מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לכיסא בטיחות לרכב לתינוק בן 4 חודשיםעופר13/07/2016
קובי בוקר טוב,
רציתי להתייעץ איתך לגבי כסט בטיחות לרכב עבור תינוק בן 4 חודשים, ארוך וגדול במיוחד שכבר ממלא עד אפס מקום את הסלקל שלו. כסא הבטיחות לא אמור להיות בשימוש יום יומי אלא רק מידי פעם וכמובן נשמח אם הכסא יהיה טוב, בטיחותי, מרווח, וכמובן לא יקר לילד שמשקלו עד 30 ק"ג. מה דעתך על הכסא: קוסקו סניירה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לכיסא בטיחות לרכב לתינוק בן 4 חודשים - תגובה
קובי סופר13/07/2016שלום עופר,
הסנרה מצויין. זול ובטיחותי. לא מהנוחים ביותר שיש ולכן אני ממליץ עליו יותר ככסא שני.
ההמלצה העיקרית שלי היא צ'יקו נקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה לילד ראשון - השוואהאדוה13/07/2016
שלום
הייתי מעוניינת לדעת מה דעתך על ויולה של גו בייבי מעבר לזה שזו חברת מדבקה, איכות משקל, עמידות, נוחות, אחריות וכו' בייחוד לעומת הארמדילו פליפ XT שעולה כאלף ש"ח יותר ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להשוות אותה מול
אדוה13/07/2016הבייבי ג'וגר מיני סיטי 4 גלגלים שאני יודעת שהטיולון לא דו צדדי (כמה זה באמת חשוב..?!) שהיא זולה ומאוד פופולרית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח להשוות אותה מול - תגובה
קובי סופר13/07/2016שלום אדוה,
מספר מחקרים הוכיחו שתינוקות שפנו להורה גם בשלב הטיולון בחלו לדבר יותר מהר ויצאו משכילים יותר, ישנו טוב יותר בלילות והקשר עם ההורה היה חזק יותר. אי לכך אני תמיד בעד מושב דו כיווני ולכן אני נוטה שלא להמליץ על הבייבי ג'וגר. כמו כן ישנם עוד חסרונות אך הם פחות רלוונטים לאחר החסרון שהצגתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת עגלה לילד ראשון - השוואה - תגובה
קובי סופר13/07/2016שלום אדוה,
הגו בייבי סובלת מ- 2 חסרונות עיקריים.
1. רוחב גלגלים מאוד רחב מה שמקשה על מעבר במקומות צרים ובהכנסה לרכבים מסויימים.
2. הטיולון עובר ממצב שכיבה ישר למצב שהוא כמעט ישיבה, המצבים לא עוברים בצורה מסויימת כמו בארמדילו ובמרבית העגלות והקפיצה חדה מדי לשלבים בהם התינוק יכול להיות במצב מרומם אך עדיין לא יושב.
האיכות סבירה, גם העגלה די אמינה. הסל קל של החברה לא מומלץ.
בארמדילו אין את אותם חסרונות, העגלה מתקפלת באופן קל יותר, ביד אחת ולגודל קטן יותר. המושב מרופד יותר ובעל תמיכה טובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד להמלצה על עגלה ראשונהנויה11/07/2016
היי קובי,
חשוב לי בעגלה שתהיה רחבה וארוכה (בעיקר האמבטיה) ושהידית תהיה גבוהה, כיוון ששנינו גבוהים.
חשוב לי טיולון מתהפך לשני כיוונים, רוחב פחות מ-60 עקב מעלית צרה.
וכמובן חשוב שתהיה הכי נוחה שאפשר לתינוק.
חשבתי על הג'ואי כרום, אבל הבנתי שהאמבטיה שלה קטנה והייתי רוצה להיות כמה שיותר חודשים עם האמבטיה.
תקציב עד 3500, אבל מוכנה להתגמש עבור עגלה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח מאוד להמלצה על עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר11/07/2016שלום נויה,
הג'ואי גם קטנה בטיולון.
הכי מומלצת לדרישות שלך לדעתי היא הרטן רייסר ג'י טי. היא חורגת מהתקציב ב- 1000 ש"ח אבל מה שתקבלו בתמורה (מעבר לכך שהיא עונה לדרישות שלך) הם הדברים הבאים:
ידית אחיזה מאוד גבוהה 114 ס"מ שזה חריג. היא כמובן גם מתכווננת.
אמבטיה ענקית שמתאימה עד משקל 9 ק"ג.
יותר חשוב מהמאבטיה הוא הטיולון הכי רחב והכי ארוך בשוק נכון להיום.
הטיולון נשכב לשכיבה שטוחה שזה גם די חריג ויש לו 5 מצבי שכיבה/ישיבה כך שאפשר בכל שלב גדילה של התינוק להתאים לו את המצב הנח והאופטימלי מבלי לקפוץ משכיבה למצב כמעט יושב.
המוצר מיוצר בגרמינה ורוחב השלדה 57 ס"מ. כמו כן האמבטיה מאוד גבוהה מה שמקל בהכנסת התינוק לתוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור11/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות רגע אחרי הסלקל - תינוק ארוך במיוחד!אני11/07/2016
היי קובי!
האדון שלנו בן 4 חודשים. שוקל 7 קילו ואורך 70 סמ.
כרגע יש לנו את הסלקל של צ'יקו - קייפיט 30.
לפי קצב הגדילה שלו... בעיקר האורך... יש לי תחושה שבקרוב נצטרך להחליף כסא. בעיקר בשל האורך.
אני מבינה שהנקספיט מאוד מומלץ.
אין בעיה של תקציב.
מבחינתנו הבטיחות זה הדבר הכי חשוב - שישב כנגד הנסיעה גם עד גיל 4 אם צריך, ובכסא בטיחות עד הצבא. הגדולה יושבת בסקיור קיר של אוונפלו, עוד מעט בת 8, והיא לא תיפרד מהכסא ככ מהר.
חוץ מהנקספיט - יש עוד משהו מומלץ?
דבר נוסף - אם נחליט לחכות עוד - ידוע לך על מוצר חדש? משודרג? משהו ששווה לחכות לו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות רגע אחרי הסלקל - תינוק ארוך במיוחד! - תגובה
קובי סופר11/07/2016שלום,
הנקסטפיט הוא המומלץ ביותר מכיון שגם מעבר לבטיחות הוא נח מאוד ובעיקר כנגד הכיוון.
עוד מושבים מומלצים עם דירוג בטיחותי מקסמילי הם מושבי ברייטקס קליק טייט.
לגבי מוצרים חדשים, לרוב הם מוצגים בספטמבר/אוקטובר והבעיה המרכית שאת תוצאות המבחנים מפרסמים לפחות חצי שנה מהרגע בו הם יוצאים לשוק כך שצריך לחכות המון זמן נכון להיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בקניית עגלה לילד ראשוןלירון10/07/2016
שלום קובי,
התלבטות בקניית עגלה לילד ראשון,
מחפשים עגלה יציבה, חשוב לנו קיפול נוח, משקל ויכולת של הטיולון להתהפך לשני הצדדים ולהגיע למצב שכיבה (או לפחות כמעט שכיבה מלאה)
מרבית השימוש יהיה בעיר אך מעונינים גם באפשרות לצאת עם העגלה לחיק הטבע.
ראינו כמה דגמים ההתלבטות היא בין מאמבה פלוס לבין פג פרגו, בוק פלוס, עם שילדה s.
נשמח לשמוע את חוות דעתך, מה היתרונות והחסרנות שלהן.
בנוסף ראינו גם את האניגלזינה טרילוגי, שמתקפלת מאוד בנוחות, רק שלא הינו בטוחים לגבי היציבות והעמידות שלה.
כמו כן מתלבטים האם לקנות סל קל (במידה ולא נקנה את הפג) ואז בסיס לאיזופיקס, או כיסא בטיחות מגיל 0.
*** האם להכניס את האפשרות של הרטן? מאמס אנד פאפס?
תןדה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בקניית עגלה לילד ראשון - תגובה
קובי סופר10/07/2016שלום לירון,
לפני רשימת הדגמים השאלה המרכזית היא מה רשימת הדרישות.
לדוגמא הממבה פלוס יותר נוחה לניוד מהפג ובעיקר על משטחים קשים (חיק הטבע). היא מרופדת טוב יותר ושוכבת יש יותר מהפג, לכן אני חושב שבנושא ניוד ונוחות לתינוק היא טובה מהפג. הפג מצד שני יותר נוחה לקיפול וטיפה יותר קלה. בגודל לאחר קיפול הן די זהות. לכן אני חושב שבנוחות להורה הפג טובה יותר. רשימת דרישות הייתה עוזרת לי לכוון אבל את בכיוון הנכון אם אלו ההתלבטיות.
ההרטן דומה ברעיון לממבה פלוס כאשר יש דגם וי.איי.פי שהוא עירוני פלוס ודגמי רייסר ג'י טי או סקיי שהם הארדקור לטיולי חיק הטבע קשים במיוחד.
הארמדילו דומה לפג אך איכותה ירודה בהשוואה לדגמים המצוינים, יש בה התפשרות גדולה על נוחות התינוק ובתמורה יש לה נוחות נפלא להורים, היא פרקטית וקטנה מאוד בקיפול ולכן שוב חשוב לדעת מה עדיף לכם. אין עגלה שתשלב הכל.
לגבי טרילוג'י, מדובר בדור מיושן של עגלות כאשר היתרון המרכזי היה קיפול קל וקומפקטי. זה בא על חשבון נוחות ניוד, סל קטן ולא נגיש, טיולון ללא גב קשיח מלא. בגלל מנגון קיפול המטירה מרגישים מוצר רופף, אין כל בעיה של חוזק אך תרגישו זאת בניוד ובצורך להשקיע מאמץ נוסף בניוד (פניות וכו').
לגבי סל קל - תלוי אם הכוונה לחבר לעגלה או שאתם מוותרים על אופציה זו?
אם לא נחבר לעגלה אז צ'יקו קייפיט הוא הסל קל הטוב ביותר כיום לדעתי. גם בטיחותי, נח לתפעול ונח לתינוק. החיסרון לא מתחבר על אף עגלה (פרט להרטן וגם אז המתאם מסורבל קצת).
אם כן לחבר לעגלה אז סייבקס אטון 3 או 4 (אותו סל קל) עם בסיס אמריקאי. די קרוב לצ'יקו מבחינת הכל פרט למחיר כמעט כפול עם יתרון של חיבור הסל קל לעגלות מסוימות.
אם לדלג על סל קל אז צ'יקו נקסטפיט הוא המושב שהכי קרוב בנוחות שלו לנוחות של סל קל וגם בבטיחות מדורג עם דירוג מקסימלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי- זקוקה מאוד להמלצה על טיולון איכותיעמית10/07/2016
היי קובי,
אשמח לעצתך בנוגע לטיולון איכותי.
שקלנו אפילו טיולון של אורבו2 או סולה 2 בגלל הידית האחת, אך המחיר גבוה מדי. ראינו את הג'ואי... האם צפויות להגיע עגלות חדשות בחודש הקרוב? מהמבחר הקיים על איזו טיולון בעל עבירות מעולות,הטיית המושב ביד אחת,הצללה מעולה היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי- זקוקה מאוד להמלצה על טיולון איכותי - תגובה
קובי סופר10/07/2016שלום עמית,
אם רוצים לקנות מוצר דומה לסולה או לאורבו יש את איי.בי.סי דיזיין אביטו. עונה לכל הדרישות שלכם, מאוד דומה למאמאס אנד פאפאס רק זול משמעותית.
מצד שני יש לקחת בחשבון שהדרישות שלכם מובילות למוצר כבד מטיולון ממוצע וטיפה גדול בקיפול מטיולון ממומצע. יחד עם זאת לתינוק יהיה יותר נח במוצר כזה מאשר בטיולון כמו בריסק. חשוב לעשות סדר עדיפויות כי מה שהגדרתם היה סוג של עגלה/טיולון ולא טיולון נטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי על המענה
עמית11/07/2016נראה לי שאנחנו באמת פחות מתחברים לטיולונים, אם אנחנו נשארים בקטגוריה של הידית האחת אז האיי בי סי מומלצת יותר מבחינתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה קובי על המענה - תגובה
קובי סופר11/07/2016שלום עמית,
מאוד. היא עונה לדרישות. מאוד דומה לסולה של מאמאס אנד פאפאס רק זולה יותר. ההבדל הוא שהמושב לא דו כיווני. מצד שני בשלב מתקדם כבר אין צורך בכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לבייבי התלבטות בין כמה דגמים אשמח לעזרהורוניק09/07/2016
אני מחפשת עגלה אמבטיה וטיולון שנוחים לתינוק בעיקר קלים כי אני עם שני ילדים קטנים (2 , 4) ומתקפלת קטן כמו אקורדיון לבנתיים אהבתי את מאמס דגם ארמדילו אבל בגלל שכרגע אני נמצאת במצב כלכלי לא קל בכלל אני מחפשת יד 2 וגם שם זה נורא יקר לי. חיפשתי ראיתי את ביבה טאי טאי שנראת לי מעולה מבחינת הנוחות לילד (פחות מוכרים אותה ביד 2 אני כבר חודשיים מחפשת ובקושי עגלה שתיים יש) ואת סייבקס איריס שנראתה קצת תלושה מהדף ופחות עמידה.
אשמח שתאיר אתעייני לדגמים אחרים או לדגמי האלה שהתעתי תול כדי התחשבות מהבחינה כספית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לבייבי התלבטות בין כמה דגמים אשמח לעזרה - תגובה
קובי סופר10/07/2016שלום ורוניק,
סה"כ לדרישות טאי טאי זו בהחלט אופציה טובה וזולה, גם כחדשה אפשר למצוא מציאות. שווה לבדוק אם אפשר לשכור אמבטיה (הם משכירים למגוון דגמים) בחנות עגליס ולצמצם עלויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה טאי טאי התייעצות נוספת
ורוניק10/07/2016בדר"כ מירב האנשים מחליפים לטיולון בשביל קלות ונוחות האם הטיולון של הביבה נחשב כטיולון נוח וקליל? או שגם בו יש צורך להחליף. היא פשוט נראת לי קלה ובדיוק מה שטיולון פשוט אמור להחליף +בונוסים קטנים כמו הגגון ומשענת הרגליים וכו.
לבנתיים הכי זול חדש ראיתי ב1100 שח רק הטיולון ועוד 500 שח האמבטיה כמובן שחדש. אתה חושב שיש יותר זול מזה? כי אני ממש מחפשת בנרות יד 2 מפרסמת בפייסבוק ולא מוצאת בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת ביבה טאי טאי התייעצות נוספת - תגובה
קובי סופר10/07/2016שלום ורוניק,
הרוב לא מחליפים אותה לטיולון אך זה מאוד אינדיבידאולי. לצערי אני לא מכיר מחירים בחנויות שונות אבל שווה להתמקח וגם לבדוק אופציית השכרת אמבטיה (למרות שב- 500 זה מחיר מעולה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההקשבה והתשובה
ורוניק10/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על טיולון קל משקל שכיבה מלאהיפעת09/07/2016
צריכה בבקשה המלצה על טיולון קל משקל הנשכב שכיבה מלאה. רכשתי את הנאנו ובני אינו נרדם בו (גם באמבטיה של המוצי הנוחה והרחבה לא היה נרדם, הוא רגיל למנשא). מבירור בפורום, ראיתי המלצות רבות על הגואי בריסק פרימיום אך הוא מעט כבד (8.4 קג לפי אתר היצרן). מעדיפה גם טיולון עם ידית אחת ועבירות טובה. רצוי שתהיה לו ידית אחיזה כשמקופל. חשבנו שאולי בטיולון עם שכיבה מלאה הוא יירדם (על הבטן). גם צריך שיהיה לו מדרך רגליים. אציין שטסים די הרבה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם vטיולון הזה נמכר בארץ?
יפעת09/07/2016האם כטיולון המצב נמכר בארץ?
Gold
QBit+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה על טיולון קל משקל שכיבה מלאה - תגובה
קובי סופר10/07/2016שלום יפעת,
לדרישות שלך אין אופציה מושלמת. כל העגלות ששוכבות למצב ישר לגמרי גדולות בקיפול וכבדות מטיולון ממוצע. האופציות הקלות, הקטנות בקיפול בעלות ידית שלמה הן:
יויו + - קלה, סופר קטנה לאחר קיפול, נוחה מאוד לניוד ולקיפול. יקרה מאוד, אין שכיבה ישרה. אין מעקה.
רקרו איזי לייף - כמו היויו ברעיון אבל פחות נוחה לניוד, קיפול ופתיחה. גדולה וכבדה מהיויו. יותר זולה מהיויו. יש מעקה. אין שכיבה ישרה.
מאונטיין באגי ננו - דומה ליויו ברעיון וזולה יותר אבל הגגון לא מוצלח. פחות נוחה לניוד, אין מעקה, אין שכיבה ישרה.
איזי בייבי בובו - חיקוי של היויו אשר עולה פחות ממחצית, יש שכיבה יותר ישרה מהיויו ומעקה. מצד שני עשויה מחומרים פחות איכותיים ולכן לדעתי היא פחות חזקה ועמידה.
לכל הטיולונים שציינתי אין מגש רגליים מתכוונן.
הטיולון שציינת עדיין לא משווק בישראל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון קל משקל
יפעת11/07/2016קובי תודה על תשובתך,
לנאנו יש מדרך רגליים מתכוונן :).
רכשתי את הגואי פרימיום ג׳ינס היום. ראיתי המלצות עליו גם בפורום. מקווה שנהנה ממנו (ושבני יירדם בו ...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אמבטיה בבית ומזרן לטיולוןמ07/07/2016
שלום רב,
מנסה למצוא פתרון כבר הרבה זמן ולא מצליחה לעלות על רעיון...
בבית שלנו יש אמבטיה ומקלחת (אך ממש קטנה) הם אחד מול השני ופרוזדור ממש צר באמצע. אין מקום נוח להניח אמבטיה עם מעמד... ונראה לי כאב גס לקחת תינוק (במיוחד כשהוא קטן) באמבטיה הרגילה בגובה הרצפה...
חשבתי על מקטין אמבטיה, אבל לא זול ונראה לי חבל על הכסף... חשבתי לשים פשוט דפני בתוך האמבטיה עד לגיל ישיבה ואז לעבור לכיסא רחצה...
אבל עדיין לא פתרתי את בעית הגובה של האמבטיה...
האם יש פתרון אחר? הסתכלתי על האמבטיה חצי חצי של שילב, אבל גם נראה לא פרקטי מספיק...
יש לך רעיון?
תודה מראש!
נ.ב. ושאלה שלא קשורה. כשקניתי את העגלה (פג פרגו בוק פלוס s ספורטיבו )קיבלתי מזרן לטיולון נושם במתנה (כזה עם כנפיים) האם זה טוב? ראיתי שמחירו בחנות הינו 90 שח, אבל האם זה מספק את המטרה? תודה! (ראיתי את הקומפי קוש, אבל עולה 160 שח ובהתחשב שכבר יש לי, זה נראה לי הרבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיית אמבטיה בבית ומזרן לטיולון - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום,
בארה"ב משתמשים בכיור (שם הכיורים גדולים) כאמבטית רחצה. אולי שווה לבדוק עם דפני נכנס לכם בכיור. אין כל בעיה לרחוץ באמבטיה רגילה מבחינת התינוק אבל מבחינתכם זה כאב גב ומילוי אמבטיה ארוך עם בזבוז מים מיותר. היה בעבר מוצר של חברת טומי שהיה מקטין את האמבטיה ובכך חוסך מים וגורם לרחצת תינוק קטן להיות במקום מתוחם. מצאתי את המוצר באתר טוילנד אבל יש סיכוי קטן שהוא קיים במלאי אז שווה לבדוק מולם, זה שם המוצר:
Baby Dam מקטין אמבטיה שהופך אמבט ביתי לאמבט תינוק (דגם חדש PLUS) Babydam
לגבי פג, מזרן הכנפיים תוכנן לעגלות ללא כנפיים כמו הבייבי ג'וגר לדוגמא. בפג אין צורך בכך. הקומפי קוש הרבה יותר נח ומפנק עבור התינוק ולדעתי כן שווה ללכת עליו. כמו כן שווה לבדוק אופציה לשדרוג מזרן הכנפיים בחנות ולא להתקע עם שניים וגם לשלם פחות על הקומפי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה - התלבטות בדגמי פג פרגואלונה06/07/2016
קובי שלום,
לפני זמן מה התייעצתי עימך לגבי דגם הפופ אפ,
ואמרת שאם כבר, אז זה הדגם המומלץ בעיקר לאור העובדה שהעגלה מתקפלת עם האמבטיה.
לאור המחיר הגבוה, אנו מתלבטים.
אני צפויה ללדת בשיא החורף, וככל הנראה עד הקיץ כבר אעבור לטיולון
השימוש באמבטיה הינו בד״כ קצר, ורוב הסיכויים שבחורף לא נסתובב יותר מדי בחוץ, כך שקיפול העגלה עם האמבטיה נראה לי פחות קריטי.
האם זה הגיוני?
איזה דגם אחר של פג פרגו הינו מומלץ? יש כל מיני דגמים של בוק פלוס - קומפלטו, ספורטיבו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - התלבטות בדגמי פג פרגו - תגובה
קובי סופר06/07/2016שלום אלונה,
היתרון של אמבטית הפופ אפ הוא לא רק האפשרות של לקפלה יחד עם השלדה. לדעתי זהו הדבר הפחות חשוב בסיפור.
מה שכן חשוב הוא שהאמבטיה של הפופ אפ שוקלת 3 ק"ג פחות ויש לכך יתרון גדול בנשיאה וגם כשעולים מדרגה. אם הפג מאוד קשה לעלות מדרכות עקב בולמי זעזועים מאוד קשיחים, תוסיפי לזה משקל כבד ועוד משקל תינוק וזה קשה עוד יותר. עם הפופ אפ זה עדיין יהיה קשה אבל משהו שאפשר להתמודד איתו. כמו כן בגמר השימוש האמבטיה מתקפלת ולא תופסת מקום.
כמו כן המחשבה שלך לא נכונה לגבי החורף. כשצריך לצאת מהבית יוצאים בכל מזג האוויר. כמו כן ההפך הוא הנכון, בחורף ההורים מושכים עד כמה שניתן את שלב האמבטיה ואם אפשר גם עד 7 חודשים. היות ובקיץ המון הורים כבר בגיל 3 חודשים מקפלים את האמבטיה אז אולי זה שיקול נכון.
מצד שני אם כל היתרונות האלו לא מדברים אלייך ומכיוון שהטיולון והסל קל זהים אז שווה לשקול את הגרסאות הזולות ואולי הזולה ביותר. הריפוד לא להיט אבל אפשר להלביש מזרנים טובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג פרגו - בהמשך להתייחסותך
אלונה06/07/2016תודה על תשובתך,
ההבדל במשקל הוא 3 קג??
ראיתי באתר של טוילנד שבפופ אפ האמבטיה שוקלת 4.14 קג ואילו בדגמים האחרים המא שוקלת 5.3 קג.
אם ההבדל הוא 3 קג זה בהחלט מהותי.
איזה דגם מהזולים יותר הינו מומלץ יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת פג פרגו - בהמשך להתייחסותך - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום אלונה,
טעות ניסוח שלי כאשר הכוונה הייתה להבדל של כ- 3 ק"ג.
כמו כן לאחר בדיקה הנתונים באתר טוילנד נכונים. כנראה בפג עשו שינוי כי בעבר שקלה האמבטיה כ- 7 ק"ג.
אי לכך ההבדל הוא 1.2 ק"ג. עדיין אני חושב שזה משמעותי.
כמו שציינתי אם הולכים על גרסא זולה דגם הספורטיבו הזול ביותר הוא המומלץ מכיוון שההבדלים היחדים בינו לקומפלטו הם שבקומפלטו הבד טיפה יותר איכותי והיא יותר מעוצבת. לא מצדיק פער גדול במחיר בעיקר בהתחשב בכך שהיא לא מרופדת טוב ובכל מקרה מובילה לרכישת מזרן נוסף. אם רוכשים מזרן נוסף אני לא חושב שזה משנה סוג הבד כי התינוק יושב על המזרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני מוביילים צ'יקו או טייני לאבנטלי06/07/2016
היי קובי
אני מתלבטת בין המוביילים הבאים:
כוכב קסום של צ'יקו chicco magic stars לבין מובייל לילה קסום של טייני לאב tiny love magic night.
של טייני לאב קצת יותר יקר אבל ההפרש לא משמעותי אני רוצה את ההכי טוב ומעניין מבינהם.
אשמח אם תוכל לעזור לי להחליט. מה היית אתה בוחר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין שני מוביילים צ'יקו או טייני לאב - תגובה
קובי סופר06/07/2016שלום נטלי,
שניהם מאוד דומים כך שקשה מאוד להמליץ על אחד מהם. יצא לי להשתמש במוביילים (אחרים) של 2 החברות ובשני המקרים חשתי שהמוצר עושה את מה שיועד לעשות.
מה שאהבתי יותר בטייני לאב היה שבזמן הסיבוב הבובות במובייל גם היו מסתובבות מה שהעניק ערך מוסף לרצון החקירה והעניין של התינוק. לכן אני נוטה ממש באופן מינורי לכיוון הטייני לאב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה!
נטלי06/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלונת קטנה
שחר07/07/2016אני חושבת שאני יותר נוטה למובייל של טייני לאב השאלה שלי היא האם המובייל הזה בעיקרון יתאים לתינוק בן חודש? אני שואלת כי המובייל של טייני לאב צבעוני יותר והמובייל של צ'יקו הוא רק בגווני תכלת-לבן. האם מבחינת צבעים העדיפות לגיל חודש היא מובייל עם שני צבעים מאשר מובייל צבעוני ? השאלה עלתה בעקבות הספרונים האלה שיש להם שני צדדים ששמים מסביב למיטה - צד אחד בצבעים מנוגדים שמיועד לשלב של החודשים הראשונים והצד השני צבעוני שמיועד לחודשים מתקדמים.
אם אני אקנה את של טייני לאב כדי לחכות איתו עוד כמה חודשים בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק עוד שאלונת קטנה - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום,
הצבעים הם לא העניין במובייל מכיוון שהראייה עדיין לא מפותחת בחודשים הראשונים. מה שחשוב יותר הוא הצלילים, הדמויות ואופציות הגירוי. אני חושב שבגלל שהדמויות נעות בזמן הסיבוב יש לכך ערך מוסף בגירוי. את הצבעים התינוקות מתחילים לראות בגיל שלושה חודשים בממוצע ובאופן חד יותר לקראת גיל שנה. היות והמובייל מתאים עד גיל 5 חודשים אני חושב שעניין הצבע לא צריך לשחק תפקיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע לגבי שוק עגלות תינוק בארץ ובעולםאסף05/07/2016
שלום קובי.
ברצוני לברר פרטים לגבי שוק עגלות התינוקות בארץ ובעולם.
האם תוכל להפנות אותי למקור מידע מדויק ועדכני כלשהו?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע לגבי שוק עגלות תינוק בארץ ובעולם - תגובה
קובי סופר06/07/2016שלום אסף,
אין אחד כזה, בכל מדינה יש חברות אחרות שמובילות, דרישות ותנאים אחרים וכו'. ההיצע העולמי הוא עצום ולכן צריך להיות במעקב כל הזמן ובכמה מדינות.
המקורות הכי טובים הם התערוכות העולמיות השונות כאשר המובילות שבהן הן בקלן גרמניה שנערכת מדי ספטמבר (המלונות כבר בתפוסה מלאה השנה) או איי.בי.סי אקספו בוגאס כחודש לאחר מכן. שם נחשפים כל דגמי השנה הבאה ואבות טיפוס שונים.
אם תוכל להסביר לי מה בדיוק אתה מחפש לדעת אולי אוכל לתת לך מקור מדוייק יותר. אם זה משהו שאתה לא רוצה לחשוף לעיני כל תוכל לפנות אליי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי: בייבי בוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, מחפשת המלצה לטיולון קל ונוחיערה05/07/2016
היי!
אני מחפשת המלצה על טיולון שיהיה קל, עם מנח שכיבה כמה שיותר קרוב ל 180, מתקפל בקלות ולגודל קטן וגם זול יחסית.
הבן שלי בן 8 חודשים ושוקל כ 9 קילו.
(מחפשת את זה בתור עגלה שנייה לטיסה לחו"ל).
על מה היית ממליץ?
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום, מחפשת המלצה לטיולון קל ונוח - תגובה
קובי סופר05/07/2016שלום יערה,
ההמלצות שלי הן: ג׳ואי בריסק פרמיום או צ׳יקו לייטוואי החדשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה עבור כסא בטיחות נוסף לילדהלירון03/07/2016
היי קובי
לכל המלצותיך עם הילד הראשון הקשבנו והיינו מרוצים , כעת צריכים המלצה לכיסא בטיחות לתינוקת בת חמישה חודשים שיהיה מיועד להיות ברכב של בעלי .
ברכב של בעלי יש לילד את כסא האוונפלו
וברכב שלי יש כסא סינרה ואת הסלקל
אז נדרש כסא שישמש את התינוקת ברכב של בעלי (עד שגם נצטרך לקנות כסא נוסף גם לרכב שלי במקום הסלקל )
חשוב לנו שיהיה מתחבר לאיזופיקס וגם שיהיה ניתן באמצעות חגורה ,שלא יהיה בד דק שמרגישים את הפלסטיק של הכיסא , שלראש יהיה כריות בצדדים ניתנות לשליפה ושיהיו מצבי שכיבה , ובנוסף שימש מגיל לידה עם מצבי עם ונגד כיוון הנסיעה
מבחינת מחיר גם אשמח לשמוע כמה בערך עולה מה שאתה מציע ..
* ואשמח גם אם תזכיר לי מאיזה גיל שמים ילד בבוסטר ...?
תודה !!!
ומחכה לתשובה כדי ללכת לקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה עבור כסא בטיחות נוסף לילדה - תגובה
קובי סופר03/07/2016שלום לירון,
המושב שאני הכי ממליץ עליו הוא צ'יקו נקסטפיט. כיום מדורג כמושב הבטוח ביותר. כמו כן הנדסת האנוש והנוחות שלו מדהימים. עונה לכל הדרישות שלכם. יש לקחת בחשבון שיחד עם עוד כסא בטיחות המושב האחורי יהיה חסום לעוד נוסע או עוד כסא בעתיד אבל כך זה ב99% מהמושבים.
מחירו המומלץ לצרכן הוא 1390 ש"ח. היות ויש תחרות מטורפת וביקוש מטורף ניתן להתמקח ולמצוא אותו בפחות.
כמו כן אני ממליץ לרכוש יחד איתו ריפוד יומבה שעוטף אותו, גם יהיה יותר נעים לשבת על המושב וגם נשלף בקלות לכביסה בניגוד לריפוד של הכסא.
ע"פ החוק בוסטרים ניתנים לשימוש מגיל 3 שנים ומשקל הילד חייב להיות 15 ק"ג.
אני ממליץ למשוך עם כסא בטיחות ככל הניתן גם אם זה אומר עד גיל 6-7 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
לירון03/07/2016היי קובי
אכן הכיסא הוא כסא מצויין , אבל מבחינת המחיר לא חשבנו לכיוון הזה , האם יש עוד משהו שתוכל להמליץ במחיר יותר סביר וגם טוב .. גם ניקח בחשבון שאני יצטרך אחרי הסל קל עוד כסא גם לרכב שלי ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התייעצות - תגובה
הבעיה היא הגיל של 5 חודשים שעדיין מצריך שכיבה טובה וזה היתרון של הצ'יקו.
בסכום סביר אני חושב שאוונפלו טריומף יכול להיות טוב אבל הייתי ממליץ לבדוק אותו ברכב עם תינוק טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
לירון03/07/2016לגבי הציקו , יש דגם cx מה ייחודי בו אם בכלל ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התייעצות - תגובה
קובי סופר04/07/2016שלום לירון,
יש לו תופסנים המונעים מהאבזמים בצדדים ליפול וכך כששמים תינוק האבזמים נגישים במקום שנתחיל לחפש מתחת לגוף התינוק. לדעתי זה מיותר לשלם יותר על דבר כזה.
יש גם דגם ZIP שנמכר רק ברשת מוצצים ובדגם זה הריפוד ניתן להסרה בקלות עם רוכסן, גם כאן אני חושב שזה הפרש מחיר מוגזם ומיותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
לירון04/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוד יומבה
לימי06/07/2016היי קובי. יש לי ברכב את הנקספיט ואני רואה שהמלצת על הריפוד של יומבה. נכנסתי לאתר שלהם ואין טלפון ולכן אין כ"כ עם מי לדבר... אני מבינה שהריפוד מאים לנקספיט?
בנוסף, אני רוצה לרכוש כסא נוסף לרכב (של דודה), שיהיה בשימוש אחת לשבוע במומצע. מדובר ברכב ישן, שנת 1999 ומה שראיתי יש חיבור איזופיקס אך אין חיבור לחגורה עליונה. בני בן שנה וחודשיים ויושב כבר עם הפנים אליי (לצערי, נורא רציתי למשוך אותו עם הכיוון אבל כבר ממש היה בוכה בזמן נסיעות). מה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריפוד יומבה - תגובה
קובי סופר06/07/2016שלום לימי,
יש לי נקסטפיט עם יומבה ולכן אני יכול לאשר שמתאים ;)
לגבי המוצר, ניתן למצוא במספר רב של חנויות, אם תאמרי לי אזור מגורים אוכל לכוון לחנות קרובה. כמו כן ניתן להזמין אונליין מאתר טוילנד.
מושב נוסף מומלץ ולא יקר, קוסקו סנרה נקסט. מחירו סביר ביותר, הוא בעל דירוג בטיחותי כמעט זהה לנקסטפיט. אפשר לעגן עם איזופיקס או חגורה, לדעתי ברכב ישן שאין בו את העיגון השלישי הייתי ממליץ לחגור עם החגורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קובי
לימי07/07/2016אני מירושלים. אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש בירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי מוצר באתר טוילנד
לימי07/07/2016שנקרא צילוקט. האם מכיר? מומלץ? מעוניינת להגדיל את הצלון שיש לי כרגע בטיולון. יש לי את היויו ושם הצלון קטן יחסית. אשמח לחוות דעתך.
שאלה נוספת לגבי מוצר באתר טוילנד - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום לימי,
מבחינת השגת המטרה המוצר בהחלט מצל באופן מצויין. החיסרון המרכזי שהוא מעיק בזמן קיפול העגלה. יתכן וביויו יהיה צורך בפירוקו טרם הקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מכיר פתרון אחר?
לימי08/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי קובי - תגובה
קובי סופר08/07/2016שלום לימי,
לצערי בירושלים אין נקודה שמוכרת יומבה. הנקודה הכי קרובה היא מורד גיליס במודיעין.
או כפי שציינתי להזמין מטוילנד עם משלוח עד הבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priamלירון01/07/2016
שלום קובי,
מתלבטת בין 2 העגלות ,שתיהן תוצרת גרמניה..
מהיכרותך איזו עגלה יותר קלה לתנועה וניוד?
איזו תהיה יותר נוחה ונעימה לילד?
ובכלל מבחינת איכות (בד,שלדה,מזרן ) איזו לדעתך איכותית יותר?(דגש על קיפול וניוד)
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין שני עגלות טובות hartan מול cybex priam - תגובה
היות ואני היבואן של הרטן אני די משוחד.
יחד עם זאת יכולתי לייבא המון מותגים שונים ובכל זאת בחרתי בהרטן בעיקר מסיבה אחת שהיא: 100% ייצור גרמני. הסייבקס לדוגמא הוא מותג גרמני שנרכש לפני כשנתיים ע"י חברה סינית ולכן הייצור שלה סיני והתכנון הוא גרמני-סיני.
בשאלת הניוד לדעתי ההרטן מנצחת וזה בעיקר אודות למערכת קפיצים מצויינת שאין בסייבקס וצמיג איכותי יותר. 2 המושבים נוחים ביחס לעגלות בשוק, ההרטן גם רחב יותר מהמקובל מה שמאפשר נוחות לתינוקות עם לבוש עבה בחורף. המעקה בהרטן מתכוון מה שמאפשר לתינוק לאחוז בו מבלי להתקדם אליו ולאבד את תמיכת הגב. לגבי משקל הן די זהות במשקל, להרטן יש כמה דגמים ודגם הVIP קל יותר, דגם הרייסר זהה לסייבקס ודגם הסקיי כבד יותר. לגבי תפעול, היות ומדובר במוצרים שנבנו בדגש על נוחות התינוק בשני המקרים נוחות הקיפול, הגודל והמשקל הם לא מהמושלמים אבל אני בטוח שכל אחד יכול להסתדר בקלות עם כל הדגמים. זה דורש תרגול קל ואחר כך הכל הולך חלק. כמו שאת מבינה אני בעד נוחות התינוק לפני הכל.
הבדים של הרטן טובים יותר מכיוון שהם מווסתים טמפרטורה. השלדה לדעתי חזקה יותר ובעיקר בשלדים הכבדים של הרייסר והסקיי וכאן נשאלת מהות השימוש מכיוון שהן תוכננו גם לטיולי שטח קיצוניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)