מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין שלוש עגלותאלינה24/10/2018
קובי ערב טוב.
אני מתלבטת בין 3 עגלות: אינגלזינה טרילוגי,בייבי ג׳וגר ואי בי סי דיזיין סלסה.שנת 2018
מחפשים עגלה גבוהה,אמבטיה רחבה,נחמד עם תתקפל(פחות תיתפסו מקום)נוחה לקיפול,לא כבדה ועם גגון ארוך להסתיר את הבייבי מהגשם והשמש ושהטיולון שלה יאפשר מצב שכיבה.עש בכלל עגלה כזאת עם כל הרצונות?)))
אשמח לדעת את הפלוסים והמינוסים שלהם והעם יש טעם לחכות לדגם של 2019(צריכה ללדת סוף דצמבר)השאלה כמובן מתי יצאו לחנויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום אילנה,
אין עגלה שתספק את כל הדרישות. תמיד יתרון מסויים יגיע עם חיסרון אחר, צריך לקבל החלטה אם מה אנו מסוגלים להתמודד כחיסרון שהתמורה שלו כיתרון תהיה לנו שווה את זה.
על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ, לא ציינת דגם ואני מניח שהכוונה היא לסיטי מיני. הטיולון שלה חד כיווני ולכן מראש אני פוסל עגלות עם טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +.
אינגלזינה טרילוג'י, לא הכי גבוהה, האמבטיה לא ניתנת לקיפול, הגגונים לא הכי גדולים אך לדעתי זה עדיין בסדר.
יחסית קלה, נוחה מאוד לקיפול וקטנה לאחר הקיפול. החסרונות:
פחות נוחה לניוד ולעלייה וירידה ממדרכות, סל חפצים קטן ולא נגיש כלכך. הידית לא מתכווננת בגובה.
סלסה 2019, אין בעיה מבחינת זמנים, תגיע לחנויות לפני דצמבר או לכל המאוחר תחילת דצמבר.
העגלה גבוהה מאוד עם ידית טלסקופית, האמבטיה ניתנת לקיפול בגמר השימוש, הגגונים ענקיים, לדעתי אחת העגלות הכי נוחות לניוד ולעליה וירידה ממדרכות. סל חפצים ענק וידית טלסקופית מתכווננת.
חסרונות: כבדה בהשוואה לאינגלזינה (אך לדעתי בהחלט במשקל סביר), קיפול ב- 2 ידיים, גדולה לאחר קיפול (אך עדיין נכנסת כמעט לכל רכב).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אי.בי.סי דיזיין סלסה
אלינה25/10/2018לגבי העגלה החדשה של 2019 מה המשקל שלה של השילדה,אמבטיה וטיולון? ומחיר פחות או יותר
ועוד שאלה מיזרון לעריסה איזה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום אלינה,
משקל השלדה יהיה כ- 7.5 ק"ג. יחד עם טיולון המשקל יהיה 12.4 ק"ג.
עם האמבטיה המשקל קל יותר אך זה פחות רלוונטי מכיוון שצריך לנתק את האמבטיה טרם הקיפול, אי לכך אין צורך לשאת יחד עם השלדה.
לגבי מזרן לעריסה, בניגוד למיטות אין צורך במשהו מיוחד. ההמלצה שלי היא למזרן עם תו תקן ובעל ציפוי בד (רשתי) ולא ניילון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת טיולון קל לסחיבהלין24/10/2018
היי אשמח לעזרה אני מבולבלת לגמרי
עד עכשיו היתה לנו מקלרן xlr שנהרסה אחרי 3 שנים
וכעת צריכים טיולון ..
אני הולכת הרבה בחוץ והשימוש הוא אינטנסיבי אז צריכה להיות נוחה(קלה) לסחיבה וחזקה
מצד שני גם ילדה בת שנה וחצי נסחבת יחד איתי אז חשוב מאוד שיהיה לה כמה שיותר נוח לשבת
אני יודעת שבדרך כלל זה בא על חשבון אחד של השני ..
אבל אולי יש משהו שמתקרב לזה.?
ועוד עינין חשוב
מעדיפה קיפול הכי קטן וקל שיש אבל זה כבר הרבה פחות חשוב ..
בקיצור טיולון שהכי מתקרב לצרכים שלי ..
ראיתי את היויו האם מתאימה למה שאני צריכה ?
איזי ווקר?ציקו לייט וואי?ג'ואי? קיבלתי עליהם קצת המלצות
אשמח לעזרה
המחיר הוא לא עינין משמעותי חשוב לי מאוד מאוד שתהיה הכי הכי מתקרבת שיש למה שאני צריכה
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום לין,
לדעתי הלייט וואי או ג'ואי בריסק (לא ציינת דגם ולכן אני מניח שהכוונה אליו) בסגנון של המקלארן, כלומר קיפול יחסית גדול בהשוואה ליויו ודומיה.
היויו עונה טוב לדרישות שלך, קלה, נוחה לניוד, קטנה מאוד לאחר קיפול, לדעתי לא תהיה בעיה בנוחות לילדה, כמובן ששווה לבדוק איתה טרם הרכישה.
גם איזי ווקר טובה לדעתי, היויו לדעתי נוחה יותר בניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי כסאות בטיחות מגיל לידהרוני24/10/2018
קובי שלום
לקראת לידת תאומים, נשמח לקבל את חוות דעתך באשר לרכישת כיסאות בטיחות.
אנו מעוניינים בכיסאות בטיחות קבועים ולא סלקלים שיתאימו מגיל לידה.
על הכיסאות להיות בטוחים, נוחים, במחיר סביר ולא רחבים מידי כך שאוכל לשבת ביניהם ולטפל בהם בנסיעות ארוכות. ו/או להוסיף כיסא שלישי בעתיד אם יוולד ילד נוסף.
ראינו שאתה ממליץ מגיל לידה על ציקו נקסטפיט, אולם אנו צריכים שניים והנקספיס חורג מהתקציב.
נשמח לקבל את המלצתך לכיסאות העומדים בתנאים שתוארו בתקציב של עד 1,000 ש"ח ליחידה (עדיף בפחות - ממילא ההוצאות על תאומים הם גבוהות מאוד).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום רוני,
אני חושב שכצעד של חיסכון אכן זה נכון לדלג על הסלקלים.
רוב הכיסאות רחבים ויהיה קשה לשבת מאחור אך אפשרי (זה גם תלוי בסוג הרכב).
הצ'יקו לדעתי הוא הכיסא לא רק הכי בטוח אלא הכי נח בזכות זווית השכיבה שדומה לסלקל, לכן אני ממליץ עליו.
כן הייתי מנסה לבדוק אפשרות לקבל הנחה על שניים, לדעתי ל-1000 ש"ח לא תגיעו אך שווה בכל זאת להתאמץ לדעתי כי זו הוצאה לטווח סופר ארוך.
בפחות מ-1000 ש"ח הכי הייתי ממליץ על גרקו סייז פור מי, גם לו יש זווית שכיבה יחסית טובה לניו בורן.
ושוב, ממליץ להתמקח על המחיר, ברכישת 2 יחידות (לעיתים 4 עם רוכשים גם לרכב משני) יהיו חנויות שיתנו מחיר טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לתינוק התלבטות בין המיניםאורטל מויאל24/10/2018
היי ,
אני נמצאת בחודש השביעי ומתלבטת כרגע לגבי עגלה לתינוק ,אמנם יש לי בן אך חושבת עתידי על 2 המינים
אני 1.60 בעלי 1.74
אהבתי את הבוגבו בי 5 , יויו , מאמס אנד פאפס
יש לציין שראיתי את העגלות רק בתמונות בלבד
מעדיפה משהו לטווח ארוך, קליל
צבע מועדף שחור, שחור לבן, שחור אפור
אשמח לייעוץ והכוונה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום אורטל,
לדעתי את מתעסקת בתפל ולא בעיקר. ההמלצה שלי בראש ובראשונה להתעלם מעיצוב, צבעים, יופי או כיעור בעגלה.
זה מתכון טוב לרכוש מוצר שלא יהיה טוב או נכון לנו.
יש יצרנים שמשקיעים רבות בעיצוב המוצר אך מתעלמים מכך שאמור להיות תינוק בעגלה, או יוצרים מוצר כבד, מסורבל, לא נח לניוד ועוד.
צריך להתמקד לדעתי קודם כל בדרישות הפרקטיות שלכם כמו:
נוחות התינוק, נוחות הניוד (שאלו לדעתי 2 הדברים הכי חשובים).
נוחות קיפול, משקל, גודל קיפול (אלו לדעתי חשובים אך לרוב מתנגשים עם נוחות התינוק ונוחות הניוד), לדוגמא מי שגר בבניין ללא מעלית, מי שמתנייד בתחבורה ציבורית או בעל רכב עם תא מטען קטן, עדיף יהיה לו להתפשר על נוחות הניוד או נוחות התינוק.
בוגבו בי לדעתי מאוד נוחה להורה, משקלה יחסית קל, נוחה לקיפול וגודלה מאוד קומפקטי לאחר הקיפול. היא בעלת יכולת ניוד טובה לעיר אך מעבר לזה פארקים, עיר עתיקה, חצץ וכו' היא תהיה פחות נוחה לניוד. יש לה ידית טלסקופית שזה מעולה עבור הורים עם הפרשי גובה.
יויו, לדעתי לא מומלצת כעגלה מגיל לידה, היא פותחה כטיולון ואני הייתי ממליץ עליה רק מגיל שנה. כמוכן הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה גם בשלב הטיולון.
מאמאס אנד פאפאס, לא ציינת שם של דגם ולכן איני יכול לענות.
הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתגיע בעוד 3 שבועות לארץ. כרגע אפשר לראות אוניליין אם זה תואם את הדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לילדה בת שנהשיר24/10/2018
שלום,
אנחנו מחפשים טיולון לילדה בת שנה.
השתשתנו במשך זמן רב ביויו אך יש בה חסרונות שאינה מגיעה לשכיבה מלאה ואינה מתקפלת ביד אחת.
האם יש טיולונים אחרים שיענו על החסרונות האלה?
מה דעתך על ה-squizz looping?
לאחרונה ראיתי דגם חדש של סילבר קרוס, ג'ט, מה דעתך עליו?
בנוסף, ראיתי שכתבת שאמורים לצאת לשוק דגמים חדשים, האם כדאי לחכות? יש לנו עגלה גדולה אבל אנחנו גרים בקומה שניה בלי מעלית וזה מאוד קשה להשתמש בה כרגע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום שיר,
לדעתי רוב הטיולונים דומים אם יתרון כזה או אחר לכל אחד מהם.
לדעתי לעבור מיויו לסקוויז זה אולי לקבל שכיבה יותר טובה, מדרך רגליים מתכוונן ומעקה וקיפול ביד אחת. מצד שני לדעתי יכולת הניוד פחות טובה מהיויו, הקיפול גדול יותר ומהשקל כבד יותר כך שמצד אחד מקבלים יתרונות ומצד שני חסרונות.
לגבי סילבר קרוס ג'ט, יש לה גלגלים טובים, גגון טוב, שכיבה טובה אך לדעתי הקיפול מסורבל (מצריך 2 ידיים) וכנ"ל לפתיחה.
היא סוג של קיפול מטריה וללכן יש סוג של סולם שסוגר את כל הגישה לסל האחורי, זה לדעתי גם יפגע ביכולת הניוד.
אכן אמורים להגיע דגמים נוספים כמו יויו חדשה עם מדרך רגליים מתכוונן, מקלארן חדשה בסגנון של היויו, טיולונים לא ממותגים מיבואנים ישראלים וכמובן של יצרנים מוכרים, לצערי אין לי תאריכי יעד, בדרך כלל דגמי 2019 נכנסים לארץ בין דצמבר למרץ.
מהקיימים היום הייתי ממליץ לבדוק את איזי ווקר XS שיחסית עונה לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בקניית עגלה משולבתאינה24/10/2018
שלום, אשמח לחוות דעת על מספר עגלות. מצפים לתינוקת בסוף ינואר ומחפשים עגלה משולבת איכותית ויציבה, לא מסורבלת בקיפול(הן מבחינת תפעול והן מבחינת מקום) ולא כבדה מידי(שללנו את הפג פרגו בגלל חוסר במעלית בבניין). כרגע מתלבטים בין 2 עגלות שעצרנו עליהם עד עכשיו:
1. Graco Evo
2. Joei Chrome - החסרונות שהתרשמתי מהתגובות היו ביציבות של העגלה על משטחים לא ישרים ובקיפול הגדול יחסית בגלל הגלגלים.
אם ישנן עגלות משולבות נוספות שמומלצות, אשמח לשמוע 🙂
תודה מראש,
אינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/10/2018שלום אינה,
לדעתי גם בגרקו נוחות הניוד לא הכי טובה. גם בה וגם בכרום אין בולמי זעזועים טובים לגלגלים, לא האחוריים ולא הקדמיים, אי לכך יכולת בניוד נפגעת והעגלה מרגישה רועדת מעט.
כמוכן העגלות יחסית גדולות בקיפול ולכן בעייתיות לדעתי לבנין ללא מעלית.
אם יש זמן הייתי ממליץ לחכות בעוד 3 שבועות תגיע עגלה חדשה שלדעתי עונה בצורה מעולה לדרישות שלך. אפשר לראות בגוגל בייבי בוס טייגר. לצערי כרגע לא ניתן לראותה בחנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי בוס טייגר
אינה25/10/2018קובי בוקר טוב, תודה רבה על המענה המהיר! ראינו את העגלה, באמת נראית מעולה! יש הערכה למחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום אינה,
המחיר יהיה ככל הנראה 3000 ש"ח
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי עגלה עם אמבטיהמרים23/10/2018
קובי שלום,
אני בהריון שלישי מתלבטת לגבי עגלה. חשוב לי שהעגלה תהיה עם אמבטיה וטיולון, לא כבדה מדי עם טיולון דו כיווני ונוחה לקיפול - שהטיולון יתקפל יחד עם השלדה. לא הכרחי שהעגלה תהיה עם התאמה לסלקל. יצא לי לראות את עגלת אייריס של סייבקס. מצד אחד היא עם אמבטיה נוחה וטיולון מתכוונן ל 2 הצדדים אך לא יצא לי לראות ביקורות רבות ברשת. ראיתי גם עגלה שנקראת ללה מבית גוד בייבי.
חשוב לי שתהיה נגישות לסל שבתחתית העגלה מה שלא קיים בחלק מהעגלות במצב התקנה עם האמבטיה. לא רוצה עגלה יקרה או מסורבלת. אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/10/2018שלום מרים,
2 העגלות לדעתי קצת מיושנות. מהשניים האייריס יותר מוצלחת לדעתי, יותר נוחה לקיפול, יותר קלה ופרקטית.
במחירים שלהן הייתי יותר ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה 2 או סירקל ראבנה, כולן נעות סביב ה- 2000 ש"ח ומציעות טיולונים בעלי שכיבה מלאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על אינגליזינה אפטיקהאיילה23/10/2018
ערב טוב,
מתלבטים מאוד בקניית עגלה, העניין שחשוב לנו שתהיה ניידות טובה במיוחד בתנאים שהם יישוב ולא עיר, עלייה נוחה במדרכות ומדרגות, נוחה לתינוק ולהורה, קיפול נוח, שנראית טוב, וחזקה.
התלבטנו לגבי ארמדילו אבל גילינו שהאמבטיה שלה פשוט פיצית וכל העגלה עצמה נמוכה.
כרגע מאוד רוצים את האינגליזינה אפטיקה ונשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/10/2018שלום איילה,
נוחות הניוד שלה טובה, הקיפול נח, עלייה וירידה ממדרכות טיפה קשים בגלל משקלה אך זה לא אמור להיות קריטי, מה שכן הייתי ממליץ לכם לשים בתוכה משקל של 12 ק"ג ולהתנסות בכך.
היא בהחלט נראית חזקה אך היא מאוד חדשה ולכן קשה לדעתי לדעת במדויק אבל היא מגיע מיצרן טוב. לדעי גגון הטיולון מעט חלש/רופף מדי.
הייתי גם ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה לדעתי טוב לדרישות. קלה יותר מהאפטיקה, נוחה יותר בניוד ועליה וירידה ממדרכות לדעתי. פחות נוחה בקיפול (אך לא בצורה קיצונית) וגדולה יותר לאחר הקיפול (גם לא בצורה קיצונית).
בעוד כחודש יגיעו דגמי 2019 עם טיולון חדש בעל שכיבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בבחירת מנשא לתינוקתהילה23/10/2018
היי קובי,
פורום נהדר, תודה לך!
התינוקת שלנו בת 4 חודשים, מעוניינים לרכוש מנשא.
עד איזה משקל מנשאי הבד (קשירה) מומלצים? במידה ועדיין רלוונטי לנו מנשא בד, אשמח לקבל המלצה.
בכל מקרה, נשמח לדעת מהם המנשאים המומלצים (קשירה או קשיח).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/10/2018שלום הילה,
מרבית המנשאים הם עד משקלים של בין 15 ל 18 ק"ג, זאת ע"פ היצרנים וכל אחד רושם על המוצר. בתכלס אחרי גיל שנה 12 ק"ג הרוב המוחלט כבר לא ישתמש במנשא עקב המשקל הכבד ובגיל זה כבר הרוב עם טיולון או תלת אופן.
לגבי מנשא בד, אנחנו השתמשנו עם מנשא של מילגה, לא יקר, נח ואם מקבלים הדרכה טובה איך לקשור/לתפעל מדובר במנשא מעולה לדעתי שעזר לא רק בנשיאת התינוק אלא גם בהרדמה.
לגבי מנשאים רגילים אז לדעתי המומלצים הם ארגו 360, בייבי ביורן וואן או לילי בייבי.
הערה חשובה: מה שנח לי או לאחרים או מה שלדעתי מומלץ יתכן ולא יהיה יעיל עבורך. כל אדם בנוי אחרת עם יכולות אחרות, אותו כנ"ל לגבי תינוקות ולכן רצוי טרם הרכישה לגשת לחנויות, לקבל הדרכה ואז ללבוש לבד את המנשא, לשים את התינוק ולטייל מספר דקות (אפילו רבע שעה +) כדי לראות שנח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילה24/10/2018תודה רבה על התשובה המפורטת.
האם גם מנשאי הבד רלוונטיים עד 12 ק"ג, או גיל שנה לערך? או שעדיף מנשא רגיל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/10/2018שלום הילה,
כפי שציינתי המשקל המירבי משתנה ממנשא למנשא וצריך לבדוק זאת טרם הרכישה. לגבי 12 ק"ג / גיל שנה, כפי שציינתי הרוב בנויים לנשיאת תינוק גם עד גיל 3 שנים (ישנם גם מנשאים רגילים לא מבד שניתנים לנשיאה על הגב ומתאימים עד 18 ק"ג) אבל, מניסיוני לרוב ההורים יהיה קשה לעבוד עם כל מנשא לאחר גיל שנה, מאוד קשה לשאת 12 ק"ג עלינו, בטח שלאורך זמן. כמוכן הגימיק של מנשא בטן שהופך לגב לדעתי מיותר מאוד, יש מנשאים יעודיים לגב שנוחים הרבה יותר לנשאית משקל כבד של ילד.
לגבי עדיפות, כפי שציינתי, זה מאוד אינדיבידואלי וצריך לגשת לחנויות, להנתסות יחד עם התינוק ולראות מה נח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה25/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית טיולון לבת שנההדס22/10/2018
הי קובי,
אני מבולבלת קשות ממגוון הטיולונים הקלים שיש בשוק. אשמח להמלצתך לטיולון קל עד 1000 שח, עם ידית אחת, אפשרות להגיע עד ישיבה מלאה, שכיבה כמעט מלאה ושיחיה עד לילד/ה הבאים.
אם יש לך כמה המלצות עוד יותר טוב, כי בכל מקום אפשר להשיג משהו אחר.
תשובה
קובי סופר23/10/2018שלום הדס,
ראשית היתרון בטיולון שאפשר להתנסות בהם יחד עם התינוק.
לדעתי בתקציב איזי ווקר XS, איזי בייבי בובו או מקסי וטיולון מאמ נותנים את התמורה הכי טובה לכסף.
כפי שציינתי, ממליץ להתנסות, להושיב את התינוק, לטייל בחנות ומחוצה לה, לשנות מצבים ולראות אם נוח ואם הישיבה תואמת את הציפיות שלך. לנסות לקפל ולקבל החלטה מה נוח לך ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 2 שיקולים
הדס23/10/2018הי קובי,
תודה על התשובה המהירה. ראיתי את האיזי ווקר בשילב והיה נראה שאין לו גגון ארוך מספיק והקיפול לא קומפקטי כמו בעגלות מתחרות. מה אתה אומר על ג'ואי פקט או צ'יקו מינימו? אני הייתי כבר בכמה חנויות ואני מבולבלת מהמגוון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/10/2018שלום הדס,
המינימו מציעה גגון קטן לדעתי אפילו יותר קטן מהווקר. היתרון הגדול שלה הוא ששינוי המצבים הוא עם לחצן ולא שרוך, הרבה יותר נוח לתפעול. נוחות הניוד שלה לדעתי פחות טובה.
הפקט טיולון טוב, גם בו הגגון לא ממש גדול. הטיולון בסגנון הזה עם הגגון הכי גדול הוא מאמ שגם זול משמעותית ואולי שווה לבדוק אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה עגלותעירית22/10/2018
היי,
אני בהריון שלישי (בשניים הקודמים השתמשתי בUppababy Vista שאהבתי) עכשיו מחפשת עגלה חדשה ובילד שלישי חשוב לי שתיהיה קלה, אחרי חפירות וקריאת אינספור חוות דעת החלטתי להזמין את האורבו 2 (רוז גולד) אבל היו כמה שאמרו שהאמבטיה מאוד קטנה, לא יודעת עד כמה זה קטן או רלוונטי...ואז ראיתי את הסילבר קרוס פיוניר (שמשום מה לא מצאתי עליה הרבה חוות דעת) שניראית יפה ואיכותית גם כן
והיום מישהי אמרה לי על מוצי, בקיצור ילדה שלישית ואני מבולבלת
אבל מה שבאמת חשוב לי זה שהעגלה לא תיהיה כבדה ושיהיה קיפול קליל וגם שכיבה מלאה יהיה נחמד
Any thoughts???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/10/2018שלום עירית,
ראשית אם חשובים לך קלות משקל אז מוצי אינה אופציה, היא כבדה מהויסטה שהייתה לך. כנ"ל לגבי הפיוניר שדי זהה במשקל לויטסה.
יחד עם זאת אני חושב שהאורבו אינה עגלה מוצלח, מעבר לעובדה שהאמבטיה יחסית קטנה הגלגלים שלה קטנים ולדעתי לא מוצלחים, זה משפיע על יכולת ההתניידות שתהיה די קשה לדעתי, כמוכן גם על הבלאי.
בסגנון שאת מחפשת לדעתי עגלות כמו בוגבו בי 5, או ארמדילו פליפ XT2 יהיו מוצלחות יותר (גם אצלהן האמבטיה קטנה אך יכולת הניוד עדיפה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים טיולון איכותי, נוח לתינוק וקומפקטי להורהמירי22/10/2018
שלום,
אנחנו רוצים לקנות טיולון לביתי בת השמונה חודשים.
כעגלה יש לנו את הסילבר קרוס- סרף.
היינו מאד מרוצים, היא מאד נוחה לבת שלי אבל נראה לי שאנחנו כבר בשלים לעבור לטיולון קטן יותר, מסורבל פחות ובהחלט גם בגלל שאנחנו לא רוצים להרוס את העגלה היקרה.
חשבנו לרכוש את היויו, שלמרות מחירה היקר הקיפול הקטן שלה קורץ לנו מאד בפרט כי יש לנו רכב מאד קטן,
וגם העובדה שניתן לעלות אותה לטיסה מושכת אותנו מאד, בנוסף זה שהיא נחשבת לחזקה ועולה יפה מדרגות גם מהווה ייתרון.
אנחנו גרים בקומה שניה בלי מעלית.
יש רק שתי נקודות שאנחנו מתלבטים לגביהן-
האם היויו מתאימה גם לאנשים גבוהים? (אני1.7 מטר ובעלי 1.86) וכן האם היא נוחה לילד? לא קטנה וצפופה מידי?
והאם העובדה שאין פגוש היא חסרון?
מישהו לאחרונה זרק לי את השם של עגלה חדשה- הבמפריידר, האם אתה מכיר אותה?
אשמח לשמוע ממך מה נראה לך מתאים יותר לצרכים שלנו ועל מה אתה ממליץ כבעל ניסיון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/10/2018שלום מירי,
ראשית ההמלצה שלי לעבור לטיולון רק לאחר גיל שנה. יש חשיבות גדולה לכך שהתינוק מולכם עד גיל שנה + ובמינימום עד גיל שנה.
יחד עם זאת אני מניח שעדיין תוכלו להשתמש בעגלה הקיימת בשיתוף עם הטיולון.
לגבי היויו, זהו טיולון מאוד נוח לניוד, נח לקיפול וקומפקטי מאוד.
לדעתי אין בעיה לגבוהים אך תמיד מומלץ להתנסות, להושיב את התינוק ולטייל עם הטיולון בחנות ומחוצה לה.
לדעתי יותר נח לתינוקות טיולון עם פגוש אבל זה לא קריטי אם אין. אין בעיה עם גודל הפנימי אך יש מוצרים מרווחים יותר ומן הסתם נוחים יותר לתינוק אך זה גם מגיע עם חסרונות של משקל כבד יותר ומוצר גדול יותר עם קיפול גדול יותר.
לגבי טיסות, זה גימיק נחמד אך יש להבין שעם כל עגלה אפשר לעלות לטיסה, ההבדל בין היויו לעגלה שיש לך כיום לדוגמא הוא, עם היויו תעלו לטיסה יחד עם הטיולון ותשימו בתא הפנימי של המטוס ואילו עם הסרף תגיעו עד המטוס, תמסרו את העגלה לפני העליה למטוס והיא תישלח כמטען ותקבלו אותה מיד עם ירידתכם מהטיסה. אי לכך לדעתי לא ממש קריטי שבחירת הטיולון תושפע מ"יתרון" זה.
לגבי באמפריידר, מדובר בטיולון חדש, דומה ליויו אך מציע שכיבה ישרה ואופציה בעתיד לרכוש טיולון זהה ולחבר לקיים ואז להפוך את העגלה לעגלת תאומים/אחים.
לדעתי היויו עדיפה גם בגלל משקל, גם בגלל יכולת ניוד וגם בשל הותק.
אפשר גם לבדוק טיולונים דומים אך זולים משמעותית כמו:
איזי ווקר XS, איזי בייבי בובו או מקסי ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת
מירי31/10/2018תודה על התגובה המפורטת.
אם ככה נראה לי שנלך על היויו.
אשמח לשמוע למה לא מומלץ להעביר ילד לטיולון עד גיל שנה.
ושאלה נוספת, ראיתי בתגובה אחרת שלך שצפויה להגיע יויו חדשה עם מדרך רגליים מתכוונן, זה בהחלט שיפור ניכר, לא?
האם שווה להמתין?
תודה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לבדוק את ה ארגובייבי מטרו החדשה
קארין31/10/2018נראית אחלה וכנראה יותר זולה מהיויו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום קארין,
העגלה עדיין לא משווקת בארץ. כמוכן גם בעולם השיווק החל רק החודש! כלומר אין עדיין מידע לגבי אמינות המוצר, פידבקים לגבי חסרונות או יתרונות. אני ממליץ להימנע מלרכוש מוצרים כאלו אלא אם מדובר ביצרן מוביל (כמו בוגבו לדוגמא). ארגו יצרן מוביל במנשאים אך עגלות זה תחום חדש אצלהם.
במבט ראשוני עושה רושם של טיולון טוב ופרקטי אך לא מציג שום חידוש ולמי שמחפש לחסוך על היויו יש אלטרנטיבות מעולות בפחות מ-1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/10/2018שלום מירי,
לדעתי זה שיפור ניכר אך לא ידוע מתי תגיע לארץ.
יש מספר מחקרים אבל אחד עיקרי שבדקו כמה חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה. המסקנות לדעתי (בעיקר עם משלבים למחקרים נוספים כמו כמות המילים שההורה אומר לתינוק ביום) הן שעדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +.
המחקרים ציינו שתינוקות שהיו מול הוריהם עד גיל מאוחר היו משכילים יותר, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, ישנו טוב יותר בלילה, היו ללא חרדות / פחדים בשל אפקט חרדת נטישה שבדיוק מתרחש בחודשים של חצי שנה עד שנה +.
כמוכן היו מחקרים נוספים, חלקם לא פורסמו מתוך חשש שההורים כיום גם ככה חיים עם המון רגשות אשם ולא צריך להוסיף עוד אחד רציני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושוב שאלה נוספת
מירי פורמן08/11/2018תודה רבה על ההסבר, כפי שייעצת, נשתדל לשלב בין הטיולון של העגלה לבין הטיולון שנרכוש.
לגבי יויו חדשה, בררתי, פניתי ליבואן בארץ ולחברה בצרפת והם הכחישו מכל וכל וטענו שאין שום צפי לעגלה חדשה.
היום ראיתי שיש טיולון חדש של סילבר קרוס- ג'ט.
גם קומפקטי מאד וקל, גם מתקפל לממש קטן וגם יש לו פגוש ומדרך רגליים (מה שאין ביויו) האם מכיר? ממליץ?
תודה רבה על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/11/2018שלום מירי,
אני פחות ממליץ על הג'ט, לדעתי לא נוח לניוד, אין גישה לסל בחלקו האחורי. יש להם דגם חדש נוסף שנקרא ווינג, לדעתי הוא מומלץ ומוצלח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירי פורמן12/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילבר קרוס ווינג
tal13/11/2018לגבי הסילבר קרוס ווינג
האם הוא באותה רמה של איזי ווקר XS?
הם עולים אותו דבר בערך
והשאלה מה יותר טוב כי הם גם נראים זהים למדי
ולמה תמיד השינוי מצבים בעגלות האלו נעשה עם שרוך הרי זה כ"כ לא נח להוריד ולהרים עם זה את המשענת
אין שום עגלה בקטגוריה באיכות טובה שיש לה משנה מצבים יותר נוח לתפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הווינג מתכבס?
לאה13/11/2018האם הריפוד של הוינג מתכבס?
גם ראיתי שזה מגיע רק ב2 גוונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/11/2018שלום לאה,
לא יצא לי לבדוק אבל לדעתי כל הבדים אמורים לרדת. אפשר לפנות ליבואן חסדי שמואל ולברר מולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לעריסה או למתחברתהודיה22/10/2018
איך המזרן לעריסה של בייביטק רשום שהוא מזרן נושם חסין אש ודוחה נוזלים , השאלה אם עדיף מזרן קשיח לחודשים הראשונים ?(4 חודשים בערך)
יש עוד מזרנים מומלצים ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/10/2018שלום הודיה,
אין מדובר במזרן נושם, כל עוד יש ספוג המזרן אינו נושם אלא רק הציפוי. אין צורך במזרן קשיח לעריסה היות והתקן דורש שעובי המזרן יהיה 4 ס"מ, בעובי כלכך דק אין לאן לשקוע ויחד עם הסולם של העריסה נוצר משטח קשיח.
לדעתי זהו המזרן הכי מומלץ לעריסה, אין צורך במוצר מתוחכם יותר ובוודאי לא משהו פשוט יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלת ביבה טאי טאיהלל20/10/2018
היי קובי,
קיבלנו במחיר זול מאוד עגלת ביבה טאי טאי, דגם 2017.
אחר כך ראיתי שכותבים עליה בחוות דעת שמרוב שהיא קלה היא לא כל כך יציבה...
אם אנחנו נשארים- איתה צריכים להשקיע כספית בקניית סלקל ומתאמים לסלקל.
אציין שאנחנו בעלי רכב (לא נוסעים בכלל באוטובוסים) וגרים בקומה שנייה. ככה שעניין המשקל לא מהווה שיקול הכרחי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
הלל20/10/2018אז השאלה שלי האם עדיף לקנות עגלה אחרת?
שאלה נוספת - עד כמה קריטי לקנות בסיס לרכב לסלקל, ומה המשמעות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/10/2018שלום הלל,
אני פחות ממליץ על הטאי טאי מגיל לידה. הסיבה המרכזית היא שהטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ובטאי טאי הדבר לא אפשרי.
כמוכן ככל שהמוצר קל יותר כך הוא פחות יציב וזה נכון גם לגבי הטאי טאי, פשוט צריך לא לתלות על העגלה משא כבד מדי, גם ככה יש סל ענק.
לגבי סלקל, בכל עגלה תאלצו לרכוש סלקל, אני פחות ממליץ על עגלות שכוללות את הסלקל בתוכן כי לא תמיד הסלקל ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש. לגבי בסיס, כן הייתי ממליץ מהסיבות ש: א. זה יעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים. ב. מעל ל- 70% יתקינו סלקל בצורה שגויה כאשר יעשו זאת ללא בסיס ופחות מ-5% יתקינו בצורה שגויה כאשר יש בסיס.
אפשר לשקול לדלג על הסלקל ולרכוש מראש כיסא בטיחות איכותי, במקרה כזה יש לקחת בחשבון שהכיסא קבוע ולא ניתן לנייד את התינוק מהרכב יחד איתו וכמובן שלא ניתן לחבר על העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טאי טאי 2018שי20/10/2018
היי,
אני מחפשת עגלה לילדה וקצת הלכתי לאיבוד. אני מחפשת עגלה עם אמבטיה, חשוב לי מאוד שתהיה מרווחת ונעימה לתינוק. ראיתי את הטאי טאי 2018 אחרי שקיבלתי המלצות. היא באמת נראית נוחה וקלילה ומרווחת אבל מרגיש לי שהיא קלילה מידי ולא תחזיק לאורך זמן. מה גם שהפריע לי שיש המון תיקתקים ושרוכים בטיולון.
המחיר שלה אטרקטיבי שזה גם משהו שחשוב לי.
מה דעתך/ המלצתך על טאי טאי? ואילו עוד עגלות במחיר דומה כדאי לנו לבדוק. בנוסף, יש לנו כבר בבית כיסא בטיחות מעולה של צ'יקו- האם אתה מכיר עגלות שהוא יכול להתחבר אליהן?
תודה!!
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/10/2018שלום שי,
הסלקל של צ'יקו מתחבר בארץ רק לעגלות של צ'יקו שלדעתי פחות מוצלחות.
לגבי הטאיטאי, לדעתי היא עגלה טובה, אני פחות ממליץ עליה בעיקר מהסיבה שהטיולון שלה חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +, כלומר גם בטיולון.
במחירים סביב אותו אזור הייתי ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום או סירקל ראבנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה החסרונות של העגלות של צ'יקו?
שי21/10/2018תודה על התשובה,
מה החסרונות של העגלות של צ'יקו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/10/2018שלום שי,
יש להם מספר דגמים, גם לא רובם משווקים בארץ.
כמוכן זו כל עגלה לגופה, קשה לענות באופן כללי על כלל דגמי היצרן, מה שכן, לדעתי לכל דגם שלהם יש מוצר מקביל עדיף שנמכר במחיר זהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)