פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לילדה בת שנתיים
    דנה
    13/09/2025

שלום, מחפשת כסא בטיחות לרכב עבור ילדה בת שנתיים וקצת, שוקלת 11 קילו. עדיין יושבת נגד כיוון הנסיעה ולא מתלוננת על זה, הייתי רוצה למשוך כמה שניתן בישיבה נגד כיוון הנסיעה לאור היתרון הבטיחותי.
    נוטה לכסאות בטיחות לפי התקן האירופאי כי מעריכה שבמקרה חירום יהיה לי יותר קל לחלץ בלי הכסא(מבחינת משקל ותפעול). אין הגבלת תקציב. העיקר הבטיחות.
    יש המלצות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין הרבה אופציות

קובי סופר
    14/09/2025

שלום דנה,

בתקינה האירופאית אין לך הרבה אופציות. רוב הכיסאות האירופאים לא מתאמים להיות נגד הכיוון, גם אלו שכן לא יהיו נוחים. במושבים האמריקאים הסיפור די דומה. רובם נוחים עד גיל שנתיים, חלק גם טיפה מעבר כמו צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס אבל גם, זה תלוי באחוזון ובילדים.

האופציה היחידה היא אקסקיד. זה כיסא שבדי שם החוק דורש להיות נגד הכיוון עד גיל 4 שנים לכן הוא בנוי בהתאם, גם בעניין הנוחות. הוא יקר מאוד. אני לא יודע איזה דגמים מגיעים לארץ כי הוא לא משווק בחנויות. דגם וואן פלוס קיבל את הדירוג הגבוה ביותר מכלל הדגמים שלהם, לצערי יש דגמים של מותגים אחרים עם דירוגים עדיפים אבל כפי שציינתי בהתחלה, הם לא בנויים להיות נגד הכיוון בגילאים האלו.

אז לסיכום. אקסיד עונה טוב לדרישות. צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס, הייתי ממליץ לבדוק פיזית ואם הילדה תסתגל אליו, אבל הוא בתקינה אמריקאית. יש יתרונות לכאן או לכאן. קשה גם להשוות בטיחותית שכן באירופה וארה"ב נעשים מבחנים שונים במהירויות שונות. על צ'יקו אני יכול להמליץ כי במבחן המציאות נתקלתי בלא מעט מקרים שבהם התינוקות יצא ללא שריטה והמבוגרים כן נפגעו. בייחוד שהיה נגד הכיוון. על האקסקיד יכול להמליץ רק מבחנית נתונים סטסטיסטיים שבשבדיה אחוז מקרי המוות/פציעות הוא הנמוך בעולם וזה בעיקר בגלל ההתקנה נגד הכיוון עד גיל 4 שנים.

מכאן זה ביידים שלכם להחליט מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל - שאלה
    ירדנה
    11/09/2025

מתלבטים בין כסא אוכל של צ׳יקו מדגם Chicco Polly Armonia
    לכסא 6 ב-1 של joie (דגם multiply)

יודע להגיד מה עדיף?
    תינוק בן 5 חודשים שמתחיל טעימות

לקביעת תור
    סגירה
    כסא אוכל - שאלה

הוספת תגובה

• שניהם טובים

קובי סופר
    14/09/2025

שלום ירדנה,

שניהם טובים. ההמלצה שלי אם מתאפשר, גשו לחנות. הושיבו את התינוק. תחגרו לבד אותו, תוציאו ותכניסו מגש לבד. תשנו מצבי גובה ושכיבה וכמובן תראו מה נוח יותר לתינוק. לקחת בחשבון שבגיל הזה יתכן ושניהם לא יהיו הכי נוחים כי הם לא יודעים עדיין לשבת יציב. זה משתנה בין 6-8 חודשים.
    אם מתאפשר הייתי מוסיף לבדיקה את הבייבי בוס פלומה שלנו. משמעותית יותר זול ולא נופל מהם בכלום. החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לילד גבוה
    תמר
    10/09/2025

היי, לקראת טיסה אנחנו רוצים לרכוש טיולון (נוסף) לילד בן 4.5 גבוה! בגלל שזה טילון נוסף שלא ישמש אותנו הרבה נשמח שהוא יהיה במחיר זול ככל שניתן אבל גם שיהיה לו ולנו נוח להתנייד. איזה טיולונים עולים על הקריטריונים שמתאימים לילדים ארוכים ולא יקרים?
    (צפויים לרכוש באילת ככל הנראה)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לילד גבוה

הוספת תגובה

• צריך טיולון בתקינה החדשה

קובי סופר
    14/09/2025

שלום תמר,

צריך טיולון בתקינה החדשה עד 22 ק"ג. אלו רוב הטיולונים אך חשוב לשים לב שיש עדיין בתקינה הישנה והם עד 15 ק"ג. זה אומר שהם יותר צרים וקצרים וגם יותר חלשים.
    הייתי ממליץ על בייבי בוס קיון שלנו שעונה מעולה על הכל וניתן להזמינו דרך KSP לאילת. הוא גם חזק ומרווח וגם בעל קיפול קטן ונוח ויש לו פלוס, הגגון ענק לעומת רוב הטיולונים בהם הגגון קטן או בינוני.
    המינוס שהוא לא הכי זול שיש אך באילת הוא שווה בשביל עוד 200-300 ש"ח כאשר רוב הטיולונים לא יצליחו להתמודד עם עומס של ילד גדול, גם אם אושרו עד 22 ק"ג. בנוסף יש לו גלגלי גומי אם טסים לאירופה יש שם ערים עתיקות ורוב הטיולונים לא ידעו להתמודד עם תוואי דרך כזה והקיון כן יכול להתמודד (גם עד גבול מסויים אבל טוב יותר מכל טיולון גם מכאלו שעולים כפליים ממנו).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל מומלץ במקום גואי איי גאם
    רחלי
    09/09/2025

היי קובי
    אני עוברת על ההודעות האחרונות שלך לגבי המלצה על סלקל ורואה שהמלצת על גואי איי גאם 3/2
    העניין הוא שבכל הסניפים שביררתי לפי מה שמופיע באינטרנט, הדגם כבר לא במלאי ולא קיים.
    האם יש המלצה על סלקל אחר, עדיפות לכזה שיתחבר לעגלת בוגבו דונקי?

הוספת תגובה

• אכן הוא לא קיים כי השתנתה התקינה

קובי סופר
    14/09/2025

שלום רחלי,

אכן הוא לא קיים כי השתנתה התקינה.
    לפני המלצה השאלה אם יש לכם תקציב כלשהו מכיוון שבגלל התקינה החדשה, הדגמים המובילים מאוד יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר בכסאות שמתאימים לכל ילד
    בת חן
    04/09/2025

היי קובי, יש לנו ילד שיהיה בן ארבע בנובמבר ותינוק בן חודש וחצי. יש לנו שני רכבים. ברכב אחד כסא בטיחות ברייטקס בולווארד ובשני ציקו נקספטפיק. שניהם משמשים את הגדול כשלתינוק קנינו סלקל נונה אורבן. עכשיו קנינו לגדול בןסטר ברייטקס קליקטיט, ורוצים להעביר את אחד הכסאות לתינוק. השאלה היא האם יש אחד מהם שיותר מתאים לתינוק או ששניהם יכולים לשמש באותה מידה? (שניהם אמורים להיות מותאמים לתינוקות מגיל לידה,לא?)
    אשמח לתשובה! תודה!

הוספת תגובה

• שניהם מותאמים אך אם צריך לבחור אחד

קובי סופר
    14/09/2025

שלום בת חן,

שניהם מותאמים אך אם צריך לבחור אחד הייתי בוחר בצ'יקו. לדעתי הזווית שלו נוח ועדיפה על הברייטקס עד גיל חצי שנה. מגיל חצי שנה פחות קריטי הבדלי הזווית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    יעל
    31/08/2025

שלום,
    עד עכשיו היתה לנו עגלת ספורטליין סיילו xl, הדגם הראשון של העגלה..
    ועכשיו רוצים לקנות עגלה חדשה. מתלבטים בין הספורטליין החדשות לבין סייבקס בליוס s4.
    חשוב לנו שיהיו גלגלים גדולים, שהעגלה תהיה נוחה לניוד. בנוסף, שהחלק הפנימי של הגגון יהיה בצבע של הריפוד ולא בצבע לבן. ושהבד יהיה קל לניקוי ומאוורר.
    על איזו עגלה היית ממליץ?
    מחפשים בסביבות המחירים האלה..

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• איזו עגלה כדאי?
    יעל
    31/08/2025

ספורטליין או סייבקס בליוס s4?
    מתלבטים איזו עגלה כדאי..
    עד עכשיו היינו עם ספורטליין סיילו xl הדגם הראשון..
    סה"כ היינו מרוצים..
    רוצים עגלה עם גלגלים גדולים, שתהיה נוחה לניוד. וגם שהאמבטיה של העגלה תהיה בגובה גבוה שילדים קטנים לא יכולים להגיע לתינוק שבתוכה.
    בנוסף, חשוב לי שצבע גגון העגלה מבפנים יהיה כצבע הריפוד ולא בצבע לבן (גם באמבטיה וגם בטיולון).. איזה דגם של ספורטליין עונה על כך?
    והאם יש יתרונות לסייבקס בליוס על פני הספורטליין או ההיפך..
    אשמח לתשובתך, תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה כדאי?

הוספת תגובה

• לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות

קובי סופר
    31/08/2025

שלום יעל,

לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות. אני לא יודע לומר איך הבדים של האמבטיות של הדגמים השונים.
    אני רק יכול לומר שלבן עדיף מכיוון שבכל צבע אחר בייחוד כהה, כך העגלה תתחמם יותר ובאמבטיות שהן ממש אטומות לאיוור זה קריטי.
    גם אם ניתן לפתוח רשתות איוורור, צריך לקחת בחשבון שבחוץ יש זיהום אוויר, בייחוד מהרכבים לכן לרוב הייתי ממליץ לסגור את הפתחי האיוורור אז בקיץ לדעתי זה יתרון שהבדים לבנים.

בין סייבקס לספורטליין לדעתי הספורטליין עדיפה. הקיפול של הסייבקס לא נוח, הסיבקס יותר גדולה לאחר הקיפול וטיפה יותר כבדה כך שאין לה יתרון משמעותי על ספורטליין שמחפה על החסרונות שציינתי.

אין לי המלצות נוספות מכיוון שאני לא יודע לומר באילו עגלות הבד לבן או לא. בעגלות שלנו של בייבי בוס שכן הייתי ממליץ זה לבן לדוגמא לכן זה יורד מן הפרק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל שכיבה מלאה
    נחמי
    27/08/2025

שלום. אשמח להמלצה על טיולון קל משקל. הדגשים שלי הם שיתקפל ויפתח ביד אחת בצורה קלה ולא מסורבלת. שיאפשר שכיבה מלאה/כמעט מלאה. אשמח לדעת מה היציבות בשכיבה של כל טיולון שיומלץ לי. אשמח לשמוע גם מינוסים בטיולונים שקיימים עם שכיבה מלאה וקיפול ביד אחת... אין הגבלת תקציב, אני מבולבלת לגמרי מהמבחר.
    ממה שראיתי זה ספורט ליין סינקו שניראתה לי מתאימה אבל לא כל כך נוחה ודי כבדה לדעתי. ראיתי גם את הסייבקס אורפאו שהרגישה לי קלה יותר ונוחה יותר אבל הרבה פחות יציבה בשכיבה...
    בקיצור אשמח לסקירה של מה שיותר טיולונים... תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קל שכיבה מלאה

הוספת תגובה

• צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל

קובי סופר
    31/08/2025

שלום נחמי,

צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל. ככל שיורדים במשקל כך יורדת היציבות. מצד שני אם נשמעים להוראות ולא תולים תיק או משא כבד על הידית אין שוב בעיית יציבות באף עגלה או טיולון. בעיות יציבות נגרמות מתליית משא על הידית דבר שאסור באף עגלה וטיולון ע"פ מכוני התקנים והיצרנים. למרות זאת ידוע שבסוף כולם יתלו לכן מכאן זה תלוי בכם.

הסינקו עונה טוב לדרישות, שכיבה טובה, קיפול נוח ודי קטן, נוחות ניוד טובה ומחיר ברף האמצע ולא העליון.
    דומה לה יש את הקיון של בייבי בוס שלנו, הקיון יותר מרווח, הגגון יותר גדול, הקיפול יותר קטן. החיסרון שהוא לא זמין בהמון חנויות.

בשני הדגמים מקבלים מערכת שינוי מצבים עם שרוך שזה מה שמוריד משקל. לרוב שינוי מצבים עם שרוך לא נוח ומסורבל אבל, בשני הדגמים האלו זה ביד אחת ונוח ככה שגם מרוויחים משקל קל, גם כמה מצבים שרוצים והמשקל קל לכן הם עונים מעולה לדרישות.

הסייבקס יקר בגלל המותג והשם ואני חושב שהוא פחות טוב מהשניים שציינו.
    תמיד ממליץ לשים את התינוק בכל טיולון רלוונטי, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לשנות מצבים, לקפל לבד, להרים במצב מקופל, כך תראו מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חודשיים צורחת בנסיעות
    אורן
    26/08/2025

שלום קובי,

יש לנו צ׳יקו נקסטפיט מקס והתינוקת בת החודשיים לא מפסיקה לצרוח בנסיעות במהירות גבוהה / נמוכה / עצירות.
    האם ניתן לעשות משהו לשנות תנוחה / כסא / ..?

בנוסף כרגע היא עם הכרית ישיבה לתינוקות שמגיעה עם הכסא אבל היא עד אמצע הגב. האם יכול להיות שהגב מתעקם ככה וזה מכאיב לה?

תודה רבה

הוספת תגובה

• הייתי מנסה להוציא את הכרית

קובי סופר
    31/08/2025

שלום אורן,

הייתי מנסה להוציא את הכרית, לרוב היא לא נוחה ואני ממליץ מגיל חודש כבר להוציא.

אם לא עוזר אז לנסות לשים צעצוע, מראה מנגנת משהו שיסיח את הדעת.
    בגיל 3 חודשים הזווית תהיה כבר הרבה יותר טובה, יש חיסרון בלהתחיל עם כיסא ולדלג על סלקל בזווית, הזווית של הסלקל טיפה יותר נוחה אבל זה מתבטא רק בחודשיים/שלושה הראשונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה האולטימטיבית
    שלי
    24/08/2025

שורה תחתונה, איזה עגלה משולבת הכי טובה?
    קצת פרטים: גרה בעיר, רוצה לשים תיק על העגלה, רוצה להעביר לטיולון כמה שיותר מהר, ורוצה שהטיולון יהיה מספיק קליל שלא אקנה עוד אחד אחרי שנה.
    תודה 💞

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה האולטימטיבית

הוספת תגובה

• אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית

קובי סופר
    14/09/2025

שלום שלי,

אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית. בכל עגלה יש חיסרון או יתרון מול עגלה אחרת. העגלה האולטימטיבית היא זו שהיתרונות שלה מושלמים עבורכם ועם החסרונות אתם יכולים לחיות בשלום!

ההמלצה שלי להתמקד ב-2-3 דגמים. לאחר מכן לשאול כאן, ארשום יתרונות/חסרונות של כל אחד.
    כמוכן עדיין זה לא סוגר את הסיפור מכיוון שבסוף אתם המשתמשים לכן ההמלצה הקבועה שלי היא להתנסות עם העגלות פיזית.
    לגשת לחנויות, לקבל הדרכה, לשחרר את אנשי המכירות ולהתנהל לבד עם העגלות. לפרק ולהרכיב חלקים, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל עגלה ולנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל עם המושב כשהוא פונה אליכם. באם לא ניתן אז עדיין שיהיה מולכם, לפרק, לקפל, לפתוח להרכיב כדי שתראו אם זה נוראי או פחות. לאחר מכן לקפל כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

כמוכן אם רוצים לעבור לטיולון מוקדם, חשוב לוודא שהעגלה אושרה לשימוש מגיל לידה גם במצב טיולון, לא כל עגלה מאושרת כך!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - בחירת כסא
    שרה
    22/08/2025

תודה על תשובתך!
    רציתי להמשיך בשאלה המקורית אבל לא היתה אפשרות

ראיתי שיש לי אופציה עכשיו לקנות גם Chicco Everone ב-240 יורו בערך. איך הוא?
    לגבי הגראקו, יודע מה ההבדל בין דגם turn2me ו-turn2me dlx?
    את ה-ispin ראיתי בסביבות 290-300 יורו, יש הבדל בינו ל-ispin e?

אנחנו לוקחים את הרכב רק במהלך הטיול לכן לא צריכים את הכיסא מהנחיתה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלת המשך - בחירת כסא

הוספת תגובה

• שאלת המשך - בחירת כסא
    שרה
    20/08/2025

תודה על תשובתך!
    רציתי להמשיך בשאלה המקורית אבל לא היתה אפשרות

ראיתי שיש לי אופציה עכשיו לקנות גם Chicco Everone ב-240 יורו בערך. איך הוא?
    לגבי הגראקו, יודע מה ההבדל בין דגם turn2me ו-turn2me dlx?
    את ה-ispin ראיתי בסביבות 290-300 יורו, יש הבדל בינו ל-ispin e?

אנחנו לוקחים את הרכב רק במהלך הטיול לכן לא צריכים את הכיסא מהנחיתה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלת המשך - בחירת כסא

הוספת תגובה

• הצ'יקו טרם נבחן

קובי סופר
    24/08/2025

שלום שרה,

הצ'יקו טרם נבחן או פורסמו לגביו התוצאות לכן אי אפשר להמליץ עליו נכון להיום.
    בגרקו ההבדל ברמות הגימור. הDLX יותר מרופד ונוח.

בג'ואי איי ספין מדובר בכיסאות זהים. ההבדל שבדגם E מקבלים את המושב ללא המקטינים של התינוקות מה שרוב האנשים לא צריכים. לרוב הוא יותר זול בשל כך אבל הבטיחות זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לילד רביעי
    שיראל
    19/08/2025

שלום קובי! אני עוקבת אחריך מהילד הראשון ומתייעצת איתך כרגע בפעם הרביעית אז תודה רבה!!!

יש לנו בן 8, בת 6, בן שנה ושלושה חודשים ותינוקת שעומדת להיוולד בעוד חצי שנה.

כיום בן ה-8 יושב על בוסטר הגבהה ללא גב. בת השש על צ'יקו מייפיט ובן השנה על צ'יקו נקסטפיט.
    יש לנו טויוטה אוריס כרכב עיקרי וסיאט ארונה לבעלי שמשמש לנסיעות למקומות רחוקים יותר.

יש לנו בעיה כי הציקו רחבים (לא יודעת אם ביחס לכיסאות אחרים).
    אשמח לדעת מה אתה ממליץ לקנות לתינוקת / לבן השנה ושלושה חודשים כך שישתלב טוב עם הכיסאות הקיימים ברכב.
    מה הכיסא הכי צר אך עם זאת בטיחותי שקיים?

האם אתה ממליץ לקנות סלקל על מנת שיהיה צר?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לילד רביעי

הוספת תגובה

• הכי צר ובטיחותי הוא גרקו סלים פיט

קובי סופר
    20/08/2025

שלום שיראל,

הכי צר ובטיחותי הוא גרקו סלים פיט. הוא יותר צר מסלקל אפילו וגם מאפשר התקנה של 3 מושבים ברוב המקרים, כמובן שצריך לבדוק פיזית כי אני לא מכיר את מידות הרכבים. בסלקל יש יתרון שניתן להתקין מקדימה בשנה הראשונה, לאחר שנה אפשר לעבור לצ'יקו ובן השנה למייפיט.
    אם הולכים על הגרקו לקחת בחשבון שהוא פחות נוח מצ'יקו נקסטפיט, פחות שוכב ובטיחותית קיבל דירוג שווה ערך ל-4 כוכבים לעומת 5 של הצ'יקו.

בכל מקרה עם 4 ילדים נראה לי שיותר חכם יהיה להחליף את הרכב / רכבים כי לא תוכלו לנסוע כל המשפחה יחד. צריך רכבי 7 מקומות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון מולטיפלואו בייביטק
    חן
    19/08/2025

אשמח לשאול -
    ראיתי שבייביטק מוכרים את מזרון המולטיפלואו גם בגודל שמתאים לעריסה
    האם הוא בהכרח מתאים לניובורן מבחינה אורתופדית? שואלת כיוון ואני מבינה שהוא לא מזרון קשיח.....
    אני רוצה לקחת אותו וחוששת שהוא מתאים רק לגילאים מאוחרים יותר, אשמח לשמוע את דעתך

כמו כן אשמח להסבר מדוע אתה ממליץ על מולטיפלואו או אימג'ן פלוס הרבה יותר ביחס למזרונים דו צדדיים המשלבים ויסקו שידוע בנוחות ובאיכות שלו

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מזרון מולטיפלואו בייביטק

הוספת תגובה

• מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח

קובי סופר
    20/08/2025

שלום חן,

מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח מכיוון שהתקן דורש עובי של 4 ס"מ ככה שהוא דק, בגלל שהוא דק הוא יהיה קשיח בשילוב המשטח מתחת.
    אני לא בעד לרכוש מזרן יקר לעריסה גם לא הכי זול. צריך שיהיה ציפוי בד ולא ניילון. העריסה משמשת ל-3 חודשים, בגילאים האלו התינוקות לא מתהפכים לכן לא קריטי מזרן נושם אבל כן, למזרן נושם יש עוד פלוסים לכן זה שיקול שלכם אם בא לכם לשלם הרבה יותר לתקופה קצרה.

במזרן מיטה אני ממליץ על מזרן נושם. זה יותר נוח ממזרן דו צדדי בייחוד בשנה הראשונה. יותר בטיחותי משלל סיבות לכן כאן אני בעד ללכת על הנושם גם כאשר הם יקרים יותר.

אני בעד בטיחות לפני הכל לכן גם אם ויסקו טיפה יותר נוח, עדיין הבטיחות של המזרן הנושם לדעתי מנצחת כמו גם הניקוי ו-0 סיכוי להצטברות חיידקים בתנאי שמנקים באופן קבוע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על צ׳יקו בלאגיו
    רחלי
    19/08/2025

בדקנו כל מני עגלות בחנויות ויש לנו התלבטות.
    אני אהבתי מאוד את הצ׳יקו בלאג׳יו.
    היא גם מרגישה לי איכותית, גם לא כבדה, וגם הקיפול של הטיולון שלה ביד אחת ובלי להתכופף או למשוך משהו.
    המחיר שלה גם לא יקר ויוצא במבצעים בערך 2400 שקל (מחיר רשמי 3600, יש 20 אחוז הנחה שמוריד את המחיר ל-2880 ועל זה יש לי תווים שמורידים בערך 15 אחוז).

מצד שני, בעלי פחות אהב את הקיפול שלה עם אמבטיה.
    אחרי שמורידים את האמבטיה יש לה 2 קליקים שצריך לעשות ולפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה או קל מאוד.

יודע להגיד איך העגלה הזו ואם מומלצת לדעתך?
    למה יותר חשוב לשים דגש?

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על צ׳יקו בלאגיו

הוספת תגובה

• צריך להתנסות

קובי סופר
    20/08/2025

שלום רחלי,

בסוף צריך להתנסות עם המוצר. ההמלצה שלי תמיד לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם!
    לקחת עגלה, לשים בתוכה 12-15 ק"ג של משקל כדי לדמות מצב ניוד בחיים האמיתיים עם תינוק ואביזרים/קניות על העגלה. לנייד בחנות ומחוץ לחנות כמה דקות, לנסות לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון, לנסות לקפל פעם ללא אמבטיה כפי שציינת כבר לבד הבנתם שזה לא הכי ידידותי. לקפל שהטיולון פונה לכיוונכם, וגם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.

ככה תקבלו החלטה עם המוצר נכון לכם או לא. כמובן להתנסות עם עוד עגלה שתיים אחרות!

צריך לקחת בחשבון שהמשקל הקל יחסית עם הטיולון מגיע בגלל העבודה שהטיולון מרשת ולא יצוק מפלסטיק. לדעתי זה מספק פחות תמיכה לתינוקות וגם מגיעה לזווית פחות שוכבת או יושבת מול מושב פלסטיק מלא.

בסך הכללי צ'יקו חברה טובה ועדיין עגלה זה מוצר אינדיבדואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר. השפעה של מחיר נוח או קיפול נוח לדעתי לא צריכים להשפיע על ההחלטה הכוללת! מניידים את העגלה יותר מאשר מקפלים אותה לכן אני תמיד בעד נוחות ניוד. במחיר אם קנינו בזול והתבאסנו אז נצטרך לקנות שוב ככה שלא חסכנו אל הוצאנו יותר לכן ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית כפי שרשמתי ולהיות שלמים אחרי ההתנסות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה