מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תינוקת בת חודשיים צורחת בנסיעותאורן26/08/2025
שלום קובי,
יש לנו צ׳יקו נקסטפיט מקס והתינוקת בת החודשיים לא מפסיקה לצרוח בנסיעות במהירות גבוהה / נמוכה / עצירות.
האם ניתן לעשות משהו לשנות תנוחה / כסא / ..?
בנוסף כרגע היא עם הכרית ישיבה לתינוקות שמגיעה עם הכסא אבל היא עד אמצע הגב. האם יכול להיות שהגב מתעקם ככה וזה מכאיב לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי מנסה להוציא את הכרית
קובי סופר31/08/2025שלום אורן,
הייתי מנסה להוציא את הכרית, לרוב היא לא נוחה ואני ממליץ מגיל חודש כבר להוציא.
אם לא עוזר אז לנסות לשים צעצוע, מראה מנגנת משהו שיסיח את הדעת.
בגיל 3 חודשים הזווית תהיה כבר הרבה יותר טובה, יש חיסרון בלהתחיל עם כיסא ולדלג על סלקל בזווית, הזווית של הסלקל טיפה יותר נוחה אבל זה מתבטא רק בחודשיים/שלושה הראשונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה האולטימטיביתשלי24/08/2025
שורה תחתונה, איזה עגלה משולבת הכי טובה?
קצת פרטים: גרה בעיר, רוצה לשים תיק על העגלה, רוצה להעביר לטיולון כמה שיותר מהר, ורוצה שהטיולון יהיה מספיק קליל שלא אקנה עוד אחד אחרי שנה.
תודה 💞* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית
קובי סופר14/09/2025שלום שלי,
אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית. בכל עגלה יש חיסרון או יתרון מול עגלה אחרת. העגלה האולטימטיבית היא זו שהיתרונות שלה מושלמים עבורכם ועם החסרונות אתם יכולים לחיות בשלום!
ההמלצה שלי להתמקד ב-2-3 דגמים. לאחר מכן לשאול כאן, ארשום יתרונות/חסרונות של כל אחד.
כמוכן עדיין זה לא סוגר את הסיפור מכיוון שבסוף אתם המשתמשים לכן ההמלצה הקבועה שלי היא להתנסות עם העגלות פיזית.
לגשת לחנויות, לקבל הדרכה, לשחרר את אנשי המכירות ולהתנהל לבד עם העגלות. לפרק ולהרכיב חלקים, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל עגלה ולנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל עם המושב כשהוא פונה אליכם. באם לא ניתן אז עדיין שיהיה מולכם, לפרק, לקפל, לפתוח להרכיב כדי שתראו אם זה נוראי או פחות. לאחר מכן לקפל כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.
כמוכן אם רוצים לעבור לטיולון מוקדם, חשוב לוודא שהעגלה אושרה לשימוש מגיל לידה גם במצב טיולון, לא כל עגלה מאושרת כך!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך - בחירת כסאשרה22/08/2025
תודה על תשובתך!
רציתי להמשיך בשאלה המקורית אבל לא היתה אפשרות
ראיתי שיש לי אופציה עכשיו לקנות גם Chicco Everone ב-240 יורו בערך. איך הוא?
לגבי הגראקו, יודע מה ההבדל בין דגם turn2me ו-turn2me dlx?
את ה-ispin ראיתי בסביבות 290-300 יורו, יש הבדל בינו ל-ispin e?
אנחנו לוקחים את הרכב רק במהלך הטיול לכן לא צריכים את הכיסא מהנחיתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלת המשך - בחירת כסאשרה20/08/2025
תודה על תשובתך!
רציתי להמשיך בשאלה המקורית אבל לא היתה אפשרות
אנחנו לוקחים את הרכב רק במהלך הטיול לכן לא צריכים את הכיסא מהנחיתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצ'יקו טרם נבחן
קובי סופר24/08/2025שלום שרה,
הצ'יקו טרם נבחן או פורסמו לגביו התוצאות לכן אי אפשר להמליץ עליו נכון להיום.
בגרקו ההבדל ברמות הגימור. הDLX יותר מרופד ונוח.
בג'ואי איי ספין מדובר בכיסאות זהים. ההבדל שבדגם E מקבלים את המושב ללא המקטינים של התינוקות מה שרוב האנשים לא צריכים. לרוב הוא יותר זול בשל כך אבל הבטיחות זהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לילד רביעישיראל19/08/2025
שלום קובי! אני עוקבת אחריך מהילד הראשון ומתייעצת איתך כרגע בפעם הרביעית אז תודה רבה!!!
יש לנו בן 8, בת 6, בן שנה ושלושה חודשים ותינוקת שעומדת להיוולד בעוד חצי שנה.
כיום בן ה-8 יושב על בוסטר הגבהה ללא גב. בת השש על צ'יקו מייפיט ובן השנה על צ'יקו נקסטפיט.
יש לנו טויוטה אוריס כרכב עיקרי וסיאט ארונה לבעלי שמשמש לנסיעות למקומות רחוקים יותר.
יש לנו בעיה כי הציקו רחבים (לא יודעת אם ביחס לכיסאות אחרים).
אשמח לדעת מה אתה ממליץ לקנות לתינוקת / לבן השנה ושלושה חודשים כך שישתלב טוב עם הכיסאות הקיימים ברכב.
מה הכיסא הכי צר אך עם זאת בטיחותי שקיים?
האם אתה ממליץ לקנות סלקל על מנת שיהיה צר?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכי צר ובטיחותי הוא גרקו סלים פיט
קובי סופר20/08/2025שלום שיראל,
הכי צר ובטיחותי הוא גרקו סלים פיט. הוא יותר צר מסלקל אפילו וגם מאפשר התקנה של 3 מושבים ברוב המקרים, כמובן שצריך לבדוק פיזית כי אני לא מכיר את מידות הרכבים. בסלקל יש יתרון שניתן להתקין מקדימה בשנה הראשונה, לאחר שנה אפשר לעבור לצ'יקו ובן השנה למייפיט.
אם הולכים על הגרקו לקחת בחשבון שהוא פחות נוח מצ'יקו נקסטפיט, פחות שוכב ובטיחותית קיבל דירוג שווה ערך ל-4 כוכבים לעומת 5 של הצ'יקו.
בכל מקרה עם 4 ילדים נראה לי שיותר חכם יהיה להחליף את הרכב / רכבים כי לא תוכלו לנסוע כל המשפחה יחד. צריך רכבי 7 מקומות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון מולטיפלואו בייביטקחן19/08/2025
אשמח לשאול -
ראיתי שבייביטק מוכרים את מזרון המולטיפלואו גם בגודל שמתאים לעריסה
האם הוא בהכרח מתאים לניובורן מבחינה אורתופדית? שואלת כיוון ואני מבינה שהוא לא מזרון קשיח.....
אני רוצה לקחת אותו וחוששת שהוא מתאים רק לגילאים מאוחרים יותר, אשמח לשמוע את דעתך
כמו כן אשמח להסבר מדוע אתה ממליץ על מולטיפלואו או אימג'ן פלוס הרבה יותר ביחס למזרונים דו צדדיים המשלבים ויסקו שידוע בנוחות ובאיכות שלו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח
קובי סופר20/08/2025שלום חן,
מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח מכיוון שהתקן דורש עובי של 4 ס"מ ככה שהוא דק, בגלל שהוא דק הוא יהיה קשיח בשילוב המשטח מתחת.
אני לא בעד לרכוש מזרן יקר לעריסה גם לא הכי זול. צריך שיהיה ציפוי בד ולא ניילון. העריסה משמשת ל-3 חודשים, בגילאים האלו התינוקות לא מתהפכים לכן לא קריטי מזרן נושם אבל כן, למזרן נושם יש עוד פלוסים לכן זה שיקול שלכם אם בא לכם לשלם הרבה יותר לתקופה קצרה.
במזרן מיטה אני ממליץ על מזרן נושם. זה יותר נוח ממזרן דו צדדי בייחוד בשנה הראשונה. יותר בטיחותי משלל סיבות לכן כאן אני בעד ללכת על הנושם גם כאשר הם יקרים יותר.
אני בעד בטיחות לפני הכל לכן גם אם ויסקו טיפה יותר נוח, עדיין הבטיחות של המזרן הנושם לדעתי מנצחת כמו גם הניקוי ו-0 סיכוי להצטברות חיידקים בתנאי שמנקים באופן קבוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על צ׳יקו בלאגיורחלי19/08/2025
בדקנו כל מני עגלות בחנויות ויש לנו התלבטות.
אני אהבתי מאוד את הצ׳יקו בלאג׳יו.
היא גם מרגישה לי איכותית, גם לא כבדה, וגם הקיפול של הטיולון שלה ביד אחת ובלי להתכופף או למשוך משהו.
המחיר שלה גם לא יקר ויוצא במבצעים בערך 2400 שקל (מחיר רשמי 3600, יש 20 אחוז הנחה שמוריד את המחיר ל-2880 ועל זה יש לי תווים שמורידים בערך 15 אחוז).
מצד שני, בעלי פחות אהב את הקיפול שלה עם אמבטיה.
אחרי שמורידים את האמבטיה יש לה 2 קליקים שצריך לעשות ולפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה או קל מאוד.
יודע להגיד איך העגלה הזו ואם מומלצת לדעתך?
למה יותר חשוב לשים דגש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך להתנסות
קובי סופר20/08/2025שלום רחלי,
בסוף צריך להתנסות עם המוצר. ההמלצה שלי תמיד לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם!
לקחת עגלה, לשים בתוכה 12-15 ק"ג של משקל כדי לדמות מצב ניוד בחיים האמיתיים עם תינוק ואביזרים/קניות על העגלה. לנייד בחנות ומחוץ לחנות כמה דקות, לנסות לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון, לנסות לקפל פעם ללא אמבטיה כפי שציינת כבר לבד הבנתם שזה לא הכי ידידותי. לקפל שהטיולון פונה לכיוונכם, וגם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
ככה תקבלו החלטה עם המוצר נכון לכם או לא. כמובן להתנסות עם עוד עגלה שתיים אחרות!
צריך לקחת בחשבון שהמשקל הקל יחסית עם הטיולון מגיע בגלל העבודה שהטיולון מרשת ולא יצוק מפלסטיק. לדעתי זה מספק פחות תמיכה לתינוקות וגם מגיעה לזווית פחות שוכבת או יושבת מול מושב פלסטיק מלא.
בסך הכללי צ'יקו חברה טובה ועדיין עגלה זה מוצר אינדיבדואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר. השפעה של מחיר נוח או קיפול נוח לדעתי לא צריכים להשפיע על ההחלטה הכוללת! מניידים את העגלה יותר מאשר מקפלים אותה לכן אני תמיד בעד נוחות ניוד. במחיר אם קנינו בזול והתבאסנו אז נצטרך לקנות שוב ככה שלא חסכנו אל הוצאנו יותר לכן ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית כפי שרשמתי ולהיות שלמים אחרי ההתנסות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך (לא מצליחה לשלוח בשרשור)שרה18/08/2025
תודה!
אנחנו לוקחים את הרכב רק במהלך הטיול לכן לא צריכים את הכיסא מהנחיתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כיסא שלישי שני רכביםצליל15/08/2025
שלום
אשמח להתייעץ
יש לי בת שנתיים וצפויה ללדת עוד תינוקת בנובמבר (הגדולה תהיה 2.4) יש לנו שני רכבים- באחד יש צ׳יקו נקספיט זיפ ובשני גרקו סלים פיט אנחנו צריכים כיסא נוסף שיהיה אפשר להעביר בקלות בין הרכבים (כל סופ״ש יעבור) אז אולי משהו עם איזופיקס קשיח? לא יודעת אם זה רלוונטי אבל משמעותית יותר אוהבים את הצ׳יקו ביחס לגרקו שיש לנו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כיסא בטיחות לתינוק בן חצי שנההדר14/08/2025
שלום,
הבן שלנו תכף בן חצי שנה, הוא לא לוקח מוצץ ויוצא שבנסיעות הוא פשוט צורח. הוא מזיע ממש בסלקל וחם לו. היתנ נסיעה קצרה אחת ששמתי אותו בכיסא של אחותו בת השנתיים וחצי והוא היה רגוע ולא בכה בכלל. (הוא בדרך כלל מתחיל לבכות ישר עם כניסתו לסלקל ואין כמעט איך להרגיע).
אני חשבתי לקנות לו כיסא בטיחות כזה שמתאימים אותו לגיל התינוקמושהוא מגיל לידה עד שנתיים כזה.
התקציב שלי הוא 500 שח.
יש המלצה למשהו כזה?
ראיתי כיסא של twigy ב437 שח.
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ להגדיל תקציב
קובי סופר14/09/2025שלום הדר,
אני ממליץ להגדיל תקציב. לצערנו ככל שעולים בעלות כך עולים בבטיחות. לא אוכל להמליץ על טוויגי מכיוון שאין לו מבחנים השוואתיים לכן איני יודע את רמת הבטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא שלישי שני רכביםצליל14/08/2025
יש לי בת שנתיים וצפויה ללדת עוד תינוקת בנובמבר (הגדולה תהיה 2.4)
יש לנו שני רכבים- באחד יש צ׳יקו נקספיט זיפ ובשני גרקו סלים פיט
אנחנו צריכים כיסא נוסף שיהיה אפשר להעביר בקלות בין הרכבים (כל סופ״ש יעבור) אז אולי משהו עם איזופיקס קשיח?
לא יודעת אם זה רלוונטי אבל משמעותית יותר אוהבים את הצ׳יקו ביחס לגרקו שיש לנו
אני ממליץ על ברייטקס
קובי סופר14/09/2025שלום צליל,
אני ממליץ על ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
זה בוסטר עם רצועות אבל מתאים מגיל שנתיים ואף מתחת. טכנית מאושר מגיל שנה אבל אני לא ממליץ לפני גיל שנה ו-8 חודשים. אבל לגיל 2.4 זה מעולה.
ראשית בטיחותית קיבל דירוג מעולה הכי גבוה שיש יחד עם גרקו נאוטילוס שלא זמין לרכישה בארץ. כמוכן הברייטקס קל להתקנה עם חגורת בטיחות בעזרת פטנט קליקטייט שגם מונע טעויות אנוש וגם עדיף על איזופקיס בטח כאשר הילדים במשקלים גבוהים.
הוא טיפה יקר אבל שווה כל גרוש כי ישרת להמון שנים מכיוון שהוא גם בוסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא תינוק לרכב - מספר דגמים מוגבלשרה13/08/2025
אנחנו טסים לאיטליה עם ילד בן שנה לשבועיים.
חברת ההשכרה מבקשת 150 יורו על כיסא תינוק והזהירו אותנו מתאימות גיל, אז החלטנו לקנות כיסא באיטליה ולהחזיר אותו לארץ.
לא רוצים לקחת את הכסא שלנו כי שוקל המון,
ובדיוק מתכננים רכישת רכב נוסף אז הכיסא ישמש ככיסא שני.
תקציב של כ-200 יורו
מזמינים מחנות למלון אז מספר הדגמים מוגבל.
כרגע יש 2 אפשרויות -
Turn2me DLX של גרקו שעולה בערך 190 יורו
או Maxi Cosi Mica 360 S שעולה בערך 210 יורו
אשמח לדעת אם טובים מספיק ומי עדיף,
אם אתה יכול לחשוב על אופציות נוספות
נ.ב. אין שם צ'יקו נקסט למרות שזו חברה איטלקית כי זה דגם אמריקאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באירופה נמכרים רק דגמים אירופאים
קובי סופר17/08/2025שלום שרה,
ידוע לגבי הצ'יקו. באירופה נמכרים רק דגמים אירופאים. ישראל היא אחת המדינות הבודדות בעולם שבה ניתן לרכוש אירופאי או אמריקאי.
יהיה קשה לי להמליץ ע"פ תקציב כי אני לא יודע מחירים של מושבים באירופה.
בדקתי בערך מחירים ושוב אני לא יודע אם זה זמין באיטליה אמור להיות. JOIE I SPIN 360 E עולה סביב 270 יורו וקיבל דירוג טוב של כ- 4 כוכבים. שאר הדגמים עם דירוגים יותר גבוהים עולים כפליים או פי 3.
הוא קיבל דירוג של 2.0 כמה שיותר קרוב ל-0 יותר בטיחותי.
טכנית אם מוכרים גרקו אז אמורים למכור ג'ואי. היום גרקו אירופה בבעלות של ג'ואי.
הגרקו קיבל 2.4 לדעתי גם אפשר למצוא בפחות מ-190 יורו מופיע מחיר ממוצע של 150 יורו אבל זה בגרמניה.
מקסי קוזי מיקה קיבל 2.7
לכן בין 2 הדגמים הגרקו עדיף גם יותר זול וגם עם דירוג עדיף.
אם אפשר למצוא את הג'ואי במחיר סביר שיתאים לכם אז הוא עדיף.
כמו שרשמתי בשאר האופציות ממש צריך להכפיל את התקציב והכי בטיחותי כבר באזור ה-700 יורו.
עוד נקודה חשובה. לגבי הגעה למלון, צריך לקחת בחשבון שאם משכירים מהשדה תצטרכו לנסוע ללא כיסא. לכן הייתי ממליץ להגיע ברכבת/תחב"צ למלון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לאוטו שננחן12/08/2025
היי,
יש לנו רכב שני ונרצה לקנות כיסא בטיחות נוסף.
ברכב אחד יש את הציקו נקספיט ומתלבטים מה לקנות ברכב השני.
למשל ברייטקס, האם החברה מומלצת ואם כן איזה דגם?
האם למחיר יש השפעה על הבטיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כזה דבר חברה מומלצת
קובי סופר13/08/2025שלום חן,
אין כזה דבר חברה מומלצת. לכל חברה יש מגוון דגמים וכל דגם ודגם נבחן ויש דירוגים. מוחרגים דגמים חדשים שלוקח זמן עד שהם נבדקים לכן אני נוטה שלא להמליץ על דגמים חדשים עד אשר יש מבחן השוואתי לגביהם. לברייטקס יש דגמים טובים ודגמים פחות טובים.
יש השפעה של מחיר מול בטיחות ברוב המקרים אבל לא תמיד הכי יקר הוא הכי בטיחותי. הצ'יקו לדעתי הוא הטוב ביותר ואם יש אפשרות כלכלית לרכוש אחד נוסף זו ההמלצה שלי. אם לא אז או לרשום דגמים או תקציב ולפי זה אוכל יותר לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות
טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב16/08/2025שלום רב,
חסרים המון פרטים. לאיזה גיל? איזה רכב? מה הכי חשוב לכם שיהיה בכיסא בטיחות(מחיר, נוחות, בטיחות,קלות התקנה, קלות שימוש, לאיזה טווח, האם מסתובב)?
בחירת כיסא בטיחות מתאים שונה מאחד לשני מכיוון שהנתונים שלנו שונים והדרישות שלנו שונות.
מחיר הכיסא משפיע בד"כ על איכות החומרים מהם עשוי הכיסא,
הנדסת האנוש, נוחות ההתקנה וגם בטיחות אך בטיחות היא מכלול של מספר דברים ולכן לא בהכרח הכיסא הכי יקר הוא גם הכי בטוח.
ניתן לקרוא מידע מועיל שאני משתף בעמוד הפייסבוק שלי שנקרא "טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדנדה לא חשמלית לתינוקרות12/08/2025
שלום וברכה, לפני הרבה שנים היתה לנו נדנדה לא חשמלית לתינוק, כזו שאפשר להפעיל אותה בצורה מכנית והיא מתנדנדת 20 דקות (כך שהיא התאימה לנו גם לשבת). האם קיים היום מוצר כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ככל שידוע לי לא
קובי סופר13/08/2025שלום רות,
ככל שידוע לי לא. לא נתקלתי במוצר כזה המון שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפוע כסא בטיחותיאנה10/08/2025
היי, יש לי 2 שאלות:
1. התקנו מקסי קוזי אמרלד 360 פרו ברכב שלי- מדובר בפולקסווגן פולו שהמושב האחורי בנוי בשיפוע לכיוון גב המושב. דגם הרכב מופיע כמתאים לכסא באתר של מקסי קוזי, אבל מרגיש לי שמצב השכיבה הכי שטוח שיש לכסא עדיין משופע מידי (תינוק בן 3 חודשים שצורח בכל פעם שמכניסים אותו לרכב...)- יש איך לפתור את זה?
2. איזה מנשא ילקוט אתה ממליץ ששני ההורים יכולים להשתמש בו ככה שהוא יהיה קל להתאמה בינינו על בסיס יומי והכי קל ומהיר ללבישה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)