מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים בין סוג עגלההילה16/12/2018
היי,
מתלבטים בין:
1. אינגליזינה דגם אפטיקה
2. בוגבו דגם פוקס
3. פג פרגו דגם פופ אפ 2018
חשוב לנו איכות ונוחות לתינוק
וקלה לסגירה לנו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/12/2018שלום הילה,
לדעתי איכות מקבלים בכולם. בכל הקשור לנוחות תינוק, לדעתי הפג או האפטיקה עדיפות, גם בגלל שהן מעט מרווחות יותר וגם בגלל הטיולון שיש לו שכיבה שטוחה. גם בכל הקשור לקיפול הפוקס מאוד מסורבלת בקיפול (בעיקר כשרוצים לקפל יחד עם טיולון) ולכן הפג או האפטיקה עדיפות (יש להן מנגנון קיפול די זהה).
היתרון של הפג על האפטיקה הוא משקל קל יותר ואופציה לחבר מגוון סלקלים אשר טובים בטיחותית מזה של אינגלזינה.
החיסרון שלדעתי צריך להוסיף שידרוגים לפג כמו שלדת S ומזרנים איכותיים לאמבטיה ולטיולון. כמוכן לאפטיקה יש ידית טלסקופית ולכן יהיה נוח יותר לרדת ולעלות איתה מדרכות, גם לבוק יש כזו אך אז הטיולון צר יותר ואני פחות ממליץ.
הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019 שגם עונה לדעתי לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים בין סוג עגלה
הילה17/12/2018קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.
משהו קטן נוסף..
אם אני מוסיפה לאופציות שלי את בוגבו דגם בי 5, עדיין ההמלצה זהה? פחות עדיפה?
תודה,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/12/2018שלום הילה,
בניגוד לשלושת העגלות מדובר בסגנון אחר של עגלה!
לדעתי מדובר בעגלה שהרבה יותר נוחה להורה אבל, לדעתי זה על חשבון נוחות התינוק. האמבטיה והטיולון לדעתי צרים מאוד, הגלגלים קטנים ולכן יכולת הניוד מוגבלת לדעתי. מצד שני היא קלה משמעותית משלושת העגלות שציינת, הרבה יותר נוחה ובעיקר קטנה בקיפול. השאלה מה ההעדפה שלכם, יותר הנוחות שלכם או יותר נוחות התינוק והניוד?
לדעתי הבי סופר נוחה להורה עם פשרות בנוחות התינוק והניוד אבל, השאלה גם היכן תטיילו עם העגלה. נוחות התינוק סבירה אבל בשלושת העגלות שציינת (בעיקר בפג ואינגלזינה או הסלסה שהמלצתי) נוחות התינוק והניוד עדיפים בהרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על טיולון mic babyמשה16/12/2018
היי
אפשר חוות דעת על טיולון mic baby?
ואיך הוא ביחס למתחרים?
יש אותו במבצע שנראה טוב השאלה אם כדאי לקנות אותו מבחינת איכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/12/2018שלום משה,
אני פחות ממליץ, לדעתי יש בשוק מוצרים הרבה יותר מוצלחים גם במחירים מוזלים כמו טיולון מאמ שיש לו גגון גדול יותר, מדרך רגליים מתכוונן ומעקה, כמוכן לדעתי קיפול נוח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעת על עגלת gb marisאלי15/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

תשובה
קובי סופר15/12/2018שלום אלי,
אני פחות ממליץ, אין לעגלה ידית מתכווננת, אין קפיצים איכותיים והגלגלים יחסית קטן ולכן לדעתי נוחות הניוד ובעיקר עליה וירידה ממדרכות יהיו לדעתי לא נוחים. לדעתי גם הגגונים לא מצטיינים.
באותה רמת מחיר יש אלטרנטיבות עדיפות לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי האויסטר 2
אלי15/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/12/2018שלום אלי,
לדעתי בכל הקשור ליכולת ניוד עדיפה בהרבה. צריך רק לקחת בחשבון שהקיפול שלה ענקי יחד עם טיולון ולכן אני ממליץ לבדוק ברכב טרם הרכישה. בקרוב אמורה להגיע אויסטר 3 שבה נפתר החיסרון הגדול הזה. לדעתי בטווח המחיר של האויסטר אפשר לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019, פג פרגו בוק או אינגלזינה אפטיקה שלדעתי עדיפות.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי בוס טייגר - שאלהאורלי15/12/2018
שלום,
אילו סלקלים יכולים להתחבר לעגלת בייבי בוס טייגר? בחנות נכון לעכשיו אמרו לנו רק הסלקלים של ג'ואי אך לאלו אין ציונים טובים במבחני ריסוק. האם צפויה התפתחות בנושא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/12/2018שלום אורלי,
נכון להיום רק סלקלים של ג'ואי או Avionaut (מותג פולני, כרגע אין מידע רב לגביהם).
הסלקלים של ג'ואי דווקא קיבלו דירוג של 5 כוכבים ללא בסיס ו 4 עם. הכוונה לדגמי הIGEMM ולא לדגמי הGEMM.
ככה שמבחינה בטיחותית דגמי הIGEMM נמצאים בטופ.
הסלקל היחיד שקיבל דירוג טוב יותר הוא סייבקס אטון 5 או Q (אותו סלקל רק ברמת גימור שונה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון
קובי סופר20/12/2018שלום אורלי,
לאחר בדיקה: גם כל דגמי מקסי קוזי מתחברים לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה לילדה בת 1.9משה14/12/2018
שלום,
מחפש מיטה לילדה, חשבתי על מיטת חבר (לדלג על מיטת מעבר) מעץ מלא.
בנתיים נעצרתי על המיטה הזאת:
המיטה מגיעה עם מזרן ספוג כחול.
השאלות שלי הם:
1. האם יש חנויות שהיתה ממליץ
2. האם כדאי לשדרג את המזרן או שהוא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/12/2018שלום משה,
לדעתי אין בעיה לדלג על מיטת מעבר. לגבי מזרן, ההמלצה שלי היא רק לוודא שאין מעכבי בעירה במזרן, בדרך כלל במזרנים עם ספוג ירוק יש. כמוכן כבר לא מדובר בתינוק (לפחות לא בגילאים מתקדמים יותר) ולכן כן הייתי ממליץ להשקיע במזרן אורטופדי מויסקו. אין בעיה לרכוש כעת מזרן בסיסי אך בגיל 3+ לעבור למזרן איכותי יותר לדעתי של עמינח או מנדלבאום.
לגבי מיטות, אין לי המלצה, אני רכשתי ממפעל שנקרא סולטן, הם יושבים בכניסה לכפר קאסם.
אם תצטרכו טלפון אפשר לפנות לפייסבוק של בייבי בוס, לא ניתן לפרסם כאן מספרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בקניית עגלה ראשונהלי14/12/2018
הי קובי
מתלבטת בין ההיצע שיש בחוץ...
אני מחפשת עגלה כשהדברים החשובים לי הינם:
1. עגלה לא כבדה מדי, אך לא קלה באופן שזה עלול לפגוע בנוחות התינוק.
2. טיולון שמתהפך לשני הכיוונים.
התקציב לאמבטיה + טיולון סביב ה-3,000-3,500 ש"ח.
תודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/12/2018שלום לי,
הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר, עגלה יחסית קלה אבל יחד עם זאת עדיין די מרווחת, מגיעה עם מושב יצוק מפלסטיק ולכן יש לה שכיבה מעולה וגם זווית ישיבה מעולה. לדעתי מהקלות היא נותנת את הנוחות הטובה ביותר. משקלה יחד עם מושב טיולון 8.7 שזה נחשב קל מאוד.
אם רוצים לקבל מושבים מרווחים וארוכים יותר (כנ"ל גם לאמבטיה) ומשקלים שבאזור ה- 11 ק"ג לא מרתיעים אתכם אז, לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה ופג פרגו בוק נותנות נוחות עדיפה לתינוקות. בבוק יש לקחת בחשבון שבכדי למקסם את הנוחות יש צורך בשדרוג שלדה והוספת מזרנים לאמבטיה ולטיולון ולכן, כדי להישאר במסגרת התקציב רצוי ללכת על עגלות משנתון 2018 ולא 19 שכבר נמכרות. בסלסה רצוי ללכת על דגם 19 (שיש לו מושב טיולון מרווח יותר, עם הצללה טובה יותר ושכיבה טובה יותר) שנכנס לתקציב בלחץ אבל לדעתי אפשר להתמקח עוד על המחיר שלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מזרן למיטת תינוקהילה12/12/2018
קובי שלום,
לקראת רכישת מזרן למיטת תינוק בן חצי שנה.
ראיתי שאתה ממליץ על שני דגמים שכרגע יש קושי בהשגתם.
על אילו מזרנים נוספים אתה ממליץ?
בחנות המליצו לי על עמינח לטקס, אמרו שהוא נושם וללא חומרים מעכבי בעירה.
בנוסף, במצב בו שמים ע"ג המזרן שעוונית או כיסוי למנןע רטיבות, מה הערך של המזרן הנושם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/12/2018שלום הילה,
ראשית עמינח לטקס אינו מזרן נושם!
מזרן נושם הוא מזרן ללא ספוג, לטקס, ויסקו וכו'. מזרן נושם הוא מזרן שאת יכולה לשפוך מים עליו מהחלק העליון והם ירדו מהחלק התחתון וזו אגב גם התשובה לגבי שעוונית, אין צורך בכזו במזרן נושם מכיוון שכל הנוזל מחלחל מטה ולכן הצורך היחיד בה הוא מתחת למזרן.
סה"כ אם רוכשים מזרן דו צדדי כמו העמינח ההמלצה שלי היא לכזה במחיר הזול ביותר רק שיהיה עם הספוג הכחול (לא ירוק) ללא מעכבי בעירה וכמובן עם תו תקן בתוקף (אפשר לברר מול מכון התקנים).
לדעתי היעילות הבטיחותית זהה ולכן מיותר להוציא הרבה כסף על מותג או לטקס שלא ממש משדרגים את הנוחות.
כמובן שזה המלצה שניה כאשר הראשונה לדעתי היא עדיין מזרנים נושמים כמו בייבי טק מולטיפלואו או קינג קויל אימג'ן.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מאיזור קרית ארבע ירושלים יהיה מצוייןרוחמה12/12/2018
יש לי עוד שאלה ..לאור מה שהצעת לנו אנחנו מאוד מתלבטים בין הבייבי בוס לבין הארמלידו..הבייבי בוס יותר נשמע לנו אך מה שמפחיד זה שאין חוות דעת ..והיא חדשה . יש לך חוות דעת עליה או אנשים שיש להם אותה שנוכל באמת להתייעץ.?
תודה רבה!
ואז נשמח לדעת באיזה חנות בירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/12/2018שלום רוחמה,
בהחלט מדובר במוצר חדש ולכן אין חוות דעת לגביה. בנתיים קיבלתי פידבקים טובים מרוכשים שקנו והיו לנו 2 נסיינות שהשתמשו לפני הגעת המשלוח, על בסיס זה גם עשינו שינויים קלים במשלוח שנמכר כעת.
כפי שאני ממליץ תמיד (כי לא תמיד חוות דעת ממשתמש תתאם את הציפיות שלך או שלכל אחד צרכים שונים ולכן לא תמיד ההמלצות הן לא תמיד דבר שניתן לסמוך עליו) לעשות ניסוי אישי.
לקחת כל אחת מהעגלות, לשים בתוכן משקל של תינוק 9 ואפילו 12 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לנסות לתפעל לבד (לחבר אמבטיה וטיולון לבד, לשנות מצבים ולהוציא אותם מהשלדה), לנסות לקפל לבד, עדיף יחד עם מושב הטיולון, בדרך כלל אני ממליץ לבדוק ברכב אך יש בשני המקרים קיפולים מאוד קטנים כך שאין צורך ממשי לדעתי.
כרגע ניתן לראות את הטייגר בירושלים בחנות בשם רהיטי אור ברחוב שטראוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת טיולון מקלארן החדשמשה11/12/2018
קובי שלום,
ידוע לך אם כבר ניתן לרכוש בארץ את הטיולון החדש של מקלארן?
או אולי המצלצות לטיולון אחר בסגנון?
צריכים לעוד חודש/חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/12/2018שלום משה,
עדיין לא וגם אין צפי כרגע למתי. בסגנון יש מלא דגמים כמו בייבי זן יויו היקר, איזי ווקר XS במחיר ביניים או טיולון מאמ במחיר זול.
בקרוב צריך להגיע טיולון חדש של חברת מאמ שלדעתי ייחודי מאוד גם בקיפול וגם בכך ששינוי המצבים מתבצע עם לחצן ולא שרוכים, להבנתי במהלך החודש הקרוב יחל להימכר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר להשיג את הבייבי בוס טייגר?רוחמה11/12/2018
תודה רבה על הפירוט המלא!
אני צריכה את העגלה עד עוד שבוע גג שבועיים..איפה אפשרי לקנות אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/12/2018שלום רוחמה,
מהיכן את? כמוכן ניתן לפנות בדף הפייסבוק בייבי בוס ואוכל לתת שם מענה מהיר יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי 3 עגלותרוחמה11/12/2018
שלום.
הייתי שמחה לעזרה בהתייעצות..
קודם אסביר מה הקריטריונים שחשובים לנו:
עגלה לא כבדה, נוחה בקיפול יחד עם הטיוליון ועדיף גם עם האמבטיה.
גלגלים קטנים..היה לנו בעבר עגלה עם גלגלים גדולים מאחורה והיה מסורבל וקשה.(צפצולה)
שיהיה מרווח (לא חייב מאוד) באמבטיה.
3 העגלות שמצאנו:
בייבי גוגר סיטי תור לאקס- בגלל שהיא חדשה לא שמענו עליה כ"כ תגובות.
ג'ינה מינום- הספרדית נראה לי גם חדשה שלא שמענו עליה תגובות המינוס שזה חברה לא מוכרת לכן אני שואלת עליה.
ארמדילו של מאמס אנד פאפס xp2- ניראת גם בסדר מתלבטת על גודל הגלגלים מאחורה שהן קצת גדולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/12/2018שלום רוחמה,
ראשתי ככל שהלגלים יותר קטנים ומצומצמים ברוחב כך רוחב העגלה קטן ולכן אי אפשר להנות מכל העולמות.
התור דלוקס לדעתי מגיעה עם גלגלים קטנים מדי ולכן נוחות הניוד לא תהיה טובה במקרים בהם הדרך מעט משובשת. שאגב זהו עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון שמחפשים גלגלים קטנים, נוחות הניוד יורדת. תחשבי שיש בעגלה תינוק ואביזרים וסל חפצים מלא ואת לא מטיילת בחנות אלא בחוץ, בחנות שהעגלה ריקה ללא משקל והרצפה חלק כל עגלה תיסע בקלות. תעשו ניסוי ושימו בעגלה משקל של 12 ק"ג ותטיילו בחנות ומחוצה לה, תעלו ותרדו מדרכות ותבינו לבד איך זה משפיע על יכולת הניוד.
המינימום לדעתי נוחה יותר לניוד בעיקר בדגמים עם הגלגלים הגדולים יותר (יש 2 גרסאות אחת עם גלגלים קטנים). המינוס שלה שהיא כבדה ומעגלות כאלו הייתי מצפה שלפחות יהיו קלות או שאם הן כבדות, לפחות שהטיולון והאמבטיה יהיו רחבים. מבין ה- 3 לדעתי הכי מוצלחת.
ארמדילו פליפ XT2, מאוד ותיקה, הרוב מרוצים, נוחה לניוד ואכן רוחב הגלגלים די קרוב לצפצולה עדיין צרה יותר, וגם גודל הגלגל קטן יותר. גם כאן העגלה יחסית צרה.
הכי נוחה לקיפול לדעתי מבין ה-3. נוחות הניוד יחסית טובה. תלוי כמובן היכן מטיילים.
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, רוחב הגלגלים צר יותר מהארמדילו ב-2 ס"מ והיא נוחה יותר לניוד משלושת הדגמים שצינת, כמוכן היא מרווחת יותר משלושת הדגמים וגם קלה יותר מהארמדילו ומהג'נה. לדעתי עונה הכי טוב לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון מגיל לידההדר10/12/2018
אשמח להמלצה על טיולון מגיל לידה. מה שחשוב לי שיהיה נוח לתינוק ובעיקר יציב ועמיד לנסיעה בתנאי שטח (גרים בקיבוץ ולכן יש הרבה מדרכות משולבות ודרכים לא סלולות).
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/12/2018שלום הדר,
אני מניח שהכוונה לעגלה ולא לטיולון, טיולונים מתאמים לדעתי לגילאי שנה + ורובם המוחלט לא בנוי לנסיעה בתנאי שטח.
לשטח העגלות הכי מומלצות לדעתי הן של חברת הרטן. אם רוצים משהו יותר זול וקליל אפשר לבדוק את עגלות איי.בי.סי דיזיין סלסה או וייפר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה איכותית אך זולה יחסיתאפרת09/12/2018
שלום,
מחפשים עגלה אך טובעים מרוב ההיצע...
מה שחשוב לנו זה שהידית לא תהיה נמוכה מדי כי בעלי גבוה.. ושהעגלה לא תהיה קלה מדי שכל מגע יפיל אותה...
אנחנו נשמח לעגלה בתקציב נמוך יחסית, אך בלי להתפשר על כך שתהיה מספיק איכותית... תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/12/2018שלום אפרת,
לפני שאענה השאלה מהו תקציב נמוך או יותר נכון מה התקציב המקסימלי שלכם?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב מקסימלי לעגלה
אפרת10/12/2018שלום קובי,
אנחנו חשבנו על תקציב של כ-3,000-3,500..
בנוסף ובנפרד מההמלצה שנשמח לקבל, רצינו לדעת מה דעתך על געלת אמבטיה של phil&teds* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/12/2018שלום אפרת,
זהו לא תקציב זול, זהו תקציב מאוד מכובד. הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה מעולה לכל הדרישות שלכם.
גבוה עם ידית מתכווננת, אין סרן אחורי בין הגלגלים שהורים גבוהים נתקלים בו כל הזמן בזמן הליכה, נוחה לתפעול, לא קלה מדי וגם לא כבדה מאוד ולכן מאוד יציבה, מאוד נוחה לניוד ולכן המשקל בכלל לא מורגש רק בהרמה לרכב.
לגבי פיל אנד טדס תלוי בדגם, באופן כללי, לדעתי עגלות פחות מומלצות כעגלות יחיד אולי רק כעגלות אחים. רוב הדגמים בעלי טיולון חד כיווני ובעלי אמבטיות מאוד קטנות ולדעתי הן מאוד מיושנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים עגלה ראשונה ומתלבטיםשרה09/12/2018
הי
אנחנו מחפשים עגלה ראשונה ואחרי כמה סיבובים מתלבטים בעיקר בין סייבקס פריאם, אינגליזינה אפטיקה או פג פרגו.
אנחנו גרים בקומת קרקע, בעיר. צריכים עגלה יציבה כי יש לנו שני כלבים גדולים שיסתובבו סביבה.
על איזו עגלה מביניהן היית ממליץ בתנאים אלו? האם יש עגלה אחרת שכדאי לשקול? איזו מביניהן הכי טובה לתינוק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/12/2018שלום שרה,
האמת היא ששלושתן מציעות נוחות מעולה לתינוק, נוחות טובה בניוד, יציבות ולכן עונות טוב לדרישות.
ההמלצה שלי היא להתנסות איתן פיזית, לשים משקל של תינוק 9 עד 12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל (לשנות מצבים בטיולון, לפרק אמבטיה וטיולון ולהרכיב) ולסיום, לנסות לקפל, עדיף עם מושב הטיול, חשוב לעשות זאת לבד ללא איש מכירות (כמובן לאחר שקיבלתם הדרכה כיצד לתפעל/לקפל).
בנוסף אציין את החסרונות של כל אחת:
פריאם, אינה זמינה כלכך, קשה לקיפול יחד עם טיולון. כבדה, אין לה מערכת קפיצים טובה לדעתי.
אפטיקה, חדשה כך שאין עוד מידע ממשתמשים לגביה. הסלקל היחיד שמתחבר עליה הוא של אינגלזינה שלדעתי פחות מומלץ.
אין לה מערכת קפיצים טובה לדעתי, יחסית כבדה.
פג בוק, לדעתי מעבר למחירה דורשת שידרוגים נוספים כמו הוספת מזרן לאמבטיה, מזרן איכותי לטיולון ושדרוג לשלדת S, גם לאחר שדרוג שלדה עדיין אין לה מערכת קפיצים טובה לדעתי. אין לה ידית טלסקופית (פרט לדגמים חדשים שמגיעים אם עם מושב צר יותר או עם מושב שלא נשכב למצב שטוח ולכן איני ממליץ על דגמים אלו), בגלל חוסר הידית הטלסקופית מעט קשה לעליה וירידה ממדרכות כשיש משקל של תינוק בתוכה.
הייתי ממליץ להוסיף לבדיקה את איי.בי.סי דיזיין סלסה מדגמי 2019. שעונה טוב לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה משולבת עד 2,500₪עדי ניר פז09/12/2018
שלום קובי
אשמח להמלצה לעגלה שמשולבת אמבטיה וטיולון עד 2,500₪. מעדיפה עגלה קלה יחסית ולא רחבה בגלגלים.
ראיתי את הספורטליין סיאלו ועגלה של gobaby, הבעיה של גו בייבי היתה שהיא מאוד רחבה ולא תעבור בדלתות מסוימות, לגבי הספורטליין אני לא בטוחה לגבי המשקל שלה והאיכות. כמו כן ראיתי את הבייבי בוס החדשה אבל היא עולה על התקציב- האם באמת שווה להשקיע את התוספת מחיר עליה?
אם יש עוד עגלות טובות בטווח הזה אשמח לדעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/12/2018שלום עדי,
לגבי הגו בייבי, אכן היא ברוחב של עגלות תאומים ולכן אני פחות ממליץ.
אם רוצים עגלה בסגנון שלה ובמסגרת התקציב הייתי ממליץ על סירקל ראבנה 4 מבית איי.בי.סי דיזיין, היא ברוחב של עגלה ממוצעת ואף מציעה אמבטיה וטיולון מרווחים יותר מהגו בייבי + מצב ישיבה נוסף בטיולון.
לגבי ספורטליין, אני פחות אוהב מכיוון שמושב הטיולון שלה לא מגיע לזווית ישיבה של 90 מעלות או קרוב לכך.
לדעתי הבייבי בוס כן שווה את המאמץ מכיוון שיש לה מושב יצוק מפלסטיק ומערכת גלגלים וצמיגים ברמה של עגלות שעולות הרבה ממנה. כמוכן הפער בינה לתקציב לא גדול ותמיד אפשר להתמקח ולצמצם את הפער.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)