מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לטיולון לגיל שנה +מימי05/08/2018
מחפשת המלצה לטיולון לילד בן שנה.
דרישות: גגון גדול, נוח לקיפול (עדיף ביד אחת), אפשר לעלות איתו מדרגות, יכול להשכב.
תקציב: עד 500 ש"ח.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום מימי,
הייתי ממליץ למתוח את התקציב. במתיחה לא ממש גדולה בין 600 ל 700 ש"ח אפשר לרכוש טיולון מאמ שלדעתי בעל גגון טוב, נוח לניוד, קל משקל ונוח לקיפול. הוא המון במבצעים ולכן צריך לחפש טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת בתקציב יותר נמוך?
מימי06/08/2018יש משהו מומלץ, שעונה על הדרישות כולל התקציב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/08/2018שלום מימי,
אפשר למצוא לייטוואי 2 או 3 באזור ה-500 ש"ח וגם אם חורג מהתקציב זה ממש בכמה עשרות בודדות של שקלים. אפשר גם לפעמים להתמקח.
לדעתי אופציה מעולה ועונה לכל הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי בחירת טיולוןעדי05/08/2018
היי קובי,
הבת שלי בת 4.5 חודשים, יחסית תינוקת גדולה (שוקלת 9 ק״ג, 67 ס״מ), וכבר צפוף לה באמבטיה. לצערי הטיולון של העגלה איננו במצב טוב, לאחר ששימש אותנו עם אחיה הבכור.
לכן מחפשת טיולון שניתן יהיה להעביר אותה כבר מעכשיו.
צריך להיות מרווח (כאמור היא גדולה...), יכולת שכיבה מלאה, צילון שיחסית מסוכך טוב (עד כמה שניתן באוגוסט).
אנחנו גרים בעיר, רוב ההליכות הן על מדרכות, יש מעלית והבגאז׳ מרווח. יש אח גדול שאוהב לדחוף את העגלה ולתת יד לאמא, אז עדיפות לטיולונים בעלי ידית אחת (אבל לא חובה).
ובנוסף, לפחות פעם ביום העגלה תתקפל לבגאז׳ בכדי להגיע / לחזור מהגן.
האם יש טיולון בעל אפשרות להושבה עם הפנים אליי?
איזה טיולון לדעתך יענה על הצרכים שלנו?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום עדי,
לדעתי בדרישתך יותר מדובר בעגלה ולא טיולון אך ניתן לרכוש עגלות כמו סולה 2, ארמדילו פליפ XT2 או ג'ואי כרום ללא אמבטיה ואלו לדעתי יהנו די טוב לדרישות שלך, אמנם לא באופן מושלם אך לדעתי הם יהיו עדיפות לתינוק על פני כל טיולון חד כיווני שתקנו.
אם בכל זאת רוצים טיולון שיהיה קליל ובעל קיפול קטן הייתי ממליץ על סייבקס איזי טוויסט, משקל קל, קיפול קטן ויחסית נח ובעל מושב מסתובב, המושב לדעתי מאוד צר וקצר ולכן לא שיא הנוחות לתינוק אך זה דומה למרבית הטיולונים בשוק.
ברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל לידהעדי05/08/2018
שלום קובי,
לקראת הלידה הקרובה, החלטנו לרכוש כיסא בטיחות מגיל לידה ולא להשתמש בסל-קל.
אני מעוניינת בכיסא הבטיחותי ביותר ללא קשר למחיר.
הבנתי ששלושת הכיסאות המובילים הם- צ'יקו נקסטפיט, גרקו ו-ברייטקס קליקטייט.
להבנתי הבעיה העיקרית בכיסאות הבטיחות היא התקנה לא נכונה של הכיסא ובעקבות כך פגיעה בהגנה.
המגבלה שלנו היא שכרגע אנחנו עם רכב ישן שאין בו חיבור איזופיקס ולכן נצטרך להסתמך על התקנה עם חגורת בטיחות. מצד שני- ככל הנראה בעתיד נחליף רכב כך שכן היינו רוצים את האפשרות לאיזופיקס לעתיד.
הבנתי שאת הברייטקס הכי קל להתקין כשאין איזופיקס ולכן הוא עדיף. האם זה נכון?
על פי הנתונים הללו- על איזה כיסא היית ממליץ? ואיזה דגם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום עדי,
הברייטקס אכן תהיה הבחירה הנכונה עבורכם לדעתי. מצד שני לדעתי הצ'יקו נוח יותר לתינוק בעיקר מגיל לידה עד גיל 7-8 חודשים. כמוכן בניגוד לסל קל מדובר בהתקנה חד פעמית ולכן אם תרכשו במקום שיש בו מתקין מוסמך שיתקין עבורכם עניין הנוחות בהתקנה לדעתי לא יהווה בעיה. הצ'יקו סופר נח להתקנה עם איזופיקס אך גם ללא לא מדובר בהתקנה סופר מסובכת.
הייתי ממליץ להתלבט בין השניים האלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי06/08/2018תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקלה בשלדה עגלת פגהדר05/08/2018
שלום, התייעצות לגבי שלדת פג פרגו - קנינו את העגלה לפני חצי שנה. לאחרונה הציר ממש מרגיש רופף ואפילו נראה כאילו עומד לצאת. משיחה עם שירות הלקוחות של פופיק נאמר שמחובר עם ניטים ושאם הם לא יצאו - אז הכל טוב וזו לא תקלה... מכיר משהו כזה? האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום הדר,
אי אפשר להסתמך על בדיקה בשיחה טלפונית לדעתי. ככל שידוע לי אין יכולת להסתכל על המוצר בטלפטיה ולכן כן מומלץ שהעגלה תיבדק במעבדה. כמוכן יש לכם אחריות VIP לפי טענת המשווק בישראל בשנה הראשונה, אני חושב שזה הזמן לנצלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עגלת תינוק אינגליזינההודיה05/08/2018
היי ילד ראשון מתלבטים לגבי עגלת תינוק
רציתי לשאול מה ההבדל בין האינגליזינה קוואד לטרילוגי ?
ואיך העגלה בייבי גוגר פרימייר
מה עדיף ??
אנחנו גרים במושב אז צריך עגלה יציבה עבור משטחים לא חלקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום הודיה,
הטרילוג'י מעט מיושנת אך יעילה בכל הקשור לנוחות ההורה, משקל קל, קיפול קל וקומפקטי אך בכל הקשור ליכולת ניוד היא לוקה בחסר לדעתי בטח כאשר מדובר בצרכים שציינת ולכן לדעתי פחות עונה לדרישות שלך. הקוואד מגיעה עם אמבטיה זהה אך עם טיולון שלדעתי תומך יותר ושלדה הרבה יותר מסיבית והרבה יותר נוחה לניוד, בעיקר לצורך שלך, מצד שני היא כבדה יותר וגדולה ומסורבלת יותר בקיפול. לדעתי אלו לא חיסרונות נוראים למי שגר במושב ולכן לא צריך לקפל או לשאת את העגלה בידיו או על גבו.
הפרימייר לדעתי פחות מוצלחת, במשקלה הכבד כמו בערך הקוואד מקבלים טיולון יחסית צר לדעתי. אפשר לבדוק את דגם הסלסה של איי.בי.סי דיזיין אשר יותר מרווח וגם יותר קל משני העגלות שציינת. נוחות הניוד והקפיצים הם בסטנרט אחר אשר מעולה למי שגר במושב לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת מוצי
הודיה07/08/2018תודה רבה , אני אבדוק את ה אייבי סיי סלסה (לא שמעתי עליה בעבר)
מה לגבי עגל מוצי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/08/2018שלום הודיה,
המוצי יחסית עונה לדרישה של יכולת ניוד למושב, לדעתי לא ברמה של הקוואד או הסלסה. היא שוקלת פחות או יותר כמו הקוואד אך בהשוואה אליה או לסלסה המושב והאמבטיה מאוד צרים, מעגלות במשקלים האלה הייתי מצפה לפחות לקבל אמבטיה וטיולון מרווחים עבור נוחות התינוק. לכן אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין גרקו איבו לביבה טאי טאיגאולה05/08/2018
שלום
אנחנו מתלבטים בין שתי עגלות: גרקו איבו, וביבה טאי טאי.
בדגש על משקל קל, נסיעה חלקה בתנאים לא הכי פשוטים, קיפול, ונסיעה בתחבורה ציבורית.
מה עדיף מבין השתיים?
ואם יש יתרונות/ חסרונות נוספים נשמח לדעת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום גאולה,
בכל הדרישות שציינת הטאיטאי עולה על הגרקו ולכן מומלצת יותר.
החיסרון הגדול הוא המושב אשר בגרקו הוא דו כיווני לעומת חד כיווני בטאיטאי. מגיל שנה לדעתי יש משמעות פחותה לדו כיווניות ולכן תלוי גם לאיזה גיל רוכשים את העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גאולה06/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי סייבקס - עגלה ראשונהשימרית04/08/2018
היי קובי
אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית על עגלת סייבקס בליוס. אני מחפשת עגלה לא כבדה (גרה בקומה ראשונה) עם טיולון דו צדדי ושתהיה יחסית גבוהה (אני 1.68), בטיולון שלה התרשמתי שהגב שלה לא קשיח וזה הרתיע אותי קצת.
אהבתי גם את הבייבי גוגר מיני פרימר אבל הבנתי שהטיולון שלה לא נפתח ל180 מעלות, נשארת זוית (כמו בהופה בייבי ויסטה)..ואני לא בטוחה שזה הכי נוח לתינוק.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך. המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי סייבקס - עגלה ראשונה ;)
שימרית05/08/2018??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום שימרית,
אני פחות אוהב את הבליוס.
לדעתי הקיפול מאוד מסורבל, כמוכן אני פחות אוהב שהטיולון פונה לכיוון הנסיעה ובמצב שוכב או חצי שוכב הוא יוצר מעבר לידית הדחיפה, לדעתי זה יקשה על ההורה לדחוף את העגלה ולא יאפשר לתלות תיק על העגלה.
הייתי ממליץ לבדוק עגלות כמו סולה 2, ג'ואי כרום או סירקל ראבנה שלדעתי יותר מוצלחות ובאותו טווח המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי סייבקס - עגלה ראשונה ;)
שימרית06/08/2018תודה על תשובתך.
אשמח לשמוע מה דעתך על הסייבקס מאיוס...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/08/2018שלום שימרית,
לדעתי יותר עונה לדרישה של עגלה קלה שצריך לעלות איתה מדרגות. כמוכן הקיפול יחסית קטן ונח ולכן היא גם נוחה לנשיאה.
החסרונות לדעתי הם הגלגלים הקטנים ולכן יכולת ניוד בינונית ומטה (תלוי היכן הולכים).
בגלל שמדובר בעגלה קטנה היא יחסית צרה.
בנוסף אני פחות אוהב שהמושב עשוי מרשת ומדרך הרגליים עשוי מרשת, אני הייתי מעדיף שלעגלה תהיה תמיכה קשיחה. ומדרך הרגליים לדעתי הוא מקום שמועד לבלאי גבוהה.
יחד עם זאת בגלל העדר תמיכה קשיחה המוצר הוא קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי גוגר סיטי טור vs איזי ווקר xsמשה04/08/2018
שלום,
מתלבטים בין שני הטיולונים שהזכרתי למעלה.
אפשר עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום משה,
שניהם מעולים, לדעתי הווקר טיפה יותר מתקדמת מבחינת גלגלים ויכולת ניוד וגם מבחינת המדרך רגליים המתכוונן.
הייתי ממליץ בשני המקרים להוסיף מזרן קומפי קוש שישדרג את נוחות בטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על עגלה ראשונה בקיבוץשיר04/08/2018
היי קובי,
אחרי בדיקה בחנויות הגענו להתלבטות אחרונה בין כמה עגלות, אשמח אם תוכל לעזור.
מתלבטים בין מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ לבייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים (ולאנגליזינה שקצת ירדה מהפרק)
אנחנו שמים דגש על הטיולון שלאחר התקופה באמבטיה נרצה שיהיה נוח וישמש אותנו בקיבוץ לאורך זמן.
מצד אחד במאמס אנד פאפס האמבטיה נראית די קטנה והמשקל של העגלה מעט מרתיע למרות שהיא נראית עגלה מעולה.
מצד שני הבייבי גוגר הוא חד כיווני.
נשמח אם תוכל לחדד לנו על השוואה של השניים ומה היא ההמלצה שלך.
האינגלזינה גם אופציה אך נראית לנו מעט מסיבית והקיפול של הטיולון שלה פחות היה לנו נוח.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום שיר,
אני פחות ממליץ על הג'וגר בעיקר בשל הטיולון החד כיווני שלדעתי פחות מומלץ עד גיל שנה. כמוכן מעבר לדו כיווניות בפליפ יש לכם בדים איכותיים יותר לדעתי, יש מדרך רגליים מתכוונן ובגמר הקיפול הבדים מכונסים כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר לכן לדעתי היא הרבה יותר נוחה לתינוק וגם יותר סטרילית מהג'וגר.
לדעתי הטרילוג'י תהיה פחות נוחה לניוד במושב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת טיולון מגיל 3 חודשיםליאל03/08/2018
היי
מחפשים המלצה לטיולון שיתאים מגיל 3 חודשים בערך (אם יש מגיל אפס עוד יותר טוב.
ראינו את היויו הסיטי טור והאיזי ווקר xs.
הם נראים נחמד אך השאלה אם הקומפקטיות לא תגביל לגיל צעיר מדי?
והאם זווית השכיבה שלהם לא בעייתית?(לדעתי באיזי ווקר יש זווית יותר גדולה?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום ליאל,
אני פחות ממליץ על טיולונים מסוג אלה לגיל כה צעיר.
דבר ראשון עד גיל שנה אני ממליץ על טיולון עם מושב דו כיווני, לצערי אין יותר מדי אופציות ומדובר ביותר עגלה מאשר טיולון.
כמוכן כן הייתי ממליץ על מוצר מרווח יותר עם גלגלים יותר גדולים כדי שלתינוק יהיה יותר נוח ופחות ירגיש רעידות מהדרך, כמוכן זה יקנה יותר יציבות היות והתינוק בגיל כזה עדיין קל מבחינת משקל ובעגלות קלות יחד עם תיק או קניות המוצר לדעתי יהיה פחות יציב למרות שנבחן ומתאים מגיל לידה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה (מבולבלת מרוב דגמים)מור03/08/2018
שלום,
אנחנו זוג חרדי לפני לידה ראשונה בעז״ה.
מבולבלת מרוב סוגים ודגמים.
אנחנו עם רכב, דירה עם מדרגות, הרוב המוחלט של היציאות הן באזורים עירוניים ופחות טבע אך גם לא יזיק שאם הגענו לתנאי הליכה פחות נוחה, שהעגלה תהיה נוחה ויציבה.
העיצוב חשוב לי גם, שתהיה בקו נקי ולא עמוסה ובומבסטית. נוחה לתינוק, לתפעול ההורה, ומחיר שיצדיק את הקנייה (לא מבקשת כרגע זול או יקר).
מבדיקה באינטרנט ראיתי את הג׳ואי כרום, דגמי סייבקס שונים, אויסטר, אינגליזינה.
אשמח לעזרה, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/08/2018שלום מור,
לדעתי לדרישות שלך הייתי ממליץ על האויסטר, פג פרגו או איי.בי.סי דיזיין סלסה. כולן יחסית מרווחות לתינוק, נוחות להליכה גם בדרך טבע סבירה, נוחות לניוד בעיר, צריך לקחת בחשבון שמבחינת משקל הן לא מהקלות שיש אך גם לא מאוד כבדות, אם רוצים קל יותר זה כבר להתפשר על גודל הגלגל או רוחב העגלה ולכן לדעתי על נוחות התינוק.
האינגלזינה עירונית אך מעולה לדרישות שלך מעבר להליכות בטבע לדעתי.
הכרום מעולה למי שרוכש בתקציב נמוך אם יש תקציב כל הדגמים שציינתי עדיפים בכל היבט לדעתי.
דגמי סייבקס, לדעתי כל הדגמים שציינתי עדיפים לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה עגלותאדל03/08/2018
שלום מתלבטת בין כמה עגלות אשמח שתעשה לי סדר יתרונות וחסרונות .
ואפילו תגיד לי מבין כולן מי הכי מומלצת
פג פרגו בוק פלוס פופ אפ s51
בוגבו פוקס
Abc ממבה פלוס
ABC סלסה 4
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/08/2018שלום אדל,
יהיה יותר קל לכוון אם תרשמי מהן הדרישות.
בוק פלוס S51, משקל סביר, הכי נוחה מה-4 לקיפול והכי קומפקטית. בעלת שכיבה מלאה. רוחב שלדה הכי צר. נוחות ניוד סבירה.
חסרונות: מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכה/מדרגה כאשר יש תינוק בעגלה, דורשת רכישת מזרנים לאמבטיה ולטיולון כי הריפוד מאוד קשיח. הכי מסורבל לחיבור אמבטיה וטיולון על השלדה.
פוקס, נוחה מאוד לניוד ולעליה וירידה ממדרכה, גגונים ענקיים. הכי קלה, מושב נשכב לתנוחת עירסול.
חסרנות: מחיר, הכי מסורבלת בקיפול, אין לה אמבטיה וטיולון כמו לשאר העגלות והאמבטיה והטיולון שלה חולקות מסגרת אחת וההחלפה מאוד מאוד מסורבלת ולכן לא ניתן לעשות רוטציה בינהם, כמוכן רוב הרוכשים יאלצו לגשת לחנות בכל פעם שרוצים להלחיף בינהם. אין לה קפיצים מספיק טובים לדעתי.
ממבה פלוס: בולמי הזעזועים הכי טובים, נוחות הניוד מעולה, נוחה לעליה וירידה ממדרכות, היחידה שיש לה מושב שגם מגיע לשכיבה מלאה וגם לתנוחת עירסול.
חסרונות: הכי כבדה
סלסה: נוחה מאוד לניוד, בולמי זעזועים מעולים כמעט כמו בממבה פלוס, נוחה מאוד לעליה וירידה ממדרכות, גגונים ענקיים, מושב נשכב לתנוחת עירסול.
חסרונות: רוחב גלגלים הכי רחב.
היתרון המשמעותי של כולן הוא מרחב לתינוק, יש לעגלות אלו אמבטיות ומושבים סופר רחבים וארוכים ולכן לדעתי סופר נוחים לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אדל15/08/2018איזה מבינהן יותר מתאימה לשטח ? להסתדר איך רואים את ההבדל בין 2017 ל2018 בחנויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אדל15/08/2018לגבי הסלסה **
תשובה
קובי סופר15/08/2018שלום אדל,
לדעתי הסלסה, ממבה פלוס ופוקס יהיו נוחות לשטח כאשר לפוקס יש חיסרון בנושא של בולמי הזעזועים בהשוואה לעגלות של ABC.
לגבי הבדלים, אין הבדלים פרט לאחד וזה נושא הקיפול.
ב-2018 השלדה מתקפלת בעזרת 2 לחצנים, ב-2017 זה ע"י סיבוב נצרה וטריקת הידית פנימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לאמבטיה של עגלההילה03/08/2018
היי קובי!
תינוק בן כמעט חצי שנה ואנחנו לא רוצים להפרד מהאמבטיה של הסלסה (2018). במהלך היום הדרך היחידה שהוא נרדם זה בזמן שאנחנו ״נוסעים״ בתוך הדירה, מאד נוח לו שם.
הבעיה היא שהוא כבר ממלא אותה מקצה לקצה (מדהים שהחזיקה עד עכשיו) -
האם אתה מכיר מוצר שהוא סוג של אמבטיה רק גדולה יותר? עריסה על גלגלים שאפשר להתהלך איתה בבית אבל לא נמוכה כמו עגלול?
אגב, הוא גם מאד אוהב להיות על הבטן ולהציץ ממנה כי הדופן שלה לא גבוה מדי וזה מושלם.
לצערי כשנעבור לטיולון של הסלסה נאבד את שני היתרונות הללו. רעיונות למוצרים שיכולים לעזור יתקבלו בברכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/08/2018שלום הילה,
קשה למצוא תחליף לאמבטיה מוצלחת. הייתי מנסה אולי מיטת מטר שמאוד מרווחת ויש לה גבהים כך שאפשר להתאים לגובה הנכון, כמוכן בבית אפשר לנייד אותה אך היא יותר רחבה מהסלסה ויש לקחת זאת בחשבון במעבר בין חדרים וכו'. גם אצלנו הייתה בעיה דומה וזה היה פתרון שהצליח. מכאן גם היה קל להרגיל לישון במיטת תינוק.
באשר להשכבה על הבטן זה מעולה ואפשר גם לחשוב על שטיח פעילות כדי שהפעולה הזו תמשיך ומכאן תתפתח זחילת גחון, רצוי שהמזרן יהיה קשיח כדי שלתינוק תהיה תנופה ואפשרות לדחוף עצמו עם הרגל, מזרן ספוגי לא יעיל ואני פחות על כזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לגבי טרמפולינה
הילה03/08/2018תודה קובי! בנוסף, מחפשת טרמפולינה לבית הסבתא שהיא תוכל לשים את התינוק אחרי האוכל (עוזר לו לפליטות) וגם להאכיל אותו בטעימות ראשונות. עם איזה טרמפולינה אפשר למשוך הכי הרבה זמן? יש למו טרמפולינת עריסה של טייני לאב שמתים עליה אבל היא גם כבר קטנה... מה דעתך על הטרמפולינה של בייבי ביורן?
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום הילה,
לדעתי הטרמפולינה של טייני לאב מעולה מלידה ופחות לגיל גדול.
הטרמפולינה של בייבי ביורן מצויינת עד 18 ק"ג ומנסיון אישי באמת משמתמשים בה גם בגילאי 3 ו 4 שנים.
אופציה נוספת זולה יותר אלו טרמפולינות של פישר פרייס או ברייטסטארט שמתאימות עד משקל 18 ק"ג הדגם לא משנה, בעיקר הגרסא כי ישנם דגמים של עד 9 ק"ג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן בייבי טק רמת קשיחותנטע02/08/2018
היי,
רציתי לדעת מה רמת הקשיחות של מזרן בייבי טק?
שיש צד קשיח צד רך אז בגיל שנה הופכים את המזרן לצד הרך, פה אין 2 צדדים אז מה בעצם רמת הקשיחות?
בנוסף תמיד אתה רושם שהיתרון שלו שניתן לשטוף אותו במקרה של בריחת שתן וכאלה אבל מאמינה שעד שמגיעים לשלב הגמילה עוברים גם ככה למיטת מעבר לא?
תודה! :)
נ.ב - מזרנים לעריסה חייבים להיות קשיחים או נושמים נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/08/2018שלום נטע,
אני מאמין שאת מבררת על דגם מולטיפלואו.
הוא פחות קשיח מהצד הקשיח וזה היתרון שלו, לדעתי זה נוח יותר לתינוק ומצמצם תסמונת ראש שטוח. הצד הקשיח במזרנים הדו צדדים נועד כדי למנוע מצב של חנק כאשר התינוק מגיע למצב שהוא ישן על הבטן, במזרן כמו המולטיפלואו אין צורך בכך מכיוון שהוא מאפשר מעבר חופשי של אוויר ולכן אין סכנת חנק ואין צורך בצד קשיח.
לגבי השטיפה, זה יותר כדי לשטוף מאבק ולמנוע הצטברות של קרדית אבק אשר אינה בריאה לתינוקות וגם שתן עלול לברוח מהחיתול, כמוכן פליטות.
לעריסה אין צורך במזרן מיוחד מכיוון שהעובי שלהם הוא 4 ס"מ וזה לבד קשיח מאוד ולכן אין צורך במשהו מיוחד, כמוכן יש פחות סכנה שהם יתהפכו על הבטן כי עד גיל 3 חודשים (משך השימוש בעריסה) הם לא מסוגלים להתהפך לבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ועוד דבר נוסף
נטע05/08/2018אז ברגע שעוברים למיטה ולא לעריסה אין חשיבות בגיל יותר גדול לרכות של המזרן? מבחינה אורטופדית לא מומלץ מזרן רך יותר? מפחדת שהמזרן של בייביטק מולטיפלואו לא יהיה נוח בשלב מאויר יותר.
ומזרן "נושם" לעריסה הוא באיזה רמת קשיחות הוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/08/2018שלום נטע,
ברגע שעוברים למיטה יש חשיבות לקשיחות, רצוי שהמזרן יהיה קשיח אלא אם הוא ללא ספוג (מזרן נושם) אז אין חשיבות.
מגיל שנה אין חשיבות לקשיחות כלל.
אין בעיה אורטופדית עם מזרן כמו המולטיפלואו כמוכן אפשר גם ללכת על מזרן דו צדדי למי שחושש, הם מספיק בטיחותיים והדור החדש כבר אינו מכיל מעכבי בערה.
כפי שציינתי בעריסה התקן דורש עובי של 4 ס"מ ולכן תמיד יהיה מדובר במזרן קשיח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי סנס 3 או שראוי להתקדם?בני02/08/2018
שלום,
יש לנו בייבי סנס 3 מהילדים הקודמים.
מה ההבדל בינו לבין הגרסאות העדכניות יותר?
האם כדאי לשדרג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/08/2018שלום בני,
בעיקר הרגישות מה שמצמצם אזעקות שווא. לדעתי אפשר להישאר, רצוי לעשות כיול למוצר דרך בייבי סנס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)