פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סלקל צ'יקו קיפיט 30
    דנה
    05/12/2016

הי,
    תכננתי לרכוש סלקל צ'יקו קיפיט 30 אך נאמר לי שהסלקל אכן נוח מאוד להתחלה אך הוא לא משמש מעל ל-7 חודשים כיוון שהוא לא מרווח מספיק. המליצו לי על הסייבקס אטון 1 במקום.
    רציתי לדעת מספק דברים:
    1. האם באמת הצ'יקו יהיה קטן לאחר 7 חודשים.
    2. מה ההבדל בין הסוגי אטון השונים?
    3. שיקול נוסף הוא שלצ'יקו אין כרגע מתאמים לעגלה שלי ולאטון יש. עד כמה באמת משתמשים בסלקל על שלדת העגלה?

תודה רבה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום דנה,

חשוב לדעת שחנויות מונעות מאינטרסים כלכליים ובצ'יקו הרווח הוא נמוך מאשר בסייבקס. צריך להבין שבצ'יקו הבסיס כלול במחיר ובסייבקס הבסיס נמכר בנפרד ולכן יוצא שהחנות מוכרת לך 2 מוצרים במקום 1. בנוסף עקב הפיכתו של הצ'יקו לסל קל המומלץ ביותר בארה"ב ע"י הקונסיומר ריפורטס הביקוש כלפיו עלה והתחרות על המחיר גדלה.
    חשוב לציין שצ'יקו קיבל דירוג בטיחותי שווה ערך ל- 5 כוכבים בעוד שאטון 1 קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים ולכן הצ'יקו בטוח יותר.
    1. האם באמת הצ'יקו יהיה קטן לאחר 7 חודשים.
    יכול להיות שכן ויכול להיות שלא! זה תלוי בקצב התפתחות התינוק. הצ'יקו בניגוד לסייבקס מגיע מרופד עם כריות ומקטינים כדי שתינוק קטן לא "יטבע" בסל קל. לאחר שהתינוק גדל הכריות ניתנות להסרה ואז גודלו יהיה זהה לסייבקס כך שאם בצ'יקו בגיל 7 חודשים יהיה צפוף כך יהיה בסייבקס! מניסיוני הגיל הממוצע שבו הסל קל צפוף הוא 8 חודשים ושוב יש חריגים, ראיתי תינוקות ששהו בסל קל עד גילאי 13, 14 חודשים או לחלופין תינוקות בני 4 חודשים שהיו גדולים מהממוצע והסל קלים היו להם צפופים. הערה נוספת בלידות קיץ כשמגיעים לחורף עם מעילים ולבוש עבה הסל קל הופך להיות קטן וצר ובלידות חורף משך השהייה יהיה ארוך יותר כי בגיל מתקדם התינוק יהיה בקיץ ואז הלבוש יהיה דק.

2. מה ההבדל בין הסוגי אטון השונים?
    אטון 1 הוא דגם הבסיס גם מבחינת בטיחות, מבחינת בד (עובי ואיכות).
    אטון 4 כבר קיבל דירוג של 5 כוכבים, הבד איכותי יותר, הוא מרופד יותר ומגיע עם מקטינים כמו בצ'יקו, הוא יקר בכמה מאות שקלים לעומת האטון 1.
    אטון Q כמו ה- 4 רק מעוצב יותר, מי שקונה עגלת יוקרה מעוצבת אולי תרצה שגם הסל קל יראה בהתאם, יקר בכמה מאות שקלים מהאטון 4 ואני לא רואה שום סיבה לשלם שקל יותר.
    אטון קלאוד, כמו הQ רק שלהבדיל יש לחצן שגורם לו לשנות זווית לשכיבה שטוחה, גימיק נחמד אבל הוא יקר להחריד, כבד להחריד וכל מטרת הסל קל היא הקל ולשלם כל כך הרבה לתקופה כלכך קצרה נראה לי מיותר. את ההשקעה הזו צריך לעשות בכסא בטיחות שישרת לכמה שנים.
    3. שיקול נוסף הוא שלצ'יקו אין כרגע מתאמים לעגלה שלי ולאטון יש. עד כמה באמת משתמשים בסלקל על שלדת העגלה?
    מחקר ענק באנגליה ממליץ שלא לעשות זאת כלל! משך השהייה המומלץ הוא עד 30 דקות ביום!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין בחירת עגלה לילד ראשון- אויסטר, פג פרגו, מוצי
    מור
    04/12/2016

היי קובי,
    יש לי התלבטות בנוגע לעגלות הבאות:
    * חשוב לי מאוד שהעגלה תיהיה איכותית, נוחה לתינוק, נוחה לקיפול ושתהיה יפה.
    1. אויסטר 2 או אויסטר זירו.
    האויסטר זירו זולה מהאויסטר 2 (3,190 ש"ח לעומת 4,500 ש"ח). אחד החסרונות בדגם הזירו הוא שלא ניתן להושיב את התינוק נגד כיוון הנסיעה. השאלה היא עד כמה זה קריטי? שכן מצד שני העגלה קלה יותר מבחינת המשקל. לפיכך, אם החלטתי לבחור כבר באויסטר, אשמח לעצתך איזה דגם לבחור.
    2. פג פרגו בוק פופ אפ עם שלדה S+ (הבעיה היא שפחות התחברתי לצבעים שמגיעים בדגם של הפופ אפ). בנוסף, מה דעתך על הסל קל של הפג פרגו שמגיע עם העגלה? והאם הוא עדיף על הסל קל של סייבקס דגם אטון 1?
    3. מוצי אייגו
    4. מאמס אנד פאפס אורבו 2

תודה רבה,
    מור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום מור,

1. על הזירו אני פחות ממליץ משתי סיבות: 1. שינוי המצבים עם שרוך שזה מנגנון פחות טוב לדעתי. 2. כפי שציינת הטיולון חד כיווני, מחקרים מראים שיש לדבר זה השפעות רבות (לרעה) על התינוק ולכן אני ממליץ תמיד על טיולון דו כיווני.
    האויסטר כבר פותרת 2 חסרונות אלו אבל קצת מסורבלת בתפעול ומתקפלת לגודל גדול מאוד יחד עם הטיולון, דרך הקיפול קצת מסורבלת. אם מתאפשר לפרק את הטיולון טרם הקיפול אז לא תהיה בעיה. כמובן שמבין 2 הדגמים האויסטר עדיפה.

2. הבוק איכותית וקלה לתפעול וקיפול, הגודל סביר ולכן מבין כל הדגמים עליה אני הכי ממליץ. אני בעד מוצר טוב שיראה פחות טוב מאשר מוצר שנראה טוב ומתפקד פחות טוב. הסל קל של פג קיבל דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים בעוד אטון 1 קיבל 4 ולכן הפג מומלץ יותר. אטון 4 של סייבקס כבר קיבל דירוג דומה לפג אבל הוא יקר משמעותית מאטון 1.

3. המוצי מסורבלת בתפעול והאמבטיה והטיולון צרים, הגגון קטן ולכן אני פחות ממליץ.

4. האורבו בעלת גלגלים קטנים וזה יוצר בלאי מהיר יותר, כמו כן יכולת הניוד פחות טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - הארמדילו פליפ XT או chicco trio love
    צחי
    04/12/2016

היי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין שתי עגלות לתינוק ראשון. נשמח לשמוע את חוות דעתך על עגלת chicco trio love - (בין היתר מבחינת איכות העגלה, נוחות לתינוק, נוחות קיפול הטיולון, רוחב העגלה, זוויות הטיולון וכו' - כל מה שתוכל להגיד עליה יסייע לנו). אל מול הארמדילו פליפ XT.
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום צחי,

צ'יקו היא חברה איכותית, הבדים מאוד איכותיים ומפנקים ביחס לחברות אחרות. הבעיה לדעתי שמדובר בעגלה בעלת קיפול מטריה, עגלות מסוג זה מרוויחות יתרון מרכזי אחד בדמות קיפול קטן ומצד שני יתרון זה מביא שלל של חסרונות שהם:
    סל חפצים קטן ולא נגיד.
    שלדה רופפת, זה לא מעיד על מוצר חלש שיתפרק, פשוט מנגנון הקיפול גורם לכך, זה בעיקר פוגע באיכות הניוד וההליכה עם המוצר כאשר ביד אחד זה יהיה מאוד קשה להתנייד.
    גב המושב לא מספק תמיכה קשיחה מלאה אלא חלקית.
    בצ'יקו ספציפית התפעול קצת קשה (קיפול, פירוק טיולון וכו').
    אם כבר בעגלות בעלות קיפול מטריה אני חושב שהטרילוג'י של אינגלזינה מוצלחת יותר. בשני המקרים הסל קלים של החברות לא מהמומלצים שיש (לצ'יקו יש סל קל נפלא שנקרא קיי פיט אך הוא אינו מתאים לטריו).

הארמדילו היא כבר דור חדש של עגלות שלמרות הקיפול הקטן לא מקבלים את החסרונות שציינתי בטריו. היא מיוצרת בסין ולכן איכות הבדים פחות טובה מצ'יקו (אפשר לפתור זאת ע"י הוספת מזרן שנקרא קומפי קוש).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיולון ג'ואי בריסק
    שירה
    04/12/2016

היי קובי
    רכשנו טיולון של ג'ואי בריסק דלוקס ף מבד ג'ינס (היקר יותר).
    רציתי לשאול האם זה נורמלי הרעש הזה של הגלגלים בזמן הליכה על מדרכה. לא רגילה לרעש כזה,היות ובעגלה שלי כמעט ולא נוצר רעש.
    תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום שירה,

קשה לי לענות מבלי לשמוע על איזה רעש מדובר.
    אם זה חריקות זה דורש טיפול, אם זה רעש שנובע ממגע הגלגל בקרקע זה רעש תקין. בכל זאת מדובר בגלגל קשיח כאשר בעגלות (בעיקר יקרות) חומר הגלגל יקר ואיכותי משמעותית מאשר טיולונים זולים).

אני ממליץ לפנות לחנות ממנה נרכש הטיולון בכדי שישמעו לרעש וידעו אם זהו רעש תקין או דורש טיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבמשך לשאלה הקודמת

שירה
    04/12/2016

מדובר ברעש שנוצר כתוצאה מהמגע עם הקרקע..ורק כאשר הולכים על מדרכה(אבנים משתלבות).ברצפה חלקה אין את הרעש. זה פשוט רעש של התזוזה של העגלה. כנראה בגלל שהגלגלים מפלסטיק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום שירה,

על פניו אני חושב שזו אינה בעיה/תקלה ואיכות הגלגל היא הגורם לכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אבל לא ברור לי דבר אחד

שירה
    04/12/2016

אז אתה אומר שאיכות הגלגלים של הג'ואי בריסק לא טובה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום שירה,

האיכות היא בינונית כיאה למוצר "זול". שוב מחירי העגלות כמעט משולשלים בהשוואה למחירי טיולונים כי שם היצרנים מרכיבים את המוצר מחומרים איכותיים יותר וככל שהמחיר עולה במרבית המקרים איכות המוצר עולה. בטיולון מטרת היצרן היא לחסוך: לחסוך במשקל, לחסוך במחיר, לחסוך בגודל וכו', לכן החומרים בסיסיים יותר. ביחס למחיר האיכות של הבריסק טובה מאוד, רק בצ'יקו שנמכרת סביב אותו מחיר אני חושב שאיכות הגלגל טובה יותר ורק בטיולונים שיקרים יותר איכות הגלגל טובה יותר אבל זה כמובן גורם לתוספת מחיר ומוסיף גם למשקל המוצר ברוב המקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה
    דינה
    02/12/2016

שלום,
    אשמח לשמוע את דעתך לגבי היתרונות והחסרונות של דגמי העגלות הבאים: בוגבו קמיליון, בייבי ג'וגר סיטי מיני, oyster 2, פרגו ספורטיבו ואינגליזינה טרילוגי.
    תודה,
    דינה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/12/2016

שלום דינה,

על הקמיליון אני פחות ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני, משענת הרגליים לא מתכווננת, הבדים פחות נעמים לאקלים שלנו.
    אויסטר עגלה טובה אך די מסורבלת בתפעול וענקית בקיפול יחד עם טוילון.
    הפג מאוד מומלצת כי התפעול והקיפול נוחים, הגודל סביר ואיכות היצור ברמה טובה. היא לא מרופדת היטב ולכן מומלץ לרכוש מזרן נוסף לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון.
    האינגלזינה נוחה מאוד להורה ולקיפול, איכותית כמו הפג אבל פחות נוחה לניוד ולכן אני אישית פחות מתחבר לסגנון זה של עגלה. דגם הקוואד שלהם הרבה יותר מוצלח מבחינה זו אבל זה בא על חשבון קיפול גדול יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

דינה
    02/12/2016

ראיתי שאתה ממליץ על עגלות הרטן, איזה דגם מומלץ והאם יש לך המלצות נוספות על עגלות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום דינה,

בהרטן מאוד תלוי אזור המגורים והדרישות מהעגלה.
    דגם הVIP הוא הכי אידיאלי למרבית הרוכשים בארץ.
    הוא זהה מבחינת חלק מהתכונות ואפילו קצת במראה לבוגבו קמיליון רק עם כמה הבדלים: האמבטיה גבוהה יותר, הטיולון שוכב למצב שטוח, יש אמבטיה לחוד וטיולון לחוד, יש מערכת בולמי זעזועים מעולה והיצור גרמני.
    עגלה נוספת שאני ממליץ עליה היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס.

חשוב לציין שההמלצות שלי מגיעות מנקודת מבטי אשר לדעתי החשוב בעגלה הוא נוחות התינוק, בטיחות התינוק, יכולת הניוד וההולכה של העגלה, מערכת קפיצי העגלה. מנקודת מבטי למשקל העגלה וגודל הקיפול יש פחות חשיבות כיוון שאם נלך על עגלות שמציעות את זה אז נאלץ להתפשר על נוחות התינוק במרבית המקרים. להרים עגלה ששוקל 2 עד 3 קילו יותר במשך 10-20 שניות לרכב לדעתי זה משהו שאפשר להתמודד איתו ורוב העגלות יכנסו כמעט לכל רכב. בהליכה דווקא עם עגלות מהסוג שהמלצתי המשקל שלהן כלל לא יורגש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מגיל עושרה חודשים ומעלה+כיסא בטיחות
    אלה
    01/12/2016

שלום קובי,
    יש לי שתי שאלות:
    1. אני מחפשת עגלה נוחה לתינוק שנשכבת 180 מעלות וקלה. אני גרה בקומה 3 ללא מעלית לכן חשוב לי שתהיה נוחה לקיפול וקלה יחסית.
    חשוב לי שהגגון יכסה טוב.
    2. אני מחפשת כיסא בטיחות מומלץ לילדה ב עשרה חודשים ומעלה. כיסא שישרת אותי גם לגילאים יותר מאוחרים.

תודה מראש.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/12/2016

שלום אלה,

צ'יקו לייטוואי 2 תענה היטב לדרישותייך. גם ג'ואי בריסק אבל היא כבדה יותר.

הכסא המומלץ ביותר כיום לפי דעתי הוא צ'יקו נקסטפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה מגיל 0 לדרכים לא סלולות
    לנה
    01/12/2016

שלום רב,
    אשמח מאוד אם תוכל לייעץ לנו בבחירת העגלה!
    התינוקת צפוייה להייולד באביב.
    אנחנו גרים בקיבוץ ויש שבילי עפר..
    היא צפוייה מגיל 0 לעשות לפחות 2 טיולים קצרים כל יום בגלל שיש לנו כלב.
    נישן לפחות כמה לילות אצל הסבים, לכן נראה לי שחובה שתהיה אמבטיה.
    כמובן שתהיה נוחה ובריאה לתינוקת ותשמש אותה גם כטיולון.
    הינו רוצים גם שתהיה קומפקטית,עם גגון גדול ולא יקרה (עד 2000).
    האם ניתן למצוא משהו טוב במחיר הזה שעונה על כל הקריטריונים?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2016

שלום לנה,

יהיה די קשה כי העגולת במחירים האלו עשויות מרכיבים זולים ובאיכות הרכבה נמוכה.

יש לי 2 המלצות:
    1) גרקו איבו XT שסה"כ סבירה בעניין של טיולי עבר.
    2) ההמלצה! בבייבי קלאב כרגע מנקים מלאים משנת 2015 (יש סניף רק באשדוד) ושם נמכרת העגלה שעליה אני הכי ממליץ ב- 2700 ש"ח במקום ב- 5000 ש"ח וזו הרטן רייסר ג'י טי. עגלה שמיוצרת בגרמניה, בנויה לשבילי עפר ואף מעבר, סופר נוחה לתינוק ובעלת מערכת קפיצים מושלמת לשטח, האמבטיה ענקית כך שבהחלט יכולה לשמש כסוג של עריסה. במחיר הזה שווה לרוץ ולחטוף לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1

קובי סופר
    01/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2016

שלום לנה,

במחירים האלו מדובר בעגלות אשר מורכבים באיכות הרכבה זולה ורכיבים פשוטים וזולים, הן לא יענו באופן מספק על הדרישות שלך.

ההמלצות שלי למחיר זה הן:
    1) גרקו איבו XT, נבנתה לשבילי עפר ובנויה יחסית טוב ודי במחיר שאת מחפשת.
    2) האופצייה הזו לדעתי טובה יותר. בבייבי קלאב עקב סגירת סניפים מחסלים מלאים ישנים. כרגע יש חנות באשדוד ושם נמכרת עגלת הרטן ב2700 ש"ח במקום ב5000 ש"ח וזו עגלה שעונה באופן מושלם לדרישות פרט לחריגה קלה במחיר.
    העגלה בנויה לדרכי עפר ואף יותר, יש מערכת קפיצים מדהימה, אמבטיה ענקית שיכולה בכיף לשמש כעריסה, טיולון רחב ומפנק הנשכב למצב שטוח, כך שגם בחודשים מאוחרים התינוק יכול לישון בו בכיף.
    אם המבצע לא תם זו הזדמנות שלא חוזרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2016

שלום לנה,

במחירים האלו העגלות בנויות באיכות הרכבה זולה ומריכיבים זולים כך שהן לא הכי בנויות לצכרייך.

העגלה שהכי קרובה לעשות זאת ונכנסת לתקציב היא גרקו איבו XT, היא תוכננה לשבילי עפר וסה"כ עושה באופן טוב את עבודתה.

יש אופצייה מעניינת שלדעתי שווה לקפוץ עליה.
    בייבי קלאב סוגרים סניפים וכרגע נותר סניף אחד באשדוד. הם מחסלים מלאים ישנים ומוכרים עגלות הרטן משנתון 2015 ב- 2700 ש"ח במקום 5000 ש"ח. מדובר בעגלה שמיוצרת בגרמניה, בנויה להרבה מעבר לשבילי עפר, בעלת אמבטיה ענקית, טיולון רחב בעל שכיבה שטוחה, מערכת קפיצים מעולה והיא עונה באופן מעולה לדרישות שלך עם חריגה קלה מהתקציב. אם המבצע עדיין קיים שווה ללכת על אופציה זו כי זה די נדיר שעגלות נמכרות בכמחצית ממחירן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

לנה
    04/12/2016

תודה רבה על התשובה.
    לגבי קניית העגלה באשדוד זה לצערי לא אופציה כי אנחנו מהקצה השני של הארץ. מה גם, שהשבילים בקיבוץ הם לא ממש 4X4, נוכל להסתדר עם בולמי זעזועים פחות טובים.
    לגבי גרקו, האם היא נחשבת לעגלה טובה שתחזיק כמה שנים? כי בחנות היא היתה ממש רועדת ורופפת?
    ומה דעתך על Joie Chrome DLX, BRITAX B AGILE 2016, ואולי Sola 2 Mamas & Papas. למרות שאני לא יודעת האם זה מספיק טוב שהכסא של הטיולון הופך לאמבטיה..
    ועוד שאלה, האם לדעתך זה משנה אם הכיסא של הטיולון נשען אחורה לפי מצבים של משענת או על ידי משיכה בשרוך? יכול להיות ששרוך מקבע את הכסא פחות טוב והתינוק יכול למשוך איתו את כל המשענת קדימה ללא בעיה וזה חסרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום לנה,

במחירים האלו קשה לי להעריך. שוב החלקים מאוד זולים ולכן מאוד תלוי איך שומרים על המוצר, היכן מטיילים איתו וכו'.
    הגרקו בנויה לשטח קשה אבל שוב החומרים זולים והגלגל מתחבר לתוך תפס פלסטיק שירעיש ויחרוק עם הזמן, בעיקר בכניסת חול. לצערי כך זה בכל הדגמים שציינת. הג'ואי פחות מומלצת, מערכת הקפיצים בדגמים החדשים קשיחה ולא יעילה לדרכים שהן אפילו טיפה קשות, הבריטקס חד כיוונית ולדעתי זהו חסרון גדול, כמו כן כפי שציינת יש מערכת מצבי שרוך שהיא גרועה, גם מבחינת בלאי היא סובלת מבלאי מהיר יותר וגם בדרך טיפה קופצנית, כל המושב יזוז מצד לצד, גם החסרון שציינת בעייתי ככל שהתינוק גדל. הסולה יחסית חזקה ועמידה ויכולה לעשות את העבודה בצורה טובה, חשוב לזכור שאין לה מערכת קפיצים טובה ולכן זה מאוד תלוי באיזה שטח הולכים איתה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

לנה
    05/12/2016

החל מאיזה סכום לדעתך אפשר לקנות עגלה מהקטגוריה הטובה שעונה לצרכים שציינתי? ומה הפייבוריטים שלך בעגלות היקרות יותר?

ולגבי הג'ואי, אתה כותב שבדגמים החדשים היא פחות מומלצת.. אם ללכת על המודל של 2013 שכבד יותר ועם גלגלים גדולים יותר, היית ממליץ על זה יותר? מה לדעתך עדיף? הדגם החדש או הישן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום לנה,

לגבי הג'ואי, כן! אני חושב שדגמי 2013 היו מוצלחים יותר, לדעתי במקום להתקדם ג'ואי הלכו אחורה. הם חסכו במשקל ובגודל הקיפול כי לצערנו זו הדרישה המרכזית של הורים לעתיד כיום.

לגבי העגלות לדרכים לא סלולות, כפי שציינתי וגם את יש פתרונות כמו איבו XT או אפילו הסולה שתהיה סבירה. עגלות יעודיות לדרך לא סלולה ואף לשטח נמכרת באזורי מחיר של 4000 ש"ח +
    כאשר העגלות הגרמניות שבראשן הרטן יועדו לכך, מסתבר שבגרמניה מרובת היערות התחביב המרכזי הוא טיולי יערות ולכן היצרנים מיעדים את המוצר לכך. הרטן פיתחו 2 דגמים רייסר ג'י טי או סקיי ג'י טי אס (שתיהן נמכרות כיום ב- 4990 ש"ח כולל סלקל למעט המבצע שציינתי בבייב י קלאב). איי.בי.סי דיזיין פיתחו את הממבה פלוס בעלת קפיצים מיוחדים בהתאם לתוואי הדרך, היא נמכרת סביב 3990-4990 ש"ח וזה תלוי בשנתון. סייבקס פיתחו את הפריאם שלארץ מיובא בעיקר הדגם על הבסיס העירוני (בגרמניה היא נמכרת עם כמה סוגי גלגלים), היא נמכרת סביב ה-4990 ש"ח. קונקורד גם היא משולבת עם קפיצים מעולים אבל הטיולון לא נשכב למצב ישר ולכן אני פחות ממליץ עליה.
    חברות שרוצות לקרוץ לשוק הגרמני (אבל לא רק, השוק הרוסי והסקנדינבי דורשים דרישות דומות אלא שבשווקים אלו עיקר הדרישה היא תנועה בשלג) מנסות לחדור לשווקים אלו עם עגלות שטח. דוגמא טובה לכך אינגלזינה קוואד שגם לה יש יכולות שטח טובות והיא נמכרת ב- 4500 ש"ח בשילב.
    בוגבו פיתחו את הבאפלו לשטח קשה ושלג אבל היא יקרה מאוד (5990 ש"ח) ובה הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    לאיי.בי.סי דיזיין יש גם את דגם הסלסה שהוא יותר עירוני אבל יעבוד היטב בדרך לא סלולה אבל לא בשטח קשה והוא נמכר סביב 3490 ש"ח כאשר חיסרון נוסף הוא הטיולון שלא נשכב למצב שטוח.
    ישנן בשוק עגלות 3 גלגלים שמעולות לדרישותייך אבל רובן נמכרות ללא אמבטיה ובכולן הטיולון חד כיווני ואלו חסרונות שאני פחות ממליץ לרכוש אותן בעקבות זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות אשמח לעזרה.
    הראל
    01/12/2016

קובי שלום.

אשתי צפויה בעז"ה ללדת בינואר. לקראת סופו. ועדין אין לה שום כיוון לעגלה. אשמח לעזרתך.

אנחנו מתלבטים בין העגלות הבאות:

1.ממס אנד פפס סולה 2
    2. ממס אנד פפס ארמדילו פליפ xt
    3. ג'ואי כרום dlx
    4. מאליבו
    5. בבה קאר hip hop

מה שחשוב לנו זה נוחות התינוק בלבד. מבחינת סל שכיבה וטיולון.
    אשמח שתמליץ בבקשה על ה2 הכי טובות שהכי עונות על דרישות נוחות התינוק.

ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
    הראל.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2016

שלום הראל,

מאמאס אנד פאפאס סולה נוחה לתינוק ברמה טובה כאשר יש חיסרון באמבטיה צרה.
    הארמדילו נוחה יותר להורה וכמו הסולה סובלת מאמבטיה צרה.
    הכרום זולה מאוד וזה מתבטא גם בעניין נוחות התינוק.

על המאליבו איני ממליץ כלל, מעבר לעובדה שהיא כבדה ומסורבלת היא רמת האיכות שלה ירודה לפי דעתי.

הבבה קאר כבר רמה גבוהה יותר מכל העגלות שצוינו.
    האמבטיה ענקית, הטיולון מספק 4 מצבי שכיבה/ישיבה בניגוד ל-3 במאמאס אנד פאפאס. איכות המוצר ברמה טובה.

הייתי ממליץ לשקול את עגלות הרטן שלדעתי שם נוחות התינוק ברמה הגבוהה ביותר שיש כיום בשוק. גם איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס נוחה יותר לתינוק מאשר כל הדגמים שצויינו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך..

הראל
    02/12/2016

קוסם כל תודה על המענה המהיר.

לגבי הרבה קאר התבלבלתי בדגם. התכוונתי לדגם של הiP op.. שזה הדגם הזול יותר...
    האם עדיין הוא עדיף? ממליץ עליו?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/12/2016

שלום הראל,

דגמי בבה קאר די זהים כאשר יש הבדלי עיצוב קלים. דגם הHIP HOP החדש יותר (IP-OP הוא דגם קודם לו) לדעתי טוב יותר בגלל הגגונים, מעבר לכך באמת שאין הבדלים משמעותיים בין שני הדגמים.
    מבין כל הדגמים שרשמת אני חושב שהבבה קאר עדיפה אך כפי שרשמתי עגלות הרטן או ממבה פלוס של ABC טובות יותר מבחינת נוחות תינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ABC design דגמים שונים
    שוקית
    30/11/2016

היי
    רכשנו את הדגם סלסה 4 של חברה את. אני רואה שאתה כותב רק על הממבה פלוס.. האם הדגם שבחרתי לא טוב לעומת הדגם החדש? מעורערת קצת..
    יודעת את ההבדל של השכיבה מלאה בממבה פחטס. האם זהו ההבדל היחידי?

לקביעת תור
    סגירה
    ABC design דגמים שונים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2016

שלום,

אני חושב שלסלסה יתרונות על הממבה פלוס ולהפך. הכל שאלה של דרישות מהמוצר.
    הסלסה קלה באופן משמעותי מהממבה פלוס, לדעתי בשטח עירוני גם נוחה יותר להליכה וניוד. סל החפצים גדול יותר וכמובן יתרון המחיר גם מהווה חלק חשוב.
    הממבה פלוס תוכננה גם לשטח קשה כמו חולות, כורכר ועוד.
    יש לה מערכת קפיצים משוכללת הניתנת לכיונון של מצב רך, ביניים וקשיח כאשר בסלסה זה מקביל למצב הביניים. יש כמובן את הבדל השכיבה שהפלוס מספקת יחודיות בנושא זה. מושב הפלוס מרופד בויסקו אשר תומך יותר והופך את השהייה בעגלה לנוחה ונעימה יותר. חשוב לציין שניתן גם לרכוש מזרן ויסקו של קומפי קוש לסלסה ואז יתרון זה בטל. הפלוס טיפה יותר נוחה לקיפול.
    אמבטיה הממבה פלוס מתקפלת יותר בקלות לאחסון, היות וזה נעשה פעם אחת או פעמיים לדעתי זהו יתרון זניח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רותם
    02/12/2016

שלום קובי,
    האם התוספת של מזרון הקומפי קוש לעגלת הסלסה מבטלת את החיסרון של השקע בטיולון של העגלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/12/2016

שלום,

המזרן לא יבטל אך יהפוך את המושב לנח בהרבה ממה שהוא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין עגלות הרטן וברייבי
    הדס
    30/11/2016

הייי רציתי לדעת איזה עגלה יותר מומלצת הרטן או ברייבי ומה ההבדלים (מינוס ופלוס של כל עגלה). תודה
    וגם מה עושים שסוגרים את בייבי קלאב והם היחידים שמחזיקים בעגלת הרטן??

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/11/2016

שלום הדס,

ההבדלים הם רבים אבל נתחיל מהסוף:

לא רק בייבי קלאב מוכרים הרטן!
    העגלות נמכרות ברשת בייבי לאב (לא בכל הסניפים בשלב זה), בייבי שיק, ניו בורן, תינוקות זה אנחנו פ"ת. כמו כן אנו עובדים עם מספר רב של חנויות במוצרים אחרים ולכן תמיד יש נקודות השארת מוצר לתיקון ולהחזרה.

ההבדלים הם:
    הרטן מיוצרת בגרמניה ברווי בסין.
    להרטן בדים איכותיים יותר.
    להרטן בולמי זעזועים טובים יותר.
    מושב הטיולון בהרטן יכול לשכב למצב שטוח בעוד שבברווי נותר שקע באזור הישבן.
    הברווי כוללת סל קל שהוא ברמת בטיחות פושרת בעוד שעל ההרטן מתחברים הסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית:
    סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף.
    הגגון בטיולון הרטן מכסה יותר.
    מושב הטיולון רחב וארוך יותר וגם מרופד יותר.
    ההרטן נוחה יותר לניוד והליכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמאס אנד פאפאס או יויו - טיולונים
    טלי
    28/11/2016

הראשונה מדגם אורבו 2 הרבה יותר יפה ומרשימה והיא הראית מפנקת כזאת. היויו הבנתי שהנוחות שלה מטורפת אבל לי אישית נראית פתוחה בצדדים ולא מתאימה לתינוקת בת חצי שנה שעוד לא יושבת.. וכמובן שגם כלפי חוץ הרבה פחות יפה...
    אני מדברת רק על טיולונים כרגע והמחיר פחות או יותר זהה..מה המלצותיך?
    והאם הנחות של בלאק פריידי חלות גם על עגלות כי אישית לא נתקלתי..

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/11/2016

שלום טלי,

האורבו יותר עגלה, היא כבדה יחסית לטיולונים, פחות נוחה לניוד והליכה, גדולה בקיפול בתור טיולון. באופן כללי גם בתור עגלה אני פחות ממליץ עליה. דגם הארמדילו של אותה חברה יותר קרוב לענות להגדרת טיולון אבל עדיין זה לא טיולון קלאסי.

היויו בהחלט לא מושלמת בכל הקשור לנוחות התינוק אבל מדובר בטיולון סופר קל, בעל קיפול סופר קטן, נוחה מאוד להליכה. צריך לשים על כף המאזניים את נוחות התינוק מול הנוחות שלכם ואז מכאן להחליט ולהתייעץ איתי שוב.

בבלאק פריידי היו הנחות על כל העגלות והטיולון במוצצים לדוגמא 20%, מיי בייבי ירכא וחנויות פרטיות הגיבו למבצע ואף מכרו חלק מהדגמים במחיר מוזל יותר. עד כמה שידוע לי המבצעים כבר הסתיימו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ראשון ב"ה. מבולבלים ומיואשים.
    רחלי מויאל
    27/11/2016

שלום וברכה.

אנחנו בהריון ראשון לקראת לידה בסוף חודש ינואר בעז"ה.
    עשינו סבב בחנויות ויצאנו מבולבלים מאוד.
    אין לי כיוון לעגלה מסויימת ואשמח מאוד שתמליץ לנו על עגלה.

הכי חשוב לנו זה נוחות התינוק! מבחינת סל שכיבה ומבחינת טיולון. טווח מחירים בין 2000-4000 ₪
    לא משנה לנו עגלה קלה או לא. באמת רק מה שנוח לתינוק. לא חושבים על נוחות ההורים בכלל.

תודה מראש. ובאמת נשמח לעזרה כי מרגישה שזה מתקרב בצעדי ענק ואפילו כיוון אין לנו.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום רחלי,

אכן אני חושב שכיוון החשיבה שלך נכון מאוד.
    קצת חורגות מהתקציב אבל עונות לדרישות שלך ואני ממליץ עליהן בחום: ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין, עגלות הרטן.

מדובר ב- 2 חברות גרמניות שהחשיבה שלהן היא התינוק קודם כל, נוחות ההליכה ובלימת הזעזועים (מתקשר לנוחות התינוק כדי שלא יחוש רעידות וטלטלות). יחד עם זאת הן נוחות גם להורה כי לדעתי נוחות ניוד והליכה זהו הפרמטר הכי חשוב בעגלה לאחר נוחות התינוק. אנו 99% מהזמן הולכים עם העגלה ולא מקפלים או מרימים אותה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ובהמשך לתשובתך..

רחלי מויאל
    28/11/2016

הסתכלתי על העגלות שהמלצת. הם באמת נראות מעולות אבל לצערי המחירים שנתקלתי בהם ממש חורגים מהתקציב שלנו... :(

אם יש לך עוד המלצה לעגלות טובות וקצת יותר זולות ממה שציינת קודם, אני יותר מאשמח לשמוע המלצתך.

תודה מראש וברכת המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום רחלי,

אשמח לעזור לך למצוא את העגלות שהמלצתי במחירים טובים יותר
    אם תפני אליי בדף הפייסבוק שלי - בייבי בוס בהודעה פרטית. ניתן גם למצוא במחיר שיעמוד בתקציבכם!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות עגלה לילד ראשון
    רוני מ
    27/11/2016

היי קובי
    ראיתי המון סוגי עגלות וזה גם לי קצת להתבלבל. הייתי שמחה להמלצה מבין אלו:
    1. עגלת אינגליזנה
    2. בוגבו בי 3
    3. בייבי גוגר
    4. סייבקס איריס
    5. אשמח לאופציות נוספות לדעתך כמובן

התנאים:
    אני גרה בעיר , בבניין דירות עם מעלית כך שאין בעיה של האיזור.
    1. אודה להמלצה על עגלה שתהייה קלה ויציבה (אני לא ממש בחורה חזקה) .
    2. הרכב שלי קטן אז אני צריכה עגלה קומפקטית שמתקפלת לצורה קטנה ובקלות.
    3. מחיר לא מוגזם מידי שיכלול את הטיולון והאמבטיה (הבנתי שסלקל זה לא חובה ואני משערת שגם אוכל להשאיל מחברות/משפחה - סוגי העגלות שלהן פג פרגו ובייבי גוגר)
    4. חשוב לי שלא תראה ניילונית מידי, שיהיה לה יופי מעודן.
    תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום רוני,

1. עגלת אינגליזנה
    לא ציינת דגם, אני מניח שהכוונה לטרילוג'י. עונה לדרישותייך. היא פחות נוחה להליכה.

2. בוגבו בי 3
    עונה לדרישות שלך, יקרה מהשאר. נוחה להליכה ולכן יש לה יתרון על האינגלזינה.

3. בייבי גוגר
    לא ממליץ, בד ניילוני, טיולון חד כיווני, שינוי מצבים עם רצועה.

4. סייבקס איריס
    לא ממליץ כי המושב לא נשכב למצב ישר.

5. אשמח לאופציות נוספות לדעתך כמובן

מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT דומה מאוד לבי רק זולה ממנה אך פחות נוחה להליכה ממנה.

הבדים של כל העגלות לא מושלמים בגלל התקנים ולכן הייתי ממליץ לרכוש מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש לכל אחת מהעגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה ראשונה התלבטות בין כמה עגלות
    שירין
    27/11/2016

היי, אנחנו במסע אחר רכישת עגלה ,דירת קרקע, תא מטען מרווח רגיל ,חשוב שתהיה יחסית גבוהה או עם ידית אחיזה מתכווננת. ברור לי שאין עגלה מושלמת אך מהסקר הראשון שנעשה המליצו לנו על מס' עגלות כגון: פג פרגו שהבנתי מהרבה אנשים שהם מרוצים אך פחות מוצאת בעניי מבחינת מראה , סייבקס פריאם שמוצאת חן בעיניי מבחינת מראה אבל הבנתי שכבדה והטיולון לא כזה נוח לילד, סלסה נוחה וטובה אבל הצבעים לא מצאו חן בעינינו, עגלת בבה קאר ששמענו עליה דעות חלוקות וקיצוניות לפה ולשם , ועגלת BELI +GB MARIS שהמליצו אך בשטח אין הרבה מידע וניסיון לגביהI לכן לא גיבשנו שום דעה . איזה מבין העגלות שהוזכרו הינך ממליץ ומה המסקנות שלך לגביהן? אודה לך מאוד על תשובתך הכנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום שירין,

הפג לדעתי מומלצת מאוד. הGB חדשות מאוד וקשה לדעת. מבדיקה שלי הבלי לא נשכבת למצב ישר ולכן אני פחות ממליץ. למריס אין ידית מתכוננת ולדעתי זה חסרון עצום כי בשילוב גלגלים קטנים וקפיצים קשיחים יהיה מאוד קשה לעלות איתה מדרכות. הסל קטן במריס. סייבקס היא חברה ששייכת לGB, לדעתי הפריאם אכן כבדה ומסורבלת לתפעול אבל דווקא לתינוק היא טובה ונוחה.

הסלסה סובלת מאותו חסרון בטיולון. דגם הממבה פלוס של אותה חברה כבר פותר את החסרון ואני ממליץ מאוד על דגם זה. לדעתי הוא קיים רק בצבע אחד. אני ממליץ להתפשר על זה אבל אני לא נכנס לשיקולי טעם.

בבה קאר, לדעתי טובות מהGB אבל אני פחות ממליץ.

מבין כל הדגמים שציינת אני ממליץ על הפג הכי הרבה אבל יותר על ממבה פלוס שלא ציינת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שיריו
    27/11/2016

ראשית תודה על תשובתך הכנה, לגבי הפג פרגו הבנתי שיש 3 דגמים, ספורטיבו וקומפרטו ופופ אפ . בספורטיבו נורא אהבתי שהאמבטיה מתכווננת אבל הבד של הקומפרטו יותר נעים והפופ אפ מאוד יקרה. הבנתי ששילדה s היא המומלצת . מה היא המלצתך לגבי אחד הדגמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום שירין,

האמבטיה מתכווננת בכל דגמי הפג!

הפופ אפ נותנת יתרון אחד וזו האמבטיה שקלה יותר בקילו וחצי וניתנת לקיפול. כמו כן לה ולקומפלטו יש רשת איוורור שאין בספורטיבו.

אם את מוכנה להתפשר על אלו הייתי ממליץ לחסוך הרבה כסף וללכת על גרסאת הספורטיבו הבסיסית. סה"כ הבדים לא מפנקים בכל הדגמים ולכן אני ממליץ לרכוש מזרן קופי קוש שיפתור בעיה זו, לכן חבל לשלם יותר על בד כשבכל מקרה תשימו מעליו מזרן.

אכן שלדת הS מומלצת מאוד לדעתי ביחס לשלדים האחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת העגלה המושלמת עבור הקטן שבבטן.
    קובי סופר
    27/11/2016

לא חשבתי שככה אתבלבל ואהיה חסרת החלטה. כבר במשך כל ההריון (חודש שמיני פלוס) מה שמעסיק אותי רוב היום הוא בחירת העגלה המושלמת עבור הקטן שבבטן. קראתי מאמרים, כתבות, יצאתי פיזית לבדוק כל עגלה עם מטר ומשקל, בחנתי אם הן נכנסות לרכבים, שאלתי המון המון אנשים (גם ברחוב, כאלה שאני כלל לא מכירה) והדבר נעשה רק יותר ויותר קשה. אני חייבת לקבל החלטה.
    אני ובעלי יחסית מאוד גבוהים ולכן היה חשוב לנו שהתגלה תהיה גבוהה, שהעריסה תהיה ברוחב המירבי, שתהיה נוחה לקיפול, קלה מאוד (בשל בעיות גב) והמחיר פחות עקרוני לנו.
    ראינו את עגלת הסטוקי (הדגם הפחות מוכר שלה), ראינו את המימה, את עגלת הבראבי ואת הבוגבו קמיליון 3.
    בסופו של דבר הלכנו על הבוגבו מאחר והיא עונה על רוב התנאים שרצינו. מלבד העובדה שהיא נמוכה יחסית- הידית שלה גבוהה מאוד ונוחות הקיפול והנסיעה איתה הפתיעו אותי. בגדול הזמנו אותה אבל תמיד אפשר לשנות.
    רציתי בבקשה לשמוע את המלצתך לעניין אחת מבין 4 העגלות הנ"ל ובנוסף לשמוע ממך אולי יש עוד עגלה שכדאי לנו להציץ עליה.
    תודה רבה :)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום ליטל,

אכן הבחירה קשה אין ספק. אין מוצר מושלם ובכל מוצר נמצא יתרון גדול וחסרון גדול ולכן ההחלטה חייבת להיות ע"פ סדר עדיפיות.
    האמת שאני אישית לא ממליץ על אף אחת מהעגלות מכיוון שאני חסיד של טיולונים שיודעים לשכב למצב ישר ובכל הדגמים שציינת המושבים לא יודעים להגיע למצב ישר ובמצב השוכב שלהם יש שקע. כמו כן, בסוף בחרתם בעגלה נמוכה וציינת בעיית גב, אולי המשקל סביר אבל תאלצי להתכופף די הרבה בכדי להניח את התינוק באמבטיה ולאחר לידה אני חושב שזה יהיה קשה הרבה יותר מאשר כעת.

הייתי ממליץ לך לבדוק 2 עגלות:

1. הרטן VIP (גילוי נאות, החברה שלי מיבאת את המותג הרטן).
    מדובר בחברה גרמנית שמייצרת בגרמניה את העגלות. אם בחרת בקמיליון זה מצוין כי הרטן VIP מאוד זהה לה מבחינת היתרונות וגם פותרת את מרבית החסרנות. האמבטיה גבוהה מאוד ביחס לקימיליון כי היא מתחברת בעזרת 2 מוטות מגביהים. הטיולון יודע לשכב למצב שטוח ומרופד טוב יותר, יש לה בולמי זעזועים טובים יותר מאשר לקמיליון ונוחות הניוד די דומה לקמיליון. יותר קל לחבר סל קל (לא שזה מומלץ), יש אמבטיה לחוד וטיולון לחוד. בקמיליון האמבטיה והטיולון הם למעשה בדים שונים שחולקים מסגרת משותפת ולכן לא ניתן לעשות רוטציה בינהם בזמן המעבר, יש תינוקות שההסתגלות לטיולון קשה ולכן אפשר לשחק פעם אמבטיה, פעם טיולון ובבוגבו זה לא פשוט לביצוע. החסרונות לעומת הבוגבו הם שהיא כבדה יותר עם טיולון בכ- 2 ק"ג אבל כמו בקמיליון יש צורך בפירוק המושב טרם הקיפול ובהליכה המשקל או ההבדל כלל לא מורגש ולכן אני לא רואה זאת כחסרון. לא סמל סטטוס, פחות מעוצבת (עניין של טעם).

2. איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס - כמו הרטן חברה גרמנית אך כמו שאר החברות שציינת מיוצרת בסין. גבוהה מאוד, נוחה מאוד להליכה, מערכת קפיצים מדהימה, טיולון שנשכב כמו בוגבו ובעזרת לחצן יודע לשכב למצב שטוח (פטנט מדהים שנותן לתינוק להנות מכל העולמות), נוחה יותר לקיפול מהבוגבו, מתקפלת יחד עם הטיולון, הטיולון מרופד בממורי פואם שתומך טוב יותר בתינוקות.
    חיסרון: היא כבדה מהקמיליון בכ- 2 ק"ג.

צריך לזכור שאת בחרת בין עגלות ע"פ שיקולי הנוחות שלך וע"פ תגובות של בעלי ניסיון אך מאף אחד מהם לא קיבלת את תגובת התינוק ובזה החברות הגרמניות מצטיינות, נוחות התינוק לפני הכל!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות מומלצות

ליטל
    04/12/2016

קובי... קודם כל תודה. מעריכה את המענה המהיר שלך מאוד. היכן ניתן להשיג את העגלות עליהן המלצת? אני ירושלמית ומעיון קצר באתרי האינטרנט של הרשתות השונות הקיימות פה לא ראיתי שמישהי מחזיקה לפחות אחד מבין שני הדגמים עליהם המלצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום ליטל,

לגבי ההרטן, אין כרגע נקודה בירושלים. הקהל העיקרי בירושלים הוא האכלוסיה החרדית שמחפשת מוצר שמתקפל קטן וביד אחת לתחבורה ציבורית. אני מניח שגם בממבה פלוס זו הסיבה שהיא אינה נמכרת בירושלים.

ההרטן נמכרת בעיקר במרכז בפ"ת, גבעת שמואל, בני ברק, ת"א, ראשל"צ ועוד. מבדיקה שלי הממבה פלוס נמכרת רק ב- 4 חנויות בארץ: צפון, דרום, מרכז.
    אם תחליטו שבכל זאת אתם רוצים להגיע לאחת החנויות עבור ההרטן תוכלו ליצור איתי קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לכוון אתכם. גם לגבי ממבה פלוס אוכל לבדוק את החנויות המדויקות שמוכרות.

באם זה בעייתי עבורכם אעשה בדיקה כשאהיה בירושלים (ביום ה' הקרוב) ואנסה לראות אם על פי הדרישות יש משהו טוב מהעגלה שהזמנת. עדכני אותי אם זה רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה