מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחותטלי05/11/2015
קובי שלום,
רציתי לדעת מה דעתך על כסא Convertible Sport של פג.
שאלה נוספת, על איזה כיסא היית ממליץ כטוב ביותר (בטיחות ונוחות) - אין צורך בכיסא מגיל אפס, יש לנו כבר סל קל ומחפשים כסא מגיל שנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום טלי,
מדובר בכסא איכותי אך במחירו הייתי ממליץ על הנקסטפיט אשר קיבל דירוג בטיחותי יותר גבוהה או על מושבי ברייטקס קליק טייט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות - המשך
טלי07/11/2015תודה רבה.
אני מבינה שפג מיצור באיטליה. האם אתה יכול להגיד לי איפה מיוצרים שני הכסאות שהמלצת עלייהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
טלי08/11/2015שאלה נוספת:
האם כל הכיסאות מתחברים באיזופיקס?
אז אם יש לנו איזופיקס של פג אז עדיף כיסא של פג?
ככה נצטרך לקנות איזופיקס של חברה אחרת או לחבר עם רצועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
קובי סופר08/11/2015שלום טלי,
הבסיסים של הסל קל לא רלוונטים למושבי הבטיחות, זה היה נכון בעבר אך הדבר הוכח כלא יעיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כסא בטיחות - המשך - תגובה
קובי סופר08/11/2015שלום טלי,
ברייטקס מיוצרים בארה"ב. צ'יקו זו חברה איטלקית המייצרת בסין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי ניטרוגיטי05/11/2015
היי קובי
אנחנו מחפשים טיולון איכותי, קל וזול. ראיתי מודעה על הטיולון הזה אבל אין חוות דעת. איך הוא?
איזה עוד טיולונים ממלאים את הקריטריונים שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי ניטרו - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום גיטי,
הניטרו בהחלט עונה להגדרות שלך. אני ממליץ גם לבדוק את הצ'יקו לייטוואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
גיטי07/11/2015הניטרו איכותית? תחזיק לנו מעמד? יש לנו בן 1.6 שמנמנן ואיזה 20 מדרגות לעלות כך שבהחלט רוצה משהו שלא ישבר אחרי 3 חודשים. וגם- איך העבירות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד - תגובה
קובי סופר08/11/2015שלום גיטי,
אם את מתכוונת לעלות את המדרגות יחד עם התינוק אף טיולון לא יוכל לשרוד את זה לטווח הרחוק, מה גם שזה לא יהיה נח כי הגלגל ינעל כשתמשכו את העגלה אחורה במדרגות. מה שכן ניתן לקפלה ביד אחת, היא ננעלת ואז יש ידית נשיאה ואז ניתן בקלות לעלות מדרגות עם תינוק ביד אחת והעגלה ביד שניה.
העבירות טובה. האמינות טובה גם היא. אני חושב שאם האופציה לעלות מדרגות היא האופציה השניה שהצגתי זו קנייה טובה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנושא כיסא בטיחותקרן05/11/2015
קובי שלום, אשמח לעזרה.
מחפשת לקנות כיסא בטיחות לתינוק בן 9 חודשים, כרגע יושב בסל קל, עדיין לא שוקל 9 ק"ג (אבל בקרוב)
מאוד מבולבלת ומתלבטת בין מספר כיסאות
Nextfit – Chicco
Peg Perego Convertible
Evenflo Triumph
Cosco Senera
Joie Stages
מחפשת כיסא בטיחותי ונוח, נוח לילד לשבת, נוח להורה לחגור את הילד, נוח בהתקנה.
בנוסף מחפשת כיסא שני לאוטו של סבא וסבתא
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בנושא כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום קרן,
כמושב ראשי הייתי ממליץ מאוד על הנקסטפיט.
למושב שני הסנרה מעולה ואם התקציב יאפשר הטריומף עדיף, בעיקר במהדורות של סנאגלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות בנושא כיסא בטיחות
קרן07/11/2015קובי שלום
אם משווים בין הכיסאות
CHICCO next-fit
ברייטקס בוליברד "קליק-אנד-טייט"
פריה של מקסי קוזי
באיזה כיסא הייתה בוחר ומדוע
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות בנושא כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר08/11/2015שלום קרן,
אני אישית בחרתי בנקסטפיט. גם דירוגו הבטיחותי גבוהה אך מבחינת נוחות והנדסת אנוש עבור התינוק הוא הטוב ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלהאיה05/11/2015
קובי שלום,
אני ובעלי מתלבטים לגבי עגלה עם טיולון וסלקל כמובן. זה הריון ראשון, אנחנו רוצים להשקיע אבל לא בסכומים מטורפים, ראינו את BREVI OVO האיטלקית ואהבנו אותה, איך העגלה הזו? אתה יודע בחנויות רוצים למכור ולא מסבירים לך את החסרונות והיתרונות.
גם שמעתי על סייבקס שהן טובות אבל לא ראיתי.
בקיצור- מה דעתך על BREVI ועל איזה עגלה אתה ממליץ ? חשוב לציין שאנחנו מחפשים עגלה משולבת, קלה כי אנחנו גרים קומה 4 ללא מעלית, קלה לקיפול, גלגלים חזקים ובד נושם למניעת זיעה ולהישאר יותר זמן בה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום,
הייתי ממליץ לך לבדוק את איי בי סי דיזיין ממבה, מאוד דומה לברווי אך הרבה יותר איכותית בעיקר בבדים וההצללות., היא יותר קלה, יותר קומפקטית בקיפול ובמחיר די זהה לברווי.
העגלות של סייבקס טובות אך מדובר בסגנון אחר של מוצר. אם תרשמי לי דרישות מהמוצר יהיה לי יותר קל להמליץ.
לדוגמא: נוחות הליכה, נוחות קיפול, גודל, תקציב, מראה וכו', עשי סדר מהחשוב לפחות חשוב, כך גם לך יהיה יותר קל להתמקד ופחות תהי תלויה בהסברים של מוכרנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
איה06/11/2015קובי שלום..
אז אתה ממליץ על אי בי סי דיזיין ממבה?? אנחנו רוצים עגלה עד 3000 שקל גג...אני מעדיפה עגלה עם סלקל באמת קל משקל אבל. גם נוח מאוד ו 5 כוכבים...עגלה שימושית קלה לקיפול...נוחה בהליכה ויציבה ובעלת מראה מפואר ויפה.
אתמול ראינו גם את עגלות cam ואייזי בייבי...מה אתה ממליץ??
או בכלל אם יש דגם עגלה שאתה חושב שהוא כן משרת את הדרישות שלנו אז אשמח להמלצה.
ועוד שאלה...אם אני רוצה לקנות עגלת הרטמן הגרמנית מגרמניה...האם יש הפרש משמעותי במחיר...כי בישראל שווה ל 5000 שקל?? והאם אני משלמת מס??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה הקודמת - תגובה
קובי סופר08/11/2015שלום איה,
הבנתי משאלתך הראשונה מה את מחפשת בעגלה ולכן המלצתי על הממבה. היא עונה לדרישות שלך והיא סופר איכותית.
עונה ממש לכל הדרישות שרשמת בהודעה זו, במחיר היא טיפה חורגת אך ממש במעט.
קניית הרטן בגרמניה יכולה לחסוך כמה מאות שקלים (לדעתי לא יותר מ- 1000). מה שכן בקניה מחו"ל לא תהיה אחריות למוצר וכל תיקון ידרש בתשלום, לכן אני פחות ממליץ לרכוש עגלות מחו"ל כי לצערנו כל העגלות כמו רכבים זקוקות לטיפול/תיקון לעיתים קרובות או רחוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא לתינוקאלונה04/11/2015
ערב טוב.
רציתי לדעת עד כמה מומלץ לרכוש מנשא לתינוק. האם ההוצאה מצדיקה עצמה.
וכמובן המלצה למנשא איכותי, בו חשיבות לתמיכה בגב ההורה. רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא לתינוק - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום אביב,
למנשאים יש יתרונות רבים ולכן כן הייתי ממליץ לרכוש אחד. לחודשים הראשונים מומלץ לרכוש מנשא קשירה (אינדיאני) שמספק נוחות לתינוק בן יומו. למשקלים יותר גדולים מגיל 4 חודשים הייתי ממליץ על מנשאי בייבי ביורן מירקל (הם מתאימים גם מלידה אבל מומלץ לתינוק בן יומו להיות בתנוחת עירסול, מנשאי בייבי ביורן לא יכולם לתת לתינוק להיות בתנוחה זו).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאפרת04/11/2015
קובי שלום,
איזו עגלה יותר מומלצת בוגבו קמיליון או אנגליזינה טרילוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
קובי סופר04/11/2015שלום אפרת,
תלוי מה הדרישות מהמוצר?
בוגבו יותר מעוצבת, יותר נוחה להליכה ומצד שני הטרילוג'י יותר פרקטית וזולה.
בכל אופן אני חושב שבשוק יש אלטרנטיבות יותר מוצלחות מהשניים.
אם הלידה באיזור ינואר אני ממליץ לך לבדוק את הרטן VIP כאופציה מול הקמיליון.
כאופציה מול הטרילוג'י הייתי ממליץ לך לבחון את הבוגבו בי או ארמדילו פליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לבוגבו בי 3 החדשה ? או
אפרת05/11/2015לבוגבו בי ללא אמבטיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה לבוגבו בי 3 החדשה ? או - תגובה
קובי סופר06/11/2015שלום אפרת,
כוונתי הייתה לבי 3 עם אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין סייבקס פריאם לסייבקס אאפרת03/11/2015
היי קובי ,
רציתי לדעת מה ההבדל בין עגלת סייבקס פריאם
לסייבקס איריס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין סייבקס פריאם לסייבקס א - תגובה
קובי סופר03/11/2015שלום אפרת,
מדובר ב- 2 מוצרים שונים לחלוטין אפילו שהם מאותו יצרן.
האייריס יותר בסיסית, מותאמת להורים עירוניים עם קיפול פשוט ונח, משקל קל וגודל קומפקטי בקיפול.
הפריאם היא עגלת יוקרה, בעיצוב, במראה, באיכות הבדים, ביוכלת העבירות שלה, באיכות מושב הטיולון שלה וכו'. כמובן שבעקבות זאת מחירה יקר משמעותית.
אתם צריכים להחליט מה הדרישות שלכם מהעגלה, מה התקציב וככה יהיה לכם יותר קל להחליט ולבחור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ארמדילו פליפ xtאסתי01/11/2015
שלום קובי...
רציתי לשמוע את דעתך על העגלה..לא שמעתי על הרבה הורים שקנו אותה. אנחנו גרים בקומה שניה ללא מעלית וחשוב לנו שתהיה עגלה קלה יחסית ונוחה לתפעול. אשמח לדעת אם ניתן להוריד את הכיסויים ולכבס אותם. בנוסף האם יש לך המלצה על עגלה נוספת באותו המחיר פחות או יותר? קצת הלכתי לאיבוד..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר02/11/2015שלום אסתי,
עבור הדרישות והתקציב זו בהחלט העגלה הנכונה לך. מדובר בדגם שנמכר קרוב לשנה בשוק ולכן עדיין לא נפוץ, אף על פי שנמכרו כבר כמה מאות. אני בטוח שאם תסתכלי טוב את תראי פה ושם הורים עם הדגם ותוכלי לשאול אותם לשביעות רצונם מהמוצר.
הבדים ניתנים להסרה. הדגם היחיד שאני ממליץ עליו לדרישותייך הוא בי 3 אבל הוא יקר משמעותית מהפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל סייבקשרון01/11/2015
קובי שלום,
רציתי לדעת האם בסלקל אטון 3 ובסלקל אטון 1 יש צורך במתאם לרכב?
כמו כן, הבנתי שיש לסלקלים תאריך תפוגה. מהו תאריך התפוגה של כל סלקל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל סייבק - תגובה
קובי סופר02/11/2015שלום שרון,
לשניהם ניתן לצרף בסיס אך אין חובה או צורך. תאריך תפוגה יש לחלק מהסל קלים (בעיקר לאמריקאים). אם לא רשום על המוצר אז מומלץ 5 שנים מיום השימוש הראשון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונהישראל01/11/2015
קובי שלום,
אנחנו מחפשים עגלה טובה שתחזיק זמן אך לא את היקרות ביותר.
מתלבטים בין מספר עגלות ונשמח לשמוע את דעתך.
א. ראינו את הג'ואי כרום, סולה 2 וארמדילו.
מה כדאי לקנות?
ב. מה היתרונות של הארמדילו על סולה 2 (ראינו הפרש מחירים קרוב ל1000 ש"ח)?
ג. מה ההבדל בין ארמדילו פליפ לארמדילו פליפ XT?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר01/11/2015שלום ישראל,
א. ראינו את הג'ואי כרום, סולה 2 וארמדילו?
מה כדאי לקנות?
תלוי מה הדרישות. אני ממליץ להתנסות עם כל אחת. ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב וכך יהיה לכם יותר קל להחליט.
ב. מה היתרונות של הארמדילו על סולה 2 (ראינו הפרש מחירים קרוב ל1000 ש"ח)?
מתקפלת ביד אחת, הקיפול קטן בכ- 30%, מתקפלת כשהמושב פונה גם לכיוונכם, הגגון יותר גדול, לאחר הקיפול הבדים מכונסים כלפי פנים מה ששומר על סטריליות, נקיון ואורך חיים לבד.
ג. מה ההבדל בין ארמדילו פליפ לארמדילו פליפ XT?
בXT מקבלים גלגלים יותר גדולים, ידית דמוית עור הניתנת לכיוונון גובה ורשת לאיוורור בגגון הטיולון, מצד שני יותר יקרה ויותר כבדה בקילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ישראל01/11/2015ראשית, תודה רבה על התשובה המהירה!
רצינו לברר שני דברים נוספים:
א. האם הארמדילו גבוהה יותר מסולה 2?
ב. האם הבדים שלהם כביסים?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר02/11/2015שלום ישראל,
הפליפ לא יותר גבוהה מהסולה, הן די זהות בגובהן. הבדים ניתנים להסרה בשני הדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בקניית עגלהגל01/11/2015
אני מתלבטת בין העגלות:
1. mamas and papas ארמדילו
2. bugaboo bee 3
אני אוהבת את שתיהן, משהו אומר לי שהבוגבו קצת יותר איכותית ותחזיק ליותר זמן...
אני גרה בישוב, מטיילת הרבה על כבישים ומדרכה וכבר דיי מתוסכלת מהעיסוק במה לקנות.
אשמח לעזרה.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בקניית עגלה - תגובה
קובי סופר01/11/2015שלום גל,
שתיהן איכותיות. היתרון של בוגבו עבורך הוא מערכת בולמי זעזועים איכותית יותר, מה שאומר שהיא יותר נעימה להליכה גם על משטחים קשים יותר ממדרכה. לכן למרבים לטייל אני הייתי ממליץ יותר על הבי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי או ארמדילו פיליפ XTרוית01/11/2015
שלום,
מתלבטת ביו בוגבו בי 3 לבין ארמדילו פיליפ XT
מעוניינת בעגלה שתהיה נוחה לתינוק ונוחה לי, אמנם גרה בבית ללא מדרגות ובלי מעלית אך מתניידת הרבה עם רכב, בנוסף חשוב לי שיהיה ניתן להרכיב טרמפיסט לילד הגדול ושתהיה נסיעה חלקה יחסית בעגלה.
בנוסף, האם ידוע לך על אפשרות להשכיר את האמבטיה של הבוגבו בי למספר חודשים במקום לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או ארמדילו פיליפ XT - תגובה
קובי סופר01/11/2015שלום רוית,
הארמדילו יותר נוחה לקיפול, יותר זולה, הגגון טוב יותר גם באמבטיה וגם בטיולון. הבי 3 יותר נוחה להליכה והנסיעה חלקה יותר, הבי יותר קלה. על שתיהן ניתן לחבר טרמפיסט.
לא מכיר אפשרות של השכרת אמבטיות ואני גם לא הייתי ממליץ לעשות זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איה בייבילירון30/10/2015
היי קובי,
אני מחפשת עגלה עד 3000 שח, גבוהה, אמבטיה גדולה, קלה, רוחב עד 58 ס"מ, קיפול קליל.
האם האיה בייבי עונה על הדרישות (במידה וכן אשמח לדעת על איזה דגם אתה ממליץ)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איה בייבי - תגובה
קובי סופר01/11/2015שלום לירון,
דגם ולנסיה של איה בייבי עונה לדרישות. סה"כ דגם טוב ביחס למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
לירון01/11/2015קובי, אשמח אם תוכל למנות יתרונות וחסרונות של העגלה ולהשוות לגואי כרום (החסרון היחיד בגואי מבחינתי ששמעתי שהיא כבדה).
הרבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר01/11/2015שלום לירון,
דווקא הג'ואי קלה יותר מהאיה בייבי ובכלל משקלה סביר 9.7 ק"ג לשלדה עם הטיולון.
האיה בייבי שוקלות בממוצע 11 ק"ג יחד עם הטיולון.
הג'ואי יותר קלה לקיפול וגם יותר קומפקטית. יש תמיכת גם טובה יותר וכמובן יש יתרון במחיר. אני ממליץ להתנסות עם כל אחת, ללכת איתן, לנסות לקפל ולתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקסרחל29/10/2015
מה אתה אומר על עגלות סייבקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייסקס
רחל29/10/2015שכחתי לציין שאני מדברת על דגם אייריס AIR – M
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס המשך
רחל29/10/2015חוץ מנושא השכיבה של הטיולון, מה טיב העגלה?
סייבקס - תגובה
קובי סופר29/10/2015שלום רחל,
אני פחות ממליץ. אני ממליץ לחפש עגלות שבהן מושב הטיולון נשכב למצב ישר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת brevi או ג'ואי tu vnkmv tjr, ,רות28/10/2015
ראינו עגלת brevi פרימיום ומאוד אהבנו (דגם 2015) אהבנו את הגודל הגלגלים הקיפול וכדו' כנ''ל לגבי הג'ואי
מה שחשוב לנו בעגלה זה גלגלים טובים מאוד אנחנו גרים באיזור לא כ''כ מישורי וצריכים עגלה יציבה וטובה, חשוב לנו שיהיה אפשר להוסיף מתקן מאחור לילד נוסף, קיפול קל
צילון טוב ומכסה.. קיפול נוח וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת brevi או ג'ואי tu vnkmv tjr, , - תגובה
קובי סופר28/10/2015שלום רות,
לברווי יש טיולון שלא נשכב למצב שטוח לכן אני לא ממליץ עליה. בכרום לעומת זאת הטיולון נשכב למצב ישר. הגלגלים האחוריים איכותיים אבל הקדמיים לא.
לדרישות שלך הייתי ממליץ לבדוק עגלות של הרטן או איי בי סי דיזיין ממבה פלוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהמדוע לא מומלץ מצב שאינו שטוח...
רות28/10/2015לא בריא ?
תודה רבה על המענה המהיר
כבר מסתכלת בדגמים האחרים שהצעת נראים ממש טוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודהמדוע לא מומלץ מצב שאינו שטוח... - תגובה
בשנים האחרונות לא מומלץ שתינוק ישהה בסל קל יותר מ- 45 דקות ביום. כאשר התינוק בן חצי שנה אז אפשר עד שעתיים. בעגלות שלא נשכבות ישר בעצם יש לנו זווית של סל קל. זה אומר שאם התינוק ישן מעל לשעתיים בעגלה יהיה מומלץ להעבירו למיטה.
מינוס נוסף, לא ניתן להשכיב על הבטן. גם לא ניתן לחתל בעגלה.
אני מאמין שכמו שאני ישן בלילה על מיטה ישרה כך גם התינוק צריך לישון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי כרום ...והוספתי שגם המלצה אחר
רות28/10/2015אחרת תתקבל בברכה
ג'ואי כרום ...והוספתי שגם המלצה אחר - תגובה
עניתי מעל לתגובה זו וגם נתתי 2 המלצות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)