מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלה משולבת או טיולון ניובורןנסרין14/08/2018
מתלבטת אם לקנות עגלה משולבת שכוללת אמבטיה וטיולון או לקנות טיולון שמתאים לניובורן וזהו...
חשוב מאוד בשבילי שני קריטריונים- קומפקטיות ונוחות לתינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום נסרין,
הדרישות שלך מתנגשות. אי אפשר לקבל נוחות עבורכם יחד עם נוחות לתינוק. ככל שיהיה נוח לכם יותר כך לדעתי לתינוק יהיה פחות נוחה מכיוון שכדי להוריד משקל צריך להוריד דברים בעגלה כמו רוחב, אורך, גודל גלגל, קפיצים וכו'.
כמוכן הייתי ממליץ על אמבטיה בעיקר ללידות חורף.
לדרישות שלך לדעתי עגלות כמו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בי 5 יענו לדרישות. מכיוון שלא צוין תקציב המלצתי עליהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב
נסרין14/08/2018תקציב 2500-3000 לעגלה וגם סלקל. יש עוד דגמים מומלצים במחיר הזה??
מה עם סייבקס דגם בליוס החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב
נסרין14/08/2018תקציב 2500-3000 לעגלה וגם סלקל. יש עוד דגמים מומלצים במחיר הזה??
מה עם סייבקס דגם בליוס החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/08/2018שלום נסרין,
לדעתי הבליוס פחות מוצלחת, עם קיפול קצת מסורבל וטיולון שאני פחות אוהב. לדעתי בסגנון שלה מאמאס אנד פאפאס סולה 2 או סירקל ראבנה יהיו אופציות עדיפות ופחות או יותר בתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות סייבקס, תינוק רביעיסיון חרמון14/08/2018
שלום רב,
אשמח לדעת פרטים על עגלות סייבקס. אייריס, מיוס אולי דגם נוסף בשוק..לקראת לידה רביעית, מאוד רוצה אמבטיה ולא להשקיע סכום גבוה מידי. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום סיוון,
המיוס מאוד יקרה ולכן לדעתי יורדת מהפרק.
האייריס לדעתי עגלה סבירה במחירה יש אלטרנטיבות עדיפות.
בתקציב של אזור 2000 ש"ח לדעתי המומלצות ביותר הן:
מאמאס אנד פאפאס סולה 2, ג'ואי כרום או סירקל ראבנה 4.
כאשר לדעתי הראבנה היא המוצלחת מהשלוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים בין שתי עגלותענת14/08/2018
היי קובי,
הייתי "נעולה" על סירקל ראב 4, ולאחר סיבוב בחנות נוספה גם אויסטר זירו. ההבדל במחיר הוא בערך 1000 שח ורציתי לדעת האם ההבדל בנוחות, בטיחות הילד ושאר האלמנטים הוא כזה משמעותי. משקל השלדה לא כזה מפריע לי בסירקל, הקיפול באויסטר כמובן נוח יותר.
אשמח לדעת מה דעתך והאם יש לך המלצות נוספות לעגלות אחרות בסדר גודל של מחירים כאלה (2500-3000)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום ענת,
אני לא ממליץ על הזירו מסיבה אחת עיקרית וזהו הטיולון החד כיווני.
לדעתי ולדעת מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+. כמוכן שינוי המצבים בסירקל הוא עם לחצן ולא שרוך.
בטווח המחיר לדעתי הסירקל נותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה וכיסא בטיחותאני14/08/2018
רציתי לשאול לגבי כיסא בטיחות של שיקו האם הם בטיחותיים ואיכותיים מספיק? לגבי עגלות מתלבטת בין גוי כרום למאמס אנד פאפס סולה איזה מהן בטיחותית יותר? מה האיכותיות של כל אחת מהן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום,
הכיסאות של צ'יקו הם מהטובים ביותר שיש מבחינה בטיחותית.
לגבי העגלות, הבטיחות זהה אין הבדל. האיכות די דומה, לדעתי הסולה טיפה יותר איכותית. פשוט תרכשו מה שנוח לכם פערי האיכות לא צריכים להשפיע על ההחלטה. באותו הסגנון הייתי ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה שלדעתי טיפה יותר איכותית משתיהן ובאותו טווח המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו נאוטליוס או אוונפלו מאסטרודנה13/08/2018
ראיתי שאתה ממליץ פה על גרקו נאוטליוס בתור בוסטר רצועות, אבל כשהגעתי לחנות אמרו לי שעדיף דווקא את האוונפלו מאסטרו שעבר מבחן ROLLOVER בניגוד לגרקו.
מה דעתך על שניהם ואיזה מהם עדיף יותר? מדובר על ילדה בת 3 שמפנה צ'יקו נקסט פיט לטובת תינוקת בת שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום דנה,
גמיקים של מוכרנים, הנאוטיליס הרבה יותר טוב לדעתי למרות שהמאסטרו גם מעולה. לנאוטילוס יש הגנות ראש עדיפות לדעתי והמשקל המותר בו עם רצועות גבוהה יותר. כמוכן התפעול שלו קל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשדתי שזה מה שקורה...
דנה14/08/2018אבל מה עם מבחן ה-ROLLOVER? שולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/08/2018שלום דנה,
שלא נדע אבל הסיכוי להתהפכות קטן בהרבה מהסיכון לתאונות צד ושם היתרון המשמעותי של הגרקו לדעתי. כרגע אין מבחנים מקיפים לנושא של התהפכות ולכן קשה לחוות דעה בנושא אך כפי שציינתי לדעתי בגלל הסיכוי הקטן זה פחות משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין 2 דגמים במאמס אנד פאפסעדי13/08/2018
שלום,
רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים של מאמס אנד פאפס:
דגם ocarro ודגם armdilo flip xt2.
הייתי סגורה על xt2 ופתאום ראיתי את הדגם השני ולא הצלחתי להבדיל ביניהם חוץ מהמחיר היקר יותר של האוקרו.
אני גרה בבניין אז צריכה עגלה יחסית קלה אך יציבה ושהקיפול יהיה נוח.
אשמח לעזרתך! תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום עדי,
האוקרו הרבה יותר כבדה ומעוצבת. אני לא רואה שום סיבה לרכוש אותה על פני הפליפ. האמבטיה והטיולון זהים רק השלדה טיפה שונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה חדשה לילד שמינישירה13/08/2018
כבר היו לנו עגלות כמספר הילדים ועכשיו שוב התלבטות:
יש לנו רכב גדול, גרים בקומת קרקע
אבל תהיה התניידות רבה גם בתחבורה ציבורית הכוללת נסיעות בין עירוניות (העגלה תצטרך להתקפל ולהכנס לתא מטען)
התניידות ברכבת ישראל (צפיתי בסרטון מצלמת אבטחה ובו אמא שמתקשה להעלות את העגלה לקרון ובסוף האמא נשארת בקרון והעגלה נופלת מהרציף לפסים ומאז אני בטראומה)
ואולי גם במוניות עם תא מטען סטנדרטי.
לעגלות הקודמות היו מעלות וחסרונות ולמדתי שאין עגלה הכי טובה אלא עגלה שמתאימה לצרכים.
מעדיפה עגלה עם קיפול מהיר ונח ביד אחת, אם לא תהיה לי עזרה בדרכים.
יש לי שק שינה איכותי מאוד לחורף , אז אולי אני יכולה לוותר על אמבטיה בשביל הנוחות שלי?
עוד משהו, יתכן שהתינוק יאלץ לשהות הרבה בעגלה, מכיון שהוא מתנייד איתי לעבודה כבר חודש אחרי הלידה.
מחיר פחות שיקול כרגע
לא ניסיתי עד כה עגלה עם סלקל מתחבר מכיון שלא היה לנו רכב, האם זו מעלה?
אם כן גם זה צריך לבא בחשבון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום שירה,
לגבי סל קל על העגלה, יש בזה יותר חסרונות מאשר יתרונות, כולם בנוחות ובבריאות של התינוק עם כי להורה זה תענוג, אני פחות ממליץ.
לגבי עגלה, כל הורה זה משהו אחר ואין צורך להיכנס לטרואמה מסרטון, בטח שלא את עם ניסיון של 8 ילדים.
הייתי ממליץ ללכת לכיוון של בוגבו בי 5 או ארמדילו פליפ XT2.
מדובר בעגלות יחסית קלות, מתקפלות בקלות ביד אחת ונוחות לנשיאה לאחר הקיפול גם עם התינוק ביד. יש להן טיולון דו כיווני שלדעתי חשוב ואני ממליץ שלא לוותר על כך.
לגבי אמבטיה, שיקול שלך, אני ממליץ תמיד עם בעיקר בלידות חורף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
שירה14/08/2018לגבי בוגבו בי 5- האמנם ניתן לקפל ביד אחת? ניסיתי ולא ככ הצלחתי. עם האמבטיה הוא גם מתקפל?
לגבי סלקל- האם אין חשיבות שכסא הבטיחות ברכב יתלבש על העגלה?
יש לי מהילד הקודם עגלה של ג'נה ריידר, אמבטיה טיולון וסלקל,
כמעט שלא השתמשתי בה מכיון שגרנו בקומה גבוהה וגם הילד כמעט ולא יצא מהבית לפני גיל חצי שנה ואז כבר עבר לטיולון קליל.
האם לדעתך שימוש בעגלה הזו יהיה סיוט בקיפול?
ואיך היא לעומת הדגם של הMUUM?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום שירה,
עם תרגול זה אפשרי, לחיצה על לחצן ימין ואז על לחצן שמאל.
אף עגלה לא מתקפלת עם אמבטיה, אלו שכאילו כן כלכך מסורבלות שכולם יעדיפו להוציא את האמבטיה טרם הקיפול.
הריידר יותר נוחה מהבי בניוד, האמבטיה טיפה יותר מרווחת. הקיפול יותר מסורבל ומצריך 2 ידיים. זה הכל עניין של מה שאת מרגישה. המאממ של ג'נה יותר מסורבלת מהריידר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה קלה לילד ראשוןלירון13/08/2018
היי קובי,
היום התחלתי להסתכל על עגלות ויצאתי מבולבלת ממש...
אנחנו גרים בבית קרקע ולרכב שלי יש תא מטען יחסית גדול, כמובן שאני מעדיפה משהו שישמש אותי לילדים הבאים והמחיר לא רלוונטי.
בעלי מאוד אהב את הפג פרגו עלית, אבל רוב ההמלצות שאני מקבלת הן ללכת על עגלה קלה יותר כמו הבוגבו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום לירון,
אני מבין את ההמלצות של ללכת על קל. בסך הכל ההורים כיום יותר ויותר עצלנים לדעתי ולכן הם תמיד יעדיפו את הקל במשקל, בקיפול, בגודל הקיפול והכנסה לרכב. מה שלא לוקחים בחשבון זה שרוכשים עגלת תינוק לתינוק ובעניי זה הפרמטר החשוב, כמו גם יכולת ניוד כי 99% מהזמן דוחפים את העגלה ולא נושאים על הגב, לכן מי שיש לא רכב נוח ומעלית או קומת קרקע אני ממליץ להתאמץ טיפה ולרכוש מוצר שיהיה גם נוח לתינוק גם אם לנו טיפה פחות. חשוב לציין שהורים שיש להם מוצר נח תמיד ימליצו עליו כי לדעתי התינוקות שהיו פחות ממליצים אינם יכולים לספר את דעתם.
אני כן הייתי ממליץ יותר על עגלות בסגנון של הפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת :)
לירון17/08/2018תודה על התשובה.
שאלה נוספת על איזה עגלה בסגנון היית ממליץ...
מקריאה בפורום הבנתי שהמזרן של הפג לא מספיק וצריך תוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/08/2018שלום לירון,
לדעתי הפג מצריכה 3 שידרוגים כדי שתהיה טובה בהרבה מאשר מה שהיא.
1. שדרוג לשלדת S או S51
2. הוספת מזרן לאמבטיה אפשר מקורי ולדעתי עדיף לא מקורי, יותר עבה ויותר זול.
3. הוספת מזרן קופי קוש לטיולון, הטיולון מאוד מאוד קשיח והקומפי קוש מאוד מאוד רך ואורטופדי כך שהוא מבטל את הקשיחות.
לגבי המלצות נוספות, אם לא רוצים ללכת על ממש כבד ולהישאר באזור המשקלים של הפג הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מומלץ לטיולון כריפודחנה13/08/2018
שלום
רציתי לברר על מזרן מומלץ כתוספת ריפוד לטיולון (איזיבייבי מקסי),
רצוי זול יחסית...
בתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום חנה,
לדעתי מזרן העגלה הכי מומלץ כזה שגם יוצר נוחות ומתאים לכל מזג האוויר הוא הקומפי קוש, לא הכי זול אך עדיין במחיר סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות גרקו סלים פיטהדר13/08/2018
שאלתי בעבר על כסא בטיחות לילד בן שנה בתקציב של 1000 שח והמלצת על טריומף אוונפלו. בכמה חנויות שהייתי טענו שיש מחסור בדגם והמליצו על גרקו סלים פיט. מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום הדר,
הייתי יותר ממליץ על גרקו סייז פור מי שקיבל דירוג מקסימלי ונכנס לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתפלאת על תו תקןמני13/08/2018
איך זה שיש ישור בטיחות על עגלה בזמן שהאמבטיה שלה לא בטיחותית? בעיניי לפחות,
קניתי ארמדילו פליפ, ואנירואה שהכיסוי לאמבטיה מחובר לעגלה רק בשניי לחצנים לאזור הגגון
וכל שאר הכיסוי מונח ברפיון על העגלה
זאת בזמן שאין שום קשירה נוספת לתינוק,
מנסה לחשוב על ירידת/עליית מדרגות וזה די מפחיד אותי, מה מחזיק את התינוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום מני,
הרתמות בטיולון לא נועדו מלמנוע מהתינוק לזוז, הן נועדו למנוע ממנו לזוז וליפול. היות ובחודשים הראשונים אין תזוזה של התינוק וגם כשהיא מתחילה היא אינה מסוכנת אין כל צורך ברצועות שרק יציקו לתינוק. היצרנים אוסרים על ירידת מדרגות עם העגלה אם או בלי תינוק. ככל שנרד יש לרדת לאט ובזהירות בכל זאת זה לא טיול ג'יפים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 5 או מאמס אנד פאפסבת אל12/08/2018
היי,
מתלבטת מאוד בין הבוגבו בי 5 למאמס אנד פאפס אוקרו או ארמדילו...
אמי ובעלי דיי גבוהים ונראה שהטיולון של הבוגבו נמוך מאוד!
מה גם שהאמבטיה שלו נראת קטנה...
לעומתו 2 הדגמים שציינתי של מאמס אנד פאפס נראים מסיבים וחזקים יותר... אבל קראתי עליהם ביקורות לא טוב...
מה מומלץ ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום בת אל,
לדעתי האוקרו ממש מיותרת, האמבטיה והטיולון זהים לפליפ והיא כבדה משמעותית ולכן אני לא רואה שום סיבה לרכוש אותה.
הבי קלה יותר מהפליפ, נוחה יותר בניוד והוכיחה עצמה כאמינה, לדעתי האמבטיה שלה גרועה אבל הטיולון די דומה לפליפ, שניהם די נמוכים. אם אין שאלת תקציב כי בכל זאת הפער עצום הייתי ממליץ על הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגמי עגלה לילד ראשוןרוית12/08/2018
שלום, לפני בחירת עגלה אשמח לדעת באילו דגמים תמליץ לנו להתמקד.
ילד ראשון, אנחנו גרים בעיר בבניין עם מעלית, מכונית משפחתית סטנדרטית. שנינו גבוהים יחסית (מעל 1.75 מ').
הכי חשוב לנו נושא הבטיחות, התקשורת והנוחות בקיפול לצורך הכנסה לרכב מכיוון שככל הנראה נדרש לנסוע הרבה עם העגלה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2018שלום רוית,
יש לא מעט עגלות קלות ונוחות לקיפול. אני תמיד אומר ולדעתי זה חשוב מאוד להבין, ככל שהעגלה קלה יותר להורה במשקל, בתפעול או בקיפול לדעתי יש לכך השלכות על נוחות התינוק!
לדעתי מי שבעל רכב ומעלית לא צריך לשאת את העגלה על גבו ולכן כן אפשר לחשוב על מוצר שיהיה יותר נוח לתינוק ולהתפשר על נוחות שלנו בהרמה של כמה שניות לרכב.
מבחינת עגלות קלות, בעלות קיפול קל ונח הבוגבו בי 5, ארמדילו פליפ XT וסייבקס מיוס עונות לדרישות אלו.
אם מוכנים להתפשר על משקל וקיפול טיפה יותר גדול אך להרוויח אמבטיה וטיולון מרווחים יותר, נוחות ניוד עדיפה (שלדעתי חשובה מהמשקל כי רוב הזמן דוחפים את העגלה) הייתי ממליץ לבדוק את פג פרגו בוק או את איי.בי.סי דיזיין סלסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת בכלל איך להתחיל - עגלה ראשונהדניאל12/08/2018
היי קובי,
אני בהריון ראשון ולא יודעת איך לגשת לקניית העגלה.
אני גרה בת״א, יש מעלית ויש רכב. מחפשת משהו נוח לתפעול, קל יחסית ובמחיר סביר. כמובן שהייתי רוצה שישרוד לילדים הבאים, ושישמש לכל שלבי הגדילה של התינוקת.
על מה היית ממליץ ואיך כדאי להתחיל?
בחודש הבא אני באילת וחשבתי להסתכל שם על דגמים בגלל שיהייו זולים יותר ללא מע״מ.
תשובה
קובי סופר12/08/2018שלום דניאל,
בגלל הנתונים כן הייתי ממליץ על עגלות שגם נוחות לתינוק וטיפה יותר כבדות וגדולות בקיפול. הייתי ממליץ על סירקל ראבנה במחיר מאוד סביר, משקל סביר, קיפול נוח ובגודל סביר ומקבלים אמבטיה וטיולון ענקיים ולכן לדעתי נוחים לתינוק, גגונים ענקיים, גלגלים גדולים ולכן יכולת ניוד טובה.
אם רוצים מוצר נוח לכם ולהתפשר טיפה על נוחות התינוק אפשר לבדוק את ארמדילו פליפ שיותר קלה, יותר קלה לקיפול ויותר קומפקטית אך האמבטיה והטיולון יותר צרים, יותר נמוכים ויכולת הניוד פחות טובה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלטות על עגלה לתינוק רביעיסיון12/08/2018
שלום רב,
אחת ההתלבטויות הקשות שהיו לי מבחינת בטיחות, כאשר יהיו עוד שלושה אחים בבית, יציבות של השלדה ונוחות של אמבטיה לשעות ממושכות מחוץ לבית וכמובן משקל!. אני מתלבטת בין טאי טאי של ביבה, ג'ואי פאקט וכל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2018שלום סיוון,
אני פחות ממליץ על שתיהן. מבינהן לדעתי הטאי טאי עדיפה בהרבה.
אני ממליץ על עגלות שיש בהן טיולון דו כיווני, לדעתי ולדעת מחקרים מומלץ שלא לוותר על כך שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה+.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)