פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לעגלת תאומים ב-2000 ש"ח
    רויטל
    11/12/2016

איזה עגלת תאומים הכי מומלצת בסביבות 2000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/12/2016

שלום רויטל,

לדעתי ביבה קוקו מעולה לתקציב זה. יחסית קלה, נוחה מאוד לניוד, נוחה מאוד לקיפול ויחסית לא גדולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניטור לתינוק שעובר חדר
    אני
    09/12/2016

אוטוטו הקטן עובר לחדר עם הגדולה. מחפשים מוניטור. אני מבינה שיש כאלו עם מצלמה, ממש לא עקרוני לי (אלא אם כן זה כבר בדגם מומלץ). אותו כנל לגבי מוניטור נשימה (בייבי סנס, שוב - אלא אם כן זה כלול - זה יהיה עדיף).
    המלצות?
    תודה.
    אין חשיבות למחיר.

לקביעת תור
    סגירה
    מוניטור לתינוק שעובר חדר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/12/2016

שלום,

בן כמה הקטן? בייבי סנס נחוץ עד גיל שנה.
    אני ממליץ שלא לרכוש מכשיר משולב. הבייבי סנס הטוב ביותר הוא של חברת היי סנס לדעתי.
    האינטרקום הטוב ביותר כיום הוא: Philips Avent DECT Baby Monitor SCD510/00
    ככל הידוע לי לא נמכר בארץ נכון להיום.

אם בכל זאת ממה שקיים בארץ אז: Motorola MBP36S Remote Wireless Video Baby Monitor
    נחשב למוצר טוב אם כי קצת יקר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לול קמפינג - איזה עדיף?
    ליאת
    09/12/2016

אנחנו רוצים לקנות שני לולי קמפינג שיהיו אצל סבאסבתא.
    ראיתי לולים במחיר של 200 ולולים במחיר של 600.
    מה ההבדל ביניהם ומה עדיף?
    כמובן חשובה לנו קודם כל הבטיחות ונוחות התינוק ואז פתיחה וקיפול.
    תודה, ליאת.

לקביעת תור
    סגירה
    לול קמפינג - איזה עדיף?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/12/2016

שלום ליאת,

בטיחותית אין הבדל. ההבדלים לרוב הם בגדלים, בפונקציות (ישנם כאלו שיכולים להפוך גם לעריסה לדוגמא), בפיתחי האיוורור וכו'.

סה"כ את רובם מאוד קשה לקפל, צריך לעשות לזה תרגול, לאחר תרגול תוך 10 עד 30 שניות ניתן לקפלם.

לדעתי רוב הלולים הזולים יחסית זהים. הלול היקר של נונה מאפשר מצב עריסה לניו בורן, הקיפול שלו טיפה נח יותר, המזרן שלו נח יותר משל הזולים אבל יחד עם זאת הייתי ממליץ לרכוש מזרן נוסף לכל לול שתקנו, הוא פתוח מ- 4 צדדים מה שמאפשר לתינוק לשהות במקום פחות סגור ומלחיץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס ,כיסא בטיחות ״אוונפלו״
    אלה
    08/12/2016

שלום קובי,
    יש לי התלבטות בין טיולון סייבקס לבין מקלארן.
    מה עדיף מבחינת הנוחות של הילד ומשקל.
    אני מעדיפה עגלה שיכולה לשרת אותי גם מגיל לידה לצורך העניין.
    ושאלה נוספת לגביי כיסא בטיחות.
    האם כיסא אוונפלו נחשב ככיסא בטיחותי יותר ,נוח יותר ?
    יש גם כמה דגמים כמו ״safemax"ו טריומפף פלטינום.
    כיסא נוסף שאהבתי הוא של גרקו 4ever . מה לדעתך טוב יותר ומומלץ יותר?
    תודה מראש.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2016

שלום אלה,

לגבי טיולונים, המלקארן יותר מתאימים מגיל לידה לדעתי. אם נסיר שיקול זה, מדובר ב- 2 חברות טיולונים טובות, לא ציינת דגמים ולכן קצת יותר קשה לי להשוות. בכל אופן יהיה יותר נכון שתעשי זאת את יחד עם תינוק. גשי לחנות, הושיבי את התינוק ותתנסי עם הטיולונים בהליכה איתם, בתפעול שלהם, שינוי מצבים, תראי במה נח יותר לתינוק. לאחר מכן נסי לקפל, להרים לרכב ואז יהיה יותר נכון וקל לקבל החלטה.

לגבי כסא, דגמי האוונפלו טובים אבל יש טובים מהם. גם הגרקו קיבל ציון טוב מאוד אבל דגם המיילסטון החדש של גרקו קיבל דירוג בטיחותי מעולה ולכן מומלץ יותר. כמו כן אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט ודגמי ברייטקס קליק טייט (בעיקר על הבולווארד). כל אלו דורגו בטיחותית טוב יותר מדגמי האוונפלו והגרקו שציינת.

בברכה,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לגיל שנה
    רינת
    08/12/2016

היי מבקשת המלצה לכיסא בטיחות לרכב לגיל שנה, בלי אפשרות להפוך לבוסטר בעתיד. . כסא בתקציב סביר ושכמובן יהיה בטיחותי ועדיפות לאיזופיקס.
    אמור להיות ברכב עם סל קל .

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2016

שלום רינת,

השאלה היא מהו תקציב סביר?
    אני לא ממליץ לחסוך במוצר שנקרא בכסא בטיחות! מדובר בבטיחות ילדנו ומן הראוי שהם ישבו במוצר הבטוח ביותר, המוצר אמור לשרת במינימום ל- 4 שנים שזה 1460 יום, אם נשקיע שקל ליום אז נקבל את הכסאות הטובים ביותר מבחינה בטיחותית ואני מאמין שאפילו נשאר עם עודף.
    המלצתי היא צ'יקו נקסטפיט, הכסא המומלץ ביותר ע"י הקונסיומר ריפורטס. יש לו דירוג בטיחותי מקסימלי והוא נוח מאוד גם לילדים. כמו כן הוא יחסית צר ולכן יחד עם סל קל לא יהיה צפוף מדי במושב האחורי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס דברים:

רינת
    09/12/2016

1. ברור שלא אחסוך בילדיי ובטח לא בבטחונם..
    2. אני מחפשת כסא מגיל שנה לא מגיל 0, הציקו הינו מגיל אפס..
    3. הכסא אמור לשמש את הילד עד גיל 3 בערך, לא? אחכ עוברים לבוסטר?
    4. איזה עוד כסאות מומלצים, בדגש על בטיחות, נוחות, איזופיקס ופרמטרים נוספים שחשובים מנסיונך..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/12/2016

שלום רינת,

1. ברור!
    2. זה לא משנה הגיל ההתחלתי! זה שכסא מסוים מוגדר מגיל 0 (כל עוד מדובר בכסא ולא סל קל) אומר שיש את היכולת לחגור אותו כנגד כיוון הנסיעה מ- 0 עד שנה. בפועל כסאות אלו יותר בנויים להיות מגיל שנה כאשר הם עם הפנים קדימה. יותר מזה, מומלץ גם לאחר גיל שנה ועד כמה שיתאפשר שהתינוקות יהיו כנגד כיוון הנסיעה, זה הרבה יותר בטוח עבורם מאשר להיות עם הפנים קדימה. לכן אני ממליץ בעיקר על הצ'יקו.
    3. ע"פ החוק כן, ע"פ ההמלצות ממש לא! מומלץ למשוך מעבר עד כמה שניתן, הצ'יקו מאפשר עד 30 ק"ג שזה גיל 6-7 שנים.
    4. מלבד הצ'יקו ההמלצות כיום הן: ברייטקס קליקטייט כאשר לדעתי הבולווארד בסדרה זו הוא המוצלח ביותר, גרקו מיילסטון וקוסקו סנרה או אוונפלו שור רייד אשר מאוד בסיסיים וזולים אך לדעתי פחות נוחים לנסיעות ממושכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הכסאות של בייביסייף?

רינת
    12/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/12/2016

שלום רינת,

לא מומלצים לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות רב שלבי
    אדוה
    07/12/2016

שלום
    יש לי סלקל אטון 1 של סייבקס שקניתי גם בהמלצתך כשהייתי בהריון.
    בינתיים נולדה לי בת מהממת כבר בת 4 חודשים ויש לה ריפלוקס וכמעט מהיום שנולדה זה פשוט סיוט ליסוע איתה. איך שמושיבים אותה היא צורחת.
    חשבתי אולי להעביר אותה לכיסא בטיחות, אבל לפני שאני משקיעה כל כך הרבה כסף, רציתי לשאול האם אתה יכול להמליץ על כיסא בטיחות שמתאים לתינוקות עם ריפלוקס?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות רב שלבי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום אדוה,

לדעתי צ'יקו נקסטפיט יכול להתאים אבל אני ממליץ טרם הקניה לבדוק יחד איתה ברכב, אולי גם לבקש מהחנות אופציה להחזירו באם לא יהיה יעיל לאחר 48 שעות (יש חנויות שיסכימו לכך).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור העגלה+מזרן למיטה
    עדי
    07/12/2016

היי קובי, אנחנו לקראת לידה ראשונה כחלק מהרכישות שלנו בחרנו את עגלת פג פרגו בוק פלוס ספורטיבו שלדה 51 דגם 2016.
    לאחר הקנייה עלו לנו כמה שאלות שלא בדקנו לעומק-
    1. הסתכלנו באינטרנט וראינו שישנם אתרים שעדיין מוכרים את דגמי 2015 שנראים לנו בדיוק אותו כבר.. השאלה אם זה נכון והאם יש הבדלי מחירים?
    2. בעניין האחריות, מסתבר שבן זוגי ואני הבנו כל אחד דברים שונים כך שאנחנו כבר לא כל כך יודעים איך עובדת האחריות, מה היא כוללת, לכמה זמן? וכו'.. אז אם יש לך ידע בדבר אשמח להסבר.
    3. ישנם המלצות/הצעות לתוספות לעגלה על מנת להפוך אותה לאיכותית יותר, נוחה ובטוחה יותר עבור התינוק וכן פרקטית יותר עבורנו?
    4. בחנות התלבטנו בין הפג לבין עוד 2 עגלות (אויסטר 2 ומוצי אייגו) לבסוף ההתלבטות העיקרית הייתה בין הפג לאויסטר 2
    רכשנו את הפג אך נאמר לנו שנוכל לשנות את בחירתנו אם נרצה.. מה דעתך בנושא? והאם באופן כללי עשינו בחירה טובה ביחס לעגלות השוק?

בנוגע למזרן, בחנות הוצגו בפנינו עשרות דגמים של מוצרים והתבלבלנו מאוד! בסופו של דבר היה חשוב לנו שהמזרן יהיה של עמינח ויהיה איכותי אז הוצע לנו דגם שנקרא מזרן בלון.. היו דגמים יקרים יותר אך לטענת המוכר זה בסדר גמור ומספיק טוב. במידה ואתה מכיר את הדגם.. תוכל להגיד את דעתך עליו? האם הוא באמת מזרן טוב שמספק את מה שצריך לשינת התינוק?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שיפור העגלה+מזרן למיטה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום עדי,

1. משנת 2015 ועד 2017 לא נעשו שינויים פרט לצבעים.
    2. היבואן מעניק שנת אחריות VIP עם שירות של איסוף העגלה מביתכם והחזרתה לביתכם במצב מתוקן, יש המון כוכביות סביב זה ולא בכל סוג של תיקון השירות יוענק. לאחר מכן היבואן מעניק שנתיים שירות שבהן אתם משאירים את העגלה בחנות מורשית של היבואן ובדרך כל בין 7 ל 14 ימי עסקים המוצר חוזר מתוקן לחנות. בשנתיים אלו השירות הוא חינמי אבל קיים סיכוי שבו היבואן יחליט לגבות תשלום עבור חלפים, זה קורה לעיתים מאוד נדירות.
    3. כן. שלדת ה51 מגיעה עם ידיות ספוג שאינן באחריות, הספוג מעבר להיותו לא נעים למגע מתבלא מהר ולכן הייתי ממליץ על סיטי גריפס לכיסוי הידית. זה ישמור מהבלאי, יהפוך את המגע לנעים יותר וגם קצת יוסיף סטייל. מזרן קומפי קוש למושב הטיולון. המושב מאוד קשיח והמזרן עשוי ויסקו ולכן משדרג משמעותית את נוחות מושב הטיולון, יש שמתשמשים בו גם לאבמטיה. האמבטיה גם היא קשיחה וכפי שציינתי, או שמשתמשים במזרן הקומפי לטיולון או שממש קונים מוצר יעודי לאמבטיה, בכל אופן אני ממליץ לא להשאיר את האמבטיה ללא מזרן כלשהו.
    4. לדעתי הפג טובה יותר, הקיפול נח יותר, הקיפול יחד עם מושב טיולון קטן באופן משמעותי, הפג לדעתי גם נוחה יותר לתפעול.

לא ממש מכיר, יש מלא דגמים אשר זהים רק שמחנות לחנות הדבר היחידי שמתשנה הוא השם. המלצתי היא למזרן נושם ללא ספוג (עם סיבים שמזכירים ספגטי). יש רק לחברות בייבי טק/בייבי גב מזרן כזה או לעמינח/קינגקויל שלהם יש דגם שנקרא אימג'ן 360 והוא נמכר רק ברשת שילב. מדובר במזרנים יקרים ביחס לקיימים בשוק אבל לדעתי הם יעילים מהמון בחינות ביחס למזרני ספוג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת! מוסיפה...

עדי
    08/12/2016

האם תוכל לפרט מה ההבדלים בין הדגם שרכשנו - ספורטיבו לבין שני הדגמים היקרים יותר קומפלטו ופופ אפ? (מלבד זה שהבנתי שהפופ אפ מתקפלת עם האמבטיה, דבר שלא נחוץ לנו)
    והאם יש כדאיות להחליף את הבחירה לאחד מהדגמים הללו?

ועוד שאלה קטנה האם ייתכן שמחירי 2015 ו2016 הם זהים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2016

שלום עדי,

הספורטיבו זו גרסאת הבסיס.
    הקומפלטו זהה לספורטיבו רק מגיעה עם בד יוקרתי יותר, מעוצב יותר ויש לאמבטיה רשת איוורור.
    הפופ אפ זהה לקומפלטו רק שהאמבטיה ניתנת לקיפול, זה לא רק עם העגלה אלא גם בגמר השימוש, היא תתפוס 90% פחות מקום מאשר האמבטיה הרגילה, כמו כן היא קלה יותר בקילו וחצי.

על הספורטיבו איני רואה הצדקה לשלם. על הפופ אפ זה תלוי בכם, האם יש הכרח ביתרונות שציינתי.

אני ממליץ בכל אחת מהגרסאות לשדרג לשלדת S, היא רחבה יותר משלדת ה51 ורוחבה 58 ס"מ, אם זה לא חסרון עבורכם תקבלו שלדה נוחה יותר להליכה וניוד, בלימת זעזועים טובה יותר, ידיות אחיזה דמויות עור למגע נעים יותר ובלאי נמוך יותר. היא גם כבדה כמעט בקילו יותר מה51.

לגבי מחיר, הכל אפשרי. בעקבות שער יורו מאוד נמוך בימים אלו יתכן וב- 2015 החנויות אפילו שילמו יותר על העגלות. כמו כן אני מכיר לקוחות שרכשו צבעים של 2009/10/11 וכו' עם שלדת בוק (גם חלקים ישנים מדגמים אחרים של פג מתחברים לשלדות בוק) ושילמו יותר כי אהבו את הצבע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סל קל דונה ועגלת מאמס אנד פאפס ארמדילו
    מור
    07/12/2016

קובי שלום,
    אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לסל קל דונה. האם הוא בטיחותי ונוח לתינוק?
    בנוסף, רציתי לשמוע את דעתך על עגלת Mamas & Papas Armadillo Flip XT. מה החסרונות העיקריים בעגלה בהשוואה לפג פרגו פופ אפ?

תודה,
    מור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום מור,

הדונה דורג עם 3 כוכבי בטיחות מתוך 5, דירוג פושר שלא מצדיק את מחירו. כמובן שהמחיר הוא נגזרת משילוב של סל קל ועגלה אך מחקר גדול באנגליה טוען חד משמעתית שמשך השהייה הרצופה בסל קל צריכה לעמוד על 30 דקות! אי לכך אני ממש לא ממליץ לטייל עם הסל קל.

הארמדילו עגלה טובה, ביחס לפג אין לה פגוש, המושב והאמבטיה צרים יותר והגלגלים קטנים יותר. מצד שני היא קלה יותר בכ- 2 ק"ג, הקיפול קטן יותר, המושב נשכב למצב טיפה ישר יותר והמחיר אטרקטיבי יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות קוסקו סנרה נקס לתינוק
    סמיילית
    07/12/2016

הבן שלי בן שנה ושבע. חשבתי לקנות את הקוסקו סנרה נקסט. זה כסא טוב? כתוב שזה עד 18 קילו. עד איזה גיל זה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום,

כסא מעולה. 18 ק"ג זה גיל 4 שנים בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי עגלת רויאל סטייל
    ישראל
    07/12/2016

מישהו מכיר את עגלת רויאל סטייל ?
    ויכול לתת פידבק .?

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי עגלת רויאל סטייל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום ישראל,

אני פחות ממליץ על עגלה זו. הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר ויש שקע באזור הישבן כאשר המושב במצב שוכב.
    היא איכות ההרכבה והחלקים זולים ולדעתי יש מוצרים טובים ממנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק שרק נולד
    שרית
    06/12/2016

שלום קובי!
    איזה מזרן מומלץ לקנות למיטת תינוק שנולד.
    הבנתי שיש כמה סוגים של מזרונים.
    אשמח לתגובתך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מזרן למיטת תינוק שרק נולד

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום שרית,

אכן יש כמה סוגי מזרנים שמכון התקנים מאשר.
    דבר ראשון זה לוודא שלמזרן שאתם מתכוונים יש תו תקן. בשוק נמכרים מזרנים רבים ללא תו תקן ולכן חשוב לבדוק מול מכון התקנים טרם הרכישה.

לסוגים:
    יש מזרן ספוג בסיסי עם כיסוי שעוונית או בד שעליו אני לא ממליץ.

יש מזרן עם 2 שכבות: ספוג + שיכבה קשיחה. מטרת השיכבה הקשיחה היא למנוע מראש התינוק לשקוע בספוג. אחת הסברות בסכנת המוות בעריסה היא שתינוקות עלולים להתהפך על בטנם והיות ואין בכוחם להחזיק את הראש או להרימו כי משקל הראש כבד משמעותית ממשקל גוף התינוק ולכן יש סכנת חנק. בגיל שנה שהתינוק מפותח סכנה זו כבר לא קיימת.

סוג שלישי הוא מזרן נושם 360 מעלות, כלומר שגם דרך הליבה הפנימית נכנס אויר. במצב כזה גם אם הראש כלפי מטה אויר עובר דרך המזרן ואין סכנת חנק. כמו כן בפליטות הנוזל מחלחל מטה ובכך נמנע מצב שהתינוק יבלע את הנוזל ויפגע ממנו. אם השמיכה מכסה את פני התינוק כשהוא על הגב אויר יכנס מלמטה. יש וויסות טמפרטורה נכון יותר בנוסף המצע שלו רך יותר ולכן כשהתינוק על הגב החלק האחורי של ראשו מתפתח כראוי וזאת בניגוד למזרן קשיח. דבר אחרון הוא לא מכיל כימקלים מעכבי בערה אשר משרד הבריאות טוען שעלולים להזיק לתינוק. מכון התקנים אבל מרגיע וטוען שכמות החומר במזרנים הרגלים היא נמוכה ולכן אינה מזיקה.

אני אישית ממליץ על האופציה השלישית. נכון להיום יש רק 2 חברות שלהן יש תו תקן למזרן מסוג זה (מסתובבים עוד כמה בשוק ללא התו תקן) והן: עמינח (קינג קויל) או בייבי טק/בייבי גב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משנים גובה רצועות בוגבו בי
    אני
    06/12/2016

אתה פשוט יודע הכל!
    בוגבו בי - כיצד משנים את גובה הרצויות בכתפיים...?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• יש מצב

אני
    06/12/2016

שזה רק להעלות את מצב המשענת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום,

אכן כן, ענית לעצמך את התשובה :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ו... שאלת רכישה הפעם :)

אני
    07/12/2016

אז כאמור יש לנו את הבי, מאוהבת בה, לא מחליפה. לעומת הגדולה שלי, לא מרגישה הפעם צורך לעבור לטיולון. אבל... יש פעמים שטיולון מאוד עוזר - אם נוסעים לאנשהו והבי תופסת מקום, כשיורדים למכולת ברגל להביא כמה דברים, כשהולכים לחוג עם הגדולה והידיים תפוסות וצריך גם לעלות מדרגות עם העגלה ושאר הדברים, ובטח יש עוד כמה פעמים.
    השאלה איזה טיולון... על פניו אני מניחה שהיויו הכי נוחה - מתקפלת ולא תופסת מקום ברכב, קלה כמובן. אבל - לא נראית לי הכי נוחה לבייב, אין הרבה מקום בסל התחתון, לא נראית הכי חזקה וגם לא נראית נוחה לניוד (למרות שכל הטיולונים ככה, פשוט כי הם טיולונים...). אז מה כן? הצ'יקו/ג'ואי? או שאין הבדל משמעותי בינם ליויו ועדיף להשקיע ביויו? (מודעת למחיר, אבל אם זה שווה את זה את נשקיע). אני גם חושבת על הבא/ה בתור, שבטח טיולון נוסף יכול לעזור לכל מקרה ודבר.
    מה דעתך? וכמובן שאם יש אופציות נוספות - אשמח לשמוע!
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר

אני
    07/12/2016

ראיתי את היויו ב 1900 - זה מחיר סביר?
    אני יודעת שבייבי זן מוכרים ב2100, ויודעת שבכלל היבואן הזה (על כל מוצריו) לא מוריד מכירים בשומקום. אז איך...? וזה היויו פלוס כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום,

יתרונות היויו, קלה מאוד, נוחה משמעותית להליכה וניוד מול טילונים עם 2 ידיות, הסל טיפה גדול יותר, קיפול סופר קומפקטי.
    החסרונות: יקרה מאוד, אין שכיבה שטוחה, אין מדרך רגליים מתכוונן, הגגון קטן.

המחיר שקיבלת טוב לדעתי.

אם תחליטו שלא להשקיע סכום גבוהה אני ממליץ על הלייטוואי 2 של צ'יקו, טיולון טוב מאוד ובמחיר מעולה ביחס לתמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו או צ׳יקו

אני
    07/12/2016

מה מהם עדיף?
    לתינוק ולהורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2016

שלום,

שוב אין תשובה חד משמעתית. קודם כל פער המחיר עצום בין השניים, אפשר לרכוש 3 טיולוני ציקו במחיר של יויו אחת!
    דבר נוסף, מדובר בשני סגנונות שונים ולכן קשה להשוות.
    המלצתי היא לגשת לחנות עם התינוק, להתנסות עם כל אחד מהטיולונים שזה אומר להושיב את התינוק, לנסות לראות אם נוחים לו מצבי השכיבה והביניים, ללכת עם הטיולונים בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל, לקפל ולבדוק ברכב, לעשות הכל בצורה עצמאית. לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מושכלת האם הפער של היויו מוצדק או שהצ'יקו עונה לצרכים שלכם ואין הצדקה לשלם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין ג'וי כרום לאינגליזינה קוואד
    אור
    06/12/2016

קודם כל תודה רבה!
    אנחנו מתלבטים בין 2 עגלות:
    הגוי כרום 2016 או האינגליזינה קוואד 2015 (מיד 2).
    מה עדיף מבחינת-
    1.נוחות הילד
    2.נסיעה חלקה
    3.נוחות הקיפול
    5.כמה שפחות מאסיבית.
    חשוב גם שהסלקל שמגיע עם העגלה יהיה נוח לתינוק.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום אור,

באופן כללי אני חושב שהאינגלזינה עדיפה כמעט בכל היבט חשוב.

מה עדיף מבחינת-
    1.נוחות הילד
    האינגלזינה איכותית יותר בבדים, ברוחב האמבטיה ובאורך המושב.
    2.נסיעה חלקה
    האינגלזינה בנויה להליכות גם בשטח קשה ולכן היא נוחה יותר לניוד והליכה, מערכת הקפיצים איכותית יותר וגם חומר הצמיגים.
    3.נוחות הקיפול
    הג'ואי יכולה להתקפל יחד עם מושב הטיול בעוד שבאינגלזינה יש צורך בפירוקו ולכן הג'ואי יותר נוחה. יחד עם זאת האינגלזינה מאוד קלה לקיפול כאשר המושב לא מחובר עליה.
    5.כמה שפחות מאסיבית.
    הג'ואי פחות מאסיבית אבל זה גם מתבטא בחלקים זולים ופשוטים יותר.
    חשוב גם שהסלקל שמגיע עם העגלה יהיה נוח לתינוק.
    הסל קל של אינגלזינה לא מומלץ! גם הסל קל של ג'ואי אבל בניגוד לאינגלזינה על הג'ואי אפשר לחבר סל קלים של סייבקס, בי סייף או מקסי קוזי. בכל אופן משך השהייה המומלץ בסל קל ליום הוא 30 דקות לכן אני לחלוטין לא ממליץ לחבר סל קל על העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות סילבר קרוס מאמאס אנד פאפאס אורבו או בוגאבו קאמיליון
    אלה
    05/12/2016

היי
    על מה היית ממליץ מבין העגלות הבאות- סילבר קרוס מאמאס אנד פאפאס אורבו או בוגאבו קאמיליון
    תודה ענקית על הפורום המקסים הזה!!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום אלה,

באופן אישי אני לא ממליץ על אף אחת מבין השלוש.
    אם בכל זאת רק אלו האופציות אז לדעתי האורובו עדיפה ובעיקר בגלל שלמושב שלה יש מצב שכיבה ישר. זאת לעומת הקמיליון והסילבר קרוס שבהן יש שקע באזור הישבן במצב השוכב של המושב.
    על האורבו אני פחות ממליץ כי הגלגלים שלה מאוד קטנים, זה הופך אותה לפחות נוחה לניוד והליכה והבלאי של הגלגלים מהיר יותר.
    דגם הסולה של אותה חברה זול יותר וגם מגיע עם גלגלים טובים יותר.
    מהדגמים שציינת אני מניח שלמראה העגלה יש חלק גדול בהחלטה ואני אישית ממליץ קודם לחפש את נוחות התינוק, אחר כך את הנוחות שלכם ורק לבסוף את המראה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלת מליבו לאינגליזינה קוואד
    דידי שפיץ
    05/12/2016

מתלבטים בין המליבו אדמקס לבין אינגליזינה קוואד. שתיהן מיד שנייה באותו מחיר. חשוב לנו מאוד נוחות לילד, קיפול קל ולא מאסיבית מדי. חשוב גם שהסלקל יהיה נוח. מה מהן עדיף אם בכלל..
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום דידי,

הקוואד עדיפה בהרבה. היא מיוצרת באיטליה לעומת המאליבו שבפולין.
    הבדים ואיכות ההרכבה טובים יותר, גם איכות השלד, גלגלים ועוד ברמות גבוהות בהשוואה למאליבו. שתיהן לא קלות משקל אבל הקוואד נוחה יותר לתפעול, שתיהן יחסית גדולות בקיפול. כמוצר חדש הקוואד יקרה בכ- 1000 ש"ח בהשוואה למאליבו ולכן אם הן באותו מחיר הייתי ממליץ על הקוואד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה על הקוואד

דידי
    05/12/2016

והאם הקוואד היא עגלה מומלצת-נוחה סה"כ לילד ולהורה? והקיפול פשוט יחסית? מדובר על דגם 2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום דידי,

לדעתי היא נוחה לניוד,איכותית, נוחה לתינוק. להורה קצת פחות בגלל שהיא כבדה מהממוצע והקיפול מצריך פירוק של המושב טרם הקיפול. אישית אני לא רואה זאת כחיסרון ענק ואם אני שם את טובת ונוחות התינוק והניוד אז לדעתי שווה לחיות עם חסרונות אלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה