מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון נאנו או מקלארן קווסטקרן26/12/2016
היי קובי
מחפשת טיולון חזק ואיכותי
ביו הנאנו למקלארן קווסט
מה ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/12/2016שלום קרן,
לדעתי המקלארן יותר טוב. בחו"ל כבר יצא נאנו 2. עדיף קווסט ג'ינס שלה יש גגון גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בענייני כסאות בטיחותאני26/12/2016
ילד בן שנה אוטוטו (כבר יושב ויציב וגבוה...) וילדה אוטוטו בת 8.
ברכב שלנו - הילדה על הסקיור קיד, הילד עובר לנקספיט.
אצל סבתא - הילדה על אפיקס של גרקו, הקטן עדין לא נוסע איתה, אבל אוטוטו יתחיל.
אני יודעת שהסקיור מומלץ מגיל שנתיים, למרות שרשום מגיל שנה. אבל... הקטן לא יסע כמעט עם סבתא בשנה הקרובה. אולי אולי פעם בשבועיים, נסיעה של 5 דקות. חשבתי אולי להחליף בין הסקיור לאפיקס - שהסקיור יהיה אצל סבתא, ואז תשנה כל פעם את המנח ראש והרצועות לתינוק. האפיקס יהיה אצלנו לבת הגדולה. ובמידה ושניהם יסעו איתה (שוב, 5 דקות) אז מקסימום הגדולה תשב על בוסטר בלי משענת גב (למרות שאנחנו ממש נגד).
אני פשוט לא רואה את אמא שלי חוגרת כל פעם את הסנרה, ולא נראה לי שהסנרה ישאר קבוע בנוסף לאפיקס. כרגע יש כסא אחד קבוע אצלה כי הגדולה נוסעת יותר איתה כולל מחוץ לעיר. התינוק אם וכאשר יסע זה רק מהמעון לבית שלה (כפי שאמרתי, 5 דק נסיעה), ונדיר ששניהם יסעו ביחד בשנה הקרובה אם לא יותר. ואם יהיו מקרים חריגים נחליף בין הכסאות לאותה נסיעה ספציפית.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/12/2016שלום,
החסרונות הגדולים בשימוש בסקיור הם:
1. הוא בזווית ישיב מוחלטת, מנסיוני לילדים לפני גיל שנה ושבעה/שמונה חודשים מאוד קשה לשבת בזווית כזו זמן ממושך של כמה דקות.
2. הוא עם הפנים לכיוון הנסיעה בלבד שזה פחות בטיחותי, אם אין ברירה אז אין כי החוק מאפשר זאת, בטיחותית עדיף שהתינוק יהיה נגד הכיוון עד גיל שנתיים או כמה שניתן למשוך.
היתרון הגדול מבחינתך הוא פחות כאבי ראש וחיסכון לא קטן, אפשרי לנסות ולראות איך הולך ואיך מסתדרים ומקסימום רוכשים כסא נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל 0מריה26/12/2016
היי, מעונינים לקנות 2 כיסאות בטיחות מגיל 0 ל-2 הרכבים
מתלבטים לגבי צ'יקו נקספיט ו-size 4me 65 של גרקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא בטיחות מגיל 0
מריה26/12/2016יש לציין שאחד הרכבים שהוא שלי זה אוטו קטן- סוזוקי איגניס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/12/2016שלום מריה,
הצ'יקו עדיף גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינת זווית ונוחות לתינוק. לא הייתי ממליץ על כסא אחר.
לגבי האיגניס, האם מדובר בדגם החדש 2016 או דגם ישן?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגם החדש
מריה26/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/12/2016שלום,
סבבה, אז המלצתי לא משתנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציקו נקסטפיט- רצועות לכיסארינת25/12/2016
שלטם, האם זה נכון שלכיסא אין אפשרות להרחיב את הרצועות? בחנות הסבירו שזה מתבצע עי הרמת המשענת??
איך מהדקים ומרחיבים את הרצועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/12/2016שלום,
ישנה אפשרות:
ישנו כפתור כתום בין רגלי התינוק, לחיצה חזקה עליו ומשיכת הרצועות קדימה אליכם תרחיב אותן. מתחת לכפתור הכתום ישנה רצועה, משיכה חזקה שלה תהדק אותן.
העלאת משענת הראש תגרום להעלאת גובה הרצועות, את הגובה יש להתאים כך שרצועות הכתף יהיו במצב שבו הן טיפה גבוהות מגובה כתף התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה אמינה במחיר סבירורד22/12/2016
קובי שלום,
אנחנו מחפשים עגלה קלה ונוחה לקיפול, עם אמבטיה, טיולון עם אופציה לשני הכיוונים, סלקל ובסיס לרכב, במחיר של עד 3500 ש"ח. הציעו לי את הג'ואי או את הגוד בייבי. האם אתה ממליץ ובאיזה מחיר? אם לא- אשמח להמלצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על עגלה אמינה במחיר סביר- המשך
ורד22/12/2016שכחתי לציין שחשוב לנו גם שהעגלה תתקפל כמה שיותר קטן (תא מטען באוטו לא גדול...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/12/2016שלום ורד,
מבין השניים הג'ואי עדיפה. הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס אשר קטנה משמעותית בקיפול, היא פחות או יותר נכנסת לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין העגלות - מה עדיף?קטיה22/12/2016
שלום קובי
מתלבטת בין עגלות א ב ס דיזיין ממה וסייבקס אייריס?!!!
מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/12/2016שלום קטיה,
לאיי.בי.סי יש דגם שנקרא ממבה פלוס ובעבר היה להם דגם בשם ממבה (שעדיין נמכר בארץ), יעזור לי אם תצייני היכן ראית את העגלה. יש פער עצום בין הדגמים וגם במחיר למרות השם הדומה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת בין עגלות א ב ס דיזיין ממה וסייבקס אייריס?!!! מה עדיף ?
קטיה26/12/2016מדובר בעגלה א . בי . ס. דיזיין ממבה כככה אני חושב היא קיימת רק בשתי צבעים (אפור ודזינס) . אשמח לשמוע לדעתך ומה הבדל בין שתי עגולות של א.ב.ס. דיזיין וכן סייביקס אירייס . תודה
תשובה
קובי סופר26/12/2016שלום קטיה,
לדעתי ראית דגם שנקרא סלסה של איי.בי.סי דיזיין, דגם זה החליף את הממבה.
לדעתי הסלסה עדיפה על פני האייריס מכמה סיבות:
היא נוחה יותר לניוד, מערכת הקפיצים טובה יותר, האמבטיה והטיולון גבוהים יותר, הבדים איכותיים והסלסה מרופדת טיפה טוב יותר והגגון של הטיולון בסלסה מצל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא צי׳קו you and meאילת20/12/2016
שלום קובי,
בני בן 4 חודשים ועד היום השתמשנו במנשא לופיקס. קיבלנו בירושה מנשא צ׳יקו דגם you and me שכביכול מתאים מגיל לידה. מאיזה גיל באמת מומלץ/אפשר לעבור למנשא זה ומדוע בעצם?
לפי החברה מלידה עד 4 חודשים ניתן להשתמש בו בטןלבטן ומגיל 4 חודשים ניתן גב לבטן.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/12/2016שלום אילת,
מדובר במנשא מעולה אך אני פחות ממליץ עליו מגיל לידה, יותר מגיל 4 חודשים. אפשרי שהתינוק יפנה אליכם בכל שלב וכלפי חוץ בין גילאי 4-6 חודשים ומעלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות צר ולא כבד לילד מגיל 1-4רחל20/12/2016
הי קובי
אנו מחפשים כסא בטיחות צר ולא כבד שיתאים לילד מגיל שנה ועד גיל 4 בערך. ראינו בחו״ל את ה-Evenflo Tribute LX
מה דעתך? מה עוד יש בסגנון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/12/2016שלום רחל,
השאלה האם הרכישה מחו"ל?
כמו כן הטריומף לא צר.
קוסקו סנרה נקסט יחסית צר, מאוד מאוד קל וברמת בטיחות טובה יותר מהטריומף נכון להיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כסא בטיחות משולב בוסטרלילך19/12/2016
שלום,
מתלבטים בין הכסאות הבאים (ראינו שהם דומים מבחינת העלות סביב 900-1000 ש"ח):
evenflo triumph
graco size4me
safety 1st grow and go
safety 1st continuum
מי מהם מומלץ מבחינה בטיחותית וכן בעל זווית שכיבה טובה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/12/2016שלום לילך,
האוונפלו והגרקו לא משולבים בוסטר! הם מתאימים עד למשקל 30 ק"ג עם הרצועות בעוד שבדגמי הסייפטי ניתן להסיר את הרצועות בעתיד ולהפכם לבוסטר. אי לכך ע"פ הדרישה הזו אני ממליץ ללכת על אחד מדגמי הסייפטי, הם פחות או יותר באותה הרמה ולכן אני ממליץ פשוט להתנסות בחנות עם כל אחד מהם, להושיב את הילד/ה ולראות נוחות, לנסות לתפעל ולקבל החלטה.
לגבי זווית שכיבה. אין באף כסא זווית עבור שכיבה!
הזוויות נועדו כדי שהכסא יהיה במצב הכי בטיחותי ולא עבור נוחות. יש לקרוא בעיון את הוראות ההתקנה על מנת להבין מדוע הן קיימות וכיצד לעבוד איתן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחני ריסוק של כסא בטיחות safety 1st
לילך20/12/2016קובי,
תודה רבה על תשובתך, עזרת לי להתמקד. ידוע לך על מבחני ריסוק של כסאות safety 1st? לא נתקלתי בחיפושיי באינטרנט. אני מעוניינת בדגם grow and go.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/12/2016שלום לילך,
מדובר בדגמים חדשים כך שלא מצאתי. בסגנון שלהם אבל חורג מהתקציב רק גרקו מיילסטון קיבל את הדירוג המקסימלי. בהתבסס על הדור הקודם של סייפטי הכסא קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות. סולה 2 לIcandyהראל מויאל19/12/2016
קובי שלום.
אנחנו מתלבטים בין 2 העגלות האלה. מאמס אנד פאפס סולה 2 או icandy. אשמח ליתרונות וחסרונות..
ואם יש לך עוד המלצה לעגלה בטווח המחירים האלה אשמח לשמוע.
תודה מראש והמשך יומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/12/2016שלום הראל,
לא צוין הדגם של איי קנדי כך שלא אוכל להשוות.
במחירי הסולה נכון להיום אין לי המלצות נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך..
הראל מויאל19/12/2016אם אני לא טועה אז ככה קוראים לדגם...
iCandy Peach All-Terrain
בכל מקרה אני מצרף קובץ של העגלה...
תודה..
תשובה
קובי סופר20/12/2016שלום הראל,
האיי קנדי יקרה באופן משמעותי מהסולה ולדעתי פחות טובה.
היא כבדה יותר, הטיולון לא נשכב למצב ישר והקיפול די מסורבל וגדול ולכן מבין השניים הייתי ממליץ יותר על הסולה.
לעגלה בסגנון של האיי קנדי הייתי ממליץ יותר על הסלסה של איי.בי.סי דזיין. קלה יותר, נוחה יותר לניוד, זולה יותר, מערכת קפיצים איכותית יותר, נוחה יותר לתפעול ובסך הכל היא כוללת את כל היתרונות של האיי קנדי על פני הסולה רק שלשתיהן יש חסרון משותף והן אינן נשכבות למצב ישר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה ושאלה נוספת..
הראל מויאל25/12/2016לבסוף החלטנו ללכת על הסולה 2. שאלה לגביה. האם העריסה שלה גדולה? לפי הערכות משקל הילד צפוי לצאת גדול ב"ה. ואשתי מודאגת כי שמעה שהעלות של מאמס יחסית קטנות. בעיקר העריסה.
תשובה
קובי סופר25/12/2016שלום הראל,
לא, לצערי עריסתה יחסית צרה, אכן כמו שאר עגלות החברה. יש לציין שטיולון הסולה מתאים מגיל לידה ולכן יהיה ניתן לעבור אליו גם בשלב מוקדם יחסית. אם אתם בכל זאת מחפשים עגלה עם עריסה רחבה אז אולי שווה לבדוק את האיי.בי.סי דיזיין סלסה שיש לה אמבטיה ענקית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי חודש 9 ועוד לא החליטה על עגלה. מיואש קצת.
הראל מויאל01/01/2017ההתלבטות שלה עכשיו זה בין הסולה 2 לארמדילו פליפ xt?
האם עדיף ללכת על ה ארמדילו? היא מומלצת יותר מהסולה 2? מבחינת נוחות התינוק נטו.
ועד כמה זה נורא שאין לטיולון של הארמדילו פגוש?
נ.ב. ביררתי לגבי הסלסה של איביסי דיזיין ואמרו לי שהטיולון שלה קצת בעייתי כי לא נשכב מלא.
בברכת ערב טוב. הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/01/2017שלום הראל,
אכן טיולון הסלסה לא נשכב למצב ישר. זה בדיוק כמו באיי קנדי וציינתי זאת בתגובתי, הצעתי אותה כתחליף הרבה יותר זול ומוצלח מהאיי קנדי! אם אין בעיית תקציב שווה לבדוק את הממבה פלוס של אותה חברה שנהנית מאותם יתרונות רק שהמושב שלה יודע לשכב גם לתנוחת ערסול כמו בסלסה שזו תנוחה עם כמה יתרונות וגם למצב שטוח שזו לדעתי תנוחה טובה יותר ובממבה פלוס נהנים מכל היתרונות.
לדעתי הסולה תהיה נוחה יותר לתינוק. האמבטיות בשני המקרים צרות אבל הטיולון של הסולה טיפה רחב יותר ולדעתי אם יהיה תינוק גדול או בחורף עם לבוש עבה יש לכך יתרון די גדול. אני לא חושב שהחוסר במעקה הוא חיסרון. הארמדילו תהיה נוחה יותר לכם, היא קלה יותר, נוחה יותר לקיפול וגודל הקיפול קטן יותר ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי. כמו כן הגגון טיפה מצל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלה ואובדת עצותדינה19/12/2016
קובי שלום,
התחלתי לחפש עגלה עבור תינוק ראשון שיוולד בקרוב והמבחר גדול ומבלבל, אשמח לעצתך.
דברים שחשובים לנו בעגלה:
שתהיה יציבה ככל האפשר
תיכנס לתא מטען של רכב קטן
אמבטיה רחבה וגבוהה (כלומר גישה נוחה לסל)
טיולון בעל מנח שכיבה ואפשרות לכיוון הרגליים גם
נוחה לקיפול
לגבי ריפוד לתינוק, הבנתי שניתן גם להוסיף במקרה הצורך אם העגלה אינה מרופדת דיה
מבחינת מחיר נשמח שלא תעבור את ה4500 שח
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/12/2016שלום דינה,
יש ניגוד בין הדרישות ולכן אין עגלה שתכיל את כולן.
עגלה גבובה ורחבה לרוב תהיה כבדה וגדולה לאחר קיפול.
לדרישות שלך הייתי ממליץ על בוגבו בי 3 או ארמדילו פליפ. הן לא גבוהות ויחסית צרות אבל קטנות מאוד בקיפול ויחסית קלות. שתיהן ניתנות לקיפול ביד אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
דינה20/12/2016תודה על התשובה.
לגבי הבוגבו, הבנתי שהטיולון שלה לא עובר למנח שכיבה אלא קבוע, לא? וכן לא ניתן לשחק עם מדרך הרגליים.
אין לי בעיה שהעגלה תהיה כבדה, רק שתוכל להיכנס לתא מטען.
בסיבוב חנויות האחרון שעשיתי המליצו לי על פג פרגו וgo baby. מה דעתך על עגלות אלו? והאם יש עגלות אחרות שיתאימו לדרישות שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/12/2016שלום דינה,
לגבי בוגבו זה נכון לגבי כל דגמי החברה פרט לבי 3, דגם זה הוא היחד מבין דגמי בוגבו שנשכב למצב ישר ללא שקע ולכן המלצתי עליו.
על גו בייבי אני פחות ממליץ כמו כן היא רחבה (66 ס"מ) כך שלרכב קטן סיכוי סביר שלא תכנס וגם אם כן זה יצריך מאמץ נוסף.
פג מאוד מומלצת, לא ממש מהגבוהות אבל גבוהה במעט מהממוצע.
אם אהבת את הסגנון של גו בייבי הייתי ממליץ לך לבדוק את הממבה פלוס, נמכרת במחיר דומה לפג אבל גבוהה ממנה, נשכבת למצב שטוח יותר, מרופד יותר מהפג, נוחה יותר להליכה ובעלת מערכת קפיצים מדהימה לעומת קפיצים ממש קשים בפג. אמורה להכנס לכל רכב (כמובן שיש לבדוק). החסרון הוא במשקל אבל אני לא זאת כחסרון אלא יתרון של יציבות, חוזק, עמידות, נוחות לתינוק וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות Evenflo sonusגלית18/12/2016
קובי שלום,
אשמח לחוות דעתך לגבי מושב הבטיחות הנ"ל (אנו מחפשים כסא בטיחותי וטוב בתקציב בינוני).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/12/2016שלום גלית,
מדובר בדגם חדש ואין מידע לגבי תוצאות מבחנים. במחיר הזה קוסקו סנרה עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלכתי לאיבוד בים העגלותשני18/12/2016
שלום,
אני מעוניינת בעגלה עד 2000 שקל, יציבה, לא נהרסת במדרגות, קלה ומגיעה עם אמבטיה ולא רק טיולון נשכב. גם סל גדול יתקבל בשמחה
האם תוכל להמליץ לי על אחת כזאת?
(אם יש עם שלדה אלומיניום ולא רק שחורה זה פלוס גדול..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/12/2016שלום שני,
במחיר הזה רק ג'ואי כרום היא במומלצות שלי. למדרגות אף עגלה לא בנויה ובודאי שבתקציב הנ"ל. מעבר לכך היא מכסה את רוב הדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותליאת18/12/2016
אנחנו מטלבטים בין 2 עגלות ג׳ואי כרום או מאנס אנד לאפס דגם סולה.
מה עדיף מה יתרונות וחסרונות של כל עגלה?
משובר בילד שלישי ואנחנו לא רוצים להשקיע יותר מידי בעגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/12/2016שלום ליאת,
היות והכרום עברה שינוי (לרעה לדעתי) הייתי ממליץ על הסולה יותר. היא חזקה ועמידה יותר, נוחה יותר לניוד, הטיולון טיפה נח יותר וסה"כ יש תמורה טובה למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה נושאים להתייעצות על קניית עגלהורד18/12/2016
היי קובי, כמה שאלות ברשותך
1. לגבי עגלת פג - הספקתי כבר לראות ולהבין שדגם הפופ אפ קל יותר מדגם הספורטיבו. השאלה שלי היא האם הבדלי המשקל הם גם בשלב האמבטיה וגם בשלב הטיולון? או שיש שלב בהם כל הדגמים זהים במשקל?
2. ראיתי שאתה ממליץ על הוספת מזרן, האם אותו המזרן מתאים גם לאמבטיה וגם לטיולון?
3.רכשנו מזרן למיטת תינוק בשווי 600 ש"ח המזרן הוא של חברת עמינח, מאז ראיתי כל מיני דעות בעד ונגד לגבי המזרן הנ"ל ומזרן יקר יותר (בערך 1000-1200 ש"ח)
כל הנושא בלבל אותי נורא...מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/12/2016שלום ורד,
1. ההבדלים הם רק בשלב האמבטיה. בשלב הטיולון מדובר באותו מושב ולכן המשקל זהה וההבדל העיקרי הוא סוג הבד והעיצוב, כאן ההבדל הוא ממש מזערי.
2. מזרן קומפי קוש תוכנן לטיולון אך מכאלו שרכשו שמעתי שהם משתמשים או השתמשו גם בשלב האמבטיה.
3. לעמינח המון דגמים יחסית זהים תחת שמות אחרים. אני בכל אופן ממליץ על מזרן נושם גם בחלקו הפנימי (כלומר ללא ספוג), במקרה הזה לעמינח יש רק דגם אחד שנקרא אימג'ן 360 והוא נמכר רק בשילב. יש גם לחברת בייבי טק מזרן כזה והוא נמכר סביב ה- 900 ש"ח. המזרן שרכשת הוא מזרן טוב אבל למזרנים הנושמים ללא הספוג יש יתרונות רבים ולכן אני ממליץ על מזרן מסוג זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)