פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לשלוח הודעת המשך לשאלה על נקסטפיט..
    ‫תאיר נגר‬‎
    17/09/2025

בעיקרון מעדיפה בטיחות על צר/רחב, מקסימום לא אשב ביניהם...
    הכסאות שהצעת מותאמים גם לניובורן?
    חוץ מהברייטקס, יש דגמים שזמינים בארץ, בטיחותיים ומתאימים לניובורן ועד...? נגיד הצ'יקו נקסטפיט מקס מתאים מניובורן?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלוי לאיזה גיל מייעדים

קובי סופר
    19/09/2025

שלום תאחר,

תלוי לאיזה גיל מייעדים. לניו בורן עד שנתיים הייתי ממליץ על הנקסטפיט. לגיל שנתיים ומעלה על האוסטרים רשמתי.
    בין לבין אז הסלים עם דירוג גבוה וצר. דגם טריו סנאגלוק של גרקו עם דירוג גבוה יותר אבל יקר יותר ורחב מאוד ובמחירו צ'יקו עדיף לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדגמים שהמלצתי לא מתאמים לניו בורן

קובי סופר
    21/09/2025

שלום תאיר,

הדגמים שהמלצתי לא מתאימים לניו בורן.
    הם מתאימים מגיל שנה ואני ממליץ עליהם רק מגיל שנתיים. הם מומלצים לילד הגדול והנקסטפיט יוכל לעבור לתינוק. הנקסטפיט מתאים מגיל לידה. יש לו את זווית השכיבה הכי טובה מכלל הכיסאות והכי קרובה לזו של סלקל. הוא גם קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים ככה שאם צריך מגיל לידה לרכוש כיסא או שכבר יש לכם, זה הכי בטיחותי שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לילד שני, מיצובישי אטראז'.
    תאיר
    15/09/2025

שלום:)
    יש לי ילד בן 3, יושב כרגע על צ'יקו נקסטפיט מקס.
    אני צריכה ללדת בדצמבר, כשהוא יהיה בן 3.4- יש לציין שהוא נמוך ורזה (כזה שלא נכנס לאחוזוני טיפת חלב...😉).
    הרכב שלנו הוא מיצובישי אטראז'.
    מחפשת המלצה על כסא כמה שיותר בטיחותי, בעדיפות לצר שאוכל לשבת ביניהם, אם קיים בכלל, אם לא- אז רק שיהיה סופר בטיחותי ועדיף קל להתקנה.
    ראיתי את הגרקו סלים פיט, אבל הוא לא נראה לי נוח מספיק... אולי אני טועה. תודה!!

הוספת תגובה

• מהדגמים הצרים הסלים פיט הכי בטיחותי

קובי סופר
    17/09/2025

שלום תאיר,

מהדגמים הצרים הסלים פיט הכי בטיחותי. רוב הדגמים בשוק לא יהיו ברמת הנוחות של הנקסטפיט.
    הייתי ממליץ להושיב את הילד בתוכו ולראות אם נוח או לא, סה"כ בגיל הזה לא אמורות להיות בעיות של אי נוחות.

אפשר גם לבדוק ברייטקס גוראו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו (לרוב לא זמין בישראל).
    שניהם יותר רחבים מהסלים אבל הם בוסטרים אמיתיים ככה שבאמת ישרתו להמון שנים. הם יותר בטיחותיים מהסלים אבל גם מעט יותר רחבים. מומלץ כמובן לבדוק פיזית ברכב ואז לראות אם קריטי או לא הפרש הרוחב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטה מונטיסורית
    סמדר
    15/09/2025

חושבים לקנות מיטה מונטיסורית לילד
    בשלב הראשון לשנות שנצ בלבד, ובגיל שנה למעבר מלא.

האם יש הגבלה על סוג המזרן?
    נדרש מזרן קשיח?

ממה שראינו אין מזרנים נושמים בגודל של 190 על 90.

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן למיטה מונטיסורית

הוספת תגובה

• מזרן נושם או קשיח חיוני לשנה הראשונה

קובי סופר
    17/09/2025

שלום סמדר,

מזרן נושם או קשיח חיוני לשנה הראשונה. בשנה הזו יש סכנת מוות בעריסה ומזרן נושם או קשיח מצמצמים משמעותית את הסיכון. מגיל שנה פחות קריטי סוג המזרן אבל כמובן רצוי שיהיה נוח ולא עם ספוג בסיסי.

במידות 90-190 מדובר על מידות של מיטות נוער ויש שלל מזרנים וסוגים שונים. אני פחות מכיר רק מניסיון אישי עם ילדי אבל קנינו שהם היו בגיל 3 ככה שכמו שרשמתי, פחות קריטי היה העניין הנושם או הקשיח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן משיגים חלק חילוף ל אינגליזינה זיפי
    סיגל
    15/09/2025

יש לי עגלת אינגליזינה zippy משנת 2004. אבד מוט בטיולון המוט מהפלסטיק + כיסוי שתוחם מקדימה (מוט בר ?) האם ניתן לרכוש איפשהו בבקשה ?

הוספת תגובה

• אם יש סיכוי לחלק זה רק דרך שילב

קובי סופר
    15/09/2025

שלום סיגל,

אם יש סיכוי לחלק זה רק דרך שילב. הם היבואנים של המותג גם היום וגם לפני 20 ו-30 שנה אחורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי השוואה לסלסה 4
    שלומית גבע
    14/09/2025

באסה, מאוד אהבנו את הסלסה.
    מבחינת גגון גדול בדומה לסלסה, מקום לרגליים, גובה, קיפול, סיבוב הטיולון וסלסלה, מי מוצלח יוצר- טייגר או ספורטליין.
    האם עדיף טיגריס 1 או 2 וספורטליין פרו או xl ואיזו שנה היא המוצלחת ביותר?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה
    המשך לגבי השוואה לסלסה 4

הוספת תגובה

• אני משוחד לגבי טייגר

קובי סופר
    15/09/2025

שלום שלומית,

אני משוחד לגבי טייגר מכיוון שזה פיתוח שלי והרבה מזה מבוסס על ידע שנצבר מהסלסה.
    מבחינת אמבטיה, זו של הספורטליין דומה לסלסה מאוד רק יותר צרה. בגרמניה עגלת ספורטליין נמכרת תחת מותג גרמני והם "שאבו השראה" מהאמבטיה של הסלסה ועשו אמבטיה דומה.
    בבייבי בוס עשינו אמבטיה יצוקה מפלסטיק שלדעתי עדיפה כי היא אטומה לזיהום אוויר ומצמצת משמעותית רעש מבחוץ. מצד שני לא מתקפלת. בשני המקרים הגגון מכסה היטב.

בטיולונים בבייבי בוס כפי שציינתי מרווחים משקל קל באופן משמעותי. היא גם יותר נוחה לניוד מספורטליין לדעתי וכמו שרשמתי, בעיר גם יותר מהסלסה.
    בשני המקרים הטיולונים מרווחים, יש מדרך רגליים ובייבי בוס יש גגון גדול יותר.
    בספורטליין אני ממליץ על הXL כי היא קלה יותר ובדגמים האחרים בעיקר מקבלים עיצוב או גלגל יותר גדול שלדעתי לא נותן הרבה.
    בשני הדגמים הטיולון דו כיווני ואף ניתן לקפל גם שהמושב פונה להורה משהו שבסלסה לא ניתן לעשות.
    הסלי חפצים יותר קטנים משל הסלסה באופן משמעותי בשני המקרים.
    לסיכום כמו שרשמתי, זה רק להתנסות פיזית ואז לקבל החלטה.

בבייבי בוס עדיף טיייגר 2. בספורטליין לנסות ללכת על דגם משנתון מתקדם שהמושב יצוק מפלסטיק. בשנתונים ישנים המושב היה בד עם לוח בתוך הבד, לדעתי זה מספק פחות תמיכה וגם לא מגיע לזווית ישיבה זקופה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות שונות על עגלות
    שלומית גבע
    13/09/2025

אשמח לעזרה במספר שאלות:
    1. מה ההבדל.בין הדגמים השונים של הבייבוס ואילו מהדגמים הוא המוצלח ביותר?
    2. בייבוס או ספורטליין?
    3. האם ניתן לבצע החלפה של הידית בעגלת abc סלסה 4? הידית החומה מתקלפת..

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שונות על עגלות

הוספת תגובה

• תשובות

קובי סופר
    14/09/2025

שלום שלומית,

לגבי סלסה לצערי אין הרבה מה לעשות בנידון, כבר לא משווקים בארץ. כמוכן לא הרבה עגלות ישתוו לה!
    בין בייבי בוס לספורטליין יש לא מעט הבדלים אבל יש גם המון דגמים לכן מאוד יהיה קשה לי למקד ככה.

בבייבי בוס הדגם המומלץ לדעתי (אם הייתה סלסה) הוא הטייגר. היתרונות, יכולת הניוד שלו זהה לסלסה ואף עדיפה בעיר וקניונים. בדרך משובשת יש יתרון קל לסלסה בגלל הקפיצים.
    האמבטיה משמעותית יותר קטנה מסלסה וכך גם בספורטליין.
    הטיולונים בשני המקרים מרווחים כמעט כמו הסלסה.
    היתרון של הטייגר הוא במשקל, רק 9.2 ק"ג עם טיולון. הסלסה והספורטליין (תלוי בדגם) הם באזורים של כמעט 13 ק"ג עם טיולון. אז אם הסתדרתם עם הסלסה לא תהיה בעיה להסתדר עם ספורטליין אבל עם הבייבי בוס תהנו מהקלילות.
    בבייבי בוס יש 5 שנות אחריות לעומת שנה בספורטליין. בבייבי בוס כל הריפוד יורד כולל גגונים וכל הבד של האמבטיה. בספורטליין הם לא יורדים או יורדים עם הברזלים תלוי בדגמים.

בסוף כמובן שההמלצה להתנסות פיזית בניוד, קיפול ותפעול העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה
    שלומית גבע
    13/09/2025

יש לנו את abc סלסה4 שזקוקה לשיפוץ- שמן, החלפת קפיצים.. בהנחה וזו הלידה האחרונה, האם לשפץ את העגלה הזו או שיש עגלות טובות יותר היום ביד 2 (עד 1200 שח נניח). אנחנו גבוהים ולכן חשוב שתהיה גבוהה, נוחה, חזקה ומתקפלת בקלות. לרוב מסתובבת עם מנשא..

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לילדה בת שנתיים
    דנה
    13/09/2025

שלום, מחפשת כסא בטיחות לרכב עבור ילדה בת שנתיים וקצת, שוקלת 11 קילו. עדיין יושבת נגד כיוון הנסיעה ולא מתלוננת על זה, הייתי רוצה למשוך כמה שניתן בישיבה נגד כיוון הנסיעה לאור היתרון הבטיחותי.
    נוטה לכסאות בטיחות לפי התקן האירופאי כי מעריכה שבמקרה חירום יהיה לי יותר קל לחלץ בלי הכסא(מבחינת משקל ותפעול). אין הגבלת תקציב. העיקר הבטיחות.
    יש המלצות?
    תודה רבה.

הוספת תגובה

• אין הרבה אופציות

קובי סופר
    14/09/2025

שלום דנה,

בתקינה האירופאית אין לך הרבה אופציות. רוב הכיסאות האירופאים לא מתאמים להיות נגד הכיוון, גם אלו שכן לא יהיו נוחים. במושבים האמריקאים הסיפור די דומה. רובם נוחים עד גיל שנתיים, חלק גם טיפה מעבר כמו צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס אבל גם, זה תלוי באחוזון ובילדים.

האופציה היחידה היא אקסקיד. זה כיסא שבדי שם החוק דורש להיות נגד הכיוון עד גיל 4 שנים לכן הוא בנוי בהתאם, גם בעניין הנוחות. הוא יקר מאוד. אני לא יודע איזה דגמים מגיעים לארץ כי הוא לא משווק בחנויות. דגם וואן פלוס קיבל את הדירוג הגבוה ביותר מכלל הדגמים שלהם, לצערי יש דגמים של מותגים אחרים עם דירוגים עדיפים אבל כפי שציינתי בהתחלה, הם לא בנויים להיות נגד הכיוון בגילאים האלו.

אז לסיכום. אקסיד עונה טוב לדרישות. צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס, הייתי ממליץ לבדוק פיזית ואם הילדה תסתגל אליו, אבל הוא בתקינה אמריקאית. יש יתרונות לכאן או לכאן. קשה גם להשוות בטיחותית שכן באירופה וארה"ב נעשים מבחנים שונים במהירויות שונות. על צ'יקו אני יכול להמליץ כי במבחן המציאות נתקלתי בלא מעט מקרים שבהם התינוקות יצא ללא שריטה והמבוגרים כן נפגעו. בייחוד שהיה נגד הכיוון. על האקסקיד יכול להמליץ רק מבחנית נתונים סטסטיסטיים שבשבדיה אחוז מקרי המוות/פציעות הוא הנמוך בעולם וזה בעיקר בגלל ההתקנה נגד הכיוון עד גיל 4 שנים.

מכאן זה ביידים שלכם להחליט מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל - שאלה
    ירדנה
    11/09/2025

מתלבטים בין כסא אוכל של צ׳יקו מדגם Chicco Polly Armonia
    לכסא 6 ב-1 של joie (דגם multiply)

יודע להגיד מה עדיף?
    תינוק בן 5 חודשים שמתחיל טעימות

לקביעת תור
    סגירה
    כסא אוכל - שאלה

הוספת תגובה

• שניהם טובים

קובי סופר
    14/09/2025

שלום ירדנה,

שניהם טובים. ההמלצה שלי אם מתאפשר, גשו לחנות. הושיבו את התינוק. תחגרו לבד אותו, תוציאו ותכניסו מגש לבד. תשנו מצבי גובה ושכיבה וכמובן תראו מה נוח יותר לתינוק. לקחת בחשבון שבגיל הזה יתכן ושניהם לא יהיו הכי נוחים כי הם לא יודעים עדיין לשבת יציב. זה משתנה בין 6-8 חודשים.
    אם מתאפשר הייתי מוסיף לבדיקה את הבייבי בוס פלומה שלנו. משמעותית יותר זול ולא נופל מהם בכלום. החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לילד גבוה
    תמר
    10/09/2025

היי, לקראת טיסה אנחנו רוצים לרכוש טיולון (נוסף) לילד בן 4.5 גבוה! בגלל שזה טילון נוסף שלא ישמש אותנו הרבה נשמח שהוא יהיה במחיר זול ככל שניתן אבל גם שיהיה לו ולנו נוח להתנייד. איזה טיולונים עולים על הקריטריונים שמתאימים לילדים ארוכים ולא יקרים?
    (צפויים לרכוש באילת ככל הנראה)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לילד גבוה

הוספת תגובה

• צריך טיולון בתקינה החדשה

קובי סופר
    14/09/2025

שלום תמר,

צריך טיולון בתקינה החדשה עד 22 ק"ג. אלו רוב הטיולונים אך חשוב לשים לב שיש עדיין בתקינה הישנה והם עד 15 ק"ג. זה אומר שהם יותר צרים וקצרים וגם יותר חלשים.
    הייתי ממליץ על בייבי בוס קיון שלנו שעונה מעולה על הכל וניתן להזמינו דרך KSP לאילת. הוא גם חזק ומרווח וגם בעל קיפול קטן ונוח ויש לו פלוס, הגגון ענק לעומת רוב הטיולונים בהם הגגון קטן או בינוני.
    המינוס שהוא לא הכי זול שיש אך באילת הוא שווה בשביל עוד 200-300 ש"ח כאשר רוב הטיולונים לא יצליחו להתמודד עם עומס של ילד גדול, גם אם אושרו עד 22 ק"ג. בנוסף יש לו גלגלי גומי אם טסים לאירופה יש שם ערים עתיקות ורוב הטיולונים לא ידעו להתמודד עם תוואי דרך כזה והקיון כן יכול להתמודד (גם עד גבול מסויים אבל טוב יותר מכל טיולון גם מכאלו שעולים כפליים ממנו).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל מומלץ במקום גואי איי גאם
    רחלי
    09/09/2025

היי קובי
    אני עוברת על ההודעות האחרונות שלך לגבי המלצה על סלקל ורואה שהמלצת על גואי איי גאם 3/2
    העניין הוא שבכל הסניפים שביררתי לפי מה שמופיע באינטרנט, הדגם כבר לא במלאי ולא קיים.
    האם יש המלצה על סלקל אחר, עדיפות לכזה שיתחבר לעגלת בוגבו דונקי?

הוספת תגובה

• אכן הוא לא קיים כי השתנתה התקינה

קובי סופר
    14/09/2025

שלום רחלי,

אכן הוא לא קיים כי השתנתה התקינה.
    לפני המלצה השאלה אם יש לכם תקציב כלשהו מכיוון שבגלל התקינה החדשה, הדגמים המובילים מאוד יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר בכסאות שמתאימים לכל ילד
    בת חן
    04/09/2025

היי קובי, יש לנו ילד שיהיה בן ארבע בנובמבר ותינוק בן חודש וחצי. יש לנו שני רכבים. ברכב אחד כסא בטיחות ברייטקס בולווארד ובשני ציקו נקספטפיק. שניהם משמשים את הגדול כשלתינוק קנינו סלקל נונה אורבן. עכשיו קנינו לגדול בןסטר ברייטקס קליקטיט, ורוצים להעביר את אחד הכסאות לתינוק. השאלה היא האם יש אחד מהם שיותר מתאים לתינוק או ששניהם יכולים לשמש באותה מידה? (שניהם אמורים להיות מותאמים לתינוקות מגיל לידה,לא?)
    אשמח לתשובה! תודה!

הוספת תגובה

• שניהם מותאמים אך אם צריך לבחור אחד

קובי סופר
    14/09/2025

שלום בת חן,

שניהם מותאמים אך אם צריך לבחור אחד הייתי בוחר בצ'יקו. לדעתי הזווית שלו נוח ועדיפה על הברייטקס עד גיל חצי שנה. מגיל חצי שנה פחות קריטי הבדלי הזווית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    יעל
    31/08/2025

שלום,
    עד עכשיו היתה לנו עגלת ספורטליין סיילו xl, הדגם הראשון של העגלה..
    ועכשיו רוצים לקנות עגלה חדשה. מתלבטים בין הספורטליין החדשות לבין סייבקס בליוס s4.
    חשוב לנו שיהיו גלגלים גדולים, שהעגלה תהיה נוחה לניוד. בנוסף, שהחלק הפנימי של הגגון יהיה בצבע של הריפוד ולא בצבע לבן. ושהבד יהיה קל לניקוי ומאוורר.
    על איזו עגלה היית ממליץ?
    מחפשים בסביבות המחירים האלה..

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• איזו עגלה כדאי?
    יעל
    31/08/2025

ספורטליין או סייבקס בליוס s4?
    מתלבטים איזו עגלה כדאי..
    עד עכשיו היינו עם ספורטליין סיילו xl הדגם הראשון..
    סה"כ היינו מרוצים..
    רוצים עגלה עם גלגלים גדולים, שתהיה נוחה לניוד. וגם שהאמבטיה של העגלה תהיה בגובה גבוה שילדים קטנים לא יכולים להגיע לתינוק שבתוכה.
    בנוסף, חשוב לי שצבע גגון העגלה מבפנים יהיה כצבע הריפוד ולא בצבע לבן (גם באמבטיה וגם בטיולון).. איזה דגם של ספורטליין עונה על כך?
    והאם יש יתרונות לסייבקס בליוס על פני הספורטליין או ההיפך..
    אשמח לתשובתך, תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה כדאי?

הוספת תגובה

• לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות

קובי סופר
    31/08/2025

שלום יעל,

לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות. אני לא יודע לומר איך הבדים של האמבטיות של הדגמים השונים.
    אני רק יכול לומר שלבן עדיף מכיוון שבכל צבע אחר בייחוד כהה, כך העגלה תתחמם יותר ובאמבטיות שהן ממש אטומות לאיוור זה קריטי.
    גם אם ניתן לפתוח רשתות איוורור, צריך לקחת בחשבון שבחוץ יש זיהום אוויר, בייחוד מהרכבים לכן לרוב הייתי ממליץ לסגור את הפתחי האיוורור אז בקיץ לדעתי זה יתרון שהבדים לבנים.

בין סייבקס לספורטליין לדעתי הספורטליין עדיפה. הקיפול של הסייבקס לא נוח, הסיבקס יותר גדולה לאחר הקיפול וטיפה יותר כבדה כך שאין לה יתרון משמעותי על ספורטליין שמחפה על החסרונות שציינתי.

אין לי המלצות נוספות מכיוון שאני לא יודע לומר באילו עגלות הבד לבן או לא. בעגלות שלנו של בייבי בוס שכן הייתי ממליץ זה לבן לדוגמא לכן זה יורד מן הפרק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל שכיבה מלאה
    נחמי
    27/08/2025

שלום. אשמח להמלצה על טיולון קל משקל. הדגשים שלי הם שיתקפל ויפתח ביד אחת בצורה קלה ולא מסורבלת. שיאפשר שכיבה מלאה/כמעט מלאה. אשמח לדעת מה היציבות בשכיבה של כל טיולון שיומלץ לי. אשמח לשמוע גם מינוסים בטיולונים שקיימים עם שכיבה מלאה וקיפול ביד אחת... אין הגבלת תקציב, אני מבולבלת לגמרי מהמבחר.
    ממה שראיתי זה ספורט ליין סינקו שניראתה לי מתאימה אבל לא כל כך נוחה ודי כבדה לדעתי. ראיתי גם את הסייבקס אורפאו שהרגישה לי קלה יותר ונוחה יותר אבל הרבה פחות יציבה בשכיבה...
    בקיצור אשמח לסקירה של מה שיותר טיולונים... תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קל שכיבה מלאה

הוספת תגובה

• צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל

קובי סופר
    31/08/2025

שלום נחמי,

צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל. ככל שיורדים במשקל כך יורדת היציבות. מצד שני אם נשמעים להוראות ולא תולים תיק או משא כבד על הידית אין שוב בעיית יציבות באף עגלה או טיולון. בעיות יציבות נגרמות מתליית משא על הידית דבר שאסור באף עגלה וטיולון ע"פ מכוני התקנים והיצרנים. למרות זאת ידוע שבסוף כולם יתלו לכן מכאן זה תלוי בכם.

הסינקו עונה טוב לדרישות, שכיבה טובה, קיפול נוח ודי קטן, נוחות ניוד טובה ומחיר ברף האמצע ולא העליון.
    דומה לה יש את הקיון של בייבי בוס שלנו, הקיון יותר מרווח, הגגון יותר גדול, הקיפול יותר קטן. החיסרון שהוא לא זמין בהמון חנויות.

בשני הדגמים מקבלים מערכת שינוי מצבים עם שרוך שזה מה שמוריד משקל. לרוב שינוי מצבים עם שרוך לא נוח ומסורבל אבל, בשני הדגמים האלו זה ביד אחת ונוח ככה שגם מרוויחים משקל קל, גם כמה מצבים שרוצים והמשקל קל לכן הם עונים מעולה לדרישות.

הסייבקס יקר בגלל המותג והשם ואני חושב שהוא פחות טוב מהשניים שציינו.
    תמיד ממליץ לשים את התינוק בכל טיולון רלוונטי, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לשנות מצבים, לקפל לבד, להרים במצב מקופל, כך תראו מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה