מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו פופ אפ - גגון מתפרק?אורלי11/07/2017
אהלן, רציתי לדעת אם הגגון של האמבטיה בפג פרגו פופ אפ ניתן לפירוק כך שאם אני רוצה להחליף גגון עם עגלה זהה בצבע אחר אוכל לעשות זאת.
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה...
אורלי11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/07/2017שלום אורלי,
אמור להתפרק בעזרת רוכסנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו פופ אפ - גגון מתפרק?
אורלי12/07/2017תודה על התשובה, אך מה לגבי החיבור עצמו? הציר שמחבר בין הגגון לאמבטיה? זה מתפרק? ניתן להסרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/07/2017שלום אורלי,
האמת שפעם אחרונה שפירקתי הייתה לפני 3-4 שנים כך שאני לא זוכר איך אבל אני די בטוח שהכל ירד. אפשר לפנות ליבואן פופיק כדי לברר ולקבל הסבר מדויק יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה משולבת ראשונהנטלי11/07/2017
היי קובי,
לצורך עגלה משולבת ראשונה אשר אינה יקרה במיוחד,
מומלצת ומפנקת דיה לתינוק אשר אינה מסובכת לתפעול וניוד
על איזו עגלה היית ממליץ?
ועל מה לשים דגש ..?
ראיתי שיש את המוצי איבו 2017 עכשיו במבצע, האם היית ממליץ עליה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה משולבת ראשונה
נטלי11/07/2017בהמשך להודעה שלי, התקציב הוא באזור 3000 כמובן בטיחותית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה משולבת ראשונה
נטלי11/07/2017מחיר העגלה 2000-3000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/07/2017שלום נטלי,
על האיבו אני פחות ממליץ, האמבטיה לא מרווחת מספיק, רוחב השלדה כמעט וזהה לעגלת תאומים מה שמקשה להתנייד, התפעול מסורבל, הטיולון לא נשכב ממש טוב והגגון שלו לא מהטובים.
אני ממליץ על ג'ואי כרום שנמכרת סביב ה- 2000 ש"ח או על איי.בי.סי דיזיין סלסה משנתון 2016 שנמכרת סביב ה- 3000 ש"ח כולל סל קל. באיי.בי.סי האמבטיה ענקית ומרופדת היטב וכך גם הטיולון, נוחות הניוד מצויינת וגם בלימת הזעזועים, נוחות התפעול סבירה ודורשת הסתגלות קלה אבל מדובר בעגלה שנמכרה ב- 3800 ש"ח ללא סל קל עד לא מזמן ולכן אני חושב שיש כאן תמורה מעולה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה משולבת ראשונה
נטלי11/07/2017המון תודה קובי! ומה בנוגע לסולה ולפג פרגו איזי דרייב 51 ביחס לגואי ולסלסה...?
תשובה
קובי סופר12/07/2017שלום נטלי,
הסולה זולה אבל נותנת תמורה טובה לכסף.
החסרונות: נמוכה, אין בולמי זעזועים טובים כך שהיא מתאימה בעיקר לעיר, אמבטיה יחסית צרה. בתקציב בהחלט מדובר במוצר טוב.
איזי דרייב, לדעתי כלל לא מומלצת. לא נוחה לניוד, קשה לתפעול, קשה מאוד לקיפול יחד עם טיולון וגם הקיפול לעיתים ארוך מדי לחלק מהרכבים, לא מרופדת מספיק, ללא תמיכה קשיחה מלאה בטיולון. עגלה מאוד מיושנת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה משולבת
נטלי13/07/2017המון המון תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל עבור Mamba Plusויקי11/07/2017
שלום קובי,
אילו סלקלים מתאימים לדגם הנ"ל?
תודה מראש,
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/07/2017שלום ויקי,
בעזרת מתאמים מתחברים סל קלים של: סייבקס, בי סייף, ג'ואי ומקסי קוזי.
חוץ מג'ואי כל החברות מייצרות סל קלים ברמת בטיחות מעולה כאשר אטון 5 של סייבקס הוא הבטיחותי ביותר שמתחבר על העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל עבור Mamba Plus
ויקי12/07/2017תודה רבה על תשובתך. מספר שאלות נוספות:
1. האם גם הדגמים של סייבקס אטון 2/3/Q האיכותיים באותה מידה?
2. איפה ניתן לרכוש מתאמים לסלקם ומה מחירם?
3. האם צריך לרכוש תוספות נוספות לעגלה? ממה שקראתי בפורום אתה ממליץ הרבה על מזרון, האם גם עבור העגלה הזו צריך?
תודה שוב,
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/07/2017שלום ויקי,
1. כן, מדובר בסלקלים די זהים רק שאטון 2 מזמן ירד מפס הייצור ולכן לא הייתי ממליץ לרכוש סל קל שישב המון שנים במחסן חנות.
בנוסף יש כבר אטון 5 שהוא העדכני ביותר של סייבקס. הQ בעצם זהה ל 3-4-5 של סייבקס רק מעוצב יותר כדי שישב יותר יפה על העגלות. לדעתי מיותר לחלוטין לשלם על עיצוב הרבה מאוד כסף.
2. בחנויות שמוכרות את העגלה מוכרים גם את המתאמים. מחיר בחנויות אני פחות מתמצא, לרוב מתאמים לסל קל נמכרים בין 150-250 ש"ח.
3. אפשרי אך לא חובה מהסיבה שהטיולון מרופד כולו בויסקו (בדיוק כמו המזרן) כך שאין צורך לרפד עוד מה שכן אולי ריפודית דקה כדי לשמור על הבד מכתמים. לאמבטיה כלל אין צורך כי המזרנים של היצרן הזה מאוד מאוד עבים ומפנקים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל עבור Mamba Plus
ויקי17/07/2017שלום קובי,
המון תודה על תשובתך האדיבה והמפורטת. שאלה נוספת לגבי בחירת עגלה עבור ילד ראשון, ממה שקראתי בפורום, העגלה שהכי מתאימה לדרישות שלנו היא הממבה פלוס, אבל מאחר ועוד לא הייתי בחנויות בכלל הייתי רוצה שיהיו לי עוד כמה דגמים מקבילים להשוות אליהם.. וגם באמת לראות שהבנתי נכון. קצת עלינו ועל הדרישות שלנו: אנחנו גרים במושב, שנינו בגובה ממוצע בן זוגי קצת יותר אני קצת פחות, בעלי הונדה ג׳אז והונדה סיוויק ועם
שאיפה אופטימיסטית לטייל כמה שיותר עם התינוקת שצפויה להגיע בנובמבר. הפרמטרים החשובים עבורנו הם, לפי סדר חשיבות:
1. שהעגלה תתאים לסלקל ברמת הבטיחות הכי גבוהה.
2. בטיחות ונוחות לתינוקת (כולל הגנה מירבית מהשמש).
3. מוצר אמין שיילך איתנו בע"ה לילדים הבאים (עמידות השלדה והגלגלים, בולמי זעזועים, בדים וריפוד איכותיים שניתנים לכיבוס וכל תכונה אחרת שתעזור לשרידות המוצר).
4. טיולון דו כיווני ואמבטיה גדולה (ראיתי שאתה ממליץ על טיוליון שנשכב ל180° אבל ממה שהבנתי מחברות, אם סוחבים מספיק עם האמבטיה כשגיעים לטיולון כבר פחות ישנים בו, כך שהאם מאפיין זה באמת רלוונטי?)
5. משקל וקיפול- לדעתי פחות קריטי, ההתניידות תיהיה ברכב ולא בתחבורה ציבורית או ברכב קטן ובכ"ז אני מעדיפה משהו לא מסורבל מדי שאוכל להתמודד איתו לבד.
6. מבחינת עיצוב - לא משנה בכלל ומבחינת מחיר רצוי עד 5000 שח.
המון תודה מראש,
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/07/2017שלום ויקי,
קודם כל אני ממליץ גם על עגלות הרטן, לדעתי הן חזקות וטובות יותר מABC כי הן מיוצרות בגרמניה ויש להם 3 דגמים:
VIP לעיר ומעבר עד רמת שטח בינונית.
RACER GT לעיר ובעיקר לשטח עד רמה קשה
SKY גם לעיר וגם לשטח אקסטרימי. יחסית לא נפוצה בחנויות.
1. גם בABC וגם בהרטן המתאם מתאים לאטון 5 שהוא אחד הסל קלים הבטוחים בעולם.
2. מדובר בחבורות גרמניות והתקן שם דורש הגנת UV, מחזירי אור ומעבר לכך דרישות הלקוח בגרמניה דורשות מוצר חזק, עמיד ובטוח ולכן היצרנים האלו מייצרים בעיקר לדרישות הלקוחות בגרמניה ובחלקים מסויימים של אירופה (מדינות סקנדיביה) ורוסיה.
3. מדובר בטנקים כאשר אני חושב שהרטן הרבה יותר חזקה בגלל היצור הגרמני ואיכות חומרי הגלם
4. גם בממבה פלוס הטיולון נשכב למצב שטוח. בדגם הסלסה של ABC אין שכיבה מלאה ונכון, אם מושכים אם האמבטיה יתרונות השכיבה המלאה די מתבטלים אבל לשינה עדיף שכיבה מלאה. מבחינת חוזק לדעתי דווקא הסלסה החדשה חזקה ועמידה יותר מהממבה פלוס אבל כפי שציינתי לה אין שכיבה מלאה בטיולון (שלדעתי במקרה הנ"ל זה לא חיסרון גדול)
5. מלבד הסלסה שקלה וגם נכנסת בקלות לרכב הממבה פלוס וההרטן שוקלות מעל ל- 13 ק"ג ובהרטן סקיי לדוגמא המשקל גם מגיע ל- 16 ק"ג (יותר כבד מעגלת תאומים) אבל מניסיון אישי איתה, נוחות ההליכה חלומית והמשקל מורגש בהרמה לרכב שלוקחת כמה שניות, אם אישתי הסתדרה בלי בעיה אני חושב שכל אחת יכולה. למען הגלוי הנאות אני היבואן של הרטן והשתמשנו בכל שלושת הדגמים VIP/GT/SKY.
העגלות שציינתי לא עובורות את המחיר שרשמת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס, ג'וי או GB?דנה10/07/2017
שלום קובי!
הצרכים שלנו הם : נוחות התינוק, בגאז' קטן, קיפול ביד אחת ומשקל קטן של העגלה.
נשמח לשמוע על הדגמים הבאים:
Agis M-Air 4 של סייבקס
דגם Beli Air של GB
מיוס של סייבקס
וגם ג'וי כרום
אם יש לך המלצה אחרת שעונה על הצרכים נשמח מאוד לשמוע. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/07/2017שלום דנה,
מבין הדגמים שציינת לדעתי הג'ואי טובה יותר מהאגיס אשר חד כיוונית או הבלי אייר שהטיולון בה לא נשכב למצב שטוח.
המיוס עולה כפליים מהכרום ולכן הכל שאלה של תקציב כי אין ספק שהיא איכותית גם בהתאם למחיר.
אם קופצים במחיר שווה לבדוק את ארמדילו פליפ XT2 שעונה היטב לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי ג'וי ותקלות בארמדילו
דנה12/07/2017שלום שוב קובי!
מבדיקת הדגמים שהמלצת עלו שתי שאלות:
1. הג'וי כרום- מניסוי שלנו בשתי חנויות היא לא נשכבת ל180 בטיולון. האם התכוונת לדגם אחר?
2. הארמדילו -הדגם נמצא כרגע רק במוצצים. בחנות אחרת אמרו שהעגלות של מאמאס אנד פאפס הישנות חזרו עם הרבה תקלות של תיקון גלגלים ושלדה (האורבו והפליפ הישנה)
מאוד אהבנו את הארמדילו פליפ XT2 . השאלה אם יש שיפורים טכניים מהדגמים הישנים כך שיש סיכוי נמוך לתקלות? האם יש משמעות לריקול שהיה על הדגם הנוכחי?
כמו כן האם כדאי ללכת על האוקארו שהיא הרבה יותר מאסיבית אך עדיין מתקפלת טוב?
נשמח לחוות דעתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/07/2017שלום דנה,
1. נכון, אף טיולון לא ממש מגיע ל- 180 מעלות כמו האמבטיות אך קרוב לכך. יש ממש בודדות שממש מגיעות למצב שטוח.
2. החנויות בעלי אינטרס ואם הן לא יכולות להציע לך מוצר שאת רוצה מיד יתחילו לספר סיפורים. כפי שרשמתי כאן, נכון הייתה תקלה, היה ריקול גדול והוא טופל, בXT2 מראש העגלות מגיעות עם מנגנון קיפול שונה ולכן הסיכוי שתקלה כזו תחזור קלוש, כמו כן היצרן שינה עוד דברים טכניים קטנים בעיקר כדי לצמצם תקלות. זהו אחד היצרנים הבודדים שעושה מעקה תמידי מול לקוחות שרכשו את מוצריו כדי לשפר תמיד ולצמצם ואף למנוע תקלות או בעיות חוזרות. לכן אל חשש.
האוקרו מגיעה עם אמבטיה וטיולון של פליפ ושוקלת כמעט 3 ק"ג יותר, אני לא רואה סיבה לקחת מוצר כבד אלא אם הוא נותן לי בתמורה טיולון ואמבטיה ענקיים, מרופדים כפליים ועם שכיבה שטוח. אם מגיעים למשקלים האלו ורוצים מוצר איכותי כבר עדיף לרכוש הרטן שמיוצרת בגרמניה ולא בסין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת עגלה לילד ראשוןלאה09/07/2017
שלום קובי,
אנחנו מחפשים עגלה משולבת כולל סלקל לילד ראשון בעז"ה.
מה שחשוב לנו- מחיר נמוך, בטיחות ויציבות, מתקפלת קטן אבל אמבטיה רחבה, שיהיה אפשר לחבר את הסלקל לעגלה, טיולון דו כיווני ושתחזיק מעמד לילדים הבאים. עם סל תחתון נח לשימוש, תיק וכיסוי גשם לעגלה.
פלוס- שתהיה עמידה בדרך משובשת.
נשמח אם תוכל לפרט לנו לגבי כל אחת מהעגלות הבאות יתרונות וחסרונות וגם מבחינת מחיר, ואם יש לך המלצה אחרת נשמח לדעת.
טאי טאי, סיטי מיני 4 גלגלים, מימה קסרי, אינפטי דגם דיימונד, איה בייבי טורנדו/ולנסיה לימיטיד, מוצי, אורבן צ'יקו, בוגבו בי 5, כרום דלוקס, מקלרן טכנו xt' איי בי סי דיזיין פלוס/מינט, פג פרגו דגמים 51 איזי דרייב, בוקלט לייט ובוק פלוס ספורטיבו, בייבי סייף, ארמדילו פליפ, אינגלזינה זיפי לייט עגלה +מרכב שכיבה, עגלת קוואד/טרילוגי אינגלזינה, סלסה וסולה. נשמח שתעשה לנו סדר כדי להבין איזה עגלה עונה על הדרישות שלנו במחיר שמתאים לנו.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום לאה,
רשמת כמעט את כל העגלות שנמכרות בשוק, רשמת תקציב נמוך אבל לא את התקציב ולכן אין סיכוי שאוכל לתת תשובה,
כמו כן אי אפשר להשוות בין כל כך הרבה עגלות כי כל עגלה תציג יתרון אחר על פני אחרת כי הרי אין עגלה מושלמת.
כמו כן לרוב העגלות מגיעות נטו עגלה וכל שאר הפריטים נחשבים כפריטים משלמים (תיק, ניילון וכו'). ותמיד אפשר לרכוש בנוסף לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, נמקד את השאלה
לאה09/07/2017נשמח לשמוע על עגלה בתקציב באזור ה 2000 שעונה על הדרישות, אם יש כזו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דבר כזה? אם כן נשמח לשמוע...
לאה10/07/2017עגלה טובה שתחזיק מעמד לפחות שני ילדים, יציבה וחזקה, נוחה ומתקפלת קטן, חשוב לנו אמבטיה מרווחת.
באזור ה2000 ש"ח.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/07/2017שלום לאה,
קשה לי להאמין שעגלות ישרדו שני ילדים בתקציב אבל זה מאוד תלוי גם באופי השימוש.
עד הסכום הזה לדעתי הג'ואי כרום נותנת את התמורה הכי טובה.
משקל יחסית קל, נוחות ניוד סבירה, סל גדול, קיפול די נח, טיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה, אמבטיה גבוהה. האמבטיה סבירה בגודלה, לא מהמרווחות.
אם קופצים לאיזור ה- 3000 ש"ח הסלסה מדגמי 2016 עונה טובה יותר לדרישות בגלל יכולת ניוד טובה בהרבה גם בשטח ממש קשה, בלימת זעזועים טובה יותר ואמבטיה ענקית. לדעתי במחיר 3000 גם ראיתי שמוכרים עם סל קל כך שזה לא פער עצום וכן, היא תשרוד 2 ילדים בזכות הקפיצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
לאה11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי רכישת טיולוןאליסה09/07/2017
מתכוונת לרכוש טיולון והשאלה הנשאלת האם כדאי טיולון שמתקפל קומפקטי או טיולון מטריה ??
האופציות הן : טוק טוק של איה בייבי
בובו של איזי בייבי
והיקרה יותר בייבי ג'וגר סיטי תור .
לעומת זאת חוששת שאולי טיולון כזה הוא לא מספיק מרווח לילד . אשמח לתובנות... ולהמלצות...
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום אליסה,
אכן יש פשרה בנוחות התינוק בטיולונים מסוג זה, בעיקר ברוחב ועוד יותר באורך. ההמלצה היחידה היא או להתפשר ולהנות ממוצר קל ובעל קיפול קטן או ללכת על מוצר מרווח אבל עם קיפול גדול יותר ומוצר כבד יותר.
מבין כולן לדעתי הבובו או הקובו של קאם (בובו משודרגת) הכי מרווחות אבל קצרות ובעלות גגון קצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלטות בין בי5 לאויסטר 2מיכל09/07/2017
שהתחלנו לחפש עגלות נדלקנו ישר על הבי 5, אך שהסתכלנו עליה בחנות ראינו שהטיולון\אמבטיה נורא נמוכים, הגלגלים מאוד קטנים ולא נוח לאחסן דברים בסל אחסון. הציגו לנו גם את האויסטר 2 והאמת שנורא אהבנו וקראנו המון ביקורות חיוביות העניין הוא שהוא לא נכנס לנו לתא מטען יחד עם הטיולון - צריך לפרק את הטיולון ואז זה נכנס. השאלה שלי היא האם זה קריטי? יש לציין שהבי 5 נכנסת בלי בעיה יחד עם הטיולון. איזה חסרונות יותר משמעותיים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום מיכל,
לגבי הקיפול, קריטי? זה תלוי בכם. האם אתם יכולים להתמודד עם פירוק והרכבת הטיולון בכל פעם שנכנסים או יוצאים מהרכב?
לי אין ספק שהאויסטר נוחה יותר לתינוק אבל על חשבון נוחות התינוק ולהפך. אני תמיד בעד נוחות התינוק אך בארץ המצב ממש הפוך ביחס לאירופה, נוחות ההורה קודמת לכל, עיצוב קודם לכל וכו'
אני אישית השתמשתי בהרטן שמצריכה פירוק טיולון טרם הקיפול וכל עליה וירידה מהרכב נעשתה בחיוך של שני ההורים כי הידיעה שתינוקת תשב במוצר כי נח הייתה יותר חשובה מהנוחות שלנו.
התפעול באויסטר דורש קצת תרגול כי הוא מסורבל טיפה.
לדעתי המחיר יקר ביחס לתמורה ואני חושב שבאותו טווח מחיר הפג בוק או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס טובות יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין סוגי עגלותמור09/07/2017
קובי שלום,
בעקבות המלצות רבות שלך החלטנו לבדוק את הארמדילו פליפ XT2 של מאמס אנד פאפס. על פניו היא דיי עונה על הדרישות שלנו.
הייתי שמחה לדעת מה דעתך בנוגע לשאר העגלות שבדקנו ועל איזה עגלה היית ממליץ ללכת לילדה ראשונה, מגורים בעיר, חניה ומעלית בבניין ואוטו עם בגאז' קטן. חשוב לי מאוד שהטיולון יהיה דו כיווני, קיפול מהרי וקל ושתהיה לעגלה ידית טלסקופית (חשוב יותר לבעלי מאשר לי).
האופציות הן:
- ארמדילו פליפ XT2
- ג'ואי כרום דלוקס
- בוגבו בי 5
- סייבקס איריס M AIR
תודה והמשך שבוע נהדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום מור,
הכרום פשוטה יותר ולכן גם זולה יותר. אני ממליץ עליה מאוד רק אם התקציב נמוך אם לא אז הפליפ מוצלחת יותר.
בי 5, קלה יותר מהפליפ, נוחה יותר לניוד, ולכן לדעתי עדיפה אבל המחיר יקר באופן משמעותי.
איריס, לא ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב ישר, יכולת הניוד לא יותר מסבירה.
ההתלבטות בהתאם לדרישות צריכה להיות בין הבי לפליפ ואם הבי שווה את ההפרש מחיר הדי גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי הארמדילו
מור09/07/2017תודה לך כל התשובה המפורטת!
שאלה נוספת- ממה שראיתי קשה מאוד למצוא את הדגם xt2 בחנויות. אתה יודע על חנויות באיזור המרכז שניתן למצוא אותו על מנת להתנסות ולהתרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/07/2017שלום מור,
הדגם נכנס ממש בימים האחרונים לארץ ולכן מאוד קשה למצוא בשלב זה אבל אני מעריך שתוך שבוע/שבועיים כבר יופץ לכל החנויות שעובודות עם היבואן. כמו כן אפשר ליצור קשר עם מיה בייבי היבואן ולברר מולם היכן כבר ניתן לראות את הדגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארמדילו כבר בחנויות
דנה11/07/2017ברשת מוצצים ובשאר רשתות שמחזיקות מאמס אנד פאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו xt2, איה בייבי טורנדו 2 וג'ואישיראל09/07/2017
היי קובי!
אנחנו לפני קניית עגלה ראשונה, ודיי הלכנו לאיבוד.
מתלבטים בין 3 העגלות:
ארמדילו xt2 (בגלל האיכות, המשקל והיופי)
איה בייבי טורנדו 2 (בגלל שהיא גבוהה ופרקטית יחסית מאחרות)
וגו'ואי כרום דלוקס (גבוהה ובמחיר מעולה)
מה שחשוב לנו: איכות, נוחות ומשקל קל יחסית.
מחיר לא משנה. חשובה לי מאוד הנוחות של התינוק ושלי, הגובה שלי ממוצע (158) אבל עדיין, אני לא רוצה להתכופף לאמבטיה בכל פעם שאצטרך להרים/להניח את התינוק... סובלת מכאבי גב.
כמה חשוב הגובה של העגלה? האם עגלה נמוכה (כמו הארמדילו) היא בהכרח פחות נוחה להורים?
האם הארמדילו xt2 קטנה *מידי* לתינוק ולא תהיה נוחה לתינוק גבוה וגדול יחסית? מה עם הטיולון שלה?
רוצה להשקיע בעגלה איכותית שתישמר לכמה ילדים בעז"ה אבל שתהיה שווב את המחיר באמת!
האם אתה ממליץ על עגלה אחרת? האם אתה חושב שהאוקרו פחות עדיפה על הארמדילו?
תודה רבה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום שיראל,
אין עגלה שתכיל ממש את כל הדרישות ולכל עגלה יהיה את חסרונה ולכן תצטרכו להחליט על מה מתפשרים.
בפליפ החיסרונות הם גובה יחסית נמוך ואמבטיה וטיולון צרים.
כן זה פחות נח להתכופף וכן, בחורף עם לבוש עבה ישיבה בעגלה צרה תהיה צפופה ופחות נעימה אבל אין בעיה שהעגלה תשרת עד הגיל מסיימים את השימוש בעגלה.
בטורנדו החסרונות הם: משקל מאוד גבוהה כי כל עגלה גבוהה מגיעה עם תוספת משקל, תפעול וקיפול מסורבלים. אני פחות ממליץ עליה כי היא גם די צרה (טיפה יותר מרווחת מהפליפ אבל רק טיפה).
הכרום יחסית קלה, נוחה לתפעול ודי גבוהה ובמחיר שבהחלט אפשר להגדיר מציאה. החסרונות הם: נוחות ניוד סבירה, אין קפיצים איכותיים, אמבטיה מתנדנדת ולדעתי בהתאם למחיר כך גם איכות ההרכבה והבלאי.
האוקרו זה בעצם פליפ עם שלדה מעוצבת יותר ואני לא רואה שום סיבה לשלם יותר על מוצר כבד יותר שלא נותן לי ערך מוסף.
תצטרכי להחליט אם תמורת נוחות התינוק אתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם שזה אומר עגלה כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול או להפך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ארבע עגלותגל שטרית08/07/2017
לקראת לידה ראשונה , מתבטת בין מספר אפשרויות:
1. אויסטר 2
2. אויסטר זירו
3.אינגליזינה טרילוגי
4. מיוס של cybex
(בהתחלה שקלתי גם את בוגוב בי 5 ואת אורבו 2 אך ירד מהפרק)
-אני יודעת שההבדל בין אויסטר 2 לזירו הוא בכך שזירו קלה יותר, אך מצד שני בזירו לא ניתן להפוך את הטיולון (עד כמה זה חשוב?) וגם אין בה אפשרות לכוונן את הגובה של הידית (בעלי די גובה 1.85)..איך הקיפול שלהן, האם הן חזקות?
-לגבי המיוס הקיפול שלה קל ונוח , אך אמבטיה השלה צרה וזה חיסרון בחורף , האם היא חזקה מספיק?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום גך
אין מושלם בעגלות ולכן יש דברים שתצטרכו להתפשר עליהם.
1. אויסטר 2, מרווחת די טוב אך מצד שני כבדה משאר הדגמים, ענקית באופן משמעותי מכל הדגמים לאחר קיפול עם טיולון. תפעול קצת מסורבל אבל לדעתי מבין כולן הכי נוחה לתינוק.
2. זירו חד כיוונית ויש לזה חסרונות רבים בעיקר בהתפתחות התינוק והקשר עם ההורה ולכן אני פחות ממליץ.
3. טרילוג'י נוחה לתפעול, נוחה לקיפול, פחות נוחה לניוד, נוחות התינוק סבירה אך מומלץ להוסיף מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון כדי להגיע לנוחות טובה עבור התינוק.
4. היתרון בנוחות להורה וכפי שהבנת החיסרון בנוחות התינוק. אני אישית פחות אוהב עגלות מסוג זה והבי אך הציבור בארץ כפי שאני שם לב מעדיף את הנוחות שלו על פני התינוק.
חזרתי מגרמניה ושוויץ ששם די נדיר לראות בי או מיוס ומה שרואים זה עגלות ענקיות וסופר מפנקות לתינוק.
אם תגדירי יותר דרישות יהיה לי קל גם להמליץ על עגלות אחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גל שטרית08/07/2017תודה רבה,
למה כוונתך כשאתה מתכוון לכך שאנגליזינה קשה בניוד?
בשמחה אקבל המלצות לעגלות אחרות חשוב לי שתהיה מרווחת, קלה יחסית לקיפול ותפעול במשקל סביר(לא חייב להיות הכי נמוך אבל סביר) וכפי שהמלצת שניתן יהיה להפוך את הטיולון וכמובן לקפל עם הטיולון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום גל,
אני תמיד ממליץ להוסיף משקל של 9 ק"ג לעגלה ולטייל איתה בחנות ומחוצה לה ואז להרגיש באמת כיצד העגלה תתפקד עם תינוק בתוכה (וזה מבלי להוסיף עוד תיק, שקיות ודברים בסל).
לדעתי הניוד עם האינגלזינה יהיה קשה יותר בגלל מבנה השלדה.
לצרכים שציינת אני חושב שפג פרגו בוק יכולה לענות היטב עליהם. אני ממליץ להוסיף לה גם מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון מכיוון שלדעתי אחד החסרונות שלה הוא ריפוד מאוד מאוד דק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם סלסה פלוס?
גל שטרית10/07/2017תודה עלה מענה , שאלה אחרונה, מה עם סלסה פלוס? גם תתאים לצרכים? אם לא אז למה? כי בדקתי וראיתי שהיא גבוהה, די קלה בקיפול, משקל בינוני עם טיולון מתהפך..
תשובה
קובי סופר10/07/2017שלום גל,
יש ממבה פלוס או סלסה אבל לא סלסה פלוס ולכן קצת קשה לי להבין מה ראית.
אני מניח שכוונתך לסלסה כי הממבה פלוס שוקלת עם טיולון 13.6 ק"ג בעוד שהסלסה רק 9.9 ק"ג שזה נתון מדהים כי עגלות גבוהות כמו סלסה עוברות את ה- 12 ק"ג.
בהחלט מדובר באחת העגלות הטובות ביותר ובגרמניה דגם מקביל לסלסה (קונדור) זכה בתואר התמורה הכי טובה לכסף ע"י סטיפטונג וורנטסט, הגוף עם הבדיקות הכי קפדניות באירופה ומן הסתם מכירות הדגם קפצו בשיעור של 500% בגרמניה. דגם הקונדור מקביל לסלסה (טיולון ואמבטיה זהים) עם שלדה כבדה יותר כך שבסלסה עוד מקבלים שלדה טובה יותר ופרקטית יותר.
היתרון של החברה הוא באמבטיה וטיולונים גבוהים, קלילות, קיפול שנכנס בכל רכב, מערכות קפיצים ברמת אחרת מהמקובל בשוק (רמה גבוהה יותר), איכות בד גבוהה יותר (ללא כימיקלים), מסנני UV, נוחות ניוד מצוינת (טובה יותר מכל הדגמים שציינת), סל עצום, טיולון דו כיווני ואמבטיה וטיולון סופר מרווחים.
החיסרון היחידי שאני מצביע עליו הוא הטיולון שלא נשכב למצב שטוח אלא לתנוחת עירסול. לתנוחת עירסול יש חסרנות אבל גם יתרונות.
החסרונות: לא ניתן להשכיב על הבטן, לא ניתן לחתל בעגלה, פחות נח לישון בזווית כזו
היתרונות: מונע החלקת ילד במדרון או ירידה ממדרכה, זרימת דם טובה יותר, תנוחה מעולה לפיתוח זחילה על 4, תנוחה מרגיעה יותר.
היות והאמבטיה עצומה ומשרתת עד שלבים בהם כבר כמעט ולא משכיבים על הבטן לדעתי החיסרון של ההשכבה כמעט בטל והיום גם לא מחתלים בעגלות כך שחיסרון הגדול הוא השינה בעגלה. אם לא מטיילים יותר משעתיים ביותר זה פחות נוראי ואם כן לדעתי יש קצת בעייתיות.
בממבה פלוס אגב יש טיולון משולב עם תנוחת עירסול ושכיבה מלאה! היחידי בעולם אבל מדובר בעגלה כבדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות מוצי
גל שטרית11/07/2017מעדיפה שתהיה אפשרות גם לשכיבה לכן אוותר גם על הסלסה,
מה דעתך על עגלות מוצי( פרט למוצי 4rider שהיא כבדה מידי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/07/2017שלום גל,
פחות ממליץ, מדובר בעגלה כבדה אם אמבטיה וטיולון צרים כך שגם ההורה מקבל מוצר פחות נח וגם התינוק מקבל מוצר פחות נח. בדרך כלל משהו בא על חשבון משהו וכאן מפסידים משני הכיוונים.
לדוגמא הממבה פלוס שכן נשכבת לשכיבה מלאה כבדה כ- 13.6 ק"ג די דומה למוצי אייגו ובה לפחות מקבלים אמבטיה מרווחת, טיולון מרווח יותר ואורך יותר וגם מרופד יותר כך שלפחות על חשבון המשקל יש תמורה אחרת.
ה4 ריידר כבר לא קיימת מזמן.
האיבו זה הדגם הבסיסי של היצרן ואם כבר האיי גו שהוא דגם הדגל שלהם הוא המוצלח ביותר ולדעתי בעיקר מקבלים מוצר מעוצב ולא מעבר.
אני חושב שעדיף לך להתמקד על הבוק כי היא הכי קרובה לענות לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גל שטרית13/07/2017הרבה הרבה תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עגלת גוי כרום דלוקס פרימיום או עגלה סולה 2יאסמין08/07/2017
התלבטות לגבי שתי עגלות לתינוק ראשון
על מה יותר ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום יאסמין,
פנית אליי במייל ועניתי שם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון דו כיווניעדי07/07/2017
היי קובי,
מחפשת המלצה לטיולון דו כיווני שניתן להשכיב בו על הבטן עם ידית אחיזה אחת.
האם בבי 5 ניתן להשכיב על הבטן?
הטיולון ישמש תינוקת בת 4 חודשים שכרגע נמצאת בבוגבו קמיליו
והיא מאוד ארוכה. מאוד חשובים לי שני הפרמטרים של שכיבה על הבטן
וכן דו כיווני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום עדי,
הבי דו כיוונית, נשכבת למצב ישר אך יש שקע קצת מעצבן בין הגב לישבן, לדעתי עם מזרן איכותי (כמו קומפי קוש) הבעיה תיפטר ויהיה ניתן להשכיב על הבטן. כמובן שאני ממליץ להתנסות טרם הרכישה מכיוון שאצל כל תינוק זה אחרת וגם מדובר במושב צר שחלק מהתינוקות פחות אוהבים לאחר מעבר ממושב/אמבטיה מרווחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון דו כיווני
עדי09/07/2017אם לא הבי איזו עגלה/טיולון מומלצים עם ידית אחת
שכיבה/ שינה על הבטן ודו כיווני?
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום עדי,
ארמדילו פליפ XT2 או סייבקס מיאוס בתנאי שניתן לרכוש אותן ללא אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מענה
עדי09/07/2017תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בוגבו בי 5/ אורבו 2 מאמאס אנד פאפאסאביטל07/07/2017
שלום קובי,
אני מצפה לילד ראשון ומתלבטת בין עגלת בוגבו בי 5 לאורבו 2 של מאמאס אנד פאפאס.
אני מחפשת עגלה קומפקטית וקלה (אני בחורה קטנה), שהגלגלים שלה יהיו עמידים עם בולמי זעזועים, נסיעה חלקה (אני גרה בעיר אבל יהיה נחמד אם העגלה תיסע בצורה טובה בכל מיני תנאי שטח), שתהיה נוחה ובטוחה לתינוק ולהורים ותתקפל בקלות, יציבה ושתחזיק מעמד מספר שנים (לשימוש של כמה ילדים). אשמח לשמוע חוות דעתך על שתי העגלות הללו ועל מי מבינהן אתה ממליץ יותר. אהבתי שהידית מתכווננת בהן וכך אני יכולה להתאים אותה לגובה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום אביטל,
לדעתי הבי מוצלחת יותר. גם קלה יותר, גם קטנה יותר בקיפול, גם נוחה יותר לניוד ובלימת זעזועים. שתיהן לא יהיו ממש נוחות מעבר להליכות עירוניות אבל הבי עוד יכולה לתת מענה טוב יותר מהאורבו ולכן לדעתי עדיפה.
הבי יחסית יציבה, די עמידה ולכן עונה היטב לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אביטל09/07/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל לארמדילו פיליפ xt2. סייבקס?רחל06/07/2017
בהמלצתך קנינו את העגלה החדשה שסוף סוף הגיעה לארץ ארמדילו פיליפ xt2.
כעת אנחנו רוצים לקנות סלקל שיתאים לעגלה.
אין לנו רכב אך נוסעים עם ההורים/מוניות וכו'.
המוכר אמר לנו שאנחנו צריכים סלקל של סייבקס.
השאלה האם יש דגמים שונים/הבדלים או שקיים סוג אחד.
וגם מה דעתך על מחיר 600 ש"ח לסלקל זה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום רחל,
יש מספר סל קלים של מספר חברות שמתחברים.
גם לסייבקס יש מספר דגמים כאשר אטון 5 הוא המומלץ ביותר לדעתי.
מכיוןן שלא מדובר ברכב קבוע אני חושב שאפשר גם להסתפק באטון הבסיסי (לדעתי 600 זה מחיר יקר עבורו).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה קומפקטיתשרית05/07/2017
שלום,
אני מתלבטת בנוגע לרכישת עגלה. אני מעוניינת בעגלה שהטיולון שלה מספיק קומפקטי כדי שלא אצטרך לרכוש טיולון פשוט יותר בהמשך, אבל שגם תהיה לה אמבטיה, ושהקיפול שלה יהיה קומפקטי לרכב עם תא מטען קטן.
אני חושבת שבוגבו בי יכולה להתאים. האם היא נחשבת לעגלה טובה? האם יש עגלה אחרת בסגנון הזה שיכולה להתאים?
המון תודה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/07/2017שלום שרית,
הבי בהחלט עונה היטב ומתאימה לדרישות.
אפשר לבדוק גם את הפליפ 2 או מיאוס של סייבקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שרית09/07/2017תודה על התשובה,
יש עדיפות לבוגבו על פני המיוס? יש עגלה מביניהן שנחשבת למוצלחת יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום שרית,
אני נוטה לבי א. בגלל הותק, המיאוס חדשה ועדיין אין מידע ממשתמשים לגביה, כדי שיהיה מידע נכון ואמין צריך שהעגלה תימכר בשוק שנה לפחות.
ב. בבי יש תמיכה קשיחה בטיולון שאין במיוס
ג. הרשת ברגליים של המיאוס לדעתי עלולה להוביל לבלאי גבוהה שלה וחלקי בד אינם חלק מאחריות היצרן
אני כן חושב שהאמבטיה שלה טובה יותר משל הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)