מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בייבי סטייל אויסטר 2 או הייברידרועי20/07/2018
שלום!
אשמח לדעת מה עדיף . מבחינת נוחות הנסיעה, נוחות הילד.
תודה,רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/07/2018שלום רועי,
לא ציינת דגם של הייבריד יש מספר דגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי סטייל אויסטר 2 או הייבריד תגובה
רועי22/07/2018דכם EDGE .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/07/2018שלום רועי,
שתיהן די דומות היתרונות כאשר האדג' יכולה לשמש בעתיד גם עגלת אחים. הייתי ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל איתו בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב מה נכון לכם יותר, בכל הקשור לנוחות התינוק הן די זהות לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה חשובה לא אוכל להשיב לשאלות עקב נסיעה לחו"לקובי סופר20/07/2018
שלום לכולם,
החל מיום א' 22/7/2019 לא אוכל להשיב לשאלות למשך שבוע ימים עד ה- 29/7/2019 עקב נסיעה לחו"ל.
הפעם זו נסיעה לסין לתערוכת מוצרי התינוקות הכי גדולה באסיה, זו התערוכה הראשונה שחושפת את מוצרי 2019 באופן חלקי ולא תמיד מוגמר. התערוכה חושפת דגמים של יצרנים סיניים שבסופו של דבר יהפכו לדגמי מדבקה של יצרנים מוכרים וגם היצרנים המוכרים חושפים דגמים חדשים פרי פיתוחם.
כמובן שזו הדרך שלי ללמוד על המוצרים בכדי שאוכל לתת מענה יותר טוב.
אבקש בימים אלו להשתדל לא להשאיר הודעות כדי שיהיה לי יותר קל להשיב לכולם כשאחזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/07/2018הקפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי התבלבת
רעות24/07/2018והתכוונת ל2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי מנשא ארגו 360בר20/07/2018
קובי שלום,
ישנם 2 דגמים של הארגו 360 אומני אחד אוורירי והשני לא מה ההבדלים בינהם? על איזה מבינהם אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום בר,
האוורירי אמור לצמצם הזעה וזה מעולה למזג האוויר בארץ. מניסיוני זה לא ממש יעיל בחמסין בארץ, היות ואנו גם נכנסים המון למקומות ממוזגים אז לדעתי המאוורר הופך לחיסרון ולכן אני ממליץ על הגרסא הלא מאווררת שבדרך כללכ יותר זולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על עגלה לילדה ראשונהנעמה20/07/2018
הי קובי,
מתלבטת מאוד בין סירקל ראבנה לבין ארמדילו פליפ.
הסירקל נראית מרווחת יותר, הגגון שלה גדול יותר.
מצד שני הארמדילו מתקפלת יותר בקלות, עם הטיולון מחובר לשני הכיוונים, והסל למטה משמעותית גדול יותר.
מה ההבדלים ביניהן מבחינת איכות הבדים? מזרון? האם דרושות תוספות?
התרשמתי שהמשקל מאוד דומה - האם יש הבדל משמעותי ביניהן במשקל? וברוחב? היה נדמה לי שהארמדילו צרה יותר, ואולי יהיה קל יותר להתנייד איתה על מדרכות צרות וכד'.
חשוב לנו שיהיה נוח לתינוקת קודם כל, אבל אם אפשר שיהיה גם נוח לנו. יש לנו רכב די קטן (מאזדה 2) וחשוב שהעגלה תיכנס בנוחות לתא המטען. גרים בקומה 2 ללא מעלית, אבל יש מחסן למטה שאפשר להשאיר בו את העגלה, כך שרוב הזמן לא נצטרך להעלות/להוריד אותה.
הניוד יהיה עירוני רוב אם לא כל הזמן.
אשמח אם תוכל לתת עצה שתעזור לנו לקבל החלטה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום נעמה,
די קלעת לחסרונות ויתרונות של אחת מול השנייה.
הפליפ תוכננה על מנת שתהיה נוחה להורה בקיפול ובמשקל, היות והיצרנים מבינים שהיום ההורים עירוניים העגלות נעשות קטנות יותר ולכן קלות יותר, יכולת הניוד יורדת אך הורה שמטייל רק בעיר לא ירגיש זאת. כמוכן נוחות התינוק יורדת כי המושבים והאמבטיות צרים יותר. לכן כאן זו כבר החלטה של ההורה האם הוא מוכן להתמודד עם מוצר יותר כבד ויותר גדול בקיפול ולהרוויח נוחות לתינוק ובמקרה של הראבנה גלגלים גדולים ולכן יכולת ניוד עדיפה.
הבדים טובים לדעתי, שני היצרנים מייצרים מוצרים איכותיים. שני היצרנים עושים גגונים עם מסנן UV.
הבדלי המשקל הם קילו פחות לטובת הפליפ.
הבדלי הרוחב הם 5 ס"מ פחות לטובת הפליפ.
מצד שני האמבטיה והמושב של הראבנה הרבה יותר רחבים.
ההמלצה שלי לראות אם אתם יכולים לעבוד עם הראבנה: משקל, קיפול בדיקה ברכב, היה ואתם רואים שהשד לא נורא ואתם יכולים להתמודד מצויין לדעתי היא עדיפה כי בסופו של יום אני בעד נוחות התינוק.
היה ולא הפליפ לדעתי בחירה טובה שנותנת נוחות מעולה להורה ומתפשרת אך לא יותר מדי על נוחות התינוק.
לגבי תוספות, לא חובה להוסיף כלום אך תמיד מומלץ להוסיף סדין למזרן האמבטיה שישמור מפני פליטות ושתן שלפעמים בורח מהחיתול. גם למושב תמיד מומלץ להוסיף מזרן אני ממליץ על קומפי קוש, זה גם משפר את הנוחות, גם את הנעימות כי הוא עשוי 100% כותנה בניגוד לבדי העגלות.
מתקני כוס, תיק, ארגונית, קשת לעגלה זה שיקול שלכם כאשר הרוב מוסיפים גם אותם.
לשני הדגמים ניתן לרכוש מתאמים לסלקלים של סייבקס, מקסי קוזי או ג'ואי ואז כמובן יש לרכוש סל קל של אחת מהחברות האלו ואז יהיה ניתן לחבר לעגלה, לדעתי לא חובה כי זה לא בריא לתינוק לשהות יותר מדי זמן בסלקל, מצד שני ליציאה של מספר דקות והתינוק ישן זה יתרון ענק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלת המשך
נעמה21/07/2018המון תודה קובי!! על התשובה, ובכלל על הפורום המועיל.
יש לך המלצות על דגמים נוספים שכדאי לשקול, שדומים מבחינת מאפיינים ומחיר?
שוב תודה, ונסיעה טובה!
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/07/2018שלום נעמה,
עגלות דומות לראבנה הן: מאמאס אנד פאפאס סולה 2 או ג'ואי כרום, לדעתי הראבנה מתעלה עליהן בכל הקשור לנוחות התינוק, הצללה, נוחות ניוד ובלימת זעזועים.
לגבי הפליפ, אפשר לבדוק את בוגבו בי אך יש פער מחיר עצום. כמוכן יש גם את סייבקס מיוס אך לדעתי הפליפ עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה, מתלבטים בין דגמיםאורטל19/07/2018
שלום,
אנחנו מתלבטים בין שלושה דגמים.
1. .עגלה משולבת chrome joie
2. מאמס אנד פאפס סולה 2
3. סייבקס בליוס.
עגלה ראשונה וחשוב לנו שתחזיק לעוד כמה ילדים. שתהיה יציבה, לא כבדה מדי (גרים בקומה שלישית), עדיף שתתקפל קטן ולא תתפוס הרבה מקום. כרגע אין עוד רכב, אז נוסעים באוטובוס- שהקיפול יהיה נוח.
נשמח לתשובה והסבר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום אורטל,
לדרישות שלך יותר הייתי ממליץ על ארמדילו פליפ XT2, היא הרבה יותר קטנה לקיפול, מתקפלת ביד אחת ולאחר הקיפול נשארת ביד כך שלעלות איתה מדרגות או לאוטובוס כאשר התינוק ביד השנייה יהיה יחסית קל ואפשרי, זאת בניגוד לעגלות שציינת.
מבין העגלות שציינת לדעתי הכרום טובה ביחס למחיריה.
לדעתי הסולה מציעה מושב טיפה יותר מרווח ונוחות ניוד עדיפה.
ולדעתי הבליוס הכי פחות מוצלחת מהשלוש גם בתחום הקיפול וגם בשל המושב שלדעתי בולט יותר מדי מעבר לידית הדחיפה כאשר הוא שוכב.
אם בכל זאת מחפשים עגלה שמציעה נוחות ניוד ונוחות לתינוק ומוכנים להתפשר על גודל הקיפול ומהשקל אז הייתי ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה 4 שדומה מאוד לסולה ולכרום אך מציעה אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים ומרופדים, הצללה טובה יותר, בולמי זעזועים טובים יותר ועדיין גודל הקיפול זהה והפרש המשקל הוא קילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה לשאלה
אורטל20/07/2018ומה ההבדל בין עגלת סייבקס בליוס לסייבקס מיוס? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום אורטל,
הבליוס יותר גדולה, גם בקיפול וגם כבדה יותר. תכלס מעגלה במימדים האלו הייתי מצפה למושב וטיולון יותר מרווחים אך לא כך הדבר בבליוס. המיוס יותר עירונית עם גלגלים קטנים יותר, נמוכה יותר עם שלדה בעלת מתכת דקה יותר, כל אלו נועדו לחסוך במשקל ואפילו גב המושב אינו קשיח ולכן המיוס הרבה יותר קלה, היא גם קטנה יותר בקיפול אבל בגלל גודל הגלגלים פחות נוחה לניוד. לסיכום המיוס הרבה יותר נוחה להורה, טיפה פחות נוחה בניוד. בנוחות התינוק לדעתי שתיהן לא השיא אך הן גם לא נוראיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מומלצת לילד ראשוןדניאל19/07/2018
שלום קובי,
אנו מחפשים עגלה שתהיה עם אמבטיה +טיולון,
אנו גרים במושב דירת קרקע, מתניידים עם רכב בלבד (ניסאן מיקרה קטנה), אני נמוכה מאוד ובעלי קרוב ל1.90, מחפשים עגלה שתהיה בעיקר נוחה וטובה לתינוק, עם זאת לא מאוד מסורבלת וכבדה, התבלבלנו כבר מרוב עגלות... נשמח לכיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום דניאל,
צריך להבין שככל שהמוצר יהיה יותר קל, קומפקטי ונח עבור ההורה כך יהיו חסרונות אחרים ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
לדעתי יש 2 סגנונות שהם אמצע.
עגלה כמו סלסה של איי.בי.סי דיזיין או פג בוק שהן מרווחות לתינוק ונוחות בניוד (הסלסה הרבה יותר נוחה לדעתי בעיקר למושב) ועדיין בעלות קיפול בגדול סביר ודי נוחות לקיפול. לכן אני חושב שאין פשרה בנוחות התינוק ובנוחות שלכם הפשרה היא כזו שהיא לא נוראית.
או עגלות כמו בוגבו בי 5 או ארמדילו פליפXT2 שהן קלות יחסית, קלות לקיפול ומאוד קטנות אבל אז המושב והאמבטיה צרים אבל עדיין מקבלים מושב דו כיווני ולכן הפשרה כאן היא בנוחות התינוק אך יש אופציות שלדעתי פחות נוחות עוד יותר לתינוק.
לדעתי הסלסה תענה הכי טוב לדרישות בעיקר לאדם גבוהה כמוכן היא גם מציעה מושב וטיולון ענקיים ולכן אם התינוק יקבל גנים מהבעל יש לזה יתרון משמעותי לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאל25/07/2018שלום קובי, ותודה על ההמלצה,
הלכנו לראות את הדגמים של abc דיזיין, וגילינו את הדגם של סירקל ראבנה שהיה מעולה מבחינת הגובה, הסלסל יקרה לנו...., אך שמנו לב לגבי הידיות מעור סקיי, ובאתר החברה מוםיע שיש בד אפור בפגוש הקידמי. הבנתי שהן נוטות להתקלף, מה עוד הפלסטיקה הייתה נראית פחות איכותית...
אנחנו מתלבטים בינה לבין הג'ואי כרום דלוקס.
אגב, לא הצלחנו למצוא את הדגם של הראבנה בקריות.
נשמח לשמוע דעתך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום דניאל,
לגבי העור זה כך ברוב החברות. יש אופציה לרכוש כיסויים שעוטפים ושומרים עליו. בדגמי 2019 היצרן החליט שכל הסירקל יהיו עם עור.
זה נראה יותר טוב ויותר נעים למגע מספוג בידית. במעקה זה פחות בעייתי ופחות נוטה לבלאי. גם לזה יש כיסוי בד.
הפלסטיקה מגובה בחיזוקי מתכת כך שלא הייתי דואג מכך.
באזור חיפה והקריות היא נמכרת רק בלה בבה. יש נק' יותר דרומיות או יותר מזרחיות.
לדעתי הכרום באותה רמת איכות אך בראבנה האמבטיה יותר גדולה עם מזרן טוב יותר, גם הטיולון מרווח ומרופד יותר וגם ההצללה טובה באמבטיה ובטיולון. לדעתי הקפיצים בראבנה טובים יותר.
חשוב לציין שלדעתי שני הדגמים נותנים תמורה מעולה לכסף שלדעתי גם עגלות מסויימות שעולות כפליים לא נותנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה נוספת
דניאל29/07/2018שלום, ראיתי שהמלצת גם עעל הפג עבורנו... יש המון דגמים, נשמח לדגם ספציפי (תקציב עד 2500).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/07/2018שלום דניאל,
ממליץ על דגם הבוק בגרסא הכי זולה שתמצאו, אין הבדלים עצומים בין הגרסאות היקרות יותר ולכן חבל לדעתי. כמוכן ממליץ לשדרג לשלדת S ולהוסיף מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון. לדעתי טיפה תחרגו מהתקציב אבל זה מאוד תלוי באיזה מחיר תמצאו את הפג, יש גרסאות משנתונים ישנים יותר אשר יותר זולות וגם בהן אין הבדל מול גרסאות החדשות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום המלצות
דניאל31/07/2018שלום קובי,
ותודה על התגובות.
הסתכלתי כאן בפורומים לגבי המלצותיך למזרנים וכו'
האם הבנתי נכון?
לגבי עריסה- אין צורך בשדרוג המזרן, אלא לוודא שהוא קשה?
לגבי מזרן למיטה- מזרן עם ליבה פנימית נושמת ללא ספוג- המומלצים עמינח אימג'ן 360, בייבי גב אירוואי, או בייבי טק מולטיפלאו?
סל קל- סייבקס אטון 1 או 2? (האם מתחבר גם לפג, ג'ואי וסירקל ראבנה?)
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/07/2018שלום דניאל,
לגבי המזרנים אכן הבנת נכון. לעריסה אין בעיה של קשיחות רק לוודא שיש למזרן תו תקן והתקן דורש עובי של 4 ס"מ, העובי הדק יוצר את הקשיחות. כן הייתי ממליץ על דגם עם ציפוי בד רשתי, לא משדרג את הבטיחות אך נעים יותר בחורף ובקיץ לדעתי.
למיטה, לדעתי כרגע בייבי גב לא משווק, למעשה זה מזרן זהה למולטיפלואו רק מותג אחרת לרשת תינוקות.
לגבי אטון, לדעתי ה-2 לא קיים כיום שודרג ונקרא 4 או 5 ובטיחותית עדיף על ה-1 אך יקר משמעותית.
עם מתאמים הוא מתאים לראבנה וגם לפג, בפג לא תמיד מייבאים את המתאמים למרות שלאחרונה כן החל יבוא יותר סדיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מרווחת לילד ראשוןלירז19/07/2018
שלום קובי,
אז אחרי שעברתי על הפורום, ראיתי כי אתה ממליץ יל העגלות שלabc דייזין, הסלסה מבחינתי ירדה מהפרק בגלל הזוית שכיבה, אבל הסיקרל נראית טוב.
מחפשים עגלה מרווחת, שנינו יחסית גבוהים אז משהו נוח
ומשקל הגיוני, ( ברור לי שהעגלות המרווחות כבדות יותר, אבל שלא תיהיה מוגזמת).
גרים בעיר אז אין בעית דרך משובשת ויש מעלית
עד עכשיו מבחינתי האופציה המובילה הייתה הטרילוג'י 2018 , ראיתי שכתבת שיש בעיית ניוד ביד אחת לדגמים הקודמים, (גם בחדשה?)
אשמח לקבל ממך הסבר על היתרונות והחסרונות של שניהם, ומה נראה לך מומלץ יותר מבחינת רוחב האמבטיה טיולון, וגם גלגלים חיצוניים,
ניוד ויציבות
בנוסף קיבלתי המלצה על הסייבקס בליוס, אך היא נראית לי צרה יות(לפחות בתמונה)
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום לירז,
צריך להבין שהטרילוג'י במקור הייתה עגלה בעלת 2 ידיות ולעגלות כאלו יש מבנה שונה, הטרילוג'י לפני שנים כבר הגיעה עם ידית מאוחדת שמשפרת את יכולת הניוד אך עדיין זה לא מבנה של עגלה בעלת ידית שלמה ולכן יכולת הניוד פחות טובה לדעתי, בעיקר עם יד אחת. ממליץ תמיד לשים משקל של 9 ק"ג (זה מדמה משקל תינוק בן 7-8 חודש) ולהרגיש + לעלות ולרדת מדרכה. כמוכן בגלל המבנה סל החפצים פחות נגיש והמושב לא מגיע עם 100% תמיכה קשיחה מתחת לריפוד בשל אילוצי הקיפול. כל מה שרשמתי רלוונטי גם לדגם 2018 ולמעשה לכל עגלה שיש לה קיפול מטריה.
עגלות כמו סירקל לא חוות את החסרונות האלו אך מן הסתם מציגות חסרונות הפוכים: קיפול גדול ומסורבל יותר, משקל יותר כבד ולכן כאן זהו כבר השיקול שלכם.
אני ממליץ לעשות את אותו המבחן שאמרתי לאינגלזינה, כמוכן לנסות לקפל לבד ולבדוק ברכב, אם מתאפשר אז להרים את העגלה יחד עם הטיולון, באם רואים שמסתדרים אז לדעתי הסירקל עדיפה כי לדעתי היא נותנת נוחות עדיפה לתינוק ויציבות עדיפה.
לדעתי הבליוס לא מומלצת בטח שאם אשווה לסירקל. היא צרה כפי שציינת, מאוד מסורבלת לקיפול ויש לה לדעתי חיסרון ענק שהמושב בולט מעבר לידית הדחיפה כאשר הוא שוכב ולכן יקשה על אדם גבוהה לעבוד איתה וגם לא יאפשר לתלות תיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגליזינה טרילוגי
חניטל29/07/2018שלום קובי, בהמשך לתשובה שלך למייל של לירז..הבנתי שאינגליזינה אמורה להוציא דגם שמתקפל כמו ספר ולא כמו מטריה..בזמן הקרוב האם שמעת על זה ? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת אם כדאי לחכות.מאוד אהבתי את האמבטיה של הטרילוגי .אבל בעלי פחות אהב את הניוד שלה..שמנו משקל בחנות והניוד לא היה זורם ביד אחת..
תשובה
קובי סופר29/07/2018שלום לירז,
מכיר ועוד לא בדקתי אישית. מסרטונים ותמונות אני יכול לומר שפחות אהבתי. הדגם מזכיר את הבוק של פג רק שלדעתי הבוק עדיפה. הקיפול נורא גדול והטיולון זהה לשל הטרילוג'י. זה לדעתי טעות גדולה כי בעגלות בעלות ידית שלמה עם מרכב כמו של הדגם החדש הייתי מצפה לטיולון עם תמיכה קשיחה מלאה. לצערי הם חסכו בעלויות של פיתוח מושב חדש והתאימו את השלדה למושב והאמבטיה של הטרילוג'י. כמוכן יש דגם קוואד אך לדעתי הוא כבר לא נמכר בארץ. זהו לדעתי דגם מומלץ אך בעל קיפול די גדול ומשקל כבד ולכן לא מתאים לכל אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לילד ראשון טיולון לשני הכיווניםעגלה ראשונה19/07/2018
שלום,
אנחנו גרים בבית עם מעלית, בעיר (קצת מדרכות משובשות לפעמים אך לא יותר מכך), בעלי 1.80 ואני 1.60. עיקר ההתניידות שלנו תהיה ברכב פרטי או ברגל (לא בתחבורה ציבורית).
אנחנו מחפשים עגלה שתענה על הדרישות הבאות:
1. שכיבה 180 מעלות
2. טיולון לשני הכיוונים, קיפול של העגלה עם הטיולון לשני הכיוונים ללא צורך לפרק
3. נוחות ניוד טובה ונוחות לתינוק
4. קיפול קל וקטן, עדיפות ביד אחת
5. עגלה לא כבדה (לא מחפשים דווקא עגלה קלילה כי זה בדר"כ על חשבון יציבות ונוחות. רוב הזמן מעלית, אך מדי פעם צריך לעלות כמה קומות ברגל, וכן שלא תהיה כבדה מדי להרמה לבגאז׳. משקל סביר ולא כבד)
בונוסים שנשמח לקבל: גגון גדול שמכסה טוב גם במצב שכיבה (עדיף עם מסנן קרינה), סל גדול ונגיש. כמובן מותג איכותי ואמין.
מה לדעתך הכי יתאים לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום,
לדעתי ארמדילו פליפ 2 עונה היטב לרוב הדרישות. יחסית קלה, מתקפלת ביד אחת לגודל קומפקטי, גלגלים סבירים שאמורים לתפקד טוב גם בדרך טיפה משובשת, גגון גדול, סל יחסית גדול.
יש גם את פג בוק שדומה, מספקת נוחות ניוד עדיפה ומושב + אמבטיה יותר מרווחים אך המשקל יותר כבד והקיפול יותר גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלת המשך
עגלה ראשונה25/07/2018תודה רבה על התשובה!
האם מאמס אנד פאפס היא חברה ותיקה ואמינה? האם העגלה תשרוד במצב טוב כמה ילדים? כיבוס של הבדים? אני יודעת שהפג איכותית ותשרוד במצב מעולה בלי בעיה, את מאמס אנד פאפס אני פחות מכירה...
בנוסף, בכתבה שהתפרסמה בנובמבר 2017 קראתי שחברת ABC Design אמורה להוציא שני דגמים. האחד הוא הסירקל שכבר יצא, והשני הוא כנראה ההבטחה הגדולה כי מדובר בעגלה קומפקטית במשקל נמוך יחסית לחברה.
מאוד התרשמתי בעגלת הסירקל מהטיולון הדו כיווני, השכיבה המלאה (בשונה מהסלסה), הנוחות והמרחב של התינוק, הגגון הענק, הסל וכמובן האיכות. החיסרון העיקרי מבחינתי הוא שהעגלה מאוד מאסיבית עם גלגלים ענקיים (תורמים לנוחות התינוק והניוד, אבל תופסים מלא מקום ומקשים על המעבר) וקיפול מסורבל וגדול. העגלה גם נראית מעולה, אך זה כמובן לא שיקול אלא בונוס נחמד.
האם העגלה החדשה של ABC תהיה עם אותם מאפיינים שציינתי, רק במשקל נמוך יותר וקיפול קומפקטי יותר? לדעתך יכולה להתאים? ואם כן, מתי צפויה לצאת ולהיות משווקת בארץ? (מאוד התלהבתי מהעגלות של abc ואשמח מאוד אם יהיה דגם שיענה יחסית על הדרישות שלי)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום,
מאמאס אנד פאפאס חברה מעולה ואין בעיה שהעגלה תשמש לעוד ילדים. כמובן שזה גם תלוי באיך משתמשים ובאיך שומרים על המוצר.
הסירקל עונה היטב לרוב הדרישות אך הטיולון מתקפל רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה. לגבי הגודל זה כבר עניין אישי. בגרמניה לדוגמא קונים עגלות עם גלגלים יותר גדולים ומשקלים הרבה יותר כבדים ולא רק כדי שהעגלה תהיה יותר נוחה לניוד ותאפשר לעשות טיולי יערות, כמובן שגם תהיה מרווחת ומרופדת לתינוק. אני בדעה שרוכשים עגלת דחיפה ו-99% מהזמן דוחפים אותה ובשאר מרימים לרכב. אני חושב שאנו כמבוגרים יכולים להסתגל לכל בניגוד לתינוקות.
הדגם הנוסף לא יהיה רלוונטי לפני 2019 ולהערכתי לקראת סוף הרבע הראשון.
תהיה סלסה חדשה עם שכיבה מלאה אך לדעתי זה גם לא רלוונטי לפני דצמבר 2018.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ספורט ליין דגם וייפרשני18/07/2018
שלום , מישהו שמע על העגלה הזו?
זו עגלה חדשה ממש. יצאה לשוק לפני שבועיים .
ראיתי אותה בשתי חנויות.
ממש אהבתי אותה, עונה לי לכל הצרכים ובנוסף זולה ממש.
השאלה אם כדאי לקנות עגלה חדשה? בלי המלצות??
קצת מפחיד אותי ....
הייתי בטוחה שאקנה סייבקס מיוס או טוויסט אבל אחרי שראיתי אותן לא אהבתי בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום שני,
עדיין לא נתקלתי בעגלה הזו, אני פחות ממליץ לקחת סיכון ועגלות במחירים זולים לא חסר ויש גם כמה מוצרים מעולים, כאלו שנותנים תמורה יותר ממלאה לכסף.
הייתי ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה 2, עגלות שנותנות תמורה מעולה וגם מאוד ותיקות.
אפשר גם לבדוק את סירקל ראבנה שלדעתי נותנת את הכי הרבה תמורה לכסף היא פחות ותיקה ונמכרת כחצי שנה אבל לדעתי זה מספיק זמן לדעת שהיא טובה.
כמוכן אני אבדוק בחנויות את הוייפר ואגיב בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ! העניין הוא:
שוב אני19/07/2018שאני לא מחפשת ולא מעונינת בעגלות כבדות ומסורבלות,
מחפשת עגלה מגיל לידה עם שכיבה מלאה,
קיפול נוח, גם אמבטיה קשיחה אני לא רוצה.
אשמח לשמוע את דעתך על העגלה הזו, בחנות פגשתי אמא שקנתה אותה ואמרה שהיא עגלה נהדרת!
החליפה את הבוגבו בעגלה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום שני,
עדיין לא נתקלתי ואתמול ביקרתי ב6 חנויות, קצת מרתיע לדעתי כי אם הייתה מוצלחת הייתי בטוח רואה בעוד חנויות אם תשלחי לי תמונה אפילו אוכל לתת חוות דעת, בסה"כ רוב העגלות הן עגלות מדבקה, כאלו שנמכרות בעולם תחת עשרות שמות ומותגים שונים ולכן בטוח שאני מכיר את המוצר רק לא תחת המיתוג בישראל.
על פניו נשמע שראית מוצר שהוא יותר טיולון מאשר עגלה.
כמוכן אי אפשר להשוות טיולון לעגלה כמו בוגבו ברור שלאמא יהיה יותר נח אך כפי שאני מציין תמיד זה מגיע על חשבון נוחות התינוק. כמוכן ציינת שהעגלה קיימת בארץ שבועיים וזה אומר שהאמא משתמש במקסימום שבועיים, זה לא מספיק זמן לדעתי כדי לדעת אם המוצר טוב או לא.
בנתיים נסי לשלוח לי תמונה ואני אנסה למצוא חנות שכן מוכרת את העגלה בתקווה שאוכל לתת מענה יותר מקצועי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה
שוב אני :-)20/07/2018תודה רבה.
מצרפת לך תמונה
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום,
מכיר את המוצר, כפי שציינתי מדובר במוצר מדבקה שנמכר בפולין לדוגמא תחת המותג יורו קארט. פחות ממליץ מגיל לידה, רק מגיל שנה לפחות. המושב הוא חד כיווני, איני ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני עד גיל שנה, זאת על פי מחקרים שהוכיחו שלתינוק שישב מול ההורה עד גיל שנה + היה קשר חזק יותר עם ההורה, התינוקות ישנו טוב יותר בלילה, פחות סבלו מחרדת נטישה והכי חשוב היו משכילים יותר וזאת בזכות ששמעו את ההורה מדבר אליהם וגם אם לא אליהם, שמעו דיבור מההורה וזה נספג היטב במוחם. כמוכן למושב דו כיווני יתרון של מזג האויר: שמש, רוח, אבק וכו' לכיוון התינוק או ילד והופכים את המושב והכל בגב. תינוק חולה בעגלה חד כיוונית, גם זה יכול להיות סיוט להורה שכל כמה שניות או דקות יאלץ לעצור ולבדוק את התינוק.
לגיל שנה + זה יכול להיות טיולון טוב אך יש בשוק מלא גמים עידיפים לדעתי ובשלב של גיל שנה כבר אפשר לעשות בדיקות בין כל הדגמים השונים יחד עם תינוק שזה מקל משמעותית על הבחירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל וכיסא בטיחות צ'יקובר18/07/2018
היי קובי,
אני מתכננת לקנות את העגלה של פג פרגו לוקס עילית ורוצה להוסיף את הסלקל שלו האם כדאי לחכות עם קניית
כיסא בטיחות של צ'יקו נקסטפיט או שכדאי גם וגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום בר,
אם בכל מקרה את רוכשת את הסלקל אני ממליץ לחכות אם רכישת הכיסא (אלא אם מקבלים הנחה ממש רצינית בקנייה מרוכזת), זאת מכיוון שלכיסא יש תוקף והתוקף מתחיל מיום הייצור ולא מיום השימוש. לכן אתם סתם תאבדו זמן שימוש יקר למוצר כשהוא בעצם ישב בבית או במחסן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל אינגליזינה במחיר נמוךשיר18/07/2018
היי קובי,
ממה שראיתי בהמלצות הפורום שלך, אתה פחות ממליץ על סלקל של אינגליזינה.
אשמח לדעת מהם הסיבות.
אינגליזינה יצאו במבצע עכשיו שמקבלים את הסלקל במחיר נמוך מאוד כשקונים את העגלה ונראה לי מאוד פרקטי סלקל שמתחבר ותואם אל העגלה אותה קונים.
לכן השאלה היא מה בדיוק החסרונות שלו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
שיר18/07/2018שאלה נוספת לגבי האינגליזינה טרילוגי,
הבנתי מתגובות שהטיולון הוא לחלק מהאנשים קטן יחסית ולכן מחליפים אותו. אשמח לדעת מה דעתך על הנוחות שלו..
על המשקל והנוחות ניוד לעומת דגמים מתחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום שיר,
אני פחות ממליץ על הסל קל מכיוון שבשוק יש אופציות בטיחותיות יותר, היות ומדובר במוצר שאמור לספק בטיחות והגנה עדיף שנרכוש אחד שמספק זאת בצורה טובה יותר. לדעתי החיבור לעגלה אמנם נח אך יכול גם לפגוע בבריאות התינוק ולכן לדעתי זה פחות קריטי לחבר לעגלה עם כמה נוח שזה יהיה.
לגבי המושב, ביחס לעגלות עם קיפול קומפקטי יש לאינגלזינה מושב יחסית מרווח, ברור שיש בשוק אופציות מרווחות יותר אבל אז מקבלים עגלה כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול.
כמוכן במעבר לטיולון בדרך כלל הטיולונים יותר צרים מהאנגליזנה, המעבר לטיולון בדרך כלל נובע מהרצון לעבור למוצר הרבה יותר קל והרבה יותר קטן לאחר קיפול ולא בגלל הרוחב של המושב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת מזרן לעגלת סירקלענבל18/07/2018
היי קובי,
האם יש צורך בתוספת של מזרן לעגלת ה סירקל? מהי המלצתך?תודה מראש,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום ענבל,
לאמבטיה בוודאי שאין צורך, יש בה מזרן שהייתי שמח לקבל בכל אמבטיה. כן אפשר לרכוש סדין לעטוף כדי שישמור מפני פליטות.
גם לטיולון לא ממש חובה, המושב מרופד ונח אבל גם כמו האמבטיה, אפשר להוסיף ריפודית שתשמור על המושב נקי ויהיה יותר קל לכבס את הריפודית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקס מרתון CT או צ'יקו נטפליקסרותם18/07/2018
המחירים פחות או יותר דומים, המוכרת בחנות המליצה יותר על המרתון. יש עדיפות לאחד מהם? שני דגמים שקיבלתי המון המלצות עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום רותם,
שניהם מעולים. לדעתי לצ'יקו יש יתרון בנוחות עד גיל שנה כאשר הם נגד הכיוון, הברייטקס טיפה יותר קל בהתקנה כאשר מתקינים ללא איזופיקס. לסיכום זו התלבטות בין הכי טוב להכי טוב כך שקשה לי להמליץ. כל אחד מהם זו בחירה מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מגיל 0מנשה17/07/2018
היי קובי
שאלתי אותך בעבר לגבי העדפה בין הברייטקס בולווארד לבין הציקו ואמרת שהציקו עדיף מבחינת זווית השכיבה ונוחות לתינוק.
האם שמעת תלונות מכאלה שרכשו את הברייטקס מבחינת הנוחות לתינוק והתאמה מגיל 0 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/07/2018שלום מנשה,
אישית לא שמעתי אך איני בחנות כיום שאני יכול לשאול.
על הצ'יקו אני ממליץ גם מניסיון אישי. אני חושב שהזווית בברייטקס תהיה טובה לרוב התינוקות. יש גם מוצרים לשיפור הזווית לצערי הם לא נמכרים כיום בישראל אבל אפשר להזמין מאמזון ודומיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לעגלה לילד ראשוןמימי17/07/2018
שלום,
הריון ראשון :)
מחפשת המלצה לעגלה כי הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע שיש בשוק.
חשוב:
* נוחה לילד
* אמבטיה לשני הכיוונים
* בעלי גבוה, אז משהו שיהיה גם לו נוח
* בטיחותית
* קלה לקיפול
התקציב לא משנה כרגע.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/07/2018שלום מימי,
לדעתי הסלסה של איי.בי.סי דיזיין עונה טוב לדרישות, היא גבוהה ובנויה במיוחד לגבוהים, נוחה מאוד לניוד, אמבטיה וטיולון ענקיים כי אם ההורה גבוהה רצוי שגם לתינוק יהיה מרחב ואורך. בטוחה גם מעבר לדרישות התקן עם בדים מסנני UV ושלא מכילים כימיקלים.
נוחה לקיפול. גם בתקציב היא די באמצע.
מכאן אפשר ללכת לכיוון של יותר נוחות לתינוק אך פחות לכם בעיקר בקיפול, בגודל הקיפול ובמשקל או להפך, ללכת לכיוון של נוחות לכם עם פחות לתינוק וגם בדרך כלל מדובר בעגלות נמוכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת המלצה לעגלה לילד ראשון
מימי18/07/2018תודה רבה,
לא הבנתי כל כך את הפסקה האחרונה במה שרשמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום מימי,
כוונתי הייתה שהסלסה לדעתי עונההכי טוב לדרישות אך לא בטוח שקלעתי נכון, עדיין קשה לתת מענה דרך קריאת השאלות כאן.
לכן רשמתי שיש עוד אופציות, כאלו שיכולות להיות יותר נוחות לכם או כאלו שיוכלות להיות יותר נוחות לתינוק, רשמתי לך מה יהיו החסרונות אם תבחרו ללכת לאחד הכיוונים האלו. לא פריטתי דגמים מכיוון שאני חושב שעדיף שתבדקו את הסלסה ורק אם היא לא תואמת את הציפיות והדרישות תוכלי לחזור ולשאול שוב וגם לפרט מה לא אהבתם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)