מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ לפי מספר קריטריוניםנטע28/07/2018
שלום,
אני מחפשת טיולון שיעמוד ברשימה של כמה קריטריונים ספציפיים, אשמח לקבל המלצה מנסיונכם.
1. קיפול מטריה פשוט
2. ניתן לשכיבה של 180 מעלות
3. השכבה נוחה של המשענת, ביד אחת
4. גגון גדול
5. כמה שפחות יקר...
עבור תינוקת בת כארבעה חודשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/07/2018שלום נטע,
לדעתי צ'יקו לייטוואי 2 עונה היטב לכל הדרישות שלך.
הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לטיולוני המטריה כדי שישפר משמעותית את הנוחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין דגמי פג פרגורשא28/07/2018
קובי שלום. לאחר התלבטות החלטתי שאני רוצה לרכוש עגלת פג פרגו עם שדרוג לשלדת S. השאלה שלי מה ההבדל בין הדגמים? ולמי יש האמבטיה הכי מרווחת?
יש דגם luxe pop-up
luxe elite
geo
breeze
book plus
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/07/2018שלום,
האמבטיה והטיולון זהים מבחינת גודל ומימדים בכל הדגמים.
ההבדלים הם בעיצוב וברמת הגימור של הבד, כביכול בדגמים היקרים הבדים איכותיים יותר, בתכלס לדעתי ההבדלים זניחים ולכן אני ממליץ על הגרסא הזולה ביותר, בכל מקרה לדעתי בדגמי הבוק הבדים לא מפנקים ומאוד קשים ולכן אני ממליץ להוסיף מזרן לאמבטיה ומזרן איכותי כמו קומפי קוש לטיולון, ברגע שהוספנו את שני אלו סוג הבד או הגימור כבר לא רלוונטי אלא רק העיצוב ועל זה אני אישית לא הייתי משלם.
לכן אני ממליץ על האופציה הזולה ביותר. כמוכן יש גרסאת פופאפ שלא ציינת שבה כן יש הבדל באמבטיה, האמבטיה קלה יותר בקילו וניתנת לקיפול בגמר השימוש. לחלק זה יתרון משמעותי שמצדיק תוספת מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוית שכיבה של איזיווקר xsאני27/07/2018
שלום קובי
אנחנו מחפשים טיולון נוח וקל לטיולים בחול שישמש אותנו מגיל 3 חודשים. ראיתי שהמלצת על האיזיווקר xs האם זוית השכיבה שלו היא 180 או כזו שתתאים ל3 חודשים?
תודה לך על הפורום חרשתי עליו ולמדתי ממך המון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום,
השכיבה כמעט מלאה, לא תמיד זה אומר שהמוצר מתאים מלידה ולכן הייתי ממליץ לברר בהוראות היצרן מאיזה גיל הוא מתאים לשימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי סייף טוויסטאורטל26/07/2018
היי
ראיתי את העגלה בייבי סייף טוויסט היא בול מה שאני צריכה גם מבחינת הגודל והקיפול וגם מבחינת תקציב ..
השאלה היא איך האיכות ? האם עמידה? איך היא בהשווה לטיולון קפרי של גו בייבי או לטיולון גוגו וואן ?
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום אורטל,
לדעתי הטיולון טוב, אני גם אוהב ששינוי המצבים לא עם שרוך כמו בעגלות דומות. לדעתי הוא עדיף על הקפרי או על לגבי הגוגו וואן אני לא מכיר, אם תצרפי תמונה אוכל לענות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפרי או טוויסט
אורטל31/07/2018היי קובי
ראשית תודה רבה על העזרה :)
ההתלבטות שלי היא בנוגע לגגון - נראה לי שהגגון של הקפרי גדול יותר...
במה הטוויסט עדיף על הקפרי ומדוע אתה לא ממליץ עליו?
מצ"ב תמונה של הג'וג'ו וואן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/07/2018שלום אורטל,
הקפרי לדעתי לא נוחה בניוד ודי מסורבלת בקיפול ולכן אני ממליץ על הטוויסט יותר, גם שינוי המצבים בטוויסט נוח יותר.
בתמונה מדובר בטיולון שנקרא בובו ולא ג'וג'ו, לדעתי גם אופציה מעולה ולדעתי טיפה עדיפה על הטוויסט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמס אנד פאפס- התלבטות בין 2 סוגיםעדי25/07/2018
שלום,
עגלה לילד ראשון בעזרת ה'.
מתלבטת בין 2 הסוגים הבאים במאמס אנד פאפס:
1. ארמדילו פיליפ xt2
2. אורבו 2
אנחנו גרים בבנין ללא מעלית וחשוב לנו שהעגלה תהיה נוחה לקיפול ולא כבדה. הבנתי שהארמדילו מאוד מומלצת. באורבו מתלבטת בעיקר בגלל הגלגלים- הבנתי שהם קטנים ולא נוחים כל כך.
בנוסף, אשמח לשמוע חוות דעת על בייבי ג'וגר 4 גלגלים. איך היא בהשוואה לארמדילו/ אורבו?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום עדי,
הפליפ הרבה יותר מתאימה לדרישות שלך. המשקל זהה אך הגלגלים יותר טובים ואמינים לדעתי. כמוכן היא הרבה יותר נוחה לקיפול, יותר קטנה ויותר נוחה לנשיאה במדרגות ולכן אני די הייתי פוסל את האורבו כי אין לה שום יתרון על הפליפ.
על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ בעיקר בגלל שהמושב שלה הוא חד כיווני ואני לא ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון פאנג אייר פלואו למיטת תינוקאיילת25/07/2018
היי,
רכשנו מזרון פאנג תפוז אייר פלואו חצי נושם צד רך צד קשיח.
הוא נחשב טוב נכון? הכוונה למזרון מיטת תינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום איילת,
לדעתי כל המזרנים הדו צדדיים טובים ובטיחותיים. חשוב לציין שלא מכרו לך מזרן נושם! מזרן נושם הוא מזרן רשתי ללא ספוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכב שכורטלי25/07/2018
שלום,מבקשת להתייעץ לגבי רכישת כיסא בטיחות לבת שנתיים לרכב שכור car2go.מדובר בכיסא שצריך להרכיב ולפרק בעל נסיעה כל פעם מחדש,לא כבד מידי לנשיאה,לא יקר מאוד ויחד עם זאת צריך לענות על דרישות הבטיחות.מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום טלי,
הייתי ממליץ על בוסטר עם רצועות כמו אוונפלו מאסטרו אשר ברמת בטיחות גבוהה, במחיר סביר ויחסית קל במשקל, והרבה יותר קל מכיסאות בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר בוסטר בגיל שנתיים?
טלי29/07/2018רק רוצה לוודא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/07/2018שלום טלי,
אסור ע"פ חוק. הגיל המינימלי הוא גיל 3 שנים וגם זה בתנאי שהתינוק שוקל 15 ק"ג. ההמלצה שלי לא לפני גיל 4 ובעצם למשוך עם הכיסא ככל שניתן.
כן אפשרי בגיל הזה בוסטר עם רצועות, יש דגמים מעולים ובטיחותיים. החיסרון היחיד בהשוואה לכיסא שהם בזווית ישיבה והם טיפה יותר צרים שזה גם יתרון גדול כשיש יותר מילד אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לפעוט בן חודשאביטל פרוקופף25/07/2018
הי קובי,
הקטן שלי בן חודש וכרגע בנסיעות אני משתמשת בסלקל שקיבלתי מחברים. אני פחות מרוצה ממנו, כי אין לו איזופיקס ואני לא תמיד בטוחה שאני מקבעת אותו כמו שצריך. בשל כך, אני מעדיפה כבר להשקיע ולקנות כסא בטיחות שיתאים לו ויחליף את הסלקל. מקריאת שאלות בפורום, מבינה שיש שניים מומלצים - הצ'יקו נקסטפיט והברייטקס מרתון קליקטייט. אשמח לעמוד על ההבדלים ביניהם בדגש על הקיבוע לרכב, ומה הכי מתאים בשלב כל כך מוקדם של התינוק. אני מבינה שבחודשים הראשונים הם צריכים להיות במצב של חצי שכיבה, ולא ישיבה. האם כסאות הבטיחות הללו מאפשרים זאת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום אביטל,
עד שנה אמורים להיות כנגד הכיוון ולכן בכיסאות הזווית לא נוחה כמו בסל קל (ולא שבסל קל הזווית נוחה). הצ'יקו והברייטקס הכי קרובים לזווית של סל קל כאשר בצ'יקו השכיבה והנוחות טובים יותר לדעתי.
בעניין ההתקנה, כאשר מתקינים עם איזופיקס ההתקנה די זהה, בצ'יקו מעט יותר קל להתקין לדעתי.
כאשר חוגרים עם חגורה לברייטקס יתרון גדול יותר מכיוון שההתקנה ממש קלה.
בטיחותית מדובר ב-2 הדגמים המובילים בשוק כך שלדעתי לא משנה מה מהם רוכשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על טיולון קל ויציבמיכל24/07/2018
שלום,
אנחנו מחפשים טיולון קל אבל גם יציב, נשכב לשכיבה מלאה או כמעט מלאה, ונוח גם לתינוק וגם להורים גבוהים.
התבלבלנו כבר מרוב אפשרויות...
מה מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום מיכל,
חשוב לציין שיש קשר בין משקל ליציבות. כמוכן חשוב לשאול למה צריך משקל קל? מי שגר בקומות ללא מעלית, מי שמתנייד בתחבורה ציבורית, אני מבין למשקל יש תפקיד. מי שיש לו רכב קבוע וגר בקומת קרקע או בבניין עם מעלית עניין המשקל לא אמור להיות רלוונטי. בכל זאת מדובר בעגלה או טיולון דחיפה ואז למשקל אין כלל תפקיד פרט ל 5 שניות שצריך להרים או להוריד מהרכב.
אם תרשמי לי גיל, תקציב ודרישות נוספות יהיה יותר קל לי לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תשובה לקובי
מיכל31/07/2018תודה רבה קובי.
אנחנו עם תינוקת בת חצי שנה. יש לנו אינגליזינה אביו שאנחנו משתמשים בה והיא נהדרת, מלבד המשקל שלה. להכניס ולהוציא אותה מהאוטו מספר פעמים בשבוע די שובר לנו את הגב.
לכן אנחנו מחפשים טיולון שישאר באוטו וישמש טיולון נוסף.
מוכנים להוציא עד 1000 ש"ח.
ראינו את הג'ואי פקט שעונה על הדרישות שלנו מבחינת משקל, שכיבה, גובה, צילון גדול, בולמי זעזועים וקיפול נוח, אבל ממה שקראתי הבנתי שאולי היא לא יציבה ויכולה להתהפך בקלות.
כמו כן, קראתי גם על ביבה אם, שנשמע שגם עונה על דרישותנו, אבל עוד לא ראינו אותה.
אשמח לשמוע מה דעתך על שניהם, ואם יש טיולון אחר שאתה ממליץ לנו עליו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/07/2018שלום מיכל,
הפקט עגלה טובה ואכן למשקל קל יש קשר ליציבות.
הייתי ממליץ בנוסף אליה לבדוק את איזי ווקר XS, איזי בייבי בובו או מקסי שכולם די בתקציב.
הביבה יותר עגלה מאשר טיולון על אף המשקל הקל, הקיפול יחסית גדול. לדעתי היא פחות נוחה לניוד מהעגלות שציינתי ואכן אני חושב שזה חיסרון עצום שאי אפשר לבדוק אותה יחד עם תינוק, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק איך נכנס לרכב וכו', דבר שאפשר לעשות ומאוד רצוי לדעתי בדגמים שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
מיכל01/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן קומפי קוש לעגלהרעות24/07/2018
האם המזרן הזה לעגלה מומלץ יותר ממזרנים אחרים שיש ברשת כמו שילב? ואם כן אשמח להבין במה...
האם ניץן להשיג את המזרן הנ"ל באזור אילת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום רעות,
לדעתי הוא יותר מומלץ מכמה סיבות:
1. הוא מאושר על ידי מכון התקנים, רוב המזרנים בשוק או הריפודיות אינם מאושרים.
2. הספוג הפנימי הוא ספוג זכיר ולכן הרבה יותר תומך, ואורטופדי לעומת מזרנים עם ספוג רגיל או ריפודיות ללא ספוג כלל.
3. הוא עשוי 100% כותנה חלק מהמזרנים עשויים פוליאסטר שזה נוראי לקיץ
4. הוא דו צדדי ויש גם צד מחמם לחורף.
המזרן נמכר גם ברשת שילב ולכן אפשר לרכוש בסניפי שילב או שילב מלכת שבא באילת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינט או טאי טאי או משהו אחר בכלל?גילי23/07/2018
היי
אני עם הבוגבו קמיליון והילד לא יושבת בו בנוח. היא בת 10 חודשים ועם הפנים קדימה, לא אליי. ככה היא אוהבת... רוצה להחליף לטיולון ומתלבטת בין הטאי טאי שאותה ניסינו בחנות לבין המינט שלא ניסינו אבל קראתי פה שאתה ממליץ עליה.
חשוב לי שיהיה מנח זקוף כמה שניתן, מקום לרגליים קיפול קל ונוחות ניוד. אשמח להמלצתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום גילי,
שתיהן עונות לכל הדרישות. לדעתי הטאיטאי טיפה יותר נוחה בניוד והמינט טיפה יותר נוחה בקיפול. בסה"כ ההבדלים די זניחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות- עגלה קלה ונוחהשני22/07/2018
הי.
מתלבטת בין מס דגמים. סייבקס איזי טוויסט, קונקט של במפריידר או איי קנדי רספברי. כולן קלות וקומפקטיות ובמחירים דומים. אין הרבה חוות דעת עליהן ולכן מתלבטת מבחינת נוחות התינוק וקלות העגלה. אמבטיה פחות מעניינת אותי ולכן חשוב מעלות השכיבה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות- עגלה קלה ונוחה
שני30/07/2018???
תשובה
קובי סופר30/07/2018שלום שני,
על באמפריידר אני פחות ממליץ מגיל לידה כי המושב חד כיווני.
לדעתי האיי קנדי הרבה יותר נוחה לתינוק ולניוד בהשוואה לטוויסט אבל יותר כבדה, יותר גדולה ומסורבלת בקיפול ולכן זה שיקול שלך, האם את מוכנה טיפה להקריב מהנוחות שלך ולהרוויח נוחות עדיפה לתינוק + נוחות עדיפה בניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לדמגים למזרן לתינוקאלעד21/07/2018
שלום קובי ,
אני מתעניין בקניית מזרון לתינוק ראיתי את שני הדגמים של עמינח 7\24 עם קפיצים בתוך המזרן שלאחד יש לייטקס ולשני אין ומזרן קינג קוייל עם לייטקס . איזה מהם הכי טוב מבחינת שינה לתינוק וכמובן בטיחותי ?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/07/2018שלום אלעד,
בדרך כלל אני ממליץ על מזרן נושם ללא ספוג. מבין הדגמים שציינת הייתי יותר ממליץ על הדגם עם הקפיצים שיש בו מינימום ספוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למזרן לתינוק
אלעד21/07/2018על איזה מזרונים היית ממליץ ?
תשובה
קובי סופר22/07/2018שלום אלעד,
לדעתי קינג קויל אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו הם המומלצים ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למזרן לתינוק
אלעד27/07/2018היי קובי , תודה על התשובה ... האם המזרונים האלו מספיק קשיחים לשנה הראשונה ומדוע מומלץ ללא ספוג ?
תשובה
קובי סופר29/07/2018שלום אלעד,
המזרנים מספיק קשיחים ובטיחותיים לדעתי.
לדעתי עדיף ללא ספוג מהסיבות שספוג פולט כימיקלים בעיקר הצד הקשיח, כמוכן יש מעכבי בערה שפחות מומלצים לתינוקות.
בנוסף למזרן ללא ספוג יתרונות נוספים אך אלו העיקריים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לטיולון מגיל לידהמאיה21/07/2018
הי, מחפשים טיולון לילדה בת שנתיים מאוד גבוהה. היום יש לנו את הבייבי גוגר סיטי מיני ואנחנו מאוד מרוצים, אבל מחפשים משהו מעט קל יותר (ככל שאפשרי לא על חשבון הנוחות של הילדה) . הבובו ודומותיה לא מתאימות בגלל הגובה והרוחב.
יש תינוקת נוספת בבית ולכן חשוב לנו שהטיולון יהיה גם מגיל לידה (למקרה שבת השנתיים לא תוותר על העגלה "שלה")
נשמח להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/07/2018שלום מאיה,
אם מחפשים מוצר שיתן נוחות לתינוק אז הטיולונים הקלאסיים עם 2 ידיות מציעים מושב רחב וארוך יותר. לדעתי מקלארן טכנו XT זו האופציה הכי טובה שמשלבת נוחות לתינוק גם מגיל לידה וגם נוחות ניוד, חשוב לציין שטיולונים עם 2 ידיות פחות נוחים לניוד מטיולונים בעלי ידית אחיזה שלמה. מצד שני הטיולונים עם ידית אחד דומים לבובו ואלו שלא דומים לג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עגלת פג פרגורעות21/07/2018
שלום,
האם האמבטיה בעגלת פג פרגו פופ אפ קטנה יותר משאר עגלות הפג האחרות?
באיזה סוג עגלה יש את הבדים הטובים יותר? ומה הפרש המחירים בינה לבין האחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/07/2018שלום רעות,
גודל האמבטיות זהה לחלוטין מבחינת הפנים. מבחינת בדים, טכנית לפופאפ הבדים הכי איכותיים אך הפערים לדעתי זניחים. בנוסף לדעתי הריפוד מאוד דק ולא תומך מספיק גם באמבטיה וגם בטיולון מה שלדעתי מצריך רכישת מזרן לאמבטיה ורכישת מזרן לטיולון. ברגע שתוסיפו מזרנים עניין סוג ואיכות הבד יהפכו ללא רלוונטיים.
לגבי מחירים צריך לבדוק מול החנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי מזרנים
בר22/07/2018היי קובי,
ישנם סוגי מזרנים שונים לאמבטיה של פג האם כדאי לקחת את המזרן המקורי של פג או האם קיימות חברות מומלצות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)