פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם להחליף כסא בטיחות אחרי 36 חודשים
    ניר
    26/01/2026

קובי שלום, 3 שנים אחרי שקיבלתי את המלצתך על ציקו נקסטפיט זיו, השאלה אם צרי להחליף עכשיו כסא למשהו אחר, ומה בעצם השלב הבא? כן הכסא מתחיל להיות קצת קטן על הנסיכה והיא צריכה יותר מקום, השאלה מה נכון בשלב הזה, והמלצה למוצר טוב שהבטיחות קודמת להכל. אין עוד כסאות באוטו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טכנית הוא מתאים עד 30 ק"ג

קובי סופר
    02/02/2026

שלום ניר,

טכנית הוא מתאים עד 30 ק"ג לכן ניתן למשוך איתו עוד. אפילו עד גיל 5-6 שנים לכן לא חובה להחליף. זה שיקול שלכם בלבד.
    אם רוצים להחליף אז עדיף לבוסטר עם רצועות כאשר גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט הם הטובים ביותר, ברמה של צ'יקו מבחינת בטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר צר ובטיחותי
    קובי
    19/01/2026

היי
    תודה על כל העזרה שאתה עוזר לאנשים פה. לא מובן מאליו.
    יש לנו אאוטלנדר, במושב האחורי יש לנו גרקו סלים פיט וגרקו רגיל.
    אנחנו רוצים להכניס לשם גם בוסטר לילד בן 5
    יש המלצה על בוסטר צר ובטיחותי שיכנס למושב האחורי?

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר צר ובטיחותי

הוספת תגובה

• רוב הבוסטרים באותו רוחב וטיפה יותר רחבים מסלים פיט

קובי סופר
    20/01/2026

שלום קובי,

רוב הבוסטרים באותו רוחב וטיפה יותר רחבים מסלים פיט.
    ההמלצה פשוט לגשת לחנות ולבדוק מה נכנס לכם ברכב.
    בגדול רמת הבטיחות כמעט זהה במוצר הזה כי כל תפקידו להגביה לחגורה. הדגמים המומלצים הם גרקו אפיקס, צ'יקו קידפיט וסייבקס סולושיין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא או בוסטר לגיל 4
    אפרת
    12/01/2026

שלום,
    בן 4 ובן שנה ושמונה.
    כרגע יש ברכב אחד שני גרקו סלים וברכב השני ברייטקס אמבלם לגדול. צריכה כסא נוסף לקטן.
    אם אין מגבלת תקציב או מקום, מבחינת נוחות ובטיחות עדיף לקנות כיסא נוסף (גרקו סלים או אחר) או בוסטר רצועות לגדול ולהעביר את הקטן לאמבלם?
    או רעיון אחר מומלץ?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא או בוסטר לגיל 4

הוספת תגובה

• גם הקטן יכול לעבור לבוסטר רצועות

קובי סופר
    18/01/2026

שלום אפרת,

גם הקטן יכול לעבור לבוסטר רצועות. 2 הדגמים המומלצים הם גרקו נאוטילוס סנאגלוג גרואו (לא תמיד זמין בישראל) או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. יש כמובן לבדוק שהם נכנסים לרכב ויש מקום למבוגר לידם.
    הם יתאימו גם לקטן וגם לגדול וזה לפי שיקולכם מי לשים היכן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות כללית- כסא בטיחות
    שלומית גבע
    09/01/2026

פיצי בן חודשיים שנמצא בינתיים בסלקל של ספורטליין. יש לנו את fit4 של צ'יקו שהיה שייך לאחותו הגדולה אך הקלקר בראש נשבר ולכן אשמח לדעת אם כשאי לבדוק לגבי צינוק או לרכוש חדש. במיקה ולרכוש חדש, יש מומלצים שכדאי לבדוק עבורם? חשוב שיתאים מגיל מאוד צעיר (ניובורן) אבל אין צורך שילווה עד גיל 10, כמו הfit4 גם ככה מחליפים לבוסטר בשלב מסויים. תודה.

הוספת תגובה

• לגבי הפיט צריך לבדוק מול היבואן

קובי סופר
    18/01/2026

שלום שלומית,

לגבי הפיט צריך לבדוק מול היבואן אם ניתן להחליף קלקר חדש. במידה ולא אסור להשתמש במוצר ויש לרכוש חדש.
    הדגם הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ. בטיחותית הוא הטוב ביותר נכון להיום והוא עד משקל 30 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כיזא בטיחות כללי

שלומית גבע
    24/01/2026

לגרקו יש כעת מבצעים נהדרים. ה4ever לדוגמה, ב900 שח לעומת הנקסטפיט שנמכר בכמעט 1600 שח בהנחה. האם הפער אכן מוצדק? במחירים כאלה, עדין כדאי להתמקד בצ'יקו?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורטליין כסא בטיחות

שלומית גבע
    24/01/2026

בנוסף, איך הם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחותית צ'יקו מובילים

קובי סופר
    26/01/2026

שלום שלומית,

בטיחותית צ'יקו מובילים עם הדירוג הכי גבוה.
    הגרקו הוא גם בוסטר משולב כיסא בטיחות מוצר שאני פחות אוהב וגם עם דירוג יותר נמוך. לכן מכאן זה שיקול שלכם האם הפער מוצדק.
    הספורטליין הוא מוצר מדבקה סיני שאין לגביו מבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לבוסטר גב צר
    רננה
    05/01/2026

שלום, מחפשת המלצה לבוסטר גב צר ולא יקר שיכנס בין 2 כסאות תינוק. הייתי שמחה ללכת על היקרים אבל לצערי אין לי כסף לכך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבוסטר גב צר

הוספת תגובה

• אין לי המלצה לתת

קובי סופר
    06/01/2026

שלום רננה,

אין לי המלצה לתת מכיוון שאני ממליץ רק מההביט הבטיחותי. לדגמים הזולים אין מבחנים השוואתיים לכן אני לא יודע לומר מי טוב יותר ומי פחות. לכן ההמלצה שלי פשוט לגשת לחנויות, לראות מה מתאים לכם בגודל והעלות ולרכוש כי שוב, הרמה של כל מי שתקנו לא ידועה. רק לשים לב שרוכשים לפי התקן האירופאי החדש שהוא יותר מחמיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון איכותי לבת שנה
    אורית
    26/12/2025

קובי שלום
    אודה.להמלצתך לגבי טיולון איכותי לבת שנה,
    נוח ,קל ,מתקפל בקלות, ללא שרוך.
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון איכותי לבת שנה

הוספת תגובה

• רוב הטיולונים עם שרוך

קובי סופר
    28/12/2025

שלום אורית,

רוב הטיולונים עם שרוך. אני מסכים ששרוך זה מנגנון לא נוח אבל בחלק מהדגמים החדשים יש פטנט שניתן לשנות מצבים ביד אחת, ככה מרוויחים משקל קל יותר, יותר מצבים ועדיין נוחות שינוי המצבים זהה לדגם ללא שרוך. לכן לדעתי שווה לשקול דגמים כאלו.
    הטיולונים שלנו של בייבי בוס סימבה או הקיון וגם ספורטליין סינקו עם הפטנט הזה.

אם בכל זאת גב מכני אז ספורטליין וייפר לדעתי הכי מוצלח. גם טיולון מיה בייבי מקבל פידבקים טובים אבל הוא לא זמין בהרבה חנויות.

ההמלצה שלי לגשת ולהתנסות עם הדגמים השונים, לנייד בחנות ומחוץ לחנות עם התינוק בטיולון. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לשנות מצבים. להתנסות בקיפול לבד ולהרים במצב מקופל. כך תראו מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 ילדים, 3 כיסאות בטיחות. מה עושים?
    שיראל
    23/12/2025

היי קובי!
    אני לקראת לידה ב"ה.
    הילדים שלנו:
    בן 8
    בת 6
    ובן 1.5
    ברכב יש צ'יקו נקסטפיט לקטן וצ'יקו מייפיט למרכזית. הכדטל בבוסטר ללא גב כי פשוט אין מקום וגם כי הוא יחסית בסדר עם הגובה.
    רוצים להעיף את הנקסטפיט הענקי והמגושם ולקנות 2 כיסאות חדשים לבן השנה וחצי ולתינוקת החדשה בעז"ה.
    מה חשוב לנו?
    בטיחות
    כיסאות צרים
    קלים יחסית ונוחים להעברה בין רכבים
    על מה אתה ממליץ?

הוספת תגובה

• זה בעייתי

קובי סופר
    24/12/2025

שלום שיראל,

זה בעייתי כי אני לא מכיר את גדלי הרכבים השונים. אני יכול להמליץ רק מנקודת מבט בטיחותית.
    בגדול לדעתי הפתרון זה לרכוש סלים פיט לבן השנה וחצי וגם לתינוק. לתינוק הוא לא יהיה נוח בחודשים הראשונים אז שווה לשקול רכישה של סלקל או להשאיל לשלושה/ארבעה חודשים.
    2 סלים פיט יכנסו עם המייפיט כמעט בכל רכב. הסלים הוא לא המושב הכי בטיחותי אבל מהדגמים הצרים הוא עם הדירוג הגבוה ביותר לכן לדעתי זה הכיוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכיסאות של ברייטקס יתאימו?

שיראל
    29/12/2025

איך הכיסא פופולר s?
    מבחינת רוחב הוא מעולה לנו. איך הוא בטיחותית?
    כמו כן, one4life slim של ברייטקס?

איזה מהם עדיף לגיל לידה?
    הרכבים- רכב עיקרי טויוטה אוריס (של אמא) ורכב משני סיאט ארונה (של אבא)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפופלר צר כמו הגרקו אבל טרם נבחן במבחן השוואתי

קובי סופר
    30/12/2025

שלום שיראל,

הפופלר צר כמו הגרקו אבל טרם נבחן במבחן השוואתי. אז הוא יתאים בגודל אבל בטיחותית רמתU אינה ידועה ולכן אני פחות אוהב להמליץ על מוצרים כאלו. אפילו שברייטקס חברה מעולה יש להם דגמים פחות מוצלחים. הוואן פור ליייף הגדול קיבל דירוג דומה לגרקו אבל הצר גם טרם נבחן.
    לכן אני עדיין חושב שגרקו זו האופציה הטובה יותר. אני לא יודע לומר מה יתאים לרכבים, צריך לגשת פיזית ולבדוק אבל על פניו כל השלושה שרשמנו אמורים להתאים לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה ללול קמפינג
    יעל
    10/12/2025

שלום,
    חושבת לקנות לול קמפינג עם שני מצבי גובה לשימוש יומיומי בבית. (התינוק עכשיו בן חודשיים, ורוצה גם להמשך..)
    מצד בטיחות, האם זה מומלץ לשימוש ארוך? והאם יש המלצה לחברה מסוימת?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה ללול קמפינג

הוספת תגובה

• בטיחותית אין בעיה

קובי סופר
    11/12/2025

שלום יעל,

בטיחותית אין בעיה, הכל עם אישורי מכון התקנים, תמיד כמובן ממליץ לוודא מול מכון התקנים שלדגם שאותו רוצים לרכוש יש אישור.
    אם אכן יש אז אין הבדל בטיחותי בין סגנון הלול.

אני אישית ממליץ יותר ללכת על לול רגיל מעץ או פלסטיק. לוותר על הגובה או לרכוש גם עריסה.
    הם יותר מרווחים מלול קמפינג. יש להם מוטות שילדים יכולים להעזר ולעמוד. לדעתי גם יותר נוח לראייה לעומת רשת. יש בסיס עץ יותר נוח לדעתי גם בשינה וגם לעמידה. החיסרון שהם גדולים בקיפול ולא יכולים להתנייד יחד איתכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלת תאומים
    שרה
    01/12/2025

שלום. בעז"ה לקראת לידה של תאומים. אשמח להמלצה לעגלת תאומים . זו לידה 5 מוגבלים במקום באוטו (אם זה משנה) . האם לדעתך עדיף לקנות רק טיולון או גם עם אמבטיות? חשוב לי לי שיהיה קל וצר....
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תאומים

הוספת תגובה

• הייתי מוותר על אמבטיות

קובי סופר
    02/12/2025

שלום שרה,

הייתי מוותר על אמבטיות. 1. הן תופסות מקום רב. 2. צריך להתעסק בפירוק של 2 אמבטיות לפני הקיפול. 3. זה לא אמבטיה של עגלת יחיד ולכן מדובר באמבטיות צרות, לרוב ישמשו עד 3 חודשים. 4 זה ייקר משמעותית את העגלה. לכן אני חושב שזה מיותר במקרה שלכם.

לגבי המלצה, אם אין שיקול תקציב הכי אני ממליץ על וולקו בייבי סלים טווין. הרוחב 66 צר והקיפול קטן. היא מאושרת לשימוש מגיל לידה ומדרכי הרגליים עולים למעלה ויש סגירה ככה אפשר לנייד תינוקות בלי לחגור בחודשים הראשונים (תמיד חובה לחגור אבל בבית שהם קטנים אם לא חוגרים או שוכחים יש הגנה).
    הגגונים ענקיים, זו עגלת התאומים היחידה ששינוי המצבים שלה ביד אחת, בשאר העגלות זה ב-2 ידיים או שמדובר בעגלות כבדות ורחבות שזה לא רלוונטי. הכל יורד לכביסה וגם היחידה עם 3 שנות אחריות לעומת שנה בשאר הדגמים (למעט בוגבו שהיא ענקית ולא פרקטית לכם לדעתי).
    יש לה גלגלי גומי מלא שזה יתרון ביכולת הניוד והמשקל שלה די קל לכן לדעתי היא עונה מושלם. אם רוצים עם אמבטיה רק בייבי מונסטר איזי טווין 4 עונה טוב לדרישות. יקרה יותר ללא אמבטיות מהוולקו ועם מן הסתם עוד יותר. אם רוצים זול אז ניו תאומים צרה, דומה לוולקו ברעיון אבל הגלגלים יותר פשוטים, שינוי מצבים ב-2 ידיים, קיפול ב-2 פעולות ולא אחת כמו בוולקו, המדרך רגליים לא נסגר עד הסוף. בדים יותר פשוטים.

אלו ה-3 שהכי הייתי ממליץ לבדוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר לרכב של הסבים
    יניב
    30/11/2025

שלום קובי,
    אחננו מחפשים בוסטר לילדה בת 4. לאחר חיפוש בפורום ראינו שבתקציב שלנו אתה ממליץ על גרקו אפיקס, סייבקס סולושיין או טרנזישן.
    1. האם הטרנזישן עדיף על השניים האחרים כי הוא עם רצועות?
    2. בכל מקרה מצאנו רק טרנזישן דגם ״3 ב1״ האם זה הדגם המומלץ?
    3. בנוסף בסולושיין מצאנו רק "b i-fix" אבל לא מצאנו את הדגם הזה ספציפית בקונסומר ריפורטס- האם זה הדגם שהתכוונת אליו?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר לרכב של הסבים

הוספת תגובה

• כן הטרנזישיין עדיף

קובי סופר
    30/11/2025

שום יניב,

כן הטרנזישיין עדיף כי הוא בוסטר רצועות. בוסטר רצועות תמיד עדיף על בוסטר ללא לפחות עד גיל 6 שנים (ולדעתי אפילו עד 8 שנים).
    כן טרנזישין 3ב-1 זה טרנזישיין.
    לגבי סולישיין, לרוב נמכרים בישראל הדגמים האירופאים ולכן הם לא מופיעים בקונסיומר ריפורטס. אפשר לנסות לאתר באתר ADAC שבודק את המושבים האירופאים.
    בכל מקרה כפי שרשמתי, עדיף ללכת על הטרנזישיין לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה Legacy LX
    טל
    23/11/2025

שלום. אני מחפשת עגלה יציבה. גבוהה. ניתן לכבס את הבדים שלה.
    אני מתעניינת בעגלה Legacy LX אשמח לדעת האם הכן היא עונה על הפרמטרים הללו ומה היתרונות והחסרונות שלה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה Legacy LX

הוספת תגובה

• זו עגלה חדשה קשה לתת חוות דעת

קובי סופר
    24/11/2025

שלום טל,

זו עגלה חדשה קשה לתת חוות דעת נכון להיום.
    הייתי ממליץ לרכוש ספורטליין שהמחיר זהה. הספורטליין ותיקה וסך הכל נותנת תמורה טובה לכסף. בשני המקרים לא כל הריפוד יורד לכביסה אבל הרוב כן. גגונים לא ומסגרת אמבטיה לא יורדים.
    לגבי חסרונות בשני המקרים העגלות טיפה כבדות מהממוצע. הניוד טוב אך יש עדיפות עליהן. הקיפול נוח בשתיהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בייבי בוס
    מעין
    23/11/2025

קניתי עגלה יד שניה (זה מה שמתאפשר לי תקציבית)
    נקנתה ב2021-22 בערך..

באמבטיה כתוב טייגר
    במדבקה למטה בבסיס- כתוב בובקט
    BL01483
    אז איזה דגם העגלה-?
    ולמה האמבטיה כאילו לא מתאימה או שפשוט אין הבדל באמבטיות?

כי אני קניתי בגלל שהיא צילמה את המדבקה שרשום-טייגר..
    ורציתי את איכות הניוד שלה כי יש פה גם כבישי עפר ואבנים..

אז אם בסוף קניתי את הבובקט אשמח לדעת עד כמה ההבדל מורגש?כי קצת התבאסתי..כי זה חשוב לי מאוד

ומה עוד ההבדלים בינהן?

הגגון בטיולון הרגיש לי ענקקק- הבד שמקופל בפנים לא כל הזמן נופל ?(לא השתמשתי רק הסתכלתי והגודל היה נראה לי עצוםםם)
    והאם כל הבדים ניתנים לכביסה?
    גם הבד של הגגון של הטיולון?

כמו כן- יש גלגל אחד מקדימה 'משהו שם לא זורם הכי חלק כשמסובבת את העגלה
    המעצור פתוח
    יכל להיות 'רק לשמן יעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בייבי בוס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2025

שלום מעין,

האמבטיה של טייגר בכל הדגמים. היא מתאימה לכל הדגמים לכן צריך לקרוא לה טייגר כי כך מכון התקנים בדק וכן השם חייב להישאר בהתאם למה שנבדק ולא בהתאם לדגם.

בטייגר הגלגלים והקפיצים יותר גדולים לכן הניוד יהיה עדיף בדרך משובשת.

השלדה יותר מעובה, סל החפצים יותר גדול. מצד שני הבובקט יותר קלה בחצי ק"ג. רוחב השלדה צר יותר ב-5 ס"מ שזה יתרון במעבר צר וגם בקיפול שטיפה יותר צר.
    כל השאר זהה, קיפול, תפעול, אמבטיה וטיולון אין הבדלים.

הגגון ענק כי אנחנו בישראל ואת תודי שהוא ענק בימי הקיץ החמים.
    הכל כולל הכל יורד לכביסה.

אם גלגל לא מסתובב לבדוק שהוא לא נעול. אם הוא לא נעול אז לפרק אותו יש לחצן פירוק. לנקות אותו ואת המכלול, למרוח גריז או וזלין אבל לא לשמן. שמן יעשה נזק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אנג'לס ככיסא בטיחות
    הללי אביטל
    23/11/2025

היי קובי,
    לאחרונה הושקה בישראל עגלת אנג'לס שהיא דומה לדונה.
    רציתי לשאול מבחינה בטיחותית אם אתה יודע על הבדלים בינה לבין הגונה, האם התקנים שהיא עומדת בהם מספיק מחמירים?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אנג'לס ככיסא בטיחות

הוספת תגובה

• אני לא ממליץ

קובי סופר
    24/11/2025

שלום הללי,

אני לא ממליץ.
    א. זה מושב בטיחות לפני שזה עגלה. המוצר לא נבחן במבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו. בסוף במקרה של תאונה חס וחלילה המוצר אמור להציל את חיי התינוק ולכן לא הייתי לוקח סיכון. גם הדונה שכן נבחן במבחן השוואתי לא קיבל את הדירוג הכי גבוה שיש. לכן לגבי המוצר ששאלת אני בטוח שהרמה נמוכה משל דונה.

ב. בארץ נמכר מוצר דומה של חברה אחרת המוצר הדומה קיבל בישראל רק תקן של טיולון ולא של מושב בטיחות! לכן יש לבדוק אם האנג'לס קיבל 2 תקנים גם של טיולון/עגלה וגם של מושב בטיחות! חייב שיהיה את שניהם באם לא אז הייתי בכלל רושם שזה סכנת נפשות. הייתי ממליץ לבדוק מול מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

קובי סופר
    28/12/2025

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר מתקפל לנסיעות בחו"ל
    יוגב
    20/11/2025

שלום קובי,
    טסים לחו"ל בקיץ 2026.
    שני ילדים יהיו *בערך* בפרמטרים הבאים:
    בן 8.5, משקל 23, גובה 123.
    בת 7, משקל 18, גובה 108.
    מחפש בוסטרים (עדיף עם גב) שיהיה נוח לקחת איתנו, צרים ככל האפשר (יש גם תינוקות שיישבו על כיסאות בטיחות רחבים).
    יכול להמליץ או לתת דוגמה למשהו כזה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר מתקפל לנסיעות בחו"ל

הוספת תגובה

• קשה לי להמליץ

קובי סופר
    24/11/2025

שלום יוגב,

קשה לי להמליץ מכיוון שאני לא מכיר את מידות הרכבים. עדיף קודם שתראו איזה רכב רלוונטי. לאחר מכן לקחת מידות ואז לנסות להתאים הכל בהתאם למידות. לרוב בוסטר גב זה לא בוסטר צר.
    אם יכנס גרקו אפיקס או סייבקס סולושיין אז הם ברמת בטיחות גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע על סייבקס מיוס 3
    יסכה
    19/11/2025

הייתי רוצה לדעת חוות דעת מקצועית על עגלת סייבקס מיוס 3 צבע רוזגולד מה החסרונות שלה וכמה היא מתאימה לי בתור הורה צעיר? וגם מידע כללי כמה היא שווה וטובה...

לקביעת תור
    סגירה
    מידע על סייבקס מיוס 3

הוספת תגובה

• אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם

קובי סופר
    24/11/2025

שלום יסכה,

אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם. אני לא יכול לקבוע לכם אני רק יכול לתת חסרונות ותחליטו אם תוכלו לחיות איתם או לא.

מבחינת חסרונות:
    היא יקרה!
    יכולת הניוד שלה בינונית בעיר וככל שהדרך תהיה משובשת כך יהיה פחות נוח לנייד אותה לכן תלוי באיזה אזור גרים, היכן מתכננים לטייל וכו'.
    היא לא מתקפלת עם המושב כאשר הוא פונה להורה, חייבים לפרק אותו ואז לקפל, לדעתי זה חיסרון משמעותי מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מול ההורה.
    המושב מרשת שזה יתרון בקיץ אבל פחות בחורף. בנוסף לדעתי רשת מספקת פחות תמיכה לגב מול גב יצוק מפלסטיק.
    הגגונים בגודל רגיל לא גדולים, בארץ זה חיסרון קל.
    אין ידית מתארכת אז אם יש הורה גבוה זה יכול להיות חיסרון. בנוסף כאשר יש תינוק בעגלה וצריך לעלות מדרכה גבוהה, צריך להפעיל המון כח. בעגלות עם ידית מתארכת זה נעשה בקלות רבה ככה שזה גם חיסרון די גדול לדעתי.

מבחינת יתרונות היא קלה, הקיפול די נוח, גם עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הבדים ואיכות הבנייה ברמה גבוהה.
    הרצועות שלה לא נשלפות, זה חיסרון כשרוצים לרכוש מזרן עגלה, יש מעט מזרנים שמתאימים.

לסיכום. ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות. לשים משקל של תינוק כ-12 ק"ג. לנייד בחנות מחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל עם הטיולון כשהוא פונה אליכם עדיין שיהיה מולבש, תפרקו, תקפלו. תפתחו ותרכיבו את המושב שתראו אם זה חיסרון משמעותי לכם או לא. לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל ולבדוק ברכב. ככה תראו אם המוצר נכון לכם או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה