פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בהמלצה לעגלה לתינוק הריון ראשון
    שיר
    26/06/2016

היי,
    אשמח להמלצה לעגלה שתיהיה גבוהה (שתינו 1.77)ונוחה בתקציב של עד 3,500
    (יש אוטו גדול אין בעיה מבחינת איחסון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהמלצה לעגלה לתינוק הריון ראשון - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום שרון,

בתקציב הזה כל העגלות הגבוהות לא הכי מומלצות. היחידה שאני ממליץ עליה היא ג'ואי כרום אבל הטיולון שלה קטן כך שאם התינוק יקבל את הגנים שלכם (מה שסביר ויקרה) הטיולון יהיה צפוף. כמו כן בתקציב יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה שהיא עגלה מדהימה אבל הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר ולדעתי זה חיסרון. אם טיפה מטפסים אז יש את ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין שהיא כבר עונה לדרישות שלכם ושווה לראות אם אפשר למצוא דיל או מבצע עליה כי לקראת יולי/אוגוסט יש תקופה של מבצעים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלת תינוק לילד שני
    יעל
    26/06/2016

היי,
    אני חודש וחצי לאחר לידה שניה. כרגע משתמשת בעגלת ברייטקס בי אגיל, שבכל הקשור לאמבטיה היא מצויינת, אבל אני לא אוהבת את הטיולון שלה משתי סיבות: האחת שהמרכב לא מתהפך והשניה והקריטית היא ששינוי מצבי הגב מתבצע באמצעות שרוך וזה מאוד לא נוח לי.
    בראש ובראשונה אני מחפשת עגלה שהנסיעה בה תהיה נוחה וקלה ושתהיה לה עבירות טובה (מהבחינה הזו הברייטקס מצויינת- נוסעת מעולה, ניווט ביד אחד קל מאוד אפילו עם ילדה וטרמפיסט), שמרכב הטיולון יתהפך וששינוי מצבי הגב יתבצע באמצעות לחצן (ולא כמו הבוגבו קמיליון שמשכיבים את כל הטיולון אלא שרק הגב יורד) ושתהיה קלה.
    לאחר חפירות ברשת מצאתי 3 דגמים שאני מתלבטת ביניהם- גרקו איבו xt, ג'ואי כרום דלוקס, מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ xt .
    אציין כי יש הפרשים במחיר בין דגם לדגם ואני תוהה למה- האם בגלל המותג או בגלל שבאמת הג'ואי שזולה יותר היא טובה פחות. בקיצור האם שווה להשקיע במאמס אנד פאפס או להסתפק בג'ואי או גרקו (כשהכי חשוב לי זה נסיעה חלקה וקלה).
    לגבי הגרקו איבו- קראתי ברשת שהיא לא נוסעת טוב, שיש לה גלגלים מפלסטיק, לא נוסעת חלק ומרעישה במדרכות. השאלה האם זה כך גם בדגם החדש xt (הבנתי שבדגם הזה שיפרו את הגלגלים).
    תודה מראש וסליחה על החפירה, אני לא רוצה לקנות שוב עגלה שלא אהיה מרוצה ממנה.

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלת תינוק לילד שני - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום יעל,

אכן גרקו איבו XT על אף השם הדומה לאיבו היא שונה לחלוטין בכל הנוגע לניוד. הXT תוכננה לשוק הרוסי שבו יש צורך בהליכות בשבילים ושלגים ולכן העבירות שלה היא דווקא טובה מבין כל שלושת הדגמים שציינת. מצד שני בגלל סוג הגלגל ומערכת הקפיצים היא מאוד כבדה, לכן השיקול שלך צריך להיות התנאים: אם יש צורך לעלות מדרגות, תא המטען לרכב, נסיעות בתחבורה ציבורית וכו'.
    הכרום DLX מאוד דומה לXT. טיפה פחות נוחה לניוד אבל לתנאים של עיר היא מספיקה בהחלט. היתרון שהיא קלה בכ- 2 ק"ג וגם מתקפלת יותר קטן.
    הפליפ XT פחות נוחה משתיהן לניוד אבל עדיין לתנאי עיר היא בהחלט נעימה. היתרון הוא הקיפול הכי פשוט לביצוע, גודלה לאחר הקיפול ואיכות הבד והגגון העצום. מצד שני היא יקרה יותר. משקלה כמו הכרום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מידע על עגלות של בייבי סייף
    ט
    26/06/2016

אהלן, רציתי לקבל קצת מידע על עגלות (יחיד,לא תאומים)
    של חברת בייבי סייף..
    תודה

הוספת תגובה

• קצת מידע על עגלות של בייבי סייף - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום ט,

מדובר בעגלות מאוד זולות באיכות בינונית. לדעתי בטווח המחיר הזה עגלת ג'ואי כרום DLX תעשה עבודה טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה ראשונה - בדגש על פג פרגו
    אלונה
    25/06/2016

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה לתינוק ראשון, עם אמבטיה וטיולון דו כיווני.
    חשובה מאוד איכות העגלה, נוחות קיפול ומשקלה, יחד עם נוחות מירבית לתינוק.
    נדלקנו על פג פרגו book plus pop up (2016) אשר מתקפלת יחד עם האמבטיה
    אבל אני מניחה שיש גם דגם קודם שאינו מתקפל עם האמבטיה והוא זול יותר

נשמח לשמוע את חוות דעתך והצעות לעגלות אחרות באותה רמה, ולמה.
    כמו כן נשמח לדעת איזה דגם אחר של פג פרגו הינו מומלץ.

תודה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה ראשונה - בדגש על פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    26/06/2016

שלום אלונה,

אם כבר פג אז בהחלט הפופ אפ הוא דגם הדגל. הדגמים האחרים של הבוק כוללים אמבטיה מאוד כבדה שלא מתקפלת ולכן הפופ אפ היא הטובה מכולן. כמו כן מומלץ לשדרג לשלדת S לנוחות הליכה טובה יותר.
    שאר דגמי החברה לדעתי בכלל לא מומלצים והכוונה היא בעיקר לדגם איזי דרייב.

עגלה נוספת ששווה לבדוק היא הרטן שמיוצרת בגרמניה. פחות נוחה לקיפול כמו הפג אבל מצד שני: מושב הטיולון נשכב ל180 מעלות לעומת 165 בפג. הטיולון מרופד בהרבה מהפג וגם רחב וארוך יותר. האמבטיה גם היא מרופדת יותר. נוחה יותר לניוד ובעיקר לעליה וירידה ממדרכות אודות למערכת קפיצים טובה יותר מהפג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשןנה לתינוק - בהמשך לתגובתך

אלונה
    26/06/2016

תודה רבה על התייחסותך המהירה.

בעגלת הרטן - יש דגם ספציפי שמומלץ?

יש עוד סוגי עגלות מומלצות? אני שומעת המון דעות מבלבלות

יש הרבה שממליצים על
    אינגלזינה
    בייבי ג׳וגר מיני סיטי

ובאחד הפוסטים פה ראיתי המלצתך לארמדילו פליפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתך
    מיכל
    24/06/2016

שלום קובי אשמח לעזרתך !
    ביצעתי הזמנה של חדר תינוקות, ובהזמנה ביקשתי מזרן נושם של ליטף סליפ לי דו. כשההזמנה סופקה שמתי לב שעל המזרן עצמו לא רשום בשום מקום את החברה או הדגם... שוחחתי עם החנות ונאמר לי שזה המזרן של בייבי קינג בודאות ושלפעמים מגיע ללא תווית עם שם החברה או הדגם.
    מצרפת תמונה של התווית היחידה שנמצאת על המזרן.
    אודה לך מאוד אם תוכל לאשר לי שאכן מדובר במזרן שהזמנתי ושלא מרמים אותי ....
    המון תודה מראש !

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתך - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום מיכל,

צר לי אבל זה לא סליפ לי דו או מזרן של ליטף. כל מזרני ליטף מגיעים עם טיקט החברה, אזהרות, סימון של תו תקן וכו' (אלו דרישות מכון התקנים).

אני מצרף קישור לתמונה של איך אמור להראות מזרן של ליטף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד !

מיכל
    24/06/2016

אני מאוכזבת והמומה! באמת המון תודה לך. בהחלט אחזור לחנות ואדרוש את כספי בחזרה !!
    אני רוצה לקנות (בחנות אחרת כמובן) במקום את הסליפ לי אייר של ליטף, מה דעתך עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד ! - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום מיכל,

כמוך גם אני מזועזע. האייר טיפה יותר טוב מהדו לדעתי ואני ממליץ עליו יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו חנות מכרה לך את המזרן הזה?

בני
    07/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק - אשמח לעזרתך - תגובה

קובי סופר
    08/07/2016

שלום מיכל,

מחברת ליטף ביקשו לשאול באיזה חנות מכרו לך מזרן ליטף וסיפקו את המזרן שצילמת. אם אינך רוצה לחשוף בפורום תוכלי לענות לי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי: בייבי בוס

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבעיית המזרן שרכשתי

מיכל
    10/07/2016

קובי שלחתי לך הודעה פרטית בפייסבוק.

אני לא אחשוף את שם החנות כאן בפורום כי חשוב מאוד לציין שהם היו באמת הוגנים איתי בכל שלב (רכשתי משם את כל המוצרים לתינוק). מסתבר שהטעות היא של מוכרת מתחילה שעובדת שם וברגע שחזרתי מנהל החנות זיכה אותי על המזרן בשניה וללא שום היסוס. כלומר הטעות נעשתה לא מתוך כוונה לרמות או לעבוד עליי, אלא מתוך בורות של מוכרת חדשה.

אני רק אומר למסקנה שלא משנה מה, תמיד צריך לבדוק את כל מה שמקבלים ולראות את המוצר בעיניים לפני שמשלמים עליו. אם אין תווית אז פשוט לא לרכוש או לקבל את המוצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב המון תודה לך

מיכל
    10/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהתלבטות לגבי עגלה ראשונה
    סמדר
    23/06/2016

שלום,
    אני מתלבטת בין עגלת סייבקס פריאם לבין פג פרגו פופ אפ.
    איזו עגלה מומלצת יותר מכל ההיבטים שעולים בדעתך?
    תודה!

הוספת תגובה

• עזרה בהתלבטות לגבי עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום סמדר,

הפג יותר נוחה לתפעול, יותר קלה ויותר קטנה בקיפול.
    הסייבקס מרופדת יותר, המושב ארוך יותר והמושב שוכב ישר יותר.

לסיכום אני חושב שסייבקס יותר נוחה לתינוק בעוד שהפג יותר נוחה להורה.

הייתי ממליץ גם לבדוק את עגלות הרטן ואיי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. שתיהן בסגנון של הסייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעצוע או מראה או מובייל או צילון
    מ
    23/06/2016

שלום רב, ילד שני. עם הראשון לא היה לנו אוטו, אז לא הייתה לה התלבטות כזאת...
    רכשתי צ'יקו נקטפיט ככיסא בטיחות מגיל 0...
    לגבי מראה, האם עדיף מראה פשוטה ובשלב קצת יותר מאוחר צעצוע בנוסף?כי ראיתי את המראה של בן בת, אשר מגיעה עם מוזיקה, קצת אורות ומופעלת בשלט... המחיר לא רחוק מהמראה הפשוטה (כ50 שח יותר בסך הכל)...
    האם אתה ממליץ על מראה פשוטה וצעצוע או שהשילוב של מראה ומוזיקה יהיה יעיל לדעתך?
    לגבי צילון לרכב... אני לא כל כך אוהבת את הצילונים שמכסים כל הדלת כיוון שזה לא מאפשר לתינוק לראות החוצה... (מגיל 3 שהגדולה לא סובלת צילון כי אוהבת להסתכל... ותמיד גם בתור תינוקת זה הרגיע אותה להסתכל...) השאלה מה עושים עם השמש החזקה שלנו... ראיתי גם מוצר של בן בת, צילון עם בועות אשר נראה גדול מספיק, אך לא מכסה ראיה וניתן איתו גם לפתוח חלון... מה דעתך?
    דבר נוסף, מה דעתך על מובייל של פישר פרייס? עם מקרן לתקרה זה שמגיע עם דובים מחופשים לפרפרים ושלט?
    תודה רבה מראש,
    בברכה

הוספת תגובה

• צעצוע או מראה או מובייל או צילון - תגובה

קובי סופר
    23/06/2016

שלום,

המראה של בן בת טובה ויש לה ערך מוסף כצעצוע.
    לגבי צלון, יש למיננה צלון/חיתול טטרה שנצמד לחלון ואפשר לנסות אותו. מעבר לכך אין יותר מדי פתרונות טובים בשוק לשמש החזקה בארץ.
    המובייל של פישר פרייס מצוין, שמעתי תלונות על כך שהמוזיקה שלו חלשה מדי אם יש אפשרות לראות אותו עובד טרם הרכישה הייתי ממליץ לעשות זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבדלים בין אינגליזנה ופג פרגו - עגלה ראשונה.
    רעות
    23/06/2016

קובי שלום.
    אני מעוניינת לקנות עגלה לילד ראשון.
    מתלבטת בין אינגליזינה (טרילונגי) לפג פרגו.
    רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם (התרונות וחסרונות של כל אחד)?
    על מה אתה ממליץ?
    תודה!!

הוספת תגובה

• מה הבדלים בין אינגליזנה ופג פרגו - עגלה ראשונה. - תגובה

קובי סופר
    23/06/2016

שלום רעות,

ציינת את הדגם של אינגלזינה אך לא את הדגם של פג. כשאדע מול איזה דגם להשוות אוכל לענות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין אינגליזינה לפג פרגו -

רעות
    23/06/2016

קובי שלום.
    אני מעוניינת לקנות עגלה ראשונה.
    כרגע מתלבטת בין אניגליזנה טרילוגי לבין פג פרגו Easy Drive 51.
    אשמח לדעת מה ההבדלים בניהם (היתרונות וחסרונות) ועל מה אתה ממליץ.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין אינגליזינה לפג פרגו - - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום רעות,

מדובר במוצרים מאוד דומים ולכן מאוד קשה לתת תשובה חד משמעית.

היתרון באינגלזינה הוא קיפול הרבה יותר פשוט וקל (ביד אחת). הפג מאוד קשה לקיפול בעיקר כשיש מושב עליה והוא פונה לכיוון הנסיעה. כמו כן האינגלזינה טיפה יותר קטנה באורך. האינגלזינה מרופדת טיפה יותר טוב.

היתרונות בפג, יותר קלה, הסל קל של פג הרבה יותר טוב מאינגלזינה, גם בנוחות וגם בבטיחות.

אם סל קל מתחבר זה בכל מקרה משהו שתוותרו עליו הייתי ממליץ יותר על האינגלזינה. בעיקר בגלל הקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הבדל בין אנגליזינה לפג פרגו..

רעות
    24/06/2016

קובי שלום.
    תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
    מה ההבדל בין פג פרגו Easy Drive 51 לפג פרגו book Plus?
    מה ההבדל בין אניגליזנה טרילוגי ל book Plus? ומה יותר מומלץ.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הבדל בין אנגליזינה לפג פרגו.. - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום רעות,

הבוק זהו דגם שונה לחלוטין מהשניים שציינת.
    מדובר בעגלה בעלת קיפול ספר (גדול יותר בהשוואה לטרילוג'י או האיזי דרייב).
    מצד שני הבוק נוחה יותר לניוד, בעיקר עם יד אחת. יש סל חפצים גדול יותר וגם הגישה אליו טובה ונוחה יותר. גב מושב הטיולון מספ תמיכה קשיחה מלאה בעוד ובעגלות עם קיפול מטריה כמו הטרילוג'י או האיזי דרייב התמיכה חלקית.

באופן כללי אני תמיד בעד עגלות כמו הבוק, בטח ובטח אם אין בעיה של גודל ברכב (למרות שהבוק נכנסת ל 99% מהרכבים). עגלות עם קיפול מטריה מומלצות רק מחוסר ברירה של צורך במקום בתא המטען, גם לזה יש פתרונות יעילים יותר בשוק כיום. אני חושב שמדובר בדור מאוד מיושן של עגלות כאשר הטכנולוגיה של היום מציעה הרבה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תאומים לאחים צמודים בהפרש של שנה
    אביטל
    22/06/2016

שלום, אשמח להמלצה על עגלה(טיולון) לאחים צמודים בהפרש של שנה. חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה לתינוק שרק נולד, לא כבדה, עוברת בדלתות, מתקפלת מטריה ושיהיה גגון נפרד ומוט מקדימה (כאילו שילד שיושב יוכל להחזיק במוט-ידית).. ועגלה שהם אחד ליד השני לא קדימה ואחורה... ובמחיר של עד -2500 2000 שח..תודה!

הוספת תגובה

• עגלת תאומים לאחים צמודים בהפרש של שנה - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

שלום אביטל,

קודם כל לעגלות עם קיפול מטריה אין מעקה. יש עגלה אחת של בייבי סייף עם קיפול שדומה למטריה ועם מעקה אבל, היא רחבה בגלגלים ואין שכיבה טובה לניו בורן לדעתי.

ההמלצה שלי היא בייבי מונסטרס, טיפה חורגת מהתקציב אבל, רוחבה 65 ס"מ, משקלה ביחס לעגלות תאומים סביר, עקב רוחבה הצר הקיפול כמעט בגודל עגלת יחיד. חוץ מזה יש לה מעקה, גגון ענק, שכיבה ישרה, גלגלים וקפיצים איכותיים ואם ממש רוצים לפנק תינוק אז גם אפשר לרכוש אמבטיה אבל אז תהיה חריגה מאוד גדולה בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מובייל ומשחקים התפתחותיים לתינוק
    נטלי
    22/06/2016

היי קובי
    האם יש לך המלצה למובייל טוב ולא יקר מידי?
    מישהי המליצה לי על מובייל אווז ש vtech שהוא גם מקרן וגם שר בעברית. האם ממליץ? אשמח להמלצות נוספות אם אתה מכיר ובכלל לדעת מאיזה גיל כדאי לשים.
    כמו כן אם יש המלצה למשחקים או מוצרים התפתחותיים שכדאי יהיה לרכוש עכשיו או בהמשך..
    הבן שלי בן שבועיים וכמה ימים :)

הוספת תגובה

• מובייל ומשחקים התפתחותיים לתינוק - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

שלום נטלי,

אני מאוד אוהב את המובייל של צ'יקו עם מקרן לתקרה. של ויטק גם מובייל טוב אבל לדעתי הצ'יקו יותר מעניין. כמו כן המוביילים של טייני לאב מעולים גם.

לגבי משחקים, בשלב זה דברים רכים, כאלו שאפשר לתרגל אחיזה. בשלב יותר מאוחר משחקים שיעודדו שכיבה על הבטן והרמת ראש. כמובן שאונברסיטה זה דבר מעולה לשלב זה, ישנה גם אוניברסיטה של צ'יקו שיודעת בשלב מאוחר לעודד את מצב השכיבה על הבטן שהסברתי, החיסרון שהיא מגיעה ללא משטח. עדיף בכל מקרה לרכוש משטח קשיח ולא שטיח פעילות רך, משטח קשיח יעזור להם ללמוד זחילה בגיל חצי שנה.
    לרכב אני ממליץ על פעלולון של טף טויס שהם יכולים להפעיל בעזרת הרגליים. הופך נסיעות לשקטות ומתרגל תנועת רגליים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מובייל ספציפי של צ'יקו מומלץ?

נטלי
    22/06/2016

כי יש להם כמה סוגים...
    ותודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מובייל ספציפי של צ'יקו מומלץ? - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

מובייל-מאיר-לתקרה-כוכב-קסום

זה הדגם בכחול. קיים גם בורוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שחר
    24/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב

שחר
    24/06/2016

יש לצ'יקו מובייל נוסף עם מקרן בשם first dreams הוא נראה ממש דומה, אולי אתה יודע מה ההבדלים בין מובייל first dreams למובייל magic stars ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום נטלי,

אותו מוצר עם דמויות טיפה שונות. אין הבדל ממשי פרט לשם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות ציקו נקסטפיט או גרקו 4
    רותם
    22/06/2016

שלום,
    רוצה להעביר את הקטנה שלי כבר לכסא בטיחות, בת שנה. ומתלבטת בין הצי'קו נקסטפיט לבין הגרקו 4EVER.
    מה יותר מומלץ? אני מעדיפה להמשיך להושיב אותה כמה שניתן נגד כיוון הנסיעה ומעוניינת בכסא שיחזיק איתנו הרבה זמן..._(לא עובר מילד לילד)...
    תודה רבה
    רותם

הוספת תגובה

• כסא בטיחות ציקו נקסטפיט או גרקו 4 - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

שלום רותם,

מבחינת זמנים לגרקו יש תוקף ליותר שנים מכיוון שהוא יודע לשמש גם כבוסטר. התוקף מתחיל מיום הייצור. שניהם מתאימים עד משקל 18 ק"ג כנגד כיוון הנסיעה ועד 30 ק"ג עם הכיוון. לגרקו יש יתרון שהוא יודע להפוך לבוסטר עד 45 ק"ג ולכן יכול לשמש ליותר זמן.
    הצ'יקו לדעתי יותר נח, כמו כן יש לו דירוג בטיחותי גבוהה יותר ולכן אני ממליץ עליו. כשמגיע זמן הבוסטר עדיף לרכוש בוסטר לחוד כזה שהותאם לילד בוגר ולא תוכנן לשלושה שלבי גיל אשר ממש שונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לעזרה במציאת עגלה לילד ראשון
    רחלי
    21/06/2016

שלום!

אחרי ביקור בכמה חנויות והתייעצות עם המון נשים התבלבלנו לגמרי,
    אנחנו מחפשים עגלה שתהיה יציבה,שתחזיק מעמד לכמה ילדים, שתתאים לאשה נמוכה ובעל גבוה, שתהיה יפה,נוחה לקיפול ולא כבדה מאוד!

אם תוכל לייעץ לנו אשמח מאוד.

הוספת תגובה

• נשמח לעזרה במציאת עגלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

שלום רחלי,

לצערי העגלות החזקות ביותר כבדות מהממוצע.
    מהאופציה של עגלה קלה, קלה לקיפול וגם יפה אז בוגבו בי תענה לדרישה זו. היא גם די חזקה.
    אם הולכים על מוצר כבד יותר אבל נח יותר לתינוק ויציב יותר אז אני ממליץ לך על הרטן רייסר ג'י טי היא גם חזקה ועמידה יותר ובעלת 5 שנות אחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לסל קל לעגלת מאמס אנד פאפס ארמדילו
    רן
    21/06/2016

שלום
    אבקש את עזרתך בבחירת סל קל לעגלת ארמדילו פליפ xt
    ואיזה חברות בכלל מתאימות לעגלה זו
    בתודה מראש על העזרה

הוספת תגובה

• המלצה לסל קל לעגלת מאמס אנד פאפס ארמדילו - תגובה

קובי סופר
    22/06/2016

שלום רן,

מבין כל המתחברים אטון 4 של סייברס קיבל את דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר נכון להיום ועליו אני ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בכסא בטיחות מגיל 0

רן
    23/06/2016

שלום
    האם אתה ממליץ לדלג על הסל קל ולקנות ישר כסא בטיחות כמו צ'יקו נקסט פיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בכסא בטיחות מגיל 0 - תגובה

קובי סופר
    24/06/2016

שלום רן,

אין לי המלצה חד משמעית, אני פשוט אציין את החסרונות:

1. מושב בטיחות קבוע בעוד את הסל קל ניתן לשלוף ולנייד ידנית או ע"י חיבור לעגלה. עוזר מאוד כשהם נרדמים בנסיעות ולא רוצים להעיר אותם בהגעה ליעד.

2. סל קלים עדיין יותר שוכבים.

3. קניית סל קל בטיחותי במחיר סביר ואחר כסא בטיחותי במחיר סביר תוביל להוצאה נמוכה יותר מנקסטפיט אחד. לא חיסרון כזה גדול כי בסופו של דבר אני רואה שהרוב המכריע כן רוכש מושבים יקרים לאחר הסל קל ולכן זה יכול להיות יתרון או חיסרון (תלוי למי).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס קליסטו או סייבקס אוניקס
    מ
    20/06/2016

שלום רב,
    יש לי סייבקס אוניקס משנת 2011 (טיולון שהשתמש לבת הגדולה).. היה בשימוש כשנה עד שלא הייתה צריכה יותר טיולון... מה חוו"ד שלך על הדגם הזה? (ראיתי כי בדגם החדש הגלגלים יותר קטנים)
    בנוסף אני מרגישה כי כבר לא מייצרים את הסייבקס קליסטו, אך יש חנויות שאצלם עוד נשאר... מה אתה חושב על העגלה לאומת העגלות של היום?
    תודה מראש,

הוספת תגובה

• סייבקס קליסטו או סייבקס אוניקס - תגובה

קובי סופר
    20/06/2016

שלום,

גם האוניקס של פעם וגם של היום מעולות. החדשה קצת יקרה ביחס למתחרות והמתחרות לא נופולות ממנה בהרבה אם בכלל.

לגבי הקליסטו, זו עגלה עוד מהתקופה שבה סייבקס לא נרכשה ע"י סינים. יש פיתוח גרמני טוב ויש לה יתרון ענק ביחס לטיולונים בכך שיש לה ידית אחיזה שלמה וזה מאפשר ניוד ביד אחת, דבר שלא אפשרי באף טיולון עם מטריה אחר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש 8 ואין עגלה - התלבטות קשה בין טאי-טאי, ארמדילו ובוגבו
    מכל
    19/06/2016

שלום,
    אנחנו ממש בהתלבטות קשה לגבי הטאי-טאי, הארמדילו פליפ XT והבוגבו בי3.
    לגבי הטאי-טאי, היא קלה, נוחה לקיפול והצילון שלה מדהים, מצד שני לא אהבנו את כיוונון המושב בשרוך (מרגיש שכל המושב קצת לא יציב, האם יש למישהו ניסיון??) וגם מרגיש שאין לה אחיזת דרך.
    לגבי הארמדילו, אהבנו את הקיפול ואת הצילון הגדול. הבדים נראים איכותיים. מצד שני היא כבדה יותר ומרגישה קצת לא נוח בתמרון. מעבר לזה, בדגמים החדשים הצבעים הבסיסיים הם רק שחור או טורקיז מזעזע. אנחנו קצת מוטרדים שהשחור יהיה חם מדי.
    לגבי הבוגבו, היא קטנה ומתמרנת נפלא. אנחנו חוששים שמחוץ לדרכים סלולות אספלט, אפילו של לבני מדרכה רעועות, הגלגלים הקטנים יתקשו ו/או ישחקו. בכלל נראה שבתצוגות העגלות של הבוגבגו במצב שחיקה על הפנים. פחות אהבנו את הגגון של הבוגבו.

אחרי סקירה ארוכה, הנה הצרכים שלנו:
    1. עגלה שנוח לתמרן איתה בעיר (מצב המדרכות לא משהו ברמת גן/תל אביב...)
    2. עגלה שאפשר ללכת איתה בפארק
    3. עגלה קלה שאפשר יהיה לעלות איתה לאוטובוס
    4. עגלה בטוחה - לא בטוח כמה הטאי טאי (והעולל שבתוכה) יכולה לשרוד את הטלטולים
    5. יתרון - עגלה לשני הכיוונים (יתרון לפליפ ולבוגבו)
    6. עגלה שתהיה COST BENEFIT - במחיר של הבוגבו חשוב לנו שהיא תשרוד כמה ילדים, בעוד שלגבי הטאי טאי לא נרגיש יותר מדי הפסד להחליף בפעם הבאה.

תודה!!!

*נ.ב. מתה על הפורום הזה! כבוד למקצועיות!!

הוספת תגובה

• חודש 8 ואין עגלה - התלבטות קשה בין טאי-טאי, ארמדילו ובוגבו - תגובה

קובי סופר
    19/06/2016

שלום מיכל,

בעניין הדו כיווניות נכון להיום רק הפליפ והבי עונות לדרישות (הבי תשרוד שימוש ארוך טווח של לפחות 2 ילדים ואולי יותר).
    לגבי גב עם שרוך, באופן כללי אני גם לא אוהב את העניין הזה, גם מאוד קשה לשנות מצבים שיש משקל של תינוק במושב. מצד שני זהו בדיוק המנגנון שמקצץ משמעותית את משקל העגלה.

כאופציה לטאי טאי שווה לבדוק את איי.בי.סי דיזיין אביטו, ממש דומה לטאי טאי בקונספט רק מצבים רגילים וכפי שהסברתי זה מוסיף משקל, כמו כן מערכת בולמי זעוזים לכל גלגל מקנה אפשרות הליכה בפארקים אבל גם מוסיפה משקל. סה"כ שילוב של טאי טאי עם פליפ רק שהטיולון חד כיווני.

אופציה לפליפ או לבי כרגע אין ממש. יש משהו קרוב אבל מדובר בעגלה ממש חדשה ברמה העולמית אפילו, לכן אין מידע מניסיון! ניסיון קודם של המותג נחל כישלון גם בארץ וגם בעולם אך כעת נעשו המון שיפורים, הובא בכיר מבוגבו לחברה אז שווה לבדוק.
    העגלה נקראת איזי ווקר דגם מוזי. עונה לכל הדרישות שלך, לא זולה אבל זולה מהבי וכמעט במחיר הפליפ. מה ששאני ממליץ בנוסף זה לבדוק אותה פיזית שזה אומר: ללכת עם משקל בתוכה מחוץ לחנות, לנסות לתפעל (לשנות מצבים, להרכיב אמבטיה וטיולון, סל קל אם קונים תואם, להפעיל ברקס וכו'), לקפל לבד, לבדוק ברכב ולראות אם היא מתאימה לכם. נמכרת בשילב ובמספר מצומצם של חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה