מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב קבוע ברגל חסימת כלי דםתומר12/07/2021
שלום האם כאב קבןע ברגל נןבע בדרך כלל מבעיה של חסימת כלי דם הפרעה בזרימת דם לרגל תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מיקום כאב הופעתו עוצמתו ומשכו
ד``ר טל סולומון12/07/2021שלום תומר
מיקום כאב הופעתו עוצמתו ומשכו הם תסמינים של מחלות רבות בתחומים שונים. איני יכול לענות על שאלה כה כללית וליחסה לבעיית כלי דם או שלילת בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בעיה כלי דםשלום11/07/2021
שלום רציתי לדעת עם יש בדיקה אחת של כלי דם שבודקת עם יש בעיה בכול כלי דם בגוף שהכול בבדיקה אחת מגלה את זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד``ר טל סולומון11/07/2021לא, אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזרועות הידיים הרגלים ומעיים קבוע לא עובר מה הכיוון תודהשלומייי10/07/2021
שלום יש לי כאבי רגליים בשתי הרגליים חזקים כאבים בידים בזרועות חזקים גם כול מאמץ קטן מחזק את זה בזרועות הידיים כאבים בכפות ידים רגלים כאבים במעיים בצד שמאלית תחתונה עשיתי סיטי בטן עם חומר ניגוד תקין חולשת שרירים חזקה emgתקין בדיקות דם גם pmp גנטי רק בדיקה אחת תקין סיטי גב תקין צוואר תקין מה הסיכוי לבעיה כלי דם אני בן 28 ידים גם ורגלים כואבים מתעייפים מהר במאמץ הכי קטן דופלקס בטן תקין גמישות יתר במפרקים מה הסיכוי לבעיה כלי דם איזה בדיקה שוללת בעיה של כלי דם בכול הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים הם תסמינים להרבה מחלות
ד``ר טל סולומון10/07/2021שלום,
כאב הוא תסמין להרבה מחלות! חולשת שרירים היא תסמין שיותר מכוון לבעיה עצבית ו/או שרירים. בגיל 28 להיות עם מחלת כלי דם זה לרוב מקרה נדיר שדרך אתר כזה קצת קשה לייעוץ. ממליץ לך לקבוע תור למרפאת כלי דם לייעוץ סדור, ומן הסתם תצטרך הערכה על ידי נוירולוג, ראומטולוג ואורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסימנים של טרשת עורקים ברגלייםיוני09/07/2021
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרשת עורקית שקיעת חומר שומני וסיד
ד``ר טל סולומון10/07/2021שלום
טרשת עורקית היא שקיעת חומר שומני וסיד בעורקים בכל הגוף. שקיעה זו גורמת להצרויות וחסימות עורקים. עורק שמוצר או נחסם מביא להפחתת אספקת דם וחמצן לאיבר אליו היא אמורה להגיע. ברגליים חוסר אספקת דם וחמצן תגרום לכאבי שרירים בעת מאמץ ובמקרים קשים להופעת פצעים ונמק. ניתן להכניס את הערך לגוגל ולקרוא בהרחבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם נפוח באצבעמיכל09/07/2021
שלום,
אתמול נסגר לי תופסן פלסטיק בעור של הזרת ביד ונהיה שטף דם בחלק העליון של האצבע. היום שטף הדם התנפח , האם נכון לפצוע אותו לניכוז השם או להשאיר כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
ד``ר טל סולומון09/07/2021שלמות העור מונעת זהומים. העור הוא פלסטר טבעי ומונע זהום
ממליץ לתת לפצע להרפא כאשר העור מעליו שלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מאבחנים אם יש טרשת עורקיםעידן06/07/2021
שלום יש לי חוסר תחטשה בגפים הץחתונות כבר שנתים וכאבים ברגלים בשבוע אחרון כאב חזק ברגל ימין מעל הגפים קצת יותר מימין בדיקות נירולגיות צקין סיטי גב תקין מה הסיכוי לטרשת עורקים ברגלים איזה בדיקה שוללת טרשת עורקים ברגלים ובגוף בכללי בדיקוצ דם רגילות תקינות אשמח לעזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבחון טרשת עורקית מומלץ לגשת לרופא משפחה
ד``ר טל סולומון06/07/2021שלום עידן.
לאבחון טרשת עורקית מומלץ לגשת לרופא משפחה ומשם לכלי דם.
מידת הדחיפות היא מידת התסמינים
האבחון כולל שיחה עמך לתסמינים, רקע מחלות, בדיקה גופנית ודימות.
מלבד כאב שציינת במקום שלי לא ממש ברור, איני יודע כלום. תוכל לציין גיל ופרטים נוספים ואוכל מעט לסייע, אך האבחון הוא בדרך שציינתי מעלה. בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה שולל חסימת כלי דם
עידן06/07/2021היתי בבית חולים סורוקה הפנו טןתי שם לדופלר ורידים רק אבל הטכנאית יסתכלה גפ על עןרקים ורשמה אץ זה במכתב רציתי לדעת עם זה שולל חסימה כלי דם ברגלים הפרעה זרימת דם שם טרשת עןרקים תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
ד``ר טל סולומון06/07/2021שלום
לשאלתך - זרימה בעורק פופליטאלי אינה שוללת חסימות עורקיות אחרות וגם לא טרשת עורקית.
לאבחון נכון ממליץ להבדק כרשום מעלה על ידי רופא משפחה וכלי דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאב מקומי באיבר המיןאברי04/07/2021
שלום ולילה טוב,
הבוקר קמתי עם כאב מקומי באיבר המין,
וכאשר מיששתי את המקום הרגשתי מעין נפיחות קלה, הכאב בעיקר במגע במקום הנפיחות.
לקראת הלילה ניכר שהנפיחות גדלה במעט והאזור נהיה קצת סגול, קבעתי תור לאורולוג, שאלתי היא האם זה דבר שמצריך טיפול דחוף? או שניתן לחכות כשבוע?
וגם- מה מקור הבעיה?
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות איבר מין אולי פקקת
ד``ר טל סולומון04/07/2021שלום
ייתכן כי מדובר בפקקת של וריד/ורידי האיבר מין ומריחת וולטרן ג׳ל תפתור את הבעיה. מאידך קשה לאבחן זאת מבלי בדיקה. ממליץ לא להמתין ולהגיע לבדיקת אורולוג, אפילו דרך מיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה שווה את ההמתנה במיון
אברי04/07/2021הספקתי להגיע למיון, אך לצערי זמן ההמתנה הוא כ8 שעות, השאלה זלי האם זה שווה את ההמתנה במיון או שעדיף ללכת לרופא מוקדם בבוקר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בפין אורולוג צריך להתרשם אם מדובר במשהו דחוף
ד``ר טל סולומון04/07/2021נשמע הזוי שמחכים 8 שעות שיגיע אורולוג לבדיקתך 8 שעות.
אין לי תשובה טובה. אורולוג צריך להתרשם אם מדובר במשהו דחוף או לא! רופא המשפחה יכול להחליט (לא תמיד) וישלח אותך למיון או אורולוג, והתחנה הזו מיותרת לטעמי אם (!!!) מדובר במשהו דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקות דם מומלצותאוהד06/06/2021
שלום, אני בן 32, סובל כבר שנתיים ממעי רגיז, לוקח כדור פרוביוטיקה אחד ביום עם האוכל, בממוצע פעם בחודש לוקח 2-3 כדורי סטופיד בעקבות המעי הרגיז. בנוסף לוקח כבר 3 שנים כדורים נוגדי דכאון וחרדה וכדורי שינה.
אין לי מחלות רקע, עודף משקל קל (bmi 26)
ב-10 שנים האחרונות יש לי רעידות בגוף, בשנתיים האחרונות זה התגבר (הפסיכיאטרים טוענים שזה תסמינים של חרדה)
בנוסף לפני כחודש מדדו לי מספר פעמים (בימים שונים) לחץ דם ודופק- וזה היה ממש מעט גבוה, האחות אמרה שזה לא משהו רציני.
ההמוגלובין אצלי מעט גבוה (הרופא משפחה גם אמר שזה לא משהו רציני, אך יכול להחמיר).
אשמח לדעת אילו בדיקות דם מקיפות חשוב לבצע
והאם הבדיקות הדם הללו חשובות:
אנזימים:
CPK
LDH
תפקודי כליות ומדדי חלבון:
Uric Acid
egfr
תפקודי כבד:
Ast
GGT
מדדי דלקת:
Esr
בלוטת התריס:
T3, t4, pth
Anti tpo
Anti thyroglobulin
בלוטת האדרנל:
קורטיזול
Dhea
אלקטרוליטים ומינרלים:
נתרן, אשלגן, מגנזיום, סידן, זרחן
הורמונים: טסטוסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד``ר טל סולומון06/06/2021שלום
לא נשמע שיש לך בעיה בתחום כלי דם
מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שכחתי לרשום-
אוהד06/06/2021
ההמוגלובין אצלי מעט גבוה בשנתיים האחרונות , אני לא מעשן. זה יכול להיות בגלל שאני לא שותה הרבה? האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
ד``ר טל סולומון06/06/2021מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לימפטי ותחבושות לחץ- לחץ דם גבוהאמנון31/05/2021
שלום.
התחלתי עיסוי לימפטי בתוספת תחבושות לחץ חזקןת. סובל מל.ד. גבוה. האם תחבושות הלחץ יכולות להעלות את ל.ד.
תודה
אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית לחץ דם
ד``ר טל סולומון31/05/2021כנראה שתחבושות לחץ לא משפיעות על לחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגליים בהליכה ממושכת ובעיקר בעליות. רופא קבע שלדעתו זאת בעיה של ורידים דקים סתומים הנמצאים מתחת לברכייםצבי דומב04/05/2021
כאשר אני הולך ובמיוחד בעליות כאבים עזים ברגל מתחת לברך. רופא שבדק ואחר צילומי סי טי קבע שהמורידים הסתומים הן הבעיה. הפיתרון כדור לדילול דם והליכה של שעה ביום. האם יש פיתרון נוסף. כי ההליכה קשה וכואבת. מקבל כדור חדש לדילול דם בשם אקסרלטו 2.5 מג פעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר טל סולומון04/05/2021שלום,
נשמע שקצת ערבת ורידים ועורקים.
איני יכול לייעץ על סמך חלקי נתונים ו/או נתונים שגויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח stripping בן 59אלחנן25/04/2021
שלום,
בן 59 סובל מדליות גדולות ברגליים + פצעים+דלקות בשני הקרסולים. לאחר בידור גופלר במרפאת כלי דם הומלץ לי לי על ניתוח להוציא את הורידים (שני הרגליים) stripping.
בקרתי אצל שני רופאים מומחים: האחד אומר ניתוח השני אומר קצף.
אשמח לקבל הארות והערות מה הן הנקודות החשובות שיעזרו בהחלטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד``ר טל סולומון25/04/2021שלום,
מרב הטיפולים בבעיות דליות הן על בסיס לא-צבורי. העוסקים בנושא יוכלו להסביר לך את שיטתם על היתרונות והחסרונות. אני מטפל בכל השיטות ו״תופר״ את הטיפול המתאים לפי פרמטרים המערבים את מעדת המחלה , ציפיות המטופל ותוצאות בדיקות דימות. אתה מוזמן לבקור במרפאות לפי ראות עינייך, ובסופו של דבר תצטרך להחליט לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון לקביעת תור לדר' טל סולומוןנינה14/03/2021
שלום, באיזה טלפון ניתן לקבוע תור לדר' סולומון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור
ד``ר טל סולומון22/04/2021049988956
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטים ברגל אחת בת 75יפית24/02/2021
שלום רב
בת 75; לוקחת אליקוויז 5 פעמיים ביום. יש לי ורידים בולטים ברגל אחת מתחת לברך. לאחרונה זה התחיל לכאוב, להציק ולגרד ואני בתהליכי ברור.
אני יוצאת להליכה כל יום ל45 דקות. האם אני יכולה להמשיך בהליכה או שזה יכול להחמיר את המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וורידים בולטים ברגל אחת
ד``ר יאיר גלילי25/02/2021הליכה יכולה רק לעזור.
בכל אופן ממליץ לטפל בבעיית הוורידים כי יש היום מספר דרכים יעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורט המיסב כאבים, וקשה לשטוף אותואילה24/01/2021
שלום, יש לי פורט מצד ימין בחזה במשך כשנתיים וחצי, בגלל טיפולים כימותרפיים שעברתי. אני עושה שטיפה כל חודשיים כדי לשמור עליו. לאחרונה השטיפה נעשתה קשה מאוד עד בלתי אפשרית, כנראה בגלל הכנסה לא טובה של הפורט בזמן הניתוח. בזמן האחרון יש לי כאבים באיזור הפורט.
שאלתי היא- האם יש סכנה במקרה והשטיפה לא עושה את תפקידה? האם הכאבים יכולים להראות על משהו מסוכן?
קבעתי כבר תור לאונקולוג כדי להתייעץ על הוצאת הפורט, אך עד שיגיע התור יעבור זמן, ואני רוצה לדעת אם זה בסדר לא לעשות שטיפה בינתיים, וכן אם הכאבים מצריכים טיפול דחוף יותר.
תודה רבה, וסליחה על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורט
ד``ר טל סולומון24/01/2021שלום. בעת שטיפת פורט לא אמור להיות כאב.
מקום הדקירה יכול לכאוב, אבל לא השטיפה.
ממליץ להגיע לפני התור של האונקולוג לרדיולוג אשר התקין אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורט המיסב כאבים, וקשה לשטוף אותו
אילה24/01/2021שלום ד"ר, ותודה על המענה המהיר.
רוצה להבהיר- בזמן השטיפה הפורט לא כואב, אלא קשה מאוד לחבר אליו את המחט בצורה טובה, הנוזל של השטיפה כמעט לא נכנס. לכן קבעתי תור לאונקולוג כדי להתייעץ על הוצאת הפורט.
חוץ מזה, בימים האחרונים יש לי כאבים באיזור הפורט, מלווה גם בכאבי דקירה מידי פעם.
השאלה שלי אם זה דחוף בגלל הכאבים ללכת להבדק יותר מהר. אם זה יכול להיות מסוכן.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורט
ד``ר טל סולומון24/01/2021הפורט כנראה סתום במידה זו או אחרת . הסיכון היחיד הוא זיהום הפורט. מטופל עם פורט הוא לרוב אונקולוגי ולגן מדוכא חיסון במידה כזו או אחרת. הדבר הכי רע זה זיהום עכשיו.
קשה לי לנהל רפואה בשלט רחוק, על כן ממליץ ללכת לבית החולים בו הותקן הפורט, למיון, לבדיקתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בגב ובקרסול שמאל- הריוןאופירה09/01/2021
שלום
אני בת 42 + 1
כשהייתי בהריון לקראת חודש שמיני הופיע לי נפיחות בגב רגל ובקרסול שמאל .
עשיתי המון בדיקות ויש לי חסימה של הלימפה ברגל ( איפה שהשקע האחורי בצד שמאל).
אני מתפקדת רגיל בלי כאבים.
אני מאוד מתלבטת האם אני יכולה להתחסן לנגיף הקורונה? איזה חברה יותר אמינה פייזר או מודרנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
ד``ר טל סולומון10/01/2021שלום.
איני רואה קשר בין לימפאדמה וחיסון קורונה.
לכי להתחסן!
אין מישהו בעולם שיכול לענות מי מהחיסונים יעיל יותר או מהווה סכנה.
לכי להתחסן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)