פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שמתאימה להורים גבוהים ושהמשקל שלה יהיה יחסית קל
    קובי סופר
    01/07/2018

היי קובי,
    אנחנו מחפשים עגלה שתהיה מתאימה להורים גבוהים (1.70 ו-1.75) ושהמשקל שלה יהיה יחסית קל, כמובן הכי חשוב שתהיה נוחה לתינוק שבטח יהיה גבוה..

ההתלבטות הינה בין אינגלזינה לבין הבוגבו בי 5
    באינגלזינה האמבטיה מרווחת, אך לפי הבנתי הטיולון צר וקטן ובבוגבו האמבטיה מאד נמוכה קטנה וצרה אך הידית יאחיזה ותר נוחה לנו מאשר באנגלזינה

אני אובדת עצות
    יש עגלה שלדעתך תתאים לנו יותר מאשר שתי האופציות האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום מורית,

הבי לדעתי כלל לא תתאים, יש לקחת בחשבון שאם התינוק יהיה גדול הבי לדעתי תהיה פחות נוחה לתינוק.
    האינגלזינה פחות מתאימה בגלל הידית.
    הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסלה שתוכננה במיוחד לגבוהים. אמבטיה וגם טיולון גבוהים (לרוב אין טיולונים גבוהים), אין סרן אחורי בין הגלגלים האחוריים ובכך נמנע שתתיקלו בו בזמן הליכה, דבר מתסכל לגבוהים. יש ידית טלסקופית מתכווננת.
    אמבטיה וטיולון סופר מרווחים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה תינוק ראשונה ABC
    מור
    01/07/2018

היי קובי,
    מתלבטת בין העגלות של חברת ABC.
    סירקל ראבנה 4, סלסה וממבה פלוס.

חשוב לי שהעגלה תהיה דו כיוונית עם מצב שכיבה מלאה וקשיח, בולמי זעזועים טובים ויכולת התניידות טובה. משקל פחות רלוונטי עבורי. מה היית ממליץ מבין השלושה?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה תינוק ראשונה ABC

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום מור,

לדרישות שלך הסלסה פחות רלוונטית כי אין לה שכיבה מלאה.
    הממבה פלוס היא בכמה רמות מעל הסירקל אך עולה הרבה יותר.
    הבולמי זעזועים טובים יותר, הגלגלים טובים יותר וגם גדולים יותר, הטיולון מרופד יותר ומציעה גם מצב שכיבה מלאה וגם תנוחת עירסול. מלבד חיסרון המחיר היא גם כבדה יותר.
    אם 2 אלו לא מהווים חיסרון הממבה פלוס מן הסתם עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי וורסה-לאן נעלם?
    מני
    01/07/2018

קניתי לפני 4 שנים בייבי ג'וגר סיטי וורסה
    רוצה לקנות שוב והוא נלם מהמפה!!
    יש לה את כל המעלות שאין בבייבי ג'וגר האחרים- תינוק לכיוון האם, כיוונון רגליים , כיוונון ידית, ומעצור ביד ולא ברגל- תענוג!
    ועם הנסיעה האלופה של גלגלי הבייבי ג'וגר והקיפול הנוח.
    האם זה אכן לא קיים יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    סיטי וורסה-לאן נעלם?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום מני,

לפי מה שידוע לי זהו דגם שהיצרן הפסיק לייצר בכל העולם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות סלקל צר
    ענת
    30/06/2018

היי קובי,
    אנחנו מחפשים סלקל או כיסא בטיחות מגיל לידה שיכנס עם עוד כיסא בטיחות וגם עם עוד אדם מבוגר שיושב במושב האחורי (במשפחתית מרווחת יחסית).
    תקציב של עד 1000 ש"ח, מאוד חשוב הבטיחות כמובן.
    אשמח אם תוכל למקד אותנו..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות סלקל צר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום ענת,

מבחינת כיסא יש מספר אופציות אך לדעתי הם פחות מתאימים מלידה. מבחינת סל קל הרוחב זהה, היתרון שאפשר לחגור מלפנים ובעתיד לרכוש כיסא צר.
    אני הייתי בשלב זה ממליץ ללכת על סל קל ואפילו לחגור מלפנים על אף שזה פחות בטיחותי אך לעיתים יש אילוצים.
    בעוד כשנה לרכוש כיסא צר כמוכן בעוד מספר חודשים יצא בוסטר גב של מיפולד אשר יהיה מאוד צר ולכן זו עוד דרך לחסוך במקום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירה נכונה לעגלה לתינוקת ראשונה
    אלינור
    30/06/2018

היי קובי,
    כבר הלכתי לאיבוד מכל המבחר.
    צריכה עזרה בהתמקדות בעגלה.
    ראינו מס' עגלות של חברות.
    אהבתי את דגם הממבה פלוס כיוון שהיא עונה לנו על הדרישות אבל מאוד מפריע לי שזו עגלה ישנה.
    הדרישות שלי לעגלה הן:
    1. טיולון שניתן להרכיבו לשני צדדים וגם לקפל יחד עם השלדה לשני צדדים.
    2. נוחות לתינוק
    3. גלגלים גדולים עם בולמי זעזועים
    4. אפשרות לשנות גובה ידית
    5. גגון שניתן לפתוח למקסימום הצללה
    6.כמובן אמבטיה מפנקת
    7. טיולון שניתן להגיעו לשכיבה מלאה
    8. קיפול נוח.
    9. תקציב עד 4000 אבל גמישים בעבור עגלה טובה ואיכותית.
    10. איכות בדים טובה( אהבנו מאוד את אלו של הממבה)
    ממסענו ברחבי החנויות בדקנו את אינגליזינה אך הקיפול שלה די מיושן(אין בעיית מקום ברכב או שינוע ) ולא אהבנו את הגלגלים, פג פרגו מעט מגושמות וכבדות, המאמס אנד פאפס היו נחמדות ודגם הסלסה של abc נפסל כי לא ניתן לקפלו עם הטיולון לשני הצדדים.
    אשמח אם תוכל להמליץ לנו על עגלה שתעמוד בדרישות שלנו למרות שהן רבות.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום אלינור,

א. אני חושב שזה לא ממש משנה אם הממבה ישנה, בדגמים החדשים לא שונה דבר פרט לשם (נקראת פפר כיום) ושיפור בגגון האמבטיה.
    ב. כן ניתן להזמין דגם חדש ביבוא אישי אך זה מצריך זמן המתנה של כחודשיים.
    ג. ניתן לקפל עם טיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    טכנית ניתן גם כשהטיולון פונה אליכם אך זהו קיפול גדול.
    ד. צריך לקחת בחשבון שאין שוק בישראל לעגלות איכותיות לתינוק (בדיוק מה שאת מחפשת) ולכן השיקול זה או להביא כמות גדולה ולמכור לאט ואז המחיר נשאר בגדר הסביר. לחלופין להביא כמות קטנה במחיר לא סביר או לא להביא בכלל.
    בתור מי שמשווק את איי.בי.סי כיום והרטן צר לי שבישראל המצב הפוך ב-180 מעלות מגרמניה וכאן נוחות ההורה עולה בהרבה על נוחות התינוק או נוחות התינוק.

אני לא מוצא עגלה שתענה לכל הדרישות. בחודש הבא תגיע הוייפר של איי.בי.סי דיזיין לארץ יש טיולון עם שכיבה מלאה שמתקפל לשני הכיוונים אך הקיפול מאוד גדול.
    אפשר לבדוק את עגלות הרטן יש 3 דגמים:
    וי.איי.פי לא מתקפלת כלל עם הטיולון
    רייסר ג'י טי מתקפלת עם הטיולון לשני הכיוונים אך טיפה גדולה
    סקיי מתקפלת עם הטיולון כשהוא לכיוון הנסיעה ודי גדולה, לא כשהוא פונה אליכם.

לדעתי אופציות אחרות יהיו עגלות בסגנון של מאמאס אנד פאפאס שיהיו נוחות לכם אבל מציעות אמבטיה טיולון צרים ביחס לאיי.בי.סי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי ועוד שאלה קטנה

אלינור
    01/07/2018

תודה על התשובה הארוכה והכנה.
    אז בעצם דגם הממבה פלוס( לא אכפת לי שהקיפול גדול), והרייסר ג'יטי שאגב ידוע לך היכן מוכרים במרכז? לא ראיתי הרבה מידע.
    ועוד שאלה בבקשה,
    כסא בטיחות מגיל לידה בחיבור של איזו פיקס קשיח, איזה דגם הכי מומלץ? לא משנה לנו החברה אך רוצים מוצר איכותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2018

שלום אלינור,

הרייסר מוצגת במרכז בבייבי שיק, צריך לוודא שהיא מוצגת שם, אוכל לברר לך מחר ולעדכן כאן. באם אין שם אפשר יהיה לתאם באולם תצוגה שלנו בפ"ת כך תוכלו להשוות בין הרייסר לממבה פלוס.
    לגבי כיסא בטיחות, מניסיון אישי לדעתי הצ'יקו נקסטפיט זו האופציה הטובה ביותר, גם בטיחותית אבל בעיקר בשל הנוחות והזווית שכיבה שהכי קרובה לסל קל. אין לו איזופיקס קשיח אך לדעתי אין לכך משמעות, אלו עם האיזופיקס הקשיח לא מגיעים לזווית שלדעתי תהיה נוחה לתינוק בן יומו (פרט לסל קלים כמובן).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח להגיע לאולם תצוגה

אלינור
    03/07/2018

היי קובי,
    אשמח לקבל פרטים על הגעה לאולם תצוגה על מנת להשוות בין שני הדגמים.
    תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/07/2018

שלום אלינור,

תוכלי לתאם מולי בדפים של הרטן ישראל או בייבי בוס בפייסבוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טילון מגיל לידה אמרילדו או I candy
    שני כהן
    30/06/2018

שלום,
    אני מחפשת עגלה מגיל לידה, שכיבה מלאה,
    עייפתי מעגלות עם אמבטיה קשיחה שהקיפול שלהן הוא בשני שלבים...
    ראיתי שיש ג׳ואי או אמרלידו של מאמס אנד פאפס או את ה I candy.
    מה הכי מומלצת?
    את היויו לא אהבתי מכיון שהיא לא יציבה ואין שכיבה מלאה בטיולון .

הוספת תגובה

• למה אומרים שבוגבו בי 5 מתאים מגיל לידה?

שני
    30/06/2018

רשום בכל מקום שהעגלה מתאימה מגיל לידה וניתן לרכוש שק שינה לחורף....
    העגלה נשכבת עד 170 מעלות.
    אז איך זה מתאים לגיל לידה? אין שכיבה מלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום שני,

עגלה לא צריכה להיות בשכיבה מלאה כדי להתאים לתינוק, אפשר להסתכל על זווית הסל קל שמתאים מלידה כדי להבין שלזווית אין קשר (כמובן שיש סף מסויים אך 170 זה בהחלט מספיק).
    על עגלות כמו יויו איני ממליץ, האמבטיה זה סוג של תוספת שלדעתי לא מוצלחת, הטיולון חד כיווני ואני ממליץ על פי מחקרים שהטיולון יהיה דו צדדי.
    אם מוותרים על אמבטיה הייתי ממליץ להתמקד בעגלות:
    בי 5
    ארמדילו פליפ
    את האיי קנדי אני הייתי מוריד כי לדעתי הכי מסורבל בתפעול ובקיפול וגם יחסית יקרה.

באופן כללי אני כן בעד עגלות עם אמבטיה אך זה כבר שיקול שלכם, בלידות קיץ אפשרי להתמודד ללא. יחד עם זאת כן הייתי ממליץ על שכיבה מלאה וכן על מושב מרווח אך אלו יהפכו את המוצר לכבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה שמתאימה לשטח כורכר
    ליהי
    30/06/2018

שלום קובי,
    אני מחפשת עגלה שמתאימה לשטח-כורכר, דשא, אבנים..גם שתצליח לעבור וגם נוחות מקסימלית לתינוק. המחיר חשוב אך הנוחות יותר.
    עם זאת חשוב לי שתהיה כמה שיותר קלה.

קיבלתי המלצות על פג פרגו, מוצי שקצת גבוהה לי, בוגבו פוקס/קמיליון.

איזו עגלה הכי מומלצת? או אם יש לך המלצה אחרת?
    אציין שמבחינת הגודל בוגבו הייתה לי נוחה מאוד.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה שמתאימה לשטח כורכר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום ליהי,

הפוקס של בוגבו יכולה להוות פתרון טוב. לעגלה בתקציב הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה שלדעתי מעבר לכך שזולה משמעותית בולמת זעזועים הרבה יותר טוב, מגיעה עם סל גדול ונגיש יותר, מגיעה עם אמבטיה וטיולון לעומת אמבטיה וטיולון שחולקים מסגרת משתופת ולכן לא ניתן לעשות החלפות בינהם בפוקס, מה גם שזה מצריך הגעה לחנות בכל פעם שרוצים להחליף (אפשר לבד אבל זה סופר קשה לדעתי), מתקפלת עם הטיולון לגדול סביר ובקלות. במשקל היא קילו יותר יחד עם טיולון.

הפג לדעתי פחות מומלצת בגלל העדר קפיצים טובים לדעתי.

הייתי ממליץ לבדוק את עגלות הרטן אך הן כבדות מאוד אך בנויות לסוג כזה של טיולים. למעשה הכי מתאימות לדרישות של טיולים קשים גם בגלל הנוחות בניוד, גם בזכות הקפיצים וגם בזכות הנוחות העילאית לתינוק שאף אחת מהעגלות להעיל לא יכולה להציע לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה ראשונה
    מור
    29/06/2018

היי קובי מה שלומך?
    לאחר שוטטות בפורומים ובחנויות אנחנו מנסים לצמצם את הבחירות שלנו כדי להגיע להחלטה הנבונה ביותר.
    אנחנו רוצים עכלה שתהיה נוחה לתינוק עם משקל סביר מכיוון שאני קטנה ונמוכה התקציב לא גבוה (עד 3500).
    סירקל רבאנה- מאוד אהבנו אותה מכל הבחינות- נוחה יחסית לקיפול, טיולון מגיע למצב של 180, דו כיווני, גגון גדול.. אבל הרגשנו שהיא לא ממש יציבה והנסיעה איתה לא חלקה. מה גם שאין עליה הרבה תגובות מכיוון שהיא יחסית חדשה בשוק וקשה לקנות ללא המלצות חותכות.
    אורבו 2- אני הצלחתי לחשוב בעיקר על חסרונות- גגון קצר, סל קטן, אמבטיה קטנה.. מצד שני הניוד שלה הרגיש לנו יותר טוב מהסירקל והיא יותר קטנה וקומפקטית.
    ארמדילו- הרגישה לנו פחות או יותר כמו הסירקל
    אינגליזינה- טרם בדקנו אותה פיזית אך משיטוט באינרמט ראיתי שהדעות חלוקות לגבי נוחות הטיולון שלה
    פג- קראתי המון המלצות אך לאחר שראיני והרגשנו אותה היא מרגישה לנו מסיבית מדיי, גם בהשוואה לסירקל שנן פחות או יותר אותי גודל.

נשמח לכל עצה/הארה.. אם יש כגלות נוספות בתקציה שכדאי לבחון נשמח לשמוע:)
    המון תודה ושבת שלום

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום מור,

אין מוצר מושלם ולכן תנסו להתכוונן לחסרונות שפחות ישפיעו או יפריעו לכם.
    לגבי הסירקל, אכן יחסית חדשה, בסה"כ התגובות שאני מקבל עליה מאוד מאוד חיוביות אך עדיין הרוב בשלב האמבטיה.
    לגבי האורבו, לדעתי היא פחות נוחה לניוד מהסירקל ודווקא כל חוות הדעת השליליות שאני מקבל עליה הם בהקשר של הגלגלים. אני ממליץ לעשות שוב בדיקה רק שהפעם לשים משקל של 9 ק"ג (משקל של תינוק בן 6-8 חודשים) ואז לטייל בחנות ומחוצה לה! לדעתי לא עגלה מוצלחת והסולה שנותנת אמבטיה זהה, טיולון זהה ולדעתי שלדה הרבה יותר מוצלחת טובה יותר מה גם שהיא זולה יותר.
    ארמדילו לדעתי מתפשרת הכי הרבה בנוחות התינוק אבל מצד שני הכי נוחה להורה מבין הדגמים לכן צריך להלחיט מה מחפשים.
    אינגלזינה, לטיולון אין תמיכה קשיחה מלאה ולכן יש כאלו שהתינוקות שלהם חשים זאת. אפשר לפתור זאת עם מזרן איכותי כמו קומפי קוש, לדעתי היא נופלת בעיקר בניוד אשר פחות טוב מהדגמים שציינת, נוחה מאוד לתפעול ובעיקר קיפול, קומפקטית מאוד, מרווחת מאוד.
    אכן הפג כבדה, הניוד פושר בגלל חוסר קפיצים איכותיים לדעתי. מצד שני מאוד מרווחת, נוחה לקיפול ודי קומפקטית.

מלבד הסולה שהמלצתי לבדוק שווה גם לבדוק את הכרום של ג'ואי, בסגנון של הסירקל אך שתיהן יוצר צרות ועם קפיצים פחות טובים אך במשטח ישר זה נותן יכולת ניוד טיפה יותר חלקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי!!

מור
    01/07/2018

תודה רבה קובי, הצלחת קצת לארגן את מחשבותיי..
    שבוע טוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע על טיולון פמילידו אייר
    מממ
    29/06/2018

קובי שלום,
    איך הטיולון מבחינת נוחות נסיעה? וגובה המושב? לילד גבוה.
    תודה מראש,
    בברכה,

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום,

האם הכוונה לעגלת קאם פמלי דו?
    הטיולון של הדגם מרווח ונשכב היטב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קאם, אלא familidoo air

מממ
    03/07/2018

מדובר בטיולון שגם מהקלים.
    אני אגיד לך את ההתלבטות שלי, הטיולון הזה והמינימו של צ'יקו ראיתי במבצע סביבות 600 שח (ניסיתי לעלות קישורעם הפרטים של הטיולון, לא התכוונתי לפרסום בכלל, אב לא מצליחה, זה לא עולה אז אולי תוכל למצוא את השם באנגלית בגוגל)...
    הילדה בת 1.9 גבוה מאוד לגילה. עד היום עם פג בוק ומאוד נוח לה, לי מאוד נוח איתה לניוד, אבל היא גדולה, וכיוון שכבר משתמשים פחות, חשבתי אולי לעבור... אבל הטיולונים נראים לי צריך מאוד, וכאלה שראיתי אפילו המשענת נראית קצרה מגובה הראש של התינוק...
    אז השאלה היא איך הטיולונים האלה מבחינת גובה המושב ונוחות הניוד... (האם המיבר מצבים במשענת באמצעות סרוך? כי כשבחרתי עגלה ויתרתי על כמה מהסיבה הזאת, זה לא נראה לי יציב מספיק, וכבר ראיתי תינוקות שבכל מצבי האמצע המשענת "עקומה" לצד אחד)
    מה היית ממליץ? אולי להישאר כבר עם הפג, גם ככה גג עוד שנה וכבר נפסיק להשתמש בכלל בעגלה? אולי כן שווה להשקיע קצת כסף? לא מוכנה להשקיע ביויו לדוגמא, המחיר נראה לי מופרז למוצר...
    ואין מה לדבר על הבי כמובן שהיא קטנה ויפה, אהבתי את נוחות הניוד שלה, אבל זה מחיר של עגלה מגיל 0...
    תודה רבה מראש!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/07/2018

שלום,

FAMILIDOO AIR לדעתי טיולון סביר, במחירו הייתי כבר ממליץ על טיולון מאמ /MOM אשר זהה לו רק עם מדרך רגליים מתכוונן שלדעתי יהיה נח יותר לתינוק, בנוסף המאמ כל הריפוד נשלף לכביסה בעוד שבאייר לא ניתן כלל לנתק את הריפוד.
    הצ'יקו גם טיולון מעולה מבחינת מצבים ללא שרוך, מדרך רגליים מתכוונן אך ביכולת הניוד הוא ברמה נמוכה יותר לדעתי.

אין ספק שהפג נוחה ועדיפה לתינוק אך טיולונים שוקלים כמחצית וקטנים ביותר ממחצית בגודל לאחר הקיפול. אני ממליץ טרם הרכישה להושיב בטיולון ולראות אם נח לתינוק

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי נוכחות ביספנול A
    אורחת
    29/06/2018

שלום קובי. בחיפושי לקנות מברשת שיער לתינוק נתקלתי בסוגים שרשום עליהם ללא BPA ולעומת זאת בסוגים אחרים (של חברת צ'יקו האיטלקית למשל) לא רשום על העניין הזה. האמת שרציתי לקנות של צ'יקו בגלל שידית האחיזה מאוד נוחה וגם קיבלתי המלצה עליה שהיא רכה וטובה. השאלה האם יש משמעות לנוכחות BPA במוצר זה שיכול להשפיע על התינוק?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום,

לגבי מברשות ושאר מוצרים שהם לא מוצץ או בקבוק אין משמעות כלל לBPA. זהו סתם גימיק שהיצרנים מוסיפים כדי לטעון שהמוצר שלהם בטוח יותר.
    לסבר את האוזן: BPA נטען שהוא חומר מסוכן שקיים בתוך פלסטיק, כיום המדע מסוגל לייצר פלסטיק בלעדיו. נטען שבחום גבוה הוא נפלט מהפלסטיק ולכן מסוכן לשימוש בבקבוקים או מוצצים ולמעשה כל דבר שנכנס לפיו של התינוק. יש שטוענים שאינו מסוכן אך כל יצרני הבקבוקים והמוצצים כבר מייצרים את המוצרים בלעדי החומר ולכן אין ממה לחשוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לעגלת תינוק ראשונה
    ענבל
    29/06/2018

היי,
    מתלבטת בין עגלת הרטן לפג פרגו פופ אפ(משולבת) . פסלתי את בבה קאר כי נראתה לי מסיבית מדי (בגאז' של סוזוקי סוויפט). מנסה להבין האם הפג/הרטן שהבנתי שמומלצות מסיביות כמו הבבה או קצת יותר סבירות.ברור לי שאין עגלה מושלמת אבל חשובה לי נוחות התינוק בעיקר. אשמח אם תאיר את עיניי (:
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום ענבל,

ההרטן מבחינת משקל די זהה לבבה קאר. מבחינת קיפול היא מצריכה פירוק של מושב טיול טרם הקיפול ולכן טיפה יותר קומפקטית מהבבה קאר אך יותר מסורבלת, לגבי סוויפט זה גבולי וצריך לבדוק.
    הפג בוק תיכנס ללא בעיה לדעתי. היא פחות נוחה משתיהן לדעתי כי היא מאוד קשיחה במושב ובאמבטיה ואין לה קפיצים אחוריים רכים כמו שיש בבה קאר ובהרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענבל
    01/07/2018

תודה קובי!
    שאלה נוספת.. קראתי לא מעט גם על ה סירקל והסלסה. בהתחשב בעובדה שאזדקק לעגלה בתוך העיר, מעט פארקים וכו', אני עם סוזוקי סוויפט וגרה בבניין עם מעלית, האופציות כיום עומדת על פג/סירקל/סלסה. על איזו מהן תמליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/07/2018

שלום ענבל,

לדעתי כל ה-3 עונות היטב לדרישות. כל אחת מציעה יתרון שונה וחיסרון.
    הפג לדעתי פחות טובה בכל הקשור לבלימת זעזועים וריפוד נח.
    הסירקל טובה מהפג מבחינת בלימת זעזועים, זהה בניוד ומרופד טוב יותר לדעתי. הקיפול מעט מסורבל יותר והיא טיפה יותר גדולה לאחר קיפול אך לא בהרבה ועדיין לדעתי נכנסת לסוויפט.
    הסלסה לדעתי הכי נוחה בניוד, כולל בפארקים עליה וירידה ממדרכות, בלימת זעזועים זאת בזכות הקפיצים העדיפים והידית הטלסקופית שאין באחרות. הקיפול מעט מסורבל בהשוואה לפג מרופדת היטב כמו הסירקל אך הבדים טיפה יותר איכותיים.

כולן די זהות במשקל. כולן יחסית זהות בגודל הקיפול.
    ההמלצה שלי לשים משקל של 9 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה מספר פעמים (כל אלו ידמו הליכה יחד עם תינוק). לאחר מכן לחבר ולפרק את האמבטיה לשלדה (מומלץ ללמוד מהמוכרנים אך לבצע לבד כשהם לא לידכם), לנסות לקפל לבד (עדיף עם טיולון) לבדוק ברכב. לאחר אלו לדעתי יהיה לכם יותר קל לקבל החלטה מושכלת ונכונה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענבל
    03/07/2018

אני מבינה שבסלסה זווית השכיבה ב טיולון לא מגיעה ל 180.עד כמה זה באמת קריטי? בנוסף, מה לגבי סלקל? האם הסלקל שמגיע עם העגלה טוב או שעדיף לשדרג? במידה ולדרג, על איזה דגם תמליץ? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/07/2018

שלום ענבל,

הסלסה מגיעה ללא סלקל, היא מגיעה עם מתאמים לסלקלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית: סייבקס, ג'ואי ומקסי קוזי כך שבחלק הזה יש לה יתרון גדול. אין הגבלה בסלקל מסוים ואין הגבלה לסלקל ברמה נמוכה.

לגבי הזווית, יש יתרונות וחסרונות.
    יתרונות: תנוחת עירסול בריאה יותר לתינוק, מעודדת זחילה, זרימת הדם מהראש ללב טובה יותר, מונעת החלקה בירידה ממדרכות, מונעת מהתינוק להתגלגל/להתפך על הבטן.

מצד שני לא ניתן להשכיב על הבטן (לדעתי בסלסה חיסרון קל כי האמבטיה ענקית וכל שלב השכיבה על הבטן מסתיים באמבטיה), לא ניתן לחתל בעגלה (הרוב לא יחתלו בעגלה), יותר נוח לישון במצב ישר כאשר השינה ארוכה יותר משעתיים לדעתי. ניתן לצרף מזרן שיוצר מצב ישר לטיולון אך הוא יעיל עד גיל מסויים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זווית שכיבה מקסימלית בעגלות
    רן
    29/06/2018

שלום.
    כמה צריכה להיות זוית השכיבה המקסימלית בטיולון האם צריכה להיות קרובה ל180 ואם אין בעיה שהיא 112-167 באנגליזינה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2018

שלום רן,

אין מעלה ספציפית ישנן המון עגלות שהן בתנוחת עירסול שזה אף פחות מ- 167 מעלות. לדעתי השכיבה המלאה חשובה עד גיל חצי שנה ומכאן כאשר הם יותר יציבים אפשר להיות בזוויות שנות.
    באינגלזינה השכיבה טובה כך שלדעתי תתאים גם מגיל לידה ללא אמבטיה, כן הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש, זה גם ישפר עוד יותר את הזווית, גם יספק תמיכה טובה יותר וגם יסגור את השקע הקל שבין הגב לישבן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס בייסיק התייעצות
    נטע
    29/06/2018

שלום,
    קניתי סלקל סייבקס בייסיק, ללא הבסיס שמחובר לרכב. האם הסלקל בטיחותי מספיק? בנוסף עכשיו אני רואה בתמונות שאין לו תמיכה בראש כמו לסייבקס Q יש משהו שניתן לעשות כי אני מתארת לעצמי שהראש יהיה שמוט.
    אני עדיין יכולה להחליף, ומה דעתך על הדונה?
    תודה :)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2018

שלום נטע,

הסל קל נחשב בטיחותי, דגם הQ או אטון 5 דורגו גבוהה יותר מבחינה בטיחותית ולכן עדיפים עליו בכל הקשור לבטיחות, יש לקחת בחשבון שהם יותר יקרים ויותר כבדים.
    יש מוצר שתומך של חברת בנבת. אפשר להזמין דרך אתר טוילנד. באם תרצי קישור תוכלי לפנות לדף הפייסבוק שלי בייבי בוס ואשלח. כאן איני יכול לשים קישורים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן ללא מעעכבי בערה
    יוכי
    28/06/2018

שלום,
    ראיתי את ההסבר שלך על המזרנים ואני רוצה לדעת אם יש מזרן תן תקן ללא חומרי מעכבי בערה.. כי אם הבנתי נכון כל המזרנים גם הפשוטים וגם הנושמים עשוים מספוג שמכיל את החומר ..
    תודה מראש
    יוכי

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן ללא מעעכבי בערה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2018

שלום יוכי,

נכון להיום אכן כך הדבר. המזרן היחיד נכון להיום שאינו מכיל מעכבי בערה ועם תו תקן הוא מולטיפלואו של בייביטק. כמוכן נמכר בשוק מזרן של חברת נומו אשר גם הוא אינו מכיל מעכבי בערה. ככל הידוע לי יש לו אישור מכון התקנים אך יש לבדוק מול מכון התקנים אם האישור בתוקף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה טיולון לתינוק שלישי
    נטלי
    28/06/2018

היי קובי,

אשמח לקבל המלצה על טיולון לילד השלישי שלי שבן חצי שנה.
    ישנם מספר קריטריונים:
    1. אני לא רוצה להשקיע הרבה בעגלה
    2. התינוק גבוה
    3. גרים במושב וגם יש מלא מקום ברכב
    4. הטיולון צריך להיות נוח לניוד, ושאני לא ארגיש כל אבן
    5. אם מתאפשר אז קיפול נוח
    6. שיהיה קל
    7. שכיבה 180 מעלות.

עד לא מזמן היה לי טיולון של מוצי evo והוא ענה על רוב הצרכים, אבל הוא נשבר. השאלה היא האם לקנות את הטיולון של מוצי או לקנות טיולון אחר. החסרון המרכזי של המוצי הוא שהוא רק עד גיל שנה וחצי בערך, כי התינוק שלי גדול, וגם שהוא יחסית כבד. תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה טיולון לתינוק שלישי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/06/2018

שלום נטלי,

לדרישות שלך לדעתי רוב הטיולונים יהיו טיפה יקרים.
    ההמלצות שלי הן ביבה טאי טאי, איי.בי.סי דיזיין מינט או אויסטר זירו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה