מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוסטר צר עם/בלי רצועות?שרון14/11/2025
אנחנו לקראת תוספת של ילד שלישי, נשמח להתייעץ על בוסטרים לגדול.
הגדול שלנו יהיה בן 4 כשיוולד התינוק, שוקל בערך 16 ק״ג.
כרגע הוא ברכב אחד בבוסטר של ברייטקס grow with you וברכב השני בציקו נקסט פיט.
הקטן יהיה בן שנתיים והוא יהיה בכיסאות של צ׳יקו נקסט פיט בשני הרכבים
והתינוק שיגיע יהיה ברכב אחד בסלקל של נונה וברכב השני ירש את הצ׳יקו של הגדולים.
אנחנו צריכים לקנות לגדול בוסטר ויש לנו בעיה של מקום ברכב אז לא יכולים לקנות עוד אחד גדול כמו הברייטקס.
בשילב אמרו לנו שאנחנו כבר יכולים לקנות לגדול בוסטר גב בלי רצועות, אני לא בטוחה כי ממה שקראתי הוא עוד לא עונה על הקריטריונים.
נשמח להמלצות לבוסטרים צרים יחסית שיהיו בטיחותיים ונוחים. אנחנו חושבים לשים אותו באמצע ואין שם איזופיקס.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לעבור לבוסטר ללא רצועות
קובי סופר17/11/2025שלום שרון,
ע"פ החוק ניתן לעבור לבוסטר ללא רצועות ממשקל 15 ק"ג וגיל 3 שנים. בתנאי גם שהילד מספיק גבוה כדי שחגורת הרכב תעבור לו על הכתף ולא על הצוואר. עם זאת, זה פחות ממולץ. ככל שנמשוך עם בוסטר רצועות כמו ברייטקס כך זה יותר בטיחותי.
בעיית המקום אבל היא בעיה שאין לצערי פתרון טוב ובטיחותי, ככל שנלך לדגמים צרים ככה נרד ברמת הבטיחות. בן השנתיים יכול לעבור גם לבוסטר רצועות. אם תוכלו להכניס 2 בוסטר רצועות כמו הברייטקס וצ'יקו לתינוק זה הפתרון הכי מושלם מבחינה בטיחותית. אם לא אז או ללכת על בוסטר ללא רצועות לגדול או ללכת על כיסא צר לבן השנתיים כמו גרקו סלים פיט.
בכל מקרה, צריך לעשות את הניסויים האלו בחנות עם הרכבים ולבדוק מה נכנס. אם תמצאו פתרונות אז תוכלו לרשום דגמים ואוכל לרשום מי מהם הכי טוב בטיחותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל ג'ואי- מה מומלץ?אדוה13/11/2025
היי,
אני מבינה שהיו שינויים בתקינה.
איזה סלקל של ג'ואי מומלץ כיום?
(מלפני חמש שנים היה לנו ג'ואי והשתמשנו בו עד גיל שנה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Joie i-Snug + i-Base Advance
קובי סופר17/11/2025שלום,
נכון להיום Joie i-Snug + i-Base Advance. אני לא יודע אם נמכר בארץ. צריך לבדוק מול היבואן במבינו קינג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר עם רצועותאור09/11/2025
שלום קובי,
מה דעתך בעניין בוסטרים עם רצועות פנימיות, כדאי לקנות? מדובר על ילד בן ארבע. אם כן, אלו דגמים מומלצים? מעדיפים דגם צר יחסית כדי שנוכל להכניס שלושה כיסאות תינוק אחד על יד השני.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף מאשר בוסטר ללא רצועות
קובי סופר10/11/2025שלום אור,
לגיל 4 אפשר בוסטר ללא רצועות אבל בוסטר עם רצועות עדיף מאשר בוסטר ללא רצועות. זה יותר בטיחותי.
לגבי התאמה זה משהו שתצטרכו לבדוק דגמים ואז לפי שמות דגם אוכל להמליץ מה קיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
אם לא היה שיקול גודל השניים הכי מומלצים הם גרקו נאוטילוס סנאגלוג גרואו (לרוב לא זמין לרכישה בארץ) או, ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט (יחסית יקר אבל מעולה מכל הבחינות, לא צר אך גם לא רחב במיוחד).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך- כסא בטיחות לרכבחיה07/11/2025
הי, מתקנת את הגיל, הכסא לרכב נועד רק מגיל שנה, לא בדקתי דגמים רק המליצו לי על מקסי קוזו או גרקו סלים
בכל מקרה איזה כסא הכי מומלץ לילדה בת שנה מבחינת בטיחות ונוחות,
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צ'יקו נקספיט זיפ
קובי סופר10/11/2025שלום חיה,
צ'יקו נקספיט זיפ הוא עם דירוג הבטיחות הגבוה ביותר במבחנים ההשוואתיים בארה"ב לכן אני ממליץ עליו. גם באופן אישי זה מה שיש לתינוק שלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 כיסאות בטיחותיניב07/11/2025
היי, יש לנו כיסא בטיחות ציקו נקסטפיט זיפ לילדה בת שנה ו - 3 חודשים. בקרוב יהיה לנו עוד תינוק ואנחנו מתלבטים האם לקנות את אותו הדגם שוב או לקנות את הBritax popular S.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית עדיף לרכוש עוד צ'יקו
קובי סופר10/11/2025שלום יניב,
אם אין שיקול של מקום אז בטיחותית עדיף לרכוש עוד צ'יקו. הוא עדיין מוביל דירוג מבחני הבטיחות בארה"ב. הפופלר טרם נבחן לכן איני יכול המליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלת טיולון לילד בן שנתייםרחלי06/11/2025
שלום, אשמח להמלצה על טיולון טוב וחזק לילד בן שנתיים, הילד די כבד וגבוה. יש לי הרבה דרישות... מחפשת טיולון יציב (שלא יתהפך בקלות), ושיחזיק מעמד גם לילדים הבאים. בעלי מאוד גבוה כך שמחפשים ידית גבוהה. רוצים עגלה שמגיעה למקסימום שכיבה וישיבה מלאה. ולא כבדה מידי מבחינת המשקל ונוחה לעלייה במדרגות. ראינו את סייבקס ביזי ואת ספורט ליין וייפר, וגם את נונה trvl lx. מה מומלץ? או חברה אחרת? תודה גדולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי סייבקס ווייפר עונים טוב לדרישות
קובי סופר10/11/2025שלום רחלי,
לדעתי סייבקס ווייפר עונים טוב לדרישות.
ההמלצה שלי פשוט לגשת לחנות, להושיב את הילד ולחגור, לשנות מצבים משכיבה לישיבה. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, להוציא מהטיולוון. לקפל ולהרים במצב מקופל. כך תראו מי מבין השניים מתאים לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות שני ברכב יחסית קטןעליזה06/11/2025
שלום וברכה,
יש לי כסא בטיחות לילד בן שנתיים דגם mica של maxi cosi, אשמח להמלצה לכסא בטיחות לילד שני שמתאים משלב של ניו בורן, לרכב יחסית קטן.
אשמח ל2 דגמים הכי מומלצים שאוכל להשוות.
חשוב לי בטיחות, נוחות ושיהיה מתאים לרכב קטן ככסא שני
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כסא בטיחות שני ברכב יחסית קטןעליזה06/11/2025
שלום וברכה,
יש לי כסא בטיחות לילד בן שנתיים דגם mica של maxi cosi, אשמח להמלצה לכסא בטיחות לילד שני שמתאים משלב של ניו בורן, לרכב יחסית קטן.
אשמח ל2 דגמים הכי מומלצים שאוכל להשוות.
חשוב לי בטיחות, נוחות ושיהיה מתאים לרכב קטן ככסא שני
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקספטפיט זיפ
קובי סופר06/11/2025שלום עליזה,
בטיחותית המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקספטפיט זיפ. לדעתי הוא גם הכי נוח לניו בורן. הוא לא צר.
אם רוצים צר, מהצרים הכיסא עם הדירוג הגבוה ביותר הוא גרקו סלים פיט. הדירוג שלו טוב אבל הוא לא ברמה של צ'יקו בבטיחות ולא בנוחות. לכן זה לשיקולכם. הוא גם זול יותר לכן די עונה לרוב הדרישות.
שאר האופציות הם או פחות בטיחותי מצ'יקו אבל ברוחב די דומה או פחות בטיחותי מהגרקו אבל ברוחב די דומה. לכן לדעתי אלו האופציות הטובות ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לרכבחיה04/11/2025
שלום, מתלבטים על כסא בטיחות, איזה עדיף יותר?
1. גרקו סלים
2 מקסי קוזי
3. נונה
התינוקת בת חצי שנה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך שמות של דגמים
קובי סופר05/11/2025שלום חיה,
צריך שמות של דגמים, גם למקסי קוזי וגם לנונה יש מספר דגמים. ללא שם דגם לא אוכל לבדוק את רמת הבטיחות של המוצר.
בכל מקרה אבל, אם אין שיקול של תקציב, הדגם הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס, הוא עם דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר ע"פ הקונסיומר ריפורטס בארה"ב. לדעתי הוא גם הנוח ביותר עבור תינוקות לפני גיל שנה. לאחר מכן אין הבדלים משמעותיים בנוחות, פשוט נגד הכיוון יש לו את הזווית הכי נוחה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר גב סייבקסשיר04/11/2025
יש הבדל בטיחותי בין הדגמים של סייבקס סולושיין? הבוסטר גב?
יש פערי מחירים משמעותיים ואני תוהה למה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני צריך לדעתי איזה דגם נוסף
קובי סופר05/11/2025שלום שיר,
אני צריך לדעת איזה דגם נוסף וככה אוכל לבדוק. מניח אבל שיש הבדל, לרוב הפער במחיר כן משפיע על הבטיחות. אבל ניתן לבדוק זאת ולשם כך צריך שמות של דגמים.
מצד שני לעיתים יש הבדל מחיר בגלל שיש איזופיקס שלרוב לא מוסיף או משפר את הבטיחות כאשר מדובר בבוסטר הגבהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.טליה03/11/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

אין משהו מומלץ מלבדו
קובי סופר04/11/2025שלום טליה,
אין משהו מומלץ מלבדו. הוא עם הדירוג הכי טוב (וגם הוא לא עם הדירוג הכי טוב, הוא רק ברירת מחדל בגלל הגודל), שאר הדגמים הצרים זה לרדת עוד ברמת הבטיחות. בשוק קיימים דיונו והפופלר של ברייטקס (שטרם פורסמו המבחנים שלו) ככל הידוע לי ולדעתי אין עוד דגם צר בשוק אבל שוב, גם אם יש הדירוג פחות מהגרקו או שטרם פורסם הדירוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות דגם אוונפלאו Revolve360 Extend Goמריה31/10/2025
שלום קובי,
רציתי לשאול אם הדגם בכותרת מומלץ
חשוב לי גם שאין בו תוספת של כימיקלים לעור התינוק וכמובן עד כמה הוא בטיחותי ואיכותי
מקדימה תודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ עליו.
קובי סופר02/11/2025שלום מריה,
אני פחות ממליץ עליו. הוא קיבל דירוג של 69 נק' במבחנים של הקונסיומר ריפורטס. זה דירוג שווה ערך ל-3 כוכבים ברף הנמוך כלומר יותר קרוב ל-2 כוכבים מאשר ל-4.
הכיסא שאני הכי ממליץ עליו הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ שקיבל דירוג של 82 נק' (הדירוג הכי גבוה נכון להיום).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות המשך - כסא בטיחותי ונוח בתקציב נמוךמוריה27/10/2025
(הפורום לא מאפשר להוסיף תגובה על ההתכתבות הקודמת)
בהמשך לבקשת המלצה לכסא בסגנון של אוונפלו שורייד,
בינתיים לא מוצאים בחנויות את השורייד או הקוסקו סנרה...
יש המלצות רלוונטיות נוספות?
אפשר להתעלם לרגע מעניין התקציב.
איזה כסאות רלוונטיים מבחינת שאר הדרישות - צרים יחסית, בטיחותיים, נוחים לילדים, עדיף לא מגושמים וענקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו סליפ פיט
קובי סופר28/10/2025שלום מוריה,
גרקו סלים פיט הוא צר, ברמת בטיחות גבוהה ולרוב נמכר במחיר סביר, הוא לא זול אך גם לא מהיקרים ובמבצעים נמכר בפחות מ-1000 ש"ח. לכן לדעתי זה הכי מתאים לכלל הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך על ההתלבטות הקודמת מתאריך 19/10אופיר27/10/2025
בעיה… מצד שני טיולון זה להסחב עם 2 עגלות… מה אתה ממליץ? ואשמח לשמוע גם על דגמים מומלצים וזולים
בנוסף, הילד שלי כרגע עם כיסא ציקו נקסטפיט זיפ ונצטרך להכניס עכשיו עוד כיסא בטיחות.. מתלבטת אם להשאיר לגדול את הכיסא וקנות חדש לקטנה או להחזיר את הריפוד של מגיל לידה ולקנות לילד איזה בוסטר .. מה דעתך? ראיתי שיש twigy medison +
הוא מומלץ? אם לא, מה כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי מושב בטיחות
קובי סופר28/10/2025שלום אופיר,
לגבי מושב בטיחות, כן, יותר חכם זה להעביר את הצ'יקו לתינוק והגדול יהיה בבוסטר ככה זה גם תופס פחות מקום ברכב. כמובן בתנאי שהגדול בגיל, משקל וגובה תואמים למוצר. מוצרי טוויגי לרכב (מושבי בטיחות), אני לא יכול להמליץ עליהם. הם לא עברו מבחן השוואתי ואני לא יודע את רמת הבטיחות ורק בשל הדבר הזה אני לא אוכל להמליץ.
לגבי התניידות עם 2, לא משנה מה נבחר זה לא נוח. בכל דבר שנבחר יש פשרה. הרוב בוחרים בעגלות תאומים אחד ליד השני כי זה פתרון שנכנס בכל רכב, כיום יש דגמים צרים שנכנסים בכל דלת וככה אפשר למשוך כמה שצריך עד שהגדול לא צריך עגלה או יכול להיות בטרמפיסט.
המחירים לא הכי זולים אבל אפשר לקנות ביד 2 או, לקנות חדש ולמכור ביד 2 ולהחזיר חלק מההשקעה, לרוב זה כמעט חצי מהעלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לגיל שנה ו9נועה20/10/2025
שלום,
בקרוב תיוולד לנו תינוקת נוספת למשפחה. יש ברשותנו כיסא צ'יקו נקסט פיט זיפ שהוא נפלא ונמצא אצלנו בהמלצתך ומשמש את הבכורה שלנו מהיום שנולדה, כרגע מעוניינים לייעד אותו לקטנטנה שתגיע ואת הגדולה שתהיה בזמן הלידה בת שנה ו9 להעביר לכיסא אחר. אשמח להמלצה. שני הכיסאות יהיו במושב האחורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה
קובי סופר21/10/2025שלום נועה,
אני ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה. לדעתי שנה ו-9 זה הגיל הכי מינמלי להתחיל ככה שזה בסדר. למרות שהם מתאימים מגיל שנה לדעתי הם לא נוחים.
היתרון שלהם שהם מעט יותר צרים מכיסא, רמת הבטיחות גובהה. הדגמים המובילים עולים כמעט כמו כיסא בטיחות טוב אז אם יש חיסכון זה לא משמעותי. החיסכון המשמעותי שזה הופך לבוסטר ככה שיהיה חיסכון עתידי.
הדגמים המומלצים הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. קיבל את הדירוג הבטיחותי הכי גבוה, יותר זול מהאופציה הבאה. החיסרון שאין יבוא סדיר ולא תמיד ניתן למצוא בחנויות.
האופציה השנייה ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט, גם קיבל דירוג מעולה הפער בינו לגרקו זניח. הוא לרוב יותר יקר.
אם סובל דיחוי, מומלץ לרכוש בנובמבר כאשר יש מבצעים. ניתן ברשתות לשלם עם מועדונים שונים ולקבל הנחות משמעותיות וכמובן, אם יש מישהו באילת אפשר גם לחסוך את המע"מ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)