מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבידומשה14/03/2011
בהמלצת רופא מומחה אורולוג ואנדוקרינלוג ובגלל כמויות נמוכות של טסטוסטרון בגלל בעיות זקפה וחוסר מיני ולאחר בירור רפואי מקיף ולאחר בדיקות הוחלט על זריקת נבידו .
מהו משך הזמן של התהליך לקבלת הזריקה וכמה זמן לאחר מתן הזריקה ראשונה מרגישים בהבדל?
האם יש תופעות לוואי?
האם מותר לשלב גם ויאגרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבידו - תגובה
ד''ר גאזי פארס18/03/2011את הזריקה לוקחים פעם ב-3 חודשים.
בהתאם לרמת הטסטוסטרון בדם יוחלט בהמשך על הטיפול.
בדרך כלל אם לוקחים את התרופה במינון הנכון ובאינדיקציה הנכונה ( חוסר בטסטוסטרון) אז אין תופעות לואי.
אחרי חודש מתחילת הטיפול צריכה להיות תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלת מינון של ויאגרהרמי14/03/2011
שלום רב
סובל מאי ספיקת כליות כרונית (דרגה 4)על רקע רפלקס עם כליה בודדת
המחלה גורמת להפרעה מינית,ביעוץ עם רופא אורולוג הוא קבע כדור ויאגרה 25 אבל הכדור לא הגיב
ביעוץ שני עם אותו רופא קבע כדור של50 אבל הכדור לא הגיב
1-רציתי לשאול האם ניתן לעלות את המינון ל100 ,האם אני יכול לקחת שני כדורים של 50 ביחד (משום שהרופא נתן לי 8 כדורים של 50)
2- האם כדורי ואגרה מפריע לתפקית הכליה וגורם עליה של קריאטינין
3-האם הכדור מכיל אשלגן
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלת מינון של ויאגרה - תגובה
ד''ר גאזי פארס18/03/2011אני לא ממליץ לך לקחת יותר מ-50 מ"ג ויגרה. אם הטיפול לא עוזר תפנה לטיפול מסוג אחר (במרכז לשיפור התפקוד המיני ) כמו מכשיר ואקום , הזרקות או השתלת פרוטיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצל לפני טיפול בבקעאין שם14/03/2011
שלום רב,
אני סובל מבקע מפשעתי, הבקע אינו מפריע לי כל כך בשלב זה ובדרך כלל אין כאבים, אלא רק לאחר מאמץ "גדול" , הבקע נמצא בצד ימין של המפשעה ונבדקתי אצל רופא כירורג כללי ואמר לי שכדאי לנתח כבר מעכשיו ולא להזניח את זה גם אם לא כואב בשלב זה, אני עדיין לא קיבלתי החלטה אם לנתח או לא- אבל יש בעיה אחרת והיא שאני גם סובל מוריקוצל ואני חייב לעשות את הניתוח, הורקיצל נמצא בצד שמאל בלבד לפי בדיקת האולטראסאונד, וכשהייתי אצל אורולוג אמרתי לו על זה אבל הוא לא הרגיש בנוח לבצע לי את הניתוח כאשר יש לי בקע מפשעתי (למרות שהבקע אינו נמצא באותו צד של הוריקוצל) אבל בכל זאת הוא לא רמא לי שאני חייב לתקן את הבקע לפני הוריקוצל. בכל מקרה בסופו של דבר אני רוצה ללכת לאורולוג אחר כי לא הייתה הסכמה עם הרופא על דברים אחרים, ואני קבעתי תור לרופא (אורולוג) אחר, עדיין לא קבעתי תור לניתוח ועדיין לא ביקרתי אצל האורלוג ( "הרופא החדש" ) - התור שלי הוא רק בשבוע הבא, והשאלה שלי האם זה כל כך מסוכן לבצע ניתוח וריקוצל בצד שמאל כאשר יש לי בקע מפשעתי בצד ימין? אני כמובן אספר לאורולוג על זה - אבל אני מתלבט עכשיו מה לעשות, האם לעשות את ניתוח הבקע לפני ניתוח הוריקוצל או לא, כי הבקע לא כואב
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח וריקוצל לפני טיפול בבקע - תגובה
ד''ר גאזי פארס18/03/2011בוקר טוב.
עדיף לעשות את ניתוח ההרניה קודם היות והרניה יכולה להסתבך (להפוך להרניה קלואה ).הוריקוצילה לא מסוכנת ולא מחייבת טיפול מיידי.
על כל מקרה אין קשר בין שני הניתוחים. אם תחליט לעשות את הוריקוצילה קודם זה גם אפשרי.
פשוט תמיד מעדיפים לטפל בבעיה שהיא יותר ריצינית ושעלולה להסתבך אם לא מטפלים בה וזה ההרניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברצפת האגןאין שם12/03/2011
שלום ד"ר,
אני בן 25, בריא בדרך כלל, בתקופה האחרונה אני עובד עבודה פיזית (עבודה זמנית עד שאני אמצא עבודה בתחום שלי)- וקרה כמה פעמים שאני הרמתי חפצים כבדים מהרצפה ולמעלה (למשל לשולחן או להפך להוריד את החפץ משולחן עבודה ולרצפה (משקל החפצים כ-25 ק"ג) ועל מנת לא לגרום נזק לגב הייתי יורד למטה עם הרגליים (מכופף את הרגליים) כדי לשמור על גב זקוף (כלומר הייתי עושה את התנועה "כריעה" ) וכמה פעמים הרגשתי כאבים באזור שנמצא בין האשכים לבין פי הטבעת, זה קרה לי עד עכשיו כ-4-5 פעמים ופעם אחת לא רק הרגשתי בכאבים אלא גם שמשהו זז באזור זה, אולי שרירים שנמתחו יותר מדי או משהו כזה, אבל אני מודאג אם כבר גרמתי נזק לעצמי, ושזה יכול להשפיע על מערת המין והשתן. האם הכאבים שהיו לי יכולים להעיד על נזק לאזור זה עקב מאמץ יתר ? איך אפשר לדעת אם יש כבר נזק? לציין כי הרגשתי כאבים רק בזמן שהרמתי את החפצים וזמן קצר לאחר מכן, וזה לא קורה בכל פעם שאני מרים את החפץ.
ושאלה אחרונה בנושא זה, האם יכול להיגרם בקע באזור זה?
אשמח לקבל את עזרתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברצפת האגן - תגובה
ד''ר גאזי פארס18/03/2011בוקר טוב!
כאבים באזור זה שאתה מציין אחרי הרמת משא כבד מעלים חשד לנוכחות בקע.
זה לא גורם לנזק בדרכי המין והשתן.
ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל רופא כירורג כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהרנין11/03/2011
שלום רב האם הטיפול של קנדידה גלבטרה בנרתיק שונה מדרכי השתן ואיך מטפלים בקנדידה גלבטרה שבנרתיק לבחורה בתולה אני עוברת בדיקות לדעת האם בנרתיק או בדרכי השתן תרבית השתן יצאה תקינה אבל בדיקת משטח שעשיתי יש פטרית קנדידה אשמח לעזרה אני מבולבלת אחרי בירור שהפטריה הזאת עמידה תודה ואשמח לקבל עזרה או למי לפנות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד''ר גאזי פארס11/03/2011בוקר טוב רנין,
פטריה בנרתיק לרוב מופיעה אחרי טיפולים אנטיביוטים ממושכים. התלונות יכולות להיות דומות למצב של דלקת בשתן. אם תרבית השתן תקינה ויש פטריה במשטח אז הטיפול לרוב במשחה ואולי כדור נגד פטריה בהתאם להחלטת הגיניקולוג.אין קשר בין זה לדלקת בשתן.
לבירורים נוספים בקשר לזה עדיף לפנות לפורום גיניקולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רנין11/03/2011לד"ר גאזי פארס המון תודה שענית במהירות המון הצלחה שירבו כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי נטילת כדור ובדיקהרנין11/03/2011
שלום רב רציתי לברר האם בגלל שלקחתי כדורי איטרנול כדור אנטי פטרייתי בדיקת תרבית השתן שעשיתי לאחר כמה ימים של נטילת איטרונל יצאה תקינה ואחרי כמה זמן אפשר לחזור על הבדיקה אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגבי נטילת כדור ובדיקה - תגובה
ד''ר גאזי פארס11/03/2011רנין בוקר טוב
תרבית שתן עקרה משמעותה שאין חידק בשתן .
צריך לחזור על תרבית שתן רק אם יופיעו סימנים לדלקת כמו צריבה בשתן תכיפות ודחיפות ואולי חום.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רנין11/03/2011לד"ר גאזי פארס תודה רבה על תשובתך ותודה שענית מהר בהצלחה ויירבו כמוך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי US לתינוקת בת שנה וחצישרון09/03/2011
שלום
להלן תוצאות של US שביצעתי לבתי בת השנה.
כליה ימנית 6 ס"מ
כליה שמאלית 7 ס"מ
פרנכימה בכליות שמורה.
אגן חוץ כלייתי גדוש משמאל, בקוטר רוחבי 0.86.
האגן גדוש במקצת בהשוואה לבדיקה מה 17/3/10
כיס שתן בקיבלות קטנה.
לא הודגם שופכנים מורחבים בבסיסו.
מה המשמעות?
לאיזה רופא אני רציכה ללכת עם תוצאות אלו? נפרולוג?
לתשובתם המהירה אודה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי US לתינוקת בת שנה וחצי - תגובה
ד''ר יואל מץ09/03/2011שלום שרון.
כפי שעניתי לך לשאלתך הקודמת הממצא האולטרהסוני יחד עם סיפור של זיהום בדרכי השתן דורש בירור נוסף לכן עליך לפנות לאורולוג ילדים לשם כך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן לבת שנה וחצי עם אגן כליותשרון09/03/2011
שלום בתי בת שנה. בשבוע האחרון גילינו בעקבות חום של 5 ימים שיש לה דלקת בדרכי השתן- לראשונה שיש לה חום ודלקת
במעקב US בעקבות הרחבת אגן שהיתה בהריון היתה לה הרחבת אגן ל 5.5 מ"מ.
האם יש מקום ללכת לאורולוג או נפרולוג
עד כמה זה דחוף. אציין כי מקבלת שבוע אוגמנטין לטפל ב 2 החיידקים שנמצאו לה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן לבת שנה וחצי עם אגן כליות - תגובה
ד''ר יואל מץ09/03/2011שלום שרון
דלקת בדרכי השתן אצל ילדה בת שנה יחד עם הרחבת אגן הכליה דורשת בירור מעמיק יותר של דרכי השתן. אני ממליץ לפנות בהקדם לאורולוג ילדים להמשך הבירור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי שתןרחל ארבל09/03/2011
שלום אני בת 30 בריאה בדרך כלל יש לי שאלה אליך מה ליקוציטים 500 אודה לך על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי שתן - תגובה
ד''ר יואל מץ09/03/2011שלום רחל
500 לויקוציטים בבדיקת שתן לרוב מראים על זיהום בדרכי השתן . יש צורך בבירור נוסף כמו תרבית שתן .ממליץ לפנות לאורולוג מומחה להמשך בירור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותיעקב08/03/2011
לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית בעקבות גידול ממוקד ללא פריצה לפני 6 חודשים תשובת psa לפני 3 חודשים 0.09 וכעת לאחר 6 חודשים 0.19 רצית לברר את משמעות התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/03/2011רצוי לחזור לאורולוג מטפל כי התוצאה יכולה לרמז הישנות המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן פרוסטטה ואריתרוציטים בשתןדני08/03/2011
שלום רב,
אני בן 60. שנים רבות סבלתי מדלקות חוזרות ונשנות בפרוסטטה. לפני 5 שנים עברתי ניתוח לכריתת הפרוסטטה (לא בלייזר) בפרוצדורה רגילה, הביופסיה שנלקחה היתה תקינה.
בקיץ האחרון אובחן אצלי סרטן פרוסטה (אדנוקרצינומה) על פי ביופסיה לאחר שבמעקב היתה עלייה ב-PSA ל-9.
מאחר ואני בדירוג גליסון נמוך אני כרגע במעקב כל 3 חודשים של בדיקה פיזיקלית ו-PSA ללא טיפול נוסף.
לאחרונה עברתי בירור לבעיה אחרת לגמרי, ובבירור אנדוקריני נמצא שיש לי רמה גבוהה של אריתרוציטים בשתן (25 במקום 10 כפי שהנורמה).
מסתבר שלפני הניתוח שהיה לי להוצאת הפרוסטטה היה לי פעם אחת בלבד גם רמה כזו של אריתרוציטים בשתן, אך לאחר מכן התוצאות היו תקינות בשנים האחרונות עד עתה.
אבקש לדעת האם יכול להיות שממצא חדש זה קשור לסרטן? האם יש שינוי בדירוג גליסון או מצריך בירור נוסף או שינוי במעקב?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן פרוסטטה ואריתרוציטים בשתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/03/2011בד"כ לא מתיחסים לבדיקה בודדת שמראה כדוריות אדומות בשתן וחוזרים לבדיקת שתן עוד פעמיים ובמידה וגם בבדיקות אלו ישנן כדוריות אדומות אז מבצעים בירור שכולל מספר בדיקות.
נוכחות דם בשתן יכולה להיות קשורה גם לסרטן הערמונית אך זה משנה דירוג של המחלה ודרך טיפול בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקהדניאל08/03/2011
שלום,
במשך מספר חודשים, לעיתים (לא כל הזמן) אני מרגיש כאב באשך ימין ובמפשעה מעליו, תחושה של לחץ וחום, הכאב נרגע כאשר אני מרים את האשך עם היד.
תוצאות בבדיקת סונר:
אשך ימין- בגודל ומרקם תקינים,ללא ממצא פוקאלי חשוד בתוכו. אפידידימוס אינו מעובה, הודגמה כמות קטנה של נוזל הידרוצלה סביב האשך.ללא עדות לוירקוצלה.
הודגמה אבן סקרוטרלית בגודל 3 מ"מ.
אשך שמאל - הכול טוב.
לפי הבדיקה אפשר לדעת ממה יכול לנבוע הכאב ?
מה זה אבן סקרוטרלית? מה המיקום שלה? כדאי/צריך להוציא אותה ואיך ?
התור לאורולוג רק עוד חודש, צריך להקדים את התור ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/03/2011מצטער אבל לגבי אבן גם אני לא מבין את הממצא. מוכר ממצא של הסתיידות באשך והוא שפיר לחלוטין ולא דורש בירור או טיפול. אם זאת הכוונה אז הבדיקה למעשה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת שתן שגרתיתד''ר יורם דקל - מנהל הפורום06/03/2011
שלום,
עשיתי בדיקת דם ושתן שגרתית ויש תוצאות מדאיגות בבדיקת השתן :
Glucose mg/dL Normal
Ketones mg/dL NEG
Protein mg/dL NEG
Blood mg/dL 1.00 LARGE
Leukocytes Leu/uL 75 SMALL
Nitrite NEG
pH 5.5
Urobilinogen mg/dL Normal
Bilirubin mg/dL NEG
Red Blood Cell /HPF 167
White Blood Cell /HPF 2
Amorphous Crys. /HPF FEW
מה זה יכול להיות??? אני סובל מעת לעת מדלקת כרונית בערמונית.
אני ממש מבוהל!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/03/2011בדיקת שתן בלבד בלי לדעת רקע לא אומרת כלום. רצוי להתיעץ עם הרופא המפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cppsנעמי04/03/2011
שלום,
האם תופעה של קושי בנשימה יכולה להופיע לאישה שיש לה cpps?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דמיטרי גולדין05/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_ריאה_אסטמה' id=link]מחלות ריאה אסטמה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דמיטרי גולדין05/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_ריאה_אסטמה' id=link]מחלות ריאה אסטמה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותסמי04/03/2011
בן 56 לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית לפני חצי שנהבגלל גידול ממוקד ללא פריצה גילסון 3+4 נוטל סיאליס 5מ"ג על בסיס יומי +20 מ"ג בזמן קיום יחסי מין יש שיפור בזקיפה אך לא לגמרי עדין אין זקיפה קשה כפי שהיתה קודם ושאלתי לפורום המכובד
1- לכמה זמן צריך לקחת את התרופות הנ"ל ?
2- הופיע לי לאחרונה לחץ בתוך הרשתית לפי בדיקה על ידי רופא עניים ורציתי לברר אם יש קשר עם התופה הנ"ל?
3-הזרע שיוצא בזמן האורגזמה לאן נשפך?
תודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין05/03/2011כדי לקיים היחסים כלל הנראה תצטרך להמשיך לקחת או סיאליס או וויאגרה או לויטרה לפני המגע. בגדול לא הוכח שנטילת סיאליס 5 מ"ג על בסיס יומי משפר שיקום הזיקפה ולכן ניתן להפסיק אותו. תהליך שיקום זיקפה נמשך עד שנתיים. לגבי לחץ תוך עיני - אין קשר עם תרופות הללו. הנוזל שמכיל זרע אשר נשפך באורגזמה הוא ממקור של שלפוחיות זרע וערמונית ולכן לאחר הניתוח אין שפיכה כי גם הערמונית וגם שלפוחיות הזרע נכרתו. זרע שנוצר באשך עובר תהליך פירוק ביותרת האשך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)