פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות להכוונה לגבי טיולון
    עופר
    24/09/2018

קובי שלום,

רצינו לרכוש טיולון לתינוק מגיל 10 חודשים.
    משהו קליל, נוח עם שכיבה מלאה וגגון טוב. שיהיה עם בולמים טובים בגלגלים ונוח לתינוק ובנוסף יכולת היגוי טובה וקל משקל.

מתלבטים אם לרכוש טיולון שתי ידיות או ידית אחת.

בקטגוריה של 2 ידיות ראינו את
    1. הצ'יקו לייטוואי 2 גגון מורחב או מניקות לייטוואי 3. לא כל כך ברור לי מה ההבדל בניהם ואשמח אם תוכל להסביר לי
    2. מקלארן קווסטים יש דגמים שבהם הגדול מתרחב ויש דגמים שלא? האם הוא נשכב שכיבה מלאה?

בקטגוריה של ידית אחת לא הסתכלתי כל כך כי הבנתי שהמחשב קצר יחסית לטיולון מוריה, האם זה נכון?

מה תוכל להציע לנו בתקציב של עד 700 שקלים בערך בשני הקטגוריות?

תודה רבה,
    עופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום עופר,

לדעתי הלייטוואי זו אופציה מעולה, נוחות ניוד די טובה, מושב ארוך, גגון מעולה, אין הבדל בין 2 ל 3 בעיקר השם ורמת גימור.

לגבי הקווסט לדעתי חורג מהתקציב, יש 2 גרסאות, הישנה עם גלגלים כפולים מקדימה והחדשה עם גלגלים בודדים מקדימה שטיפה יותר נוחה לניוד וטיפה יותר קטנה בקיפול. היתרון הגדול של הקווסט על הלייטוואי לדעתי זו יכולת הניוד אך גם משקלה קל יותר בקילו מהצ'יקו.

אכן טיולונים בעלי ידית שלמה לדעתי פחות נוחות לתינוק ואלו שכן יותר מגודרים כעגלה ולא טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה :)

עופר
    26/09/2018

היי קובי תודה רבה על התשובה המפורטת.
    רציתי לשאול האם יש במקלארן (לא ג'ינס) דגמים שהגגון שלהם קצר ודגמים שהגגון שלהם מתרחב? כיוון שמצאתי באינטרנט משהו במחיר סביר אך אני לא מצליח להבין מה גודל הגגון.
    תודה רבה,
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום עופר,

עד כמה שאני יודע בקווסט רק בג'ינס הגגון מתארך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי טיולון שראיתי

עופר
    28/09/2018

היי קובי,
    אשמח אם תוכל לחוות דעתך על טיולון שנראה לי נחמד קוראים לו פמילידו אייר. Famalido
    מבחינת נוחות התינוק והניוד.
    תודה רבה,
    עופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/09/2018

שלום עופר,

לדעתי טיולון סביר אך אני פחות ממליץ גם מכיוון שאין לו מדרך רגלייים מתכוונן וגם בגלל שלא ניתן להוריד את הבדים לכביסה.
    יש טיולון דומה שנקרא מאמ שבו אין את החסרונות האלו והמחיר די זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מאמס אנד פאפס אורבו 2
    ברוך
    24/09/2018

קובי שלום,
    אני ואישתי מחפשים עגלת תינוק. אנו גרים בבניין ללא מעלית (קומה אחת במדרגות) והרכב שלנו יחסית קטן. על כן, מעוניינים בעגלה יחסית קלה.
    ההתלבטות כרגע היא בין עגלת מאמס אנד פאפאס אורבו 2 לבין עגלת בוגבו בי 5.
    כמובן שאם קיימת עגלה טובה מאלו נשמח לדעתך!
    תודה רבה וחג שמח,
    ברוך

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מאמס אנד פאפס אורבו 2

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום ברוך,

לדרישות שלכם הבי תתאים יותר, היא יותר קלה, יותר קטנה לאחר הקיפול, יותר נוחה בניוד אם כי יותר יקרה. על האורבו אני פחות ממליץ, לדעתי נוחות הניוד בה לא טובה, הגלגלים הקטנים והמבנה שלהם לדעתי לא נכון. דגם הסולה של אותו יצרן מוצלח בהרבה וגם זול בהרבה, מציע אמבטיה וטיולון זהים אך שלדה מעט גדולה יותר וכבדה יותר בכחצי קילו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה או חצי שנה
    איילת
    23/09/2018

שלום,

מתלבטים לגבי טיולון לילדה שלישית.
    יש לנו אמבטיה מהילדים הקודמים כך שעגלה מלאה עם אמבטיה וטיולון לא באה בחשבון.
    חשוב לנו שהטיולון יהיה קל ונוח.
    כרגע מתלבטים בין כמה דגמים שראינו:
    easy walker XS
    maxi cosi laika
    yoyo+
    baby jogger city tour
    נשמח להמלצות או המלצות על דגמים אחרים בסגנון.
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום איילת,

היות ויש לך אמבטיה אני ממליץ בשלב זה לא לחפש עגלה, תעברו את שלב האמבטיה ותרכשו טיולון כשתצטרכו, בזמן הקרוב יחלו להגיע דגמי 2019 אשר יותר מתקדמים מהעגלות שציינת (בחלק מהמקרים) ולכן חבל לרכוש מוצר שיהיה מיושן, בייחוד שיש לך עגלה להתשמש בה.
    לדוגמא יויו תציע את הטיולון עם מדרך רגליים מתכוונן שלדעתי כלכך חסר כיום!
    חברות כמו אינגלזינה וארגו הציגו דגמים דומים, אפילו מקלארן חשפה טיולון חדש בסגנון. כמוכן יהיו כמה אופציות של טיולונים דו כיווניים שלדעתי עדיפים באם רוכשים בשלב שלאחר האמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע אם ההשקה תהיה בחודשיים/שלושה הקרובים?

איילת
    26/09/2018

קודם כל תודה רבה.
    יש צפי להשקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום איילת,

בשלב זה איני יודע לומר, אני מעריך שבחלק מהדגמים כן יהיו השקות בטווח הזה, בגלל זה אני ממליץ להמתין ולרכוש רק ברגע שתרגישי שיש צורך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין turbo2 /ארמדילו xt2/סייבקבס מיוס/ uno eagle
    טל
    23/09/2018

ילד ראשון חשוב מאוד נוחות בעבור הילד , לאחר מכן יעילות וכוחות לתפעול העגלה. רצוי לא כבדה שלא תעלה על 7.5 קג כולל טיולון... המחיר עד 3,500

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום טל,

לצערי בעגלות מסוג זה נוחות לתינוק תהיה ברמה בינונית לדעתי. חשוב להבין שיש קשר בין משקל העגלה לדברים שקשורים לנוחות התינוק, אי אפשר לעשות מוצר מרווח (כלומר מושב רחב, ארוך ומרופד) שיהיה קל.
    מבין כל ה- 4 לדעתי האורבו הכי נוחה לתינוק בעיקר הטיולון, היא גם הכבדה מבין ה- 4 ולדעתי פחות מומלצת בהשוואה למיוס או הפליפ, לדעתי הגלגלים הקטנים והמבנה שלהם לא מוצלח ולכן נוחות הניוד לא גבוהה במיוחד. הייתי ממליץ ללכת יותר לכיוון הסולה שכבדה יותר בחצי קילו אך יש לה גלגלים עדיפים בהרבה והיא זולה יותר, האמבטיה והטיולון די זהים לאורבו.
    על האיגל איני ממליץ, הגלגלים שלה קטנים מדי ולדעתי השלדה די דקה, כמוכן אני פחות אוהב שאין תמיכת גב קשיחה מלאה בגב המושב.

המיוס והפליפ די קלות (המיוס יותר) ונוחות לקיפול + קומפקטיות מאוד. הארמדילו מציעה תמיכת גב קשיחה שלדעתי עדיפה, גלגלים יותר גדולים ומחיר זול יותר, המיוס קלה יותר וטיפה יותר קטנה לאחר הקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מומלץ 2018
    נגה
    22/09/2018

תינוק בן 10 חודשים שהסל קל כבר קטן בשבילו. איזה כסא בטיחות מומלץ שיהיה לו תמיכה טובה (התינוק קטן יחיסית באחוזון המשקל) ומבחני ריסוק גבוהים ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מומלץ 2018

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום נגה,

המומלצים ביותר בעיניי כיום הם צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס קליק טייט מהמרתון שלדעתי המומלץ ביותר ועד הבולאוורד או אדבוקט היקרים יותר. מדובר במושבים הבטיחותיים ביותר שיש לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסאות בטיחות מומלצים

נגה
    26/09/2018

תודה האם המרתון עדיף על הבולוורד או האדווקטור למרות שיש להם יותר הגנות? ומה לגבי הגרקו אקסנד2פיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום נגה,

טכנית הם קיבלו במבחני ריסוק דירוג דומה ולכן ההמלצה היא על הזול יותר, מה גם שהוא תופס פחות מקום ברכב. לדעתי במבחן המציאות כן יהיה יתרון לבולווארד או אדווקאט אבל זה רק ניבוי.
    לגבי הגרקו כרגע אין מבחן שמצאתי שמראה את הדירוג שלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדווקט

נגה
    27/09/2018

תןדה רבה על ההמלמה אתמול קנינו את האדווקט כי חשבנו שעדיף יותר הגנות. חיברנו לפי המלצת המוכר ישר בחגורת בטיחות (קליק טייט) ולא עם האיזופיקס, האם זה באמת יןתר בטיחותי בדרך הזו? התינוק שוקל בערך 9 קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/09/2018

שלום נגה,

זה לא משמעותי מבחינת בטיחות, ההבדל המשמעותי יהיה במשקל גבוהה יותר של 15 ק"ג משקל התינוק. בכל מקרה יש עוד יתרון משמעותי, בשיטת חגירת הקליק טייט יש פחות מקום לטעויות אנוש בהתקנה כך שאם אתם מתקינים לבד בהחלט עדיף לדעתי בשיטה זו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בוסטר לגיל 3
    אמיר
    22/09/2018

היי קובי.
    הבת שלי בגיל 3 ושוקלת כ- 15.5 ק"ג , יושבת כיום על ציקו נקסטפיט.
    אנחנו מחפשים כסא נוסף לאוטו שני על מנת שלא להעביר את הכסא מרכב לרכב (כבד ומסורבל).
    העדיפות כמובן שיהיה בוסטר יותר מאשר כסא בטיחות ולא יהיה כרוך בעלות גבוהה כמו זה של הציקו וכמובן שיתפוס מקום פחות מהציקו אשר תופס מקום יותר ממושב אחד.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בוסטר לגיל 3

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום אמיר,

המחשבה שלכם מאוד נכונה, הייתי ממליץ על בוסטר רצועות שגם תופס פחות מקום וגם יותר זול מהנקסטפיט.
    כמוכן תלוי מה התקציב אך אם אין שיקול (עדיין מדובר במושבים זולים משמעותית מהנקסטפיט) הייתי ממליץ על גרקו ארגוס (שלא תמיד משווק בארץ) ואם הוא לא משווק אז גרקו נאוטילוס. בשני המקרים הרצועות יספיקו עד 30 ק"ג ולאחר מכן המוצר ישמש כבוסטר ללא רצועות עד גיל 12 אם תרצו (החוק דורש עד 8 אבל ההמצלות מדברות עד 12).
    אם יש מגבלת תקציב אז אוונפלו מאסטרו (עד 22 ק"ג עם רצועות) יהיה אופציה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אמיר
    28/09/2018

מה אתה אומר לגבי דגם אחר של גרקו שנקרא טראנזיישן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/09/2018

שלום אמיר,

כרגע אין נתון לגבי מבחני ריסוק לגביו ולכן אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אמיר
    28/09/2018

אתה בטוח? המוכר בחנות אמר שיש לה 5 כוכבים במבחני ריסוק.
    אני פשוט מחפש בוסטר שלא יהיה רחב מידי כדי שייכנס לי מאחורה יחד עם ציקו נקסטפיט וסלקל של סייבקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/09/2018

שלום אמיר,

אני לא מצאתי מבחן השוואתי נכון להיום ולכן לא יכול להמליץ, מדובר במותג טוב שמקבל דירוגים מעולים אבל לדעתי צריך לבדוק פר מוצר ולא פר מותג. אפשר לבדוק את ברייטקס פרונטייר שיותר צר מהטרנזישיין ולגביו יש דירוגים טובים, כמוכן הוא יותר קל להתקנה ברכב, חשוב לקחת בחשבון שבמשקלים הגבוהים יותר יש צרוך להתקין את הבוסטר עם חגורת הבטיחות של הרכב ולא עם איזופיקס, הטרנזישיין לדוגמא לא הכי ידידותי למשתמש ולכן גם אילו ויש לו דירוג מושלם, בהתקנה לא נכונה כל הדירוג בטל ומבוטל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה קלה
    מיכה
    22/09/2018

היי,

אנחנו מחפשים עגלה מגיל לידה. חשוב לנו מאוד שהיא תיהיה קלה ותתקפל ביד אחת(גרים בבניין בלי מעלית ובלי אפשרות להשאיר את העגלה למטה), ומצד שני שנוחות התינוק לא תפגע. (גלגלים גדולים, קפיצים טובים)
    ברור לנו שאלו למעשה שני דברים שהם קצת מנוגדים, ולכן אנו מתקשים בהחלטה.

בהנחה שאין לנו מגבלה בתקציב, איזה עגלה לדעתך הכי תתאים לנו? ( שמענו על הארמדילו, או פג פרגו בוק, האם יש דגמים נוספים? אולי משהו טיפה יותר קל?)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה קלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום מיכה,

אם יש זמן בנובמבר/דצמבר יכנסו דגמים שלדעתי לפחות אחד מהם כן עונה לדרישה שלך, גלגלים וקפיצים טובים ועדיין יחסית קלה וקומפקטית.
    הארמדילו לא מציעה גלגלים טובים או קפיצים טובים והבוק עם שלדת S מציעה גללגים טובים אך הקפיצים כמו בארמדילו לא הכי טובים שיש. הפג גדולה וכבדה יותר בעיקר עם שלדת S ולכן לדעתי רחוקה מלענות לדרישה של עלית מדרגות. עם הפליפ עוד איכשהו אפשר להתמודד.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את הבי שקלה יותר מהפליפ ומציעה קפיצים עדיפים וגלגלים עדיפים על הפליפ. היא יקרה יותר מהפג או הפליפ ומציעה אמבטיה מאוד קטנה ולדעתי לא הכי נוחה אך טיולון שהוא די סביר בנוחות. הייתי ממליץ לבדוק בינה לפליפ נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכה
    26/09/2018

תודה רבה על המענה!
    את הבי פחות אהבנו בגלל הקיפול שלה, אנחנו מעדיפים קיפול ביד אחת.
    מה לגבי סייבקס מיוס? האם הגלגלים והקפיצים שלה עדיפים מהפליפ?
    ואויסטר זירו? (מנסים להמנע ממנה בגלל שהטיולון רק לכיוון אחד, אבל מפחדים שהפליפ יהיה לנו כבד מדי למדרגות)
    האם יש עוד דגמים מומלצים? איזה דגמים צריכים להגיע בנובמבר? (תאריך הלידה הוא אמצע נובמבר)

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום מיכה,

טכנית את הבי (עם טיפה תרגול) ניתן לקפל ביד אחת וממש בקלות, רק דורש את התרגול הראשוני.
    לדעתי המיוס פחות עדיפה בניוד בהשוואה לפליפ, הקפיצים אכן טובים יותר לדעתי אך הגלגלים לדעתי קטנים מדי כדי לשאת משקל של עגלה יחסית כבדה (בהשוואה לטיולונים) + משקל של תינוק ועוד. ממליץ להתנסות עם כל אחת מהעגלות, לשים בהן משקל של 9 עד 12 ק"ג ולטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, כך תדעו אם זה קריטי לכם עניין הניוד וההתניידות.

לגבי דגמים חדשים, זה די על הגבול, באמצע נובמבר/תחילת דצמבר יתחילו להיכנס דגמים, מה גם שלא ממש תספיקו להתרשם ולהתנסות עם העגלות ולכן אולי בכל זאת עדיף להתמקד בקיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון או עגלה משולבת
    עדי
    22/09/2018

שלום,
    יש לי עגלת אינגלזינה זיפי פרו שלגמרי שורדת את הילד השני שלי. הבעיה היא שהיא צרה והקטנטן קצת גדול בשבילה- גם לאמבטיה וגם לטיולון.
    הבנו שיש צורך בעגלה חדשה שתתאים לקטן ומפה יש התלבטות... האם לקנות טיולון או עגלה משולבת?
    אם זה טיולון זקוקה להמלצה לטיולון רחב וכמה שיותר קל. ושמתי לב שרוב הטיולונים מאוד צרים...
    אם זו עגלה משולבת, חשבתי על הבייבי ג'וגר 4 גלגלים לקנות רק טיולון ולאחותי יש אמבטיה שתוכל לשמש בעת הצורך בילד הבא.
    אשמח לחוות דעתך

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון או עגלה משולבת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום עדי,

חשוב לדעתי מה גיל הקטנטן וכך יהיה לי יותר קל לכוון, כמוכן מה התקציב.
    אכן הטיולונים הם מוצר צר עם המון פשרות בנוחות התינוק אך כפי שאני מדגיש תמיד הם בתכלס מיועדים לתינוקות/ילדים גדולים ולכן הנוחות שלהם פחות קריטית כי הם לא ישנים בעגלה ובחלק מהזמן הולכים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה פרקטית ארמדילו פליפ
    חיים
    20/09/2018

שלום, בהמשך להתלבטות שלנו בין ארמדילו פליפ לבין הגו'אי לייטראקס (ראינו גם את המיינטראקס)
    מצאנו את הארמדילו במחיר מציאה, השאלה שלנו נוגעת למצב בו אשתי תרצה לעלות לאוטובוס לבד עם תינוק בן חודש, הארמדילו מכריחה אותה להיסחב עם אמבטיה וגם סלקל?
    על הגו'אי (מיינטרקס/לייטרקס) ניתן להרכיב סלקל על גבי הטיולון
    נשמח לשמוע מחכמתך ונסיונך

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פרקטית ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• עוד שאלה

חיים
    21/09/2018

שאלת המשך. האם הטיולון של הארמדילו
    מתאים לגיל לידה, כלומר אם בסיטואציה שתוארה לעיל הטיולון יוכל להוות פתרון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום חיים,

השאלה מדוע להיסחב לאוטבוס עם טיולון וסלקל? מילא למונית אני מבין.
    כמוכן רצוי שהתינוקות לא ישהו בסלקל פרט לנסיעות ברכב, זה לא בריא ועל פי מחקרים ומקרים בעולם זה אף מסוכן לתינוקות!
    הארמדילו מתקפלת ביד אחת כך שאין בעיה לקפלה ולשאתה לאוטובוס ביד אחת עם תינוק. עד כמה שזכור לי הפליפ מתאימה מלידה, יש לבדוק מול היבואן מה אושר על ידי מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה העצה המעשית שלך לנסיעה באוטובוס עם ילד?

חיים
    26/09/2018

מה העצה המעשית שלך לנסיעה באוטובוס עם ילד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום חיים,

אין ממש עצה, זה בעיקר ניסיון והרגלים.
    העצה שלי היא לא להתנייד עם סלקל, רק עם האמבטיה או הטיולון, נכון זה לא שיא הנוחות כשמשתמשים בתחבורה ציבורית. מצד שני בחלק מהמקרים ניתן לעלות עם עגלה פתוחה (לעיתים זה בתשלום ששווה לשלם), כמוכן תתפלאו לגלות כמה אדיבים אנשים שיעזרו תמיד לעלות עם העגלה לאוטובוס. היות ואני לא השתמשתי בתחב"צ בארץ עם תינוק (כן בגרמניה אבל זה עולם אחר מכאן לדעתי) קשה לי לתת טיפים. ממליץ למצוא פורומים של הורים, דפים בפייסבוק וללמוד מניסיון של הורים שכן משתמשים בתחב"צ על בסיס יומי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שלום, נשמח להעזר בך
    נתנאל
    20/09/2018

לפני לידה ראשונה בעזרת ה' ו... מבולבלים כמו כולם בכל מה שקשור לעגלות..

בנתיים הבנו שהצרכים החשובים לנו ביותר הם:
    1.קלה (גרים בקומה שניה בלי מעלית)
    2. מתקפלת בקלות עדיף אפילו ביד אחת (האמא תיסע עם התינוק קבוע בתחבורה ציבורית לבד)
    3. נוחה לניווט

בונוסים:
    1. סל גדול ונגיש.
    2. אפשרות לכבס כמה שיותר מהריפוד.
    3. בד נעים (לא ניילון..)
    4. מתקפלת פנימה (שלא תתלכלך בתא מטען של האוטובוס...)

טווח המחירים הוא 2000 עד 3000 לטיולון+אמבטיה.

קצת שמענו על טאי טאי, סיטי מיני, יויו פלוס ניובורן, מאמס אנד פאפס וברייטקס. וכמובן פתוחים ומחכים לשמוע מה יש לך לומר..

נשמח אם תוכל לתת לנו חסרונות ויתרונות כדי לקבל כיוון על 2/3 ולהחליט בינהם בפועל בחנות.

תודה רבה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה
    קובי שלום, נשמח להעזר בך

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום נתנאל,

ראשית חשוב לציין שאיני ממליץ על עגלות שבהן הטיולון חד כיווני ולכן עגלות כמו טאיטאי, ברייטקס, יויו או סיטי מיני לדעתי לא מומלצות. מאמאס אנד פאפאס מציעה את הארמדילו פליפ שעונה די טוב לדרישות שלכם, משקל סביר, קיפול ביד אחת, גודל קומפקטי, בד מכונס כלפי פנים, סל יחסית גדול. לגבי בדים נעימים, בגלל התקנים אין באמת בדים נעימים לעגלות ואני תמיד ממליץ לרכוש מזרן קומפיקוש לטיולון ולשים סדין למזרן האמבטיה.
    אופציות נוספות חורגות מהתקציב הן סייבקס מיוס או בוגבו בי.
    אם הלידה לקראת ינואר יהיו אופציות נוספות במהלך נובמבר דצמבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה מבין כמה סוגים
    דקלה
    20/09/2018

הי קובי,
    נשמח לעזרתך..
    אנחנו מתלבטים בין מספר עגלות:
    1. אויסטר 2
    2. מאמאס אנד פאפאס- ארמדילו
    3. סייבקס- מיוס
    4. פג פרגו בוק

אנחנו ניידים עם רכב עם תא מטען גדול.
    אין לנו צורך להרים את העגלה למעט ההרמה לתא המטען של האוטו.
    ראיתי שכתבת לגבי הסייבקס שהגב רשת שלה הוא חיסרון, המוכר הציג את זה דווקא כיתרון ושהגב גמיש ומאוורר בקיץ אז אנחנו קצת מבולבלים לגבי זה..
    חשוב לנו מאוד הנוחות של התינוק ואהבנו את האויסטר 2 אבל אחרי שראינו את הקיפולים הקלילים של שאר העגלות (הסייבקס בעיקר) נכנסנו להתלבטות. מה גם שהאויסטר יותר יקרה משאר העגלות בפער של יותר מ1000 שח. האם ההבדל בנוחות של התינוק בין העגלות היא משמעותית לדעתך?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום דקלה,

לדעתי האויסטר והפג מציעות את הנוחות הטובה יותר לתינוק, בעיקר בשל אמבטיה וטיולון מרווחים יותר. האויסטר מרופדת טוב יותר מהפג מה שיצריך בפג רכישת מזרנים לאמבטיה ולטיולון לדעתי. מצד שני האויסטר ענקית בקיפול ולא רק מסורבלת, בעיקר כשמקפלים יחד עם הטיולון.
    המיוס והפליפ נוחות יותר להורה בקיפול, גודל הקיפול ובמשקל.
    לדעתי החיסרון הגדול במיוס הוא הרשת, לדעתי עדיף מושב עם תמיכה קשיחה, כמוכן רשת סובלת מבלאי גבוהה יותר.
    עניין הקיץ לדעתי יתרון קטן שלא מצדיק לדעתי ויתור על תמיכה קשיחה.
    כפי שאני מציין תמיד, ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה במשקל, בגודל או בקיפול כך לדעתי יהיו ויתורים לגבי נוחות התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות ברייטקס אליגנס
    יסמין
    20/09/2018

הי קובי,
    שנה טובה וחתימה טובה.
    רציתי להתייעץ איתך לגבי כסא בטיחות ברייטקס אליגנס שלפי הצהרת החנות הינו זהה לדגם מרתון (עליו ידוע לי כי אתה ממליץ מחיפוש בפורום) אך בעל תקינה חדשה להגנת צד.
    האם באמת מדובר באותו דגם שעליו אתה ממליץ (ברייטקס מרתון)? במידה וכן, האם יש לברר משהו נוסף עם החנות טרם הרכישה?

התלבטנו בין הציקו נקספיט לברייטקס מרתון אך המרתון נמכר כעת במחיר מאוד אטרקטיבי (בהנחה שזהו אכן אותו דגם) ולכם חושבים ללכת עליו.

המון תודה ויום נעים,
    יסמין

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום יסמין,

הוא אכן דומה למרתון (עדיין לא מרתון) אך חשוב לציין שאין לו מערכת קליק טייט, היתרון הגדול של המרתון, כמוכן הוא חדש מאוד ואין עדיין מידע בטיחותי לגביו, אי לכך אני עדיין ממליץ יותר על המתרון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי וחג שמח

יסמין
    27/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מאמס אנד פאפס
    אודיה ירוסלביץ
    20/09/2018

שלום,
    מתלבטת בין עגלת אמרלידו XT2 לדגם אוקארו.
    אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הנתונים,
    משקל, בדים שניתנים להורדה הכביסה, איכות הבד, שיוט גלגלים, כמה מצבי שכיבה יש, אופן קיפול העגלה.
    התנסיתי באוקארו ומאוד אהבתי אשמח להבין מה ההבדלים...

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מאמס אנד פאפס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום אודיה,

האוקרו היא כביכול גרסאת השטח של הפליפ, כלומר יכולה להתנייד בדרכים יותר קשות. לדעתי ההבדלים הם לא עצומים ולמשתמש הרגיל אני לא חושב שההבדל הוא עצום או שיש בו צורך.
    אני אומר זאת בעיקר בגלל שהאוקרו כבדה משמעותית ולכן יהיה יותר קשה לדחוף אותה בדרך רגילה, כמוכן בתמורה למשקל לא מקבלים מושב או אמבטיה גדולים יותר והגודל זהה לשל הפליפ.
    אי לכך איני ממליץ על האוקרו, דעתי היא שמדובר בעגלה די מיותרת ובעיקר יקרה וכבדה בשל העיצוב שלה ולא מעבר.
    אם מגיעים למשקלים של האוקרו וכן יש צורך בעגלת שטח יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרית לפעוט בן שנתיים
    נטלי
    20/09/2018

שלום קובי,

בני בן 2.3 אני חושבת אולי לקנות לו כרית ואשמח לדעת קודם כל אם בגיל הזה זה בסדר מבחינה פיזיולוגית ? אשמח להמלצה על כרית מומלצת לפעוטות. ראיתי שיש גם כרית ויסקו לילדים השאלה מה הכי כדאי.
    אני בשבוע האחרון שמתי לב שהוא מחפש לישון על כרית וישן כרגע על שלנו (יתכן ובגלל שמנוזל עכשיו)
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כרית לפעוט בן שנתיים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום נטלי,

בהחלט זהו גיל שאפשר כבר לשים על כרית. רוב הכריות מתאימות מגיל שנה. אני ממליץ על הכרית של קאדלקו שעשויה ויסקו אך הציפוי העליון עשוי מבמבוק, בד נעים יותר לשינה והיפואלרגני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תאומים_קוקוביבה או ברייטקס
    נגה
    19/09/2018

שלום,
    אנחנו מתלבטים איזו עגלת תאומים כדאי-
    ברייטקס (בעיקר בגלל המחיר), בייבי ג'וגר, או את הקוקו ביבה 2018..
    חשוב לנו 2 גגונים נפרדים, שתעבור ברוחב דלת גם קצת פחות מסטנדרט וכמובן משקל..
    השאלה כמה הקוקו ביבה אכן משמעותית בפרמטרים האלו שמצדיקה את המחיר שלה מול הברייטקס לדוגמא..
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום נגה,

לדעתי הביבה אכן מצדיקה את ההפרש.
    רוחב הגלגלים שלה צר יותר, היא קלה יותר באופן משמעותי, נוחה יותר בניוד ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ מה ששומר על הבד נקי, סטרילי יותר ומפני קרעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה