פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על סל שכיבה בובו
    אליסה עזרא
    17/09/2018

שלום קובי
    רציתי לדעת האם טיולון בובו עם אמבטיית ניו בורן מומלץ ?
    על הטיולון עצמו שמעתי חוות דעת טובה מאוד.
    אבל על הסל שכיבה לא מצאתי ביקורות .
    אשמח לשמוע מה דעתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על סל שכיבה בובו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום אליסה,

לדעתי לא מומלץ, כטיולון מגיל שנה / שנה + הטיולון מעולה.
    לתינוק בן יומו הייתי ממליץ לוותר, לי אישית זה נראה עוול לתינוק.
    ה"אמבטיה" מתאימה לדעתי עד גיל 3 בגג 4 חודשים, כשניכנסים לחורף לדעתי זה חיסרון גדול. הטיולון חד כיווני, לדתעי ולדעת מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+.
    הגלגלים קטנים ולכן נוחות הניוד בינונית ומטה מה שלדעתי יגרום לתינוק להרגיש המון רעידות ומכות מהדרך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין דגמים של עגלות תינוק מאמס אנד פאפס מגיל לידה
    שני
    17/09/2018

שלום,
    מחפשת עוד קצת מידע על העגלות של מאמס אנד פאפס ועל ההבדלים בין הדגמים ולא מוצאת.
    אשמח בבקשה אם תוכל לכתוב אץ ההבדלים בין הדגמים האלו של מאמס אנד פאפס:
    1. סולה 2
    2. ארמדילו פליפ xt2
    3. ארמדילו xt
    4. אוקארו
    5. אורבו 2

האם לכולם יש טיולונים במצב שכיבה מלא עם ונגד כיוון הנסיעה?
    מה ההבדלים בגלגלים ובנוחות הניוד?
    מה המשקל שלהן של הטיולון? ועם האמבטיה?
    האם הידית מתכווננת?
    איך מתקפלות והאם נוח לקפל?
    על איזה דגם ממליץ יותר?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום שני,

ההבדלים הם רבים ולכן רצוי שתרשמי מה את מחפשת בעגלה, כמוכן אין כמו לראות ולהתנסות אישית עם העגלות.
    לכולן טיולון דו כיווני, הידיות מתכווננות בכולן אך באופן שונה בחלק מהדגמים יש ידית טלסקופית מתארכת ובחלק עם לחצנים שמשנים רק זווית לידית.
    ארמדילו פליפ XT כבר לא קיימת.

לאחר שתרשמי לי העדפות יהיה לי יותר קל לכוון לדגם הנכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בעגלות מאמס אנד פאפס

שני
    18/09/2018

תודה!

מחפשת עגלה שהטיולון שלה מאפשר מצב שכיבה מלא, שתהיה יחסית במשקל סביר ושיהיה קל לנייד אותה (כמובן שעדיין תהיה נוחה לתינוק), קלה לקיפול ושתתקפל ביחד עם הטיולון?
    איזה דגם לדעתך הכי מומלץ לפי ההעדפות האלו?
    אשמח אם תוכל לרשום יתרונות וחסרונות בדגמים לדעתך.

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום שני,

אם כך זה משאיר לדעתי את הסולה 2 או הארמדילו פליפ XT2.
    האוקרו מאוד כבדה ולכן לא עונה לדרישות המשקל הסביר.
    האורבו פחות נוחה לניוד מכל הדגמים ולכן לדעתי גם יורדת מהפרק.

הסולה יותר נוחה לניוד מהארמדילו, הקיפול שלה גדול ומסורבל יותר אבל המושב טיפה יותר מרווח. המשקל די זהה.
    ממליץ להתנסות עם כל אחת מהעגלות, לשים משקל של 9 ק"ג ולטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לתפעל לבד (לחבר ולפרק מושב ואמבטיה, לשנות מצבים וכו'), לנסות לקפל לבד יחד עם טיולון ולבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין בוגבו בי 5 לקמילון
    שיר
    17/09/2018

רציתי לדעת איזה מבין ההעגלות יותר ממולצת ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום שיר,

תלוי מה הדרישות?
    הבי הרבה יותר פרקטית ונוחה להורה במשקלה, נוחות הקיפול וגודל הקיפול. הקימליון הרבה יותר נוחה לניוד בגלל גלגלים גדולים, יותר מרווחת ולדעתי נוחה לתינוק בשל כך אך יותר מסורבלת בקיפול, יותר גדולה בקיפול ויותר כבדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפטיקה טרילוגי או מיוס?
    עדי
    17/09/2018

שלום קובי ותודה על העזרה.
    1. אהבנו את האינגלזינה אפטיקה החדשה כי הקיפול שלה נוח, הידית מתארכת והשלדה מרגישה יציבה יותר, כמו כן עגלה מפנקת מאוד לתינוק. הבעיה היחידה זה המשקל למשל משקל הטיולון מגיע ל12.3.
    2. האינגלזיניה טרילוגי עדיין מפנקת מאוד, קצת יותר קלה מהאפטיקה (טיולון 9.5), אך הקיפול שלה מרגיש פחות טוב מהאפטיקה והידית לא מתארכת אלא רק עולה ויורדת בזוית.
    3. הסייבקס מיוס קלה ונראית נוחה מבחינת קיפול ומשקל. מרגישה הרבה פחות יציבה ואיכותית מהאינגלזינה.
    מרגישים כאילו מתבלטים בין הנוחות שלנו- משקל, לבין הנוחות של התינוק- עגלה פחות נוחה. מצד שני האמבטיה לתקופה קצרה ואז מפחדים להיתקע עם טיולון כבד ממש..
    נשמח לעזרתך. אנחנו שנינו אנשים גבוהים ואין בעיה מבחינת תא מטען ברכב.

לקביעת תור
    סגירה
    אפטיקה טרילוגי או מיוס?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום עדי,

אני מבין את התתלבטות ודי קלעת נכון, ההתלבטות בסופו של יום היא בין נוחות ההורה לנוחות התינוק. כמו גם נוחות הניוד והיציבות שגם בסופו של יום משפיעים על נוחות התינוק.

1. לדעתי האפטיקה הכי נוחה לתינוק BY FAR מהשלוש וגם הכי נוחה לניוד. החסרונות לדעתי הם המשקל, פחות אהבתי את גגון הטיולון שלדעתי לא מרגיש הכי יציב ודי מסורבל, כמובן המשקל והקיפול היחסית גדול. נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון, הסלקל של אינגלזינה לא נחשב כסלקל מוביל ואני ממליץ לוותר עליו, בכך לא תוכלו לחבר סלקל לעגלה. צריך לקחת בחשבון שהרוב המוחלט ירכוש טיולון והעגלה לדעתי קריטית לשנה + הראשונה ולכן אני יותר בעד עגלות כמו האפטיקה.

2. הטרילוג'י יחסית נוחה לתינוק, עדיין פחות נוחה מהאפטיקה גם בגלל גלגלים קטנים וגם לדעתי בגלל חוסר תמיכה קשיחה מלאה בגב המושב. יש לקחת בחשבון שהגללגים קטנים וחוסר ידית טלסקופית יקשה בעליה וירידה ממדרכות, הסל קטן ולא נגיש. הקיפול לדעתי די נוחה ודומה לאפיטקה בנוחות. תמיד ההמלצה שלי היא לקפל יחד עם הטיולון ולא שלדה לבד. גם כאן הסלקל היחיד שמתחבר הוא של אינגליזנה ולכן אני ממליץ לוותר עליו.

3. המיוס לדעתי די באמצע, נוחה יותר לניוד מהטרילוג'י אם כי לא בהרבה. היא קלה מהטרילוג'י אך לדעתי זה בגגל שהגב הוא רשתי וולא קשיח, לדעתי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות. ניתן לחבר סלקל של סייבקס שכולם נחשבים מעולים.

לסיכום זו החלטה שלכם, אם אפשר להתמודד עם המשקל כאשר ההתמודדות היחידה היא בלהרים לתא המטען מספר שניות ביום וכמובן גם להוריד. כל עוד יש מעלית או גרים בקומת קרקע לדעתי עניין המשקל הוא פחות רלוונטי. כמוכן ברגע שהתינוק גדול אפשר לעבור לטיולון קליל. או לחלופין ללכת על משהו שנוח לכם אבל להתפשר על נוחות התינוק ונוחות הניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות לרכב
    לילך
    17/09/2018

היי קובי,

אני עתידה ללדת בקרוב ומחפשת כסא בטיחות לרכב.
    כרגע ביתי בת השנה וחצי יושבת על צ׳יקו נקספיט ואני מחפשת לקנות
    כסא נוסף מגיל לידה (לזו שתיוולד) או כסא שמתאים מגיל שנה וחצי.
    בחנות המליצו על גרקו- הבנתי שיש כמה סוגים ואשמח לשמוע על מה אתה ממליץ (מגבלת תקציב של עד 1200 שח בערך...).
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכסא בטיחות לרכב

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום לילך

הייתי ממליץ להעביר את הנקסטפיט לתינוקת שתיוולד ולרכוש בוסטר עם רצועות כאשר ההמלצה שלי היא נאוטילוס של גרקו.
    היתרונות בכך לדעתי יהיו: גם מושב שישמש את הגדולה עד הסוף וגם חיסכון של מקום באותו כי הבוסטר צר יותר מאשר כיסא בטיחות. כמוכן הוא זול יותר ממגבלת התקציב

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    18/09/2018

תודה רבה על המענה.
    האם הבוסטר הזה הוא בעל 5 כוכבי בטיחות?
    לאיזה מן הדגמים התכוונת? מצרפת תמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום לילך,

הדגם המומלץ ביותר נקרא: Graco Nautilus 3-in-1 Car Seat
    לדעתי זה רוב הדגמים שברשימה שצירפת פשוט בגימורים שונים.
    אם הכוונה לרכוש מחו"ל אז יש לגרקו דגם יותר מתקדם שנקרא ארגוס 70, ככל שידוע לי הוא לא משווק בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על טיולון בובו לג׳ואי פקט
    לילך
    17/09/2018

קובי שלום,

אשמח לעזרתך- אני מחפשת טיולון לביתי בת השנה וחצי.
    ההתלבטות כרגע היא בין בובו לג׳ואי פקט (לא בטוחה שככה קוראים לו, אבל אני מתכוונת לדגם הרחב יותר).
    אני מחפשת טיולון לא כבד מדי.
    מבחינת הבובו- האם יש חשיבות לתוספת לרגליים שיש בדגם החדש? מרגיש לי שבגיל הזה זה כבר לא קריטי...
    ושאלה נוספת- מה ההבדל בין בובו מקסי לדיזיין?

כמו כן, המוכרת בחנות המליצה לי על הטיולון פור בייבי של חברת רהיטי טל. האם אתה מכיר ויכול להמליץ או שלא?
    תודה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום לילך

לדעתי יש חשיבות למדרך הרגליים בבובו, בדיזיין מקבלים עיצוב אבל גם גגון טיפה יותר גדול.
    לדעתי הובובויים והפקט טיולונים מעולים, אין לי המלצה חד צדדית ולכן ההמלצה שלי היא פשוט לשים את התינוק בהם ולראות היכן נוח לו יותר, לטייל יחד עם התינוק בחנות עם הטיולונים וגם מחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה וכך לראות מי מהטיולונים נוח לך יותר בניוד, לאחר מכן לשנות מצבים של ישיבה שכיבה כשהתינוק בעגלה, לסיום לקפל כל אחד מהם ואז בסוף לשקלל הכל ולהחליט מה נכון לכם.

לגבי הפורבייבי אני פחות ממליץ, לדעתי טיולון של מאמ אשר מגיע לדעתי מאותו יצרן סיני עדיף עליו וגם זול ממנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לילך
    18/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלת תינוק ראשונה
    ענת
    17/09/2018

קובי שלום :)
    אני בהיריוני הראשון ומעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיוליון). הבחירה היא כמעט בלתי אפשרית לאור המבחר הענק! אשמח אם תוכל לייעץ לי על עגלה טובה.
    חשובה לי כמובן הנוחות של הילד אך אעדיף עגלה שהיא לא ענקית ענקית וקשה לתפעול וקיפול.
    כרגע אני נוטה לכיוון עגלת bebecar אך שמעתי שהטיולון שלה פחות נוח.
    ומנגד, המון המליצו לי על הבוגבו בי 5, רק שהאמטביה שלה נראת לי צרה מאוד!
    אשמח לעזרתך!

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלת תינוק ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום ענת,

ראשית יש להבין שיש התנגשות בדרישות שלך. עגלה נוחה לתינוק לדעתי זה אומר עגלה מרווחת ומרופדת, כזו שיש לה גם גלגלים גדולים וקפיצים טובים כך שלתינוק יהיה מרווח, מושב ואמבטיה איכותיים ועדיף מרופדים היטב ובזכות הגלגלים והקפיצים, ירגיש פחות רעידות ומכות מהדרך.
    כל אלו גורמים לעגלות שיהיו הכי נוחות לתינוק להעשות כבדות ומסורבלות ולכן לא לענות לדרישה של עגלה ענקית וקשה לתפעול.
    מצד שני ככל שהעגלה תהיה יותר קלה ונוחה לתפעול, לדעתי זה תמיד מגיע על חשבון נוחות התינוק בין אם ברוחב העגלה או בגלגלים, לעיתים בשניהם ובעוד דברים.

ההתלבטות בין בבה קאר לבי ממחישה בדיוק את ההבדלים.
    הבבה קאר הרבה יותר מרוווחת ומרופדת מהבי, מקבלים אמבטיה וטיולון ענקיים ולכן עגלה מאוד נוחה לתינוק לדעתי. מצד שני העגלה נחשבת לאחת הכבדות ביותר שיש, הקיפול מעט מסורבל וענקי. דווקא הטיולון שלה לדעתי סופר נוח לתינוק לדעתי.
    הבי שוקלת כמעט חצי מהבבה קאר, יותר נוחה לקיפול וכמעט בחצי יותר קטנה לאחר הקיפול אך מצד שני כבר שמת לב לאמבטיה הקטנה, בנוסף הגלגלים קטנים וגם המושב לא מרווח מספיק לדעתי.

אי לכך אתם צריכים להחליט מהן העדפות שלכם ומשם לגשת לבחירת העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפי הגעה של oyster 3
    רעות
    17/09/2018

שלום,
    אנחנו במהלך חיפושים לבחירת עגלה לילד ראשון ומאד אהבנו את העגלה oyster2. מחיפוש באינטרנט ראינו שהדגם החדש, oyster3 צפוי לצאת בזמן הקרוב בלונדון וששיפרו שם משמעותית את עניין הקיפול המסורבל שקיים בoyster2.
    אתה יודע להגיד מה הצפי של הדגם הזה להגיע לארץ והאם באמת שווה לחכות עם הקניה? (הלידה צפויה להיות בסוף אוקוטבר, וקיימת לנו אפשרות להשאיל לחודש-חודשיים את הדגם oyster2 מקרוב משפחה..)

לקביעת תור
    סגירה
    צפי הגעה של oyster 3

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/09/2018

שלום רעות,

בהחלט עשו שיפורים משמעותיים שגורמים להעדפה ברורה של הדור השלישי של האויסטר על פני הדור השני. לצערי איני יודע מתי יחל הדגם להימכר בארץ ואני ממליץ לפנות לבייבי סטאר היבואנים של המותג בכדי לברר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר התייעצויות לגבי עגלה לילד ראשון
    חיים
    16/09/2018

שלום רב
    אנחנו לפני לידה ראשונה ומחפשים עגלה. כיוון שאנחנו עוד בלי רכב (למרות שנראה שיהיה בעתיד הלא רחוק) הכיוון הוא טיולון מגיל אפס.
    ראינו את הטאי-טאי וכן את הבייבי גוג'ר.
    לעומת זאת, ראיתי באמאזון את העגלה הזו של קרגו :https://www.amazon.com/dp/B07B7RX4PZ/?coliid=I10386W4YEWORJ&colid=3G4V4YM9NGB1S&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it
    זה נראה בול מה שאנחנו צריכים, אל מתלבטים על קנייה מחו"ל מבחינת שירות, כמה זה חשוב?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• נשמח לעזרה

חיים
    17/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום חיים,

אני פחות ממליץ על עגלות בסגנון הטאי טאי או בייבי ג'וגר סיטי מיני לתינוק. לדעתי ולדעת מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +, כלומר גם בטיולון, היות ולעגלות אלו יש טיולון חד כיווני אני פחות ממליץ.
    לגבי הקישור, אני לא מצליח לפתוח, תרשום לי דגם ואבדוק במה מדובר (תרשום באנגלית). בכל אופן אני פחות ממליץ לרכוש מחו"ל בטח דגמים שהיבואן הרשמי לא משווק בארץ, כל העגלה תאלץ בשלב כלשהו לקבל טיפול/תיקון ואם אין חלפים או שירות זה בעייתי. כמוכן גם אם היו ולא רכשתם בארץ היבואנים ידאגו לדעתי לקחת את ההפרש בתיקון הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם הדגם

חיים
    18/09/2018

Crago aire4
    אשמח לשמוע המלצות על טיולון שלדעתך יותר מתאים לגיל לידה
    חשוב לנו שהוא כן יתקפל בצורה קלה ולגודל קומפקטי יחסית משום שגם כשיהיה רכב הוא כנראה יהיה קטן יחסית

תודה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום חיים,

א. הדגם לא משווק בארץ אי לכך אני לא ממליץ, יהיה בעיות של שירות ואחריות לדעתי.
    ב. כפי שציינתי בהודעה הראשונה איני ממליץ על עגלות שבהן הטיולון חד כיווני.
    ג. בארץ נמכרת עגלה בשם ג'ואי לייטראקס שזו בעצם עגלה זהה לגרקו שצירפת, ג'ואי בעצם מייצרת לגרקו את רוב המוצרים בעיקר את העגלות.

אם בכל זאת מתמקדים בעגלות חד כיווניות ההמלצה שלי היא ביבה טאיטאי או אויסטר זירו. בכל זאת הייתי ממליץ לנסות ולחפש מוצר עם טיולון דו כיווני כמו ארמדילו פליפ XT2 שלדעתי עונה לדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה חשובה

חיים
    20/09/2018

שלום קובי ותודה רבה על הערקה עד כה.
    נקודה חשובה שלא הזכרתי, התקציב שלנו הוא עד 2000 ש"ח.
    להבנתי, האויסטר והארמדילו עוברות בהרבה את הרף הזה?
    אלא אם כן הן נמכרות עם טיולון בלבד ללא אמבטיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום חיים,

לדעתי את הארמדילו ניתן לרכוש ללא אמבטיה, וכך גם את האויסטר שעליה אני פחות ממליץ מגיל לידה ללא אמבטיה, שוב גם פחות ממליץ באופן כללי כי הטיולון חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת לול עבור תינות פעילה
    יוכבד
    16/09/2018

שלום קובי,
    אשמח אם הפעם תעזור לי בבחירת לול עד עכשו עזרת לי מאוד בבחירת עגלה ומזרון ואני מאוד מרוצה.. אני לא יודעת איזה לול יותר טוב עבור התינוקת שלי .. הבנתי שהלול מעץ הכי יציב אבל הכי מסוכן אם חלילה התינוק נופל ומקבל מכה.. התינוקת שלי ברוך השם די פעילה.. על איזה לול הייתה ממליץ?
    תודה רבה על כל העזרה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום יוכבד,

הלול מעץ הוא תקני בניגוד ללולי פלסטיק שככל שידוע לי אינם תקניים נכון להיום. אין מה לחשוש, נמכרו מליוני לולי עץ ב30 שנים האחרונות ואין ממה לחשוש, אפשר להוסיף מגן ראש מסביב ללול.
    על לולי רשת אני פחות ממליץ, לדעתי לא בריאים לעניים של התינוק בגלל הרשת, מקשה על התינוק לעמוד בהם ופחות נוח כי אין תמיכה קשיחה מלאה בתחתית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב לגבי עגלה
    ענבל
    16/09/2018

שלום, שאלתי לפני כחודשיים לגבי עגלה, ההתלבטות העיקרית שלי בסופו של דבר הייתה בין הבוגבו בי לבין הסייבקס מיוס בגלל המשקל הקל והנוחות..
    שתיהן כנראה נאלצות לרדת מהפרק בגלל המחיר ואני מחפשת עגלה במשקל דומה ובמחיר זול יותר, ראיתי את הסייבקס אגיס אם אייר האם אתה ממליץ עליה?

לקביעת תור
    סגירה
    שואלת שוב לגבי עגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום ענבל,

אני פחות ממליץ, עגלות דומות לבי בתקציב נמוך יותר הן ארמדילו פליפ XT2 שלדעתי עדיפה על הסייבקס M AIR.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות

נועה
    20/09/2018

הי קובי,
    בהמשך להמלצתך לענבל על ארמדילו פליפ XT2,
    גם אני הסתכלתי עליה והיא נראית נוחה, בקיפול, במימדים, בגלגלים...ממש אחלה.
    אני מתלבטת בינה לבין הסייבקס מיוס.
    אשמח לדעת מה דעתך ומה הפרמטרים שבעקבותם ממליץ. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום ענבל,

שתיהן מציעות את אותם יתרונות של משקל קל, נוחות קיפול וגודל קיפול. לכן ההבדלים הם לא משמעותיים.
    לדעתי היתרונות של הפליפ הם: ידית טלסקופית, גלגלים יותר גדולים ויפה יותר נוחה לקיפול. כמוכן למושב יש תמיכת גב קשיחה שלדעתי עדיפה
    במיוס המשקל קל יותר והיא טיפה יותר מרווחת.

ממליץ להתנסות לבד עם כל עגלה בניוד בחנות עם משקל בתוכן, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד יחד עם טיולון ולקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך..

ענבל
    26/09/2018

ראיתי את הארמדילו פליפ והיא כבדה משמעותית מאחרות.. (10 עם הטיולון..), לעומתה ראיתי בחנות גם את הטאי טאי שכמובן פחות מומלצת בגלל הטיולון החד כיווני אבל נראה שעונה על כל הדרישות (עלייה במדרגות יומיומית ולכן גלגלים חזקים וקלת משקל..)
    אשמח לשמוע מה אתה חושב עליה מבחינת איכות, גלגלים וכו'
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום ענבל,

אני חושב שמדובר בעגלה מעולה, בדרך כלל מאוד מומלצת על ידי אך מגיל שנה/שנה+.
    חשוב לציין שיש גם קשר בין המשקל הקל לדברים מסויימים שאין בעגלה כמו גב קשיח מפלסטיק שיש בפליפ, ידית טלסקופית, כמובן שטיולון דו כיווני, שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא שני , בהמשך לתשובתך
    עדן
    16/09/2018

עשינו בדיקה לגבי מגוון בוסטרים עם רצועות לבננו בן השנה ו8 חודשים ביניהם הסוגים שהמלצת עליהם והחלטנו בכל זאת לא לעלות מתקציב ה- 300 ש"ח
    רצינו לדעת האם בכל זאת יש כיסא או שניים שתוכל להמליץ עליהם בתקציב שעומד לרשותנו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא שני , בהמשך לתשובתך

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום עדן,

מאוד קשה לי להמליץ מכיוון שאין מוצר שנבחן בדירוג גבוהה בטווח המחיר הזה. הכי הייתי ממליץ על JOIE Elevate שמגיע מיצרן מעולה, נכנס לתקציב (בדקתי בזאפ), נראה ברמה גבוהה ומגיע מיצרן שיש לו מספר דגמים מעולים וגם היצרן שמייצר לגרקו ככל הידוע לי את רוב מוצריהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לשלושה מושבי בטיחות במושב האחורי
    אסתי
    16/09/2018

שלום קובי,
    בע״ה צפויה ללדת בנובמבר ויש לי בני 6 ו4 בבית שיושבים כרגע על בוסטר עם גב שיכול להתפרק. תיכננתי ללידה הקרובה לרכוש את הצ׳יקו נקסטפיט מגיל לידה ולוותר על סלקל כיוון שהבנתי שהוא המומלץ ביותר אבל ראיתי שהוא רחב מאוד ורוב הסיכויים שהוא לא ייכנס לי במושב האחורי עם שני בוסטרים.
    איזה מושב בטיחות הכי מומלץ מבחינת רמת בטיחות וברוחב כזה שלא יגביל אותנו, או האם יש בוסטרים צרים יותר או שכולם באותו רוחב?
    אין מגבלת תקציב.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום אסתי,

אחרי הנקסטפיט ברייטקס מרתון הוא הבא בתור לפי דעתי והוא טיפה יותר צר. ממליץ כמובן לעשות בדיקה איתו או עם הצ'יקו ברכב יחד עם הבוסטרים כדי לקבל תמונה מלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אסתי
    17/09/2018

האם עדיף לשקול לשים את כיסא הבטיחות במושב הקדמי ולבטל את כרית האוויר או שלא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום אסתי,

זו גם אופציה אך יש לקחת בחשבון 2 דברים:
    1. סטטיסטית זה המקום הכי פחות בטוח ברכב.
    2. הרוב המוחלט של המושבים יסתירו לכם את המראה כאשר יותקנו כנגד כיוון הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך נוותר...

אסתי
    18/09/2018

קיבלתי המלצה גם על קוסקו סנרה שהוא כיסא צר, ראיתי שמבחינת בטיחות אתה ממליץ עליו גם, אך האם מבחינת נוחות לתינוק ובגלל שהוא זול יותר עדיף בשלב ראשון לרכוש סל קל ולעבור לקוסקו רק בשלב מאוחר יותר? או שיש איזו דרך להפוך אותו לנוח יותר, כי כרגע ממה שראיתי העיצוב שלו הוא די פשוט ולא נראה מרופד במיוחד.
    תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום אסתי,

הוא די בסיסי ואין דרך להפוך אותו ליותר נוח, כל תוספת לא מקורית או מאושרת של היצרן תגרום למוצר להפוך ללא יעיל.
    מדובר במושב בטוח ולכן אני ממליץ עליו אבל בעיקר כמושב שני לרכב שבדרך הנסיעות בו הן אחת ל.. או נסיעות קצרות.
    יש לאוונפלו מושב שנקרא סונס הקוסקו נחשב יותר בטוח אך לא בפער גדול והסונס טיפה יותר נוח וצר כמו הקוסקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות עגלה לילד ראשון - שתחזיק להרבה זמן
    עדי
    16/09/2018

היי , אחרי מעבר בהמון חניות ומעבר על הרבה מאוד דגמים אני ממש מתלבטת איזו עגלה כדאי לקנות ואשמח לעזרה , בכל עגלה אני מוצאת למה לא לקנות אותה ולא מצליחה להחליט מה הכי מתאים .
    יש לציין שאנחנו גרים בעיר אז אנחנו מחפשים משהו נוח ,קל, עמיד , שיכול להחזיק לכמה ילדים ויהיה קל לקפל אותו.
    1. בוגבו בי 5 - ממש אהבתי את הטיולון שלה , היא קלה ונוחה אבל האמבטיה מרגישה לי לא כל כך יציבה וחזקה וגם צרה קצת.
    2. סייבקס מיוס , הקיפול שלה מדהים, היא קלה ונוחה אבל הטיולון שלה עם רשת וזה מרגיש לי לא מספיק חזק ונכון לגב של תינוק.
    3. sportline cielo - כבדה יחסית אבל מרגישה איכותית, היא יצאה רק לפני חודש אז אין עליה ממש תגובות ואני מרגישה שזה סיכון לקחת אותה . בנוסף הידית שלה לא מספיק גבוהה .

עגלות שהמליצו לי ועדיין לא ראיתי אבל נראה לי שהן יותר כבדות(תקן אותי אם אני טועה) :
    1. ג'ואי כרום
    2. מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ

תודה רבה על העזרה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום עדי,

עניין ההישרדות לכמה שנים בקצרה, יש עגלות ותיקות שאפשר פחות או יותר לדעת. כמוכן זה גם תלוי משתמש, יש אנשים שיהרסו עגלות טנק תוך מספר שימושים. בנוסף בעולם של טרנדים מתחלפים היום הרבה הורים רוצים להחליף עגלה מילד לילד.

הבי 5 הוכיחה עצמה כעגלה ששורדת טוב. אכןהאמבטיה זו נקודת החולשה כמו גם גגונים קצרים מדי לדעתי. חוץ מזה עונה היטב לדרישות אבל יקרה משמעותית

המיוס, אכן אני אישית פחות אוהבת את הרשת, כמוכן לדעתי פחות נוחה בניוד ולעליה וירידה ממדרכות.

הסיילו, חדשה, זולה מאוד, קשה לתת חוות דעת על אמינותה והישרדותה כי היא מאוד חדשה, אני פחות אהבתי אותה, לדעתי הגלגלים בסיסיים מדי וכך גם הקפיצים.

הכרום גדולה יחסית בקיפול ולכן פחות תענה למה שאת מחפשת.
    הפליפ עונה היטב לדרישות שלך, בהשוואה לבי האמבטיה טובה יותר, גגון הטיולון טיפה יותר מצל, פחות נוחה בניוד ויותר כבדה מהבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

עדי
    17/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ספורט ליין CIELO
    מיכאל
    16/09/2018

היי,

האם העגלה ספורטליין מדגם CIELO מומלצת?

אנחנו מחפשים עגלה קלה, שמתקפלת ביד אחד, עם שכיבה מלאה וטיולון ל2 הכיוונים.

נשמע שהעגלה מתאימה לדרישות שלנו, אבל מה שבעיקר מפחיד אותנו בעגלה הזו זה בולמי הזעזועים. עיקר השימוש יהיה בעיר אך ישנה דרך קצרה עם חצץ.

נשמח לעזרה, תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ספורט ליין CIELO

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום מיכאל,

עגלה מאוד חדשה כך שאין לי פידבק ממשתמשים.
    מהבדיקה שעשיתי בהחלט פחות אהבתי את הגלגל, גם החומר, גם הגודל ובעיקר הקפיצים אבל כפי שאני מציין תמיד זהו חלק מהמחיר שמשלמים כשרוצים מוצר קל.
    כמוכן פחות אהבתי את מושב הטיול, אמנם הוא נשכב למצב ישר אך לא מתיישב למצב ישר ונשאר בשיפוע שלדעתי גדול מדי במצב היושב. לדעתי ארמדילו פליפXT2 תהיה יותר יעילה בדברים האלו אך היא יותר כבדה ויותר יקרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה