מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו בוק פלס ספורטיבואלינור29/07/2015
היי קובי לאחר סיבוב קצר פגשתי את הפג ובדקתי לא אהבתי את הבוקלייט ואז באתר שראיתי שנתנו מחיר לטעמי סביר על הספורטיבו כולל הסלקל ,החלטתי לבדוק איתך
אם רשום באותו אתר , פג פרגו בוק פלס ספורטיבו 2015 ורשום במפרט מרכז פופ אפ זה אותו הדגם ? כלומר זו פרגו ספורטיבו 2015 פופ אפ?
האם היא מומלצת לדעתך? והסלקל של פג מה דעתך עליו?
כמו כן רשמת בעבר בפורום משהו שקשור לאיך להיות בטוח שזה פופ אפ והחדשה , תוכל לרשום שוב איך לזהות זאת
היית ממליץ לרכוש בסיס איזופיקס?
האם ידוע לך אם היא מתקפלת עם האמבטיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלס ספורטיבו - תגובה
קובי סופר30/07/2015שלום אלינור,
לגבי אתרי אינטרנט, מומלץ לבדוק טלפונית, הרבה מהאתרים עושים העתק הדבק לתיאור המוצר ולא בטוח שזה מה שתקבלו.
כדי לדעת שמקבלים את מושב הפופ אפ יש 2 סימני זיהוי, על אריזת מושב הטיולון יש כיתוב גדול POP UP. בנוסף אם הופכים את המושב רואים שגב המושב מלא בניגוד למושב הישן שבו יש 4 חורים גדולים שאי אפשר לפספס.
בספורטיבו לא ניתן לקפל את השלדה יחד עם האמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי או בוגבו קמיליוןמעין29/07/2015
היי,
מתלבטת בין שתי העגלות של בוגבו. צפויה ללדת לקראת החורף ולכן חשובה לי אמבטיה. בנוסף, אנחנו גרים בת"א בקומה 1 ללא מעלית, אז חשוב שהעגלה תהיה נוחה להתניידות עם עבירות טובה(בד"כ ללא רכב), יחסית קלה (אמנם קומה 1 אבל בכל זאת..) וכמובן נוחה ובטוחה לתינוק (ורצוי שהטיולון יתהפך ושניתן יהיה לכבס את כל הבדים).
אני יודעת שהקיפול פחות נוח בבוגבו כי זה 2 חלקים - עד כמה זה קריטי אם אין שימוש תדיר ברכב?
מבחינת הבוגבו בי, הגלגלים נראים לי מאד קטנים- האם זה מגביל את העבירות או היציבות? איך היא במדרגות?
בקמיליון לעומת זאת המושב בטיולון לא יורד עד הסוף- האם זה קריטי? מה החסרונות של זה?
בנוסף קראתי שעגלות בוגבו נמוכות, האם הן אכן משמעותיות יותר נמוכות מעגלות אחרות? אנחנו יחסית גבוהים (אני 1.70 מ') האם זה יהיה מאד לא נוח?
האם יש עוד עגלות מומלצות?
זה ילד ראשון ואני ממש אבודה... אודה לכל עצה!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או בוגבו קמיליון - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום מאי,
ע"פ הדרישות שציינת אין לי ספק שהבי עונה לך לרוב הדרישות.
היא קלה, מתקפלת עם הטיולון, המושב שלה נשכב ישר ולדעתי זה יתרון גדול, יש לה עבירות מעולה על מדרכות, רק אם רוצים מעבר להליכות בעיר לדוגמא: לטיולי שטח/כורכר אז הקמיליון עדיפה, כל עוד את עירונית אין צורך בגלגלים גדולים.
לשאלת הגובה, אני לא מבין מה ההתרגשות מאמבטיה נמוכה, בכל מקרה גובה הטיולונים די זהה ורק האמבטיות גבוהות יותר או פחות. אז בשביל חצי שנה אני לא רואה סיבה להתרגש, בנוסף להוציא תינוק מעריסה, להרים מהריצפה, מהטרמפולינה, מהנדנדה או מהרכב נצטרך להתכופף, לא יקרה כלום עם נעשה זאת גם בעגלה. עוד יתרון של עגלה נמוכה, כשיובים בבית, בית קפה, ספסל התינוק בגובה העניים ולא צריך להתרומם כל דקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מעין29/07/2015שכנעת אותי לחלוטין לגבי הגובה!
לגבי העבירות של הבוגבו בי- אני לא חושבת שנעשה יותר מדי טיולי שטח וכדומה עם העגלה, אבל פארקים (דשא וכו') מניחה שכן. הגלגלים שלה עדין מתאימים? מה לגבי עליה וירידה במדרגות?
ושאלה אחרונה- האם האמבטיה של הבוגבו בי נוחה ואיכותית כמו של הקמיליון?
שוב תודה על הסיוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום מאי,
לגבי עבירות בדשא, הבי עושה זאת ללא בעיה.
גם לגבי עליה במדרגות (למרות שלא מומלץ לעשות זאת עם תינוק באופן קבוע).
המזרן באמבטיה של הבי זהה לקמיליון, היא טיפה יותר קטנה אך זה לא נורא, בנוסף בדגם הבי אפשר לעבור לטיולון בשלבים יותר מוקדמים לעומת הקימליון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות נוספת
מעין15/08/2015על מה אתה ממליץ יותר- בוגבו בי 3 או בייבי ג'וגר סיטי מיני (4 גלגלים).
מגורים במרכז ת"א, חשוב שהעגלה תהיה קלה ונוחה עם עבירות טובה, וכמובן נוחה לתינוק כי אני לא רוצה למצוא את עצמי קונה טיולון אחר כמה חודשים אח"כ.
מה היתרונות והחסרונות של האחת על פני השניה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות נוספת - תגובה
קובי סופר16/08/2015שלום מאי,
בבירור בי 3!
הבי 3 יותר נוחה להליכה, יש לטיולון תמיכת גב טובה יותר, הבדים איכותיים יותר, הטיולון דו כיווני (לדעתי דבר שאסור בכלל לוותר עליו), הבי 3 יותר צרה ברוחב הגלגלים מה שיאפשר לך עבירות יותר טובה במקומות צרים, בולמי זעוזים טובים יותר, ידית מתכווננת בגובה, קיפול קטן יותר וסל חפצים נגיש יותר.
היתרונות היחידים של הבייבי ג'וגר הם במחיר ובמנגנון הקיפול הנח יותר (לא שהבי 3 מסובכת) והאמבטיה אשר יותר גבוהה (חלק רואים בזה חיסרון).
שתיהן שוקלות 8.5 ק"ג יחד עם מושב הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
מעין16/08/2015לאחרונה קיבלתי הרבה המלצות מחברות על פג פרגו, שזו עגלה שלא ממש שקלתי עד כה. האם הפג פרגו פופ אפ (או דגם אחר) יכולה גם להיות מתאימה לדרישותיי? מבחינת משקל, נוחות קיפול ועליית מדרגות של קומה אחת, נוחות במדרכות ת"א וכדומה? האם היא כבדה ומסורבלת יותר מהבוגבו בי 3?
אני ממש מתקשה להחליט ואשמח לדעת על מה אתה ממליץ יותר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
קובי סופר17/08/2015שלום מאי,
הפג פרגו כבדה משמעותית מהבי 3 (3 ק"ג יותר כבדה), כמו כן היא הרבה יותר גדולה בקיפול. בהליכה היא דווקא בסדר גמור, הבסיס שלה רחב כמו הבייבי ג'וגר וזה יקשה עלייך במעברים צרים, כמו כן אפשר לשדרג לשלדה ברוחב 51 ס"מ (תוספת מחיר) ובעייה זו תיפטר. עדיין אני חושב שהבי 3 תתאים לך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילדת S של פגטלי29/07/2015
קובי שלום,
יש לי עגלה פג פרגו בוק פלוס פופ אפ עם שלדת S שהתחלתי להשתמש בה לפני כחודש.
באיזשהו שלב השלדה התחילה להשמיע רעש חריקות חזק כאשר מושכים את הידית לכל מני כיוונים.
הרעש מגיע מאזור מרכז השלדה איפה ששלושת המוטות של המבנה נפגשים ורק מצד שמאל.
האם התופעה מוכרת?
האם מדובר בתקלה ועלי להתעקש על תיקון / החלפה או שזאת ההתנהגות של הדגם הזה וזה יחזור על עצמו גם בשלדה אחרת/ לאחר תיקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שילדת S של פג - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום טלי,
עגלות לא אמורות להרעיש או לחרוק, זה מסמן שיש תקלה, ככל הנראה תקלה קלה אבל עדיף לטפל לפני שזה יהפוך לתקלה גבוהה. לפג יש שירות VIP עד בית הלקוח בשנה הראשונה ולכן אני ממליץ לך להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולדרוש את השירות.
לרוב התקלות לא חוזרות לאחר הטיפול בהן, בכל זאת המוצר מטופל ע"י צוות מקצועי ואם יש צורך בהחלפת חלק מוחלפים רק חלפים מקוריים ככה שאין מה לחשוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו פליפג׳ני פישמן29/07/2015
שלום רב,
אני מחפשת עגלה קלה ונוחה לקיפול.. אתמול נתקלתי בעגלת ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס ומאוד התרשמתי מקלות הקיפול והקלילות שלה (חייבת לציין שלא הרמתי אותה מקופלת עם הטיולון) אבל כשהמוכרת עשתה זאת זה נראה קליל וחשבתי שמצאתי את האחת :) . לאחר מכן הלכנו לחנות אחרת ששם היה רק את הדגם של ארמדילו פליפ xt ופתאום שם היא כבר לא נראתה נוחה לקיפול כמו קודם (ביד אחת) וגם המשקל שלה עם הטיולון במצב מקופל היה מאוד כבד. האמת שגם המוכר בחנות השנייה פחות הראה התלהבות ממנה והמליץ על הבייבי ג׳גר..
השאלה שלי.. האם יש הבדל במשקל בין שתי העגלות? האם הפליפ הלא משודרגת קלילה יותר?
האם יש לך המלצות על עגלות קלילות ונוחות לקיפול (העגלה תהיה מאוכסנת ברכב ויהיה צורך להוציא ולהכניס אותה פעמים רבות ביום וכמו כן אני בחורה נמוכה שמתקשה עם הרמת משקל כבד).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום ג'ני,
עקב ביקוש רב היבואן לא יכול לספק לכל החנויות את 2 הדגמים ומספק גם מלאים קטנים, אי לכך למוכרים בחנויות מסוימות יכול להיות אינטרס לא למכור לך מוצר מסויים ולדחוף אחר.
לדעתי הפליפ עגלה מעולה, היא די קלה כ- 9 ק"ג (הXT שוקלת 10 ק"ג), אם את לא צריכה את כל השידרוגים בXT וממה שהבנתי מהתיאור שלך ההבדלים מיותרים עבורך אז הפליפ תתאים לך מאוד. היא קלה, קלה מאוד לקיפול (הXT דורשת מאמץ נוסף בקיפול בגלל הידית המתכווננת, אבל זהו בהחלט מאמץ קל). בהשוואה לג'וגר בפליפ את מקבלת טיולון דו כיווני עם תמיכת גב מעולה, בד איכותי יותר, מדף רגליים מתכוונן, קיפול ששומר על בד העגלה ואפשרות להעמיד את העגלה לאחר הקיפול. הבייבי ג'וגר קלה יותר בחצי קילו.
בעקבות זאת אני חושב שהפליפ הרגילה תתאים לך מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 3חני28/07/2015
שלום, רני חושבת לקנות את העגלה בוגבו בי 3,
רציתי לדעת האם אתה ממליץ עליה?
אני רוצה עגלה לא כבדה ולא גדולה ושתיהיה נוחה לתינוק ולי..
מעוניינת שיהיה קל לעבור איתה ממקום למקום כולל מדרגות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום חני,
הבי 3 עונה לדרישות שלך, לדעתי עגלה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות דחופה בין שתי עגלותשרי28/07/2015
שלום אנחנו לפני קנייה. יש לנו 2 ילדים בהפרש של שנתיים. בני 3 חודשים ושנתיים ו3 חודשים.
רצינו לקנות עגלה שתתאים לשניהם, ובהתחלה צמצמנו תרשימה לעגלות תאומים:
מאונטיין באגי
גוגר סיטי מיני
קוקו
אחרי בדיקה בחנות ביטלנו תמאונטיין באגי בגלל המשקל (ישלנו 40 מדרגות) והראש של הגדול שלנו טאטא את גגון העגלה
וגם הקוקו ירדה כי הבנתי שהיא נשברת בקלות במדרגות ולא חזקה
אז סופי הבחירה ביו הסיטי מיני תאומים לברייטקס תאומים.
מה עדיף מבין שניהם? איכות חוזק מדרגות בטיחות...
כי פעם שאנחנו סגורים על אחת מתגלה שאולי עדיף דווקא תשנייה
מה דעתך? תאומים ברייטקס/סיטי מיני?
תודה
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות דחופה בין שתי עגלות - תגובה
קובי סופר28/07/2015שלום שרי,
מאיפה הגעת למסקנה שקוקו נשברת בקלות? אני השתמשתי בה קרוב לשנה ולא נתקלתי במשהו חריג.
זו העגלה שאני ממליץ עליה יותר מכל הדגמים שרשמת.
אם בכל זאת בייבי ג'וגר או ברייטקס לדעתי הבדים של הברייטקס יותר נעימים ואיכותיים ולכן אני ממליץ עליה. סה"כ מדובר במוצרים די זהים ורק הבדל הבד גורם לי להמליץ יותר על הברייטקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות על 2 עגלות
שרי28/07/2015תודה על התשובה הזריזה!
מקריאה באנטרנט מצאתי ביקורת על הקוקו מבחינת חוזק, שהיא תוך שנה נשברה ואפילו פצעה ילד כשהעלו אותה קומה אחת, לנו יש לפחות 2-3 קומות לעלות. ובחנות כשבדקנו אמרו שקוקו זו לא עגלה שמתאימה להרבה מדרגות שהיא לא חזקה בכלל ובלי בולמי זעזועים בכלל... בגלל זה הורדנו אותה. למה אתה ממליץ עליה דווקא?
סיטי מיני והברייטקס הבנתי שהם אותו הדבר רק עם שינויים קלים. והם נראו לנו טובים מבחינת גודל, משקל, רוחב, בטיחות, מראה, קיפול...
לא ממש הבנתי אם הרוחב שלהם אותו הדבר 75 ס"מ במצב פתוח?
ואם הם מתקפלות לאותו גודל מבחינת להכנס לבאגז מכונית? ואם הקיפול לא מסובך? ומה ההבדל בבדים בדיוק? בסכך? ובמשענת? (הבנתי שסיטי מיני המשענתלא כ"כ ישרה ויכולה לנטות לצד מסויים ושבשניהם קצת קשה לסדר תגובה של המשענת...
אשמח לעזרה לסדר תבלאגן אנחנו כבר חודשים מתלבטים ועכשיו כבר זה ממש צורך!
תודה רבה רבה!
מבחינת בדים דווקא יש ביקורת על הברייטקס שהבדים משתפשפים במהירות יותר מהסיטי מיני, אבל מצד שני ישלה הרבה פונקציות שאין לסיטי מיני.
אתה בטח מבין את הבלבול שלנו, אנחנו ממש לא רוצים לטעות בקנייה.
כרגע ישלנו עגלת יחד של בוק פלוס דגם 2013 ומאוד מרוצים למרות המשקל אבל חייבים תאומים לשניהם במיוחד בחורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות על 2 עגלות - תגובה
קובי סופר28/07/2015שלום שרי,
כל מה שכתבת רק מחזק את היתרון של הקוקו. וגם הסיבות שאני ממליץ עליה.
הבדים שלה לא יכולים להשתפשף כי זה מה שקורה גם בג'וגר וגם בבריייטקס, זאת עקב הקיפול שלהם כשהבדים כלפי חוץ, בהכנסות לרכב הם משתפשפים ונהרסים לאט לאט. בקוקו זה לא יכול לקרות מכיוון שבקיפול הבד מכונס כלפי פנים.
גם בשינוי המצבים, לכל העגלות מנגנון שרוכים אבל בקוקו הוא יותר יעיל, הוא מאפשר לשנות מצבים בקלות וביד אחת והוא סימטרי. בג'וגר ובברייטקס המנגנון יותר מסורבל ויכול להיווצר מצב של אי סימטריות. גם במשקל הקוקו קלה יותר בקילו. לאף אחת מהעגלות אין בולם זעזועים ראוי, לצערנו כך זה בעגלות תאומים. לגבי שברים, שוב אני לא נתקלתי בתקלות יוצאות דופן, כמו כן חל איסור חמור לעלות מדרגות עם עגלה כאשר יש תינוק בפנים, בטח ובטח לא בעגלת תאומים שבה עומס המשקל כבד יותר.
הקוקו גם נוחה יותר להליכה מכיוון שהגלגלים הקדמיים שלה יותר גדולים.
בקוקו מדפי הרגליים מתכווננים בעוד בג'וגר וברייטקס הם קבועים כלפי מטה.
כפי שהסברתי הבדים ישתפשפו גם בג'וגר וגם בברייטקס אבל בג'וגר הבד הוא ניילוני ולדעתי זה לא נעים לשבת בבד כזה בימים חמים כמו בתקופתנו. רוחב הג'וגר 76.5 ס"מ בברייטקס הרוחב 78 ס"מ ובקוקו 75 ס"מ.
בכל אופן מדובר ב- 3 עגלות שהרוב המוחלט שרוכש אותן מרוצה מהן ולכן לא משנה מה תהיה בחירתכם אני בטוח שכל אחת מהן תענה לרוב הדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
שרי28/07/2015סליחה על ההצפה! במקרים שאין ברירה וחייבים לעלות מדרגות עם שניהם בעגלה יש לי רק 2 ידיים ועד שימציאו שיטה להעלות עגלה תינוק ופעוט במדרגות בגשם ובכללי אין ברירה חייבים להעלות תעגלה מדרגות בזהירות,(מדרגות למעון/עד לכניסה לבניין/בכניסה לחנות..) או לפחות התינוק הקטן כי הגדול עולה יפה אם לא יורד גשם יוכל לעלות לבד.
לאיזו יש צליה יותר טובה?
איזו עגלה בטוחה וחזקה יותר מבין שלושתן?
מבחינת קיפול איזו קל יותר לקפל? ומה הגודל שלהן מקופלות? (אנחנו צרכים להכניס לבאגזים בגודלים וברכבים שונים לפעמים)
ואחרי כל זה איזו הכי ממולצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד
שרי29/07/2015אנחנו כנראה באמת נלך לפי המלצתך על הקוקו. רק שאלה ארונה מנסיונך עד מתי אפשר להשתמש בה לילדים בגלאים שונים 3 חודשים ושנתיים ו 3 חודשים. אני מניחה שהמשקל שלהם סביב ה- 6 קילו ו 13 לגדול.
והאם היא נכנסת בקיפול לבאגז רכב?
ומה תווך המחיר שלה בד"כ דגם 2015 (כמה אפשר להתמקח;-))?
תודה רבה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום שירי,
הקוקו היא הקטנה ביותר בקיפול, הרוחב שלה 75 ס"מ. היא אמורה להתאים לתא מטען סטנדרטי. כל מושב בעגלת תאומים מתאים עד משקל 15 ק"ג ע"פ בדיקות מכון התקנים.
מחירה בשוק 1990 ש"ח, איני יודע לגבי מיקוח אבל מניסיוני ישנן חנויות בהן ניתן להתמקח על מחירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון פג פרגואמא לעתיד27/07/2015
רכשנו פג פרגו קומפלטו, וטרם אספנו את העגלה וכל הציוד הכלול.
רציתי לשאול - איך ניתן לדעת שהטיולון הוא אכן דגם 2015, עם משענת הגב התומכת והמוצלחת יותר מהדגמים הקודמים?
האם מוטבע עליו שם? ישנו הבדל מבחינה חזותית?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון פג פרגו - תגובה
קובי סופר28/07/2015שלום,
דגמי 2015 מגיעים עם הטיולון בעל התמיכה המלאה.
ניתן לוודא זאת ב- 2 דרכים.
1. על אריזת הטיולון אמור להיות כיתוב POP UP
2. להפוך את המושב ולראות עם יש תמיכת פלסטיק לאורך ולרוחב גב המושב. בדגמים הישנים היו 4 חורים גדולים שאי אפשר לפספס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונהנופר27/07/2015
השוק מוצף.. ואנחנו מחפשים עגלה טובה לילד ראשון...
הצלחנו להגיע לכמה דברים שמאוד חשובים לנו בעגלה:
טיולון דו כיווני
עגלה שמתקפלת בקלות גם כשהטיולון לכיוון ההורה
ידית מתכוונת לגבוהים\נמוכים
שניתן לחבר סלקל של חברה טובה
אמבטיה מרווחת
וכמובן בדים איכותיים ונשלפים במלואים לכביסה...
האם הדרישות האלה מוגזמות?? לא מצאתי כל כך עגלות שעונות על הקריטריונים ועד שאני מוצאת משהו...אז יש לה חיסרון...
אהבתי את הספארק גם בגלל המחיר... אני מחפשת משהו לא יקר...אך אוכל להשקיע ביחד עם סלקל עד 3000-3500 שקלים אם אראה לנכון..
אשמח להמלצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר27/07/2015שלום,
העגלה שהכי קרובה לענות לדרישות שלך היא מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT.
גם ג'ואי כרום עונה לחלק מהדרישות שלך.
אין עגלה מושלמת שתכיל את כל הדרישות שלנו ולכן עלינו לסנן את הדברים שנוכל לוותר עליהם ולקבל את הדברים החשובים לנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..ומה עם
נופר28/07/2015העגלה "מיה ספארק"??
מסרטון שראיתי בפייסבוק היא עונה על כמעט כל מה שצריך בעגלה...
או שיש לך הסתייגויות ממנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה..ומה עם - תגובה
קובי סופר28/07/2015שלום,
מדובר בעגלה פשוטה מאוד עם חומרים לא איכותיים. המושב שלה לא נשכב למצב שטוח ובעניי זה חיסרון גדול, יחד עם זאת היא מאוד זולה ובכל זאת אני חושב שעדיף לשלם טיפה יותר על הכרום של ג'ואי ולקבל מוצר טוב בהרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונהשיר27/07/2015
יש לי כבר כאב ראש מהעגלות, החלטנו לקחת את הבוגבו בי 3 ואחרי זה שמענו מכל מיני מקומות שהאמבטיה צרה וזה לא יהיה לנו נוח בכלל.. אני בעז"ה צריכה ללדת בסוף אוגוסט, ככה שהאמבטיה כן תשמש אותנו כי זה לא שיא הקיץ..
אני מתלבטת אם להחליף כיוון וללכת על מאמס אנד פאפס אורבו 2 או סטוקי,
אהבתי בבוגבו שהיא קלילה וקומפקטית, השאלה עד כמה זה נורא שהאמבטיה צרה?
תודה רבה על העזרה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר27/07/2015שלום שיר,
עד לפני שנה הבי 3 נמכרה ללא אמבטיה לתינוקות מגיל לידה, מה שאומר שאפשר גם לעבור לטיולון בכל גיל. האמבטיה מספיק גדולה כך שתתאים עד גיל חצי שנה ובמקרים חריגים עד 4/5 חודשים, בגיל כזה אין בעיה לעבור לטיולון. אם אהבת אותה והיא התאימה לך מכל הבחינות אז חבל לבזבז זמן ולחפש דברים אחרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה דגמיםעפרה26/07/2015
שלום
אנחנו מחפשים עגלת תינוק - טיולון בעיקר כי אני אמורה ללדת בחורף ואז בקושי אצא עם הילדה.
תכונות: קלה יחסית, קיפול נוח, גבוהה - כי שנינו גבוהים , סל אחסון גדול ונגיש.
מתלבטת בין:
בוגבו קמיליון 3
ברייטקס B AGILE
גרקו EVO
פאפאס אנד מאמאס ארמדילו
סייבקס פליפ XT
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין כמה דגמים - תגובה
קובי סופר27/07/2015שלום,
מכל העגלות והדרישות שרשמת לדעתי ארמדילו פליפ XT של מאמאס אנד פאפאס עונה לדרישות שלך באופן הכי מושלם.
ממליץ גם לבדוק את הג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למושבי עגלותענבר26/07/2015
היי קובי,
רק התחלנו לבדוק עגלות ושמתי לב לשני סוגי מושבים בטיולונים:
כזה שהגב בו נשכב אחורה
כזה שמטים את כל מושב לאחור (ונשארת זווית ברגליים)
אני לא בטוחה מה יותר נוח, וחשוב מזה יש הבדל מבחינה בריאותית או בטיחותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע למושבי עגלות - תגובה
קובי סופר26/07/2015שלום ענבר,
דעתי האישית היא שהמושב שנשכב למצב שטוח טוב יותר. לדעתי כמו שהתינוק ישן בלילה במיטה ישרה כך גם הוא צריך לישון בעגלה.
בנוסף יש עוד 3 יתרונות שהם: אפשרות להשכיב על הבטן, ניתן לחתל בעגלה, ניתן להעביר תינוק לטיולון לפני גיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 סוגי עגלותהדס25/07/2015
היי..
יש לי כמה שאלות :
1. אני מתלבטת בין 2 עגלות אינגליזינה טרילוגי לבין פג פרגו בוק פלוס. הפונקציות החשובות לי הן קלות בקיפול העגלה, משקל קל, ויופי.
2.מה באמת ההבדל בין כל סוגי הפג פרגו בוק פלוס ) פופ אפ, קומפליטו וכו..)ומה מבינהן המומלצת ביותר ?
3. האם העניין של סלקל שמתחבר ישירות לעגלה הוא אכן מהותי ואקוטי בבואי לבחור עגלה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 2 סוגי עגלות - תגובה
קובי סופר26/07/2015שלום הדס,
לדעתי הפג עדיפה, האינגלזינה נותנת יתרון משמעותי אחד וזהו גודל הקיפול, מצד שני בפג יש סל חפצים גדול ונגיש יותר, מושב טיול עם תמיכת גב טובה יותר ועגלה נוחה יותר להתניידות. בדגמי 2015 אין הבדל משמעותי בין הקומפלטו לפופ אפ מלבד האמבטיה של הפופ אפ אשר קלה יותר ומתקפלת לאחסון. חיבור סל קל לעגלה אינו מומלץ באופן כללי אך יש לזה יתרון במידה והתינוק רדום אז חיבור ישיר לעגלה חוסך להעיר את התינוק, זה נח כשרוצים לצאת לזמן קצר מהרכב אך לא מעבר.
ובאותו נושא, הסל קל של פג עדיף באופן משמעותי מזה של האינגלזינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות , סלקל , חדרים ומושבי בטיחותאלינור24/07/2015
צהריים טובים,
היום בעלי התחלנו לבדוק את הנושא של העגלות ומוצרי תינוקות.
1. תחילה חשבתי על עגלת ג'וגר בסוף הבנו שהיא לא לטעמנו ונראית איך לומר קצת זולה מדי( מבלי לפגוע במי שקונה ) ואז מצאנו את הג'ואי כרום
בעלי היה מרוצה ממנה הקיפול היחסית קל, משקל שהוא לא הכי קל אבל סביר לטעמנו גם אם מחברים סל קל , המחיר שהוא לא פחות חשוב וכל נושא האמבטיה והטיולון שהבנתי לפי התגובות שרשמת שהוא מספיק בהחלט .
העניין היחיד הוא שאני מאוד אהבתי את הבוגבו בי 3 שמחירה יקר לנו מעט, רציתי את עזרתך האם ההבדל באמת כה משמעותי מה היית ממליץ ומה חשוב בין שתיהן ?
על הבוגבו רשום כי המושב , "מאפשר הארכה, היפוך ושכיבה" עד כמה זה חשוב (אם טיולון לפעמים נרכש בנפרד.קראתי על העגלות ומצאתי את היתרונות של הבוגבו בי
מה שלא אהבתי בג'ואי זה הריפוד שהוא לא היה נראה לי נעים כמו בבגבו ואני מחפשת את הנוח , נעים ורך וכמובן בטיחותי וקל כי אני מאוד נמוכה וקטנה.
2. הבנתי שלג'ואי יש מספר סלקלים שמתאימים -"joie וגם של חברות maxi cosi ו- cybex. " והבנתי שהמפרט שלה די נחמד
הבנתי שלבוגבו יש מספר סלקלים שמתאימים -"כל דגמי מקסי קוזי, כל דגמי פג פרגו, כל דגמי CHICCO, כל דגמי GRACO, כל דגמי בי סייף.סייבקס – דגם ATON. איזה
2.1 מדוע סלקל מומלץ על ידך , רוב חברותי הסבירו לי שהן בכלל לא משתמשות בסלקל חוץ מלקחת מהבי"ח הן השתמשו רק במושב בטיחות.
בכל זאת , איזה מבין כל העגלות שיש היית ממליץ מבלי להתחשב במחיר.
ומבין סלקלים איזה היית ממליץ מבין המפורטים?
3. כיסא בטיחות ממש קשה לי להבין איזה הכי מומלץ מכל התגובות , אני מחפשת גם נוחות כמובן אבל מעל הכל בטיחות
חשוב לי לציין שאנו גרים בעיר , קומת קרקע ויש לנו רכב קבוע שהוא מרווח יחסית ולכן אין בעיה עם מידות של כל המוצרים רק ביתינו יחסית קטן כך שעגלה צריך לקבל תמיד.
4. חדרי שינה , היית ממליץ לקנות ישר או להמתין מספר חודשים , בנוסף מה חשוב בשידות ומיטות שצריך לוודא ב 100%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות , סלקל , חדרים ומושבי בטיחות - תגובה
קובי סופר26/07/2015שלום אלינור,
בי 3 מול כרום.
הכרום כמובן עולה פחות מחצי בהשוואה לבי, הכרום תהיה נוחה יותר להליכה בשטח כמו כורכר או חצץ. הכרום יותר גבוהה, יש לה פגוש במושב הטיולון. לגבי הבד תמיד שמים מזרן 100% כותנה ככה שזה חלק פחות משמעותי לדעתי. גם לבי סבירות גבוהה שתוסיפי.
הבי מצד שני יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד במדרכה רגילה עקב משקלה הקל, קטנה יותר בקיפול, עשויה מחומרים איכותיים יותר, יותר נח לחגור תינוק בטיולון של הבי.
אני מציע לכם שוב לבדוק אחת מול השנייה, לשים משקל בתוך העגלות ולצאת איתן מחוץ לחנות לבדיקה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב, לאחר מכן תחליטו מה טוב לכם יותר והאם הפרש המחיר העצום מוצדק.
לגבי הסל קלים, הכרום כוללת בתוכה מתאם לסל קלים של: סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף וג'ואי. מלבד הג'ואי כל הסל קלים הללו נפלאים מבחינה בטיחותית.
גם לבי מתחברים אותם סל קלים בעזרת מתאם שנרכש בנוסף למחיר העגלה. בנוסף יש לבי מתאם נוסף (בתשלום) לצ'יקו קייפיט שמבחינתי הוא הסל קל המומלץ ביותר כיום.
מדוע אני לא ממליץ להתחיל מכסא בטיחות:
סיבה ראשונה היא שהכסא קבוע ברכב בעוד שאת הסל קל ניתן להוציא, יש בכך נוחות אדירה בעיקר מכיוון שמרבית התינוקות נרדמים בנסיעות ויש בזה נוחות בהוצאתם מהרכב מבלי להעיר אותם.
בנוסף, זווית הסל קל טובה יותר ונוחה יותר לתינוק לעומת כסאות בטיחות.
הכסא הכי מומלץ לדעתי זהו הנקסטפיט של צ'יקו. הוא היחיד שקרוב בזווית השכיבה שלו לסל קל, מדובר בכסא מאוד יקר, לכן אני ממליץ להתחיל מסל קל ובעתיד יש אופציות של כסאות ברמת בטיחות גבוהה ובמחיר סביר, לעיתים זה יוצא זול יותר לרכוש 2 פריטים מאשר אחד.
צריך לזכור שכיום מרבית כסאות הבטיחות בנויים גם לילדים בני 6-7 שנים, בעוד שסל קל בנוי נכון עבור תינוק עד גיל שנה. לא בכדי יש שלבים מסויימים ואני ממליץ לא לדלג.
לגבי ריהוט, אני לא חושב שזה משנה מתי רוכשים מכיוון שתזדקקו לריהוט בכל מקרה. קיים גם סיכוי שתקבלו הנחות/הטבות ברכישה מרוכזת של ריהוט, עגלה ושאר הפריטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
אלינור27/07/2015תודה רבה על התשובה המפורטת עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתבר23/07/2015
שלום רב,
אני מעוניינת להחליף עגלה - כרגע יש לי את המוצי איבו ואני לא יכולה להמשיך איתה ילד נוסף.
1. הגלגלים המוקצפים שלה - לא נוח לרדת איתם 30 מדרגות שיש בביתי.
2. חגורת הנעילה של הטיולון לא איכותית וקשה לי לסגור ולפתוח את המנגנון כך שלוקח הרבה מידיי זמן .
3. הסגירה שלה מצרכיה לסדר את הגלגלים בצורה מסוימת גם זה נורא מרגיז אותי
לכן אני מחפשת עגלה שלא יהיו בה את הקשיים הללו ושתעלה בסביבות ה3,000
התלבטות נוספת היא האם לשרוד עם האמבטיה 3-4 חודשים ולהשקיע את הכסף בקניית טיולון איכותי כי האמבטיה סה"כ אין איתה בעיות מיוחדות.
אשמח לעזרה והמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת - תגובה
קובי סופר23/07/2015שלום בר,
לדעתי במחיר שציינת את יכולה לרכוש בוגבו בי (3500 לטיולון) שמתאימה מגיל לידה ותשמש אותך בתור טיולון. העגלה קלה, יש לה בולמי זעזועים מעולים וקל לחגור בה תינוק. יש גם אופצייה להוסיף אמבטיה כעת או בעתיד לתינוק הבא.
אם בכל זאת את יכולה למשוך עם האמבטיה אז יש מלא טיולונים טובים שלא יעברו את ה- 2000 שקלים כמו: מקלארן, ג'ואי בריסק, סייבקס אוניקס או דברים עם קיפול טיפה יותר גדול כמו ביבה טאי טאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
בר24/07/2015הייתי בחנות וראיתי את עגלת הבוגבו ולא ממש אהבתי אותה.
לדעתי הטיולון שלה קטן מידי לשלבים הגדולים יותר.
האם יש עגלה אחרת שעליה אתה ממליץ היום ראיתי את הפג בוק פלוס הסולה 2 והארמדילו
מה עדיף מבניהם?
מחפשת עגלה פרקטית לא אכפת לי שתיהיה קצת כבדה אבל חשוב לי בדים נעימים נוחות בטיחות וכמו שכתבתי פרקטיות בסגירה ובפתיחה
שתקל עליי בתפעול שלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
קובי סופר26/07/2015שלום בר,
במעבר ממוצי לפג בוק לא תחסכי הרבה מהסירבול, הפג טיפה יותר קלה, טיפה יותר קטנה בקיפול ומחירה יקר מהתקציב שהקצבת.
אותו דבר בסולה 2 אך בסולה המחיר אפילו זו מהתקציב שלך, לדעתי עגלה שעונה לדרישות שלך וגם קלה יותר מהפג.
הארמדילו פליפ די זהה בגודלה לבי ככה שאם לא אהבת את הבי לדעתי גם לא תאהבי את הפליפ.
אני מציע שתבדקי את הסולה 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים בין ג'ואי כרום לצ'יקו אורבןכרמל23/07/2015
שלום!
ראיתי את הג'ואי בחנות, והיא די מתאימה לי בהרבה פרמטרים. נתקלתי עכשיו באינטרנט בצ'יקו אורבן שנראית גם אחלה
הייתי שמחה לדעת מה ההבדל בין העגלות, פרט לזה שהאורבן לא נשכבת גם ברגליים
ובאופן כללי אם תוכל לתת חוות דעת על האורבן.
ומי משתיהן עדיפה מבחינת איכות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדלים בין ג'ואי כרום לצ'יקו אורבן - תגובה
קובי סופר23/07/2015שלום כרמל,
לדעתי הכרום קנייה עדיפה. הסיבות העיקריות הן כפי שציינת השכיבה של הטיולון בכרום עדיפה, בנוסף לכרום יש אמבטיה לחוד וטיולון לחוד בעוד שבארובן זה אותו חלק, זה די מגביל ומסורבל, בכרום ניתן לקפל יחד עם הטיולון באורבן יש לפרק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
כרמל23/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)