פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הגבהת ידית
    אלונה
    05/12/2015

שבוע טוב
    הייתי מעוניינת לדעת באם ניתן להגביה ידית של טיולון.
    אמנם קיימת אפשרות מעט להאריך הידית. אך התרגלנו לידית ארוכה. אם ניתן אפילו ע"י פירזול.
    העגלה היא נונה .תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבהת ידית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבהת ידית - תגובה

קובי סופר
    06/12/2015

שלום,

לא ניתן להאריך או לשנות עגלה כל שהיא מעבר לאיך שהיא נמכרת!
    כך המוצר עבר וקיבל אישורי מכוני תקנים בארץ ובעולם וכל שינוי (אפילו הקל שבקלים) עלול לפגום במוצר, לפגוע ביציבות וחוזק המוצר ולכן יש להימנע מכך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 3 עגלות
    לי
    05/12/2015

שלום,

אני מאוד מתלבטת בין 3 עגלות, אשמח לעצתך;
    1. אינגלזניה טריגולי
    2.בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים
    3.פרג פרגו הוק, החדשה 2016

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין 3 עגלות

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 3 עגלות - תגובה

קובי סופר
    06/12/2015

שלום לי,

מבין ה- 3 הפג בוק היא המומלצת לדעתי.

לבייבי ג'וגר אין טיולון דו כיווני וזה חיסרון גדול לדעתי, מלבד זאת יש עוד חסרונות רבים לנוחות התינוק בהשוואה לעגלות אחרות.
    הטרילוג'י לדעתי גם פחות מומלצת, היא פחות נוחה לניוד והליכה, הסל קטן ולא נגיש ואין תמיכת גב מלאה במושב הטיולון. אם כבר בדגם הקוואד שלהם אין את החסרונות האלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות תינוק
    עמית
    01/12/2015

שלום קובי,

לאחר סקר שוק נרחב, הצטמצמנו לארבע אופציות (לא מעט אבל סקרנו הרבה עגלות).
    1. אינגליזינה טרילוג'י - קראתי בתגובה אחרת שלך שפחות מומלצת.
    2. מאמאס אנד פאפאס - קומפקטית, איכותית, טיולון שנראה מעולה, אך האם האמבטיה לא קטנה מידי?
    3. סייבקס פריאם - מלבד המחיר שלה, נראית אופציה מעולה. כמה זה משמעותי שיש בולם זעזועים רק מאחורה ולא בגלגלים הקדמיים (נועד לשימוש כרגע במרכז תל אביב)?
    4. אויסטר 2 - נראית אופציה לא גם כן, עם שני חסרונות - לא נכנס לתא מטען בלי לפרק את הטיולון, והטיולון עצמו נראה לנו קצת פחות נוח ואיכותי מזה של הסייבקס.

הרבה מלל זרקתי למעלה, אבל נשמח מאד להמלצתך (ואם אתה חושב על דגם נוסף באותו "אזור מיקוד" מומלץ).

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות תינוק

הוספת תגובה

• חידוד לשאלה

עמית
    01/12/2015

לא ציינתי איזה מאמאס את פאפאס - התכוונתי לארמדילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות תינוק - תגובה

קובי סופר
    03/12/2015

שלום עמית,

1. אינגליזינה טרילוג'י - קראתי בתגובה אחרת שלך שפחות מומלצת.
    הטרילוג'י זהו דור ישן של עגלות, אמנם היא פרקטית אך סובלת מהמון חסרונות ביחס לעגלות מהדור החדש. דגם הקוואד שלהם כבר יותר מתקדם ודומה לפריאם.

2. מאמאס אנד פאפאס - קומפקטית, איכותית, טיולון שנראה מעולה, אך האם האמבטיה לא קטנה מידי?
    האמבטיה יחסית קטנה ומתאימה עד בין 4 ל- 6 חודשים. הטיולון מתאים מגיל לידה ככה שגם במקרה ולא ניצלתם את כל 6 החודשים באמבטיה ניתן לעבור לטיולון. נותנת את הפרקטיות של הטרילוג'י אבל יותר נוחה לניוד, סל יותר גדול, סל קלים טובים יותר מתחברים עליה וכו'.

3. סייבקס פריאם - מלבד המחיר שלה, נראית אופציה מעולה. כמה זה משמעותי שיש בולם זעזועים רק מאחורה ולא בגלגלים הקדמיים (נועד לשימוש כרגע במרכז תל אביב)?
    עגלה חדשה, קצת יותר מסורבלת מהעגלות שהוזכרו קודם. אפשר לחיות בלי בולם קדמי, ברוב העגלות אין, כמובן שזה יתרון עצום כשיש, בעיקר שיורדים ממדרכות והמדרכות משובשות.

4. אויסטר 2 - נראית אופציה לא גם כן, עם שני חסרונות - לא נכנס לתא מטען בלי לפרק את הטיולון, והטיולון עצמו נראה לנו קצת פחות נוח ואיכותי מזה של הסייבקס.
    האויסטר עגלה יחסית בסיסית, הקיפול יחד עם הטיולון אכן מסורבל מאוד ולכן כדאי להפריד. סה"כ עגלה סבירה במחיר יקר. לדעתי הפליפ בסגנון שלה אבל הרבה יותר מתקדמת ופרקטית, כמו כן גם זולה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מקלארן
    דורון
    01/12/2015

קובי שלום,
    האם שווה להשקיע בטיולון מקלארן לעומת האפשרויות האחרות?
    אם כן על איזה דגם אתה ממליץ?
    אם לא, איזה מהאפשרויות האחרות מומלצות?

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מקלארן

הוספת תגובה

• טיולון מקלארן - תגובה

קובי סופר
    03/12/2015

שלום דורון,

מדובר בטיולונים מעולים אך יש אלטרנטיבות שנותנות כמעט את אותה רמה במחירים הרבה יותר נמוכים. הדגם הכי מוצלח של מקלארן הוא הטכנו XT, במחיר זה שווה לשקול את היויו או הרקארו אשר יותר מתקדמות.
    במחירים זולים יותר שווה לבדוק את סייבקס אוניקס, ג'ואי בריסק דלוקס פרימיום או צ'יקו לייטוואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה עדיפה לדעתך?
    קובי סופר
    30/11/2015

איזו עגלה עדיפה לדעתך
    peg perego easy drive switch
    mamas and papas armadillo flip xt
    mamas and papas sola 2
    cybex iris m-air

נשמח אם תוכל לדרג אותן

לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה עדיפה לדעתך?

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    03/12/2015

שלום סיון,

peg perego easy drive switch
    לא ממליץ. לא נוחה לקיפול (עם טיולון), לא נוחה להליכה וניוד, סל קטן ולא נגיש, הטיולון ללא תמיכה מלאה בגב התינוק.

mamas and papas armadillo flip xt
    נותנת את היתרנות של הקיפול הקטן ביד אחת, יחד עם זאת יש תמיכה מלאה לגב התינוק בטיולון, הקיפול קטן וקומפקטי, הסל ענק ונגיש.

mamas and papas sola 2
    כמו הXT רק יותר גדולה בקיפול, מצריכה 2 ידיים לקיפול, הסל קטן.

cybex iris m-air
    אותם יתרונות של הפליפ XT אבל עם חסרון אחד בולט, לטיולון אין שכיבה ישרה ובמצב הכי שוכב יש שקע באזור ישבן התינוק. אני פחות ממליץ על עגלות שלא נשכבות למצב שטוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נונה?
    אלונה
    30/11/2015

היי ,האם ישנן המלצות לטיולון נונה?
    משום מה לא התלהבתי מיויו, נראית לא מרווחת. ולא כל כך יציבה. בני הוא בן 3 חודשים, רק רוצה כעת לרכוש טיולון להמשך.
    מה מומלץ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    נונה?

הוספת תגובה

• נונה? - תגובה

קובי סופר
    30/11/2015

שלום אביב,

רוב רוכשי הטיולון בעבר לא היו מרוצים, נעשה מקצה שיפורים למוצר אך לדעתי עדיין האלטרנטיבות בשוק כמו היויו, רקארו וכו' טובות יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון
    ורדית
    30/11/2015

קובי שלום,
    מבקשת המלצה לטיולון לתינוק גדול יחסית בן 8 חודשים.
    היום אנחנו משתמשים בטיולון של פג-פרגו פופ-אפ ומרוצים אבל חייבים לעבור לטיולון יותר קל!
    קיבלתי המלצות לג'ואי בריסק ולסייבקס אוניקס. מה דעתך?
    חשוב לי שיהיה קל לנשיאה, מספיק מרווח כדי שלילד יהיה מקום ויציב מבחינה בטיחותית.
    בנוסף, ראיתי שיש גם טיולונים של פג פרגו: Pliko Mini ו- Plico Si. מה דעתך עליהם?
    תודה ויום נעים :)

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון - תגובה

קובי סופר
    30/11/2015

שלום ורדית,

לדעתי טיולני פג יקרים ללא הצדקה.
    הבריסק והאוניקס טיולונים מעולים, האוניקס טובה יותר, יותר נח לחגור תינוק ולכוונן את אורך הרצועות, בג׳ואי זה יכול לתסכל. הבדים איכותיים יותר. מדובר ב 2 טיולונים שיש בהם הכל אבל הם גם כבדים מהממוצע, לכן שווה להתנסות איתם ולהרים טרם הרכישה.
    אני ממליץ גם לבדוק את הצ׳יקו לייטוואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון

ורדית
    30/11/2015

הי קובי,
    תודה על התשובה המהירה.
    מה בנוגע לטיולוני מקלארן?

ורדית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון - תגובה

קובי סופר
    02/12/2015

שלום ורדית,

אני חושב שהם יקרים ולא נותנים הרבה לעומת הדגמים שכתבתי עליהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות, מה מומלץ ומתי עוברים
    מיכל
    29/11/2015

שלום קובי,

תחילה תודה על הפורום הנהדר. בזכותך קנינו ארמדילו פליפ ואנחנו מרוצים ממנה מאד.

בקשר לכיסא בטיחות:

יש לנו היום צ'יקו קיפיט 30.
    הפיצית כבר בת 11 חודשים ודי גבוהה, ולא נשאר לה כבר הרבה רווח מהראש עד קצה הכיסא אז אני מניחה שצריך כבר להשתדרג. כנראה זה כתוב בחוברת של הסלקל אבל מתעצלת לפתוח (זכור לי במעורפל שצריך לעבור כיסא כשיש רווח של 2 ס"מ מהראש לקצה הכיסא, אז יש לנו עוד איזה 2 ס"מ זמן).

על מה אתה ממליץ?
    חשוב לנו:

1. שיהיה נוח לפיצית.
    2. כנראה כדאי שיהיה מורכב בניגוד לכיוון הנסיעה? היא שוקלת פחות מ 9 קילו.
    3. האם יש אופציה לשכיבה יחסית? האם יש מספיק מקום באוטו כדי לנצל את זה? גם הסלקל כבר מגיע לכיסא הקדמי, והכיסא הקדמי מוזז די קדימה. מאזדה 3.
    4. ראיתי איפשהוא שיש כיסא שמסתובב הצידה כך שקל להוציא את הילד. איזה כיסא זה והאם מומלץ?

וכמובן מה המחירים.. ולכמה שנים משתמשים בכיסא? והאם צריך לשים לב לתאריך ייצור "טרי" ככל האפשר כשקונים?
    והאם יש כיסוי זול שאפשר יהיה לכבס בקלות?

רוב תודות!!

הוספת תגובה

• כסא בטיחות, מה מומלץ ומתי עוברים - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום מיכל,

החוק דורש עד גיל שנה שכסא/סל קל יהיו חגורים כנגד כיוון הנסיעה. מומלץ להמשיך כמה שיותר אפילו עד גיל שנתיים. אני חושב כמו הסל קל, הצ'יקו נקסטפיט הוא המושב הנח ביותר לתינוק, בעיקר כנגד כיוון הנסיעה (יש לו 9 זוויות שכיבה למצב אופטימלי, נח ובטוח). יש לו דירוג בטיחות מקסימלי והתפעול שלו זהה לזה של הסל קל מה שיצור מעבר קל גם לכם. מדובר במושב יקר אבל הוא משמש לפחות ל- 6 שנים והתוקף שלהם הוא די חדש עקב ביקוש רב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה בקשר לבלמים של הארמדילו

מיכל
    02/12/2015

שלום קובי,

תודה על התגובה, ענית להכל אבל לא התייחסת לסלקל המסתובב כלפי דלת הרכב. אם תוכל אודה.

ושאלה נוספת:
    יש לנו ארמדילו פליפ כמעט עשרה חודשים.
    אני מנקה מדי פעם את הגלגלים ושמה להם WD40, ואני רואה שגלגל השיניים בצד של הברקס שחוק מאד. ממש כל השיניים משופשפות.
    האם כדאי לבקש תיקון של החלק הזה מכיוון שכנראה יש לנו עדיין שרות? האם זה כלול בתיקון? ומה זה אומר לגבי איכות הבלימה? קצת מודאגת מכמה זה עוד עלול להתדרדר..

זוכרת שכתבת משהו על הבלמים הגרועים של אורבו שעשויים מפלסטיק עדין, וזה נראה לי גם מה שקורה בארמדילו??

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה בקשר לבלמים של הארמדילו - תגובה

קובי סופר
    03/12/2015

שלום מיכל,

לגבי כסא מסתובב, זה פטנט נחמד אבל הם מקבלים דירוגי בטיחות נמוכים יותר בהשוואה לדגמים האמריקאים שלא מסתובבים.

לגבי העגלה, את עושה נכון אבל דווקא WD40 גורם לשחיקה, מומלץ לשים גריז לבן ואפילו ואזלין. כל עוד הברקס מתפקד אני לא חושב שיעשו משהו אבל אפשר להתקשר לחברת מיה בייבי (יבואני מאמאס אנד פאפאס) ולשאול. באורבו זה סגנון שונה לחלוטין של גלגל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיכל
    03/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה-התלבטות סופית
    לילך
    28/11/2015

קובי שלום,

אשמח להמלצותיך המקצועיות כדי להכריע את הכף סופית.באמת קשה להחליט...
    ראשית...
    בין ארמדילו פליפ xt לבין סולה 2 mtx כרום -מי באמת יותר עדיפה?

ואת העגלה שיותר מומלצת משתיהן....

מול עגלת mutsi Igo 2016

והכל בבקשה לפי פונקציות,נוחות,מפרט וכו ולא בגלל מחיר

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה-התלבטות סופית

הוספת תגובה

• עגלה-התלבטות סופית - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום לילך,

אני חושב שמוצרי מאמאס אנד פאפאס יותר נוחים ופרקטיים בהשוואה למוצי שיותר מעוצבת. הסולה נוחה יותר לניוד אבל יותר כבדה, יותר גדולה בקיפול, בפליפ הבדים מכונסים כלפי פנים בעוד שבסולה הבד נשאר כלפי חוץ. סה"כ אני חושב ששתי העגלות מעולת ונותנות תמורה טובה לכסף, אפילו הייתי ממליץ לשקול סולה MTX ללא הכרום (גם יותר זולה וגם יותר קלה במשקל). לכן אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל ולנסות להרים ולבדוק ברכב, ככה יהיה לכם יותר קל לבחור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורבו 2- עדכון לשאלה
    אני
    27/11/2015

שלום ותודה על העזרה. השאלנהקודמת שלי לא רלונטית כי ההערות אכן מתיחסות לדגם אורבו ידן ולא האורבו 2.
    בכל מקרה רציתי לשאול לגבי האורבו2 ראיתי שאתה לא ממליץ בגלל הגלגלים ושיכולה להתקע עם הזמן העניין הוא שאנחנו לא טיפוסי טיולים ככ כלומר רוב הזמן הגדול ההליכה על מדרכה פשוטה. האם עדין יהיה בעיות?
    חוץ מזה כל היתרונות של הפליפ קיימות באורבו נכון?
    אהבנו באורבו2 שיש לתינוק איפה להשעין את הרגל ופליפ אין את זה. מתלבטים מה אומר

לקביעת תור
    סגירה
    אורבו 2- עדכון לשאלה

הוספת תגובה

• אורבו 2- עדכון לשאלה - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום,

אני חוזר ואומר שאלו תקלות שחוזרות לא רק בארץ אלא גם בחו"ל. לא רק בטיולים מחוץ לעיר אלא גם בעיר. מלבד ההבדל שלפליפ אין מעקה, הפליפ קטנה יותר בקיפול כ- 30% יותר קומפקטית. הבד מכונס פנימה לאחר הקיפול מה ששומר עליו לאורך זמן.
    אם לא אהבתם את הפליפ ואהבתם את האורבו אז הסולה 2 MTX כרום זהה לאורבו מכל הבחינות רק שהיא נוחה יותר להליכה וללא תקלות בגלגלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגליזינה קוואד או פג פרגו בוק +?
    שירי
    27/11/2015

שלום,

אנחנו מחפשים עגלה ראשונה וכרגע ההתלבטות היא ביו שני הדגמים האלו.
    איזו עגלה עדיפה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת לעומת השניה?
    סל קל של קוואד כן נחשב לבטוח או שהוא נחשב לבעייתי כמו הטרילוג׳י?

תודה

הוספת תגובה

• אינגליזינה קוואד או פג פרגו בוק +? - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום שירי,

החיסרון הבולט של האינגלזינה הוא הסל קל (זהה לזה של הטרילוג'י).

האינגלזינה יותר נוחה לניוד ויש לה בולמי זעזועים טובים יותר מאלו של הפג, כמו כן היא קצת מרופדת בנדיבות מול הפג.

הפג מצד שני נותנת סל קל בטיחותי יותר, הקיפול פשוט יותר וטיפה יותר קומפקטי.

אני ממליץ לבדוק כל אחת (לצערי לא תוכלו לעשות זאת אחת מול השנייה), לנסות לקפל לבד, ללכת מחוץ לחנות עם משקל על העגלה, לנסות לתפעל ולבדוק ברכב.
    אם ההחלטה תיפול על אינגלזינה אני ממליץ לשקול רכישת סל קל אחר תוך כדי ויתור חיבור שלו על העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו או סולה 2?
    דוד
    27/11/2015

קובי שלום,
    אנחנו מתלבטים בין שני דגמים שהם די דומים ארמדילו פליפ xt או sola 2 מה עדיף?
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו או סולה 2?

הוספת תגובה

• ארמדילו או סולה 2? - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום דוד,
    אני חושב שמוצרי מאמאס אנד פאפאס נוחים, איכותיים ופרקטיים. הסולה נוחה יותר לניוד אבל יותר גדולה בקיפול, בפליפ הבדים מכונסים כלפי פנים בעוד שבסולה הבד נשאר כלפי חוץ. סה"כ אני חושב ששתי העגלות מעולת ונותנות תמורה טובה לכסף. לכן אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל ולנסות להרים ולבדוק ברכב, ככה יהיה לכם יותר קל לבחור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה 2 או mtx?

אמיר
    30/11/2015

קובי,
    קצת התבלבלתי לגבי הדגמים אם תוכל לעשות לי סדר. יש דגם סולה 2 רגיל ודגם סולה 2 mtx chrome? הלו שני הדגמים? מה ההבדלים בינהם? אשמח לדעת מה עדיף
    תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה 2 או mtx? - תגובה

קובי סופר
    30/11/2015

שלום אמיר,

לסולה יש 3 דמים.

סולה 2

סולה 2 mtx - כמו הסולה 2, מגיעה בבד ג׳ינס, גגוני הטיולון והאמבטיה גדולים יותר בהשוואה לסולה 2, חומר הגלגלים איכותי יותר.

סולה mtx כרום - כמו הmtx רק עם שלדת כרום ניקל מעוצב אך כבדה יותר. מגיעה בג׳ינס או שחור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון Q או אטון 3
    מעין
    27/11/2015

היי,

אנחנו מתלבטים לגבי סלקל של סייבקס. ראיתי את האטון Q החדש שיש לו גם זווית שכיבה- אשמח לשמוע את דעתך עליו.. הוא נראה מצוין ונוח לתינוק אבל המחיר שלו מאד מאד גבוה (פי 2 מהאטון 3 למשל). בנוסף, אשמח לשמוע את חוות דעתך על האטון 3 (בהנחה שלא נקנה את הQ זו החלופה הנוספת כרגע).

איזה מהם עדיף?

תודה רבה על הסיוע!

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון Q או אטון 3 - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום מעיין,

יש לסייבקס סל קל אטון (דירוג של 4 כוכבי בטיחות).

אטון 3 (יצא מליין סייבקס, אולי עוד נמכר פה ושם בישראל).

אטון 4 (מחליף את האטון 3, אין הבדלים מלבד צבעים ותאריך יצור חדש יותר, עדיין לא נמכר בישראל, ככל הנראה במהלך דצמבר יחל להימכר. כמו אטון 3, דירוג בטיחותי של 5 כוכבים).

אטון Q (כמו אטון 3 רק יותר מעוצב, לא ממליץ לשלם מחיר יקר על העיצוב).

אטון Q קלאוד (כמו הQ רק ניתן להשכיב ל- 180 מעלות כשהוא מחוץ לרכב! ברכב הסל קל במצב חצי שוכב חצי יושב, כבד מאוד עד בלתי אפשר לאמהות להרים יחד עם תינוק ולכן אני לא ממליץ).

ההמלצה שלי אטון 4.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטון 4

מעין
    30/11/2015

האם ידוע לך כמה צפוי לעלות האטון 4?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטון 4 - תגובה

קובי סופר
    30/11/2015

שלום מעין,

לצערי לא ידוע, אני מעריך שכמו האטון 3 באיזור ה- 990 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריהוט ועגלה
    איתי
    27/11/2015

היי קובי מה אתה חושב על הריהוט של trama (בבה קאר)?
    כמו כן מתלבט בין הפג פרגו פופ אפ לארמדילו פליפ xt.. מה עדיף לדעתך?
    האם דגם ה xt עדיף על הארמדילו הרגיל?
    תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    ריהוט ועגלה

הוספת תגובה

• ריהוט ועגלה - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום איתי,

לגבי ריהוט, אני פחות ממליץ מכיוון שרוב הדגמים של החברה הם מMDF בעוד שלריהוט של חברות ישראליות מדובר בעץ בוק מלא. כמו כן המיטות גדולות מהרגיל כי הן הופכות למיטות מעבר בעתיד, לדעתי זהו יתרון קל אבל היום ניתן לרכוש מיטת תינוק ובעתיד מיטת מעבר בעלות סבירה ועדיין לא להגיע למחיר של מיטת טרמה. בגלל הגודל הן מאוד כבדות ואם רוצים קצת לנענע תינוק בלילה או להרדמה זה מאוד מאוד קשה.

פג יותר איכותית אבל גם יותר כבדה, כמו כן גם יותר יקרה. אם התקציב מאפשר ואתם יכולים להתמודד עם המשקלה (אין מדרגות בדרך לבית וכו') אז הפג עדיפה. הפליפ נותנות תמורה טובה ביחס למה שלקוח מחפש תמורת המחיר. הXT נותנת גלגלים יותר גדולים, ידיות מעור מתכווננות וקילו נוסף במשקל, מחיר טיפה יותר יקר. אם אף אחד משלושת ההבדלים לא רלוונטי אז הפליפ הרגילה תספק את כל הצרכים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי האם יש המלצות למוניטור.. תודה
    אלי008
    26/11/2015

הוספת תגובה

• קובי האם יש המלצות למוניטור.. תודה - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום אלי,

מוניטור נשימה מומלץ מבחינתי זה רק בייבי סנס 5 נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה