פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גראקו נאוטיליוס סאנגלוק אזל במלאי
    עדי
    29/05/2025

כל המקומות שהזמנתי מהם אמרו שהוא אזל במלאי והציעו לי את גארקו נאוטיליוס elite65 שיצא בשנה האחרונה במקום.
    האם עדיין עדיף על פניו את הברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט?

ראיתי שהברייטקס מאד יקר, כבר מתקרב ל2000 שקל. אין משהו אחר ברמת הבטיחות הזו?
    בהמשך להודעות הקודמות שלי (אי אפשר לשרשר), אני מחפשת כסא בטיחות לבת השנה וחצי ואת התינוק שיוולד להעביר לצ׳יקו נקסטפיט. השאלה אם אולי עדיף פשוט לקנות כבר עוד צ׳יקו שהוא יותר זול מהברייטקס וזהו?

שוב תודה רבה על הכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון לגיל שנתיים וחצי
    ספיר דבש
    29/05/2025

היי קובי
    נשמח לקבל המלצה לטיולון לבת שנתיים וחצי
    התקציב הוא עד 1500₪
    אנחנו גרים במושב והמעבר לכביש הוא דרך חצץ
    הטיולון ישמש בעתיד גם לתינוק שנולד לנו עכשיו (לאחר סיום שלב הישיבה מול ההורים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש כמה דגמים

קובי סופר
    30/05/2025

שלום ספיר,

יש כמה דגמים שלדעתי יתאימו.
    לדרך קשה ההמלצה שלי ללכת על טיולון עם גלגלים גדולים (יחסית כי זה עדיין גלגלים קטנים ביחס לעגלות).
    החסרונות הם:
    1. אין יותר מידי מגוון
    2. לרוב הם כבדים מטיולונים אחרים והקיפול מעט גדול יותר.

מצד שני העבירות יותר טובה וגם התינוקות פחות ירגישו את הרעידות והמכות מהדרך.

השניים שאני ממליץ עליהם הם:
    1. סייבקס ביזי, טיולון די חזק עם גלגלים די גדולים. נוח לניוד, נוח לקיפול, קצת קשה לשנות מצבים בייחוד משכיבה לישיבה והגגון בגודל סביר.

2. איי בי סי דיזיין פינג טרקינג. החיסרון הכי גדול שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות. אנחנו משווקים אותו והוא נמכר בעיקר במגזר החרדי שם יש ביקוש לטיולונים חזקים.
    בהשוואה לביזי הגלגלים שלו מגומי לכן הם איכותיים יותר. שינוי המצבים עם לחצן הרבה יותר נוח. גם כאן הגגון בגודל סביר.
    הקיפול נוח יותר מהסייבקס. הוא טיפה יותר כבד מהסייבקס בגלל שהגב מכני ולא עם שרוך. כמו שציינתי פחות נפוץ והוא גם יותר יקר.

אפשר גם לבדוק את הטיולון החדש שלנו של בייבי בוס דגם קיון. הוא יותר קל משניהם, יש לו גב שרוך אבל שינוי המצבים ביד אחת ככה שנהנים ממשקל קל, אין ספור מצבים והשינוי נוח.
    הקיפול הכי קל בעולם, הוא יותר קטן גם אבל, הגלגלים יותר קטנים, הם מגומי מלא ככה שהוא יכול להתמודד עם דרך קשה אבל לדעתי השניים האחרים יתמודדו טוב יותר. מצד שני בעיר, מדרכה רגילה, קניון הוא יתנייד טוב יותר בגלל המשקל.
    גם הוא בשלב זה לא נפוץ במיוחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת
    י.מ.
    28/05/2025

*סליחה שאני פותח שאלה חדשה, פשוט אין אפשרות להוסיף תגובה על השאלה הקודמת (הכפתור לא לחיץ)*

בהמשך לתשובתך, שאלתי את שגיא מטוילנד, ומהניסיון שלו, 2 הבוסטרים שהצעת לא ייכנסו לנו ביחד עם שני הצ'יקו.

כדי לשמור על רמת בטיחות גבוהה, האם זה אומר שאנחנו ניאלץ לרכוש את הגרקו סלימפיט לתקופה קצרה של שנתיים בערך, ואז לרכוש בוסטר נוסף?

האם לדעתך, אין מוצא אחר?
    אין שום כיסא משולב שהוא גם צר וגם ברמת בטיחות גבוהה גם בתור כיסא בטיחות וגם בתור בוסטר רצועות?

שוב תודה על הזמן שלך

לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלתי הקודמת

הוספת תגובה

• אני לא מכיר את מידות הרכבים

קובי סופר
    30/05/2025

שלום,

אני לא מכיר את מידות הרכבים ולכן לא יכול להמליץ על דגם ספציפי בהתאם למידות. אני ממליץ תמיד על הפתרון הכי בטוח אך כפי שציינת, זה לא בהכרח אומר שזה הפתרון הטוב כי אם זה לא נכנס זה לא פתרון.
    אם הסלים פיט מתאים אז כמו שציינתי, זה לא פתרון רע, הוא ברמת בטיחות מאוד גבוהה. לכן אם מה שרשמתי לא מתאים אז הסלים הוא הפתרון הכי בטוח שיש מכל מה שנכנס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות עקב ילדה רביעית
    י.מ.
    21/05/2025

שלום קובי,

מיצובישי אאוטלנדר 2020 (5+2 מושבים).
    קיימים 2 מושבים עם איזופיקס ברכב.

בן 7.5, משקל 21 ק"ג, גובה 1.22 מ'.
    יושב בבוסטר ללא גב וללא רצועות.

בת 5.9, משקל 16 ק"ג, גובה 1.05 מ'.
    יושבת ב-chicco myfit (פג תוקף בעוד 2.5 שנים).

בן 1.8, משקל 9 ק"ג, גובה 0.77 מ'.
    יושב ב-chicco nextfit (פג תוקף בעוד 1.5 שנים).

בת 0, משקל 2.8 ק"ג (תינוקת בת יומה), שהצטרפה עכשיו למשפחה.

מבינים שיש צורך לרכוש כיסא/סלקל נוסף כלשהוא. מתלבטים מה הכי נכון לעשות עכשיו כדי לאכלס את כל הילדים ברכב, ועדיין לשמור על מקסימום בטיחות.

הומלץ לנו לקנות Graco slimfit3 LX כדי שגם יוכל להיכנס בשורה השנייה עם שני ה-chicco האחרים.

איך הוא מבחינת בטיחות? ראיתי שבמבחנים של 2024 הוא קיבל רק Better...?
    האם היית ממליץ על כיסא אחר? אולי בכלל על רעיון אחר לגמרי?

נודה להכוונתך!

הוספת תגובה

• אפשר באמת סלים פיט או בוסטר רצועות

קובי סופר
    25/05/2025

שלום,

אפשר באמת סלים פיט או בוסטר רצועות.
    הסלים קיבל דירוג טוב מאוד בתור כיסא בטיחות וזה מה שחשוב כרגע. הBETTER זה בתור בוסטר ללא הרצועות שכרגע לא רלוונטי.
    או לרכוש בוסטר עם רצועות ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו (שלרוב לא זמין לרכישה אבל אם כן אז הוא זול מהברייטקס ומקבל דירוג טיפה יותר גבוה אם כי זה בפער די זניח).
    בכל מקרה 2 האפשרויות יהיה לבן ה-1.8 והקטנה תקבל את הנקסטפיט.
    בטיחותית הבוסטרים שהמלצתי עדיפים גם עם רצועות ובטח שבשלב הבוסטר ללא הרצועות, היות והצ'יקו מייפיט יהיה פג תוקף אז בן ה-1.8 ימשיך עם הבוסטרים גם כבוסטרים בעוד שבסלים אולי תצטרכו לרכוש בוסטר.
    מה שכן, הם יותר רחבים לכן צריך לעשות בדיקה ברכב עם כל הכיסאות ולראות כיצד הכל נכנס לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת כיסא בטיחות ראשון
    ורד
    20/05/2025

תינוקת ראשונה בת 9 חודשים, הייתה עד כה בסל קל.
    מחפשים כיסא בטיחות מומלץ, מתלבטים על דגמי הברייטקס השונים או לחילופין צ׳יקו פיט 360.
    מה הכי מומלץ מבחינת בטיחות ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא בטיחות ראשון

הוספת תגובה

• הכי מומלץ הוא צ'יקו נקספיט זיפ

קובי סופר
    20/05/2025

שלום ורד,

הכי מומלץ הוא צ'יקו נקספיט זיפ או זיפ מקס (אותו כיסא פשוט במקס יש אזור רגליים ארוך יותר, זה מאפשר התקנה נגד הכיוון עד גיל מאוחר יותר מבלי שרגליי התינוקות יגעו בגב מושב הרכב).
    הם קיבלו את דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר. שלושת הדגמים אחריהם בדירוג של ברייטקס אך אינם מיוצרים עוד! הדגם המחליף פופלר טרם פורסמו תוצאותיו לכן איני יוכל להמליץ עליו.
    דגם וואן פור לייף קיבל דירוג גבוה אך לא ברמה של צ'יקו וגם יקר ממנו לכן אני פחות ממליץ עליו ונכון להיום יכול להמליץ רק על הצ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות- עגלת ספורטליין
    איל
    19/05/2025

מה ההבדלים בין עגלת סיילו ספורטליין XL שנת 2024 לשנת 2025? האם שווה את התוספת הכספית?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות- עגלת ספורטליין

הוספת תגובה

• זה לשיקולכם

קובי סופר
    20/05/2025

שלום איל,

ההבדלים הם: בדגמי ספורט ליין 2025 ניתן לשנות את גובה המושב או גובה האמבטיה. ניתן לשחק עם גובה הגגון בטיולון, הטיולון מגיע עם סגירת מגנט לחגירת התינוק.
    אלו ההבדלים העיקריים.
    לכן בסוף זה לשיקולכם אם ההבדלים של גובה אמבטיה, חגירה מגנטית הם משהו ששווה להשקיע עליהם את ההפרש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום כסאות ברכב
    גל
    18/05/2025

היי קובי
    יש לנו ילד בן 3 ובקרוב עוד אחד. בהמלצתך יש לנו ציקו נקסט פיט מקס ועכשיו גם ברייטקס גרואו ווית יו קליקטייט.
    מתלבטים איך לסדר את הכסאות במושב האחורי כך שיהיה מקום פנוי ליד התינוק וחשבנו שאולי יהיו צמודים.

האם זה מותר/בטיחותי להתקין כסא נגד כיוון הנסיעה מאחורה במושב האמצעי?

תודה גל

לקביעת תור
    סגירה
    מיקום כסאות ברכב

הוספת תגובה

• ניתן להתקין באמצע

קובי סופר
    18/05/2025

שלום גל,

ניתן להתקין באמצע אך צריך ש:
    א. תהיה חגורה מוצלבת באמצע כמו בצדדים, זה כבר 2 עשורים שכך זה בכל רכב, אבל אם יש רכב ישן מאוד ואין כזו חגורה אז לא ניתן.
    ב. ההתקנה חייבת להיות עם חגורה ולא איזופיקס (אלא אם יש איזופיקס באמצע, יש רכבים שיש להם 3 מושבים נפרדים או שיש 3 עיגונים. ברוב הרכבים יש רק 2 בצדדים. לכן במידה ואין חייבים להתקין עם חגורה. אם מתקינים עם חגורה אז הייתי ממליץ שהברייטקס יהיה באמצע כי ההתקנה שלו יותר קלה. כמו כן אם הצ'יקו יהיה באמצע נגד הכיוון סביר שתצטרכו להזיז קדימה את 2 המושבים הקדמיים. אם יהיה בצד מאחורי הנוסע אז רק מושב הנוסע יצטרך לזוז קדימה.
    מצד שני כפי שציינת, יש את עניין הנוחות והצורך שהתינוק יהיה יותר קרוב. לכן זה כבר לשיקול דעתכם. כפי שציינתי גם את הצ'יקו ניתן להתקין באמצע אך בהתאם למה שציינתי + החיסרון שאולי צריך להזיז קדימה את מושב הנהג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על רכישת סל קל ובוסטר
    בת חן
    13/05/2025

היי קובי, אשמח לקצת סדר והמלצה. קראתי את ההמלצות השונות בפורום ועדיין קצת הולכת לאיבוד.
    יש לנו ילד בן שלוש וחצי וצפויה ללדת ביולי.
    כרגע עם שני רכבים. ברכב אחד יש ברייטקס בולווארד וברכב שני ציקו נקסטפיק. בעבר הוא היה עם הסלקל של ציקו קייפיט שהיינו מאוד מרוצים ממנו, אך לא מצליחה להשיג אותו בשום מקום בארץ, ולצערי מכרנו את הישן כי כשקנינו אותו לא בדקנו את התוקף, והתוקף שלו פג באוגוסט השנה, אז הפסדנו שנתיים.
    אני רוצה לרכוש סלקל חדש עבור התינוק שיוולד, ובוסטר לגדול שלי. כך שברכב אחד יהיו סלקל וכסא, וברכב שני בוסטר וכסא (או להפך).
    ראיתי שאתה ממליץ על ברייטקס גרואו וויט יו וגרקו סאנגלוק. חיפשתי בכמה מקומות את הגרקו ולא מצאתי אותו, ואילו הברייטקס בתג מחיר הנוכחי מעט יקר עבורנו (בתהחשב בעובדה שצריכים ורוצים לקנות גם סלקל עם בסיס). באם לא נמצא אותנו בהנחות, יש בוסטר נוסף מומלץ שהוא באותה רמת בטיחות או כמעט באותה רמה?
    ומה לגבי סלקל? אנחנו רוצים עם בסיס כי זה הקל עליי מאוד בפעם הראשונה וגם מעדיפה לא להתעסק עם התקנות שגויות.
    דגמי המקסי קוזי שברשימת ההמלצות שלך לא מצאתי ברשתות ולא באונליין, כנל סייבקס אטון 5.
    מה כן אפשרי?

סליחה על אורך ההודעה!

הוספת תגובה

• בוסטר אחר מהדגמים שרשמתי יהיה ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    14/05/2025

שלום בת חן,

בוסטר אחר מהדגמים שרשמתי יהיה ירידה ברמת הבטיחות.
    הגרקו והברייטקס מובילי הבטיחות עם דירוגים מצויינים. שאר הדגמים זה לרדת ברמת הבטיחות לכן אני לא ממליץ. לצערנו הגרקו אשר זול מהברייטקס בדרך כלל לא מיובא באופן סדיר לארץ. אני ממליץ לבדוק עם במבינו קינג היבואנים אולי יש משלוח בדרך. לגבי המחיר של ברייטקס הייתי ממליץ להתאמץ מכיוון שזה להמון שנים! יש מבצעים ויש כרטיסים שברשתות נותנים הנחות גבוהות.

לגבי סלקל. אכן צ'יקו נהדר ומה שהיה מצחיק זה גם המחיר.
    אני ממליץ על ג'ואי אייג'ם שהוא במחיר סביר (עדיין יקר משמעותית ממה שצ'יקו עלה). הוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה וניתן לחבר אותו להמון עגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת להודעה האחרונה -
    עדי
    13/05/2025

עכשיו נזכרתי שיש לנו במחסן גראקו נאוטיליוס בן 6.5 בערך. האם אפשר להעביר את הגדולה אליו או שהוא כבר פג תוקף?

לקביעת תור
    סגירה
    תוספת להודעה האחרונה -

הוספת תגובה

• בפועל כן אבל צריך לבדוק את התוקף שלו

קובי סופר
    14/05/2025

שלום עדי,

בפועל כן אבל צריך לבדוק את התוקף שלו.
    זה רשום על המושב עצמו. אני לא יודע לומר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצת כיסא בטיחות לתינוק
    עדי
    13/05/2025

שלום קובי,

אני לפני לידה ויש לנו ילדה בת שנתיים וחצי (ששוקלת 14 קילו). בהמלצתך קנינו עבורה מגיל לידה את צ׳יקו נקסט פיט זיפ. אשמח להמלצה מה כדאי לעשות כעת בהנחה שאין הגבלת תקציב. האם לקנות גם עבור התינוק בדיוק את אותו כסא הבטיחות או שבינתיים יצא כיסא יותר טוב (או שיש לך המלצה אחרת, אולי להעביר את הגדולה לכיסא אחר?)

תודה רבה!!!
    עדי.

לקביעת תור
    סגירה
    המלצת כיסא בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

• אני ממליץ לרכוש בוסטר לגדולה

קובי סופר
    14/05/2025

שלום עדי,

אני ממליץ לרכוש בוסטר לגדולה. הכוונה לבוסטר רצועות.
    הדגמים המומלצים הם: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
    ואת הצ'יקו להעביר לתינוק. הצ'יקו גם היום מוביל את דירוגי הבטיחות כך שאין משהו מומלץ ממנו.
    הדגמים שהמלצתי מתאימים מגיל שנה וחצי לכן אין בעיה לעבור אליהם כעת, הם ברמת הבטיחות של צ'יקו רק יותר בסיסיים מכיוון שהם בוסטרים אך לגיל שנתיים + זה לא רלוונטי. הפלוס שהם טיפה יותר צרים מכיסאות, טיפה יותר זולים והם גם ממשיכים כבוסטר אז יכולים לתת חיסכון בעתיד למרות שלרוב קונים בוסטרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת כיסא ברייטקס פופולר
    רוני
    12/05/2025

שלום קובי, מה שלומך?
    רציתי לשאול האם היום יש יותר מידע על הברייטקס פופולר? נבחן כבר במבחן השוואתי?
    אני גם מחפשת מושב לילד שני (יש לנו כבר ברייטקס בולוורד לילד הראשון) וכמובן שלא רוצה להתפשר על בטיחות.
    הילד הבכור יהיה בן 2.4 בלידה.
    במידה ואין מידע, אשמח להבין על מה אתה ממליץ.

תודה מראש!

הוספת תגובה

• טרם פורסם הדירוג שלו

קובי סופר
    14/05/2025

שלום רוני,

טרם פורסם הדירוג שלו בקונסיומר ריפורטס לכן קשה לי להמליץ עליו בשלב זה.

ההמלצה שלי לקנות לילד הבכור ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט שקיבל דירוג נהדר. מדובר בבוסטר עם רצועות שמתאים לגיל שנה וחצי אפילו לכן אין בעיה ב2.4.
    הוא גם במעט צר מהבלווארד אבל לא מהפופלר. אם זה מתאים לכם ברכב לדעתי זה אופציה הרבה יותר טובה מהפופלר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי קוזי או מונה רובוסטו פרו
    שחר
    08/05/2025

שלום ,

מתלבטת בין הטיולונים : מקסי קוזי לבין מונה רובוסטו פרו

לנסיעה לחו"ל , לילד בן 3 , שוקל 17 קילו וגבוה.

אשמח לדעת מי מבין הטיולונים מומלץ בידיעה ששניהם במבצע היום ועולים אותו הדבר

תודה

הוספת תגובה

• רובוסטו פרו של מונה או מקסי קוזי
    שחר
    08/05/2025

שלום רב,
    אני צריכה את הטילון לנסיעה לחו"ל ומתלבטת בין 2 הטיולונים לילד בן 3 ששוקל 17 קילו והוא גבוה
    על איזה טיולון אתה ממליץ?
    שניהם כרגע במחיר מבצע של 500 שקל

הוספת תגובה

• אני ממליץ להתנסות פיזית

קובי סופר
    14/05/2025

שלום שחר,

ההמלצה שלי לגשתל חנויות, להושיב את הילד, לחגור. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלותו לרדת מדרכה גבוהה, לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ולהפך. לאחר מכן להוציא את הילד. להתנסות בקיפול. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל ואז תראו מי מבין השניים מתאים לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    יעל
    06/05/2025

שלום
    אנחנו מתלבטים איזו עגלה לקנות.
    חשבנו או על סייבקס בליוס או על ספורטליין סיילו.
    נשמח לשמוע את חוות דעתך.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי להתנסות לבד

קובי סופר
    07/05/2025

שלום יעל,

ההמלצה שלי להתנסות לבד ולקבל החלטה בהתאם. אני בטוח שלאחר התנסות תראו שהבליוס הרבה יותר מסורבלת לקיפול, יותר גדולה וכבדה (תלוי מול איזה ספורטליין משווים).
    ההמלצה שלי תמיד זה לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם, לכן הייתי ממליץ אולי לחשוב על עוד דגם סתם בשביל מדד. לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לאחר מכן לנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את הבדלי נוחות הדחיפה והניוד. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את הטיולון לכיוונכם. לנסות לקפל, באם לא ניתן (לדוגמא במיוס לא ניתן), אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש. באם ניתן אז לנסות לקפל עם המושב. זאת על מנת שתראו את נוחות הקיפול שהמושב לכיוונכם. זה חשוב מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מולכם! לכן אני ממליץ רק על עגלות עם מושב דו כיווני שאלו כל הדגמים שציינת.
    לאחר מכן להרכיב עם הפנים לכיוון הנסיעה. לנסות לקפל. להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    כך תראו איזו מבין העגלות עונה יותר טוב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו דרגונפליי
    אדוה
    04/05/2025

מה דעתך על הבוגבו דרגונפליי? או אינגלזינה?
    אני מחפשת עגלה, מאוד מתלבטת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות.
    שללתי את הספורטליין בגלל איכות יחסית זולה
    המיוס 3 ופריאם של סייבקס מאוד יקרות. הבליוס מאוד כבדה ולא נוחה במיוחד.
    נונה ואנקס גם מאוד יקרות

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו דרגונפליי

הוספת תגובה

• הדעה שלי לא חשובה

קובי סופר
    07/05/2025

שלום אדוה,

הדעה שלי לא חשובה וגם לא של אנשי המכירות. כמוכן אפילו לא של קרובי משפחה או מכרים.
    בסוף עגלה זה מוצר אינדיבידואלי שצריך להתאים לאופי החיים שלכם! יש כאלו ללא רכב, מסתמכים על תחב"צ. יש כאלו עם רכב עם תא מטען קטן או להפך ענק. יש כאלו בקומת קרקע או מעלית ויש כאלו קומה 4 ללא מעלית. אלו דוגמאות מעטות ויש כלכך הרבה שונה בין הורה להורה. כמובן גם הפן התקציבי וגם יש כאלו שמחפשות יופי/פוזה/מותג נוצץ ולא בהכרח את המוצר הטוב.

לכן הדעה של אף אחד מלבד שלכם לא חשובה.
    ההמלצה שלי תמיד זה לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לאחר מכן לנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את הבדלי נוחות הדחיפה והניוד. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את הטיולון לכיוונכם. לנסות לקפל, באם לא ניתן (לדוגמא במיוס לא ניתן), אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש. באם ניתן אז לנסות לקפל עם המושב. זאת על מנת שתראו את נוחות הקיפול שהמושב לכיוונכם. זה חשוב מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מולכם! לכן אני ממליץ רק על עגלות עם מושב דו כיווני שאלו כל הדגמים שציינת.
    לאחר מכן להרכיב עם הפנים לכיוון הנסיעה. לנסות לקפל. להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    כך תראו איזו מבין העגלות עונה יותר טוב לדרישות. לדוגמא אם לא קריטי משקל ויש עגלה נוחה יותר לניוד ואתם גרים במושב אז אולי היא נכונה לכם. או שצריך עגלה קלה וקומפקטית כי גרים בקומה גבוהה ללא מעלית וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה