פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שנכנסת לבאגז של מזדה 5
    עדי
    14/09/2018

שלום ,מחפת עגלה שמתאימה מגיל 0 שתכנס לבאגז של מזדה 5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום עדי,

רוב העגלות יהיו מאוד בעייתיות, כמוכן אלו שכן יכנסו אני פחות ממליץ עליהן כי לדעתי הן מגיעות עם המון פשרות בנוחות הניוד ונוחות התינוק.
    אם אין ברירה בעיקר עגלות כמו יויו ניו בורן יתאימו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מספר עגלות
    שירז
    14/09/2018

מתלבטים בים מס' עגלות, נשמח לשמוע חוות דעת על העגלות.
    חשוב לנו טיולון דו כיווני, ועגלה שלא מתפרקת ודרשת הרבה תיקונים.

-עגלה משולבת taytay טאי טאי 2018 שחור ביבה BIBA

-עגלה החדשה cybex balios s |באליוס S מחברת

-עגלה משולבת מילאנו - Milano של חברת טוויגי בצבע אפור כהה

- עגלה לתינוק Geo 2018 Peg perego פג פרגו

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מספר עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום שירז,

הטאיטאי חד כיוונית ולכן לדעתי פחות עונה לדרישות וגם פחות מומלצת.

אני פחות ממליץ על הבליוס, לדעתי הקיפול מאוד מסורבל ודורש תרגול, אני פחות אוהב את מושב הטיול במצב שוכב כשהוא פנוה לכיוון הנסיעה הוא בולט מעבר לידית, לדעתי להורה שידחוף את העגלה יהיה לא נוח וזה לא יאפשר תליית תיק או דברים אחרים על הידית.

מילנו של טוויגי מאוד בסיסית ויש טובות ממנה לדעתי.

הבוק משולמת לכל הדרישות שלך אך לדעתי גם היקרה ביותר מה-4.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עוד עגלות יש באזור 2500

שירז
    14/09/2018

חוץ מסירקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום שירז,

יש את סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס וג'ואי כרום שנמכרת בפחות מ- 2000 ש"ח. לדעתי שתיהן ביחד עם הסירקל מאוד מומלצות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למזרן למיטת תינוק
    עמליה
    14/09/2018

היי קובי
    אשמח לדעת על איזה מזרן למיטת תינוק אתה ממליץ.
    הייתי בשילב והציעו מספר מזרנים,זולים ויקרים יותר אבל השאלה,האם היקר ביותר בהכרח טוב יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למזרן למיטת תינוק

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום עמליה,

לדעתי כן, היקר הוא הטוב והכוונה לאימג'ן 360, יחד עם זאת אני חושב שגם מזרני הבניים הדו צדדיים יעשו את העבודה היטב. גם בדו צדדיים יש כאלו דו שכבתיים או תלת שכבתיים, לדעתי הדו שכבתיים הזולים בהחלט מספיקים.
    לא ממליץ לרדת עוד דרגה למזרנים ללא צד קשיח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

עמליה
    15/09/2018

תודה על המענה
    אני רואה שאתה לרוב ממליץ על המזרן אימגן 360 או מזרן כלשהו של בייבי טק. אשמח לדעת על איזה מזרן בדיוק של בייבי טק אתה ממליץ.
    בנוסף,על איזה מזרן אתה ממליץ עבור עריסה?
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום עמליה,

ככל הידוע לי בייבי טק הפסיקו לייצר מזרן נושם.
    לעריסה זה פחות משנה עם המזרן נושם או לא מכיוון שעד גיל 3 חודשים (משך השימוש בעריסה) התינוקות לא מתהפכים ולא יכולים להגיע למצב של שכיבה על הבטן, אי לכך למזרן נושם אין כאן שום יתרון. רק לרכוש מזרן עם תו תקן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אבל..

עמליה
    16/09/2018

האמת,ראיתי חנויות שעדיין מוכרות את המזרן המולטיפלואו של בייבי טק. אתה חושב שזה זיוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום עמיליה,

לא זיוף רק לוודא שזה של בייבי טק כי קיים מולטיפלואו די זהה לשלש בייבי טק רק יצרן אחר וככל הידוע לי ללא אישור מכון התקנים. כפי שאני ממליץ על המולטיפלואו אז אם מצאתם אז ההמלצה שלי עדיין בתוקף. פשוט קיבלתי כמה פניות שקשה להשיגו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 טיולונים
    ל
    13/09/2018

תינוקת בת 8 חודשים, יחסית גבוהה.
    כרגע משתמשים בטיולון של פג פרגו שמאוד נח לה.
    מחפשים טיולון נוסף קליל יותר, בעל קיפול קטן. חשוב שתהיה שכיבה כמעט מלאה ,צילון ארוך ומדרך לרגליים.

כרגע אחרי סינון נשארנו עם טיולון מאמ ואיזיווקר xs. הושבנו אותה בשניהם ונראה שדיי נח לה בהם.

איזה מהם עדיף לדעתך מבחינת נוחות לתינוק? איכות בדים ועמידות הטיולון ? האיזיווקר יקר יותר- האם שווה את ההפרש,?
    נקודה נוספת היא הנושא של המוט בצורת ה-T בין הרגליים בטילון של מאמ לעומת הפגוש המלא הרגיל והישן באיזיווקר. מה עדיף לדעתך?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 טיולונים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום,

לדעתי הפגוש בווקר עדיף. הT לדעתי גם פחות נוח לילדים, גם מציק בקיפול (למרות שבמאמ לא) וגם מקשה ברכישת מזרן עגלה כי לא כל מזרן עגלה יתאים לT.

מבחינת עלות תועלת המאמ עדיפה כי היא עושה כמעט כל מה שהווקר עושה, באיכות קשה כרגע לדעת, שתיהן מאוד חדשות ובסך הכל שתיהן עושות רושם מעולה עד עכשיו.

מצד תמורה המאמ עדיפה. מצד שני הווקר הוא מותג ידוע יותר כך שבעניין של אבא/אמא תמיד יהיה לאן לפנות ולדעתי הבדים טיפה יותר איכותיים אבל ההפרש מאוד גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין abc desigh ravana לבין cybex balios
    מתן
    13/09/2018

שלום קובי. בעיקרון אנחנו מתלבטים בין שני העגלות האלו. ראיתי שיש לך יותר נטיה אל הרבאנה, רציתי להבין למה? בעיקרון החיסרון שהצגת בבליוס עם הטיולון שהוא מחוץ לשלדה פחות קריטי ומפריע לנו, הסגירה בבליוס יותר נוחה וקטנה עם טיולון..השאלה שלי בנוסף לגבי האמבטיה רשמת האמבטיה יותר גדולה שהוצאנו את המזרנים זה היה נראה אותו גודל.? תעשה לי סדר, אולי משהו שפיספסתי ואני לא יודע. תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום מתן,

אני אישית חושב שללכת עם טיולון שיכול להתקע לך ברגליים בזמן הליכה זו לא הנדסת אנוש חכמה, אם זה לא מפריע לכם אז אין בעיה. כמוכן זה מבטל את האופציה לתלות תיק עגלה מבלי שיפגע במושב (הכל כמובן בהתחשב בעובדה שהטיולון יהיה במצבים השוכבים יותר).
    לגבי עניין הקיפול, הבליוס יותר קטנה, הכוונה שלי שפעולת הקיפול יותר מסורבלת ודורשת תרגול. לגבי מידות, אני מסתמך על נתוני יצרן, ע"פ הראבנה יותר גדולה אבל יתכן ורוחב המזרן זהה והנתונים מתסמכים על מידות חיצוניות.
    הנטייה שלי לראבנה היא בגלל מושב הטיול, לדעתי יותר נוחה בקיפול (גם אם יותר גדולה עדיין נכנסת ברוב המוחלט של הרכבים), בגלל הגגונים ו4 מצבים בטיולון לעומת 3. כמוכן אני לא ממליץ רק על הראבנה, בסגנון אני חושב שגם הסולה 2 עדיפה על הבליוס וגם הג'ואי כרום שמאוד דומה לבליוס בסגנון.

כפי שאני ממליץ תמיד, להתנסות עם המוצרים, באם אהבתם יותר את הבליוס והתחברתם אליה יותר והיא נוחה לכם אז לכו עליה. בסוף הבחירה שלכם והיא צריכה להעשות לדעתי ע"פ הנוחות, הצרכים והיכולות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין abc desigh ravana לבין cybex balios

מתן
    13/09/2018

תודה רבה, ורציתי לשאול לגבי איכות של המוצר, מבחינת אם הוא משתמר לאורך זמן וחלקים שלו לא הופכים לבלאי.? דברים בסגנון. לגבי הבליוס ובכללי אם המוצרים של סייבקס טובים ואמינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום מתן,

מאוד קשה לדעת. אני אף לא מייחס את שמה הטוב של חברה מסויימת לדגם ספציפי. גם לחברות על קורה שדגם מסויים יוצא פחות מוצלח, פחות אמין וכו'. אי לכך אני לא מייחס את שמה של סייבקס לבליוס (לטוב ולרע).
    כמוכן הבליוס ספציפית מאוד חדשה, אי לכך קשה לחוות דעה על אורך החיים של העגלה, אמינות וכו'. עד עתה לא שמעתי על דברים יוצאי דופן. כמוכן זה גם מאוד סובייקטיבי ותלוי באופן השימוש. ראיתי מקרים בהם עגלות שהיו שורדות שנים אבל במקרים נדירים היו חוזרות הלוך ושוב לתיקון אצל משתמש מסויים. עגלות הן כמו כלי רכב ודורשות תחזוקה שוטפת בעיקר של ניקיון, שימון וגירוז אחת לחצי שנה / שנה. כמוכן להישמע להוראות היצרן (אני רואה המון שדי מתעלמים מהם).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמים של עגלת אינגלזינה
    שגיא
    13/09/2018

אנחנו מתלבטים בין 2 דגמי אינגלזינה האחת טרילוג'י והשניה אפטיקה -דגם חדש שיצא לא מזמן..
    בשניהם מקבלים גם אמבטיה וגם טיולון ושניהם דו כיווניות.
    אשמח להחלטה מה יותר טוב מבחינת נסיעה וקיפול.

לקביעת תור
    סגירה
    דגמים של עגלת אינגלזינה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום שגיא,

שתיהן נוחות לקיפול. הטרילוג'י יותר קומפקטית ואפיקה יותר נוחה בניוד. צריך לקחת בחשבון שהאפיקה מתקפלת לגודל מאוד גדול כאשר מקפלים יחד עם הטיולון, בחלק מהרכבים לדעתי זה יצריך את הפירוק שלו טרם הקיפול.
    האמבטיה והטיולון זהים מבחינת מימדים ולכן ההבדל הגדול הוא בשלדה וכאן זה תלוי בדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי פג פרגו
    מעין
    13/09/2018

שלום קובי, ותודה על הפורום המעשיר!
    הזמנו עגלת פג פרגו בוק פלוס S51 סינרג'י. החלטנו קצת במהירות בגלל מבצע שהיה לזמן מוגבל (3,000 ש"ח, כולל אמבטיה, טיולון, תיק, סלקל ומתאם לרכב), ואנחנו מתלבטים אם זאת הייתה הבחירה הנכונה... מבחינת החנות אפשר להתחרט תמורת סכום סמלי ששווה לנו לשלם אם נחליט שהעגלה לא עונה לצרכים שלנו.
    אהבנו בעגלה את היציבות, הנוחות לתינוק, האפשרות לשני כיוונים בטיולון, הרוחב הקטן (51 ס"מ), הקיפול, הסל הגדול, ועוד פיצ'רים יותר קטנים כמו האפשרות לכיוונון הראש באמבטיה, הרגליות לאמבטיה וכדו'.
    ההתלבטות שלנו היא בעיקר לגבי המשקל. אנחנו גרים בקומה מינוס שתיים ממפלס הרחוב (ללא מעלית), כך שיש די הרבה מדרגות. כשקנינו חשבנו שהגלגלים הגדולים יכולים לפצות על המשקל אולם אנחנו כבר לא בטוחים. מפחדים שיהיה מאד מסורבל לרדת ולעלות איתה מהבית וחזרה. יש לנו אפשרות להשאיר את העגלה באופן בטוח במפלס הרחוב, אבל בחוץ ולא בתוך מבנה (האם מגן גשם יכול לפצות במקרה הזה?).
    מבחינת רכב יש לנו רכב עם בגאז' מספיק גדול (טויוטה קורולה) כך שזה שהעגלה מתקפלת יחסית גדול מרגיש לנו פחות חיסרון.
    אם הבנו נכון קנינו את הדגם שבו האמבטיה לא מתקפלת.
    אנחנו מתלבטים האם לבטל את העיסקה ולקנות עגלה אחרת שתתאים יותר לכמות המדרגות (ואם כן- איזו אתה ממליץ?), או שזה נשמע סביר ותמורה טובה ביחס למחיר וחבל לנו לשנות? יש לך עוד נתונים לגבי העגלה להוסיף לנו?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי פג פרגו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום מעין,

בגדול זו עגלה שאני כן ממליץ עליה, בכל הקשור לנוחות התינוק יש לה המון יתרונות שלדעתי חסרים ברוב העגלות ה"מודרניות". מצד שני כפי שאני תמיד מציין ככל שלתינוק יהיה יותר נוח ומרווח יהיו לכך השלכות במשקל העגלה וגודל העגלה לאחר קיפול. הבוק לא בנויה לירידה במדרגות כאשר היא פתוחה.
    אם אתם מסוגלים לקפלה ולשאת אותה עד הבית אז אני חושב שהבחירה נכונה. לא הייתי ממליץ להשאיר מחוץ לבית, זה לא רק עניין של גשם אלא חתולים או דברים לא סטריליים.

אם רוצים עגלה קלה, בעלת קיפול קטן שאפשר לשאת ביד במדרגות האופציות הן בוגבו בי 5 או סייבקס מיוס, הן קטנות, מתקפלות יחסית בקלות ולגודל קומפקטי שאפשר לשאת.
    מצד שני הן פחות נוחות בניוד מהבוק וגם יותר צרות, לדעתי זה פחות נוח לתינוקות. כמוכן הן יקרות משמעותית.
    אפשר גם לבדוק את הפליפ שבסגנון שלהן אך היא כבדה מהן וקלה מהבוק בקילו וחצי.
    כמובן שאני ממליץ להתנסות בקיפול ונשיאה של דקה במצב מקופל כדי לראות אם אתם יכולים להתמודד עם העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי פג פרגו- המשך

מעין
    14/09/2018

תודה על התשובה המפורטת והמהירה!
    לא הצלחנו לגמרי להבין, האם ישנה עגלה כלשהי, מבין העגלות שציינת או אחרת, שכן מתאימה לירידה/עלייה במדרגות כאשר היא פתוחה?
    כמו כן, מאיזו בחינה הפג לא מתאימה לירידה במדרגות? מבחינת חוזק השלדה ובולמי הזעזועים שלה? או מבחינת הידיות שהן קצרות מדי? או סיבה אחרת?
    בנוסף, נשמח לשמוע האם לפי דעתך זה פרקטי שנקנה ארונית כלשהי, נשים אותה בגובה מפלס הרחוב (בשטח ששייך לנו) ושם נאפסן רק את השלדה כשהיא מקופלת, ונרד במדרגות רק עם האמבטיה והתינוק בתוכה.
    תודה רבה! מעין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

מעין
    14/09/2018

האם מה שאמרת לגבי העלייה והירידה במדרגות (וגם ראינו שכתבת במקום אחר שעלייה וירידה ממדרכות קשה עם הפג וקצת נבהלנו...) רלוונטי רק למצב האמבטיה, או שזה נכון גם כשהעגלה במצב טיולון, ואפילו כשהסלקל מחובר לשלדה?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום מעיין,

קודם כל חשוב לציין שכל היצרנים אוסרים על עליה וירידה במדרגות עם עגלה פתוחה!
    יחד עם זאת מלא עושים זאת בכל מקרה. הפג לא בנויה לכך גם בגלל הקפיצים המאוד מאוד קשיחים וגם כי אין לה ידית טלסקופית, זה לא קשור לאמבטיה או טיולון, ככל שהתינוק יהיה יותר גדול וכך גם כבד כך יהיה עוד יותר קשה לבצע פעולה של עליה וירידה ממדרכה. ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג באמבטיה (זה משקל תינוק בין 6 עד 8 חודשים כך שאם רוצים באמת לקבל פידבק לטווח הארוך לשים 12 ק"ג). ולעלות ולרדת מדרכה כדי להבין את כוונתי.
    עגלות כמו איי.בי.סי דיזיין סלסה או בוגבו פוקס יהיה הרבה יותר יעילות לשם כך.

הרעיון של ארונית או מחסן איחסון נשמע לדעתי יותר פרקטי ולשם כך הייתי ממליץ לרכוש מנשא (ממליץ לאחר הלידה כך שתוכלו למדוד יחד עם התינוק כדי לרכוש מנשא שיהיה נוח לשניכם). יהיה לך הרבה יותר נח לעלות ולרדת מדרגות והרבה פחות מסוכן לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לגבי עגלת תאומים
    רוני
    13/09/2018

קובי שלום.
    לקראת לידת תאומים, אנו מתלבטים לגבי עגלה.
    לפי מה שהבנו מהורים צעירים אחרים, ניתן להשתמש בחלק מהטיולונים מגיל 0 ואין צורך באמבטיה (שיקולי עלות ואחסון).
    אנו מעוניינים בעגלה נוחה וקלה (אשתי שקלה לפני ההריון כ-40 ק"ג) שנכנסת בקלות לתא מטען של רכב משפחתי רגיל (טיוטה פריוס).
    אנו מתגוררים בקומת קרקע כך שמעלית לא אמורה להוות שיקול מכריע.
    ראיתי בפורום שאתה ממליץ על עגלות שפני התינוק כלפי ההורה לשנה הראשונה, אולם מחיפוש שעשינו, לא מצאנו עגלת תאומים כזו השוקלת פחות מ-12 ק"ג.
    אנו חושבים כי העגלה המתאימה לצרכנו הינה קוקו של ביבה שבה פני התינוקות כלפי הדרך, אולם היינו שמחים לשמוע ממך חוות דעת וכן מעלות וחסרונות של עגלה זו, כמו כן, ככל שתוכל להמליץ לנו על עגלה אחרת המותאמת לצרכנו שבה פני התינקות כלפי ההורה כפי המלצתך, נשמח לשמוע על כך.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לגבי עגלת תאומים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום רוני,

לצערי אין הרבה אופציות של עגלות תאומים קלות. הביבה היא הכי קלה וכל האופציות האחרות הן מעבר ל- 14 ק"ג ולכן אין לי המלצות אחרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קליל במקום עגלה
    דנה
    13/09/2018

היי, אני רוצה להחליף את העגלה הגדולה והכבדה בטיולון קטן וקליל. בעבר היה לי את הג'ואי כרום פרמיום, שהיתה מצויינת אבל אני רואה שכבר לא נמכרת.
    העגלה צריכה להיות נוחה, צלון גדול, בדים יחסית מרופדים, קיפול קל ויכולה לסחוב איתה טרמפיסט. תקציב עד 700-800 ש"ח.
    אשמח להמלצות

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קליל במקום עגלה

הוספת תגובה

• תיקון - ג'ואי בריסק פרמיום

דנה
    13/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום דנה,

אפשר לברר מול היבואן במבינו קינג היכן הבריסק נמכר.
    היום הביקוש עבר להיות לטיולונים בעלי ידית אחת ולכן היבואנים פחות מביאים טיולוני מטריה קלאסיים. בסגנון של הבריסק אפשר לבדוק את צ'יקו לייטוואי

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועל איזה טיולון עם ידית אחת אתה ממליץ?

דנה
    15/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום דנה,

תלוי מאוד בתקציב כאן יש פערים עצומים במחירים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד 800 ש"ח

דנה
    16/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום דנה,

עד 800 ש"ח הייתי ממליץ לבדוק את הבובו (טיפה חורגת אך במצבעים או מיקוח נכון תיכנס לתקציב) או טיולון שנקרא מאמ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    17/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מזרן - מבולבלים
    ניר
    13/09/2018

הי. ראינו את ההמלצות שלך על המזרן של בייביטק. אני מבין שהפסיקו לייצר אותו/אין כרגע במלאי. בהינתן סיטואציה זו, על איזה מזרן אתה ממליץ? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מזרן - מבולבלים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום ניר,

מלבד הבייבי טק אני ממליץ על האימג'ן של עמינח (קינג קויל).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אבל

ניר
    13/09/2018

הבנתי שהמזרן הספציפי נמכר רק בשילב? אני כבר נעול עם חנות אחרת מבחינה כספית. יש עוד אופציות דומות? האם אכן הפסיקו לייצר בבייטק את המזרן מולטיפלואו? אנחנו יודעים למה? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום ניר,

לצערי האופציות האחרות ככל הידוע לי אינן בעלות אישור מכון התקנים בתוקף. אפשר לבדוק את דגם הנומו עם תוספת של שכבת נוחות. לגבי מולטיפלואו אני לא יודע לומר. אני מעריך שזה בעיקר בשל העובדה שכעת ניתן ע"פ דרישות מכון התקנים לייצר מזרן דו צדדי ללא מעכבי בעירה, בניגוד לדרישות שהיו עד עכשיו וזה היה היתרון העצום של המולטיפלואו.
    אפשר לשקול מזרן דו צדדי של בייבי טק ללא מעכבי בעירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידות המזרן

ניר
    27/09/2018

גבי המזרן הנמכר בשילב. ראיתי שיש אותו במידות 63 ו67. יש לנו מיטת ארז של רהיטי סגל. בעוד ההמלצה באתר שלהם היא על מזרון ברוחב 63 מדדתי והבחנתי שהמרווח בין צידי המיטה הוא 66. איזה רוחב מזרן מומלץ לרכוש? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/09/2018

שלום ניר,

במיטת ארז המידה היא 66 אלא אם נרכשה בשילב אז יתכן שהיא 63. אם מדדת 66 אז עדיף לרכוש 66.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת ארז

ניר
    28/09/2018

מדובר במיטה הזו של רהיטי סגל :

באתר מציינים 63. כפי שכתבתי נראה שגם 66 יתאים. מוזר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשאר עם גרקו או לעבור לטאי טאי
    ממוצקה
    12/09/2018

קובי שלום,
    אשמח להתייעצות -
    אני עם עגלת גרקו איבו (שנת 2015) והתינוק עדין באמבטיה.
    אני מעוניינת להעביר כבר לטיולון לשכיבה מלאה כיוון והאמבטיה כבר מסתרבלת לי מדי.
    בסהכ אני מאוד אוהבת את הגרקו והיא במצב מצוין , רק שהיא מסורבלת בקיפול שלה ועם 3 ילדים שנכנסים ויוצאים על יום מהרכב על כל דבר זה מתחיל להיות קצת מעיק.
    מחפשת עגלה שתתן לי מענה טוב לצרכים:
    נוחות לתינוק
    קלה לניוד
    קלה בקיפול
    משקל קל
    שכיבה מלאה
    רגליים מתכווננות
    מעדיפה דו כיווני
    שאפשר לתלות עליה תיק החתלה עמוס בכל טוב
    שתוכל גם לשמש כטיולון מגיל שנה + ולא ארוץ לרכוש אחר.
    ראיתי היום את הטאי טאי.
    מלבד הדו כיווני לא ראיתי חסרון של ממש.
    אולי תוכל אתה לספר לי ואולי יש עגלות טובות שאפשר להמליץ?
    מחפשת עד מחיר של 1500
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום,

לדעתי הטאיטאי טובה מאוד, הסיבה העיקרית שפחות אמליץ עליה הוא הטיולון החד כיווני שלדעתי חשוב עד גיל שנה.
    הייתי ממליץ למשוך עם הגרקו עד שנה, אחר כך כבר תוכלי לרכוש טיולון קל יותר וקומפקטי יותר מהטאי טאי, קיים סיכוי סביר ואני ראיתי המון מקרים של רוכשי טאיטאי שרכשו עוד טיולון בנוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

ממוצקה
    12/09/2018

תודה על התגובה המהירה.
    זה גם עבר כמחשבה אפשרית.
    יש עגלות אחרות עם דו כיווני במחיר סביר?
    ואיך הטיולונים של איזיווקר - ראיתי אחד של "דיסני" שנמכר בשילב שהיה מאוד נחמד..אבל הוא באמת לגיל חצי שנה ומעלה.
    מה דעתך על סוגים כאלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום,

אם עוברים בכל זאת לטיולון ומוותרים על הדו כיווניות לגיל הזה הייתי ממליץ על הטאיטאי.
    הווקר מעולות בעיקר דגם הXS אך הייתי ממליץ על הטיולונים שלהם מגיל שנה ומעלה למרות שהם יכולים להתאים גם לפני.

רוב הטיולונים הדו כיווניים הם בעצם עגלות כמו האיבו שיש לך ולכן לדעתי אין טעם לגשת לכיוון הזה. הדגם היחיד שהוא טיולון אמיתי ודו כיווני הוא האיזי טוויסט של סייבקס שלדעתי לא מושלם, בעיקר לא בצד של נוחות התינוק לדעתי.
    כפי שרמשמתי קודם, ההמלצה שלי למשוך חצי שנה עם האיבו ואז לגשת למבחר הרבה יותר גדול. אם בכל זאת כעת אז לדעתי הטאיטאי היא השילוב הכי נכון בין נוחות תינוק וניוד + קלות לך אבל עם החיסרון של החד כיווניות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל 0
    קרן
    12/09/2018

שלום,
    אני מחפשת כסא בטיחות הכי בטיחותי כלומר שזכה בציון הגבוה ביות מבחני ריסוק.
    הומלץ לי על כסא של בריטקס (ClickTight) בגלל ההיעגון הקל לרכב שבלעדיו הכסא אינו בטיחותי , אך במבחני ריסוק הוא זכה בציון נמוך דוקא.
    האם העיגון ClickTight חשוב יותר מהתוצאה של מבחני הריסוק ועל כן כדאי לקנות את הכסא הזה?
    האם יש כסא אחר מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום קרן,

זה לדעתי גימיק מכירתי שמתיישב על דבר שהוא נכון בחלקו, הרעיון הוא שכיסא שקיבל דירוג מושלם ולא מתוקן נכון לא שווה לכיסא שקיבל דירוג נמוך אך מותקן נכון. יחד עם זאת עם עיגון האיזופיקס אחוז הסיכוי לטעות נמוך, כמו גם שניתן להשתמש במתקין מסומך שיתקין נכון את הכיסא, חלקם עושים זאת חינם וחלקם בתשלום דרך אתר בטרם. הדבר הכי נכון בקליק טייט הוא העניין שמעל 18 ק"ג (משקל התינוק שזה כבר ילד), אי אפשר להשתמש יותר באיזופיקס וחייבים חגורה, בנושא זה הוא נוח יותר להתקנה ולכן מצמצם סכנה של התקנה לא נכונה.
    אני בדעה של לרכוש מה שנכון לכם, אני בחרתי לילדה שלי את צ'יקו נקסטפיט שלדעתי יותר נוח לתינוקות, סופר נוח בהתקנה עם האיזופיקס וקיבל דירוג מקסימלי בזמנו. אני אישית הייתי בוחר בו גם היום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה טיולון נשמח לעזרה מבין 3
    מיכל חכם
    12/09/2018

שלום ותודה על כל העצות והטיפים.
    מתלבטים על עגלה טיולון בין הטיולון של ג'ואי או citi tour או יויה פלוס. מה עדיף? שיהיה נוח לנו ולתינוק ☺

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום מיכל,

לא ציינת דגם של ג'ואי לכן איני יכול לענות.
    לגבי יויה פלוס איני ממליץ על עגלות שאינן מיובאות ביבוא סדיר לארץ מהסיבות הבאות:
    1. אין אישור של מכון התקנים
    2. אין למי לפנות במקרה וחס וחלילה קורה משהו
    3. אין שירות תיקונים או אחריות למוצר, כלומר נשבר חלק והעגלה יכולה להישלח לאשפה

לגבי סיטי תור, לדעתי הגלגלים שלה פחות מוצלחים מדגמים מקבילים כמו יויו, איזי ווקר וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן לסל שכיבה של פג פרגו
    שירה
    12/09/2018

שלום קובי
    קנינו מזרן של פג לסל שכיבה כשרכשנו את העגלה.
    יכול להיות שהוא רך מידי? מזרון רך בריא בכלל?
    התינוקת שלנו בת 3 חודשים ב"ה ונראה לנו שפחות נח לה ושהיא קצת שוקעת..
    אפשר בלי המזרן בפג? וגם לא ברור לי איך שמים סדין בלי התוספת של המזרן בפג- זה כמו יחידה אחת ..

או שבכלל היית ממליץ על מזרן אחר? (היא ישנה הרבה בעגלה..)

ושאלה נוספת: מתי היית ממליץ לעבור לטיולון?

תודה רבה ושנה טובה ומתוקה!

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן לסל שכיבה של פג פרגו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום שירה,

צריך שתהיה טיפה קשיחות אך המזרן של פג אמור להיות טוב. אין אופציה לשים סדין בלעדיו ובלעדיו לדעתי האמבטיה תהיה קשיחה מדי אך עדיין ניתן להשכיב גם בלעדיו. אלו הסיבות שאני ממליץ לכל רוכש פג לרכוש מזרן בנוסף. לדעתי המזרנים הלא מקוריים יעילים יותר כי הם בעצם מזרני עריסה ששונו בגודל ובצורה כדי להתאים לעגלה.
    לטיולון של הפג מומלץ לדעתי לעבור בין גיל 5 ל 6 חודשים. תלוי גם בתינוק איך הוא מגיב לאמבטיה ואיך הוא זז. אפשר גם למשוך עד 7 או 8 חודשים (אך עד 9 ק"ג ולא מעבר וגם לא מעבר לשלב שהתינוק מתגלגל ויכול להרים רגל מעל לדופן האמבטיה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון לבן חצי שנה
    טל
    11/09/2018

שלום,
    אשמח להמלצה על טיולון קל יחסית, נוח לקיפול, שאפשר לסובב את הילד לשני כיווני הנסיעה.
    עד עכשיו היינו עם הארמידילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס והעגלה מאוד לא נוחה לי לקיפול וכבדה לי לסחיבה במדרגות והכנסתה לרכב. עם האמבטיה היה עוד איך שהוא סביר כי כשהשלדה לבד היא מתקפלת יוצר בקלות אבל עם הטיולון אני פשוט נאבקת.
    ראיתי את הסייבקס s easy twist אבל לא מצאתי מקומות שאני יכולה להתרשם ממנה בחנות פיזית, הכל אונליין. אשמח לדעת את דעתך עליה ולקבל אולי המלצות נוספות. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח גג. תודה!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שהדגם שיש לנו זה הXT²

טל
    11/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום טל,

אין טילונים שיענו לדרישות פרט לסייבקס. בדרך כלל ששואלים את השאלה הזו אני ממליץ לבדוק את הארמדילו כך שאופציות רבות אין.
    אני ראיתי את האיזי טוויסט בהמון חנויות כך שצריך לחפש, אפשר לפנות ליבואן נובל אינפנטי ולשאול היכן יש חנות קרובה אליכם שמציגה את הדגם.
    היתרון שבאמת מדובר בטיולון עם יתרונות של טיולון שהם משקל קל, קיפול סופר קטן, יחסית נוח (אם כי לדעתי לא הכי נוח ומצריך תרגול כמו בארמדילו). כמובן שהיתרון הענק הוא שהתינוק יכול להיות מולכם. החסרונת הם שהטיולון צר מאוד וקצר מאוד ואלו כמובן משפיעים על נוחות התינוק לדעתי. כמוכן הגלגלים קטנים מה שישפיע על יכולת הניוד.
    ממליץ למצוא חנות, לגשת ולבדוק יחד עם התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה