פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי ברייטקס - כסאות בטיחות
    אורלי
    12/07/2018

הי קובי,
    בעבר המלצת לי על כסא בטיחות צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון לרכב קטן, בעדיפות לברייטקס אם חוגרים מלפנים. מה ההבדלים בין דגם מרתון לבולוורד? אני שוקלת להזמין כסא באמזון (יש עוד כמה וכמה דגמים לברייטקס.. ) משמעותית יותר זול מהארץ, האם אתה ממליץ? או שלמשלוח יכולות להיות השלכות על בטיחות המוצר?

תודה,
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום אורלי,

קודם יש לשים לב בהזמנה מחו"ל שמקבלים את דגמי הקליק טייט.
    הבולווארד מציע הגנת ראש משופרת, בכל השאר הם די זהים. מבחינת מבחנים אין הוכחה לכך שהובלווראד באופן משמעותי טוב יותר ולכן אני ממליץ על המרתון בשל הפרשי מחיר, אם הם לא משמעותיים אז אין בעיה ללכת על הבולווארד.
    יש לקחת בחשבון שבישראל יהיה עליכם לשלם מע"מ וסביר להניח שתשלומים נוספים לחברת המשלוחים (דמי טיפול מול המכס) כי מדובר במוצר יקר. רק ברכישה מאמזון כבר מופיע המחיר הסופי הכולל את כל תשלומים למע"מ ולחברת המשלוחים.
    לא הייתי חושש מהמשלוח לארץ, לא יהיו השלכות על הבטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סלקל של סייבקס
    יסמין כהן
    12/07/2018

קנינו סלקל של סייבקס במיוחד בשביל נסיעה ברכב. האם יש צורך לקנות גם מתאם לרכב או שמספיק הסלקל והחגורה?
    נוסעים מדיי פעם נסיעות ארוכות של כשעה וחצי עם התינוק

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי סלקל של סייבקס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום יסמין,

הבסיס לא ישפר את רמת הבטיחות אבל, הוא יקל משמעותית בהתקנת הסל קל, למעשה רק מניחים אל הבסיס והסל קל מותקן, זה חוסך זמן והיתרון המשמעותי הוא שמצמצם את הסיכוי של התקנה לא נכונה, לחגור סל קל אומר שקיים סיכוי גבוהה יותר לחגור לא נכון, לחגור מהודק מדי, מהודק פחות וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה רחבה לילד ראשון
    שירן
    12/07/2018

שלום קובי,

אשמח לקבל את חוות דעתך,
    מחפשים עגלה שתיהיה רחבה, נוחה לילד וגבוהה, גרים בעיר ועם מעלית (ולכן לא מחפשים עגלת אקסטרים)
    מצד שני שהקיפול שלה יהיה בגודל סביר שיכנס לסוזוקי סוויפט
    והעגלות שהתרשמנו מהם זה הפג והאויסטר 2
    וראיתי כי אתה ממליץ מאוד על הסירקאל ראבנה, ולא ממש ראיתי עליה הרבה המלצות
    אשמח לדעת מה ההבדל בינה לפג מבחינת בולמי זעזועים ויציבות
    ואם אתה יודע את ההבדלים ברוחב הגלגלים בינהם ( הרגיש לי שהסירקל רחבה יותר, ואפשר להתקע איתב במעברים צרים )
    מודה שקצת מדאיג אותי שהסירקל נחשבת זולה (וזה לא אמור להיות על חשבון משהו?!)
    בנוסף ראיתי המלצה על הסייבקס בליוס, אך טרם יצא לי לראות אותה, מה דעתך עליה?

התקציב הוא בערך 4,000, אז פתוחים גם להצעות אחרות

בנוסף, מתלבטים בנוגע לסלקל, ועד כמה הוא נחוץ התיכנון גם ככה לקנות את הציקו נקסטפיט
    השאלה אם אפשרי לוותר עליו, ותינוק מגיל לידה באמת יכול לשבת בנוחות בציקו,
    פחות מדבר אלינו האופציה לחבר סלקל לעגלה

תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה רחבה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום שירן,

נתחיל מהאויסטר, לדעתי היא לא תיכנס לרכב שלכם במצב מקופל יחד עם הטיולון ולכן הייתי מוריד אותה מההתלבטות.
    הראבנה הגיעה כדי לתת מענה זול לכל הדברים החשובים ואין יותר מדי פשרות זה סוג של שיטת תמחור שונה, לתמחר בזול ולמכור יותר. ברור שאם נשווה לעגלות שעולות כפליים נמצא בה חסרונות.
    בגדול כרגע אם נשווה לפג. קודם כל הרוחב די זהה 60 ס"מ לראבנה ו59 לפג אבל, בפג ניתן לשדרג לשלדים ברוחב 51 ס"מ ואז יש הבדל משמעותי ברוחב. עדיין 60 ס"מ אמור לעבור בכל מעבר אבל ברור שב-51 זה יהיה יותר קל.
    היציבות זהה, לדעתי לראבנה קפיצים עדיפים ולפג גלגלים עדיפים עם משדרגים לשלדת 51S, בגלל העדר קפיצים טובים הפג תהיה יותר נוחה לניוד במשטח חלק וטיפה משובש, ככל שהדרך תהיה יותר משובשת אז הראבנה תתחיל להיות יותר נוחה. לכן לעיר אני חושב שהפג תהיה נוחה יותר.
    הפג נוחה יותר לקיפול וקטנה יותר בעיקר עם משדרגים לשלדת 51S.
    הראבנה מציעה אמבטיה יותר מרופדת ועם הצללה טובה יותר, הטיולון יותר ארוך (שתיהן מרווחות מאוד) וגם עם הצללה טובה יותר ועם שכיבה טובה יותר (ממש ישרה). כמוכן הוא מרופד יותר. את עניין הריפוד בפג ניתן לפתור ע"י הוספת מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון. אם לא הולכים על דגם הפופאפ של הפג אז האמבטיה של הפג כבדה יותר ולא ניתנת לקיפול עבור אחסון.
    כמובן שיש פער מחיר לטובת הראבנה בעיקר שפג יש עוד תוספות לשדרג.

לדרשיות שלך אני לא מוצא המלצות נוספות הפג והראבנה די קולעות לדרישות.

לגבי נקסטפיט לדעתי אין בעיה להתחיל איתו מגיל לידה ולוותר על הסל קל, החיסרון המרכזי שלא יהיה ניתן לשלוף אותו מהרכב יחד עם התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוע בבחירת עגלה עירונית
    הילה
    11/07/2018

שלום,
    אני גרה בקומה גבוהה, דירה קטנה, בבנין ללא חניה, בעיר מאוד צפופה. בקיצור חייבת עגלה עירונית קלה וקומפקטית !
    הבנתי שהיויו עונה על הדרישה הזו אך כשראיתי אותה היא נראית לי מעט עגומה בשביל תינוק, לא התלהבתי מהאבטיה ומהגגון הקצר בטיולון.
    מי השניה ליו יו במדד עירוניות ש"מפנקת" קצת יותר התינוק??

לקביעת תור
    סגירה
    סיוע בבחירת עגלה עירונית

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום הילה,

צר לי לנפץ את האשליות, ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה כך היא תהיה פחות נוחה לתינוק! אין כאן חוכמות, ככל שהיצרן רוצה שהמוצר יהיה יותר קל כך הוא מקצץ דברים מהעגלה כמו רוחב ואורך מושב, עובי הבד, תמיכה, שינוי מצבים עם שרוך ולא עם לחצן, גודל גלגלים קטן, קפיצים פשוטים או קטנים יותר וכו'.
    כמובן שההפך הוא גם נכון, ככל שהעגלה מפנקת יותר עבור התינוק כך היא כבדה יותר.
    לדעתי עגלות כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ הן סוג של אמצע, עדיין יחסית קלות ופרקטיות אך עם פחות פשרות בנוחות התינוק, עדיין יש טיולון דו כיווני עם מצבים שמתשתנים עם לחצן, גלגלים וקפיצים טובים יותר ועדיין הקיפול קטן, מבחינת משקל הן כבדות מהיויו ודומותיה אך כאן לדעתי צריך להחליט אם אנחנו מוכנים להתאמץ טיפה בשביל שלתינוק יהיה יותר נח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת המלצה לעגלה מגיל לידה
    ברכה
    11/07/2018

שלום וברכה
    מחפשת המלצה לעגלה מתאימה מגיל לידה.
    קריטריון מרכזי - שתכנס לתא מטען צר מאוד (רכב 7 מקומות מלא).
    אמבטיה רכה או ללא אמבטיה כלל באם העגלה מתאימה ליילוד מבחינת זוית שכיבה, ריפוד, מדרך רגליים מתכוונן וכו.
    אין הכרח שתהיה אפשרות לטיולון דו כיווני.
    בדקתי והעגלה יויו פלוס ניובורן בדיוק נכנסת מקופלת לתא המטען. החסרון מבחינתי ביויו הוא זוית השכיבה הלא מקסימלית של הטיולון (145 מעלות בלבד, מעדיפה 170 לפחות). אשמח להמלצות נוספות רלוונטיות.
    האם ישנן עגלות נוספות אשר מבחינת עומק כשהן מקופלות אינן עולות על עומק היויו. אין בעיה שיהיה ארוך או רחב קצת יותר.
    מקוה שהשאלה מובנת.
    בתודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום הילה,

אין הרבה עגלות שיתאימו. אני לא בעד עגלות מהסוג של יויו מגיל לידה. לדעתי יש יותר מדי פשרות על נוחות התינוק אך באם אין ברירה הייתי ממליץ על סייבקס איזי טוויסט שדומה ליויו במימדים אך הטיולון שוכב יותר וגם יכול להיות דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

ברכה
    13/07/2018

האם סל השכיבה שמתאים לסייבקס הוא קשיח נפרד או אמבטיה רכה שמתקפלת עם העגלה?
    לא הצלחתי להבין מהאתרים..
    ורק טיולון- האם מתאים מגיל לידה?? לפי אתר החברה נראה שלא..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה ממליץ על סייבקס טוויסט יותר מאשר על מיוס?

שירי
    13/07/2018

שניהם מגיל לידה ובמיוס יש פגוש קדמי וגם מגש לרגליים. אני מאוד מתלבטת בין שתיהן...
    איזו עדיפה לדעתך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום ברכה,

לגבי האמבטיות, ראיתי שהיא נמכרת עם 2 סוגי אמבטיות בחנויות, אחת רכה ואחת קשיחה הייתי ממליץ על הקשיחה יותר.

לגבי המיוס, לדעתי היא עדיפה אבל לא בטוח שתתאים לרכב יש לבדוק זאת, לדעתי אם כבר את בכיוון המיוס אני חושב שבוגבו בי תהיה עדיפה אך יקרה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון נוח לילד וקומפקטי
    מעיין
    11/07/2018

היי,
    אשמח להמלצה על טיולון טוב שהוא יחסית קומפקטי שיכנס לבגאז לא גדול עם דגש גדול על הנוחות של הילד. ואם יש כזה אם חשוב שיהיה גם דו כיווני.
    התקציב עד 1000 שח.
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון נוח לילד וקומפקטי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום מעיין,

לדעתי חשוב טיולון דו כיווני עד לפחות גיל שנה, אם עברתם אז לדעתי מיותר. מה גם שאין טיולונים דו כיווניים בתקציב.

עד 1000 ש"ח הייתי ממליץ לבדוק את איזי בייבי בובו או מקסי או איזי ווקר XS.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מעין
    12/07/2018

הילד שלי בן 5 חודשים אז נראה לי שכדאי טיולון דו כיווני. האמת שיש לי סייבקס בליוס אבל הוא די מסורבל אז חשבתי לקנות עוד טיולון קטן לשעת הצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום מעיין,

עד 1000 ש"ח אין משהו דו כיווני שהייתי ממליץ עליו. כל מה שתקנו יהיה דומה לבליוס מבחינת משקל וגודל קיפול.
    הייתי ממליץ ללכת על ביבה טאיטאי שטיפה חורגת מהתקציב אבל מאוד מרווחת ויחסית קלה היא לא דו כיוונית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשא מומלץ ועל מה להקפיד בבחירה
    מורן
    11/07/2018

היי קובי,
    ראיתי את הכתבה על המנשאים ומוכרחה לציין שקצת נבהלתי. תוכל להגיד מה דעתך בנושא ועל איזה מנשא אתה ממליץ? מה הכי חשוב שיהיה ומה לעשות על מנת להמנע מכל העניין של החנק תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום מורן,

אני לא ראיתי את הכתבה אבל אני מניח שהכוונה היא למנשאי קשירה. אני אישית השתמשתי במנשא כזה, הסכנה היחידה היא בשימוש לא נכון. לצערי זהו מוצר שלא דורש אישור מכון תקנים ולכן אין פיקוח בנושא. יחד עם זאת כמו בכיסא בטיחות, גם אם נקנה את הכי בטוח שיש ונתקין לא נכון אז המוצר לא יעיל. לכן לא הייתי חושש אלא הייתי דואג ללמוד לתפעל את המוצר שאקנה כולל לשבת ולקרוא את ספר ההוראות (דבר שבישראל לא עושים לצערי).
    במנשאים אני ממליץ למדוד יחד עם התינוק לפני הרכישה כדי לראות מה נח לך ולו/ה.
    מומלץ שתהיה תנוחת עירסול או פיסוק אם השימוש הוא מגיל לידה.
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי ביורן וואן, ארגו 360 עם מתאם תנוחת עירסול, לילה בייבי. כל אלו מנשאים רגילים ולכן אין חשש של חנק במנשאים אלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסה מתחברת Chicco Next2Me
    סלעית
    10/07/2018

היי
    אנחנו שוקלים לקנות מחול עריסה מתחברת למיטה שלנו מדגם Chicco Next2Me, הבנתי שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להבין למה והאם יש לו יתרונות יחסית למה שיש בארץ, אני אוהבת שהוא מפלסטיק, נייד, קומפקטי לאחסון.....
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עריסה מתחברת Chicco Next2Me

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום סלעית,

ככל הידוע לי מכון התקנים לא מאשר מיטות/עריסות שבהן צד אחד נפתח. מעולם לא עבדתי מולם בנושא זה ולכן ממליץ לשאול אותם את הסיבה המדויקת. אבל להבנתי המוצר לא מאושר על ידם.
    היתרון המרכזי הוא הצד הנפתח והאפשרות להצמיד למיטת הורה.
    דעתי היא שאלו מוצרים לשימוש קצר ואם אין בעיית מקום אחסון וזו לידה ראשונה ומתוכננות עוד אז שווה לשקול רכישה. אם אין את התנאים האלו לדעתי שווה להשכיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון וכסא לאוטו
    מיכאל
    10/07/2018

שלום קובי רציתי לדעת בבקשה על איזה טיולון אתה ממליץ לילדה בת שנה שיהיה יחסית קל לקיפול וקל יחסית במשקל ורחב לילדה עם גגון שמכסה יחסית את רוב הילדה. וגם לכסא לאוטו שיהיה ברמת בטיחות גבוהה ונוח לילדה.הדגמים שראינו עד עכשיו לטיולון זה סייבקס ולכסא לאוטו את בריטקס ואת צ'יקו.תודה רבה.
    נ.ב אישתי לא אוהבת את ה יויו אז זה לא בא בחשבון.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום מיכאל,

לגבי כיסאות אני ממליץ צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון.
    לגבי טיולון, זה מתחלק לשני סוגים.
    קיפולי מיני כמו היויו וקיפול מטריה. תלוי מה מחפשים מכיוון שקיפולי המיני מציעים ידית אחיזה שלה ולכן יכולת הניוד עדיפה וקיפול קטן יותר, בקיפול מטריה עדיין יש קיפול קטן והמושבים הם מרוווחים יותר ולכן לדעתי נוחים יותר לתינוק כמו גם ההצללה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיולון

מיכאל
    11/07/2018

על איזה טיולון בקיפול מטריה אתה ממליץ לי בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום מיכאל,

אם אין בעיית תקציב אז על מקלארן טכנו XT.
    אם לא רוצים להשתולל אז צ'יקו לייטוואי 2 נותן תמורה מצויינת לכסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מיכאל
    11/07/2018

ואיך לפי דעתך הטיולון של סייבקס בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום מיכאל,

איזה דגם?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון

מיכאל
    12/07/2018

שלום קובי. הדגם זה סייבקס אוניקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום מיכאל,

לדעתי הוא טיולון מעולה כמעט ברמה של המקלארן אך זול משמעותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלת תינוק ראשונה
    מור
    10/07/2018

שלום קובי,

אם חשוב לי גם נוחות התינוק וגם שהעגלה תהיה קלה. על מה היית ממליץ בתור עגלה ראשונה?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תינוק ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום מור,

רצוי לציין תקציב כך יהיה יותר קל לי לכוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל עבור סבתא
    בועז
    10/07/2018

היי קובי,

יש לנו את הסלסה 2018 ואנחנו מאד מאד מרוצים! חלום של עגלה.
    כעת מחפשים לקנות טיולון לתינוק בן 6 חודשים שהולך להיות עם הסבתא.
    מחפשים טיולון שיהיה -
    1) קל (היא לא הצליחה להרים את הסלסה לרכב)
    2) הרוחב שלו לא יעלה על 58 ס״מ (מפתן מעלית מאד צר, הסלסה לא עוברת)
    3) תיפעול קל
    השימוש יהיה בעיר ובקניונים כך שאין צורך ביכולת ניוד מטורפת כמו של הסלסה הנפלאה.
    4) עדיף לא מאד נמוכה, יש לה גם קצת בעיות גב :)
    אין מגבלת מחיר. איזה טיולון (או עגלה ללא אמבטיה) היית ממליץ לאור הדרישות הנ״ל?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קל עבור סבתא

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2018

שלום בועז,

בדרך כלל ההמלצה שלי עד שנה היא לטיולון דו כיווני.
    לצערי אין הרבה אופציות בשוק ובוודאי שלא אופציות פרקטיות כי הרוב יהיה דומה לסלסה.
    יש לסייבקס טיולון שנקרא טוויסט, המושב מסתובב ולכן הוא דו כיווני, נוחות הניוד לעיר וקניון טובה, הקיפול מאוד קטן והמשקל קל, צריך טיפה ללמוד איך לתפעל ולקפל אך זה לא משהו בעייתי.
    גובה הידית סביר, גובה המושב נמוך אך כך זה ב- 99% מהטיולונים.
    הייתי בשלב ראשון ממליץ לנסות ולבדוק אותו, ללכת יחד עם התינוק ולהושיב בפנים, לנסות לטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד. כמובן שחובה שהסתבא תהיה יחד איתכם.
    במידה ולא תאהבו אוכל להמליץ על טיולונים נוספים אך הם אינם יהיו דו כיווניים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד טיולון דו כיווני

בועז
    16/07/2018

מה דעתך על baby jogger city tour lux, ראיתי שהוא גם דו כיווני וגם נשכב באופן מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2018

שלום בועז,

הוא חדש מדי (לדעתי עוד לא נמכר בארץ) ולכן קשה לי לחוות דעה. מהביקורות בחו"ל הדעות מעורבות ולכן כרגע קצת קשה לי להמליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ergobaby 180 stroller קנייה בארץ
    ורד
    09/07/2018

היי קובי,
    האם אתה יודע אם מוכרים את הדגם הזה בארץ?

על פניו הוא נראה כמו הטיולון המושלם עבורנו ואשמח לדעת אם מוכרים אותו איפשהוא.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ergobaby 180 stroller קנייה בארץ

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום ורד,

לא נמכרת בארץ. ככל הנראה אם ימכר המחיר יהיה יקר מדי עבור טיולון מה גם שהקיפול גדול ומדובר ביותר עגלה מאשר טיולון.
    יש לקחת בחשבון שזו עגלה בעלת ידית מתחלפת ובמקרה כזה יש מספר חסרונות:
    1. יש צורך תמיד להתאים את הגלגלים לכיוון הידית, כלומר שהקדמיים יסתובבו והאחורים יהיו מקובעים.
    2. לא בדקתי אישית אותה אבל מניסיוני בעגלות בעלות ידית עוברת גם כאשר הגלגל נעול עדיין יש חופש קל ולכן יכולת ואיכות הניוד ירודים ביחס לעגלה בעלת מושב דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה ממליץ?

ורד
    11/07/2018

מחפשים טיולון שיחליף את הטיולון של הטרילוגי.
    הסיבה העקרית היא שאני רוצה טיולון שיתקפל כולו ולא שצטרך לפרק את כולו כל פעם מחדש.
    לא אכפת לי אם הקיפול קצת גדול וגם לא מחפשת את הטיולון הכי קל.
    הכי חשוב לי שיהיה לו מרווח ושיהיה דו כיווני.
    לא מעוניינת לרכוש עגלה שלמה (אמבטיה+טיולון) בשביל הטיולון שלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום ורד,

רוב הטיולונים הקיימים ע"פ הדרישות מגיעים עם אמבטיה, את חלקם ניתן לרכוש ללא כמו: מאמאס אנד פאפאס סולה או ג'ואי כרום. יש לקחת בחשבון כאשר הטיולון פונה אלייך עדיין צריך להוציא אותו טרם הקיפול (בג'ואי לא חובה אך הקיפול גדול עבור רוב הרכבים). כמוכן מדובר בעגלות יותר מאשר טיולונים ולכן מדובר במוצר יחסית כבד ובעל קיפול גדול. לדעתי הרוב המוחלט שירכוש עגלות כאלו כטיולון ירכוש טיולון נוסף בעתיד.
    אגב אותו הדבר לגבי הטרילוג'י, ברגע שהטיולון יפנה לכיוון הנסיעה יהיה ניתן לקפל את העגלה יחד איתו.
    אני הייתי ממליץ למשוך עם הטרילוג'י עד גיל שנה ואז לרכוש טיולון חד כיווני, כאן יהיו יותר אופציות פרקטיות ועדיין נוחות לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטית רחצה לא מתרוקנת
    הילה
    09/07/2018

היי קובי,

אני מכורה לפורום שלך. נושא לא ממש מדובר אבל יש לי שאלה על אמבטיית רחצה.
    יש לנו אמבטיית תינוק סטנדרטית עם מעמד וצינור ניקוז. אנחנו מניחים את המעמד בתוך האמבטיה שלנו.
    הבעיה היא שכשפותחים את הניקוז בסיום הרחצה של התינוק היא לא מתרוקנת לגמרי בגלל שהיא בנויה בשיפוע והמים נשארים בצד הנגדי לפתח הניקוז.
    האם מדובר בפגם באמבטיה או שזה אמור להיות ככה? מאד מעצבן שצריך לנקז ידנית. ובכלל, יש לך אמבטיה מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטית רחצה לא מתרוקנת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום הילה,

בכל האמבטיות שיצא לי להשתמש עם ילדי הבעיה הייתה זהה, מראש הייתי שופך ידנית ודי ויתרתי על הצינורית.
    לגבי המלצה אין צורך לדעתי להלחיף אבל אני תמיד בעד האמבטיות המרווחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה בין ארמדילו פליפ לסייבקס
    מני
    09/07/2018

תודה על המקצועיות והיקף הידע הבלתי נדלה שלך בכל עגלה שהיא! מדהים אותי כל פעם מחדש!
    הייתי שמחה לקבל נתוני השוואה בין הארמדילו פליפ XT2 לסייסקס
    מכל הבחינות,
    המון המון תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום מני,

הפליפ כבדה יותר בקילו. הפליפ מגיעה עם גלגלים יותר גדולים ולכן לדעתי ככל שהדרך תהיה משובשת כך הפליפ תספק יכולת ניוד טובה יותר, בעיר לדעתי הן יהיו די זהות. הפליפ מציעה מושב עם תמיכה קשיחה שלדעתי עדיפה. הפליפ נוחה יותר בקיפול והגודל די זהה. הפליפ זולה יותר.
    האמבטיה של המיוס טיפה יותר מרווחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה - ילד ראשון
    אולה
    09/07/2018

קובי שלום,
    אני נמצאת בהריון ראשון כרגע, צפוייה ללדת בסוף נובמבר, אשמח לקבל ממך המלצה לעגלה:
    1. אמבטיה גדולה ונוחה לתינוק (שתינו גבוהים אני 1.78 ובעלי 2.07 כך שמניחים שהילד לא יצא קטן)
    2. טיולון ל-2 הצדדים עם שכיבה מלאה
    3. ידית מתכווננת כך שגם בעלי יוכל ללכת איתה
    4. גלגלים לא קטנים
    5. גגון למקסימום הצללה
    6. אציין שלי יש יונדאי i10 אז אם יש עגלה שנכנסת לתא המטען שלה מה טוב (כדי שלא אצטרך להחליף רכב ☹ )
    7. אנו גרים ביחידת דיור עם חניה סגורה בקומת רחוב, כך שאין צורך שתהיה קלה מדי, הכי חשוב נוחות ובטיחות לילד.

נראה לי זהו, אם יש נקודות ששכחתי לציין ולדעתך חשובות ברכישת עגלה אשמח לשמוע גם אותך.

כמו כן אשמח לדעת מה עדיף סלקל או כסא בטיחות (או אולי שניהם, בהתחלה סלקל ואז כסא בטיחות וכו') ועל איזה היית ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה - ילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום אולה,

קשה לתת המלצה לעגלה שתיתן את כל הדרישות לצערי.
    לדעתי אם אין בעיית תקציב שווה לבדוק את הרטן וי.איי.פי,
    יחסית גבוהה, יש ידית טלסקופית, העגלה עם הטיולון הכי ארוך והכי רחב ובעל שכיבה שטוחה. בקיפול צריך לפרק את הטיולון אבל לדעתי יכולה להיכנס לI10 (יש לבדוק).

גם הסלסה של איי.בי.סי דיזיין יכולה לענות היטב לדרישות רק שלטיולון אין שכיבה שטוחה.

לגבי סל קל היתרון שניתן לחבר לעגלה ולשלוף מהרכב יחד עם התינוק. באם יתרונות אלו פחות קריטיים אפשר ללכת לכיוון של כיסא בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה