פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שיפוע כסא בטיחות
    יאנה
    10/08/2025

היי, יש לי 2 שאלות:
    1. התקנו מקסי קוזי אמרלד 360 פרו ברכב שלי- מדובר בפולקסווגן פולו שהמושב האחורי בנוי בשיפוע לכיוון גב המושב. דגם הרכב מופיע כמתאים לכסא באתר של מקסי קוזי, אבל מרגיש לי שמצב השכיבה הכי שטוח שיש לכסא עדיין משופע מידי (תינוק בן 3 חודשים שצורח בכל פעם שמכניסים אותו לרכב...)- יש איך לפתור את זה?
    2. איזה מנשא ילקוט אתה ממליץ ששני ההורים יכולים להשתמש בו ככה שהוא יהיה קל להתאמה בינינו על בסיס יומי והכי קל ומהיר ללבישה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפוע כסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דרך לשנות מצבי כיסא

קובי סופר
    12/08/2025

שלום יאנה,

אין דרך לשנות מצבי כיסא. זה שיצרן רושם מגיל 0 זה לא אומר שבהכרח זה מתאים. למעשה כל כיסא שניתן להתקין נגד הכיוון הוא מגיל 0 אבל בפועל זה רחוק מלהיות נכון, בדיוק מהסיבה שתיארת, הם לא שוכבים מספיק. לכן הפתרון זה או להסתדר ככה או לרכוש או להשאיל סלקל באופן זמני עד שהתינוקת תגדל.

2. לגבי מנשאים, לגיל 3 חודשים צריך מנשא קדמי. ההמלצה שלי להגיע לחנויות, למדוד עליכם יחד עם התינוק. להתנסות לבד להכניס, להוציא, ללבוש את המנשא עליכם. לטייל בחנות 15 דק' עם התינוק, ככה תראו מה נוח ונכון לכולכם. זה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם לכן אני לא יכול להמליץ על משהו ספציפי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר הגבהה ללא גב האם משנה איזה?
    עדן
    10/08/2025

היי,
    מתייעצת כאן הרבה ושומעת לעצותייך כל פעם כבר ילדה שלישית. אז תודה רבה!
    לרכב שני ברצוננו להעביר את הילדה בת 7 ובת 4 לבוסטר ללא גב שיהיה אפשר להוריד את המושב ולהחזיר בקלות.
    1. האם קודם כל בת 4 משקל 18 קילו זה תקין?
    2.האם יש הבדלים בבוסטרים ללא גב הקיימים בשוק? יש כאלה שמתחברים באיזופיקס למושב כמו של בייבי סייף במעל 100 שח.. ויש אותו דגם של בייבי סייף ב60 שח בלי חיבור. ויש כל מיני במעל 200 שח. יש לזה משמעות בבטיחות?
    תודה.

הוספת תגובה

• ניתן לעבור לבוסטר ללא גב ע"פ החוק

קובי סופר
    10/08/2025

שלום עדן,

ניתן לעבור לבוסטר ללא גב ע"פ החוק לפי נתוני המשקל והגיל, רק בתנאי שגם הגובה תקין והחגורה עוברת בצורה תקינה על הכתף ולא נוגעת בצוואר.
    עם זאת, ההמלצה להיות עם בוסטר גב ככל הניתן!
    בוסטר הגבהה רק מגביה לחגורה לכן אין הבדל בין זול ליקר למעט נוחות, ריפוד וכו'. לכן אם הלכתם על אופציה זו תבחרו לפי מה שמתאים לכם מבחינת עלות, נוחות וכו'.
    בוסטר שמתחבר באיזופיקס לא נותן לנו כלום. בוסטר הגבהה רק מגביה וכאן הבטיחות תלויה בחגורת הרכב.
    יש מדינות רבות שבוסטר הגבהה יצא מהחוק.

לכן ההמלצה שלי לרכוש בוסטר גב טוב כמו גרקו אפיקס, סייבקס סולושיין שהם גם במחירים סבירים כאשר הם במבצעים.

לגבי בת ה-7 גם הייתי ממליץ על בוסטר גב אבל היא בגיל שכבר אפשר ללכת על הגבהה ללא הגב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות שילב 360 רול i
    חן
    08/08/2025

שלום, אשמח לשמוע את דעתך האם הכסא מומלץ לגיל שנה ומעלה.
    מחפשת כסא בטיחות לבן שנה באיזור 1000 שח
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות שילב 360 רול i

הוספת תגובה

• אני לא יכול להמליץ

קובי סופר
    10/08/2025

שלום חן,

אני לא יכול להמליץ על כיסאות שלא עברו מבחן השוואתי. כיסאות של מותגים אירופאים כמו מקסי קוזי או מותגים אמריקאים כמו ברייטקס עוברים מבחנים השוואתיים. כך אני יכול לקבל מדד לגבי רמת הבטיחות של המוצר. בכיסאות סינים שרשת או יבואן שמים את השם שלהם אין לי את המידע הזה ולכן איני יכול להמליץ על מוצר שלא ידועה רמת הבטיחות שלו.

ההמלצה שלי ללכת על כיסאות קבועים ולא מסתובבים. הם מקבלים דירוגים עדיפים.
    המומלץ ביותר חורג מהתקציב הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.

אם להיצמד למסגרת התקציב גרקו סלים פיט 3 נמכר באזור ה-1000 ש"ח. לרוב מעל אך במבצעים יורד לכיוון ה-1000.
    בבכל מקרה היות ומדובר במוצר שירשת לפחות 4 שנים וזה יכול גם 6. אני ממליץ להשקיע ולרכוש מוצר איכותי ובטח שבטיחותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת כיסא בטיחות One4Life SLIM ברייטקס
    ויולטה
    05/08/2025

שלום, רציתי להתייעץ לגבי כיסא הבטיחות One4Life SLIM ברייטקס. יש לי רכב קטן קיה פיקנטו ואני רוצה כיסא בטיחותי אך גם שיהיה עם בוסטר עד גיל בוגר. אשמח לדעת מה דעתך לגבי כיסא זה, ובמידה ויש כיסא יותר בטיחותי מהברייטקס הזה שעונה על הקריטריונים אשמח להמלצה. תודה

הוספת תגובה

• בטיחותית יש עדיפים עליו

קובי סופר
    12/08/2025

שלום ויולטה,

בטיחותית יש עדיפים עליו. המומלץ ביותר גרקו פוראבר אבל הוא ענקי. אם רוצים צר אז גרקו סלים פיט 3 קיבל דירוגים גבוהים, הוא צר, גם הופך לבוסטר, זול יותר מברייטקס ומדורג טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות נוסף
    שירה
    04/08/2025

שלום קובי,
    יש לנו ילדה בת 1.8 עם כיסא של ברייטקס דואליפיקס ומאוד מרוצים. נולדה לנו תינוקת חדשה ונרצה להעביר את הדואליפיקס אליה ולקנות לילדה הגדולה כיסא בטיחות נוסף.
    יש לנו רכב מסוג סקודה קמיק כך שנרצה ששתי הכיסאות יצליחו להיכנס כמו שצריך מאחורה.
    חשבנו על ברייטקס פופלר S, מה דעתך?
    חשוב לנו שתהיה אופציה להעביר למצב שכיבה/ישיבה ללא בעיה כמו בדואליפיקס, וכמובן שיהיה לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

• לגבי התאמה לרכב צריך לבדוק פיזית

קובי סופר
    06/08/2025

שלום שירה,

לגבי התאמה לרכב צריך לבדוק פיזית מה מתאים לכם יותר.
    הפופלר צר אבל, זה בתקינה אמריקאית לכן לא ניתן להזיז מצבים כאשר הוא מותקן. הוא חדש יחסית וטרם פורסם מבחן השוואתי לגביו לכן אני לא יכול לשלול או להמליץ עליו נכון להיום.

אם רוצים להשכיב כמו בדואלפיקס צריך ללכת על דגם בתקינה אירופאית.

אני ממליץ לרכוש לגדולה בוסטר רצועות של ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. שניהם עם דירוגים מעולים, יחסית צרים אבל לא כמו הפופלר. הם יותר בטיחותיים מרוב הכיסאות וגם ישרתו לתקופה ארוכה מאוד. שניהם עד 30 ק"ג עם החגורות ולאחר מכן ישרתו כבוסטר אפילו עד גיל 12 שנים בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לבוסטר הגבהה צר
    הדס
    04/08/2025

שלום רב
    מחפשים המלצה לבוסטר הגבהה (ללא גב) לילדות בנות 9 (אחת שוקלת 21 והשניה 28)
    שיהיה צר שיכנס עם שאר הכסאות לילדים האחרים (אנחנו ברכב אאוטלנדר 7 מקומות)
    האם יש משמעות בין הפשוטים ביותר שעולים כ60 שח או יש מה להשקיע ביקרים כמו של צ'יקו?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבוסטר הגבהה צר

הוספת תגובה

• אין הבדלים בדגמים האלו

קובי סופר
    06/08/2025

שלום הדס,

אין הבדלים בדגמים האלו. הדבר היחיד שהם עושים זה להגביה לחגורה. לכן תבדקו מראש מה נכנס לכם טוב יותר ברכב ולפי זה תבחרו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל חצי שנה
    רעות בוקרה
    03/08/2025

היי, אני מחפשת טיולון מגיל חצי שנה שיהיה גם נוח, יציה בנסיעה על דשא וכורכור קל לתפעול רצוי גם קל להרמה.
    המליצו לנו על ספורטליין וייפר, ספורטליין סינקו וציקו גודי אקס.
    פתוחה להצעות נוספות טווח מחירים 1000 שח פלוס מינוס.
    תודה!!

מציינת שאני מחליפה בייבי בוס עגלת תינוק ששימשה אותי 5 שנים 3 בנות אז הרף גבוה 😊

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מגיל חצי שנה

הוספת תגובה

• אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס

קובי סופר
    04/08/2025

שלום רעות,

אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס כי לדעתי (והדעה מבוססת על מחקרים), רצוי שהתינוקות יהיו בטיולון מול ההורה עד גיל שנה ואפילו שנתיים.
    ניתן לרכוש טיולון ולהשתמש בו בטיולים לדוגמא אבל עדיין לא הייתי עובר לפני גיל שנה רק לטיולון כאשר הפנים לכיוון הנסיעה בלבד.

מהטיולונים שציינת הספורטליין וייפר לדעתי עונה הכי טוב לדרישות. הסינקו יותר יקר ולדעתי פחות נוח בניוד והגגון של הוייפר יותר טוב. הצ'יקו פחות נוח לניוד מהוייפר אך לא בהפרש גדול. יותר נוח לקיפול ויותר קומפקטי ככה שהוא אופציה טובה אבל אני לא אוהב את הגגון הקטן שלו.

הייתי ממליץ לבדוק גם את הבייבי בוס קיון שלנו. אם היית מרוצה מהעגלה אז הטיולון הוא המשך מעולה. הגלגלים מגומי מלא לכן יכולת הניוד ביחס לטיולונים מעולה. הגגון ענק, ביחס לוייפר וצ'יקו הוא קל, קיפול קל שבקלים והכי קומפקטי בין כל הטיולונים שהזכרת. הוא דומה לסינקו ברעיון אבל יותר מרווח, הגגון יותר טוב ולדעתי יכולת הניוד יותר טובה גם בהשוואה לוייפר.
    והוא טיפה חורג מ-1000 ש"ח. החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות Turn2me R129
    נווה
    02/08/2025

שלום קובי! 👋
    אני בשלב של בחירת כיסא בטיחות ונתקלתי בכיסא Turn2me R129 של גרקו (המסתובב 360 מעלות בתקן אירופאי R129).
    אני יודע שבדרך כלל אתה לא ממליץ על כיסאות בטיחות אבל ראיתי שהוא קיבל ציון מאוד גבוה לפי התקן האירופאי.
    ראיתי שהמחיר הוא בסביבות ₪900 וזה נראה כמו עסקה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חוויות של הורים עם הכיסא הזה.

במיוחד מעניין אותי:
    האם הוא באמת נוח לתינוקות קטנים או יותר מתאים מגיל מסוים?
    איך ההתקנה והשימוש היומיומי? (החגורות, מנגנון הסיבוב)
    מה דעתך על יחס האיכות-מחיר?
    יש בעיות או חסרונות שכדאי לדעת עליהם מראש?

תודה רבה מראש על העזרה! ❤️

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות Turn2me R129

הוספת תגובה

• אכן אני לא ממליץ על מסתובבים

קובי סופר
    04/08/2025

שלום נווה,

אכן אני לא ממליץ על מסתובבים. גם אם הדירוג טוב, עדיין יש לא מסתובבים עם דירוג טוב יותר ואני תמיד בעד למקסם את הבטיחות!
    בתקינה אירופאית ההתקנה עם איזופיקס, אמורה להיות קלה.
    חגירת תינוק במושבים אירופאים פחות נוחה ממושבים אמריקאים כי צריך להצליב 2 קליפסים ואז לסגור בעוד שבאמריקאי זה אחד ואז השני. כאשר תינוק משתולל לומדים להעריך כמה נוח זה בשיטה האמריקאית. כמוכן לאמריקאים יש תפס לבית החזה. כמוכן האמריקאים עד משקלים/גובה גדולים יותר מול האירופאים לכן הנטייה שלי נכון להיום להמליץ על צ'יקו נקסטפיט זיפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת כיסא אוכל
    מרינה
    01/08/2025

רוצה לקנות לאחותי כיסא אוכל מתנה.
    ההמלצות שראיתי מדברות בעיקר על סטוקי
    עברתי במקרה בשילב וראיתי שיש דיי הרבה כיסאות דומים בחצי מחיר (של חברה שנקראת בייבי סייף?) ושל חברה שנקראת בייבי מישל.

אשמח לעזרה להבין אם יש הבדל איכות בין המוצרים שמצדיק מחיר כפול ולהמלצה למוצרים טובים.
    אשמח גם להסבר אם אפשר כדי שאבין כמה שווה להוציא ועל מה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא אוכל

הוספת תגובה

• אני בכלל לא מבין למה סטוקי

קובי סופר
    03/08/2025

שלום מרינה,

אני בכלל לא מבין למה סטוקי ולמה כיסא מעץ.
    נכון יש להם יתרון עיצובי שהם מתאימים לעיצוב בתים. נכון, יש להם יתרון שבעתיד הם הופכים לכיסא רגיל למחשב/שולחן לדוגמא. וכמובן כושר שרידות. אני מכיר כיסאות סטוקי בני עשרות שנים.

אבל מכאן והלאה אין להם שום יתרון, לדעתי הם לא נוחים לילדים, לא מתקפלים, אין להם מגש ואם יש אז הוא לא ברמה פרקטית. קשה לשטוף.

לכן אם רוצים בגלל היתרונות שציינתי בהתחלה אז סטוקי באמת הוא הטופ בזכות איכות החומר וההרכבה. רוצים יותר פרקטי, יותר נוח, עם מצבי גובה שלא צריך להתעסק עם הברגות, עם מצבי שכיבה, עם ריפוד, מגש גדול, מתקפל, תקנו בייבי בוס פלומה שלנו ותהנו הרבה יותר, תשלמו הרבה פחות ובחיסכון בעתיד תוכלו לרכוש גם כיסא יותר נוח לישיבה מול מחשב/שולחן

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר מומלץ לילדה בגיל 3 וחצי
    רותם
    01/08/2025

שלום קובי, עד איזה גיל ניתן להשאיר לילדה בת 3 וחצי משקל 18קילו כסא בטיחות צ׳יקו נקספיט וגם כסא בולווארד של ברייטקס?
    מאחר שהכסאות עדיין בתוקף ויכולים לשמש אותה לעוד שנתיים

הוספת תגובה

• עד 29 ק"ג משקל הילדה

קובי סופר
    03/08/2025

שלום רותם,

בשני המקרים עד 29 ק"ג משקל הילדה.
    כן לשים לב בצ'יקו שצריך להתקין אותו עם חגורת בטיחות ולא איזופיקס. האיזופיקס לא יכול להחזיק משקל של 29 ק"ג ו-18 ק"ג הילדה + הכיסא מעל 11 ק"ג.

כמוכן בלי קשר למשקל הילדה יש את נתון הגובה שלרוב מגיע לפני המשקל. מעל 124 ס"מ צריך יהיה להעביר לבוסטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא לידה עד בוסטר
    נופר
    01/08/2025

ראיתי שהמלצת על הגרקו ולצערי לא מוכרים גרקו במקומות בהם אני יכולה לממש הטבות (שילב ועגליס).

איך הציקו וואן פיט? אם הוא פחות טוב משמעותית מנקסטפיט זיפ אוותר על הבוסטר.

ושאלה אחרונה- האם הבדים נושמים? מדפים זיעה? חם בארץ

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כסא לידה עד בוסטר

הוספת תגובה

• צ'יקו נקסטפיט עדיף על וואן פיט

קובי סופר
    03/08/2025

שלום נופר,

צ'יקו נקסטפיט עדיף על וואן פיט.
    אם רוצים בוסטר רצועות טוב שכן נמכר בשילב לפחות, יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.

לגבי הבדים, שום דבר לא עוזר נגד החום.
    ההמלצות שלי הן:
    1. לכסות בכיסוי טרמי שעולה גרושים. באם חונים בחניות מקורות אז פחות רלוונטי.
    2. להדליק מזגן כמה דק' לפני הנסיעה.
    3. לשים צלונים טובים נגד השמש עם חסימה של 99%

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסאות בטיחות ובוסטר גב - התייעצות
    נטע
    31/07/2025

קובי שלום,
    תודה על הפורום הזה.
    יש לי כמה שאלות אנסה לקצר כמה שאפשר.
    בן כמעט 5, עם בוסטר Britax romer kidfix I size
    בזמנו לפני הרכישה קראתי שהוא מומלץ ועבר מבחני ריסוק בציון גבוה. משום מה, אני לא מצליחה למצוא כעת את המבחנים שלו.
    מותקן עם איזופיקס בשני הרכבים - טויוטה קורולה וטויוטה אייגו. האם אכן ברמת בטיחות גבוהה או שעשינו טעות וכדאי לרכוש בוסטר אחר בטיחותי יותר?

בת 8 חודשים - בקורולה, ברייטקס בולווארד שמותקן לצערי במושב הקדמי (בוטלה כרית האוויר כמובן) כיוון שהתינוקת צורחת בנסיעות וזה הדבר היחיד שהיטיב את העניין מעט. עד כה נסעה רק בקורולה ועכשיו רכשנו את הצ׳יקו נקסטפיט זיפ. שאלותיי בנושא:
    האם מבין שני הכיסאות שציינתי, יש אחד שהוא בטיחותי יותר במובן כזה או אחר? שואלת כי באופן טבעי הייתי רוצה להתקין את הכיסא הבטיחותי יותר ברכב הקטן (טיוטה אייגו).
    מצד שני, רוב הנסיעות שלה הן בקורולה ולכן אני תוהה אם מבחינת בטיחות,מידות ונוחות (הבנתי שהצ׳יקו קצת יותר נוח), אולי עדיף להעביר את הברייטקס לאייגו?
    אני קצת מבולבלת ואשמח ממש להארות בנושא.
    ועניין אחרון, באחת מחנויות התינוקות נאמר לי שלא מומלץ לקנות את הצ׳יקו נקסטפיט זיפ כיוון שהרוכסן מתעוות ומתחמם בשמש. לא הצלחתי למצוא שום פירוט בנושא, האם זה מוכר לך?

תודה רבה.

הוספת תגובה

• תשובות

קובי סופר
    03/08/2025

שלום נטע,

לגבי הבוסטר, אם זה דגם שלא נמכר אז נתוני המבחן שלו מורדים. כמוכן המבחנים מתעדכנים כל הזמן. הדגם שרכשת נכון לזמנו היה טוב ככה שאני לא רואה סיבה להחליף.

לגבי הכיסאות גם הברייטקס וגם הצ'יקו מעולים אין הבדלים בתוצאות המבחנים שלהם. כן אבל אם באחד הרכבים הכיסא במושב הקדמי ובאחר באחורי אז עדיף שהברייטקס יהיה בקדמי מכיוון שברוב הרכבים אין איזופיקס מקדימה.

לגבי הרוכסן, די שטויות, לחנויות אין רווחיות טובה על צ'יקו והם מנסים למשוך לדגמים אחרים עם רווחיות טובה יותר.
    היה לילדי בעבר את הנקסטפיט בדור הראשון לפני הזיפ.
    וגם כיום יש לתינוק שלנו נקסטזיפ ואין שום טענה.
    אני כן ממליץ אבל לרכוש כיסוי טרמי שעולה כמה גרושים, לא בגלל הרוכסן אלא בגלל האבזמים שהם כן מתחממים מאוד. זה נכון לגבי כל כיסא. אם חונים בחניון מקורה אז פחות רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר בטיחותי מומלץ
    שיר
    30/07/2025

שלום,
    אשמח להמלצה לבוסטר בטיחותי שמומלץ
    בן כמעט 8
    גובה 118
    משקל 18.5

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר בטיחותי מומלץ

הוספת תגובה

• כל בוסטר גב יעשה את העבודה

קובי סופר
    03/08/2025

שלום שיר,

כל בוסטר גב יעשה את העבודה. בגיל 8 אם הילד מסכים אז בוסטר גב יתן מענה טוב. לא חייבים כבר ללכת על היקרים אבל אם שיקול של עלות, אז סייבקס סולושיין או גרקו אפיקס מעולים כי יש להם הגנות ראש טובות יותר מול הדגמים הזולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא מקסי קוזי nomad
    נעמי
    29/07/2025

היי קובי ותודה על עבודת הקודש ועל ההנגשה שאתה עושה פה. אנחנו בלי רכב ומחפשים כיסא קל ונוח שנוכל להעביר בין מכוניות שכורות \ מוניות במקרה הצורך. שמעתי על הכיסא הזה של מקסי קוזי, תוהה אם אתה מכיר אם הוא נוח ובטיחותי. לחילופין, אם היית ממליץ על כיסא אחר - שמתחבר באיזופיקס \ התקנה סופר קלה אחרת + קל משקל. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא מקסי קוזי nomad

הוספת תגובה

• ההתקנה הכי קלה זה דגמי קליקטייט של ברייטקס

קובי סופר
    31/07/2025

שלום נעמי,

ההתקנה הכי קלה זה דגמי קליקטייט של ברייטקס.
    הבעיה שמבחנים השוואתיים של הדגמים החדשים כמו הפופלר טרם פורסמו. לכן אי אפשר לדעת את רמת הבטיחות. הדגמים הקודמים היו מעולים אבל יש סיכון לקחת משהו שטרם נבחן.
    לגבי איזופיקס, זו גם התקנה קלה אבל צריך לזכור שאיזופיקס מוגבל במשקל עד 29 ק"ג משקל הכיסא והילד. מרגע שעברנו את המשקל צריך להתקין עם חגורה אז ההתקנה מסובכת לכן אני נוטה להמליץ על ברייטקס גם ללא המבחנים.

כמוכן בהתקנה עם חגורה ניתן בחלק מהרכבים לשחק עם המיקום של המושב כלומר, אם נוסעים עוד 2 מבוגרים מאחור, עם כיסא כמו ברייטקס יהיה יותר מקום ל-2 הנוסעים לעומת כיסא איזופקיס שתופס יותר מקום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה קטנה
    מרים
    28/07/2025

שלום, אשמח לקבל המלצה לעגלה שמתקפלת קטן ומתאימה מגיל לידה.
    בנוסף האם יש עגלה שמתקפלת קטן וכן אינה נמוכה מידי? כדי שבן השנתיים לא "יטפל" בתינוק. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה קטנה

הוספת תגובה

• אין הרבה אופציות

קובי סופר
    29/07/2025

שלום מרים,

אין הרבה אופציות ובנוסף הדרישות מתגשות. עגלה גבוה = עגלה כבדה. עגלה קלה = עגלה פחות יציבה. לכן צריך יהיה להתפשר.

אם אין שיקול של תקציב אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס פנתר 3. היא נמכרת רק ברשת גולד בייבי.
    היתרונות: הכי קלה שיש רק 6.5 ק"ג.
    למרות המשקל הקל עדיין היא בגובה סביר, האמבטיה גדולה והטיולון מהמרווחים ביותר שיש כלומר אין פשרות על התינוק כמו שיש בעגלות קלות אחרות. היא חזקה ויציבה ויש 5 שנים אחריות ככה שלדעתי עונה הכי מושלם לדרישות. החיסרונות הם המחיר היא עולה סביב 4000 ש"ח. ושהיא לא נפוצה בחנויות רק ברשת אחת עם לא הרבה סניפים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה