מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לגיל 3מעין10/03/2019
הגדולה שלנו בת 3+ שוקלת כ14 גר'
רציתי לשאול האם המושב הזה מומלץ עבורה?
בוסטר רצועות טרנזישיין - Tranzitions שלמגרקו.
ואם לא,מה יש לך להציע?חשוב שלא יהיה רחב מאד כדי להשאיר את המושב השלישי פנוי.
כרגע יושבת בכסא של גרקו סייזפורמי,רוצים לפנות אותו עבור האח הקטן יותר.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/03/2019שלום מעיין,
הדגם אכן מתאים. הייתי יותר ממליץ על הנאוטילוס אבל גם הטרנזישנס כיסא טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירסאות כסא בטיחות NextFitליאור10/03/2019
שלום קובי
ראיתי שגירסת NextFit IX מפסיקה והמקבילה שלה החדשה היא NextFit sport (ויש גם את MAX שהוא יותר יקר),
מה ההבדלים בין ה IX לבין ה SPORT ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/03/2019שלום ליאור,
הנקסטיפיט לא מפסיק פשוט מקבל שידרוג או גרסאת בסיס.
הIX הוא בעצם המחליף שנותן רצועות ארוכות יותר (היו תלונות על רצועות קצרות בדור הקודם) והתקנה יותר נוחה בעזזרת חגורה.
הספורט הוא גריסא בסיסית יותר שחשוב לשים לב, הוא מתאים רק ממשקל 5.5 ק"ג ולא לפני בניגוד לIX הרגיל.
המקס בעצם מחליף את הZIP, ההבדל העיקרי שהריפוד נשלף בקלות לכביסה לעומת הIX הרגיל שבו מאוד מסורבל להוציא את הריפוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור10/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא לתינוק ניו בורןאבישי09/03/2019
אהלן קובי
לאחרונה הזמנתי מנשא של חברת בייביביורן, מנשא מדגם miracle mesh.
בביקור בשילב נאמר לי על ידי מנהלת הסניף כי מנשאי בייבי בורן אך מדגם one, כבר אינם מיובאים בגלל אי נוחות של התינוק בפיסוק הרגליים, האם ידוע לך או שמעת על ביקורות או איסורים דומים גם על הדגם miracle? אני חושש כי מדובר באותו מותג למעשה רק הדגמים שונים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/03/2019שלום אבישי,
לא ידוע לי על הפסקת יבוא דגם הONE, זהו דגם הדגל של החברה ולכן קשה לי להאמין. ממליץ לבדוק מול בוגבו ישראל, היבואנים של בייבי ביורן את הנושא.
דווקא דגם הONE מציע תנוחת פיסוק אשר עדיפה מאשר התנוחה שהמירקל מציע, במירקל התנוחה היא רגילה כאשר הרגליים ישרות כלפי מטה, הוסבר לי ע"י אורטופד ילדים ומומחים להתפתחות תינוקות שזו זווית שאינה נכונה לתינוק ועלולה לעכב התפתחות, בעיקר של זחילה, אחדד שוב, אין שום בעיה בריאותית רק סיכוי ליצור עיכוב, זה לגבי המירקל.
בוואן זה אחרת לגמרי והתנוחה מעודדת תינוקות להתפחות רגילה או מהירה יותר בשל תנוחת הפיסוק.
יכול להיות שתינוקות לא אוהבים את התנוחה הזו אך לדעתי וכפי שהוסבר לי רצוי להרגיל אותם לכך כי בסוף זו תהיה התנוחה הטבעית שלהם בשלב הזחילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי מזרון למיטת תינוקלינוי07/03/2019
קובי שלום
אני לפני לידה ראשונה ולא כ"כ מבינה.
קיבלנו מחברים מיטת תינוק במצב ממש חדש עם מזרון.
לגבי המזרון, זה לא ממש מזרון אלא מסגרת עם כיסוי רשת כזה מצד אחד בלבד שעליו מתלבש כיסוי רשת עבה נוסף מתכבס העשוי מ-100% פוליאסטר.
המזרון הוא של חברת נומו ומיוצר בסין (לפי התווית).
לפי הידוע לי המיטה והמזרון נקנו לפני פחות משנתיים - לפי הגיל של הילד שלהם - אני יודעת שהם קנו חדש.
לא נעים לי לשאול אותם יותר מידי כי זה מתנה.
השאלה היא האם המזרון הזה מספיק טוב ובטוח לשימוש או שרצוי לקנות חדש ואם כן איזה.
במידה והמזרון הנוכחי בסדר, אשמח לדעת מאיזה גיל הוא מתאים ועד מתי.
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/03/2019שלום לינוי,
נומו הוא אחד המזרנים היותר טובים בשוק לדעתי כמו גם אחד הבטיחותיים ביותר לפי דעתי.
המזרן לדעתי מאוד מומלץ אין בעיה להשתמש בו גם מגיל לידה אין הגבלת גיל, בדרך כלל המזרנים משרתים עד גיל 3 שנים אבל גם אפשר לעבור איתם למיטת מעבר (לדעתי הנומו פחות מתאים לכך ולכן לדעתי הוא מתאים עד גיל 3).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על מזרן עריסהיעל07/03/2019
היי
אשמח להמלצה על מזרן עריסה ללא מעכבי בעירה.
לא מולטיפלואו כי הוא עם גושים קשים כאלה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/03/2019שלום יעל,
כל מזרן עריסה עם ספוג כחול הוא ללא מעכבי בעירה. בניגוד למיטות, דווקא לעריסות אפשר להסתפג במזרן ספוג (כל עוד הוא ללא מעכבי בעירה) ולא משנה הדגם או המותג, כולם עושים את אותה עבודה, רק לוודא שיש לו תו תקן בתוקף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בנוגע לכיסא בטיחותנטע06/03/2019
קובי שלום
אני מחפשת לקנות כיסא בטיחות. מחפשת כיסא לא יקר. חשוב שיהיה צר ככל האפשר כך שבבוא העת אוכל להכניס 3 כיסאות במושב האחורי (כרגע יש לנו שם כיסא+סלקל. מחפשים להחליף בקרוב את הסלקל לכיסא. תינוקת בת חצי שנה, שוקלת 8 ק"ג)
הבנתי שהאופציות הן אוונפלו סונוס, או ג'ואי סטדי, מה עדיף לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום נטע,
לדעתי הסונס עדיף גם בטיחותית וגם בגלל הרוחב הטיפה יותר צר שלו.
אם יש אפשרות לרכוש מארה"ב יש את דיונו רדיאן שמאפשר הכנסת 3 כיסאות לרכב, כרגע אין יבוא לארץ אך זה בתהליך שיקח זמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי ידיות לבייבי בוס טייגראילה06/03/2019
שלום וברכה
קנינו עגלת בייבי בוס אפורה לפני שלשה חודשים, והשבוע ראינו שבדגם החדש יש ידיות עם כיסוי עור.
רצינו לדעת אם אפשר להשיג את הכיסוי בניפרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום אילה,
לצערי לא כי זה תפור. אפשר לרכוש רפידות סיטי גריפס שאני ממליץ גם לעגלות עם ידית מעור, לדעתי זה בד הרבה יותר נעים למגע, שמונע הזעה והכי חשוב ניתן לכיבוס ולכן שומר על הידית סטרילית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמלצה על בייבי בוס טייגר מניסיון
שרון11/03/2019היי איילה
אני רואה שקנית לאחרונה את העגלה של בייבי בוס טייגר והייתי שמחה לשמוע אם את ממליצה עליה.
בגלל שהיא יחסית חדשה אני לא רואה בכלל חוות דעת וזה לדעתי נורא חשוב.
חשוב לי לדעת על:
מבחינת אמבטיה- הרוחב שלה,
בכללי איכות הנסיעה
האם לא מפריע לך שאין הגבהה למזרון(מבחינת פליטות של התינוק שאי אפשר לכוונן את המזרון בקטנה)
וכמובן לגבי הטיולון
אשמח לתשובתך
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/03/2019שלום שרון,
אני מקווה שתקבלי בהקדם מענה מאילה, לדעתי זה חשוב לקבל ולשמוע דעה של משתמשים!
יחד עם זאת לגבי הכיוונון באמבטיה, ב90% מהעגלות אין את הכיוונון, ניתן לרכוש כרית משולש שעושה את העבודה. כמוכן מרבית התינוקות אינם יפלטו בעגלה אם, לאחר ההאכלה/הנקה נחזיק אותם כמה דקות על הידיים עד הגרפס, הגב העולה רלוונטי בעיקר לתינוקות עם ריפלוקס.
לגבי איכות נסיעה, אני ממליץ בכל עגלה בטרם הרכישה/הזמנה לשים משקל של 9 עד 12 ק"ג (משקל ממוצע של תינוק עד גיל שנה) ולטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, כך תוכלו לבד להבין את נוחות הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מרוצה מהביבי בוס. וגם מוכרת יד 2
עדח14/03/2019העגלה מאוד נוחה . הבן שלי נולד 4 קילו והיה בעגלה עד השבוע. גיל חצי שנה . פשוט הגיע למשקל המקסימלי ( הוא תינוק גדול והיה לו מאוד נוח באמבטיה
הקיפול של העגלה מאוד נוח.
אם תרצי אגב אני מוכרת את העגלה
כיון שעוברת לטיולון של היויו .... לצערי בעיקר בשל אילוצי מקום באוטו ( באגז פיצי והעגלה על חשבון כל הבאגז )
אם תרצימפרטים נוספים בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגם של טיולון איזי ווקרקורל06/03/2019
הייב
יש לי התלבטות.
מעוניינת לרכוש את הטיולון של איזי ווקר אך קיימים 2 סוגיםהאחד בקיפול מטרייה-2 ידיות בא עם ידית אחיזה להורדת המשענת גב.
השני ידי אחת קיםול מזוודה אך עם חוט להורדת המושב.
קיפול המזוודה קורץ לי יותר אך האם עניין הורדת המשענת עם חוט מהווה בעיה?
האם בכלל הטיולון מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום קורל,
מבחינת נוחות קיפול ונוחות בניוד (בעיקר עם יד אחת) הדגם בעל הידית השלמה עדיף. מנגנון השרוך אינו נוח לדעתי אך אפשר להסתגל אליו אבל המנגון הרגיל כמו שיש ב-2 ידיות הרבה יותר נוח. השאלה כמובן כמה ישנים בעגלה? זה תלוי בכם או יותר נכון בתינוק שלכם.
לדעתי גם הנוחות לתינוק עדיפה בטיולון ה-2 ידיות, לכן יש להחליט מה עדיף לכם נוחות לתינוק ומנגנון שינוי מצבים נוח יותר או נוחות ניוד, קיפול נוח וקטן יותר ומשקל קל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכיסא בטיחות לרכבגל05/03/2019
שלום קובי,
אשמח להמלצה על כיסא בטיחות לילד בן שנה. הוא יחסית גדול בגוף, עד עכשיו ישב בסל קל.
אין הגבלת תקציב.. חשובה הבטיחות והנוחות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום גל,
השניים שאני הכי ממליץ עליהם הם ברייטקס מרתון קליקטייט (אם רוצים אפשר ללכת גם על הבלווארד אשר יותר יקר ומציע מיגון ראש טוב יותר אך ע"פ מבחנים ההבדלים לדעתי לא מצדיקים את הפרש המחיר והגודל שהכיסא תופס ברכב). או צ'יקו נקסטפיט IX.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ולנסיה- חוות דעתליאת05/03/2019
היי מה חוות הדעת על עגלת ולנסיה? אהבתי שהילד פונה אלי. האם קלה לתפעול, קיפול? משקל? נוחות לתינוק? ועוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
ליאת05/03/2019ומה ההבדל בין 'עגלת טיולון' לבין 'טיולון'? יש לי עגלת אמבטיה של פג, זה אמור להיות ילד אחרון:) כך שלא צריכה למשהו לשמור לילדים עתידיים, אז איזו עגלה/טיולון אתה מציע בעלות שפויה, נוחה לתפעול ולילדיך, שכיבה מקסימלית, מרווחת, קלה וקומפקטית בסגירה?
ומה הבאז על עגלת יויו? קלה נכון אך אילו עוד יותר נוח יש לה שכך המחיר גבוה? יש אחרות שדומות לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום ליאת,
לגבי הולנסיה, לדעתי מדובר בעגלה כבדה, בעלת קיפול מסורבל וגדול ולמרות זאת המושב והאמבטיה ממוצעים בגודלם ולדעתי אפילו מעט צרים. באותו סגנון ואותם מימדים לאמבטיה והטיולון יש לך את הסולה אשר יותר קלה וקומפקטית ולדעתי גם נוחה יותר לתפעול. באותו משקל יש את הראבנה שמציעה אמבטיה וטיולון מרווחים יותר וגם לדעתי תפעול קל ונח יותר.
עגלת טיולון אני מניח שהכוונה למוצר שיכול גם לשמש כעגלה מגיל לידה ללא אמבטיה. טיולון מוגדר מגיל חצי שנה ולדעתי מומלץ לשימוש מגיל שנה+ כי לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יפנה לכיוון ההורה.
ההמלצה שלי היא לטיולון דו כיווני עד גיל שנה + אי לכך מדובר יהיה לרוב בעגלות, לרוב הן נמכרות עם אמבטיה ולעיתים ניתן לרכוש חלק מהן ללא. על היויו אני ממליץ אך רק מגיל שנה לפחות למרות שמתאימה מגיל חצי שנה או מגיל לידה אם רוכשים עם תוספת הניו בורן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ליאת05/03/2019תודה, אז איזו עגלה תמליץ שתהיה דו כיוונית, (אמבטיה לא נחוצה), קלה לקיפול, רחבה מספיק, שכיבה , וקצת משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום ליאת,
זהו שכאן יש בעיה, אין עגלות כאלו, הרוב המוחלט נמכר עם אמבטיה וגם אלו שנמכרים ללא בדרך כלל ההפחתה של האמבטיה לא משמעותית!
האופציות ללא אמבטיה שתואמות לדרישות הן:
בוגבו בי אשר מאוד יקרה גם כטיולון
סולה 2 זולה גם עם אמבטיה, משקל סביר, קיפול בגודל סביר והמחיר סביר גם עם אמבטיה אבל לדעתי אפשר גם ללא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלה ואין לי שום כיווןלולי05/03/2019
היי, אני מחפשת עגלה ואין לי שום כיוון.
הפרמטרים שאני צריכה הם:
- שתיכנס לרכב עם בגאז' קטן (מאזדה 2)
- אמבטיה נוחה לתינוק
- נוחה לתפעול ביד אחד
- קיפול מהיר ונוח ביד אחת
- מספיק מאווררת לקיץ ישראלי
- בדים נשלפים (קל לכיבוס)
- טיולון דו כיווני
- עדיפות לסל גדול יחסית
- שתהיה יציבה, בטוחה ונוחה.
וכמובן שאני מעדיפה מחיר נמוך.
ראיתי את הסייבקס מיוס שעונה על הרבה קריטריונים אבל המחיר גבוה וגם העיצוב לא לטעמי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום לולי,
לדעתי בייבי בוס טייגר עונה מעולה לכל הדרישות וגם מחירה זול יותר מהמיוס.
לדעתי היא גם נוחה יותר בניוד, יש לה קיפול נוח ביד אחת, היא גם מרווחת למרות הקיפול הקומפקטי ויציבה כי מכל הקומפקטיות היא מציעה גלגלים גדולים מה שמקנה יציבות ונוחות בניוד ולעליה וירידה ממדרכות.
באותו סגנון יש את הבי אך היא יקרה יותר מהמיוס באופן משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי בוס טייגרדברת05/03/2019
שלום קובי
רציתי לדעת- אני מתכננת להזמין עגלת בייבי בוס טייגר דרך בייבי לאב ביום שישי הקרוב, האם נותר במלאי עגלת הכוכבים?? אם לא כוכבים יש אפור? האם צפוי להגיע מלאי חדש (יולדת רק ביוני כך שיש לי זמן להמתין אם צריך).
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום דברת,
כוכבים נשאר, לא הרבה אבל עדיין יש.
אפור גם יש אבל גם אם חסר יגיע משלוח הרבה לפני יוני כך שעם האפור אין בעיה. הכוכבים יותר בעייתי מכיוון שהחלטנו בכל משלוח לעשות צבע/מהדורה שממנה יהיו בין 50-80 יחידות וזהו. מהמדורה הזו עשינו 55 יחידות כאשר 30 עם בסיס שחור ו25 עם בסיס אפור ובד הכוכבים בגגונים ובכיסוי הרגליים של האמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון שכיבה- התייעצות חשובהחני04/03/2019
הי
מחפשת טיולון לילדה בת כמעט שנתיים
אלו הדברים שחשובים לי לפי סדר:
שכיבה מלאה עד כה שאפשר (170 מעלות )
מרווח יחסית (הילדה די שמנה ) יציבה, קומפקטית ועד 1000 שח
העגלות שחשבתי יכולות להתאים:
1.בייבי סייף-compact
2.איזי בייבי- לולה
3. EGST viper
האם את מכיר את הנ"ל ויכול לתת חוות דעת עליהם
או שיש לך המלצה על עגלה אחרת שעונה לקריטריונים הנ"ל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום חני,
לדעתי הויפר הכי מוצלחת מה-3.
גם כי לדעתי יש לה את יכולת הניוד הכי מוצלחת וגם כי שינוי המצבים שלה הוא עם לחצן, לדעתי זה סופר קריטי בעיקר אם התינוק מרבה לישון בטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על עגלה לקראת ילד שנימ04/03/2019
היי קובי
נעזרתי בך גם בהריון הראשון, כיף שיש מישהו עם ידע נרחב כמו שלך ואפשר להתייעץ.
בהריון שני ועם מספר מגבלות לגבי העגלה העתידית:
גרים בבניין עם מעלית פיצית (רוחב 52 סמ) וכן כ10 מדרגות לפני חדר המדרגות. אין לי אוטו או חדר עגלות כך שחייבת להעלות את העגלה הביתה.
אני מאוד אוהבת לטייל בחוץ כך שחשוב לי עגלה שתאפשר לי יציאה וחזרה קלה מהבית עם 2 קטנטנים (הגדול יהיה בן כמעט 2 אבל יהיה בגן רוב הזמן).
חשוב לי כמובן אמבטיה לקטנטן ועגלה שתצליח להחזיק טרמפיסט. עוד משהו שקשה לי איתו בטיולון הנוכחי הוא שהכוונון הוא באמצעות שרוך... מעדיפה רגיל.
לסיכום הדרישות:
1. עגלה צרה שיכולה להכנס למעלית של 52 סמ
2. שתהיה מספיק יציבה כדי לעלות מדרגות
3. שתהיה מספיק יציבה כדי להלביש עליה טרמפיסט וגם תיק גדול ל2 ילדים (וקניות אם נהיה גרידיים)
4. ללא שרוך - (הטאי טאי ירדה מהאופציות)
5. אני יודעת שאתה תומך בטיולון דו כיווני וזה גרם לי לפסול כמה עגלות בסבב הקודם, אבל בגלל שאני קלינאית תקשורת וחופרת לילד בין כה וכה זה בסדר גם אם הטיולון יפנה החוצה...
תודה לךךך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום מ,
מכיוון שאת לא רוצה טיולון עם שרוך, רוב הטיולונים/עגלות החד כיוניים הם עם שרוך.
מקריאת הדרישות לדעתי בוגבו בי עונה הכי טוב לדרישות.
רוחב צר, נוחה מאוד לניוד בדרכים עירוניות וקצת מעבר, קלה כך שאפשר לקפל ולשאת במדרגות עם ילד ביד השניה, שינוי מצבים עם לחצן יכולה להתמודד עם טמפיסט ותיק.
אם בכל זאת חד כיווני לדעתי הטאיטאי היא האופציה הכי טובה. אמנם יש לה מנגנון שרוך אבל הוא יותר חכם וקל לתפעול, ממליץ פשוט לגשת לחנות עם אחד מהקטנטנים, להשכיב הטיולון ולנסות לשנות מצבים, אז תראי אם זה מנגנון שקל לך לעבוד איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
מ06/03/2019תודה קובי.
לא התכוונתי שמעוניינת בטיולון חד כיווני, התכוונתי שלא אפסול עגלה כזו אם תתאים לי משאר הבחינות.
יש לך מושג לאיזה עוד עגלות מלמד הבוגבו בי יש שלדה צרה לצד יציבות טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום מ,
אין הרבה, רוב העגלות הן מעל ל55 ס"מ.
חוץ מהבי יש את סייבקס מיוס שדי צרה ויציבה אבל לדעתי מהשתיים הבי עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון וכסא בטיחות לרכבאוהד וסיון03/03/2019
קובי שלום,
1. האם מזרון של עמינח כדאי ומצדיק את המחיר(700 שח)? או שכדאי לקנות של חברת נומו או ויסקו של בייבי גב?
2.קנינו כסא בטיחות לרכב של cosi and safe (
1200 שח) לגיל לאחר הלידה, האם כסא זה מומלץ? או שכדאי להוסיף עוד 200-700 שח ולקנות מחברה טובה או מוכרת יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/03/2019שלום אוהד וסיוון,
1. לא ציינתם דגם ולכן קשה לי לתת חוות דעת. לדעתי מזרן נושם כמו הנומו או המולטיפלואו הטיפה יותר יקר יותר יעילים ממזרנים דו צדדיים (שאני מניח שזה של העמינח כזה).
2.לדעתי המושבים הכי מומלצים מגיל לידה הם: צ'יקו נקסטפיט IX או ברייטקס מרתון קליק טייט, הם לא בהרבה יותר יקרים. אני אישית יותר ממליץ על הצ'יקו בגלל זווית שכיבה טובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)