל בכל חודש מזהה את הביוץ סביב יום
18-19 ובאותו היום מתחיל לי דימום (לא הפרשות דמיות) ממש דימום עד למחזור החודשי
זה כבר המון חודשים ככה וזה מתסכל לדממם כמעט כל החודש.
נשלחתי להסטרוסוקופיה לפני כשבוע הרופא אמר שהרחם נראה תקין והוא גירד מהרירית כי ראה שם עיבויים מסויימים שלא נראו תקינים( אין עדיין תשובות מהדגימה).
בדיקות הורמונליות תקינות חוץ מפרוגסטרון שמגיע רק ל סביבות 9 לפעמים 7 לאחר ביוץ
וזה נמוך.
בינתיים הרופא רשם לי אסטרופם 1 לקחת בכל יום אחד מהיום הראשון של המחזור עד היום ה 14
ולאחר הביוץ להוסיף נרות אוטרוגסטן.
האם המצב יכול להסתדר?
זה התחיל לי מטיפולי IVF שעשיתי לפני שנתיים ומאז המחזור שלי השתגע
אם יש טיפול מסויים לבעייה ההורמולית שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי19/07/2010קשה להתייחס לרמות הפרוסטרון מכיוון שאינני יודע מתי בדיוק נלקחו ובאיזה יחידות מדובר. בכל מקרה - מקובל במקרים אלו לתת תוספת אסטרוגן + פרוגסטרון בשבועיים שלאחר הביוץ כדי למנוע דימומים ולתמוך ברירית הרחם. בנוסף - לעיתים גם הגרידה שבוצעה תורמת לשיפור המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותאמי16/07/2010
שלום !
אני בת 33 מנסה להרות מזה כשנתיים וחצי. הריון ראשון טבעי , מהלך הריון ולידה תקינים. מטופלת ב - IVF , הפריה ראשונה הריון אשר הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 7 , הפריה שניה הריון כימי, כיום לאחר IVF שלישי הפלה עם כדורי ציטוטק עם הריון של תאומים אשר בשבוע 10 פסק הדופק.
הרופא המטפל שלח אותי לייעוץ אצל המטולוג , האם תיתכן הפרעה בתפקודי קרישה למרות שיש לי ילדה ? האם הפרעות בקרישה הם דבר מולד?
תודה , אופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי19/07/2010עקרונית, יכולה להיות הפרעת קרישה. בכל מקרה רצוי לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרולגינון לפני תחילת טיפולי פרחלי16/07/2010
שלום רב,
שמי רחלי ואני בת 27 סובלת משחלות פוליציסטות ומעוניינת להכנס להריון. הרופא נשים שלי(שאינו מתמחה בפיריון) המליץ לי לקחת פרולגינון במשך 3 שבועות בתקווה שהמחזור שלי יגיע. תוצאות הפרופיל ההורמונלי שלי הן:
DHEA SO4 3.40 UMOL/L ( 0.50- 10.60) (..*......)
ESTRADIOL(E2) 474.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 5.84 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
(POST MENOPAUSAL : 6.0 - 150)
LH 35.83 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 3.40 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 541.97 M/UL ( 70.00- 570.00) (.......*.)
FREE T4 11.90 PMOL/L ( 7.00- 17.00) (...*.....)
TSH 2.88 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (...*.....)
FOLIC ACID 11.56 NG/ML ( 3.00- 34.00) (.*.......)
VITAMIN B12 358.00 PG/ML ( 145.00- 914.00) (.*.......)
טרם הוחלט מהו הטיפול אותו אזדקק בכדי להרות ואני תוהה אם פרולגינון נחוץ לי כרגע לתהליך או שאלה הורמונים שלא תורמים לתהליך הכניסה להריון.
תודה רבה רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי19/07/2010לצערי פורום זה אינו מיועד לפירוש תשובות מעבדה. למעבדות שונות יש ערכי נורמה שונים כך שקשה להתייחס לתוצאות, ובנוסף העתקת התשובות לתוכן השאלה היא מקור לטעויות והטעיות.
ממליץ לפנות לרופא מטפל לקבלת הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי התרחש ביוץ?נני14/07/2010
מחזור אחרון 24/6
היום ביצעתי בדיקות דם להלן התוצאות:
אסטרדיול 131.0 PG/ML יחידות ישנות
פרוגסטרון 9.79 NG/ML יחידות ישנות
האם ניתן להעריך מתי היה הביוץ????????? בד"כ אני מבייצת מאוחר מהיום ה 18 ואילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי14/07/2010כנראה שלפני יום - יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שנספג ברחםשמחה13/07/2010
היי,
אני אמורה להיות בשבוע 10. לפני כשבועיים ראינו עובר עם דופק והכל היה בסדר. היום ראינו שק הריון ללא עובר. מה זה אומר? לאן הוא נעלם? מה לעשות?
יהיה רצון שזו הרעה תתהפך לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי14/07/2010בדר'כ כאשר עובר מפסיק להתפתח בשבוע 8 אמורים לראות אותו אחרי שבועיים גם אם הדופק פסק כך שהעניין לא כ'כ ברור לי. (אלא אם כן לפני שבועיים הוא היה קטן בהרבה) מציע לפנות לרופא המטפל ולקבל הסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוטנור אחרי הפלהחן ג.11/07/2010
שלום,עברתי הפלה טבעית לפני כשבועיים(באולטרא סאונד בתאריך 27/06 לא נראה עובר ושק הריון), שאריות ההריון יצאו ללא התערבות,והדימום פסק לפני כשבוע. לא קיבלתי מחזור מאז.
שאלתי היא-אני אמורה לצאת לנופש בעוד כשבועיים,ואני מאד לא מעוניינת לקבל אז מחזור,האם ניתן לקחת פרימולטנור או גלולות למניעת הריון לפני קבלת המחזור,ובלי ידיעה מתי אני אמורה לקבל מחזור??
תודה,
חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חן ג.
פרופ' שבח פרידלר12/07/2010הכי טוב ליטול גלולות למניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים רופאעמית10/07/2010
שלום,
אשתי עברה בשמונת החודשים האחרונים שתיי הפלות טבעיות (השנייה לפני כחודשיים).
אנחנו מחפשים רופא מ-ע-ו-ל-ה !! (לא פחות !).
הרופא שעשה לאשתי את ההזרעה (להריון הראשון) עסוק מדי בשביל להסביר או לתמוך, ובכל מקרה הוא רואה רק כסף בעיניים (אחד משלושת היקרנים במדינה).
הוא לא הסביר מה אשתי צריכה לעשות על מנת לשמר את ההריונות, ורק סיפק הסברים בדיעבד לגבי כל אחת מההפלות.
אנחנו מחפשים בדיוק את ההפך: מישהו/י שלא רק לוקח כסף, אלא גם נותן ליווי, עצות והסברים, לפני ותוך כדי ההריון.
אשמח לקבל המלצות לרופאים שגם יודעים מה הם עושים, וגם לא גורמים לאנשים להרגיש כמו "מספר נוסף" בסרט נע.
תודה, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אמי12/07/2010שלום עמית!
אני גם הייתי באותו סרט שאשתך נמצאת בו. בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות לאחר טיפולי IVF ואין צורך שאני הסביר לך מה ההרגשה לאבד הריון רצוי ויקר לאחר טיפולים קשים. אני הייתי מטופלת של פרופ' פרידלר דרך המרפאה במאוחדת, אני יודעת שהוא מקבל גם במרפאה פרטית בהרצליה.
אני ממליצה עליו בחום . החשוב מכל שהוא אדם מקסים וקשוב לצורכי המטופלת, והוא מאוד מקצועי. הוא "תופר את השמלה המתאימה" לכל מטופלת , הוא לא עובד בשיטת שבלונה אחת המתאימה לכל הנשים. הייתי ממלציה לכם להגיע אליו לפחות ליעוץ ולהתרשם ממנו.
שיהיה בהצלחה והחשוב לא להיכנס לדיכאון ולהמשיך ולנסות , משום שרוב הסיכויים שהריון הבא יהיה תקין וייסתים בלידת ילד בריא בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
עמית15/07/2010תודה לך על העידוד ועל ההמלצה !
נקווה לבשורות טובות.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: עמית
פרופ' שבח פרידלר12/07/2010אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אתם בהחלט יכולים לפנות אלי. 0545500282
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
עמית15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)