מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קובי נשמח לחוות דעתךדוד21/11/2015
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם יש הבדל בין עגלת גואי כרום ל גואי כרום dlx? איזו עדיפה?
ודבר נוסף זה נכון שכבר התחילו למכור דגמי גואי כרום 2015? מה השוני לעומת הישנים יותר?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קובי נשמח לחוות דעתך - תגובה
קובי סופר22/11/2015שלום דוד,
סדר בעגלות ג'ואי.
יש 3 דגמים:
ג'ואי כרום, הדגם הותיק שנמכר כבר כשנתיים.
ג'ואי כרום דלוקס, זהה לכרום הרגילה רק שהגגון טיפה יותר גדול ויש 5 מצבי שכיבה/ישיבה בטיולון. אם פער המחיר גדול אז ההבדלים האלו מיותרים. אם הפער קטן/סביר אז שווה לשקול, תכלס אלו 2 הבדלים שלא משנים יותר מדי.
ג'ואי 2015, נמכרת כבר בחנויות. הגלגלים האחוריים יותר קטנים, עשויים פלסטיק/סילקון כמו הגלגלים הקדמיים ב- 2 הדגמים הנ"ל. ב - 2 הדגמים הנ"ל הגלגלים האחוריים הם גלגלים פאנומיטיים (כמו גלגל אויר רק ללא פנימית) אשר איכותיים ועמידים הרבה יותר מגלגל דגם 2015. כמו כן אין בולם זעזועים לדגם 2015. המשקל יותר קל אך לדעתי מכיוון שמדובר בעגלה שמראש די קלה זה חיסרון כי העגלה תהיה פחות יציבה עם תיק כבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומיםטל19/11/2015
הי,
מחפשת עגלה מומלצת לתאומים שיוולדו בחורף.
איך הסטרולאייר? מצד אחד יש לה אמבטיות והטיולונים יכולים להיות לשני כיוונים ומצד שני היא עושה רושם של עגלה מאוד מסורבלת...
מתלבטת גם לגבי הקוקו ביבה (חסרון - גגון משותף ואין אמבטיות)
והבייבי מונסטר - האם לא צרה מדי לילדים? האם איכותית? לא ברור לי כי היא חדשה בשוק.
משהו אחר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת תאומים - תגובה
קובי סופר20/11/2015שלום טל,
אני ממליץ על 2 עגלות תאומים.
על הבייבי מונסטרס, עגלה מעולה, ממה שאני יודע אנשים מאוד מרוצים ואין תלונות על הרוחב, רוחב הטיולונים של הסטרול אייר די זהה.
העגלה השנייה היא איי בי סי דיזיין זום, בה כבר יש אמבטיות ענקיות וטיולונים רחבים (בעצם ממש באורך ורוחב של עגלת יחיד). היא עגלת רכבת ולא עגלת סייד ביי סייד. אפשר גם לחבר סל קלים. היתרון הגדול שאפשר למשוך עם האמבטיות עד גיל חצי שנה. בעגלות אחרות האמבטיות עד גיל 3-4 חודשים במקסימום. היא גם דו כיוונית, אפשר שהתינוקות יהיו אחד מול השני ועוד.
הקוקו גם מעולה אבל אין לה אמבטיות, הטיולון חד כיווני וכפי שציינת הגגון קצת מעצבן אבל בכל זאת זו עגלה מומלצת לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחותאתי19/11/2015
היי קובי,
רציתי לדעת מה דעתך על כיסא בטיחות של סייפטי 1 אלפא אומגה עלית?
מה ההבדל בין הדגמים שלהם? האם כיסא מומלץ?
ואילו כיסאות בטווח המחירים הזה מומלץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר19/11/2015שלום אתי,
אלפא אומגה עלית נמכר סביב ה- 599 ש"ח. יש דגם DLX וGLX זהו מוצר זהה רק שב GLX יש מצב שכיבה נוסף, לדעתי לא מצדיק את התוספת מחיר. מדובר בכסא טוב ביחס למחיר. אני ממליץ לרכוש את הטריומף של אוונפלו אשר מדורג גבוהה יותר מבחינת בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל לבוגבומעין19/11/2015
שלום,
על איזה סלקל היית ממליץ שמתחבר לבוגבו בי 3?
לפי האתר שלהם יש שלושה דגמים שמתאימים והייתי שמחה לדעת מה הכי טוב (וגם איזה דגם מהסוגים הללו):
בי סייף, מקסי קוזי, סייבקס.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל לבוגבו - תגובה
קובי סופר19/11/2015שלום מעין,
כל הסל קלים האלו מעולים, מבין ה- 3 לדעתי הבי סייף הכי נח לתינוק.
אני יודע שיש גם מתאם לצ'יקו קייפיט 30 ואני ממליץ עליו. באופן כללי לדעתי מדובר בסל קל הכי טוב שניתן לרכוש כיום, מבלי קשר לעובדה שהוא מתחבר לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מעין19/11/2015הצ''קו מתחבר לבוגבו בי 3? כי באתר שלהם לא מופיע שאפשר לקנות לו מתאמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..
מעין19/11/2015מה דעתך על סייבקס אטון 2,3 או Q?
איזה מהם הכי טוב, והאם ה-Q מצדיק את מחירו היקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
אני21/11/2015קיים בארץ. אנחנו הזמנו השבוע בחנות בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאמים לסלקל צ'יקו קייפיט
שי24/11/2015אם אפשר לשאול מאיזו חנות הזמנתם את המתאמים לסלקל צ'יקו קייפיט שמתחברים לעגלת בוגבו בי 3? לא מצאנו בשום מקום.
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הצ'יקו-
מעין21/11/2015האם ניתן לרכוש אותו ולחבר לרכב גם ללא הבסיס? מבלי שזה יפגע בבטיחות שלו כמובן... פשוט אנחנו צפויים להעביר את הסלקל מרכב לרכב ומעדיפים סלקל ללא בסיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו...
אני22/11/2015ממה שאנחנו הבנו - זה אפשרי. פשוט אם את ללא הבסיס החיבור הוא רק באמצעות החגורת בטיחות ולא איזופיקס (שמחבר את הבסיס). תבדקי כמה עולה לרכוש בסיס נוסף, לא נראה לי שזה מאוד יקר... זה גם יותר בטיחותי, וגם פשוט נראה לי יותר נוח לחבר כל פעם לבסיס מאשר עם החגורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי הצ'יקו- - תגובה
קובי סופר22/11/2015שלום מעיין,
קיימת האפשרות לחגור ללא הבסיס. אין בעיה בטיחותית אבל! הסיס הומצא מסיבה עיקרית אחת שהיא מניעת טעויות אנוש! מתוך 100 הורים שיחגרו סל קל ללא בסיס יש סבירות שמעל ל- 70 יחגרו לא נכון את הסל קל. כאשר יש בסיס איזופיקס יש סבירות של עד 5 הורים שיתקינו לא נכון על הבסיס או יתקינו את הבסיס לא נכון. לכן מומלץ לרכוש בסיס נוסף שנמכר בעלות סבירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קובי נשמח לחוות דעתךאמיר18/11/2015
שלום,
אנו מתלבטים בין ביבי ג'וגר טאי טאי וגו בייבי ויולה נשמח לחוות דעתך לדעת איזה עגלה עדיפה מבין שלושתן יתרונות חסרונות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קובי נשמח לחוות דעתך - תגובה
קובי סופר19/11/2015שלום אמיר,
אני ממליץ על הויולה כי יש לה טיולון דו כיווני. זה דבר שאני לא ממליץ לוותר עליו בעגלה.
הטאי טאי עדיפה על הבייבי ג'וגר, היא הקלה מבין ה- 3, יש לה קיפול נוח והבד מכונס כלפי פנים לאחר הקיפול, דבר שלא קיים ב- 2 האחרות. מדף הרגליים מתכוונן בטאי טאי ובויולה לעומת זאת בבייבי ג'וגר לא. הבדים בבייבי ג'וגר לא נעימים (מלבד הג'ינס).
המומלצות בסדר יורד לדעתי הן הויולה, טאי טאי, בייבי ג'וגר.
הייתי ממליץ לבדוק את הג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה או ארמדילו פליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגוש לטיולון של מקלרן bmwליאת18/11/2015
שלום
לפני כמה זמן רכשנו טיולון של מקלרן ולצערי אין לו פגוש
האם קיים פגוש שיעול להתאים לטיולון הזה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פגוש לטיולון של מקלרן bmw - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום ליאת,
אין פגוש לדגם זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משכלאני17/11/2015
מה לגבי המיטות שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משכל - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
למיטות משכל יש תו תקן ישראלי ככה שהן בסדר גמור.
אני פחות אוהב אותן כי הן צרות יותר ב- 3 ס"מ לעומת שאר החברות, זה נשמע מצחיק שזה רק 3 ס"מ אבל זה מאוד משמעותי כשהם גדלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל STREETY מבית Bebeשרון17/11/2015
קובי שלום,
היינו היום בחנות תינוקות על מנת לברר על סלקל אטון של סייבקס,
לדברי המוכר הסלקל של STREETY מבית Bebe confort מיוצר באותו מפעל רק ממותג באופן שונה ולכן יש הבדל של 150 ש"ח בין שני הסלקלים.
רציתי לדעת האם מדובר על סלקל באותה רמה בטיחות? האם קיבלנו מידע אמין? והאם יש סיבה מוצדקת לשלם עוד 150 ש"ח בשביל המותג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל STREETY מבית Bebe - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום שרון,
הסל קל של בבה קונפורט לא מיוצר באותו מפעל של סייבקס! מוכר ואפילו יבואן לא יכול לדעת באיזה מפעל מוצר מיוצר. בבה קונפרט נרכשה לפני מספר שנים ע"י חברה שנקראת דורל. דורל רכשה גם את מקסי קוזי וחיברה בין 2 החברות. לכן הבבה קונפורט מיוצר באותם מפעלים של מקסי קוזי, יש גם מספר מדינות בהן עגלת הסטריטי נמכרת תחת המותג ועם לוגו מקסי קוזי. מדובר בסל קל טוב, איכותי ובטיחותי. יש לו דירוג של 4 כוכבי בטיחות כמו לאטון ככה שזו קנייה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה 2מור17/11/2015
שלום,
איך העגלה סולה 2 בהשוואה לבוגבו בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולה 2 - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום מור,
מדובר ב- 2 סגנונות שונים. הסולה יותר גדולה בקיפול ויותר כבדה אבל מצד שני יותר רחבה עבור התינוק. כמו כן היא זולה משמעותית. הסולה עגלה טובה ואם המשקל והגודל לא מהווים בעיה עבורך אז שווה לשקול אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לעגלה ראשונהעדי17/11/2015
שלום, אני מחפשת עגלה ראשונה כרגע אני מתלבטת בין האינגליזינה טרילוגי לבין הממבה פלוס. מאוד חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קלה עם סגירה נוחה שיהיה אפשר לסגור את העגלה עם הטיולון, שהטיולון יסתובב לשני הכיוונים ושיהיה אפשר לשים את הטיולון למצב שכיבה או קרוב לזה.. מה מבין שתי האפשרויות עדיף? האם יש הצעות לעגלות נוספות שעומדות בדרישות האלו? אני מחפשת עגלה לשתחזיק לטווח ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לעגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום עדי,
בקטע של הקיפול האינגלזינה לוקחת בגדול אבל על חשבון זה באים המון חסרונות.
סל החפצים קטן ולא נגיש, העגלה רופפת (לא בעיה של חוזק) מה שמקשה על תמרון, לא נוחה להתניידות (בעיקר עם משקל), אין תמיכה מלאה בגב הטיולון.
הממבה פלוס בדיוק להפך, סל ענק, נוחה לניוד, שכיבה 180 מעלות עם תמיכה מלאה לגב וריפוד כפול. החסרון הוא הקיפול שטיפה יותר גדול ובמשקל 2 קילו יותר מהאינגלזינה.
יתרון נוסף לממבה הוא שעליה מתחברים מגוון סל קלים שהם הרבה יותר טובים ובטיחותיים מהסל קל של אינגלזינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל וולדון diadenאני16/11/2015
חשבנו על קייפיט 30 והציעו לנו אותו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל וולדון diaden - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום,
לא מומלץ בכלל. יצרן סיני, אין נתוני מבחני ריסוק. ניסו לדחוף מוצר שמרוויחים עליו כי על הקייפיט יש תחרות רבה בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שווה לקחת אותו כסלקל שני?
אני17/11/2015ברכב שיסיעו בו פעם בשבוע.
אין בעיה גם לקנות לרכב השני סלקל אחר, אבל אם כבר אני יכולה לקבל אותו במתנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
אני18/11/2015או שעדיף הסלקל של סטריטי הקודם?
הוא בן 7 שנים... מניחה שהוא כבר פג תוקף, אבל אולי זה עדיף כי הוא לפחות עבר מבחן כלשהו?
או המלצה אחרת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולי - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
הסטריטי קיבל 4 כוכבי בטיחות אבל מומלץ לשימוש 5 שנים מיום השימוש הראשוני ככה שהוא פג תוקף ולא מומלץ לשימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל שני
אני18/11/2015אז מה כן מומלץ?
לקנות עוד צ'יקו או שיש משהו ברמת בטיחות 5 כוכבים זול יותר?
אנחנו רוצים את הקייפיט 30 מעבר לכל הביקורות ההמלצות שלך, גם כי הוא מתחבר לבוגבו בי. אבל ברכב השני זה פחות קריטי שיתחבר לעגלה.
ודבר אחרון - אם אני משתמשת בעגלת הסטריטי הישנה - האם יש סלקל כלשהו שיכול להתחבר אליה? (שואלת במידה והרכב השני יקח את העגלה כגיבוי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם שווה לקחת אותו כסלקל שני? - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
הייתי ממליץ שלא. צריך להבין שמדובר במוצר (שלא נדע) שיצטרך להגן על תינוק ברגע של תאונה. עדיף שנדע שהתינוק יושב במוצר בטוח שנתוני מבחני הריסוק שלו פורסמו והם ברמה של 4 כוכבים לפחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרכב השני
אני18/11/2015אז מה כן מומלץ?
לקנות עוד צ'יקו או שיש משהו ברמת בטיחות 5 כוכבים זול יותר?
אנחנו רוצים את הקייפיט 30 מעבר לכל הביקורות ההמלצות שלך, גם כי הוא מתחבר לבוגבו בי. אבל ברכב השני זה פחות קריטי שיתחבר לעגלה.
ודבר אחרון - אם אני משתמשת בעגלת הסטריטי הישנה - האם יש סלקל כלשהו שיכול להתחבר אליה? (שואלת במידה והרכב השני יקח את העגלה כגיבוי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרכב השני - תגובה
קובי סופר19/11/2015שלום,
אני ממליץ על 2 אופציות.
1. לרכוש רק בסיס לצ'יקו ואז יהיה ניתן לנייד את הסל קל מרכב לרכב.
2. לרכוש צ'יקו נקסטפיט, כסא בטיחות שיתאים מלידה ותוכלו להשתמש בו עד גיל 6 שנים לפחות.
אין משהו שמתחבר על הסטריטי מלבד הסל קל שלהם. אפשר לרכוש סל קל סטריטי פיקס בעלות של 400 ש"ח בממומצע, הוא גם מתאים לסטריטי, גם בעל דירוג בטיחותי של 4 כוכבים. הוא מגיע ללא בסיס ויחד עם בסיס עולה כמעט כמו הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטריטי פיקס - תגובה
קובי סופר22/11/2015אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלת camסיון16/11/2015
אשמח לקבל חוות דעת על חברת cam
איזה דגם מומלץ ואם בכלל.. איך היא נחשבת ברמת האיכות ביחס לשאר החברות?
באיזה חנויות ניתן למצוא אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
סיון16/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת על עגלת cam - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום סיוון,
קאם נחשבת לחברה בינונית באירופה אך עדיין עדיפה על מרבית היצרנים שמייצרים בסין.
יש להם מגוון דגמים אך רובם לא מיובאים ארצה. מאלו שכן מיובאים הפויזיו היא המומלצת ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקנות בארץ? מי היבואן?
סיון17/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה - מתלבטים ממשלבנת16/11/2015
אחרי לא מעט סיבובים, ראינו מספר עגלות שאנחנו ממש מתלבטים לגביהן.
זה התחיל עם בבה קאר היפ הופ שהיא ממש מצאה חן בעיננו. המשכנו עם הרטן שגם היא מדהימה.
ראינו גם את האינגליזינה החדשה (קוואד) ואת הבוגבו קמיליון (די הפריע לנו הקטע של הטיולון שלא מגיע ל 180 מעלות).
נשמח לשמוע דעות/המלצות/הערות או כל דבר אחר שיעזור לנו לקבל החלטה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - מתלבטים ממש - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום אורן,
אני פחות ממליץ על הבבה קאר, היא פחות נוחה לניוד משאר הדגמים שציינת.
כמו כן הסל קל שלה סביר ולא ניתן לחבר עליה סל קל אחר, כמו כן הוא כלול בחבילה ולא ניתן לרכוש בלעדיו. הגגונים שלה מרעישים בהזזה שלהם, קשה לחגור תינוק בטיולון.
האינגלזינה טובה אבל גם בה הסל קל הוא החיסרון העיקרי. ניתן לרכוש ללא הסל קל אך לא ניתן לחבר סל קל אחר.
הבוגבו איכותית אך כפי שציינת הטיולון לדעתי לא מומלץ. אני ממליץ שבעגלה יהיה טיולון שנשכב ישר.
ההרטן לדעתי (וכאן אני משוחד כי אני היבואן שלה) יותר טובה מכל הדגמים שצויינו, היא יותר נוחה להליכה, הטיולון שלה הוא הרחב והארוך ביותר, כמו כן גם המרופד ביותר. מתחברים אליה כל הסל קלים הטובים בעולם (סייבקס, מקסי קוזי, ברייטקס וצ'יקו).
מכיוון שאני משוחד אני מציע לכם פשוט לגשת שוב לראות את העגלות.
לשים משקל של כ- 9 ק"ג בכל עגלה, לצאת איתן מחוץ לחנות ולראות מי יותר נוחה להליכה.
לנסות לתפעל, לקפל ולבדוק ברכב ולאחר מכן תוכלו לקבל החלטה נבונה בעצמכם.
אין לי המלצות לעגלות נוספות כי הלכתם על הטובים ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה קלת משקלתמי16/11/2015
אנא עזרתך בבקשה!
יש לי עגלה בייבי גוגר סיטי מיני.השתמשתי עד כה באמבטיה ןהיה בסדר גמור.
כעת עלי להעביר את בני לטיולון. הרכיבו לי אתמול את הטיולון אך לצערי הרב איני יכולה להרים את העגלה כלומר הטיולון (סובלת מהגב) הטיולון ממש כבד.
זקוקה בדחיפות להצעתך איזה טיולון קל וטוב מומלץ לרכוש ושיכנס לתא מטען של מכונית קטנה מאזדה 2. הכי חשוב קל ונח לשימוש האם אפשר אפילו לציין כמה דגמים.תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה קלת משקל - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום תמי,
יויו תתאים לך יותר מהכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
תמי17/11/2015תודה רבה על עצתך.
ברצוני לשאול בבקשה:
א) האם ניתן על עגלת יויו לתלות על ידית העגלה תיק עם הדברים לתינוק משהו בסביבות ה-6קג?
ב) האם כדאי לי לבדוק עגלה בשם טאי טאי או גואי או בוגבו בי 3 -בוגבו בי שאפרק את המושב משלדת העגלה כל פעם עמנ שיהיה לי קל מבחינת משקל?
האם מבין העגלות שצינתי יש דגם שהיית ממליץ לי עליו?
שוב לציין כי בני בן חצי שנה.
תודה גדולה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן בהחלט לתלות משקל שכזה על יויו
גילי18/11/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובה - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
א) האם ניתן על עגלת יויו לתלות על ידית העגלה תיק עם הדברים לתינוק משהו בסביבות ה-6קג?
ניתן, כמובן שגם משקל התינוק מאזן, כמו כן הסל די גדול וגם בו ניתן למלא דברים.
ב) האם כדאי לי לבדוק עגלה בשם טאי טאי או גואי או בוגבו בי 3 -בוגבו בי שאפרק את המושב משלדת העגלה כל פעם עמנ שיהיה לי קל מבחינת משקל?
האם מבין העגלות שצינתי יש דגם שהיית ממליץ לי עליו?
הבי שוקלת בדיוק כמו הבייבי ג'וגר עם הטיולון. פירוק המושב הוא די מסורבל ואני לא מכיר כאלו שירצו להתעסק עם זה, כל הקסם של עגלות כמו הבי שניתן לקפלן יחד עם המושב והן די קלות וקומפקטיות. הטאי טאי די דומה לבייבי ג'וגר ככה שלא תעשי שינוי משמעותי, היא שוקלת 1.2 קילו פחות לעומת קרוב ל- 3 קילו שהיויו תחסוך לך. לדעתי עם תרכשי טאי טאי את תמצאי את עצמך רוכשת עוד טיולון בעתיד. בכל זאת אם את מתלבטת בין ה- 2 אז הטאי טאי בגלל המשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשפט האחרון של תשובתך
תמי19/11/2015תודה רבה.התכוונת בבקשה במשפט האחרון של תשובתך אם את מתלבטת בין ה-2 היויו עדיף נכון? כי כתבת הטאי טאי
האם תוכל בבקשה לכתוב לי שנית את המשפט .תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במשפט האחרון של תשובתך - תגובה
קובי סופר20/11/2015שלום תמי,
אני ממליץ על יו יו.
מה שכתבתי במשפט האחרון הוא שאם בכל זאת את לא רוצה את היויו וההתלבטות היא בין הטאי טאי לבי אז אני חושב שהטאי טאי תתאים לך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טאי טאי או גו בייביאמיר16/11/2015
קובי שלום,
אנו שוקלים לקנות את עגלת טאי טאי (במקום גו בייבי) מה דעתך על העגלה הזאת? האם מומלצת? מה החסרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום אמיר,
מדובר בעגלה טובה ביחס למחירה. לדעתי יש לה רק חיסרון אחד וזהו הטיולון החד כיווני (לא ניתן להרכיבו מול ההורה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)