מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- משענת ראש לכיסא רכביוסי27/07/2025
שלום קובי,
יש לנו כיסא בטיחות צ׳יקו נקסט פיט לתינוקת שנולדה לאחרונה
בזמן נסיעות הראש שלה ממש נוטה לצד
האם כדאי להוסיף כרית ראש ואם כן האם יש אחת מומלצת?
תודה רבה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן אולי להוסיף צווארן
קובי סופר29/07/2025שלום יוסי,
בגיל קטן זה אכן המצב, זה מסתדר די מהר ככל שהם גדלים. ניתן אולי להוסיף צווארון ואז זה שומר שהראש לא יזוז. רק לשים לב שזה מ-0 כי רוב הצווארונים מגיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי6 או דרגונפליירונה23/07/2025
הי אשמח לדעת מה ההבדלים בין 2 הדגמים
באופן כללי מאד חשוב לי עגלה קומפקטית, שאוכל לעבור איתה בקלות במעברי אוטובוסים, להשתלב באזור צפוף, וכמה שפחות "ירגישו" אותה
ויחד עם זאת כמובן שתהיה נוחה לתינוק ויציבה
מה יש לך לומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בי 6
קובי סופר24/07/2025שלום רונה,
אני ממליץ על בי 6.
כמובן שההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בקיפול עם המושב עם הפנים אליכם ואחר כך לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל עם המושב ולבדוק ברכב. ככה תקבלו החלטה מה נכון לכם יותר.
הבי ותיקה מאוד לטוב ולרע. היתרון הגדול שאנחנו יודעים שהיא חזקה ואמינה והוכיחה זאת לאורך השנים. הדרגון עדיין יחסית חדשה וטרם ידוע בוודאות מה כושר השרידות שלה.
לדעתי הטיולון של הדרגון צר מאוד וזה חיסרון גדול לדעתי, בייחוד ככל שהם גדלים, בייחוד בחורף עם לבוש עבה.
מצד שני היא יותר מודרנית, אמבטיה יותר מרווחת אבל הטיולון חשוב יותר, האמבטיה ל4-6 חודשים, הטיולון ל2-4 שנים!
שתיהן די צרות ככה שיעברו בקלות בתחב"צ.
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט 3 שלנו. גם תשלמו הרבה פחות, גם תקבלו אמבטיה מרווחת, גם טיולון מרווח, גלגלים גדולים יותר מהבי לכן יכולת ניוד עדיפה על שתיהן לדעתי כי היא גם קלה מהן ב-2 ק"ג.
הקיפול לדעתי נוח יותר משתיהן, היא גם צרה ומעולה לתחב"צ.
הגגונים שלנו יותר מכסים. בקיצור, אני חושב שהעגלה שלנו היא הטובה ביותר וגם בסוף משלמים פחות. אין הרבה מוצרים בשוק שבהם משלמים פחות ומקבלים יותר. אבל כמו שרשמתי. תעשו את הבדיקה כפי שרשמתי מעלה ותגיעו למסקנה הזו לבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסאות בטיחות לשלישייהרחלי22/07/2025
קובי שלום,
אני עתידה ללדת שלישייה בע"ה ואנחנו מתלבטים לגבי כיסאות בטיחות או סלקלים. יש לנו כיסא בטיחות אחד ברייטקס בוליווארד קליק טייט מהבכור בן 3 שהעברנו לבוסטר גרקו טרנזישיין. ההתלבטות היא אם להוסיף עוד 2 כיסאות בטיחות או להסתפק כרגע בסלקלים, בהתחשב בעובדה שהם יוולדו קטנים יחסית וייבלעו בכיסא בטיחות לעומת סלקל...
בנוסף, יש לנו 2 רכבים (ייתכן מאוד שנצטרך לשדרג ל7 מושבים לאחר הלידה) ואני מחפשת משהו שיהיה מספיק צר להכנס במושב האחורי לצד הברייטקס. יש לנו הונדה סיוויק האצ'בק ויונדאי i10. מה יכול לעבוד במקרה שלנו והאם יש עדיפות יותר לכיסא בטיחות מגיל לידה (חשוב שיתאים למשקל של 2 קילו למקרה שזה יהיה המשקל שלהם בשיחרור) לעומת סלקל או שזה סתם בזבוז כסף להשקיע בסלקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על סלקלים
קובי סופר22/07/2025שלום רחלי,
אני ממליץ על סלקלים, זה באמת יותר נוח לתינוקות וגם יותר תוחם והם לא נבלעים, בייחוד כאשר הם קטנים. הכל כמובן בתנאי שתצליחו להכניס לרכב הכל, זה משהו שאני לא יכול לעזור כי אני לא מכיר את מידות הרכבים לכן צריך לבדוק פיזית לפני הקנייה.
בהמשך בגיל שנה או לפני, אפשר לחזור ולהתייעץ לגבי כיסאות. יש כיסאות כמו גרקו סלים פיט שמאפשרים הכנסה של 3 כיסאות במושב אחורי לכן זה פותר הרבה בעיות להמשך הדרך ולא יגביל ברכבים מסוימים. בכל מקרה 3 מושבים + מושב לילד גדול יחייב אתכם לעבור לרכבי 7 מקומות. אלא אם רק הורה אחד נוהג והשני לא מצטרף לנסיעות.
לכן לסיכום: למצוא סלקים שיתאימו מבחינת הכנסה לרכב. לאחר מכן לרכוש 3 כיסאות צרים כמו סלים פיט. לא הייתי ממליץ לדלג על סלקל כאשר מדובר בתאומים/שלישייה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון קל מומלץשחר כהן20/07/2025
הייי,
מחפשת טיולון קל משקל ונוח לקיפול בתקציב של לא יותר מ1000 ש״ח.
ראיתי את הסייבקס ביזי או foldy של בייבי סייף.
אשמח להבין מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן?
ואם יש המלצות על טיולונים נוספים בקריטריונים הנ״ל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביזי יחסית כבד אבל הוא טוב
קובי סופר22/07/2025שלום שחר,
הביזי יחסית כבד אבל הוא טוב, נוח לניוד, אמין, די קל לתפעול. מעבר לחיסרון במשקל, צריך מזרני עגלה מיוחדים עבורו.
את הפולדי אני לא מכיר, הוא חדש יחסית ולא בחנתי פיזית לכן לא יכול להמליץ או לשלול. הוא עולה כמחצית מהסייבקס אבל בסייבקס רוכשים מותג ידוע ודגם שנמצא שנתיים בשוק ועד כה הביקורות מעולות.
ממליץ גם על בייבי בוס סימבה 2 שנמצא באמצע מבחינת המחיר. הוא קל יותר משני הדגמים, נוח לניוד, הקיפול אוטומטי לכן סופר נוח. יותר נוח לשנות מצבים בהשוואה לסייבקס שנדרש 2 ידיים. גם בבייבי סייף זה ביד אחת.
הבייבי בוס מבוסס על סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS שעלו בזמנו מעל 1000 ש"ח. הדגם הוכיח אמינות יוצאת דופן ואנחנו לקחנו את הדגם ושיפרנו. לכן מקבלים מוצר מעולה ברמת פרימיום במחיר של טיולון רגיל. בנוסף מקבלים מזרן עגלה שחוסךלכם לרכוש בנפרד לכן יש עוד חיסכון של כמה עשרות שקלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לידה עד בוסטרנופר18/07/2025
היי, תודה מראש!
קנינו רכב חדש וצריכים לרכוש כסא נוסף. כרגע יש לנו כסא ברייטקס בולווארד.
הילדה בת כמעט שנתיים, אבל התחלנו לחשוב על הילדים הבא ולכן חושבים שכדאי לרכוש כסא שגדלתי איתך, כמו הברייטקס- לידה עד נצח כזה.
על איזה כסא היית ממליץ בימים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגיל שנתיים ניתן לרכוש בוסטר רצועות
קובי סופר22/07/2025שלום נופר,
לגיל שנתיים ניתן לרכוש בוסטר רצועות.
ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט קיבל דירוג מעולה לכן הוא מומלץ, בייחוד שיש כבר ברייטקס בבית.
מהכיסאות המשלובים ברייטקס פחות מומלץ. גרקו טריו סאנגלוק קיבל את הדירוג הגבוה ביותר. כמוכן צ'יקו נקסטפיט זיפ שלא הופך לבוסטר, הוא הכיסא עם הדירוג הגבוה ביותר. לברייטקס כרגע אין דגמים שנמצאים ברף הגבוה למעט הגרואו ווית' יו שהוא בוסטר ולא כיסא. מתאים מגיל שנה אך אני לא ממליץ. יותר מגיל שנתיים ומעלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מורשה לעלייה למטוסעדי18/07/2025
שלום , לא מצאתי התכתבות קודמת בנושא. איזה טיולונים לגיל שנה וחודשיים מומלצים לעלייה למטוס. מכירה רק יויו ופחות אוהבת שהוא פתוח בלי פגוש.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיולון מורשה עלייה למטוסעדי17/07/2025
שלום לפורום המעולה הזה,
אשמח לדעת המלצות לטיולונים מורשים עליה למטוס. מכירה רק את היויו והוא פחות נוח כי פתוח מקדימה.
לילד בן שנה וקצת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה נושא בעייתי
קובי סופר22/07/2025שלום עדי,
זה נושא בעייתי מכיוון שלכל חברת תעופה יש מידות שונות שמאשרים. הטיולון חייב להיות במידות שהחברה מאשרת טרולי עליה למטוס. היויו עונה לגודל בכל החברות לכן הוא מתאים. שאר הדגמים יתאימו לרוב החברות אך לא לכולן. חשוב גם להדגיש, ככל שנלך על קיפול קטן יותר נצטרך להתפשר על דברים שונים לכן זה תלוי בכם.
כמוכן אני לא יכול להמליץ על מה שיעלה למטוס כי כפי שציינתי זה בעייתי מאוד ומתבסס על חברות התעופה והדרישות שלהן, מכיר מקרים שגם שהמידות התאימו עדיין שלחו לבטן המטוס.
לכן ההמלצה שלי לראות כמה דגמים רלוונטיים, לרשום לי ואוכל לתת השוואה יתרונות/חסרונות ותחליטו לבד מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לבן שנתייםהדס17/07/2025
היי,
יש לנו כרגע כיסא בטיחות צ'יקו נקסטפיט, אך הוא פג תוקף וצריכים להחליף..
אני תוהה מכיוון שהילד בן שנתיים ולא צריכים כיסא שהוא מגיל לידה, האם יש סוג אחר שמומלץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לרכוש בוסטר רצועות
קובי סופר22/07/2025שלום הדס,
לגיל שנתיים ניתן לרכוש בוסטר רצועות.
2 הדגמים המובילים בטיחותית הם ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט אשר יקר מאוד עולה כמו כיסא.
או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו אשר זול יותר אך לא משווק באופן קבוע וקשה להשיגו.
שאר האופציות זה לרדת ברמת הבטיחות, לדוגמא צ'יקו מיי פיט קיבל 4 כוכבי בטיחות לעומת 5 בשניים האחרים שציינתי והוא לרוב זול מהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות בתקן השוודי בלבד
טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב11/08/2025שלום רב הדס,
בגיל שנתיים עדיין כדאי להושיב נגד כיוון הנסיעה. זה קריטי מאוד מבחינה בטיחותית. התקן השוודי נותן את מקסימום הבטיחות וזה מצמצם מאוד את האפשרויות בצורה שקל יחסית לקבל החלטה מושכלת ולבחור כיסא שייתן ערך מקסימלי עבור המחיר שלו ולטווח ארוך. אני מייבא כיסאות בטיחות של אקסקיד משוודיה עם התקן השוודי הנחשב בעולם ונותן שירות אישי עם התקנה והדרכה אישית!
באמצעות כיסאות בטיחות מתאימים ניתן להושיב עד גיל 4 ואף 6-7 אם רוצים(תלוי בדגם).
אם רלוונטי אני זמין בטלפון לייעוץ בחינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה כדאי? ובנוסף שאלה על טיולוןרותם13/07/2025
שלום רב, אנחנו מתלבטים לגבי עגלה סטראדה שלמאס אנד פאפ. הייתה לנו אחת כזו במשך כ 3 שנים עד שהשלדה נהרסה. אנחנו מרוצים ממנה מאוד. האם יש תחליף דומה לעגלה זו באותו תקציב? ₪ כ 1500 ש״ח) בנוסף, קראתי לגבי עגלה של בייבי בוס בובקט 3 איפה ניתן לרכוש אותה באזור המרכז? ואזור אילת? ומה היתרונות שלה על פני הסטראדה? לגבי טיולון האם יש טיולון שניתן להפוך את המושב שבפנים יהיו מול מי שלוקח את העגלה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בתקציב זול הכי מומלץ ספורטליין
קובי סופר22/07/2025שלום רותם,
בתקציב זול הכי מומלץ ספורטליין. יש להם דגמים באזור 1500 או טיפה מעל.
יש מצב גם למצוא סטראדה בחנויות רק בשנה האחרונה הופסק השיווק ככה שיש סיכוי למצוא וגם במחיר טוב אולי בתקציב שציינת.
בובקט 3 עולה 3500 ש"ח ואין באילת. ניתן למצוא בעיקר בבני ברק או אצלנו באור יהודה.
היא לדעתי עדיפה בפער על כל עגלה בשוק גם אם אשווה לעגלות שעולות 5000 ש"ח ויותר.
קודם כל היא מאוד קלה רק 8.6 ק"ג. יש לה נוחות ניוד בלתי רגילה גם בדרך משובשת. הקיפול קל שבקלים והגודל קומפקטי כמו הסטרדה אפילו מעט צרה יותר. כל הריפוד יורד לכביסה. יש 5 שנים אחריות ולא סתם אנחנו נותנים, היא תשרוד 5 ואפילו 10 שנים בקלות בזכות חומרי גלם מהטובים שיש בעולם!
הטיולון דו כיווני, ניתן לקפלה עם המושב לשני הכיוונים. הגגונים ענקיים. האמבטיה והטיולון מרווחים וכיום הטיולון שוכב כמעט 180 מעלות, חגירה קלה עם מגנטים ופתחי איוורור ענקיים גם באמבטיה וגם בטיולון. אם זה היה ילד ראשון הייתי רושם שהמחיר שווה את ההשקעה כי זה לטווח ארוך ולכמה ילדים. כאשר זה ילד שני או שלישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצה לטיולון קל משקל בסביבות 6ק"גיעלה13/07/2025
טיולון מגיל לידה. משקל הטיולון בסביבות 6 ק"ג קומפקטי מתקפל בקלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוב הטיולונים כבדים
קובי סופר22/07/2025שלום יעלה,
רוב הטיולונים כבדים מהמשקל שציינת.
יש את יויו ששוקל טיפה מעל 6 ק"ג.
אם רוצים זול יותר יש את בייבי בוס סימבה 2 ששוקל גם מעט מעל 6 ק"ג וגם סופר קל לקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקס גרואו ווית יו - קליקטייט או לארום13/07/2025
הי קובי,
יש לנו ילדה בת 2.5, והצטרף עכשיו למשפחה תינוק חדש :) אנחנו רוצים להעביר אותו לברייטקס בולבארד שלה ולקנות לה בוסטר רצועות.
מקריאה בפורום נראה שאתה ממליץ על ברייטקס גרואו ווית יו קליקטייט (ועל גרקו נאוטילוס סנאגלוק שקשה להשיג).
לגבי הברייטקס גרואו ווית יו - יש הבדל בטיחותי בין הגרסה הרגילה לגרסת הקליקטייט? פער המחירים ביניהם משמעותי. אני בעל ידיים טובות ואני אדאג להתקין כראוי בכוחות עצמי גם בהתקנת איזופיקס. מה דעתך במקרה הזה? אני מפספס משהו?
רב תודות!
רום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף קליקטייט
קובי סופר22/07/2025שלום רום,
עדיף קליקטייט. זה לא עניין של ידיים טובות גם מתקין מוסמך עלול לטעות. כמוכן לא פעם קורה שמפרקים נניח בשטיפת רכב כאשר מישהו אחר נוסע ואז הוא צריך לחבר.
לכן הייתי ממליץ על הקליקטייט או גרקו שלרוב זול יותר אם זמין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לקיבוץ- אינגליזינה או בייבי בוס טייגרשחר24/06/2025
היי קובי,
אשמח לעזרתך:)
ילדה 3, מתלבטת איזו עגלה לקנות יד שנייה.
האם אינגליזינה אופטיקה או בייבי בוס טייגר (שתיהן דגם ישן 2020/2021).
מתלבטת מבחינת גודל (בבגאז'), משקל, גובה שלנו (1.70)
אשמח לעזרתך בהתחשב בדגמים הישנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הטייגר תהיה טיפה עדיפה
קובי סופר26/06/2025שלום שחר,
לדעתי הטייגר תהיה טיפה עדיפה.
היא קלה משמעותית ויותר קטנה בקיפול. יכולת הניוד די דומה. היתרון של האינגלזינה הוא במרווח הפנימי בייחוד באמבטיה היותר רחבה אבל בטיולון ההבדל זניח. גם בגגונים יש יתרון לטייגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת סלקל לבובקט3מיכל23/06/2025
מעוניינת לרכוש עגלת בובקט 3 לילד רביעי, כאשר יש לנו שני רכבים קטנים (חמישה מקומות) ולכן חשבנו על סלקל שניתן יהיה להעביר בין הרכבים לפי הצורך, למרות שפחות עדיף על כיסא בטיחות שיושב באופן קבוע.
לכן, אם כבר, נשמח שהסלקל יתאים לשלדת העגלה.
מה האופציות ומה מומלץ בעיניך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל מומלץ
קובי סופר26/06/2025שלום מיכל,
מבין מה שמתחבר לעגלה, הסלקל המומלץ ביותר הוא ג'ואי אייג'ם 2 או 3. ניתן לרכוש גם עם בסיסי או 2 בסיסים (אבל זה סיפור לא זול) אז הבסיסים יהיו קבועים ברכבים, הסלקל יוכל לעבור בקלות ולא צריך להתעסק עם ההתקנה. ניתן גם לרכוש ללא בסיס העלות תהיה זולה משמעותית ולחגור בין הרכבים.
גם סייבקס אטון B2 מעולה ויכול להתחבר לעגלה אבל הג'ואי עם דירוג טיפה עדיף ולדעתי גם מנצח בנוחות התינוק והגגון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים עגלה חדשה לרכישהיעל22/06/2025
שלום,
ב"ה אנחנו לקראת לידה
מחפשים עגלה טובה וזולה לקניה
עד עכשיו היינו עם ספורטליין סיילו xl
מחפשים משהו בסגנון, גלגלים גדולים, קיפול פנימה של הטיולון. והיינו שמחים לבד רחיץ יותר שמתנקה בקלות וליותר פתחי אוורור.
נשמח לעצתך!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני צריך לדעת תקציב
קובי סופר23/06/2025שלום יעל,
אני צריך לדעת תקציב מכיוון שהספורטליין די זולה, רוב העגלות סביב המחיר שלה או מתחת לדעתי פחות מוצלחות. יש עדיפות על הספורטליין אבל אז המחיר יותר גבוה כמו עגלות בייבי בוס שלנו שלדעתי עונות מושלם לדרישות אבל הן לא זולות (וגם לא יקרות, באזור ה-3000-4000 תלוי בדגמים/צבעים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל ברמת הבטיחות דגמי ציקו נקספיטאני22/06/2025
היי, אשמח לדעת האם יש הבדל ברמת הבטיחות בין ציקו נקספיט זיפ, לבין ציקו נקספיט זיפ מקס?
ראיתי שבזיפ מקס יש כרית נוספת לתינוקות קטנים ואפילו פגים. ובזיפ הרגיל אין. אז נוטה לזיפ מקס.
אבל האם הוא בטיחותי כמו הזיפ הרגיל?
אין הבדל בטיחותי
קובי סופר23/06/2025שלום,
אין הבדל בטיחותי ע"פ המבחן ההשוואתי. הכריות הן לנוחות וברוב המקרים שולפים אותן די מהר. ההבדל המרכזי הוא שבמקס יש תוספת של 20% אורך לאזור רגליי התינוק. המטרה למי שרוצה לחגור תינוקות נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים או יותר, לילדים יהיה יותר נוח מבלי שהרגליים שלהם יגעו בגב המושב.
לכן אם יש מחשבה לעבוד ע"פ ההמלצות ולחגור נגד הכיוון עד גיל שנתיים או יותר, עדיף ללכת על המקס. בטיחותית אבל אין הבדל בין השניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)